Profetioita 10

Profetioita 4-10: 542 sanomaa.

25.9.2022

Norjalaisen miehen v. 2020 saama profetia sodasta ja ravisteluista

Norjalainen Remy Andre Hornes sai huhtikuussa 2020 profeetallisen sanoman sodasta ja ravisteluista, joka on jo alkanut toteutua ja loppukin tulee toteutumaan. Kannattaa katsoa ja kuunnella, varsinkin kun videossa on suomenkielinen tekstitys.

https://www.youtube.com/watch?v=AAkFtpaAzPM

24.9.2022

New Yorkin tuho

Amerikkalainen nainen näki unen siitä, miten ydinpommi tuhosi koko New Yorkin ja miljoonia ihmisiä kuoli. Näin tulee tapahtumaan. Tämä on suuren Babylonin tuomio.

https://www.youtube.com/watch?v=oGBfXJY8O10

24.9.2022

Jouko Pihon uni ydinräjäyksestä 21.10.

Näin 11 vuotta sitten eli tarkalleen 10.9.2011 unta, jossa kaukana taivaanrannassa näkyi suuri sienenmuotoinen ydinräjäytyspilvi. Tiesin heti, että kyse ei ole ydinkokeesta vaan sodasta. Ajattelin unessa mielessäni: ”Nytkö se sitten alkoi?”

Sen jälkeen unessa avautui kuin suuri taulu, jossa oli isokokoinen päivämäärä 21.10., mutta vuotta ei näkynyt. Ihmettelin herättyäni tarkkaa päivämäärää, jonka muistin vielä hyvin.

Nyt kun Putin on uhonnut ydinaseen käytön mahdollisuudesta Ukrainan sodassa, tuli tuo uneni uudestaan mieleeni.

En tiedä, toteutuuko uneni päivämäärä 21.10. vielä tänä vuonna, mutta pidän mahdollisena, että jonain vuonna juuri tuona päivänä jokin taho aloittaa ydinaseilla käytävän sodan, johon muut sitten vastaavat ja ihmiskunta tulee kokemaan historiansa suurimman katastrofin, mikä on kulisseissa olevien vallanpitäjien tarkoituskin, jotta tämän hirveän tuhon jälkeen ihmiset olisivat valmiit vastaanottamaan valemessiaan, joka puhuu kauniisti rauhasta ja ihmisten veljeydestä, mutta joka on pettäjä ja ihmiskunnan vihollinen eli Antikristus.

12.9.2022

Seija Kinnusen v. 2010 näkemä uni arvokkaan metallin myynnistä Venäjän rajalla


Unessa aikuinen tyttäreni kysyi: "Oletko käynyt venäläisellä torilla?”

Menin "venäläiselle torille" Suomen puolelle rajaa seuraamaan metallin huutokauppaa, joka poikkesi tämän päivän tietokonetilauskaupasta täysin. Huutokauppaa sai mennä vapaasti katsomaan, mutta kukaan ei saanut ylittää rajaa.

Suomalainen metallinmyyjä, joka oli noin 5-50 metrin päässä rajasta, ilmoitti suullisesti metallin hinnan.

Jos venäläistä ostajaa miellytti hinta, hän nousi ja näytti kasvonsa, mutta muutoin kaikki venäläisten kasvot olivat näkymättömissä jonkin aidan takana.

Rajalla myytiin ainoastaan metalleja.

Raja oli jossain toisessa paikassa kuin nyt tunnelman mukaan, mutta missä raja kulki, sitä ei näytetty.

Sanottiin metallin nimi, jolla tulee olemaan kova hinta. En kerro sitä tässä, mutta se ei ollut kulta, hopea eikä mikään nykyisistä arvometalleista.

Sanottiin, että Venäjästä on tullut köyhä ja primitiivinen maa, koska kukaan ei enää osta öljyä.

Pääministeri Sanna Marin on vain kaunis mannekiini ja todellisten vallankäyttäjien sätkynukke.

11.9.2022

Sanna Marin on taustalla olevien vallanpitäjien mannekiini ja sätkynukke

Sain tänään 10.9.2022 viestin eräältä uskovalta naiselta, joka haluaa pysyä nimettömänä, että hän näki muutama vuosi sitten unen, jossa hän näki pääministeri Sanna Marinin.

Unessa annettiin tieto, että Sanna Marin on julkisuudessa asioita esiintuova mannekiini, mutta taustalla on joukko ihmisiä, jotka oikeasti tekevät päätökset ja hallitsevat Suomea.

Nämä taustavaikuttajat eivät halua tulla julkisuuteen. Siksi Sanna Marin on valittu.

Unen minulle kertonut nainen käytti Sanna Marinista sanaa ”mannekiini”, mikä on monessa mielessä osuva ilmaus. Sille on olemassa toinenkin sana eli ”sätkynukke”.

Venäjän tsaari Nikolai II.

9.9.2022

Jouko Pihon profeetallinen kirjoitus Suomesta ja Venäjästä Antikristusta vastaan

Uusia ajatuksia Antikristuksen vallasta

Ilmestyskirjan mukaan tuleva Uuden maailmanjärjestyksen diktaattoripeto eli Antikristus saa valtaansa kaikki maat, kansat, heimot ja kielet.

Olen aikaisemmin kirjoittanut, että koska Raamatun kielenkäytössä ”kaikki” ei ole aina kirjaimellisesti ”kaikki”, vaan pikemminkin suurin osa, niin sen takia Antikristus ei pysty alistamaan aivan kaikkia valtakuntia, vaan osa nykyisistä valtioista pysyy Pedon valtapiirin ulkopuolella.

Olen viime päivinä saanut asiasta uusia ajatuksia. Voi mahdollisesti käydäkin niin, että Antikristus ei saa heti kaikkia kansakuntia valtansa alle, vaan hänen mahtinsa kasvaa vähitellen, mutta lopulta kaikki maat tulevat osaksi Pedon imperiumia. Jos näin käy, niin silloin Raamatun ilmoitus toteutuisi sanatarkasti.

En tiedä, mitkä alueet maailmassa olisivat aluksi ja ehkä loppuun asti Antikristusta vastaan, mutta olen melkoisen varma siitä, että ainakin Suomi ja Venäjä kuuluvat näihin oppositiomaihin. Kun näin on, niin se merkitsee myös läheistä yhteyttä ja ystävyyttä Suomen ja Venäjän välillä.

Kyse ei ole kuitenkaan Putinin Venäjästä eikä hänen seuraajansakaan Venäjästä, vaan heidän jälkeensä valtaan nousevasta hyvästä, viisaasta ja Jumalaa kunnioittavasta tsaarista. Monarkia palaa siis takaisin Venäjälle.

6.9.2022

Anja Janhosen 2.10.2008 näkemä näky ruokapulasta ja ruokaihmeestä

Oli kesä. Joku mies kulki salkku kädessä etsien uskovia. Niinpä minä lähdin kulkemaan pois. Kuljin metsässä eteenpäin ja tulin vanhaan koulurakennukseen. Menin sisälle, jossa oli viisi naista, jotka olivat kauhussaan sanoen minulle: ”Mistä saadaan ruokaa, meillä on nälkä?”

Uskoville ei silloin annettu enää ruokaa. Minä sanoin heille: ”Mennään ympyrään, otetaan toisia kädestä ja ollaan polvillaan rukoillen. Herra sinä ruokit juutalaiset 40 vuotta erämassa, taivaallinen Isä, nyt meillä on nälkä, eikä meillä ole mitään syötävää, anna meille ruokaa.”

Samassa hetkessä tuli kolme vasullista pieniä leipäsiä. Sanoin: ”Nyt meillä on taivaan leipää. Siinä on kaikki ravinteet.” Niin aloimme syödä. Näin Herra ruokkii lapsensa.

Jouko Pihon kommentti 2.10.2008

Mustan hevosen kavion äänet kaikuvat jo kuuluttaen sitä osaa Jumalan tuomioista, että lähivuosina tulee kaikkialle maailmaan, myös Suomeen, suuri nälänhätä.

Sen lisäksi tulee Antikristuksen hallintoaikana sellainen tilanne, että uskovat eivät voi ostaa eivätkä myydä mitään, koska he kieltäytyvät ottamasta pedonmerkkiä.

Näitä tulevia ahdistuksen aikoja varten uskovien on hyvä varastoida ruokaa ja muita tarvikkeita. Voi kuitenkin tulla tilanteita, että varastotkin loppuvat eikä ruokaa kerta kaikkiaan ole. Kauppaankaan ei voi mennä, kun ei ole uuden maailmandiktaattorin merkkiä otsassa tai oikeassa kädessä. Silloin uskovat voivat rukoillen turvautua Jumalan yliluonnolliseen apuun, ja Jumala tulee tekemään paljon ihmeellisiä ruokaihmeitä. Tämän takia uskovat voivat olla kaikissa olosuhteissa turvallisella mielellä.

Jouko Pihon kommentti 6.9.2022

Tänä päivänä maailmanlaajuisen ja myös Suomea koskevan nälänhädän mahdollisuus on selvästi nähtävissä ruuanhintojen koko ajan noustessa. Tulevan suursodan aikana koko ruokahuolto romahtaa täydellisesti.

Lisäksi Antikristuksen aikana pedonmerkkiä ottamattomat uskovat eivät voi ostaa kaupoista mitään, joten heidän on selvittävä muilla tavoin, kuten varastoiden, mutta myös Jumalan yliluonnollisten ruokaihmeiden avulla.

6.9.2022

Jari Sjögrenin 9.11.2009 näkemä uni puutteesta, pommikoneista ja Jumalan yliluonnollisesta ruoasta

Olin ystäväni kanssa Turussa ”Pohjolan sillalla” linja-autoaseman lähellä. Kaupunki oli autio ja hiljainen. Ei ollut liikennettä ollenkaan.

Taivas ja ilma oli harmaa, pilvinen ja ”painostava”. Pilvet olivat alhaalla ja mustia sekä uhkaavia. Vuodenaikaa en osaa sanoa, mutta ei ollut kylmä eikä lämmin. Mieluummin olisi voinut olla syksy. Niin harmaata oli. En osaa varmasti sanoa vuodenaikaa.

Seisoimme kaverini kanssa ja keskustelimme. Sanoin ystävälleni: ”Näin tässä kävi. Olen koko ajan puhunut ja kehottanut varautumaan tähän. Nyt ollaan tässä emmekä pääse mihinkään.”

Ei ollut autoja, ei bensaa, ei mahdollisuutta päästä mihinkään ja kaupunkiin jääminen tuntui ahdistavalta vaihtoehdolta.

Nostin katseeni taivaalle Turun sataman suuntaan eli länteen. Harmaalla taivaalla oli mustia pommikoneita ihan niin kauas kuin näin. Ahdistus sisälläni kasvoi. Sanoin ystävälleni, että tähän jäätiin ja toivoa pois pääsystä ei ole.

Aloin rukoilla ja harmaasta taivaasta alkoi sataa ”mustia ja harmaita haituvia” kuin hiutaleita, joita luulin saasteeksi. Maistoin yhtä, ja se oli hyvää. Se maistui raikkaalta ja ravitsevalta. Olin hämmentynyt, mutta ymmärsin Jumalan lähettäneen meille ”ravintoa” selviytymiseen.

Jouko Pihon kommentti 6.9.2022:

Olemme menossa tällaista aikaa kohti, jolloin on puutetta ruoasta, bensasta ja kaikesta. Myös suursota lähestyy. Mutta myös Jumalan yliluonnollisia ruokaihmeitä tapahtuu niin että ruokaa voi tippua taivaasta kuten aikoinaan mannaa erämaassa oleville israelilaisille.


6.9.2022

Jari Sjögrenin v. 1997 näkemä uni liskopapista

Istuin kirkossa, joka oli täynnä ihmisiä. Takanani istui ystäviäni. Pappi tuli kirkon eteen ja alkoi saarnata. Mitä enemmän pappi saarnasi, sitä enemmän pappi muuttui koko ajan kauheamman näköiseksi hirviöksi.

Aloin hermostua, kun kaikki vain tuijottivat pappia kuin hypnoosissa. Pappi jatkoi saarnaansa ja muuttui kokonaan iljettäväksi liskoksi papin puvussa. Katselin ympärilleni ja yritin saada kontaktia ystäviini ja muihin uskoviin kirkossa.

Edessäni istunut vanha nainen kääntyi minuun päin ja sanoi "sinäkin näet sen”, kun olin huolissani, etteivätkö muut ”ymmärrä” mitä on tapahtunut. Samassa huomasin kun minun ystäväni tajusivat tilanteen ja antoivat minun ymmärtää, että hekin tajusivat missä nyt mennään.

Lopulta pääsimme ”kirkosta” ulos vain RUKOUKSEN voimalla, joka avasi silmämme. Muut eivät nähneet tai kuulleet muuta kuin ”iljettävän” papin saarnaa, kuin unessa istuen.

 


Tässä on videolinkki suomeksi tekstitettyyn puheeseen: https://www.youtube.com/watch?v=BocMg0efJhc&t=14s .
Seuraavassa on tiivistettynä profetian pääkohdat.

Aivan uusi asia on syntymässä Suomessa. Kyse on profeetoista ja Jumalan lapsista.

Timothy Sherman on käynyt kolme kertaa Suomessa, mutta Herra ilmoitti hänelle, että kun hän menee Suomeen seuraavan kerran, silloin tulee olemaan loppunäytöksen aika.

Suomen hame (Karjala), minkä Venäjä (Neuvostoliitto) leikkasi, tullaan luovuttamaan takaisin Suomelle. Ylistävän naisen leikattu käsi (Petsamo) tullaan asettamaan ennalleen. Venäjä antaa takaisin sen minkä varasti.

Myös Pietari tullaan luovuttamaan takaisin Suomelle.

Presidentti Niinistön pelastuksen puolesta tulee olemaan Jumalan vaikutusta siten, että Jumala tulee puhumaan Niinistölle enkelin kautta, joka osoittaa hänelle Jumalan rakkauden sekä hänen, perheensä ja Suomen tulevaisuuden.

Jumala tulee murtautumaan Suomessa Uuden maailmanjärjestyksen läpi.

Suomesta leviää suuri hengellinen liikehdintä Baltian maihin ja sodan runtelemiin maihin (ilmeisesti Ukraina ym.).

Jouko Pihon kommentti:

Vahvistan Shermanin profetian oikeaksi. Näin tulee tapahtumaan: Suomi saa Karjalan ja Petsamon takaisin, presidentti Niinistö tulee uskoon, suuri hengellinen herätys leviää Suomesta muuallekin, mm. Baltian maihin ja Uutta maailmanjärjestystä ajavien globalistien (kuten nykyinen hallitus) valta murtuu Suomessa.

Shermanin sanoma siitä, että myös Pietari tullaan luovuttamaan takaisin Suomelle, on sikäli tulkinnanvarainen, että Pietari Suuren v. 1703 perustama Pietarin kaupunki ei ole koskaan ollut osa Suomea eikä Ruotsia, mutta kylläkin sitä ennen Nevajoen suistossa ollut alue oli, koska se siirtyi Stolbovan v. 1617 solmitussa rauhassa osaksi Ruotsi-Suomea ja sai kaupunkioikeudet v. 1642 Nevanlinnan nimellä, jonka asukkaista suuri osa oli suomalaisia. Kaupungissa asui myös ruotsalaisia ja saksalaisia.

Suuressa Pohjan sodassa Venäjä kuitenkin valtasi ja hävitti kaupungin vuonna 1703, jonka jälkeen Pietari Suuri alkoi rakennuttaa Nevanlinnan länsipuolelle Pietarin kaupunkia.

En ole tietoinen muista profetioista, että itse Pietarin kaupunki siirtyisi osaksi Suomea, joten en usko niin tapahtuvan. Sen sijaan uskon niiden profetioiden olevan oikeassa, että Pietarin kaupungin ympärillä oleva Inkerinmaa tulee jälleen osaksi Suomea, kuten se oli 1600-luvullakin.

Presidentti Niinistö.

23.8.2022

Stefanie Hoffmanin huhtikuussa 2022 näkemä näky presidentti Niinistöstä

Näin, että presidentti Niinistö nosti miekan ja todisti Jumalasta uutisissa, ja melkein koko maa tuli uskoon.

Näin, että presidentti Niinistö otti miekan ja mursi pahuuden henkivallat eduskunnasta, joka oli alistettu Iisebelin alle, mutta tulee nousemaan auktoriteettiin.

Jouko Pihon kommentti:

Presidentti Niinistö on ollut Nato-innossaan ja Venäjän vastustamisessa melko sotainen, mutta tässä on kyse Jumalan Sanan miekasta ja siitä, että Niinistöstä tulee Jumalan ase ja valtavan paljon suomalaisia tulee uskoon. Silloin Suomen politiikkakin muuttuu täydellisesti.

22.8.2022

Stefanie Hoffmanin huhtikuussa 2022 näkemä näky Suomen EU-erosta

Näin Suomen, joka irrotettiin maasta. Alla olevat juuret olivat irrallaan.
Koin että Jumala tarkoitti, että Suomi on itsenäinen ja lähtee myös EU:sta.

Näin Suomen ja kristallisateen taivaasta, mikä viittaa tulevaan herätykseen.

Näin myös Suomen presidentin, joka nosti kädessään olevan miekan ylös, ja Suomen lipun, joka liehui itsenäisyyden tuulessa.

Jouko Pihon kommentti:

Vahvistan Stefanien näyn.

Suomi tulee eroamaan EU:sta ja palaa täyteen itsenäisyyteen.

Suomessa syttyy myös hyvin voimakas hengellinen herätys.

Suomessa tulee olemaan myös erittäin itsenäisyyshenkinen ja kansallismielinen presidentti, jonka kädessä oleva miekka tarkoittaa sitä, että hän julistaa poliittisten asioiden lisäksi voimakkaasti myös Jumalan Sanaa, joka on Raamatun kielenkäytön mukaan kaksiteräinen miekka.
Jumalan vastustajat ja pilkkaajat joutuvat helvettiin.

15.8.2022

Jouko Piho:

Lopunajan paatuneet ihmiset eivät tee parannusta

Raamatun ilmoituksen mukaan viimeisinä aikoina on paljon sellaisia ihmisiä, jotka eivät halua kääntyä Jumalan puoleen Jumalan vakavista parannukseen kehottavista rangaistuksista huolimatta, kuten Ilmestyskirjan luvun 9 jae 21 sanoo kuudennen tuomiopasuunan jälkeisestä tilanteesta: ”He eivät kääntyneet, he eivät luopuneet murhatöistään eivätkä taioistaan, eivät siveettömästä elämästä eivätkä varastamisesta.”

Sama itsepintainen Jumalan vastustaminen toistuu myös Jumalan neljännen vihan maljan vuodattamisen jälkeen, kun aurinko saa vallan korventaa ihmisiä tulellaan. Ihmiset paahtuvat kovassa helteessä, mutta he eivät käänny ja anna kunniaa Jumalalle, vaan herjaavat Jumalaa.

Myös kun viides enkeli tyhjentää maljansa Pedon eli Antikristuksen valtaistuimelle, joka pimenee täydellisesti, niin ihmiset purevat tuskissaan kielensä verille, mutta eivät käänny ja luovu pahoista teoistaan, vaan herjaavat taivaan Jumalaa tuskansa ja haavojensa tähden.

Me emme elä vielä noissa aivan viimeisissä lopunajan hirveissä rangaistustapahtumissa. Mutta jos et usko Jumalaan nyt, niin on suuri vaara, että sinä olet yksi noista Raamatun mainitsemista pilkkaajista, jotka eivät halua luopua pahoista teoistaan ja antaa kunniaa Jumalalle edes hyvin voimakkaiden tuomioiden jälkeen.

Jos kuulut tuohon herjaajien joukkoon, niin lopulta sinua odottaa vain Jumalan hyljänneiden kohtalo eli helvetti.
Jeesus on Jumalan pelastava Karitsa, mutta myös tuomitseva Juudan Leijona.

15.8.2022

Jeremiah Johnsonin v. 2018 näkemä näky Jeesuksesta leijonana

Kun Herra Jeesus ilmestyi minulle, Hän sanoi: ”Jeremiah, monet tuntevat lampaan, joka meni Golgatalle, mutta harvat tuntevat leijonan, joka palaa takaisin maan päälle tuhoamaan Isänsä viholliset. Sama viha, joka langetettiin ristillä, langetetaan tuomiona minun palatessa takaisin.

Minä tulen vapauttamaan apostoliset ja profeetalliset sanansaattajat, jotka julistavat lopunajan tuomioita ja Jumalan vihaa seurakunnalle ja varoittavat seuraamuksista niitä, jotka ainoastaan tunsivat armon, ylistyksen ja lampaan, mutta hylkivät tuomion ja vihan leijonaa. Monet tunsivat minut ainoastaan suurena esirukoilijana, joka minä olenkin, mutta minä olen myös takaisin palaava leijona, kuningas ja tuomari.

On olemassa muutakin kuin esirukous. Minä opetan minun omilleni näinä viimeisinä päivinä, kuinka rukoilla kuninkaallisia tuomiorukouksia.

Minä perustan hallitukseni maan päälle ja teen vihollisistani astinlaudan. Minä hallitsen ja käsken rautaisella valtikalla.

Jeremia, monet tulevat loukkaantumaan minuun palatessani. He ovat tehneet Jumalan kaltaisekseen ja omaksi kuvakseen ja tulevat kieltämään minut, kun palaan kaikessa kunniassa, voimassa ja loistossa takaisin.

Sinun täytyy varoittaa seurakuntaa pilkkaavasta hengestä, joka tulee ylikorostamaan hyvyyttä, mutta ei koskaan opeta minun ankaruuttani, vihaani ja tuomioitani.


15.8.2022

Annen v. 2003 näkemä uni pedonmerkistä

Unessa oli joitakin uskovaisia, olin heidän kanssaan. Oli tullut yleinen määräys, että käteen piti laittaa injektioruiskulla jokin merkki tai kapseli. Sen piti olla vaaraton ja jotkut uskovaiset olivat sitä mieltä, että sen merkin voi ottaa, kun se ei vielä ole se Raamatussa ennustettu ja varoitettu pedonmerkki (Ilm.13:16-17).

He olivat ottaneet sen ja puolustivat sitä ja eräs henkilö (uskovainen hänkin) antoi ymmärtää, että ei siinä ole paljoakaan tietoa/informaatiota (nk. mikrosirussa/pedon merkissä pitäisi olla), kuin jotakin vain vähän siitä ihmisestä, kehen se laitetaan.

Minä olin ainoa, joka sanoin ja varoitin, että älkää missään tapauksessa sitä ottako.

Sanoin, että vihollinen on tämän näin pimittänyt, saadakseen uskovaisetkin ottamaan sen. Tiesin (minulle oli Herralta siitä annettu erityisesti tieto), että se oli juuri se Raamatussa ennustettu tappava merkki, että kuka sen ottaa, "uskovainenkin", niin hänellä ei ole enää mahdollisuutta päästä taivaaseen.

Jotkut epäröivät kun siitä varoitin. Kun eräs mummukin kuunteli minua, hän kallistui minun puolelle. Mutta kun hän meni sellaisten uskovaisten seuraan, jotka olivat toista mieltä asiasta, niin kun hän tuli heidän luotaan, niin hän oli menossa ottamaan merkkiä.

Erikoista oli se, että ne uskovaiset, jotka olivat sen jo ottaneet, olivat edelleen vielä olevinaan uskossa ja niin kuin ei mitään olisi tapahtunutkaan. Sanoin heille, että kyse voi olla valhe-Jeesuksesta, koska jos ihminen on ottanut sen merkin, josta Raamatussa varoitetaan, niin hän ei enää voi olla uskossa. He vastasivat minulle, että "pitää vain turvata Jumalan armoon".

Erikoista tässä myös vielä oli se, että ne jotka eivät olleet sitä ottaneet, saivat edelleen ostaa ja myydä. Eli se ei vaikuttanut siihen, niin kuin Raamatussa on sanottu.

Sekin oli eräs syy, miksi uskovaiset eivät uskoneet, että se on juuri se Raamatussa varoitettu asia, jonka takia he menivät ottamaan sen. Mutta käsitin, että sekin oli silmälumetta ja vihollisen hämäystä, että uskovaiset menisivät lankaan. Siihen heräsin.

Jouko Pihon kommentti 12.2.2009

Annen uni on varoittava ja vakava. Tulee käymään juuri noin kuten Anne kirjoitti. Ihon alle laitettavaa sirua, joka sisältää henkilö- ja pankkitiedot, tullaan aluksi markkinoimaan hitaasti ja varovaisesti. Lisäksi heti alkuun ei kieltäytyville tule mitään seuraamuksia. Kaikki tämä ystävällinen ja diplomaattinen lähestymistapa on kuitenkin vain Uuden maailmanjärjestyksen viisasta ja hienostunutta uuden asian sisäänajoa siten, että ihmisiä ei säikäytetä, vaan heille annetaan aikaa tottua uuteen järjestelmään.

Koska uudessa systeemissä on kieltämättä myös monia hyviä puolia, on lopulta suurin osa ihmisistä, myös osa uskovista, sitä mieltä, että kyseessä on vain tekninen toimenpide, jonka vaarallisuutta vähätellään tai se kielletään kokonaan.

Samalla ihmiset unohtavat Raamatun yksiselitteisen kiellon, että otsaan tai oikeaan käteen laitettavaa pedonmerkkiä ei tule ottaa, tai joutuu samaan paikkaan kuin Petokin eli helvettiin.

Jos siis ottaa pedonmerkin, niin kyseessä on samalla alistuminen Pedon valtaan ja hänen mahtinsa tunnustaminen.

Sen jälkeen onkin edessä jo vaatimus, että myös Pedon kuvaa on kumarrettava, aivan kuten alkukristittyjä vaadittiin kumartamaan Rooman keisarin kuvaa, mutta he kieltäytyvät ja joutuivat marttyyreina polttorovioille.

Vähitellen uusi maailmanhallitus alkaa kuitenkin kiristää otettaan ja pikku hiljaa aletaan vaatia, että kaikkien olisi oltava alamaisia uudelle järjestykselle ja otettava uuden systeemin henkilötunnus.

Kun yhä löytyy niitä, jotka kieltäytyvät merkin ottamisesta, tulee ensin erinäisiä rajoituksia vastustelijoiden elämään, mutta lopulta pääsee vallalle täysimittainen, raaka ja suorasukainen merkistä kieltäytyvien vaino, jolloin he eivät voi enää asioida missään kaupoissa, liikkeissä tai virastoissa ilman merkkiä.

Sen lisäksi näitä kieltäytyviä aletaan pitää yhteiskunnan vihollisina, jolloin heitä aletaan vangita ja kuljettaa keskitysleireihin, joissa osa uskovista tapetaan.

Uskova, oletko valmis olemaan uskollinen Jeesukselle kuolemaan asti?

Älä ota mitään merkkiä itseesi, jos se vaaditaan laittamaan siruna ihon alle. Se on se pedonmerkki, josta Raamattu meitä varoittaa sitä ottamasta.

Merkin ottanut joutuu Kaikkivaltiaan Jumalan vihan kohteeksi. On parempi kokea Pedon ja maailman vihaa kuin joutua Jumalan vihan alle

10.8.2022

Johan A Saaren 9.8.2022 saama sanoma Jouko Pihosta

Johan A Saari 9.8.2022: "Olen näkijä, mutta Jouko Piho on profeetta. Rukoilen varjelusta veljeni puolesta."

6.8.2022

Nimimerkin ”Valvokaamme” 24.1.2009 saama ilmoitus Venäjän juutalaisten paosta

Sain 24.01.2009 ajatuksen omaisen ilmoituksen/kuvan, jossa sumuisen loppukesän tai alkusyksyn suon usvan seasta nousee iso karhu takajaloilleen. Sain sanat mieleeni: Juutalaiset ajetaan pois Venäjältä.

Silloin ei heitä halua avustaa Venäjä, ei Ruotsi, ei edes Suomen valtio heidän päästäkseen kotiin Israeliin.

Silloin Suomen uskovat auttavat heitä, syöttävät, juottavat, vaatettavat, kunnes saavat kerättyä kylliksi rahaa heidän lentolippuihinsa.

Jouko Pihon kommentti:

Näin käy. Tuleva natsihenkinen Venäjän diktaattori alkaa vainota juutalaisia, joista monet pakenevat Suomeen, jossa monet uskovat ovat valmistautuneet auttamaan heitä.

Esko Aho.

5.8.2022

Elsin v. 1995 näkemä uni EU:sta porttolana

Oli suuri joukko suomalaisia, jotka kävelivät eteenpäin auran muodossa. Etunenässä kulki Esko Aho, joka oli täysin alasti (tämä ei viitannut mitenkään seksuaalisuuteen).

Esko Ahon johdolla ihmiset kävelivät isoon, kauniiseen ja valkoiseen rakennukseen, jonka nimi oli Porttola.

Kaikki ihastelivat uutta ja uljasta rakennusta. Ihmisjoukko käveli sisälle rakennukseen, jonka edessä avautui iso käytävä, jonka lattia oli kiiltävä ja leveä ja seinät valkoisen hohtavat. Käytävän reunoilla oli ovia, joista yksi ovi oli auki. Avoimen oven suunnassa näkyi puoli-istuvassa asennossa sängyn päällä makaava nainen, jonka kädet oli sidottu sängyn päätyyn. Nainen oli prostituoitu.

Tajusin, että rakennus ei ollutkaan niin puhdas kuin ulkoapäin luulin, vaan se, mitä siellä tapahtui, oli Herran silmien edessä kauhistus.

Jouko Pihon kommentti:

Suomi liittyi v. 1995 Euroopan unioniin eli samana vuonna, kun tämä profeetallinen uni on nähty.

EU on todellakin Jumalalle vihamielinen epäpuhdas ja kauhistava Porttola, josta Suomen tulee erota.

Näin tulee myös tapahtumaan. Suomi eroaa EU:sta.

 
Martti Luther.

5.8.2022

Martti Lutherin profetia Pohjolasta

Martti Luther: "Silloin kun jumalallinen totuuden valo Euroopasta sammuu, sitä ylläpidetään pimeimmässä Pohjolassa!"

2.8.2022

Ailan v. 1984 näkemä uni nälkäisten ihmislaumojen paosta Venäjältä Suomeen

Seisoin pihassamme ja katselin itään päin. Valtava pölypilvi peitti maan ja taivaan. Tuntui, että suuri karjalauma tulee vauhdilla eteenpäin. Ääni oli pauhaava ja se lähestyi Suomea.

Ajattelin, että eihän täällä pohjoisessa ole karjalaumoja. Vyöry lähestyi ja näin, että ne olivatkin ihmisiä.

Kysyin unessa Jumalalta: ”Miksi nuo tulevat Suomeen.” Vastaus oli: ”Nälkä ajaa heidät liikkeelle.”

Jouko Pihon kommentti:

Vahvistan unen. Näin tulee tapahtumaan. Venäjältä pyrkii Suomeen suuret määrät nälkäpakolaisia, mutta myös uskonsa ja mielipiteidensä takia vainottuja juutalaisia ja kristittyjä erityisesti siinä vaiheessa, kun koko maailma on nälänhädän kourissa, ja Venäjä on Putinia seuraavan natsihenkisen eli kiihkokansallismielisen diktaattorin hirmuvallan alla.

Suomessa on kuitenkin vaikeuksista huolimatta hiukan paremmat olot, joten Venäjältä pakenevat ihmiset hakevat Suomesta sekä ruokaa että poliittista turvapaikkaa.

On muuten huomattavaa, että Aila näki unen v. 1984, kun Neuvostoliitto oli vielä olemassa, mutta hän koki unessa voimakkaasti, että pakolaiset tulevat nimenomaan Venäjältä.


2.8.2022

Pastori Jon Matutisin elokuussa 2008 näkemä näky tulevasta tuhosta

Lainattu Reino Savolan sivuilta.

Esipuhe:

Pastori Matutisin esittely: Pastori Jon Matutis sai sanan viime elokuussa, kun emme vielä eläneet talouskriisin aikaa. Tämä sama pastori sai aikoinaan profetian Berliinin muurin kaatumisesta ennen kuin siitä oli mitään tietoa. Profetia toteutui tarkasti. Matutis on Berliinin Nazareth-vapaakirkon johtava pastori ja johtaa myös hyvin laajaa lähetystyötä eri puolille maailmaa. Syntyisin hän on Liettuasta. Opiskellut Sveitsissä ja väitellyt siellä tohtoriksi.

Sana Saksasta - Profeetallinen sana - Pastori Jon Matutisin kautta

Rukoillessani tänä aamuna Jumala antoi minulle näyn. Hän näytti minulle suuren, maailmanlaajan ”liikekannallepanon”. Näin itseni kävelemässä pitkin hiekkarantaa. Yhtäkkiä kuului kova jylinä, joka
voimistui voimistumistaan. Se ei ollut meren eikä tuulen aiheuttama ääni. Ulkopuolella oli täysin hiljaista. Meren pinta oli sileä kuin lasi. Syvä jylisevä ääni, joka muistutti sortumaisillaan olevien vuorten kumua, jyrisevä ääni, jollaista en ollut siihen saakka koskaan elämässäni ennen kuullut, tuli kaukaa meren toiselta puolelta.

Ääni voimistui niin mahtavaksi, että maa alkoi järähdellä ja vapista. Se kuulosti aivan matalaäänisen bassotrumpetin törähdykseltä. En ollut koskaan aikaisemmin kuullut tällaista ja näin syvää bassoääntä. Koko ilma värisi. Kaivauduin rantapenkereen dyyneihin, kasvot maassa, ja odotin nähdäkseni mitä tästä luonnonnäytöksestä seuraisi.

Kun jylinä ei loppunut, vaan kävi aina voimakkaammaksi, näin alkavani rukoilla ja puhua Jumalalleni tässä näyssä. Sitten kuulin äänen sanovan: ”Lapseni, älä pelkää. Tämä on minun mobilisaatiokutsuni, merkki toisesta maailmasta. Kutsun esiin ihmisiä kaikista kansoista. Minä ravistelen maata ja merta. Syntiset ja jumalattomat menehtyvät pelosta odottaessaan ahdistuneina asioita, jotka tulevat tapahtumaan.

Ymmärrä, lapseni, että talouskriisi on pannut alulle kaiken tämän. Se oli vain tuhon alku. Tämän päivän yhteiskunnan perustus tulee järkkymään niin, että ihmiset menettävät kaiken, mitä he ovat saavuttaneet ja säästäneet tähän mennessä.

Koko infrastruktuuri ja hyvinvointi romahtaa ajan myötä. Elämä tulee olemaan hyvin vaikeaa hyvin monille ihmisille. Yleinen turvallisuus horjuu ja rikollisuus lisääntyy niin, että elämä maan päällä on voimakkaasti uhattuna. Mutta teidät, jotka pelkäätte minun nimeäni, minä pelastan tuhosta. Minä pidän suojaavaa kättäni yllänne.”

Vaikka ei tullut vähääkään eikä pienintäkään aaltoilua näkynyt merellä, jylinä oli niin mahtava, että sydämeni oli lakata lyömästä. Silloin ajattelin itsekseni: ”Minä kuolen myös nyt.” Ja silloin Herra sanoi minulle: ”Lapseni, älä pelkää. Sinun tulee elää ja julistaa edelleen minun tekojani. Nouse, mene kotiin ja kerro läheisillesi. Tee heille tiettäväksi, että minun poikani tulo on hyvin lähellä, kynnyksellä.

Käynnistän kaiken viedäkseni omani kotiin ja irrotan heitä nyt kaikesta, mikä pidättää heitä tai estää heitä.”

Kun nousin ylös totellakseni Jumalan ääntä suunnaten matkani kotiinpäin, näin hyvin monia ihmisiä makaamassa dyyneillä. He olivat tulleet ulos taloistaan kiiruhtaen kohti merta nähdäkseen ja kokeakseen tämän epätavallisen luonnonnäytelmän. He makasivat kasvoillaan kuin lamaantuneina, aivan niin kuin minä olin maannut muutamia minuutteja aikaisemmin.

Kun ohitin heidät matkallani kotiin, jatkuvasta kaukaisesta jylinästä huolimatta, nämä ihmiset huusivat minulle: ”Olet mieletön. Et voi mennä kotiin tässä tilanteessa. Se on liian vaarallista.” Sitten he hautasivat päänsä syvemmälle dyyneihin, koska he pelkäsivät, mitä seuraavaksi tapahtuisi. He eivät halunneet enää kuulla tai tietää mistään.

Ja sitten Herra sanoi minulle: ”Teille, lapseni, jotka pelkäätte minun nimeäni, tämä on minun liikekannallepanoni päivä. Teille nousee minun pelastukseni aurinko, jonka valossa minä kokoan todelliset lapseni ja tuon heidät yhteen. Mene, poikani, ja kerro tämä jokaiselle, jonka voit saavuttaa.”

Silloin minä kysyin Herralta: ”Mitä minun tulee sanoa heille?” ”Kerro lapsilleni”, hän sanoi, ”että heidän ei tule enää kuluttaa aikaansa katoavien asioiden parissa, vaan pikemminkin iankaikkisten, ikuisten asioiden. Heidän tulee etsiä minua ja tutkia minun sanaani. Heidän tulee antaa anteeksi toinen toiselleen, niin kauan kuin on vielä aikaa, ja tehdä rauha toistensa kanssa.

Heidän pitäisi lopettaa kadehtiminen ja toinen toisensa sormella osoittelu. He eivät saisi myöskään syytellä eikä epäillä toisiaan. Jokaisen pitäisi tehdä se mitä hänen tulee tehdä ja mitä hän voi tehdä. Kehota heitä irrottautumaan kaikista tarpeettomista asioista ja lopettamaan kouristuksenomainen omien oikeuksien puolustaminen. Tästä lähtien minä takaan teidän oikeutenne ja huolehdin oikeudenmukaisuudesta teidän puolestanne.

Suuria muutoksia on tapahtumaisillaan kaikkialla maailmassa, jokaisella elämän alueella. Muuttakaa siis mielenne ja olkaa valmiit. Mikään ei tule olemaan niin kuin se on ollut tähän saakka.”

Mitä kauemmaksi etenin rannalta, sitä heikompana kuulin jylinän, vaikka mielestäni ääni oli muuttunut voimakkaammaksi ja vielä järisyttävämmäksi. Minulla oli tunne ikään kuin minut olisi suojattu lasikaappiin.

Sitten kuulin Herran äänen sanovan: ”Minä vien lapseni turvaan omalla tavallani. Tulette näkemään kaiken mitä teen maailmassa, joka tulee kokemaan kaikki "Egyptin vitsaukset" ennen kuin vedän lapseni luokseni, ennen kuin faarao vapauttaa teidät ikuisiksi ajoiksi. Minun kansani, kestäkää yhdessä. Pysykää yhdessä, rohkaiskaa toisianne. Pian olette päässeet perille.” Tämä oli viimeinen asia minkä muistan tästä näystä.

Kun ajattelin kaikkea sitä mitä olin nähnyt ja sitä, mitä minun pitäisi tehdä näyn suhteen, Herra puhui minulle sanoen: ”Levitä tätä ilmestystä, jonka annoin sinulle tänä aamuna minun "mobilisaatiostani" kaikkialla eteenpäin lapsilleni, ja rohkaise heitä tekemään samoin, sillä minä olen ovella (olen tulossa pian). Ja sano heille, erityisesti minun kansalleni, että heidän pitäisi ottaa vakavasti suhteensa minuun (Jumalaan), ennen kuin on liian myöhäistä.”

Auttakaa minua levittämään tätä sanomaa kaikkialla. Lähettäkää se ystävillenne ja tuttavillenne. Levittäkää sitä seurakunnillenne ja kotipiireillenne. Kääntäkää sitä toisille kielille.

Maranatha! Herramme tulee.

Pastori Jon Matutis

Jouko Pihon kommentti 5.3.2009

Pidän pastori Jon Matutiksen sanomaa raittiina. Siinä tulee esiin voimakkaasti myös Jumalan suojelu ja varjelu uskovilleen ahdistuksen aikana. Käy niin kuin Egyptissä: egyptiläiset saivat kokea monenlaisia vitsauksia, kun samaan aikaan Goosenin maakunnassa olevat heprealaiset olivat turvassa

Tuleva Suur-Suomi.

30.7.2022

Gustaf Nyholmin v. 1877 saama Suur-Suomi –profetia

Profetia on Ensio Lehtosen kirjoittamassa ja Kuvan ja Sanan v. 1963 julkaisemassa kirjassa ”Suomen kohtalo ennustusten valossa” sivulla 33.

Profetoija on Merikarvian kirkkoherra Gustaf Nyholm (1820-1879), joka ennusti näin: ”Silloin vedetään raja siellä, kaukana Pietarin takana. Viro, Inkerinmaa, Arkangel ja muut suomalaiset alueet liittyvät Suomeen.”

Sana ”silloin” tarkoittaa tulevan Googin (= Venäjä) sodan jälkeistä aikaa, kun Venäjä on kutistunut hyvin pieneksi sen jälkeen, kun Jumala on tuominnut Venäjän sen hyökättyä Israelin kimppuun, kuten Hesekielin kirjan luvut 38 ja 39 kertovat.

Ensio Lehtonen arveli v. 1963, että tässä Nyholm erehtyi ja hän otsikoikin luvun sanoilla ”Suur-Suomen haave”.

Nyholm ei kuitenkaan erehtynyt, vaan hänen profetiansa odottaa vain aikaansa eli se tulee vielä toteutumaan. Suomen tuleva itäraja tulee ulottumaan idässä aina Arkangeliin asti.


30.7.2022

Jouko Piho:

Venäjä rankaisijana ja rangaistuna

Jumala käyttää ensin Venäjää rangaistusruoskanaan muiden maiden tuomitsemisessa niiden syntien takia, mutta sen jälkeen Jumala tuomitsee rankaisijan itsensä eli Venäjän sen omista synneistä. Se tuomio on kova.

30.7.2022

Jouko Piho:

Ihmiset tekevät mitä haluavat Jumalasta piittaamatta

Jumala kehotti profeetta Jeremiaa vetoamaan syntiseen Juudaan: “Sano nyt Juudan ja Jerusalemin asukkaille: Näin sanoo Herra: Minulla on suunnitelma teitä vastaan, minä valmistan teille onnettomuutta. Kääntykää siis kaikki pahoilta teiltänne, tehkää hyvää ja eläkää oikein!"

Mutta Jumala tiesi samalla, miten ihmiset tulevat vastaamaan eli näin: "Vielä mitä! Me elämme niin kuin itse haluamme! Jokainen meistä tekee oman pahan ja paatuneen sydämensä mukaan."

Tilanne on sama tämän päivän Suomessa.

Ja kuten Juudalle tuli tuomio kuten Jeremia oli profetoinut, niin tulee tuomio myös ylpeälle ja katumattomalle Suomelle, kuten profeetat ovat julistaneet.

29.7.2022

Nimimerkin "Mies itärajan läheisyydestä" v. 1998 näkemä uni Daavidin tähdestä Kainuussa ja Pohjois-Karjalassa

Vuonna 1998 syksyllä olin töissä vieraalla paikkakunnalla nostamassa lanttuja. Mentyäni yksin nukkumaan näin ihmeellisen ja voimakkaan unen.

Eteeni piirrettiin Suomen itäraja jostain Kiteen korkeudelta aina pohjoisimpaan Lappiin saakka. Samalla aivan pohjoisimman Lapin itärajan kohdalta Suomen puolelle rajan läheisyyteen alkoi muodostua kultaista katkoviivaa, joka eteni kohti etelää. Kainuun ja Pohjois-Karjalan rajamailla erään paikkakunnan (jätän kertomatta) kohdalla tähän kultaiseen katkoviivaan syntyi Daavidin tähti.

Sen jälkeen katkoviiva jatkui rajan läheisesti kohti Etelä-Suomea. Koko ajan ymmärsin, että kultainen katkoviiva kuvasi juutalaisten muuttoa idästä ja Daavidin tähti kuvasi levähdys- ja huoltopaikkaa. Ja samalla heräsin siihen, kun kello löi seinällä 12 kertaa, vuorokausi oli vaihtumassa.

29.7.2022

Nimimerkin ”Mies itärajan läheisyydestä” maaliskuussa 2009 näkemä uni vaihtoehtoisesta talousjärjestelmästä

Olimme matkalla jonnekin lentokoneessa. Näimme alhaiselta lentokorkeudelta valaistun New Yorkin kaupungin kaikessa komeudessaan.

Heti sen jälkeen olimme kävelemässä Kanadan luonnossa. Meillä oli jokin määränpää minne mennä. Kun olimme jossakin syrjäisessä paikassa, niin menimme kukin vuorollaan hakemaan omaa osuuttamme. Kun menin vuorollani, niin näin tavallisen miehen, jolla oli vanhanajan kangassäkki täynnä jotakin tavaraa. Hän nosti minulle pienen tuohikäärön säkistään. Se ei ollut mikä tahansa tuohenpalanen, vaan huolellisesti leikattu ja molemmista päistä pienelle rullalle taitettu tuohikappale. Leveyttä sillä oli noin 5 cm, mahtui taskuun. Otin sen ja kysyin jotain semmoista että eikö enempää. Hän antoi ymmärtää, että jokainen saa omaksi osuudekseen yhden kappaleen. Sitten kysyin, onko näiden ottajia minkä verran. Hän vastasi lyhyesti, että pohjia myöten.

Kun olimme saaneet kukin omamme, niin siinä yhdessä ollessamme joku sanoi, että eikö olekin ihmeellistä, että tästä on vain sata kilometriä Chicagoon. Ja aivan kuin näkynä tuotiin esille jonkin asuinpaikan köyhälistöä, jotka makasivat vieri vieressä toisiinsa käpertyneinä hakien toisiltaan lämpöä. Heidän ihonsa ja vaatteensa olivat aivan likaisia ja täynnä toivottomuutta.

Ajatuksia: Ymmärsin, että matkalaiset olivat joukko uskovia. Onko New York ja sen tapahtumat nykyisen aikamme käännekohta ja saammeko pian kokea viimeisen silmäyksen kaikkeen siihen loistoon, jossa monet elävät, varsinkin suurissa kaupungeissa? Tuohikäärö oli jonkinlainen uusi raha tai tunnistusväline (salainen) uskovien keskinäiseen kanssakäymiseen. "Pohjia myöten" saattaa kertoa, että monet tulevat uskoon ja liittyvät yhteiseen joukkoon vaikeina aikoina. Kanada voisi olla vertauskuva syrjäisistä ja asumattomista alueista. Ovatko syrjäseudut suoja- ja asuinpaikkoja vielä monille? Entä Chicago? Obama on ainakin sieltä kotoisin.

Jouko Pihon kommentti 17.3.2009

Uskon, että yllä kerrotun kaltainen tilanne voi syntyä myös Suomessa, jolloin uskovilla on käytössään oma vaihtoehtoinen talousjärjestelmä, jossa käytetään omaa "rahaa" vaihtovälineenä. Tällöin uskovat (tai ainakin osa uskovista) asuvat todennäköisesti jossakin syrjäseudulla. Tämä kuvattu tilanne voi syntyä jo ennen Antikristusta, kun koko maailman rahajärjestelmä on romahtanut, mutta viimeistään ahdinko syntyy Antikristuksen aikana, kun uskovat eivät voi ostaa eivätkä myydä mitään, koska he kieltäytyvät ottamasta itseensä pedonmerkkiä. Tässä eloonjäämistaistelussa uskovat voivat joutua käyttämään omaa korvaavaa rahasysteemiään. Sen lisäksi on syytä muistaa se, että uskovat voivat aina turvata Jumalaan ja hänen yliluonnolliseen apuunsa.


29.7.2022

Jouko Piho:

Miksi julkaisen vanhoja ja ennen julkaistuja profetioita

Olen julkaissut netissä viime aikoina vanhempia unia ja profetioita.

Jotkut ovat ymmärtäneet asian väärin ja ihmetelleet, miksi minä tuon julkisuuteen vasta nyt esim. jonkin v. 2008 tulleen sanoman.

Kyse ei ole todellakaan siitä, että minä jostain ihmeen syystä laittaisin nettiin vasta nyt 14 vuotta sitten tulleita profetioita, vaan siitä, että julkaisin jo toistakymmentä vuotta sitten paljon unia, näkyjä ja profetioita silloisilla kotisivuillani, mutta koska Elisa ilmoitti keväällä 2022 lopettavansa kotisivujen tukemisen, minun täytyi tallentaa kaikki erittäin laaja aineisto muistitikulle, josta olen pikku hiljaa siirtämässä kirjoituksia uusille kotisivuilleni osoitteessa www.jouko-piho.fi .

Kun olen käynyt läpi vanhoja, siis jo vuosia sitten julkaisemiani profetioita, olen huomannut niiden joukossa joitakin sanomia, joiden kohdalla olen kokenut, että ne pitää tuoda uudestaan nettijulkisuuteen, koska kaikki eivät ole niitä aikoinaan nähneet ja lukeneet ja vaikka olisivatkin, niin niissä oleva profetia on niin vahva, että on rakentavaa ja rohkaisevaa lukea niitä uudelleen.

Pedonmerkin luku on 666.

28.7.2022

Keijo Mustosen jouluna 2008 näkemä uni pedonmerkistä

Näin lyhyen, mutta selkeän unen jouluna 2008. Uskoville tarjottiin pedonmerkkiä. Merkki sisälsi luvun 666.

Olin unessa uskovan pariskunnan kanssa. Mies kysyi minulta, uskonko tuohon, johon vastasin, että uskon jokaiseen sanaan, joka on Raamatussa kirjoitettu. Hänen vaimonsa jotenkin vähätteli merkkiä.

Jouko Pihon kommentti 14.2.2009

Näin tulee tapahtumaan. Uudessa maailmanjärjestyksessä myös uskovia pyydetään (sittemmin käsketään) ottamaan pedonmerkki. Osa uskovista vähättelee koko asiaa, jopa naureskelee, ja ottaa merkin omaksi tuhokseen, vaikka Raamattu nimenomaan varoittaa ottamasta pedonmerkkiä. Jokaisen olisi syytä lukea Ilmestyskirjan luvut 13 ja 14.
Vuoden 1939 Suomen kartta, jonka mukainen Suomi tulee vielä olemaan.

27.7.2022

Naisen uni Suomen kartasta

Eräs nainen näki yöllä unta Suomen kartasta, mutta unohti unen.

Aamiaispöydässä hän leikkasi juustoa tyttärelleen ja antoi sen tytölle, joka sanoi äidilleen: ”Nyt sinä leikkasit minulle Suomen kartan.”

Silloin äiti muisti unensa, jossa hän oli koulussa tyttösenä. Koulussa annettiin tehtävä piirtää taululle Suomen kartta. Tehtävä annettiin ensin toiselle tytölle, joka piirsi sellaisen kartan kuin se nyt on.

Sitten tuli unen nähneen tytön vuoro. Hän meni taululle ja sanoi: ”Minä uskon, että sen täytyy olla näin.” Sitten tyttö piirsi vanhan Suomen kartan, jossa oli Petsamo ja Karjala myös. Siihen uni päättyi.

Jouko Pihon kommentti:

Uni on vahvistus monille muille vastaaville sanomille, että Jumala antaa Karjalan ja Petsamon takaisin Suomelle. Uskon että näin tapahtuu. Suomen lippu liehuu vielä Viipurin linnassa.


27.7.2022

Lassi Koskelan 15.6.2015 näkemä uni markan paluusta

Näin unessa noin 10 cm leveän ja noin 30 cm korkean läpinäkyvän sylinterin, jossa oli vettä vähän yli puolen välin. Markka kellui veden päällä, joka nousi ja laski sylinterissä.

Sylinterin oikealla puolella luki teksti "kotihoidon tuki”. Kysymys oli siitä, pystytäänkö maksamaan kotihoidon tukea.

Uskon että Suomi saa markan takaisin erottuaan Euroopan unionista. Aluksi on taloudellisesti vaikeaa, mutta Jumalan avulla Suomi tulee selviämään.

Johtajatkin tulevat olemaan uskovia, sillä toisessa unessa on minulle sanottu, että "uskovat voittavat Suomessa".

Jouko Pihon kommentti:

Näin tulee tapahtumaan. Suomi eroaa tai erotetaan Euroopan unionista, Suomi ottaa markan käyttöön ja Suomen johdossa on uskovia poliitikoita, jotka säätävät vanhurskaita lakeja.


27.7.2022

Anna Litzenin profetia Jumalan valitusta aseesta Suomessa

”Suomi, sinun keskelläsi asuu minun valittuni ja sinusta nousee esiin minun aseeni.”

Jouko Pihon kommentti:

Tämä Anna Litzenin profetia Jumalan valitsemasta aseesta Suomessa on samansuuntainen kuin Tukholman profetiassa mainittu Suomen profeetta ja Tauno Rantalan profetioissa kuvattu aurankärki.

Uskon, että kun on oikea aika, tämä Jumalan valitsema ase nousee tehtäväänsä hoitamaan Jumalan asettamana ilman ihmisten apua tai suosiota.

27.7.2022

Nimimerkki "Mahatman" 31.01.2009 näkemä uni Suomen herätyksestä

Näin unta taivaallisista joukoista ja taivaallisesta rauhasta, joka vallitsi maan yläpuolella korkealla pilvien päällä. Näin suuren oven, jota voimallinen ja suuri enkeli piti auki. En kysynyt mitään, mutta ymmärsin, että tämä oli herätyksen enkeli, joka piti "ovea auki Suomeen".

Ovi oli ikään kuin taivaallinen väylä Suomen kohdalle, joka tarkoittaisi pian alkavaa voimakasta herätystä tässä maassa. Olemme lähempänä tämän oven avautumista yhä enemmän "selälleen", kunnes taivaan joukot täyttävät tämän maan ja ihmiset Jumalan tuntemisella tavalla, jota emme ole koskaan nähneet tai kokeneet.

26.7.2022

Jouko Pihon 3.8.2008 saama unisanoma ruokavarastosta

Herättyäni aamuyöstä 3.8.2008 unesta toistui mielessäni hyvin voimakkaasti unessakin monta kertaa kuulemani sanat "food supply" eli ruokavarasto. En muistanut itse unesta mitään, mutta tuo englanninkielinen sanapari soi selkeästi mielessäni.

Uskon, että Jumala haluaa jälleen kerran muistuttaa meitä ruokavarastojen kokoamisen tärkeydestä Joosefin viljan keräämisen tapaan, koska me olemme menossa kohti Ilmestyskirjan kolmannen sinetin eli mustan hevosen aikaa, jolloin kaikkialla maailmassa tulee olemaan suuri pula elintarvikkeista, myös Suomessa.

Kysyin sitten Herralta, olisiko tähän "ruokavarasto"-sanaan liittyen muita tärkeitä sanoja. Sain kolme lisäsanaa. Ne ovat: cottage = mökki, potato = peruna ja cabbage = kaali.

Safiiri, jossa näkyy Suomen lippu. Anna Litzenin profetian mukaan Suomi on Jumalan safiiri.

26.7.2022

Anna Litzenin profetia Suomesta safiirina

Suomi, sinä olet sanonut: ”Minä olen heikko, minä olen mitätön kansojen joukossa, koska olen sanonut, että minä olen vain maan matonen, kuka minua kuuntelisi.”

Kuule, mitä minä sanon sinulle: ”Sinun voimasi on tosin vähäinen ja itsessäsi olet vain maan tomua, vain palanen savea minun kädessäni, Suomi.

Savipalanen on kuitenkin kuin jalokivi. Kallisarvoinen helmi sinä olet minun kädessäni. Loistava safiiri sinä olet minun kädessäni. Ota vastaan minun sanani.”

Kuvassa safiiri. Anna Litzenin profetian mukaan Suomi on itsessään vain savea, mutta Jumalan kädessä helmi, jalokivi ja safiiri. On huomattavaa, että kuvan safiirissa näkyy Suomen lippu.

25.7.2022

Uskovan sisaren 21.6.2022 näkemä uni Helsingin tulvista

https://www.youtube.com/watch?v=bGD3i9Ecbsg

25.7.2022

Pekan 3.3.2007 Herralta saama sana nälänhädästä

Minulle tuli 3.3.2007 Sana: "Tämä kansa kunnioittaa Minua huulillansa, mutta sen sydän on Minusta kaukana. Ellei tämä kansa tee parannusta, Minä otan siltä pois leivän tuen.

Ja se saa osakseen hädän leipää ja ahdistuksen vettä. Tämä kansa palvelee Mammonaa jumalanaan. Sen tähden tulee Syöjäsirkka ja Tuhosirkka ja syö mammonan tämän kansan kukkaroista.

Tämän kansan tulee kääntyä koko sydämestään Minun puoleeni."

24.7.2022

Isaac Paynen 22.3.2009 näkemä uni pedonmerkistä, vainoista ja turvapaikoista

Näin unta, että maailma kääntyi kristittyjä vastaan. Maailma ei välttämättä kääntynyt kristittyjä vastaan sen takia, että he olivat kristittyjä, vaan siksi, että kristityt eivät ottaneet pedonmerkkiä.

Terrorismin vastainen sota ei tuntunut koskaan loppuvan. Nyt kohteena olivat ne, jotka eivät ottaneet pedonmerkkiä. Jokaista, joka kieltäytyi ottamasta merkkiä, pidettiin terroristina. Koko maailma oli ottanut merkin. Vaikka en nähnytkään sitä, minä tiesin, että jokaisella oli merkki. Niillä meistä, jotka eivät ottaneet merkkiä, oli leiri kätkettynä metsässä kaukana niistä, jotka asuivat tässä maailmassa.

Jouko Pihon kommentti 27.3.2009

Uskon, että juuri näin käy kuin tuo yllä oleva uni kuvaa. Jeesuskin sanoi, että uskovat joutuvat lopunaikana kaikkien kansojen vihattaviksi. Ilmestyskirja varoittaa meitä vakavasti ottamasta pedonmerkkiä. Koska uskovat eivät voi ostaa ja myydä tavalliseen tapaan, on monien uskovien ainoa mahdollisuus perustaa syrjäseuduille erillisiä leirejä maatiloille ja metsiin. Tällaisia turvapaikkoja tulee olemaan Suomessakin. Siellä uskovat voivat antaa toisilleen ja yhteisölleen omaa osaamistaan, taitoja ja erilaisia resursseja. Näin yhteisö voi elää, vaikka kaupungeissa se olisi mahdotonta.

23.7.2022

Jouko Pihon 30.3.2009 julkaisema profeetallinen kirjoitus "Lopunajan ohjeita ja kehotuksia"

Nämä ohjeet perustuvat omaksumaani Raamatun tulkintaan, jonka mukaan uskovat ovat mukana pedon eli Antikristuksen vaivanajassa, ja tempaus tapahtuu vasta ahdistuksen ajan loppupuolella.

Lopunajan ohjeita ja kehotuksia:

1. Päätä pitää usko Jumalaan, tapahtui mitä tahansa.

2. Pysy Raamatun ilmoituksessa. Sanan lupaukset toteutuvat, vaikka välillä voisi tuntua, että mitään ei tapahdu.

3. Ole uskollinen Jeesukselle, vaikka tarvittaessa kuolemaan asti.

4. Älä ota Pedon eli Antikristuksen merkkiä, kun sitä yritetään tarjota sinulle otsaan tai oikeaan käteen tulevien vuosien aikana. Äläkä kumarra Pedon kuvaa. Merkin ottaneet ja Pedon kuvaa kumartaneet joutuvat kohtaamaan Jumalan vihan eivätkä pääse taivaaseen.

5. Hengellisen valmistautumisen lisäksi varaudu tuleviin aikoihin myös aineellisesti. Kerää ruokavarastoa ja muita poikkeustilatarvikkeita sekä muuta jos mahdollista maalle, joko yksin, perheen kanssa tai yhteisöön.

6. Kun teet oman osuutesi kuten Joosef varastoidessaan viljaa Egyptissä, niin muista, että me voimme aina luottaa ennen kaikkea siihen, että Jumala tulee pitämään uskovista yliluonnollista huolta suojellen ja varjellen, kuten Danielia leijonanluolassa ja tehden hämmästyttäviä ruokaihmeitä, kuten profeetta Elialle korppi toi ruokaa.

7. On hyvä muistaa, että vaikka lopunajan ahdinko on vaikeaa aikaa, niin me selviämme siitä Jumalan avulla. Sekin on hyvä muistaa, että tuo lopunajan pimeä aika ei ole ikuinen, vaan on tarkkaan määrätty, milloin pahan valtakausi päättyy. Kaikki on Jumalan kädessä. Jo nyt, ennen kuin Antikristuksen aika koittaa, on ihmiskuntaa kohtaava Kolmannen maailmansodan kauhut, mutta sekin sota kestää vain lyhyen aikaa. Antikristuksen pahin sortokausi tulee kestämään kolme ja puoli vuotta.

8. Osa uskovista joutuu kokemaan lopunaikana marttyyrikuoleman, mutta se on vain ilo ja kunnia, että saa kuolla Jeesuksen nimen tähden. Sitä paitsi kuoleman kokeva pääsee suoraan Jumalan luo Paratiisiin. Osa uskovista vangitaan, mutta on vain ilo ja kunnia saada kärsiä Jeesuksen nimen tähden.

9. Osa uskovista selviytyy hengissä erilaisissa erämaissa olevissa piilopaikoissa, kuten juutalaisista osa selvisi elossa Hitlerin natsi-Saksan juutalaisvainoissa.

Jouko Pihon kommentti 23.7.2022

Olen edelleen samaa mieltä siitä, mitä kirjoitin yli 13 vuotta sitten.

22.7.2022

Jouko Pihon 29.3.2009 kirjoittama profeetallinen kirjoitus "Suomen tulevaisuus"

Suomen tulevaisuus

Eurooppa on muuttumassa yhä islamilaisemmaksi, mutta Suomi ei tule islamisoitumaan.

Suomessa on nousemassa kansallisen heräämisen liike, johon tulee liittymään myös uskonnollinen herääminen.

Suomi tulee jossain vaiheessa eroamaan Euroopan unionista, joka alkaa muuttua yhä enemmän Eurabiaksi, johon liittyy Turkki ja myös Pohjois-Afrikan muslimivaltioita.

EU:n sijasta Suomi joutuu jossain määrin Venäjän vaikutuspiiriin joksikin aikaa, mutta sen ajan päätyttyä Suomi on suurempi ja vapaampi kuin koskaan historiansa aikana.

Kun muu Eurooppa vaipuu pimeyteen, Suomesta loistaa kirkas totuuden valo.

Jouko Pihon kommentti 22.7.2022

Olen edelleen samaa mieltä siitä, mitä kirjoitin v. 2009.

 21.7.2022

Heikki Seilosen keväällä 1978 saama ilmestys ja profetia Amerikan voiman siirtymisestä Suomeen

Heikki Seilonen näki keväällä 1978 ilmestyksen: Amerikan ja erityisesti USA:n yllä oli lampunjalka. Sitten Amerikan väri alkoi muuttua punaiseksi (väkivallan väri) ja lampunjalka kohosi hiljaa ja siirtyi hiljaa Pohjolan (erityisesti Suomen) ylle. Heikin kautta tuli profetia: "Amerikan voima tulee Suomeen. Siis se Jumalan voima, joka on toiminut siellä, kun lampunjalka on ollut sen yllä."

Arto Pölläsen kirjasta Viimeinen elonkorjuu. Julkaistu ensimmäisen kerran vanhoilla sivuillani v. 2009.

Jouko Pihon kommentti 21.7.2022:

Uskon, että näin käy. Yhdysvallat oli pitkään hyvin kristillinen maa, mutta viimeisten vuosikymmenien liberalismin ja sekularismin eli Jumalasta luopumisen takia Jumalan Yhdysvalloille antama hengellinen voima ja siunaus siirtyy Suomeen, mutta USA tulee ajautumaan väkivaltaiseen sisällissotaan sekä kiinalaisten ja venäläisten miehittämäksi.

Ilkka Kanerva.

20.7.2022

Jouko Pihon 20.7.2022 näkemä uni keskustelusta Ilkka Kanervan kanssa

Näin viime yönä unta, että olin jossakin suuremmassa tilassa, jossa oli muitakin ihmisiä.

Yhtäkkiä näin Ilkka Kanervan. Halusin mennä juttelemaan hänen kanssaan, mutta yllätyksekseni Kanerva väisteli minua eikä ollut huomaanivaankaan.

En lannistunut siitä, vaan yritin uudestaan lähestyä Kanervaa, mutta se ei onnistunut, kun Ike kääntyi poispäin ja oli tekevinään jotain muuta.

En antanut kuitenkaan periksi, vaan menin lähelle Kanervaa ja kysyin häneltä suoraan: ”Miksi sinä kartat ja pakoilet minua? Minulla on sinulle tärkeää sanottavaa.”

Silloin Ilkka lopultakin pysähtyi ja vastasi minulle, että hän ei halua olla kanssani tekemisissä, koska hän on eri mieltä joistakin asioista.

Sanoin Kanervalle, että eikö sitä voisi yrittää ymmärtää eri mielipiteitä. Lisäsin, että onhan saman puolueenkin sisällä eri käsityksiä.

Sen sanottuani minulla ei ollut mahdollisuutta kuulla Kanervan vastausta, koska minut valtasi valtavan voimakas Jumalan Henki ja aloin profetoida. Profetia oli Jumalan puhetta minusta Ilkka Kanervalle.

Profetia kuului näin: ”Jouko Piho on minun valittuni. Minä tulen käyttämään häntä voimallisemmin kuin ketään muuta, koska hän on antautunut minulle eheällä sydämellä eikä hän etsi omaa kunniaansa vaan ainoastaan minun kunniaani.”

Kun toin julki sanomaa, huomasin, että Kanerva oli hiljaa ja tuntui ottavan profetian vastaan.

Siihen heräsin.

Ihmettelin heti, miksi ihmeessä minä näin unta edesmenneestä Ilkka Kanervasta, jonka kanssa en ollut koskaan missään tekemisissä hänen eläessään.

Sain vastauksen, että uni oli symbolinen ja Kanerva viittaa niihin uskoviin, jotka karttavat ja hylkivät eri syistä minua. Heille Jumala tahtoo sanoa, että minä olen kuitenkin Jumalan valittu, vaikka heidän olisi vaikeaa uskoa sitä.

Rohkaisuksi heille haluan sanoa, että minunkin on joskus vaikeaa uskoa, että minä olisin Jumalan valitsema Suomen profeetta.

Mutta jos Jumala on valinnut tällaisen vanhan (75), uniapneaa, kroonista väsymystä ja monenlaisia kipuja potevan, tunne-elämältään lähes kuolleen ja kaiken ulkopuolella olevan miehen aseekseen, niin minä en asetu Kaikkivaltiaan tahtoa vastaan, vaan haluan päinvastoin tehdä juuri niin kuin Jumala tahtoo, koska uskon, että Jumalan kunnia tulee parhaiten korostetuksi siten, että Jumalan suunnattoman suuri voima tulee esiin hyvin heikon, haukutun ja halveksitun ihmisen kautta, jotta kaikki ihmiset ymmärtäisivät, että tuollainen voima ei voi olla lähtöisin tuosta surkeasta ihmisestä vaan ainoastaan Jumalasta.

20.7.2022

Sari Krögerin 18.7.2022 saama sanoma Suomen herätyksestä

Herätyksen aalto tulee pyyhkäisemään koko tämän Suomen maan ja kansan yli.

Tulen käyttämään kaikkia astioitani tässä herätyksessä. Te tulette tekemään niitä voimallisia tekoja, joita Jeesus Kristus teki täällä maan päällä vaeltaessaan. Se on voimallinen herätys.

Herätyksen aalto tulee koskettamaan teidän perhe- ja sukukuntianne niin että he pelastuvat.

Herätyksen aalto tulee olemaan valtava ja nopea, kestää vain 3-5 viikkoa ja koskettaa koko Suomen kansaa. Sitä ei voi paeta minnekään. Se on se suuri sadonkorjuu, josta tulee sisälle pelastukseen ihmisiä kaikista yhteiskuntaluokista, kylistä ja kaupungeista.


16.7.2022

Jouko Pihon kaksoistehtävä

Jumala sanoi minulle tänään 16.7.2022: ”Minä olen kutsunut sinut Suomen profeetaksi ja presidentiksi. Sinun tehtäväsi on olla Suomen hengellisen herätyksen auran kärkenä ja luotsata Suomi ulos EU:sta ja Natosta. Sen jälkeen toimit laajentuneen Suur-Suomen johtajana.”

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.

JARI | Vastaa 24.09.2022 08.24

Kiinassa sotilasvallankaappaus?
Onko Xi Jinping kotiarestissa?

https://urly.fi/2NyZ

https://urly.fi/2Nz0

Utelias | Vastaa 23.09.2022 09.39

Vilkaiskaapa Meri-Lapin profetiaa, ja verratkaa nykytilannetta siihen. Alkaako profetia toteutumaan?

JARI 23.09.2022 17.34

Venäläiset saapuu sankoin joukoin Suomeen.
https://urly.fi/2NxL

Suomen tullin animaatio kamerat rajalla.
https://urly.fi/2NxS

JARI 23.09.2022 14.32

Profetiahan on lähes tulkoon, kuin tämän hetken aikaa mentäisiin. Parhaimpia Profetioita, joita olen lukenut.

JARI | Vastaa 20.09.2022 17.31

Tänä Syyskuun 24. päivä, 2022 tulee olemaan päivä, joka jää mieleen päivänä, jolloin me kaikki sanomme: "Muistan tarkalleen missä olin sinä päivänä."

https://urly.fi/2N87

JARI 21.09.2022 20.10

Jäljitin tämän aloituksen alkuperäisen tekstin ja osoittautuu tunnetun, James Baileyn saamaan Profetiaan.

Tässä alkuperäinen ja aito:

https://urly.fi/2NhJ

JARI 21.09.2022 19.19

Saksan lainsäätäjä ehkä tietää jotain tulevista taoahtumista?

Venäjä aloittaa "osittaisen" mobilisoinnin sotaan! Putin VAHVISTAA KÄYTTÄVÄNSÄ YDINASEITA.

https://urly.fi/2NhD

JARI 21.09.2022 04.57

Saksan lainsäätäjä jättää päivämäärän väliin. . .

https://urly.fi/2N9h

JARI 21.09.2022 04.51

Hyvin monet asiayhteydet viittaavat mahdollisiin suuriin tapahtumiin 22.9.-26.9.2022.

https://urly.fi/2N9g

Autanytjeesusjo | Vastaa 16.09.2022 07.02

Jeesus pelasta jo minutkin olen epätoivoinen sekoilut olen paljon enkä uskalla käydä tuolla pelastussanoma.fi sivustolla:(

Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

25.09 | 19:39

Sanna Marin on pahimman luokan sielunvihollisen palvelija.

...
24.09 | 08:24

Kiinassa sotilasvallankaappaus?
Onko Xi Jinping kotiarestissa?

https://urly.fi/2NyZ

https://urly.fi/2Nz0

...
23.09 | 17:34

Venäläiset saapuu sankoin joukoin Suomeen.
https://urly.fi/2NxL

Suomen tullin animaatio kamerat rajalla.
https://urly.fi/2NxS

...
23.09 | 14:32

Profetiahan on lähes tulkoon, kuin tämän hetken aikaa mentäisiin. Parhaimpia Profetioita, joita olen lukenut.

...
Tykkäät tästä sivusta