Ajankohtaista 32

26.8.2022

Jouko Piho:


Fasismi nousee

Fasismi on hallituksen ja suurten yritysten läheistä yhteistoimintaa, jota toteutettiin varsinkin Mussolinin Italiassa, josta termi “fasismi” on lähtöisin, mutta myös Hitlerin Saksassa ja Tojon Japanissa.

Tällä hetkellä tällaista fasismia on hyvin monissa maissa, kuten esim. Venäjällä, Kiinassa, Yhdysvalloissa ja Euroopan unionissa.

Sanna Marin.

24.8.2022

Jouko Piho:

Rukous Sanna Marinin puolesta

Koin kehotusta kehottaa, että me kaikki rukoilisimme Sanna Marinin puolesta. Ennen kaikkea että Sanna Marin tulisi uskoon.

22.8.2022

Jouko Piho:

Patrioottikirkko

Helsingin Sanomissa oli 21.8.2022 mielenkiintoinen artikkeli ”Trumpin ja Jumalan puolesta”, jossa toimittaja Elina Väntönen kirjoittaa pastori Ken Petersin v. 2020 perustamasta Patrioottikirkosta (The Patriot Church), joka edustaa kristillistä nationalismia, jonka mukaan Yhdysvallat on kristitty kansakunta, ja maan johtajien pitäisi varmistaa, että se myös pysyy sellaisena.

En nyt referoi USAn tilannetta tämän enempää, vaan haluan kääntää huomion Suomeen ja kysyn, olisiko myös Suomessa tarvetta tällaiselle Patrioottikirkolle, jonka tilaisuuksissa puhuttaisiin uskonasioiden lisäksi avoimesti ja rohkeasti myös politiikasta.

Suomessa VKK ajaa samoja asioita, mutta se on poliittinen puolue. Voisiko olla sen lisäksi hengellinen yhteisö, kirkko tai seurakunta, joka toimii voimakkaasti myös poliittisten asioiden puolesta?

20.8.2022

Jouko Piho:


Fixit 3 -mielenosoitusvideo

Oheisessa linkissä on 20.8.2022 eduskuntatalon edustalla pidetystä Fixit 3 -mielenosoituksesta tehty video: https://www.youtube.com/watch?v=F1bllkOGjYA.

Oma puheeni on kohdalla 1:59:36 - 2:04:33.
 
 
Jouko Piho puhumassa Fixit 3 -mielenosoituksessa 20.8.2022 eduskuntatalon edustalla.

20.8.2022

Jouko Piho:

Fixit 3

Olin tänään 20.8.2022 puhujana Fixit 3 -mielenosoituksessa eduskuntatalon edustalla Helsingissä.

Puhuin EU:sta eroamisen puolesta järkisyiden takia, mutta toin julki myös profeetallisia sanomia, joiden mukaan Suomi tulee eroamaan Euroopan unionista. Sekin on mahdollista, että Suomi erotetaan, mikä olisi vain hyvä asia.

Palaan asiaan ja kerron enemmän, kun tilaisuudesta tehty video valmistuu.
Giorgia Meloni.

19.8.2022

Jouko Piho:

Italian veljet

Italiassa pidetään syyskuussa ennenaikaiset vaalit pääministeri Mario Draghin hallituksen hajoamisen vuoksi.

Giorgia Melonin luotsaama oikeistolainen, kristillinen ja kansalliskonservatiivinen puolue ”Italian veljet” (Fratelli d’Italia, lyh. FdI) on vahvassa suosionousussa.

Jos ”Italian veljet” voittaa vaalit, tulee Melonista sekä Italian ensimmäinen naispuolinen pääministeri että maan ensimmäinen oikeistolainen pääministeri sitten Toisen maailmansodan päättymisen.

Liberaalit vasemmistotahot haluavat leimata Melonin äärioikeistolaiseksi, mutta mielestäni Meloni on vain oikeistolainen konservatiivi. Mutta näinhän se on, että vasemmiston mielestä kaikki heidän politiikkansa vastaiset näkemykset ovat muka jotenkin äärimmäisiä.

Puolueen suosion taustalla on suurelta osin Melonin henkilökohtainen karisma, jonka jokainen voi todeta oheiselta videolta: https://www.youtube.com/watch?v=OFWlVzxPJn8.

Kun katsoin tuon videon, vaikutuin Melonin todella hyvästä puheesta sekä sisällön että ilmaisutavan suhteen. Olen kuullut monia hyviä miespuhujia, harvemmin naisia, mutta Giorgia Meloni on kyllä paras ja vaikuttavin naispuhuja, jota olen koskaan kuullut.

Olen monissa asioissa samaa mieltä Melonin kanssa. Meloni vastustaa aborttia, homoutta ja laitonta haittamaahanmuuttoa, kuten minäkin, eli hän on arvokonservatiivi. Vain Naton suhteen olemme eri linjoilla, kun Meloni kannattaa Natoa, mutta minä en halua Suomen liittyvän siihen.

Monet Italian oikeistopoliitikot ovat hyvissä suhteissa Venäjään, kuten Silvio Berlusconi, joka on Vladimir Putinin hyvä ystävä, mutta Giorgia Meloni haluaa ottaa etäisyyttä Venäjään ja pitää nykyisessä sodassa Ukrainan puolta.

Giorgia Meloni on erittäin mielenkiintoinen poliitikko. Uskon, että me kuulemme hänestä vielä paljonkin.


17.8.2022

Jouko Piho:

Puolueettomuus Ukrainan sodassa ei johdu moraalin puutteesta

Helsingin Sanomat julkaisi tänään 17.8.2022 Matilda Jokisen ansiokkaan kirjoituksen ”Puolueettomuus sodassa ei johdu moraalin puutteesta”.

Olen samaa mieltä. Referoin jatkossa Jokisen kirjoitusta. Lopussa on oma loppukaneettini.

Noin kaksi kolmasosaa maailman väestöstä elää maissa, jotka eivät ole halunneet valita puoltaan Ukrainan sodassa, vaikka siihen painostetaan jatkuvasti.

Puolueettomat maat jatkavat kaupankäyntiä Venäjän kanssa kuten ennenkin, koska se on heille elintärkeää, mutta Ukrainan tukemisesta ei ole heille mitään hyötyä. Maat vastustavat aseapua Ukrainaan ja haluavat mieluummin rauhanneuvotteluja.

Täysin varauksetonta tukea Putinille antavia maita on vain kourallinen eli Kuuba, Syyria, Venezuela, Valko-Venäjä ja Pohjois-Korea.

Mutta ns. globaalin etelän maissa ajatellaan toisin. Maat eivät koe, että heillä olisi moraalista velvoitetta tehdä taloudellisia ja poliittisia uhrauksia Ukrainassa käytävän eurooppalaisen sodan vuoksi, koska länsimaatkaan eivät ole vaarantaneet omia etujaan heidän takiaan.

Yhdysvallat ja Eurooppa ovat tuominneet etelän puolueettomuuden selkärangattomuutena, mutta käytännössä lännen monet vaikuttamisyritykset ovat kääntyneet itseään vastaan. Hyvänä esimerkkinä on Pakistanin taannoisen pääministerin Imran Khanin tiuskaisu: ”Olemmeko me orjianne, jotka tekevät mitä tahansa te sanotte?”

Globaalissa etelässä on täysin kyllästytty siihen, että länsimaat sanelevat, mitkä maailman kriisit ansaitsevat koko maailman huomion.

Sitoutumattomien maiden liike perustettiin aikanaan kylmän sodan puristuksessa siksi, että puolueettomat maat halusivat irtisanoutua Yhdysvaltain ja Neuvostoliiton välisistä kahinoista.

Tästä eteenpäin on minun mielipiteitäni.

Nyt sama liike haluaa ottaa pesäeroa lännen ja Venäjän väliseen ristiriitaan, joka kulminoituu tällä hetkellä Ukrainan sodassa, jossa on suuri vaara, että koko mieletön konflikti eskaloituu Kolmanneksi maailmansodaksi.

Kuten kehitysmaita, myös lännessä ja Suomessakin olevia puolueettomia ihmisiä moititaan siitä, että me emme ole varauksettomasti ja kritiikittömästi Ukrainan puolella emmekä tuomitse yksipuolisesti vain Venäjää, vaan näemme arvosteltavaa myös Ukrainassa. Sen sijaan meitä haukutaan putinisteiksi, mikä on järjetöntä, koska me emme ole Venäjän emmekä Ukrainan puolella.

Me näemme, että tilanne on monimutkainen ja vikaa on sekä lännessä, Venäjässä että Ukrainassa.

Mutta näyttää siltä, että tällainen laaja myös asioiden taustoja huomioon ottava neutraali ja objektiivinen näkemys ei ole missään suosiossa lännessä, koska länsi haluaa ajaa vain yksipuolista agendaa Venäjän pahuudesta ja Ukrainasta viattomana uhrina.

Miksi on näin?

Sanonko suoraan?

Näin on siksi, että lännen vapaamuurarien johtama raha- ja valtaeliitti haluaa nimenomaan, että Kolmas maailmansota syttyy, jotta he voisivat perustaa sen raunioille Uuden maailmanjärjestyksen mukaisen yhden maailmanhallinnon ja sen johtoon maailmanhistorian pahimman diktaattorin eli Antikristuksen.

 

15.8.2022

Jouko Piho:

Amnestyn Ukraina-raportti

Ihmisoikeusjärjestö Amnesty International tekee sisäisen selvityksen kritiikkiä keränneen Ukraina-raportin valmistumisprosessista, siitä viestimisestä sekä siitä seuranneen keskustelun arvioimisesta.

Amnesty julkaisi elokuun alussa raportin, jonka mukaan Ukraina olisi rikkonut sodan oikeussääntöjä muun muassa sijoittamalla taistelujoukkojaan kouluihin ja asutuskeskuksiin vaarantaen siviilejä.

Ukrainan presidentti Volodymyr Zelenskyi syytti raportin julkaisemisen jälkeen Amnestyä siitä, että se yrittää sysätä vastuun hyökkääjältä uhrille. Amnestyn Ukrainan-maajohtaja erosi raportin julkaisemisen jälkeen ja syytti järjestöä Venäjän propagandan levittämisestä.

Huomasin monissa netissä esitetyissä mielipiteissä sellaista käsitystä, että koska Venäjä on aggressiivinen hyökkääjä, niin altavastaajana olevalla Ukrainalla tulee olla kaikki keinot Venäjän vastustamiseen eli kyseenalaisiakaan sotimistapoja ei tulisi Ukrainan uhriaseman takia arvostella ollenkaan.

Frank Johanssonin johtama Amnestyn Suomen osasto ilmoitti seisovansa raportin takana.

Olen samaa mieltä. Vaikka Ukraina on heikommassa asemassa, myös sen tulisi noudattaa sodankäynnin lakeja, että siviilejä ei käytetä ihmiskilpinä eikä ihmisiä tule asettaa tarpeettomaan vaaraan sen takia, että aseita, ammuksia ja sotilaita sijoitetaan kouluihin, sairaaloihin ja tiheän asutuksen keskelle.

Tällaisen epäeettisen toiminnan arvosteleminen ei ole Venäjän propagandan levittämistä eikä vastuun sysäämistä uhrilta hyökkääjälle.
Kyseessä on yksinkertaisesti totuus, jonka pitää tulla julki ja jota täytyy voida kritisoida.

Lähi-idän pitkittyneessä kriisissä on kyse samasta tilanteesta. Palestiinalaissotilaat lymyävät usein aseineen siviilien keskellä, ja kun Israel sitten iskee esim. kouluihin, jotka ovat muuttuneet sotilaskohteiksi, niin palestiinalaiset ja maailman heitä myötäilevä valtamedia kirkuu suurin otsikoin, että Israel iski siviilien kimppuun ja paljon lapsiakin kuoli.

Ukrainassa on täysin samoin. Heikomman osapuolen kaikki sotatoimet, moraalittomatkin, hyväksytään tai niistä vaietaan, ja kaikki tuomio kohdistetaan vahvempaan sotijaan.

Onko tällainen erittäin puolueellinen ja tosiasioista piittaamaton uutisointi oikein ja hyväksyttävää vain sen takia, että heikommalle sallitaan myötätunnon takia likaisetkin sodankäynnin tavat, mutta vahvempaa lyödään kuin vierasta sikaa?

Mielestäni ei ole. Kyseessä on epäeettisen sodankäynnin hyväksyminen ja valheen edistäminen.

 

Jouko Piho:

Vesa-Matti Loiri ja karma

Vesa-Matti Loiri sanoi keväällä 2017 tehdyssä Seiskan haastattelussa: ”En pelkää pätkän vertaa omaa kuolemaani, sillä uskon jälleensyntymään. Tiedän olleeni maan päällä aiemminkin ja karma tuo minut vielä takaisin. Uskon eläväni tämänkertaista elämää vielä viitisen vuotta.”

Arvostan 10.8.2022 edesmennyttä Vesa-Matti Loiria suurena ja monipuolisena taiteilijana, urheilijana ja ihmisenä.

En halua kirjoittaa kuolleesta ihmisestä mitään pahaa.

Mutta Loirin mielipide karmasta ja jälleensyntymästä on sellaista yleistä tietoa, jota on paljon levitetty Veskun kuoleman jälkeen, johon koen, että minun on pakko vastata.

En näe aiheelliseksi pitkää kirjoitusta asiasta, vaan totean lyhyesti, että karma ja jälleensyntymiskäsitys ovat ei-kristillisiä eli pakanauskontojen mukaisia vääriä riivaajien oppeja.

Raamatun opetus on selvä eli että ihminen ei pelastu omien tekojensa kautta syntymällä yhä uudestaan ihmiseksi, vaan uudestisyntymällä hengellisesti nykyisen elämänsä aikana uskon kautta ainoaan Pelastajaan ja tiehen Jumalan luo eli Jeesukseen Kristukseen ja turvautumalla Jumalan armoon Jeesuksen meidän puolesta tapahtuneen ristinkuoleman ansiosta. Ilman Jeesusta kukaan ei pääse taivaaseen.

Raamattu sanoo selvästi (Hep. 9:27): ”Jokaisen ihmisen osana on kerran kuolla ja sitten joutua tuomiolle.”

Vesa-Matti Loirikin, kuten kaikki ihmiset, elävät tämän maan päällä vain yhden kerran, jonka jälkeen tulee tilinteko eletystä elämästä.

Kuvitelma omatekoisesta pelastuksesta ilman Pelastajaa jatkuvien jälleensyntymisten kautta on Saatanan petosta, jotta ihmiset eivät ottaisi vastaan oikeaa ja ainoaa todellista pelastusta Jeesuksen Kristuksen kautta.

Hyvät ihmiset, te voitte arvostaa Vesa-Matti Loiria hänen taiteensa takia, kuten minäkin, mutta älkää uskoko hänen vääriä väitteitään jälleensyntymisen muka pelastavasta voimasta. Uskonasioissa Vesku ei ollut asiantuntija vaan harhaanjohtaja.
Anne Heche yritti nousta paareilta, mutta hänet painettiin alas.

13.8.2022

Jouko Piho:

Anne Hechen outo kuolema

Amerikkalainen näyttelijä Anne Heche, 53, oli pahassa autokolarissa perjantaina 5.8.2022. Heche kiidätettiin ambulanssilla Los Angelesin sairaalaan, jossa hänet todettiin laillisesti (Suomessa sanotaan kliinisesti) kuolleeksi, mutta koska sydän sykki edelleen, Heche kytkettiin hengityskoneeseen, pidettiin koomassa viikon ajan, kunnes perjantaina 12.8.2022 laitteet otettiin pois päältä ja Anne Heche julistettiin kuolleeksi.

On valitettavasti niin, että valtamedian tietoihin ei voi aina luottaa, mutta jos tiedot ovat oikeita, niin Heche olisi ajanut autolla ylinopeutta ja kokaiinin vaikutuksen alaisena. Ensin tosin väitettiin, että Heche olisi nauttinut alkoholia, mutta sittemmin kävi ilmi, että asiaa muka todistanut kuva Hechestä viinipullon kanssa olikin otettu jo edellisenä päivänä.

Joten voi olla, että kokaiiniväitekin on väärä. Mutta oli niin tai näin, niin se on joka tapauksessa totta, että Heche törmäili autollaan ja osui viimeksi taloon, joka syttyi tuleen ja paloi poroksi.

Tämä kaikki on suurta tragediaa, mutta vielä suurempi murhenäytelmä tästä tulee, kun on tullut tietoon, että kun Hecheä oltiin viemässä ambulanssiin, hän muka silloin jo täysin tiedottomana nousi yhtäkkiä ylös ja yritti päästä paareilta pois, mutta ensiapuhenkilöt painoivat Hechen takaisin paareille.

Tämä ei ole salaliittoteoriaa, vaan täysin totta, minkä voit itse nähdä oheisen linkin kahdesta videosta ja varsinkin toisesta videosta, jonka aitouden valtamediaan kuuluva Fox News vahvistaa, koska Los Angelesin Fox -uutisten ankkuri Marla Tellez laittoi sen julkisuuteen:
https://welovetrump.com/2022/08/13/breaking-anne-hech..

Siinä vaiheessa ei ollut tietoa, kuka uhri oli, jonka takia miespuolinen ankkuri huudahtaa: ”OH MY GOSH, HE’S COMPLETELY ALIVE!” Eli suomeksi: ”Oi herranen aika, hän (maskuliinipronomini ”he” englannissa) on täysin elossa.”

Anne Heche ei siis ollut auto-onnettomuuden jälkeen täysin tiedoton ja aivokuollut, vaikka niin väitetään. Enempi näyttää siltä, että hän ei halunnut mennä ambulanssiin. Ehkä hän tiesi tai aavisti, mikä häntä odottaa.

Vielä oudommaksi koko asian ja kuoleman tekee se, että Anne Hechen viimeisin työ oli näytellä elokuvassa ”Girl In Room 13”, joka kertoo lapsiseksikaupan uhreista, mikä on suuri, mutta vaiettu ongelma USAssa.

”The Lifetime network” -tuotantoyhtiön varatoimitusjohtaja Amy Winter ilmoitti kuitenkin, että Hechen järkyttävästä kuolemasta huolimatta elokuva tullaan julkistamaan syyskuussa. Aploodit sille, koska tuo saatanallinen lasten hyväksikäyttö täytyy saada loppumaan.

Sitä ennen Heche oli ottanut rohkeasti kantaa julkisuudessa myös myrkyllisten kemikaalien lentokoneista käsin tapahtuvaa ilmaan ruiskuttamista vastaan (chemtrails eli kemikaalivanat), mikä on täysin totta, vaikka aivopestyt hyödylliset idiootit eivät halua sitä millään uskoa.

Suomessakin Ilmailuhallinto on toteuttanut hallituksien suostumuksella jo vuosien ajan CIA:n ohjaamia myrkytyslentoja, jotta väestö sairastuisi ja kuolisi pois. Kyse on maailmanlaajuisesta väestönvähennysohjelmasta.

Mutta takaisin Hecheen. Amerikassa on sen tähden nyt paljon ihmisiä, joiden mielestä on hyvin mahdollista, että Hechen kuolema liittyy jotenkin em. asioihin, joita eliitti ajaa, ja on erittäin valmis tuhoamaan kaikki, jotka ovat heidän pahaa agendaansa vastaan.

Hechen tragediassa on paljon kysymysmerkkejä. En tiedä varmoja vastauksia, mutta paljon on syytä epäillä, ja sen tiedän, että maailmassa tapahtuu jatkuvasti poliittisesti motivoituneita murhia tai kuolemaan ajamisia, varsinkin Yhdysvalloissa ja Venäjällä.

Kuolemaan ajamisella tarkoitan sitä, että ihmistä, ehkä myös Hecheä, voidaan painostaa ja uhkailla niin paljon, että hän pakenee johonkin epätoivoiseen tekoon, kuten ylinopeudella ajamiseen ja ehkä myös kokaiinin käyttöön, mutta kuitenkin ilman itsemurhatarkoitusta.

Kun sitten uhri on koomassa, hänen elämänsä lopetetaan viikon jälkeen, vaikka on esimerkkejä siitä, että pitkäänkin aivokuolleina olleet ihmiset ovat heränneet koomasta.

Mutta ilmeisesti ei haluttu, että Anne Heche herää. Hänestä haluttiin päästä eroon ja hänestä haluttiin myös tehdä varoittava esimerkki.

Ketkä halusivat?

Maailman raha- ja valtaeliitti, joka valmistelee Uutta maailmanjärjestystä ja tulevan diktaattorin valtaanpääsyä.

P.S. Diktaattori on Peto eli Antikristus.


"Jumala ompi linnamme ja vahva turva aivan." Natosta ei ole turvaa. Jumalasta on. Paras ja vahvin turva.

13.8.2022

Jouko Piho:

Niinistö ja Nato

Presidentti Niinistö sanoi Natoon viitaten: "Kumppanit tuovat turvaa." Kyllä, oikeat. Väärät kumppanit tuovat turvattomuutta. Nato on Suomelle väärä kumppani, koska se tekee meistä Venäjän vihollisen, mitä me emme muutoin olisi.

10.8.2022

Jouko Piho:

Miksi ihmiset ottavat uusia koronarokotteita haittavaikutusten jälkeenkin?

Ihmiset ottavat uusia koronarokotteita monien haittavaikutusten jälkeenkin, koska he uskovat, että ilman rokotusta he olisivat saaneet vielä pahempia ja vakavampia seurauksia.

Tämä on vain uskoa ja luuloa. Ilman rokotteita he eivät olisi saaneet mitään haittavaikutuksia.

Mutta tässä näkyy propagandan teho. Ihmiset luottavat siihen, mitä valemedia ja "asiantuntijat" sanovat, vaikka oma kroppa kärsisi hirveistä kivuista.

Tämä hulluus on jotain täysin käsittämätöntä.

Oma lukunsa ovat sitten nämä koronarokotteen ottamisen jälkeen yhtäkkiä kuolleet ihmiset. Rokotteiden puolesta puhuneet ihmiset ja tahot eivät voi millään myöntää, että äkillisillä ja voimakkaasti lisääntyneillä kuolemilla olisi mitään yhteyttä koronarokotteisiin, koska he joutuisivat sen jälkeen häpeäpaaluun, joten ihmisten ylpeys ja paljastumisen pelko estävät totuutta tulemasta esiin.

Toivon ja uskon, että jonain päivänä tämä suuri rikos ja ihmisten pettäminen tulee täysin julki ja syylliset tuomitaan koviin rangaistuksiin kärsimysten tuottamisesta ihmisille ja monien ihmisten välillisestä surmaamisesta.

5.8.2022

Jouko Piho:

Agenda 2030 on paha diktatuuriohjelma

Agenda 2030 on tiekartta Uuden maailmanjärjestyksen ja tulevan antikristillisen yhden maailmanhallituksen toteuttamiseen.

Suomen tulee irtaantua tästä pahasta kehityksestä.

Nykyinen hallitus ei sitä tee, koska se ajaa tätä saatanallista agendaa.

Hallitus on siis vaihdettava.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=1978931198968917&set=a.427325680796151

4.8.2022

Jouko Piho:

Jälleen arjen ihmeitä

Vaimoni kysyi minulta tänään, olisiko minulla kurkkupastilleja, kun häneltä oli kaikki loppu.

Vastasin, että ei taida olla, mutta käyn kuitenkin tarkistamassa. Kun katsoin kaapista kahta eri laatikkoa, joissa arvelin pastilleja ehkä olevan, niin kummastakaan ei niitä löytynyt, joten lähdin huoneesta pois.

Silloin koin voimakkaasti sisäisen äänen sanovan: ”Katso vielä siitä laatikosta, johon olet varastoinut dödöjä, hammastahnoja ja hammasharjoja.” Harasin mielessäni vastaan: ”Eihän siellä voi olla pastilleja.”

Mutta koska sisäinen ääni vain vaati minua katsomaan sitä laatikkoa, niin tottelin ja menin vilkaisemaan, mutta eihän siellä näkynyt muuta kuin edellä mainitsemiani hygieniatarvikkeita.

Päätin kuitenkin pöyhiä laatikon sisältöä ja siirtelin tuubeja ja pulloja syrjään.

Ja miten ollakaan: laatikon pohjalla kaikkien muiden tuotteiden alla oli pieni pastillirasia, jota en muista ollenkaan sinne laittaneeni, mutta siellä se vain oli.

Vein pastillirasian iloisena vaimolleni ja kerroin hänelle tästä uusimmasta arjen ihmeestä ja johdatuksesta.

Mistä tällaisessa on oikein kyse?

Uskon itse, että kyse on ulkopuolisen voiman antamasta yliluonnollisesta tiedosta. Kyseessä on joko Jumala, Jeesus, Pyhä Henki tai joku enkeli, mutta joka tapauksessa jokin taho, joka tiesi enemmän kuin minä.

Onneksi tottelin, vaikka olinkin aluksi hyvin epäileväinen, sillä muutoin vaimoni ei olisi saanut haluamiaan ja tarvitsemiaan kurkkupastilleja.

3.8.2022

Uusi Suomi on alkanut sensuroida Paavo Väyrystäkin

Alussa Paavo Väyrysen ilmoitus asiasta ja sen jälkeen kommenttini.

Paavo Väyrynen:

Uusi Suomi on ryhtynyt sensuroimaan kirjoituksiani

Olen kirjoittanut blogeja Uuden Suomen puheenvuoroon yli 10 vuoden ajan. Tänä kesänä Puheenvuoron ylläpito on poistanut kolme kirjoitustani. Tällaista ei ole koskaan aikaisemmin tapahtunut.

Viimeisin poistetuista kirjoituksistani on nimeltään ”Leviääkö sotiminen Ukrainasta Balkanille?”. Se on luettavissa Facebook-sivultani. Siellä sitä voi myös kommentoida.

Kirjoitus on mielestäni täysin asiallinen, eikä sen liitteissäkään ole mielestäni mitään moitteen sijaa.

Aikaisemmin US on poistanut kaksi kirjoitustani.

Poistoja perusteltiin ohjeella, jonka mukaan ”Valheellisen tai perättömän tiedon ja haitallisten huhujen levittäminen on kiellettyä."

Pyynnöstä huolimatta ylläpito ei ole kertonut, mitä valheellista tai perätöntä tietoa tahi haitallisia huhuja kirjoitukset sen mielestä sisältävät.

Kukaan muukaan ei ole kyennyt sellaista osoittamaan.

Poistetut kirjoitukseni ovat luettavissa kotisivultani:

5.7.2022 Pitäisikö Ukrainan pelätä kokevansa Armenian kohtalon

29.7.2022 Yllyttivätkö Yhdysvallat ja Ukraina Venäjää hyökkäämään?

Paavo Väyrynen

Jouko Pihon Paavo Väyryselle lähettämä kommentti 3.8.2022:

Tervetuloa sensuroitujen klubiin!

Tosin sinulta on sensuroitu vasta kolme kirjoitusta, mutta minä sain kahdeksan vuotta sitten elinikäisen porttikiellon Uuden Suomen Puheenvuoroon.

Suomen media on täydellisesti globalistien hallinnassa, joka sietää yhä vähemmän toisenlaisia mielipiteitä.

Mutta tähän tulee muutos.

1.8.2022

Myöhäisillan Pohdintoja

Maanantaina 1.8.2022 kello 21.00
Vieraana Jouko Piho
Tervetuloa mukaan keskustelemaan.

Venäläinen Iskander-ohjus.

30.7.2022

Venäjän Iskander-ohjukset

Venäjän lähelle Suomen rajaa sijoittamat 500 km:n kantaman ballistiset Iskander-ohjukset yltävät moniin Suomen kaupunkeihin ennen kuin Suomen armeija ehtii tehdä yhtään mitään.

Venäjä tulee ampumaan monia ohjuksia eri puolille Suomea painostaakseen Suomea suostumaan vaatimukseensa Venäjän armeijan kauttakulkuoikeudesta Suomen kautta Norjaan ja itse asiassa Itä- ja Pohjois-Suomen miehittämisestä.

Profetioiden mukaan Suomen hallitus suostuu, jotta täysi aseellinen yhteenotto Venäjän kanssa vältettäisiin ja hirmuisia kuolonuhreja ei tulisi.

Tämä on Jumalan tahdon mukainen päätös ja lopulta siunaus, koska Suomi säästyy suurelta verenvuodatukselta ja koska tämän erittäin vaikean ajan seurauksena Suomen kansa kääntyy vihdoinkin Jumalan puoleen ja valtavan suuri hengellinen herätys syttyy Suomessa.

Kuvassa venäläinen Iskander-ohjus.

30.7.2022

Fingerborgin strippi Jeesuksesta ja syntisen naisen kivittämisestä

Joku kysyi minulta, onko tuo kuva pilkkaa.

Vastasin, että ei ole pilkkaa, vaan harvinaisen syvällinen oivallus siitä, että synnitön Jeesus olisi ollut ainoa, joka olisi voinut heittää kiven, mutta Jeesus sanoikin syntiselle naiselle: "En minäkään sinua tuomitse. Mene, äläkä enää syntiä tee. " Jeesus siis kumosi Vanhan testamentin kivityskäskyn.

29.7.2022

Jouko Piho:

Vanhat kotisivuni näkyvät kuitenkin

Vastoin Elisan ilmoitusta, että se ei enää tue kotisivuja, vanhemmat nettisivuni (2003-2013), joita en enää päivitä, ovat nähtävissä osoitteessa www.kolumbus.fi/jouko.piho , vaikka ne piti suljettaman jo kaksi viikkoa sitten.

Samoin vanhemmat englanninkieliset profetiasivuni Northern Light, joita en enää päivitä, ovat nähtävissä osoitteessa www.kolumbus.fi/jouko.piho/english/english.htm .

27.7.2022

Jouko Piho:

Sinua petetään

Maailman taloutta ja mielipiteitä ohjaa pieni määrä rikkaita ihmisiä, jotka omistavat pankit ja median.

Suurin osa ihmisistä ei tätä usko, koska he luottavat samojen tahojen propagandaan, jonka mukaan kyse olisi salaliittoteoriasta. Älä usko heidän valhettaan. Sinua petetään.

25.7.2022

Paavo Väyrynen:

Onko Suomi sodassa?

Olen samaa mieltä Paavo Väyrysen ajatusten kanssa ja vastaan otsikon kysymykseen: "Kyllä, Suomi on mukana Ukrainan sodassa ja on toiminnallaan asemoinut itsensä Venäjän viholliseksi."

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/paavovayrynen/onko-suomi-sodassa/?fbclid=IwAR0US175ajHFZFE5T-WYdwSYSYfH_y_wjqI49Co7Um_eo8OajhZOLn5ZUO0 
 

20.7.2022

Jouko Piho:

Maailma taantuu 1800-luvulle

Tulevien katastrofien jälkeen koko maailma taantuu 1800-luvulle. Ei ole sähköä, ei autoja, ei internettiä. Onneksi on hevosia. 

Mursu.

20.7.2022

Jouko Piho:

Mursu

Joku kysyi Twitterissä, onko minulla mursuun liittyvää Jumalan sanomaa.

Ei ole, mutta jos mursun kuolema puhuttelee, niin Jumala voi käyttää eläimenkin kohtaloa saadakseen ihmisen ajattelemaan omaa elämäänsä ja sen päättymistä.

18.7.2022

Jouko Piho:

Miksi kirjoitan välillä provosoivasti?

Kirjoitan välillä, en siis aina, jossain määrin provosoivasti eli hiukan kärjistäen ja huumoriakin, jopa itseironiaa viljellen, sen takia, että saisin aikaan keskustelua tärkeistä hengellisistä ja poliittisista asioista.

Eniten teen tätä uskonnollisten aiheiden kanssa, jotta uskosta osattomat ja sitä pelkäävät ihmiset uskaltaisivat sanoa mielipiteensä. Tällöin ei ole tärkeintä, että he ovat uskoa vastaan. Oleellisinta on se, että he osallistuvat uskonasioita koskevaan keskusteluun.

Lopulta voi nimittäin käydä niin, että jokin sanottu sana tai asia voikin vaikuttaa heissä mielenmuutosta, että he kääntyvät Jeesuksen puoleen.

 

Jouko Piho:

Suomesta voi tulla maailman voimakkain valtio

Suomen paras liittolainen on Jumala. Ei Nato, Venäjä tai Pohjoismaat.

Kun Jumala on Suomen puolella, Suomesta tulee maailman vahvin valtio.


18.7.2022

Jouko Piho:

Profeetan ja presidentin tehtävien ennalta ilmaiseminen ja sen kritiikki

Minua on arvosteltu sen johdosta, että olen ilmoittanut etukäteen Jumalan minulle ja muille ihmisille antamista sanomista, että minulla on profeetan kutsumus ja että minua tullaan pyytämään myös presidentin virkaa hoitamaan ilman vaaleja.

Tällaista etukäteen tulevista tehtävistäni kertomista on pidetty vääränä, narsistisena ja itsekeskeisenä, koska monet ovat sitä mieltä, että mitään ei saisi sanoa ennalta, vaan aika ja teot sitten näyttävät, ovatko profetiat tosia.

Olen eri mieltä, koska Raamatussa on esimerkkejä siitä, että tulevaisuutta koskevia sanomia on tuotu julkisuuteen jo kauan ennen niiden tapahtumista.

Paras esimerkki on Joosef, joka kertoi 17-vuotiaana näkemänsä kaksi unta isälleen Jaakobille ja veljilleen. Unissa (lyhteet sekä aurinko, kuu ja tähdet) oli selvä viittaus Joosefin tulevaan hallitsijan asemaan, mikä aiheutti veljissä vihaa ja kateutta eikä isäkään ymmärtänyt poikaansa vaan nuhteli häntä ja sanoi: ”Mitä tuollaiset unet ovat olevinaan? Pitäisikö minun ja äitisi ja veljesi muka tulla kumartamaan sinua?” Kuitenkin Jaakobia Joosefin unet jäivät askarruttamaan.

Joosef ei siis pitänyt unia omana tietonaan, vaan kertoi niistä perheelleen. Arvostelijoitteni mielestä ilmeisesti olisi ollut parempi, että Joosef olisi ollut hiljaa eikä olisi puhunut unistaan mitään.

Olen kuitenkin sitä mieltä, että oli Jumalan tahto, että Joosef kertoi etukäteen unensa, vaikka häntä ei uskottukaan.

Samoin Samuel voiteli Daavidin kuninkaaksi jo 17-vuotiaana nuorukaisena, vaikka Daavidia ei pidetty minään, koska hän oli Iisain pojista nuorin. Ei Daavidista silti tullut heti kuningasta, vaan siihen meni pitkä aika eli 13 vuotta, ennen kuin Daavidista tuli Juudan kuningas ja myöhemmin koko Israelin kuningas. Koko ajan oli kuitenkin olemassa ennakkotieto, että Daavidista tulee vielä Israelin kuningas. Kuningas Saulkin tiesi sen ja vainosi siksi seuraajaansa.

Sillä on siis oma tarkoituksensa, että Jumala ilmoittaa asioita etukäteen, jotta myöhemmin voidaan nähdä, että Jumala on kaikkitietävä ja voi kertoa tulevia asioita jo ennalta.

Haluan lopuksi kertoa Ellen Lehtisen profetiasta Lahden Siionissa joskus 1960-luvun alkupuolella. Ellen profetoi: ”Sinä nuori, joka olet antautunut minulle eheällä sydämellä, minä tulen siunaamaan sinua suuresti tulevina vuosina. Sinä tulet julistamaan evankeliumia kirkkaammin kuin kukaan toinen ennen sinua. Mutta siihen menee vielä aikaa. Minä ilmoitan tämän sinulle jo nyt, jotta sinä uskoisit ja ymmärtäisit kaiken tämän, kun se alkaa tapahtua. Uskotko tämän?”

Tapasin myöhemmin kokouksessa olleita ihmisiä, jotka sanoivat kokeneensa, että profetia oli tarkoitettu minulle.

Sanomassa oli myös selvä syy, miksi se annettiin ennalta eli se, että minä uskoisin, että kun kaikki alkaa tapahtua aikanaan, että se on Jumalasta eikä minusta itsestäni. On huomattavaa, että profetiaa ei annettu minulle yksityisesti vaan julkisessa kokouksessa.

Olen siksi sitä mieltä, sekä Raamatun että oman kokemukseni pohjalta, että Jumala voi joskus niin halutessaan ilmoittaa jonkun henkilön tulevista hengellisistä tai maallisista tehtävistä jo edeltä käsin.


17.7.2022


Helsingin Sanomien (17.7.2022) pääkirjoituksessa on lause: "Naisella kuuluu olla itsemääräämisoikeus omaan kehoonsa."


Kyseessä on väärä argumentti, koska naisella on toki oikeus omaan kehoonsa, mutta ei toisen elävän olennon eli sikiön kehoon, joka ei ole naisen kehoa, vaan naisen kehossa tilapäisesti olevan toisen ihmisolennon keho.

Näin ollen syntymistä odottavan pienen ihmisenalun tahallinen tappaminen ei ole naisen itsemääräämisoikeutta vaan alkaneen elämän tietoista murhaamista.

Miksi Helsingin Sanomat ei kunnioita elämää eikä suojele kaikkein puolustuskyvyttömimpiä olentoja? Miksi Helsingin Sanomat puolustaa laillistettua murhaa?

14.7.2022

Jouko Piho:

Salaliittoteoriat ovat kuin jäävuori

Salaliittoteoriat ovat kuin jäävuori, josta vain 1/7 näkyy ihmissilmälle, kun suurin osa eli 6/7 jäävuoresta on näkymättömissä merenpinnan alla.

Tarkoittaako tämä sitä, että sitä piilossa olevaa jäävuorta ei ole olemassa, vaan väite sellaisesta on vain salaliittoteoriaa?

Ei tietenkään.

Mutta juuri näin tapahtuu maailman tapahtumien ja varsinkin politiikan kohdalla, kun suurin osa ihmisistä uskoo vain sen, mikä on pinnan yläpuolella näkyvissä eli sen osuuden asioista, minkä valtamedia näkee hyväksi julkaista.

Totuus on kuitenkin aina hyvin paljon monimutkaisempaa, koska kulisseissa piilossa julkisuudelta koko ajan juonitellaan ja tehdään paljon salaisia sopimuksia, joista ei saa puhua mitään ulkopuolisille.

Maailmaa hallitsevan raha- ja valtaeliitin omistaman valtamedian tehtävänä on sitten kuuliaisesti ja ylhäältä ohjattuna kertoa julkisuuteen vain 1/7 totuudesta, mutta kuten eliitti on oikein arvioinut, se ei haittaa, koska ihmiset uskovat joka tapauksessa kuin hypnotisoituina kaiken mitä valtamediassa sanotaan ja uskovat senkin, että kaiken muun väittäminen on valhetta ja salaliittoteoriaa, koska valtamedia sanoo niin.

Salaliittoteoria on vallanpitäjien keksimä sana, jossa sanalle ”teoria” on annettu paha maine, ikään kuin teoria olisi sama asia kuin satu tai taru.

Miksi samat salaliittoteorioita halveksivat ihmiset uskovat kuitenkin Einsteinin suhteellisuusteoriaan? Onko sekin tarua?

13.7.2022

Jouko Pihon Raamattuun perustuva ajankohtaisarvio Turkista

Turkki liittoutuu Venäjän kanssa. Maat hyökkäävät Iranin kanssa Israelin kimppuun, mutta Jumala tuhoaa hyökkääjät.

11.7.2022

Jouko Piho:

Yhden tahon vastustaminen ei tarkoita toisen tahon hyväksymistä

Kun isänmaalliset, kristilliset ja konservatiiviset ihmiset vastustavat globalistisen, antikristillisen ja rahavallan omistaman liberaalin lännen turmiollista politiikkaa, niin vastustajat sanovat, että he, kuten esim. VKK ja Vapauden liitto, ovat putinisteja ja ajavat muka Venäjän etua.

Väite ei pidä paikkaansa.

Me patriootit ajamme vain Suomen etua. Kun vastustamme yhtä Suomelle tuhoisaa tahoa eli Uutta maailmanjärjestystä propagoivaa länttä, se ei tarkoita, että kannattaisimme toista Suomelle huonoa tahoa eli valloitushaluista eli imperialistista Venäjää.

Suomen tulee seistä omalla maaperällä vapaana ja itsenäisenä kumartamatta sen paremmin itään kuin länteenkään.

Olen puhumassa Fixit 3 -mielenosoituksessa 20.8.2022 klo 15 Helsingissä eduskuntatalon edustalla.

6.7.2022

Jouko Pihon ilmoitus keskustelun vauhdittamisen merkityksestä

Välillä provosoin tietoisesti saadakseni aikaan keskustelua hengellisistä ja isänmaallisista asioista. Viisaat ymmärtävät tämän. On hyvä, että tärkeistä teemoista puhutaan, vaikka oltaisiinkin eri mieltä.

5.7.2022

Jouko Pihon kannanotto samaa sukupuolta olevien puhtaan rakkauden puolesta

Homohysterian takia joidenkin on vaikeaa käsittää, että samaa sukupuolta olevat ihmiset voivat kokea rakkautta toisiaan kohtaan ilman seksiä, homoutta ja homoliittoa. Tällainen puhdas rakkaus on hienoa, arvokasta ja Jumalan hyväksymää.

2.6.2022

Jouko Pihon kannanotto Pridesta

Synti ei ole ihmisoikeus eikä synnistä pidä ylpeillä. Pride eli ylpeys on Saatanasta, joka haluaa tuhota luomisjärjestyksen.

29.6.2022

Jouko Piho:

Vanhat kotisivuni näkyvät jälleen – yhden viikon ajan

Jotkut ovat ihmetelleet, miksi vanhat kotisivuni eivät enää näy. Kyse on siitä, että palveluntarjoaja Elisa on ilmoittanut, että he eivät enää jatka kotisivutoiminnan ylläpitoa.

Olen pyynnöstäni saanut vanhat sivuni sekä www.kolumbus.fi/jouko.piho että myös englanninkielisen profetiasivuston osoitteessa http://www.kolumbus.fi/jouko.piho/english/english.htm jälleen yhdeksi viikoksi näkyviin.

Jos olet kiinnostunut vanhojen sivujeni kirjoituksista, sinulla on yksi viikko aikaa tallentaa niitä itsellesi.

Itse tallennan kaiken muistitikulleni ja laitan suurimman osan uusille sivuilleni www.jouko-piho.fi ja www.prophecy.fi.

29.6.2022

Jouko Piho:

Arjen ihmeitä

Vaimoni sanoi minulle muutama päivä sitten, että hän ei löydä mistään yöpukuaan, joka oli hänelle hyvin tärkeä, koska hän sai sen aikanaan rakkaan lapsenlapsensa valitsemana lahjana.

Kun näin vaimoni ahdistuksen, päätin auttaa häntä ja katsoin koko huoneiston läpi, mutta yöpukua ei löytynyt mistään.

Seuraavana päivänä vaimoni puhui jälleen surullisena yöpuvusta, joten päätin rukoilla Jumalalta apua, että se löytyisi.

Silloin mieleeni tuli voimakkaasti ajatus: "Katso työhuoneen kaapista."

Olin ihmeissäni, koska olin jo katsonut kyseisen kaapin sisällön edellisenä päivänä.

Päätin kuitenkin totella sisäistä ääntäni.

Onneksi niin, koska sieltä se yöpuku löytyi, kiitos Jumalalle!

Vaimoni oli ikionnellinen.

29.6.2022

Jouko Piho:

Kurdien PKK ei ole terrori- vaan vapautusjärjestö
 
Presidentti Niinistö kirjoitti 28.6.2022: "Suomi tuomitsee terrorismin kaikissa sen ilmenemismuodoissa."

Kysyn Niinistöltä: "Tuomitsetteko myös Stauffenbergin tekemän terrori-iskun Hitlerin päämajaan kesällä 1944? Se epäonnistui valitettavasti ja sota jatkui vielä lähes vuoden ajan tuoden valtavasti lisää kuolonuhreja molemmin puolin. Olisiko Teidän mielestänne ollut parempi, että Hitlerin surmaamista ei olisi edes yritetty, koska terrorismi on tuomittavaa sen kaikissa ilmenemismuodoissa?

Mitä tulee kurdeihin, niin vanha totuus pitää paikkansa: yhden terroristi on toisen vapaustaistelija. PKK ajaa kurdien oman valtion perustamista, mikä on oikeus ja kohtuus yli 20-miljoonaiselle kurdiväestölle. PKK ei ole terrorijärjestö, vaan itsenäisyyttä ajava järjestö, joka turvautuu joskus myös terroriin osana sodankäyntiä, kuten kaikki muutkin.

29.6.2022

Jouko Pihon kannanotto:

Ei Natolle

Jumalan tulisi olla Suomen turva. Nato vain lisää sodanuhkaa. Kun Venäjä reagoi sotilaallisesti, Nato ei tule apuun.

Keuruun juhannuskonferenssi 2022.

27.6.2022

Jouko Piho:

Raporttini Keuruun juhannuskonferenssista ja Mertiörannan juhannusjuhlasta

En kuulu tällä hetkellä mihinkään seurakuntaan tai kirkkokuntaan, mutta koska juureni ovat lapsuudesta lähtien helluntaiherätyksessä, käyn silloin tällöin perinteikkäässä juhannuskonferenssissa.

Viimeksi kävin v. 2017, joten päätin, että voisin käydä Keuruulla Iso Kirja -opiston alueella pidetyssä konferenssissa tänä vuonnakin, nyt kun se oli koronarajoitusten poistuttua jälleen mahdollista.

Olin Keuruulla perjantai-iltapäivän ja -illan ajan. Tapasin monia tuttuja vuosien ja vuosikymmenten takaa, kuten Reijo Blommendahl ja Sauli Manninen, mutta sitten oli sellaisia, jotka tiesin nimeltä ja joiden kanssa olen ollut netti- tai puhelinyhteydessä, mutta jotka tapasin livenä nyt ensimmäisen kerran, kuten Juhani Happonen ja Leevi Launonen. Ja sitten oli esim. Marko Selkomaa, jonka kanssa en ole aiemmin ollut missään yhteydessä, mutta jonka nimen kyllä tiesin, kuten hänkin tunsi minut nimeltä.

Oli mukava tavata myös Miika Koskela, jonka näin ensimmäisen kerran Fixit-mielenosoituksessa syyskuussa 2020, jossa me olimme molemmat puhujina. Meillä oli syvälliset keskustelut. Miika rukoili myös terveyteni puolesta, koska Jumala on antanut hänelle lahjan rukoilla sairaiden puolesta.

Kävin myös IK-opiston kirjastossa, jonne lahjoitin 16 kirjaani rehtorin sanottua puhelimessa, että he voivat ottaa vastaan lahjoitukseni.

Ehdin olla mukana yhdessä kokouksessa, joka oli sanomaltaan hyvä. Erityisesti jäi mieleeni erään naisen profetia, että Suomi jaetaan kahtia ja että Suomi saa vielä takaisin Karjalan ja Petsamon. Tämä sanoma vahvistaa hyvin monien muiden ihmisten saaman samansisältöisen viestin.

Keuruun juhannuskonferenssi on edelleen hyvin suosittu. Arviolta 20 000 ihmistä osallistui, joista huomattavan suuri osa oli lapsia ja nuoria sekä myös merkittävän runsaasti maahanmuuttajia.

Ostin makkarankin ja sanoin nuorelle myyjälle, että minä olin vastaavassa hommassa makkaramestarina Katinalan kesäkonferenssissa joskus 1960-luvulla.

Lauantaina ja sunnuntaina osallistuin toiseen helluntaijuhlaan eli helluntaikirkkoa vastustavan ja perinteistä yhdistysseurakuntaa kannattavan helluntaikansan juhannusjuhlaan Jämijärvellä Mertiörannan toimintakeskuksessa.

Kyseessä on paljon pienempi tapahtuma. Ihmisiä oli arviolta 400-500.
Väki on enimmäkseen vanhempaa ja kaikki, niin pukeutuminen kuin musiikki, on perinteisempää tyyliä.

Lahjoitin luvan saatuani myös Mertiörannan kirjastoon 16 kirjaani.

Voin käydä molemmissa juhlissa, koska en kuulu kumpaankaan ja koska ymmärrän molempia osapuolia ja heidän erilaista käsitystään siitä, minkälainen seurakunnan järjestörakenteen tulisi olla maallisessa yhteiskunnassa.

Tapasin myös Mertiörannassa joitakin vanhoja tuttuja, kuten Heikki Ahonen, Irene ja Hannu Ahonen (Hymnos lauloi upeasti kuten aina), Hannu Grönroos ja Pauli Karppinen, jonka kanssa vaihdoimme kirjoja. Minä sain Paulin elämäkertakirjan ”Pauli Karppinen – Purjeet Pyhän Hengen tuulessa” ja annoin Paulille kirjani ”Outo tie” sekä lisäksi neljä Israel-kirjaani, koska tiesin hänet Israelin ystäväksi, joka on toiminut monien Israel-matkojen johtajana.

Loin myös uusia tuttavuuksia monien kanssa, kuten Juhani Orjala Kokkolasta oli kiinnostava henkilö, koska hänellä on maanviljelijänä ja teurastamon omistajana selvä profeetallinen näky viljan varastoimisesta tulevia vaikeita aikoja varten. Pyysin häntä lähettämään minulle tekstiä saamastaan näystä, jotta voisin julkaista sen.

Minulle ennen tuntematon Seppo Jäntti tupsahti yhtäkkiä pöytään ja sanoi, että hän on jakanut ihmisille nettisivujeni www.jouko-piho.fi Profetioita 5 -osiosta ottamansa Patricia Greenin profetian monistetta. Sen jälkeen meillä oli todella syväluotaavia keskusteluja maailman tilanteesta.

Oli myös erittäin mielenkiintoista tavata ensimmäistä kertaa nimeltä tuntemaani Juhani Huotaria, joka kertoi hämmästyttäviä asioita elämänsä varrelta, joista Tapani Sopanen on tehnyt kirjan ”Juhani Huotari – vainotun kristityn asiamies”. Vaihdoimme kirjoja ja minä annoin Juhanille kirjani ”Outo tie – kamppailuni Jumalan, helluntaiherätyksen ja elämäni naisten kanssa” sekä neljä Israel-kirjaani, koska kävi ilmi, että Juhani on itse asiassa juutalaista sukuperää.

Yksi mukava tilanne sattui ruokajonossa, kun eräs emäntä kysyi: ”Oletko sinä Jouko Piho?” Kun vastasin myöntävästi, kävi ilmi, että hän on ystäväni ja hiljakkoin luonani käyneen TV-julkkis Aki Mannisen äiti.

Itselleni kaikkein merkittävin asia tapahtui, kun eräs nainen alkoi kesken puheensa profetoida teltassa olevalle hänestä katsottuna oikealla olevalle miehelle hänen tulevasta voimallisesta tehtävästään.

Aloin täristä, koska koin, että sanoma on minulle. Ja istuin sillä puolella telttaa. Menin kokouksen jälkeen keskustelemaan profetoineen henkilön kanssa, joka kysyi heti aluksi: "Oletko sinä se profeetta?” Vastasin: ”Ehkä.”

Nainen alkoi profetoida uudestaan, mikä vahvisti sanomaa lisää eli minua odottaa hyvin voimakas profeetallinen tehtävä.

Kysyin lopuksi varmistuksen vuoksi: ”Tiesitkö sinä profetiaa julki tuodessasi, kenelle sanoma on tarkoitettu?” Uskonsisar vastasi: ”Kyllä, tiesin heti, että sanoma on sinulle.”

Koko juhannusviikonloppuni kruunasi Keuruun kirkossa lauantaina klo 22 pidetty upea kirkkokonsertti, jossa esiintyivät tenori Pentti Hietanen ja Lasse Heikkilän orkesteri.

Välispiikeissä kävi hyvin selväksi, että Pentti Hietanen on Jeesukseen uskova uudestisyntynyt kristitty.

Menin Hietasen juttusille konsertin jälkeen ja kerroin euroviisulauluideastani. Pentti kuunteli selostustani ja sanoi lopuksi, että hän olisi kyllä kiinnostunut kuulemaan sanoittamani ja säveltämäni kappaleen demon. Olin nimittäin sanonut Pentille, että olen ajatellut häntä biisini laulajaksi.

Paljon muutakin mukavaa tapahtui, mutta ehkä tämä riittää tältä erää. Olen kiitollinen Jumalalle kaikesta siitä hyvästä, mitä sain kokea tänä juhannuksena 2022 ja tiedän, että paljosta siitä tulee vielä jatkossa seuraamaan monenlaista hyvää Jumalan kunniaksi.

Kuvassa näkymä Keuruun juhannuskonferenssista v. 2022.

Texasin osavaltion tunnuksia.

21.6.2022

Jouko Piho:

Texas tulee eroamaan Yhdysvalloista

Texas erosi Meksikosta v. 1836 ja liittyi osaksi Yhdysvaltoja v. 1845.

Nyt Texasin republikaanit vaativat kansanäänestystä, jossa päätetään, pitäisikö osavaltion erota Yhdysvalloista.

Uskon, että niin tapahtuu.

Eikä se jää ainoaksi eroksi. Profetioiden mukaan Yhdysvallat hajoaa ja jakaantuu viiteen osaan.

20.6.2022

Jouko Pihon kannanotto:

Suomi ja Israel

Suomen tulee lisätä yhteistyötä Israelin kanssa, myös sotilaallista. Suomi voi saada paljon, mutta Suomi voi myös antaa paljon. Jumala siunaa sitä, joka siunaa Israelia.

17.6.2022

Jouko Piho:

En aio asettua kansanedustajaehdokkaaksi

Kysyin viestissäni 12.6.2022, onko minulla kannatusta ryhtyäkseni vielä kerran kansanedustajaehdokkaaksi.

Kannatusta ja rohkaisua tuli, mutta samoin vastustustakin.

Olen nyt miettinyt ja rukoillut asian puolesta viiden päivän ajan. Olen tullut siihen tulokseen, että minun ei tule asettua ehdokkaaksi, koska koen, että kansanedustajuus ei ole minun tehtäväni. Minulla on toinen kutsumus.

Haluan muutenkin olla puolueeton ja sitoutumaton eli olla puolueiden ulkopuolella ja vaikuttaa siitä asemasta käsin Suomen poliittiseen kenttään ja yleiseen mielipiteeseen. Voin olla kannatusjäsen, mutta en enempää. Aktiivinen päivänpolitiikassa toimiminen ei ole enää minun juttuni, vaan jätän sen nuoremmille.

12.6.2022

Jouko Piho:

Onko minulla kannatusta ryhtyäkseni vielä kerran kansanedustajaehdokkaaksi?

Olen ollut kahdesti kansanedustajaehdokkaana Uudellamaalla, v. 2011 Itsenäisyyspuolueen riveissä ja v. 2019 Paavo Väyrysen Seitsemän tähden liikkeen listoilla. Kummallakaan kerralla ei tullut menestystä, ei minulle eikä taustapuolueille.

Olen nyt miettimässä sitä, pitäisikö minun asettua vielä kerran ehdolle ensi vuoden eduskuntavaaleja ajatellen.

Olen kahden vaiheilla. Ikää on jo 75 vuotta, mutta toisaalta se ei ole ratkaiseva tekijä, jos muut asiat ovat kunnossa.

Koska kyseessä on KANSANedustaja, kysyn nyt kansalta: ”Mitä mieltä olet, onko ehdokkuudessani mitään järkeä eli onko minulla kannatusta, että moiseen hankkeeseen olisi syytä ryhtyä?”

Olisi hyvä saada runsaasti vastauksia perusteluineen.
Viipurin linna.

11.6.2022

Jouko Piho

Viipurin linnassa liehuu vielä Suomen lippu

Suomelle kuuluvassa Viipurissa liehuu vielä Suomen lippu. Näin on kansojen
asumisen rajojen asettaja, Korkein Jumala, määrännyt.

10.6.2022

Jouko Pihon kirja-arvio

Viipuri 1918

Luin vasta nyt jo v. 2013 Siltalan kustantamana ilmestyneen kirjan ”Viipuri 1918”, joka kertoo Suomen Sisällissodasta, Vapaussodasta, Veljessodasta, Kansalaissodasta, Punakapinasta tai Luokkasodasta riippuen siitä, mistä näkökulmasta asiaa tarkastelee.

Itse pidän parhaimpana sanaa Sisällisota. Ja, kyllä, kirjoitan sotien nimet isolla alkukirjaimella vastoin yleistä suositusta, koska ne ovat mielestäni erisnimiä. Onhan esim. sisällissotia ollut kautta historian, mutta Sisällisota tarkoittaa v. 1918 Suomessa käytyä suomalaisten välistä sotaa.

406-sivuisen ja mielenkiintoisesti kuvitetun ja kartoitetun teoksen kirjoittaja on tunnettu historioitsija, tohtori ja tietokirjailija Teemu Keskisarja, joka kirjoittaa tiukkaa tietotekstiä osittain kaunokirjalliseen ja humoristiseen tyyliin, mikä tempaa lukijan helposti mukaansa.

”Tammikuu 1918 oli historian ensimmäinen hetki, jossa tuhannet suomalaiset halusivat sotaa, sytyttivät sitä ja hyppäsivät liekkeihin,” kirjoittaa Keskisarja, joka ei syytä kumpaakaan osapuolta, vaan tuo esille tosiasiat, esim. sekä punaisten että valkoisten tekemät sotarikokset. Tästä syystä Keskisarja on tehnyt kiintoisan valinnan, kun hän kutsuu tapahtumaa vain Sodaksi, joka alkoi Viipurista ja myös päättyi siellä valkoisten selvään, joskaan ei helppoon voittoon.

Tampere on Keskisarjan mukaan hieman perusteettomasti korotettu Sisällissodan tapahtumien pääkallonpaikaksi. Keskisarja toteaa: ”Toki siellä käytiin suurin taistelu, mutta se kesti vain kymmenisen päivää eikä sota mielestäni ratkennut Tampereella.”

Sisällissota alkoi Viipurissa melkein viikko ennen varsinaista julistamista tammikuun lopussa 1918 ja jatkui melkein kolme kuukautta vappuun saakka. Viipurissa oli piiritetyn kaupungin draamaa. Vielä kun punaiset olivat vallassa, valkoiset piileskelivät Viipurin kellarinkoloissa ja harjoittivat aktiivista vastarintaa.

Viipurin merkitystä korostaa se, että Viipuri oli punaisen Suomen tärkein huoltokeskus ja liikennesolmu. Junarata lähti kuuteen ja myöhemmin seitsemäänkin suuntaan. Tampereella ei olisi ammuttu kovinkaan monta laukausta ilman asekuljetuksia, jotka tulivat Pietarista päärataa pitkin Viipurin kautta.

Sisällissodan voi katsoa alkaneen tietystä paikasta, Pietisen huonekalutehtaalta 21.1.1918. Rakennus on edelleen pystyssä Viipurin keskustassa nykyisten Leningaradskij prospektin ja Vyborsakajan kulmassa.

Rakennuksen yläkerrassa oli valkoisten tukikohta. Punaiset saivat vihjeen asiasta, piirittivät tehtaan, jolloin tulitaistelu alkoi. Välikohtaus vaati kolme tai neljä kuolonuhria. Helsinkiin ja Pohjanmaalle Viipurin kahakkauutiset tulivat kuitenkin liioiteltuina. Liikekannallepano pyörähti vauhtiin ja sota alkoi.

Pitkään pinnan alla olleet vihamielisyydet eri kansanryhmien välillä roihahtivat täyteen liekkiin. Sota ei vain onnettomasti alkanut, vaan sitä tahdottiin.

Viipurin Seurahuoneella, jota ei enää ole, kaupungin valtausta juhlittiin rankasti vappuna 1918. Viina virtasi, syntyi tappeluita ja ammuskelua.

Ylipäällikkö Mannerheimkin kävi ovella kurkistamassa sisään, mutta totesi meiningin arvolleen sopimattomaksi.

Juhlien tunnetuin uhri oli säveltäjä ja Viipurin kaupunginorkesterin kapellimestari Toivo Kuula, joka hermostui humaltuneena säveltämänsä Suojeluskuntain marssin aliarvioimisesta verrattuna Sibeliuksen Jääkärimarssiin. Kuula joutui käsirysyyn kahden jääkärin kanssa ja tuikkasi toista kynäveitsellä. Kuula pakeni Seurahuoneen pihalle, mutta kompastui kiveen. Kun Kuula makasi maassa, jääkärit ampuivat häntä lähietäisyydeltä. Säveltäjä kuoli parin viikon kuluttua Viipurin lääninsairaalassa.

Kirjan lopussa on 8-sivuinen lähdeluettelo niille, jotka haluavat tietää lisää Suomen historian ikävimmästä vaiheesta, kun suomalainen soti toista suomalaista vastaan.

Suosittelen Teemu Keskisarjan kirjaa ”Viipuri 1918” kaikille Suomesta ja sen historiasta kiinnostuneille ihmisille poliittisesta mielipiteestä huolimatta, myös niille, jotka jo tietävät paljon Sisällissodasta, koska tämä kirja antaa takuulla uutta tietoa heillekin. Keskisarja osaa kertoa tämän Suomen historian kauheimman ja mielipiteitä jakavimman tragedian kiihkottoman puolueettomasti, kuten objektiivisen tutkijan tuleekin tehdä.


8.6.2022

Jouko Piho:

Ääriajattelu

Helluntailaisten RV-lehdessä 23/2022 julkaistiin oheinen mielipidekirjoitukseni. Kiitän lehden toimitusta siitä, että se julkaisee ex-helluntailaisenkin kirjoituksia.

Ääriajattelu on huono sana

RV-lehden numerossa 21 oli Anssi Tiittasen artikkeli ”Analyysi: Uskovat ja ääriajattelu”, josta muutama huomio.

Ensinnäkin pidän sanaa ”ääriajattelu” huonona. Kyse on siitä, että ihmisillä voi olla perusteltuja syitä luottaa toisiin tietolähteisiin kuin niihin, mitä valtamedia käyttää ja joihin suurin osa ihmisistä luottaa. Kyse on eri mieltä olemisesta. Historia on osoittanut, että aikanaan halveksitut ja haukutut ”ääriajattelijat” ovatkin olleet monesti täysin oikeassa.

Toinen ongelma on niputtaminen, kuten jutussakin mainittiin samassa lauseessa litteä maa -teoria ja koronarokotevastaisuus villeinä teorioina. Mutta esim. minä en kannata litteä maa -teoriaa, mutta olen vakuuttunut saamieni tietojen pohjalta, että kokeellisista koronapiikeistä on enemmän haittaa kuin hyötyä.

Jutussa haastateltu Matti Kankaanniemi sanoo hyvin: ”Keskeinen ominaisuus salaliittoteorioissa on se, että niiden mukaan asiat eivät ole sitä, miltä ne näyttävät. Joku vaikutusvaltainen taho pyrkii kulisseissa saamaan aikaan jotain pahaa.”

Asia on juuri noin, vaikka jostain syystä tätä ei tahdota millään uskoa. Juuri uskovien tulisi tämä kuitenkin ymmärtää, koska meillä ei ole taistelu ihmisiä vastaan, vaan näkymättömiä pahuuden henkiolentoja vastaan, jotka ovat kuitenkin olemassa.

Tosiasia on eikä se ole salaliittoteoria, että maailmassa on useita kulisseissa eli poissa julkisuudesta toimivia salaisia järjestöjä, kuten vapaamuurarit, jotka pyrkivät vaikuttamaan maailman politiikkaan. Tällä hetkellä tämä raha- ja eliittitaho ajaa Uutta maailmanjärjestystä yhden maailmanhallituksen luomiseksi, jolloin Raamatun profetiat lopunajan diktaattorista toteutuvat. Monet salaisen eliitin jäsenistä ovat saatananpalvojia, joiden nimenomaisena tarkoituksena on saada väärä messias valtaan.

Sen jälkeen kaikki ne, jotka eivät ota tulevan pedon merkkiä, joutuvat vainottaviksi. Osa uskovista ottaa Raamatun varoittaman pedonmerkin, koska he luulevat, että varoittelu on vain ääriajattelua.

Jouko Piho
Loviisa


31.5.2022

Jouko Piho:

Miksi Venäjä miehittää osan Suomesta?

Naton takia Venäjä ”hyökkää” Suomeen. Tai oikeammin sanottuna Venäjä uhkaa sotilaallisella hyökkäyksellä ja ydinaseilla, jos Suomi liittyy Natoon, joten Nato tuo Suomelle vain turvattomuutta.

Suomen hallitus kuitenkin taipuu (kuten profetiat kertovat) ja antaa Venäjän armeijalle luvan miehittää Itä- ja Pohjois-Suomen sekä Ahvenanmaan, koska vaihtoehtona olisi erittäin verinen ja paljon kuolonuhreja vaativa sota.

Myöntyväisyys siinä tilanteessa on valtioviisautta. Välillä on hyvä olla vastaan paneva hattu, kuten Talvisodassa, mutta välillä on parempi olla myöntyväinen myssy. Jos joku ei ymmärrä käyttämiäni vertauskuvia myssyistä ja hatuista, voi opiskella historiaa vaikka sanoja googlettamalla.

Miksi näin käy? Siksi, että Venäjä on katsonut kärsivällisesti, vaikka hammasta kiristellen, Naton laajentumista koko ajan yhä enemmän itään päin.

Georgiassa kärsivällisyys loppui ja nyt Ukrainassa tuli stoppi.

Samoin on Suomen laita. Suomi on geostrategisesti liian lähellä Venäjää ja varsinkin Muurmanskissa olevaa ydinsukellusvenetukikohtaa, että Venäjä ei yksinkertaisesti voi olla reagoimatta, kun Naton asevoimat tulevat Suomeen.

Venäjän armeijan suorittama osittainen Suomen miehitys ei kuitenkaan kestä kauaa aikaa, vaan sen jälkeen kun Kolmannen maailmansodan aloittanut Venäjä kokee suuria tappioita kaikilla rintamilla, ennen muuta Israelissa, niin Venäjän sotilaat poistuvat Suomesta.

Sen jälkeen syntyy Suur-Suomi, mutta se on eri tarina, joten ei siitä nyt tämän enempää.


31.5.2022

Jouko Piho:

Suomi Natossa lisää uhkia myös Natolle

Suomi Natossa lisää jännitettä Pohjolassa ja on siten uhka myös Natolle itselleen, joka voi joutua sotaan Suomen takia.

27.5.2022

Jouko Piho:

Venäjän hyökkäyksen ensikohteet Pohjoismaissa

Tämän päivän (27.5.2022) Iltalehdessä oli Veera Nikkilän kirjoittama juttu ”Pohjoismaiden polttopisteet”, jossa kerrottiin asiantuntijoiden (everstiluutnantti Joakim Paasikivi ja eversti Petteri Kajanmaa) näkemys niistä paikoista, joita Venäjä voisi yrittää vallata ensisijaisesti, jos se jostain syystä hyökkäisi Pohjoismaihin.

Kohteet ovat Huippuvuoret, Gotlanti, Ahvenanmaa, Utö, Lappi, Kuusamo ja Karjala.

Monien profetioiden mukaan Venäjä tulee valtaamaan Itä- ja Pohjois-Suomen. Tunnetuimmat ovat Tukholman profetia vuodelta 1984 ja Tauno Rantalan saamat sanomat 1999. Myös Niilo Yli-Vainio näki aikoinaan, että Suomi viilletään keskeltä vinosti kahtia.

Myös minä olen saanut unia venäläisten suorittamasta Suomen miehityksestä. Erityisen selvästi näin unen siitä, kun venäläiset olivat vallanneet Ahvenanmaan.

Näitä profetioita on vuosien mittaan pilkattu paljon. Ehkä Ukrainan sodan jälkeen ääni kellossa on muuttunut ainakin joillakin. Enää ei ollakaan niin varmoja siitä, että eihän Suomea uhkaa mikään.

Kartta: Karl Melander/AOP

26.5.2022

Siunattua helatorstaita kaikille!
 
Jeesus nousi taivaaseen, mutta hän tulee sieltä pian takaisin maan päälle. Tällä kertaa Jeesus ei tule vauvana, vaan kuninkaana, joka perustaa Jumalan valtakunnan maan päälle.
Ano Turtiainen ja Jouko Piho eduskunnan kahvilassa 24.5.2022.

24.5.2022

Jouko Piho:

Ano Turtiaisen vieraana eduskunnassa

Valta kuuluu kansalle -puolueen puheenjohtaja Ano Turtiainen kutsui minut käymään eduskunnassa jo viime vuoden puolella.

Käynti toteutui tänään 24.5.2022. Kiertelin aluksi tutustumassa eduskunnan eri tiloihin Turtiaisen avustajan James Hirvisaaren toimiessa hyvänä oppaana.

Seurasimme myös vähän aikaa lehteriltä suuren salin keskustelua, jota johti puhemies Matti Vanhanen, jonka kohtasin pois mennessäni ja muistutin häntä tapaamisestamme ja keskusteluistamme viime vuoden lokakuussa Helsingin Kirjamessuilla.

Menimme sitten kahvilaan, jossa keskustelin yli tunnin ajan Ano Turtiaisen kanssa ajankohtaisista poliittisista ja hengellisistä asioista.

Se että olemme politiikan kysymyksistä samaa mieltä, vahvistui entisestään.

Mutta sekin tietoisuus voimistui, että Ano Turtiainen on todellakin uskoon tullut mies eli olimme täysin samalla aaltopituudella myös uskonasioissa profetioita myöten.

Erotessamme otin Anoa käsistä kiinni ja rukoilin, että Jumala siunaa häntä ja lähettää lisää hänen kaltaisiaan Jumalan miehiä eduskuntaan, joka voi sen jälkeen säätää vanhurskaita Jumalan mielen mukaisia lakeja.

Oli rukouksessani paljon muutakin, mutta en muista enää tarkemmin. James Hirvisaari sanoi rukouksen jälkeen: ”Olipa voimakashenkinen rukous!”

Ano Turtiainen sanoi: ”Tule käymään täällä uudestaan!”

Näin varmaan tapahtuu, jos Jumala suo.

Kuvassa Ano Turtiainen ja Jouko Piho eduskunnan kahvilassa 24.5.2022.


24.5.2022

Jouko Piho:

Syöpäni ei ole levinnyt

Olin tänään Jorvin sairaalassa syöpäleikkaukseni jälkeisen viisivuotisen seurannan ensimmäisessä keskustelussa lääkärin kanssa, joka sanoi, että Porvoossa suoritetun laajan kuvantamisen ja verikokeiden perusteella syöpä ei ole uusiutunut eli syöpää ei löytynyt mistään. Kiitos Herralle ja Suomen terveydenhoidolle!

21.5.2022

Jouko Piho:

Suomi on lännettynyt

Suomi on siirtynyt suomettumisesta lännettymiseen. Olisi parempi, että Suomi seisoisi omalla pohjalla turvautumatta vieraan epävarmaan apuun. Oma apu on paras apu + Jumalan apu.

Juha Saari 09.08.2022 14:12

Minä kirosin kuolemaan ,Noidan joka asui ja vokrasi vaimoni veljen asunnossa.Hän kuoli ja ei enää opettele noituuteen. Pohjois Norjassa. Jeesus on Herrani!💥🔥

JARI 27.07.2022 08:26

Pyhä Maria Magdaleenan tekstit ja ennustukset, hänen ihmeensä ja hänen tuhoutumaton kätensä - Simonopetrassa. 22. heinäkuuta

https://makkavaios.blogspot.com/2017/07/22.html?m=1

JARI 27.07.2022 19:41

Pyhö Maria Magdaleenan palvelutyö Jeesuksen Kristuksen todistajana.

https://sib-catholic.ru/22-iyulya-svyataya-mariya-magdalina-prazdnik/

Aaro Mikkonen 21.07.2022 17:18

18.7.2022

Jouko Piho

Suomesta voi tulla maailman voimakkain valtio

Suomen paras liittolainen on Jumala. Ei Nato, Venäjä tai Pohjoismaat.

Kun Jumala on, OK!

Maaret 06.07.2022 08:14

Millä sivulla se provosointi tapahtuu. Täällä ainakaan ei näy keskustelua eikä normaaliakaan R-paikkaa julkaista. Haluaisin osallistua provosoituun keskusteluun

Maaret 04.07.2022 08:08

Huomasin profetioissa (2) uni julkaistu 5.4.2011 Saksan tulvista, näyttää toteutuneen YLE uutiset 15.7.2021. Hakusanalla Westfalen. Joten armonaikaa yleensä on.

JARI 18.07.2022 23:40

Nämä tapahtumat ovat lähempänä kuin uskottekaan, aivan oven takana

VANHIMME Fr. SIMON ARVANITIS JA PÄIVEIME TAPAHTUMAT

https://urly.fi/2HUs

Apua tarvitseva 10.06.2022 04:28

Kunpa Jeesus pelastaisi minutkin.

JARI 10.06.2022 17:16

Jeesuksen ylösnousemus on todistus ihmisten ylösnousemukselle, joka on kristinuskon keskeinen opetus.

https://www.gotquestions.org/Suomi/ylosnousemus-Kristus-tarkea.html

Jari.s 10.06.2022 11:12

Jeesus kuoli ristillä myös sinunkin vuoksesi.tunnusta syntisi ja tee parannus.hakeudu uskovien yhteyteen.

TuhoTulee 03.06.2022 07:44

Surullista katsoa ohjelmaa Berliinin murtumisesta. Kun silloin iloittiin niin nyt länsi haluaa muurin takaisin.

JARI 20.06.2022 23:33

Saksa on Jumalan työkalu Yhdysvaltojen ja Britannian ojentamiseksi.
The Trumpet - Leijona ärjyy

https://www.thetrumpet.com/literature/11656-leijona-arjyy/print

J-saari@online.no 29.05.2022 11:22

Kiitän, rukoilemme Skandinavian Puolesta Finnmarkussa!

Toni 24.05.2022 21:25

Kiitos Herralle ja Jeesukselle armosta ja paranemisen ihmeestä! Kiitos Anolle ja Jamesille. Ja kiitos sinulle Jouko rohkeasta ja sinnikkäästä työstäsi.

| Vastaa

Uusimmat kommentit

05.12 | 11:07

Melkoinen sananjulistaja tämä Nick . https://m.youtube.com/watch?v=tZ0nmxq9qnU

04.12 | 13:29

KIDS RECEIVED THE HOLY SPIRIT! God, He wants to be our Father

https://www.youtube.com/watch?v=SFEoQ4FCPUs

04.12 | 12:43

Neuroscience of Glossolalia

https://www.youtube.com/watch?v=rk7onhP6kCY

04.12 | 12:42

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/1704ef89-dba2-4134-acd4-3fed9ab908c8

Elon Musk kehittää aivoimplanttia