Profetioita 10

Profetioita 4-10: 534 sanomaa.

10.8.2022

Johan A Saaren 9.8.2022 saama sanoma Jouko Pihosta

Johan A Saari 9.8.2022: "Olen näkijä, mutta Jouko Piho on profeetta. Rukoilen varjelusta veljeni puolesta."

6.8.2022

Nimimerkin ”Valvokaamme” 24.1.2009 saama ilmoitus Venäjän juutalaisten paosta

Sain 24.01.2009 ajatuksen omaisen ilmoituksen/kuvan, jossa sumuisen loppukesän tai alkusyksyn suon usvan seasta nousee iso karhu takajaloilleen. Sain sanat mieleeni: Juutalaiset ajetaan pois Venäjältä.

Silloin ei heitä halua avustaa Venäjä, ei Ruotsi, ei edes Suomen valtio heidän päästäkseen kotiin Israeliin.

Silloin Suomen uskovat auttavat heitä, syöttävät, juottavat, vaatettavat, kunnes saavat kerättyä kylliksi rahaa heidän lentolippuihinsa.

Jouko Pihon kommentti:

Näin käy. Tuleva natsihenkinen Venäjän diktaattori alkaa vainota juutalaisia, joista monet pakenevat Suomeen, jossa monet uskovat ovat valmistautuneet auttamaan heitä.

Esko Aho.

5.8.2022

Elsin v. 1995 näkemä uni EU:sta porttolana

Oli suuri joukko suomalaisia, jotka kävelivät eteenpäin auran muodossa. Etunenässä kulki Esko Aho, joka oli täysin alasti (tämä ei viitannut mitenkään seksuaalisuuteen).

Esko Ahon johdolla ihmiset kävelivät isoon, kauniiseen ja valkoiseen rakennukseen, jonka nimi oli Porttola.

Kaikki ihastelivat uutta ja uljasta rakennusta. Ihmisjoukko käveli sisälle rakennukseen, jonka edessä avautui iso käytävä, jonka lattia oli kiiltävä ja leveä ja seinät valkoisen hohtavat. Käytävän reunoilla oli ovia, joista yksi ovi oli auki. Avoimen oven suunnassa näkyi puoli-istuvassa asennossa sängyn päällä makaava nainen, jonka kädet oli sidottu sängyn päätyyn. Nainen oli prostituoitu.

Tajusin, että rakennus ei ollutkaan niin puhdas kuin ulkoapäin luulin, vaan se, mitä siellä tapahtui, oli Herran silmien edessä kauhistus.

Jouko Pihon kommentti:

Suomi liittyi v. 1995 Euroopan unioniin eli samana vuonna, kun tämä profeetallinen uni on nähty.

EU on todellakin Jumalalle vihamielinen epäpuhdas ja kauhistava Porttola, josta Suomen tulee erota.

Näin tulee myös tapahtumaan. Suomi eroaa EU:sta.

 
Martti Luther.

5.8.2022

Martti Lutherin profetia Pohjolasta

Martti Luther: "Silloin kun jumalallinen totuuden valo Euroopasta sammuu, sitä ylläpidetään pimeimmässä Pohjolassa!"

2.8.2022

Ailan v. 1984 näkemä uni nälkäisten ihmislaumojen paosta Venäjältä Suomeen

Seisoin pihassamme ja katselin itään päin. Valtava pölypilvi peitti maan ja taivaan. Tuntui, että suuri karjalauma tulee vauhdilla eteenpäin. Ääni oli pauhaava ja se lähestyi Suomea.

Ajattelin, että eihän täällä pohjoisessa ole karjalaumoja. Vyöry lähestyi ja näin, että ne olivatkin ihmisiä.

Kysyin unessa Jumalalta: ”Miksi nuo tulevat Suomeen.” Vastaus oli: ”Nälkä ajaa heidät liikkeelle.”

Jouko Pihon kommentti:

Vahvistan unen. Näin tulee tapahtumaan. Venäjältä pyrkii Suomeen suuret määrät nälkäpakolaisia, mutta myös uskonsa ja mielipiteidensä takia vainottuja juutalaisia ja kristittyjä erityisesti siinä vaiheessa, kun koko maailma on nälänhädän kourissa, ja Venäjä on Putinia seuraavan natsihenkisen eli kiihkokansallismielisen diktaattorin hirmuvallan alla.

Suomessa on kuitenkin vaikeuksista huolimatta hiukan paremmat olot, joten Venäjältä pakenevat ihmiset hakevat Suomesta sekä ruokaa että poliittista turvapaikkaa.

On muuten huomattavaa, että Aila näki unen v. 1984, kun Neuvostoliitto oli vielä olemassa, mutta hän koki unessa voimakkaasti, että pakolaiset tulevat nimenomaan Venäjältä.


2.8.2022

Pastori Jon Matutisin elokuussa 2008 näkemä näky tulevasta tuhosta

Lainattu Reino Savolan sivuilta.

Esipuhe:

Pastori Matutisin esittely: Pastori Jon Matutis sai sanan viime elokuussa, kun emme vielä eläneet talouskriisin aikaa. Tämä sama pastori sai aikoinaan profetian Berliinin muurin kaatumisesta ennen kuin siitä oli mitään tietoa. Profetia toteutui tarkasti. Matutis on Berliinin Nazareth-vapaakirkon johtava pastori ja johtaa myös hyvin laajaa lähetystyötä eri puolille maailmaa. Syntyisin hän on Liettuasta. Opiskellut Sveitsissä ja väitellyt siellä tohtoriksi.

Sana Saksasta - Profeetallinen sana - Pastori Jon Matutisin kautta

Rukoillessani tänä aamuna Jumala antoi minulle näyn. Hän näytti minulle suuren, maailmanlaajan ”liikekannallepanon”. Näin itseni kävelemässä pitkin hiekkarantaa. Yhtäkkiä kuului kova jylinä, joka
voimistui voimistumistaan. Se ei ollut meren eikä tuulen aiheuttama ääni. Ulkopuolella oli täysin hiljaista. Meren pinta oli sileä kuin lasi. Syvä jylisevä ääni, joka muistutti sortumaisillaan olevien vuorten kumua, jyrisevä ääni, jollaista en ollut siihen saakka koskaan elämässäni ennen kuullut, tuli kaukaa meren toiselta puolelta.

Ääni voimistui niin mahtavaksi, että maa alkoi järähdellä ja vapista. Se kuulosti aivan matalaäänisen bassotrumpetin törähdykseltä. En ollut koskaan aikaisemmin kuullut tällaista ja näin syvää bassoääntä. Koko ilma värisi. Kaivauduin rantapenkereen dyyneihin, kasvot maassa, ja odotin nähdäkseni mitä tästä luonnonnäytöksestä seuraisi.

Kun jylinä ei loppunut, vaan kävi aina voimakkaammaksi, näin alkavani rukoilla ja puhua Jumalalleni tässä näyssä. Sitten kuulin äänen sanovan: ”Lapseni, älä pelkää. Tämä on minun mobilisaatiokutsuni, merkki toisesta maailmasta. Kutsun esiin ihmisiä kaikista kansoista. Minä ravistelen maata ja merta. Syntiset ja jumalattomat menehtyvät pelosta odottaessaan ahdistuneina asioita, jotka tulevat tapahtumaan.

Ymmärrä, lapseni, että talouskriisi on pannut alulle kaiken tämän. Se oli vain tuhon alku. Tämän päivän yhteiskunnan perustus tulee järkkymään niin, että ihmiset menettävät kaiken, mitä he ovat saavuttaneet ja säästäneet tähän mennessä.

Koko infrastruktuuri ja hyvinvointi romahtaa ajan myötä. Elämä tulee olemaan hyvin vaikeaa hyvin monille ihmisille. Yleinen turvallisuus horjuu ja rikollisuus lisääntyy niin, että elämä maan päällä on voimakkaasti uhattuna. Mutta teidät, jotka pelkäätte minun nimeäni, minä pelastan tuhosta. Minä pidän suojaavaa kättäni yllänne.”

Vaikka ei tullut vähääkään eikä pienintäkään aaltoilua näkynyt merellä, jylinä oli niin mahtava, että sydämeni oli lakata lyömästä. Silloin ajattelin itsekseni: ”Minä kuolen myös nyt.” Ja silloin Herra sanoi minulle: ”Lapseni, älä pelkää. Sinun tulee elää ja julistaa edelleen minun tekojani. Nouse, mene kotiin ja kerro läheisillesi. Tee heille tiettäväksi, että minun poikani tulo on hyvin lähellä, kynnyksellä.

Käynnistän kaiken viedäkseni omani kotiin ja irrotan heitä nyt kaikesta, mikä pidättää heitä tai estää heitä.”

Kun nousin ylös totellakseni Jumalan ääntä suunnaten matkani kotiinpäin, näin hyvin monia ihmisiä makaamassa dyyneillä. He olivat tulleet ulos taloistaan kiiruhtaen kohti merta nähdäkseen ja kokeakseen tämän epätavallisen luonnonnäytelmän. He makasivat kasvoillaan kuin lamaantuneina, aivan niin kuin minä olin maannut muutamia minuutteja aikaisemmin.

Kun ohitin heidät matkallani kotiin, jatkuvasta kaukaisesta jylinästä huolimatta, nämä ihmiset huusivat minulle: ”Olet mieletön. Et voi mennä kotiin tässä tilanteessa. Se on liian vaarallista.” Sitten he hautasivat päänsä syvemmälle dyyneihin, koska he pelkäsivät, mitä seuraavaksi tapahtuisi. He eivät halunneet enää kuulla tai tietää mistään.

Ja sitten Herra sanoi minulle: ”Teille, lapseni, jotka pelkäätte minun nimeäni, tämä on minun liikekannallepanoni päivä. Teille nousee minun pelastukseni aurinko, jonka valossa minä kokoan todelliset lapseni ja tuon heidät yhteen. Mene, poikani, ja kerro tämä jokaiselle, jonka voit saavuttaa.”

Silloin minä kysyin Herralta: ”Mitä minun tulee sanoa heille?” ”Kerro lapsilleni”, hän sanoi, ”että heidän ei tule enää kuluttaa aikaansa katoavien asioiden parissa, vaan pikemminkin iankaikkisten, ikuisten asioiden. Heidän tulee etsiä minua ja tutkia minun sanaani. Heidän tulee antaa anteeksi toinen toiselleen, niin kauan kuin on vielä aikaa, ja tehdä rauha toistensa kanssa.

Heidän pitäisi lopettaa kadehtiminen ja toinen toisensa sormella osoittelu. He eivät saisi myöskään syytellä eikä epäillä toisiaan. Jokaisen pitäisi tehdä se mitä hänen tulee tehdä ja mitä hän voi tehdä. Kehota heitä irrottautumaan kaikista tarpeettomista asioista ja lopettamaan kouristuksenomainen omien oikeuksien puolustaminen. Tästä lähtien minä takaan teidän oikeutenne ja huolehdin oikeudenmukaisuudesta teidän puolestanne.

Suuria muutoksia on tapahtumaisillaan kaikkialla maailmassa, jokaisella elämän alueella. Muuttakaa siis mielenne ja olkaa valmiit. Mikään ei tule olemaan niin kuin se on ollut tähän saakka.”

Mitä kauemmaksi etenin rannalta, sitä heikompana kuulin jylinän, vaikka mielestäni ääni oli muuttunut voimakkaammaksi ja vielä järisyttävämmäksi. Minulla oli tunne ikään kuin minut olisi suojattu lasikaappiin.

Sitten kuulin Herran äänen sanovan: ”Minä vien lapseni turvaan omalla tavallani. Tulette näkemään kaiken mitä teen maailmassa, joka tulee kokemaan kaikki "Egyptin vitsaukset" ennen kuin vedän lapseni luokseni, ennen kuin faarao vapauttaa teidät ikuisiksi ajoiksi. Minun kansani, kestäkää yhdessä. Pysykää yhdessä, rohkaiskaa toisianne. Pian olette päässeet perille.” Tämä oli viimeinen asia minkä muistan tästä näystä.

Kun ajattelin kaikkea sitä mitä olin nähnyt ja sitä, mitä minun pitäisi tehdä näyn suhteen, Herra puhui minulle sanoen: ”Levitä tätä ilmestystä, jonka annoin sinulle tänä aamuna minun "mobilisaatiostani" kaikkialla eteenpäin lapsilleni, ja rohkaise heitä tekemään samoin, sillä minä olen ovella (olen tulossa pian). Ja sano heille, erityisesti minun kansalleni, että heidän pitäisi ottaa vakavasti suhteensa minuun (Jumalaan), ennen kuin on liian myöhäistä.”

Auttakaa minua levittämään tätä sanomaa kaikkialla. Lähettäkää se ystävillenne ja tuttavillenne. Levittäkää sitä seurakunnillenne ja kotipiireillenne. Kääntäkää sitä toisille kielille.

Maranatha! Herramme tulee.

Pastori Jon Matutis

Jouko Pihon kommentti 5.3.2009

Pidän pastori Jon Matutiksen sanomaa raittiina. Siinä tulee esiin voimakkaasti myös Jumalan suojelu ja varjelu uskovilleen ahdistuksen aikana. Käy niin kuin Egyptissä: egyptiläiset saivat kokea monenlaisia vitsauksia, kun samaan aikaan Goosenin maakunnassa olevat heprealaiset olivat turvassa

Tuleva Suur-Suomi.

30.7.2022

Gustaf Nyholmin v. 1877 saama Suur-Suomi –profetia

Profetia on Ensio Lehtosen kirjoittamassa ja Kuvan ja Sanan v. 1963 julkaisemassa kirjassa ”Suomen kohtalo ennustusten valossa” sivulla 33.

Profetoija on Merikarvian kirkkoherra Gustaf Nyholm (1820-1879), joka ennusti näin: ”Silloin vedetään raja siellä, kaukana Pietarin takana. Viro, Inkerinmaa, Arkangel ja muut suomalaiset alueet liittyvät Suomeen.”

Sana ”silloin” tarkoittaa tulevan Googin (= Venäjä) sodan jälkeistä aikaa, kun Venäjä on kutistunut hyvin pieneksi sen jälkeen, kun Jumala on tuominnut Venäjän sen hyökättyä Israelin kimppuun, kuten Hesekielin kirjan luvut 38 ja 39 kertovat.

Ensio Lehtonen arveli v. 1963, että tässä Nyholm erehtyi ja hän otsikoikin luvun sanoilla ”Suur-Suomen haave”.

Nyholm ei kuitenkaan erehtynyt, vaan hänen profetiansa odottaa vain aikaansa eli se tulee vielä toteutumaan. Suomen tuleva itäraja tulee ulottumaan idässä aina Arkangeliin asti.


30.7.2022

Jouko Piho:

Venäjä rankaisijana ja rangaistuna

Jumala käyttää ensin Venäjää rangaistusruoskanaan muiden maiden tuomitsemisessa niiden syntien takia, mutta sen jälkeen Jumala tuomitsee rankaisijan itsensä eli Venäjän sen omista synneistä. Se tuomio on kova.

30.7.2022

Jouko Piho:

Ihmiset tekevät mitä haluavat Jumalasta piittaamatta

Jumala kehotti profeetta Jeremiaa vetoamaan syntiseen Juudaan: “Sano nyt Juudan ja Jerusalemin asukkaille: Näin sanoo Herra: Minulla on suunnitelma teitä vastaan, minä valmistan teille onnettomuutta. Kääntykää siis kaikki pahoilta teiltänne, tehkää hyvää ja eläkää oikein!"

Mutta Jumala tiesi samalla, miten ihmiset tulevat vastaamaan eli näin: "Vielä mitä! Me elämme niin kuin itse haluamme! Jokainen meistä tekee oman pahan ja paatuneen sydämensä mukaan."

Tilanne on sama tämän päivän Suomessa.

Ja kuten Juudalle tuli tuomio kuten Jeremia oli profetoinut, niin tulee tuomio myös ylpeälle ja katumattomalle Suomelle, kuten profeetat ovat julistaneet.

29.7.2022

Nimimerkin "Mies itärajan läheisyydestä" v. 1998 näkemä uni Daavidin tähdestä Kainuussa ja Pohjois-Karjalassa

Vuonna 1998 syksyllä olin töissä vieraalla paikkakunnalla nostamassa lanttuja. Mentyäni yksin nukkumaan näin ihmeellisen ja voimakkaan unen.

Eteeni piirrettiin Suomen itäraja jostain Kiteen korkeudelta aina pohjoisimpaan Lappiin saakka. Samalla aivan pohjoisimman Lapin itärajan kohdalta Suomen puolelle rajan läheisyyteen alkoi muodostua kultaista katkoviivaa, joka eteni kohti etelää. Kainuun ja Pohjois-Karjalan rajamailla erään paikkakunnan (jätän kertomatta) kohdalla tähän kultaiseen katkoviivaan syntyi Daavidin tähti.

Sen jälkeen katkoviiva jatkui rajan läheisesti kohti Etelä-Suomea. Koko ajan ymmärsin, että kultainen katkoviiva kuvasi juutalaisten muuttoa idästä ja Daavidin tähti kuvasi levähdys- ja huoltopaikkaa. Ja samalla heräsin siihen, kun kello löi seinällä 12 kertaa, vuorokausi oli vaihtumassa.

29.7.2022

Nimimerkin ”Mies itärajan läheisyydestä” maaliskuussa 2009 näkemä uni vaihtoehtoisesta talousjärjestelmästä

Olimme matkalla jonnekin lentokoneessa. Näimme alhaiselta lentokorkeudelta valaistun New Yorkin kaupungin kaikessa komeudessaan.

Heti sen jälkeen olimme kävelemässä Kanadan luonnossa. Meillä oli jokin määränpää minne mennä. Kun olimme jossakin syrjäisessä paikassa, niin menimme kukin vuorollaan hakemaan omaa osuuttamme. Kun menin vuorollani, niin näin tavallisen miehen, jolla oli vanhanajan kangassäkki täynnä jotakin tavaraa. Hän nosti minulle pienen tuohikäärön säkistään. Se ei ollut mikä tahansa tuohenpalanen, vaan huolellisesti leikattu ja molemmista päistä pienelle rullalle taitettu tuohikappale. Leveyttä sillä oli noin 5 cm, mahtui taskuun. Otin sen ja kysyin jotain semmoista että eikö enempää. Hän antoi ymmärtää, että jokainen saa omaksi osuudekseen yhden kappaleen. Sitten kysyin, onko näiden ottajia minkä verran. Hän vastasi lyhyesti, että pohjia myöten.

Kun olimme saaneet kukin omamme, niin siinä yhdessä ollessamme joku sanoi, että eikö olekin ihmeellistä, että tästä on vain sata kilometriä Chicagoon. Ja aivan kuin näkynä tuotiin esille jonkin asuinpaikan köyhälistöä, jotka makasivat vieri vieressä toisiinsa käpertyneinä hakien toisiltaan lämpöä. Heidän ihonsa ja vaatteensa olivat aivan likaisia ja täynnä toivottomuutta.

Ajatuksia: Ymmärsin, että matkalaiset olivat joukko uskovia. Onko New York ja sen tapahtumat nykyisen aikamme käännekohta ja saammeko pian kokea viimeisen silmäyksen kaikkeen siihen loistoon, jossa monet elävät, varsinkin suurissa kaupungeissa? Tuohikäärö oli jonkinlainen uusi raha tai tunnistusväline (salainen) uskovien keskinäiseen kanssakäymiseen. "Pohjia myöten" saattaa kertoa, että monet tulevat uskoon ja liittyvät yhteiseen joukkoon vaikeina aikoina. Kanada voisi olla vertauskuva syrjäisistä ja asumattomista alueista. Ovatko syrjäseudut suoja- ja asuinpaikkoja vielä monille? Entä Chicago? Obama on ainakin sieltä kotoisin.

Jouko Pihon kommentti 17.3.2009

Uskon, että yllä kerrotun kaltainen tilanne voi syntyä myös Suomessa, jolloin uskovilla on käytössään oma vaihtoehtoinen talousjärjestelmä, jossa käytetään omaa "rahaa" vaihtovälineenä. Tällöin uskovat (tai ainakin osa uskovista) asuvat todennäköisesti jossakin syrjäseudulla. Tämä kuvattu tilanne voi syntyä jo ennen Antikristusta, kun koko maailman rahajärjestelmä on romahtanut, mutta viimeistään ahdinko syntyy Antikristuksen aikana, kun uskovat eivät voi ostaa eivätkä myydä mitään, koska he kieltäytyvät ottamasta itseensä pedonmerkkiä. Tässä eloonjäämistaistelussa uskovat voivat joutua käyttämään omaa korvaavaa rahasysteemiään. Sen lisäksi on syytä muistaa se, että uskovat voivat aina turvata Jumalaan ja hänen yliluonnolliseen apuunsa.


29.7.2022

Jouko Piho:

Miksi julkaisen vanhoja ja ennen julkaistuja profetioita

Olen julkaissut netissä viime aikoina vanhempia unia ja profetioita.

Jotkut ovat ymmärtäneet asian väärin ja ihmetelleet, miksi minä tuon julkisuuteen vasta nyt esim. jonkin v. 2008 tulleen sanoman.

Kyse ei ole todellakaan siitä, että minä jostain ihmeen syystä laittaisin nettiin vasta nyt 14 vuotta sitten tulleita profetioita, vaan siitä, että julkaisin jo toistakymmentä vuotta sitten paljon unia, näkyjä ja profetioita silloisilla kotisivuillani, mutta koska Elisa ilmoitti keväällä 2022 lopettavansa kotisivujen tukemisen, minun täytyi tallentaa kaikki erittäin laaja aineisto muistitikulle, josta olen pikku hiljaa siirtämässä kirjoituksia uusille kotisivuilleni osoitteessa www.jouko-piho.fi .

Kun olen käynyt läpi vanhoja, siis jo vuosia sitten julkaisemiani profetioita, olen huomannut niiden joukossa joitakin sanomia, joiden kohdalla olen kokenut, että ne pitää tuoda uudestaan nettijulkisuuteen, koska kaikki eivät ole niitä aikoinaan nähneet ja lukeneet ja vaikka olisivatkin, niin niissä oleva profetia on niin vahva, että on rakentavaa ja rohkaisevaa lukea niitä uudelleen.

Pedonmerkin luku on 666.

28.7.2022

Keijo Mustosen jouluna 2008 näkemä uni pedonmerkistä

Näin lyhyen, mutta selkeän unen jouluna 2008. Uskoville tarjottiin pedonmerkkiä. Merkki sisälsi luvun 666.

Olin unessa uskovan pariskunnan kanssa. Mies kysyi minulta, uskonko tuohon, johon vastasin, että uskon jokaiseen sanaan, joka on Raamatussa kirjoitettu. Hänen vaimonsa jotenkin vähätteli merkkiä.

Jouko Pihon kommentti 14.2.2009

Näin tulee tapahtumaan. Uudessa maailmanjärjestyksessä myös uskovia pyydetään (sittemmin käsketään) ottamaan pedonmerkki. Osa uskovista vähättelee koko asiaa, jopa naureskelee, ja ottaa merkin omaksi tuhokseen, vaikka Raamattu nimenomaan varoittaa ottamasta pedonmerkkiä. Jokaisen olisi syytä lukea Ilmestyskirjan luvut 13 ja 14.
Vuoden 1939 Suomen kartta, jonka mukainen Suomi tulee vielä olemaan.

27.7.2022

Naisen uni Suomen kartasta

Eräs nainen näki yöllä unta Suomen kartasta, mutta unohti unen.

Aamiaispöydässä hän leikkasi juustoa tyttärelleen ja antoi sen tytölle, joka sanoi äidilleen: ”Nyt sinä leikkasit minulle Suomen kartan.”

Silloin äiti muisti unensa, jossa hän oli koulussa tyttösenä. Koulussa annettiin tehtävä piirtää taululle Suomen kartta. Tehtävä annettiin ensin toiselle tytölle, joka piirsi sellaisen kartan kuin se nyt on.

Sitten tuli unen nähneen tytön vuoro. Hän meni taululle ja sanoi: ”Minä uskon, että sen täytyy olla näin.” Sitten tyttö piirsi vanhan Suomen kartan, jossa oli Petsamo ja Karjala myös. Siihen uni päättyi.

Jouko Pihon kommentti:

Uni on vahvistus monille muille vastaaville sanomille, että Jumala antaa Karjalan ja Petsamon takaisin Suomelle. Uskon että näin tapahtuu. Suomen lippu liehuu vielä Viipurin linnassa.


27.7.2022

Lassi Koskelan 15.6.2015 näkemä uni markan paluusta

Näin unessa noin 10 cm leveän ja noin 30 cm korkean läpinäkyvän sylinterin, jossa oli vettä vähän yli puolen välin. Markka kellui veden päällä, joka nousi ja laski sylinterissä.

Sylinterin oikealla puolella luki teksti "kotihoidon tuki”. Kysymys oli siitä, pystytäänkö maksamaan kotihoidon tukea.

Uskon että Suomi saa markan takaisin erottuaan Euroopan unionista. Aluksi on taloudellisesti vaikeaa, mutta Jumalan avulla Suomi tulee selviämään.

Johtajatkin tulevat olemaan uskovia, sillä toisessa unessa on minulle sanottu, että "uskovat voittavat Suomessa".

Jouko Pihon kommentti:

Näin tulee tapahtumaan. Suomi eroaa tai erotetaan Euroopan unionista, Suomi ottaa markan käyttöön ja Suomen johdossa on uskovia poliitikoita, jotka säätävät vanhurskaita lakeja.


27.7.2022

Anna Litzenin profetia Jumalan valitusta aseesta Suomessa

”Suomi, sinun keskelläsi asuu minun valittuni ja sinusta nousee esiin minun aseeni.”

Jouko Pihon kommentti:

Tämä Anna Litzenin profetia Jumalan valitsemasta aseesta Suomessa on samansuuntainen kuin Tukholman profetiassa mainittu Suomen profeetta ja Tauno Rantalan profetioissa kuvattu aurankärki.

Uskon, että kun on oikea aika, tämä Jumalan valitsema ase nousee tehtäväänsä hoitamaan Jumalan asettamana ilman ihmisten apua tai suosiota.

27.7.2022

Nimimerkki "Mahatman" 31.01.2009 näkemä uni Suomen herätyksestä

Näin unta taivaallisista joukoista ja taivaallisesta rauhasta, joka vallitsi maan yläpuolella korkealla pilvien päällä. Näin suuren oven, jota voimallinen ja suuri enkeli piti auki. En kysynyt mitään, mutta ymmärsin, että tämä oli herätyksen enkeli, joka piti "ovea auki Suomeen".

Ovi oli ikään kuin taivaallinen väylä Suomen kohdalle, joka tarkoittaisi pian alkavaa voimakasta herätystä tässä maassa. Olemme lähempänä tämän oven avautumista yhä enemmän "selälleen", kunnes taivaan joukot täyttävät tämän maan ja ihmiset Jumalan tuntemisella tavalla, jota emme ole koskaan nähneet tai kokeneet.

26.7.2022

Jouko Pihon 3.8.2008 saama unisanoma ruokavarastosta

Herättyäni aamuyöstä 3.8.2008 unesta toistui mielessäni hyvin voimakkaasti unessakin monta kertaa kuulemani sanat "food supply" eli ruokavarasto. En muistanut itse unesta mitään, mutta tuo englanninkielinen sanapari soi selkeästi mielessäni.

Uskon, että Jumala haluaa jälleen kerran muistuttaa meitä ruokavarastojen kokoamisen tärkeydestä Joosefin viljan keräämisen tapaan, koska me olemme menossa kohti Ilmestyskirjan kolmannen sinetin eli mustan hevosen aikaa, jolloin kaikkialla maailmassa tulee olemaan suuri pula elintarvikkeista, myös Suomessa.

Kysyin sitten Herralta, olisiko tähän "ruokavarasto"-sanaan liittyen muita tärkeitä sanoja. Sain kolme lisäsanaa. Ne ovat: cottage = mökki, potato = peruna ja cabbage = kaali.

Safiiri, jossa näkyy Suomen lippu. Anna Litzenin profetian mukaan Suomi on Jumalan safiiri.

26.7.2022

Anna Litzenin profetia Suomesta safiirina

Suomi, sinä olet sanonut: ”Minä olen heikko, minä olen mitätön kansojen joukossa, koska olen sanonut, että minä olen vain maan matonen, kuka minua kuuntelisi.”

Kuule, mitä minä sanon sinulle: ”Sinun voimasi on tosin vähäinen ja itsessäsi olet vain maan tomua, vain palanen savea minun kädessäni, Suomi.

Savipalanen on kuitenkin kuin jalokivi. Kallisarvoinen helmi sinä olet minun kädessäni. Loistava safiiri sinä olet minun kädessäni. Ota vastaan minun sanani.”

Kuvassa safiiri. Anna Litzenin profetian mukaan Suomi on itsessään vain savea, mutta Jumalan kädessä helmi, jalokivi ja safiiri. On huomattavaa, että kuvan safiirissa näkyy Suomen lippu.

25.7.2022

Uskovan sisaren 21.6.2022 näkemä uni Helsingin tulvista

https://www.youtube.com/watch?v=bGD3i9Ecbsg

25.7.2022

Pekan 3.3.2007 Herralta saama sana nälänhädästä

Minulle tuli 3.3.2007 Sana: "Tämä kansa kunnioittaa Minua huulillansa, mutta sen sydän on Minusta kaukana. Ellei tämä kansa tee parannusta, Minä otan siltä pois leivän tuen.

Ja se saa osakseen hädän leipää ja ahdistuksen vettä. Tämä kansa palvelee Mammonaa jumalanaan. Sen tähden tulee Syöjäsirkka ja Tuhosirkka ja syö mammonan tämän kansan kukkaroista.

Tämän kansan tulee kääntyä koko sydämestään Minun puoleeni."

24.7.2022

Isaac Paynen 22.3.2009 näkemä uni pedonmerkistä, vainoista ja turvapaikoista

Näin unta, että maailma kääntyi kristittyjä vastaan. Maailma ei välttämättä kääntynyt kristittyjä vastaan sen takia, että he olivat kristittyjä, vaan siksi, että kristityt eivät ottaneet pedonmerkkiä.

Terrorismin vastainen sota ei tuntunut koskaan loppuvan. Nyt kohteena olivat ne, jotka eivät ottaneet pedonmerkkiä. Jokaista, joka kieltäytyi ottamasta merkkiä, pidettiin terroristina. Koko maailma oli ottanut merkin. Vaikka en nähnytkään sitä, minä tiesin, että jokaisella oli merkki. Niillä meistä, jotka eivät ottaneet merkkiä, oli leiri kätkettynä metsässä kaukana niistä, jotka asuivat tässä maailmassa.

Jouko Pihon kommentti 27.3.2009

Uskon, että juuri näin käy kuin tuo yllä oleva uni kuvaa. Jeesuskin sanoi, että uskovat joutuvat lopunaikana kaikkien kansojen vihattaviksi. Ilmestyskirja varoittaa meitä vakavasti ottamasta pedonmerkkiä. Koska uskovat eivät voi ostaa ja myydä tavalliseen tapaan, on monien uskovien ainoa mahdollisuus perustaa syrjäseuduille erillisiä leirejä maatiloille ja metsiin. Tällaisia turvapaikkoja tulee olemaan Suomessakin. Siellä uskovat voivat antaa toisilleen ja yhteisölleen omaa osaamistaan, taitoja ja erilaisia resursseja. Näin yhteisö voi elää, vaikka kaupungeissa se olisi mahdotonta.

23.7.2022

Jouko Pihon 30.3.2009 julkaisema profeetallinen kirjoitus "Lopunajan ohjeita ja kehotuksia"

Nämä ohjeet perustuvat omaksumaani Raamatun tulkintaan, jonka mukaan uskovat ovat mukana pedon eli Antikristuksen vaivanajassa, ja tempaus tapahtuu vasta ahdistuksen ajan loppupuolella.

Lopunajan ohjeita ja kehotuksia:

1. Päätä pitää usko Jumalaan, tapahtui mitä tahansa.

2. Pysy Raamatun ilmoituksessa. Sanan lupaukset toteutuvat, vaikka välillä voisi tuntua, että mitään ei tapahdu.

3. Ole uskollinen Jeesukselle, vaikka tarvittaessa kuolemaan asti.

4. Älä ota Pedon eli Antikristuksen merkkiä, kun sitä yritetään tarjota sinulle otsaan tai oikeaan käteen tulevien vuosien aikana. Äläkä kumarra Pedon kuvaa. Merkin ottaneet ja Pedon kuvaa kumartaneet joutuvat kohtaamaan Jumalan vihan eivätkä pääse taivaaseen.

5. Hengellisen valmistautumisen lisäksi varaudu tuleviin aikoihin myös aineellisesti. Kerää ruokavarastoa ja muita poikkeustilatarvikkeita sekä muuta jos mahdollista maalle, joko yksin, perheen kanssa tai yhteisöön.

6. Kun teet oman osuutesi kuten Joosef varastoidessaan viljaa Egyptissä, niin muista, että me voimme aina luottaa ennen kaikkea siihen, että Jumala tulee pitämään uskovista yliluonnollista huolta suojellen ja varjellen, kuten Danielia leijonanluolassa ja tehden hämmästyttäviä ruokaihmeitä, kuten profeetta Elialle korppi toi ruokaa.

7. On hyvä muistaa, että vaikka lopunajan ahdinko on vaikeaa aikaa, niin me selviämme siitä Jumalan avulla. Sekin on hyvä muistaa, että tuo lopunajan pimeä aika ei ole ikuinen, vaan on tarkkaan määrätty, milloin pahan valtakausi päättyy. Kaikki on Jumalan kädessä. Jo nyt, ennen kuin Antikristuksen aika koittaa, on ihmiskuntaa kohtaava Kolmannen maailmansodan kauhut, mutta sekin sota kestää vain lyhyen aikaa. Antikristuksen pahin sortokausi tulee kestämään kolme ja puoli vuotta.

8. Osa uskovista joutuu kokemaan lopunaikana marttyyrikuoleman, mutta se on vain ilo ja kunnia, että saa kuolla Jeesuksen nimen tähden. Sitä paitsi kuoleman kokeva pääsee suoraan Jumalan luo Paratiisiin. Osa uskovista vangitaan, mutta on vain ilo ja kunnia saada kärsiä Jeesuksen nimen tähden.

9. Osa uskovista selviytyy hengissä erilaisissa erämaissa olevissa piilopaikoissa, kuten juutalaisista osa selvisi elossa Hitlerin natsi-Saksan juutalaisvainoissa.

Jouko Pihon kommentti 23.7.2022

Olen edelleen samaa mieltä siitä, mitä kirjoitin yli 13 vuotta sitten.

22.7.2022

Jouko Pihon 29.3.2009 kirjoittama profeetallinen kirjoitus "Suomen tulevaisuus"

Suomen tulevaisuus

Eurooppa on muuttumassa yhä islamilaisemmaksi, mutta Suomi ei tule islamisoitumaan.

Suomessa on nousemassa kansallisen heräämisen liike, johon tulee liittymään myös uskonnollinen herääminen.

Suomi tulee jossain vaiheessa eroamaan Euroopan unionista, joka alkaa muuttua yhä enemmän Eurabiaksi, johon liittyy Turkki ja myös Pohjois-Afrikan muslimivaltioita.

EU:n sijasta Suomi joutuu jossain määrin Venäjän vaikutuspiiriin joksikin aikaa, mutta sen ajan päätyttyä Suomi on suurempi ja vapaampi kuin koskaan historiansa aikana.

Kun muu Eurooppa vaipuu pimeyteen, Suomesta loistaa kirkas totuuden valo.

Jouko Pihon kommentti 22.7.2022

Olen edelleen samaa mieltä siitä, mitä kirjoitin v. 2009.

 21.7.2022

Heikki Seilosen keväällä 1978 saama ilmestys ja profetia Amerikan voiman siirtymisestä Suomeen

Heikki Seilonen näki keväällä 1978 ilmestyksen: Amerikan ja erityisesti USA:n yllä oli lampunjalka. Sitten Amerikan väri alkoi muuttua punaiseksi (väkivallan väri) ja lampunjalka kohosi hiljaa ja siirtyi hiljaa Pohjolan (erityisesti Suomen) ylle. Heikin kautta tuli profetia: "Amerikan voima tulee Suomeen. Siis se Jumalan voima, joka on toiminut siellä, kun lampunjalka on ollut sen yllä."

Arto Pölläsen kirjasta Viimeinen elonkorjuu. Julkaistu ensimmäisen kerran vanhoilla sivuillani v. 2009.

Jouko Pihon kommentti 21.7.2022:

Uskon, että näin käy. Yhdysvallat oli pitkään hyvin kristillinen maa, mutta viimeisten vuosikymmenien liberalismin ja sekularismin eli Jumalasta luopumisen takia Jumalan Yhdysvalloille antama hengellinen voima ja siunaus siirtyy Suomeen, mutta USA tulee ajautumaan väkivaltaiseen sisällissotaan sekä kiinalaisten ja venäläisten miehittämäksi.

Ilkka Kanerva.

20.7.2022

Jouko Pihon 20.7.2022 näkemä uni keskustelusta Ilkka Kanervan kanssa

Näin viime yönä unta, että olin jossakin suuremmassa tilassa, jossa oli muitakin ihmisiä.

Yhtäkkiä näin Ilkka Kanervan. Halusin mennä juttelemaan hänen kanssaan, mutta yllätyksekseni Kanerva väisteli minua eikä ollut huomaanivaankaan.

En lannistunut siitä, vaan yritin uudestaan lähestyä Kanervaa, mutta se ei onnistunut, kun Ike kääntyi poispäin ja oli tekevinään jotain muuta.

En antanut kuitenkaan periksi, vaan menin lähelle Kanervaa ja kysyin häneltä suoraan: ”Miksi sinä kartat ja pakoilet minua? Minulla on sinulle tärkeää sanottavaa.”

Silloin Ilkka lopultakin pysähtyi ja vastasi minulle, että hän ei halua olla kanssani tekemisissä, koska hän on eri mieltä joistakin asioista.

Sanoin Kanervalle, että eikö sitä voisi yrittää ymmärtää eri mielipiteitä. Lisäsin, että onhan saman puolueenkin sisällä eri käsityksiä.

Sen sanottuani minulla ei ollut mahdollisuutta kuulla Kanervan vastausta, koska minut valtasi valtavan voimakas Jumalan Henki ja aloin profetoida. Profetia oli Jumalan puhetta minusta Ilkka Kanervalle.

Profetia kuului näin: ”Jouko Piho on minun valittuni. Minä tulen käyttämään häntä voimallisemmin kuin ketään muuta, koska hän on antautunut minulle eheällä sydämellä eikä hän etsi omaa kunniaansa vaan ainoastaan minun kunniaani.”

Kun toin julki sanomaa, huomasin, että Kanerva oli hiljaa ja tuntui ottavan profetian vastaan.

Siihen heräsin.

Ihmettelin heti, miksi ihmeessä minä näin unta edesmenneestä Ilkka Kanervasta, jonka kanssa en ollut koskaan missään tekemisissä hänen eläessään.

Sain vastauksen, että uni oli symbolinen ja Kanerva viittaa niihin uskoviin, jotka karttavat ja hylkivät eri syistä minua. Heille Jumala tahtoo sanoa, että minä olen kuitenkin Jumalan valittu, vaikka heidän olisi vaikeaa uskoa sitä.

Rohkaisuksi heille haluan sanoa, että minunkin on joskus vaikeaa uskoa, että minä olisin Jumalan valitsema Suomen profeetta.

Mutta jos Jumala on valinnut tällaisen vanhan (75), uniapneaa, kroonista väsymystä ja monenlaisia kipuja potevan, tunne-elämältään lähes kuolleen ja kaiken ulkopuolella olevan miehen aseekseen, niin minä en asetu Kaikkivaltiaan tahtoa vastaan, vaan haluan päinvastoin tehdä juuri niin kuin Jumala tahtoo, koska uskon, että Jumalan kunnia tulee parhaiten korostetuksi siten, että Jumalan suunnattoman suuri voima tulee esiin hyvin heikon, haukutun ja halveksitun ihmisen kautta, jotta kaikki ihmiset ymmärtäisivät, että tuollainen voima ei voi olla lähtöisin tuosta surkeasta ihmisestä vaan ainoastaan Jumalasta.

20.7.2022

Sari Krögerin 18.7.2022 saama sanoma Suomen herätyksestä

Herätyksen aalto tulee pyyhkäisemään koko tämän Suomen maan ja kansan yli.

Tulen käyttämään kaikkia astioitani tässä herätyksessä. Te tulette tekemään niitä voimallisia tekoja, joita Jeesus Kristus teki täällä maan päällä vaeltaessaan. Se on voimallinen herätys.

Herätyksen aalto tulee koskettamaan teidän perhe- ja sukukuntianne niin että he pelastuvat.

Herätyksen aalto tulee olemaan valtava ja nopea, kestää vain 3-5 viikkoa ja koskettaa koko Suomen kansaa. Sitä ei voi paeta minnekään. Se on se suuri sadonkorjuu, josta tulee sisälle pelastukseen ihmisiä kaikista yhteiskuntaluokista, kylistä ja kaupungeista.


16.7.2022

Jouko Pihon kaksoistehtävä

Jumala sanoi minulle tänään 16.7.2022: ”Minä olen kutsunut sinut Suomen profeetaksi ja presidentiksi. Sinun tehtäväsi on olla Suomen hengellisen herätyksen auran kärkenä ja luotsata Suomi ulos EU:sta ja Natosta. Sen jälkeen toimit laajentuneen Suur-Suomen johtajana.”

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.

Juha Saari Kautokeino Norge | Vastaa 09.08.2022 16.24

Jouko Piho on Suomen väkevä Profeetta, Merkit ja tunnusteot on Taattu Jumalan kaikkivalitun aseen voimilla. Minä Juha Saari sidoudun rukouksineen!!!!!!!!!!!!!!!

NIMESSÄNI | Vastaa 08.08.2022 16.20

Profetioita 10.
29.7.2022
Nimimerkin "Mies itärajan läheisyydestä"

Oliko mainitsemasi Daavidin tähti Kajaanin pohjoispuolella Iso Tuomivaaran kohdalla?

Kukkameri | Vastaa 25.07.2022 01.16

joitakin vuosia sitten sain myös kokemuksen tai vision, että piilottelin metsässä.
Elin itsekyhätyssä kuusenoksista tehdyn kodan alla ja piileksin robotteja

Juha Saari Kautokeino | Vastaa 25.07.2022 00.03

Jouko Pihon profetia on totta. Suomi on Jumalan.Israelin jälkeen! Käsivarsi tuntunturi,jorboivi)=sabmelas,Pyöreä pää ,Dawid tähti Kelottijärvi !kivistä kyhätty.

Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

tänään | 04:42

Uutta virusta syntyy koko ajan maailmalle ja tästäkin on jo ihmisiin 35 tartuntaa. Tästäkin tulee riesa koronakotetuille, kunhan aika kuluu muutaman viikon

https://www.globaltimes.cn/page/202208/1272556.shtml

...
eilen | 22:34

Suomen profeetta ja herätys, koskien Suomea ja Israelia (kesto 1h, 40 min)

Säkkipukuiset todistajat

https://urly.fi/2JBz

...
eilen | 21:13

Saamelaiset eivät pode koronasta ,koska he elävät 50% luonnosta ja poron lihasta
Ei me edes huomaa ,muuta kun vanhusten hautajaisuudet ovat ylestyneet!

...
eilen | 20:59

Jouko ! Sinattu tehtäväsi !Pohjois yhdentymä ! Rukoilen ja rukoilkaamme ,nyt Pyhä NÄYTTÄÄ voimansa Suomi/ Istael.Suomessa on Judahemoa ja minäkin! Olen!

...
Tykkäät tästä sivusta