Ajankohtaista 32

2.6.2022

Jouko Pihon kannanotto Pridesta

Synti ei ole ihmisoikeus eikä synnistä pidä ylpeillä. Pride eli ylpeys on Saatanasta, joka haluaa tuhota luomisjärjestyksen.

29.6.2022

Jouko Piho:

Vanhat kotisivuni näkyvät jälleen – yhden viikon ajan

Jotkut ovat ihmetelleet, miksi vanhat kotisivuni eivät enää näy. Kyse on siitä, että palveluntarjoaja Elisa on ilmoittanut, että he eivät enää jatka kotisivutoiminnan ylläpitoa.

Olen pyynnöstäni saanut vanhat sivuni sekä www.kolumbus.fi/jouko.piho että myös englanninkielisen profetiasivuston osoitteessa http://www.kolumbus.fi/jouko.piho/english/english.htm jälleen yhdeksi viikoksi näkyviin.

Jos olet kiinnostunut vanhojen sivujeni kirjoituksista, sinulla on yksi viikko aikaa tallentaa niitä itsellesi.

Itse tallennan kaiken muistitikulleni ja laitan suurimman osan uusille sivuilleni www.jouko-piho.fi ja www.prophecy.fi.

29.6.2022

Jouko Piho:

Arjen ihmeitä

Vaimoni sanoi minulle muutama päivä sitten, että hän ei löydä mistään yöpukuaan, joka oli hänelle hyvin tärkeä, koska hän sai sen aikanaan rakkaan lapsenlapsensa valitsemana lahjana.

Kun näin vaimoni ahdistuksen, päätin auttaa häntä ja katsoin koko huoneiston läpi, mutta yöpukua ei löytynyt mistään.

Seuraavana päivänä vaimoni puhui jälleen surullisena yöpuvusta, joten päätin rukoilla Jumalalta apua, että se löytyisi.

Silloin mieleeni tuli voimakkaasti ajatus: "Katso työhuoneen kaapista."

Olin ihmeissäni, koska olin jo katsonut kyseisen kaapin sisällön edellisenä päivänä.

Päätin kuitenkin totella sisäistä ääntäni.

Onneksi niin, koska sieltä se yöpuku löytyi, kiitos Jumalalle!

Vaimoni oli ikionnellinen.

29.6.2022

Jouko Piho:

Kurdien PKK ei ole terrori- vaan vapautusjärjestö
 
Presidentti Niinistö kirjoitti 28.6.2022: "Suomi tuomitsee terrorismin kaikissa sen ilmenemismuodoissa."

Kysyn Niinistöltä: "Tuomitsetteko myös Stauffenbergin tekemän terrori-iskun Hitlerin päämajaan kesällä 1944? Se epäonnistui valitettavasti ja sota jatkui vielä lähes vuoden ajan tuoden valtavasti lisää kuolonuhreja molemmin puolin. Olisiko Teidän mielestänne ollut parempi, että Hitlerin surmaamista ei olisi edes yritetty, koska terrorismi on tuomittavaa sen kaikissa ilmenemismuodoissa?

Mitä tulee kurdeihin, niin vanha totuus pitää paikkansa: yhden terroristi on toisen vapaustaistelija. PKK ajaa kurdien oman valtion perustamista, mikä on oikeus ja kohtuus yli 20-miljoonaiselle kurdiväestölle. PKK ei ole terrorijärjestö, vaan itsenäisyyttä ajava järjestö, joka turvautuu joskus myös terroriin osana sodankäyntiä, kuten kaikki muutkin.

29.6.2022

Jouko Pihon kannanotto:

Ei Natolle

Jumalan tulisi olla Suomen turva. Nato vain lisää sodanuhkaa. Kun Venäjä reagoi sotilaallisesti, Nato ei tule apuun.

Keuruun juhannuskonferenssi 2022.

27.6.2022

Jouko Piho:

Raporttini Keuruun juhannuskonferenssista ja Mertiörannan juhannusjuhlasta

En kuulu tällä hetkellä mihinkään seurakuntaan tai kirkkokuntaan, mutta koska juureni ovat lapsuudesta lähtien helluntaiherätyksessä, käyn silloin tällöin perinteikkäässä juhannuskonferenssissa.

Viimeksi kävin v. 2017, joten päätin, että voisin käydä Keuruulla Iso Kirja -opiston alueella pidetyssä konferenssissa tänä vuonnakin, nyt kun se oli koronarajoitusten poistuttua jälleen mahdollista.

Olin Keuruulla perjantai-iltapäivän ja -illan ajan. Tapasin monia tuttuja vuosien ja vuosikymmenten takaa, kuten Reijo Blommendahl ja Sauli Manninen, mutta sitten oli sellaisia, jotka tiesin nimeltä ja joiden kanssa olen ollut netti- tai puhelinyhteydessä, mutta jotka tapasin livenä nyt ensimmäisen kerran, kuten Juhani Happonen ja Leevi Launonen. Ja sitten oli esim. Marko Selkomaa, jonka kanssa en ole aiemmin ollut missään yhteydessä, mutta jonka nimen kyllä tiesin, kuten hänkin tunsi minut nimeltä.

Oli mukava tavata myös Miika Koskela, jonka näin ensimmäisen kerran Fixit-mielenosoituksessa syyskuussa 2020, jossa me olimme molemmat puhujina. Meillä oli syvälliset keskustelut. Miika rukoili myös terveyteni puolesta, koska Jumala on antanut hänelle lahjan rukoilla sairaiden puolesta.

Kävin myös IK-opiston kirjastossa, jonne lahjoitin 16 kirjaani rehtorin sanottua puhelimessa, että he voivat ottaa vastaan lahjoitukseni.

Ehdin olla mukana yhdessä kokouksessa, joka oli sanomaltaan hyvä. Erityisesti jäi mieleeni erään naisen profetia, että Suomi jaetaan kahtia ja että Suomi saa vielä takaisin Karjalan ja Petsamon. Tämä sanoma vahvistaa hyvin monien muiden ihmisten saaman samansisältöisen viestin.

Keuruun juhannuskonferenssi on edelleen hyvin suosittu. Arviolta 20 000 ihmistä osallistui, joista huomattavan suuri osa oli lapsia ja nuoria sekä myös merkittävän runsaasti maahanmuuttajia.

Ostin makkarankin ja sanoin nuorelle myyjälle, että minä olin vastaavassa hommassa makkaramestarina Katinalan kesäkonferenssissa joskus 1960-luvulla.

Lauantaina ja sunnuntaina osallistuin toiseen helluntaijuhlaan eli helluntaikirkkoa vastustavan ja perinteistä yhdistysseurakuntaa kannattavan helluntaikansan juhannusjuhlaan Jämijärvellä Mertiörannan toimintakeskuksessa.

Kyseessä on paljon pienempi tapahtuma. Ihmisiä oli arviolta 400-500.
Väki on enimmäkseen vanhempaa ja kaikki, niin pukeutuminen kuin musiikki, on perinteisempää tyyliä.

Lahjoitin luvan saatuani myös Mertiörannan kirjastoon 16 kirjaani.

Voin käydä molemmissa juhlissa, koska en kuulu kumpaankaan ja koska ymmärrän molempia osapuolia ja heidän erilaista käsitystään siitä, minkälainen seurakunnan järjestörakenteen tulisi olla maallisessa yhteiskunnassa.

Tapasin myös Mertiörannassa joitakin vanhoja tuttuja, kuten Heikki Ahonen, Irene ja Hannu Ahonen (Hymnos lauloi upeasti kuten aina), Hannu Grönroos ja Pauli Karppinen, jonka kanssa vaihdoimme kirjoja. Minä sain Paulin elämäkertakirjan ”Pauli Karppinen – Purjeet Pyhän Hengen tuulessa” ja annoin Paulille kirjani ”Outo tie” sekä lisäksi neljä Israel-kirjaani, koska tiesin hänet Israelin ystäväksi, joka on toiminut monien Israel-matkojen johtajana.

Loin myös uusia tuttavuuksia monien kanssa, kuten Juhani Orjala Kokkolasta oli kiinnostava henkilö, koska hänellä on maanviljelijänä ja teurastamon omistajana selvä profeetallinen näky viljan varastoimisesta tulevia vaikeita aikoja varten. Pyysin häntä lähettämään minulle tekstiä saamastaan näystä, jotta voisin julkaista sen.

Minulle ennen tuntematon Seppo Jäntti tupsahti yhtäkkiä pöytään ja sanoi, että hän on jakanut ihmisille nettisivujeni www.jouko-piho.fi Profetioita 5 -osiosta ottamansa Patricia Greenin profetian monistetta. Sen jälkeen meillä oli todella syväluotaavia keskusteluja maailman tilanteesta.

Oli myös erittäin mielenkiintoista tavata ensimmäistä kertaa nimeltä tuntemaani Juhani Huotaria, joka kertoi hämmästyttäviä asioita elämänsä varrelta, joista Tapani Sopanen on tehnyt kirjan ”Juhani Huotari – vainotun kristityn asiamies”. Vaihdoimme kirjoja ja minä annoin Juhanille kirjani ”Outo tie – kamppailuni Jumalan, helluntaiherätyksen ja elämäni naisten kanssa” sekä neljä Israel-kirjaani, koska kävi ilmi, että Juhani on itse asiassa juutalaista sukuperää.

Yksi mukava tilanne sattui ruokajonossa, kun eräs emäntä kysyi: ”Oletko sinä Jouko Piho?” Kun vastasin myöntävästi, kävi ilmi, että hän on ystäväni ja hiljakkoin luonani käyneen TV-julkkis Aki Mannisen äiti.

Itselleni kaikkein merkittävin asia tapahtui, kun eräs nainen alkoi kesken puheensa profetoida teltassa olevalle hänestä katsottuna oikealla olevalle miehelle hänen tulevasta voimallisesta tehtävästään.

Aloin täristä, koska koin, että sanoma on minulle. Ja istuin sillä puolella telttaa. Menin kokouksen jälkeen keskustelemaan profetoineen henkilön kanssa, joka kysyi heti aluksi: "Oletko sinä se profeetta?” Vastasin: ”Ehkä.”

Nainen alkoi profetoida uudestaan, mikä vahvisti sanomaa lisää eli minua odottaa hyvin voimakas profeetallinen tehtävä.

Kysyin lopuksi varmistuksen vuoksi: ”Tiesitkö sinä profetiaa julki tuodessasi, kenelle sanoma on tarkoitettu?” Uskonsisar vastasi: ”Kyllä, tiesin heti, että sanoma on sinulle.”

Koko juhannusviikonloppuni kruunasi Keuruun kirkossa lauantaina klo 22 pidetty upea kirkkokonsertti, jossa esiintyivät tenori Pentti Hietanen ja Lasse Heikkilän orkesteri.

Välispiikeissä kävi hyvin selväksi, että Pentti Hietanen on Jeesukseen uskova uudestisyntynyt kristitty.

Menin Hietasen juttusille konsertin jälkeen ja kerroin euroviisulauluideastani. Pentti kuunteli selostustani ja sanoi lopuksi, että hän olisi kyllä kiinnostunut kuulemaan sanoittamani ja säveltämäni kappaleen demon. Olin nimittäin sanonut Pentille, että olen ajatellut häntä biisini laulajaksi.

Paljon muutakin mukavaa tapahtui, mutta ehkä tämä riittää tältä erää. Olen kiitollinen Jumalalle kaikesta siitä hyvästä, mitä sain kokea tänä juhannuksena 2022 ja tiedän, että paljosta siitä tulee vielä jatkossa seuraamaan monenlaista hyvää Jumalan kunniaksi.

Kuvassa näkymä Keuruun juhannuskonferenssista v. 2022.

Texasin osavaltion tunnuksia.

21.6.2022

Jouko Piho:

Texas tulee eroamaan Yhdysvalloista

Texas erosi Meksikosta v. 1836 ja liittyi osaksi Yhdysvaltoja v. 1845.

Nyt Texasin republikaanit vaativat kansanäänestystä, jossa päätetään, pitäisikö osavaltion erota Yhdysvalloista.

Uskon, että niin tapahtuu.

Eikä se jää ainoaksi eroksi. Profetioiden mukaan Yhdysvallat hajoaa ja jakaantuu viiteen osaan.

20.6.2022

Jouko Pihon kannanotto:

Suomi ja Israel

Suomen tulee lisätä yhteistyötä Israelin kanssa, myös sotilaallista. Suomi voi saada paljon, mutta Suomi voi myös antaa paljon. Jumala siunaa sitä, joka siunaa Israelia.

17.6.2022

Jouko Piho:

En aio asettua kansanedustajaehdokkaaksi

Kysyin viestissäni 12.6.2022, onko minulla kannatusta ryhtyäkseni vielä kerran kansanedustajaehdokkaaksi.

Kannatusta ja rohkaisua tuli, mutta samoin vastustustakin.

Olen nyt miettinyt ja rukoillut asian puolesta viiden päivän ajan. Olen tullut siihen tulokseen, että minun ei tule asettua ehdokkaaksi, koska koen, että kansanedustajuus ei ole minun tehtäväni. Minulla on toinen kutsumus.

Haluan muutenkin olla puolueeton ja sitoutumaton eli olla puolueiden ulkopuolella ja vaikuttaa siitä asemasta käsin Suomen poliittiseen kenttään ja yleiseen mielipiteeseen. Voin olla kannatusjäsen, mutta en enempää. Aktiivinen päivänpolitiikassa toimiminen ei ole enää minun juttuni, vaan jätän sen nuoremmille.

12.6.2022

Jouko Piho:

Onko minulla kannatusta ryhtyäkseni vielä kerran kansanedustajaehdokkaaksi?

Olen ollut kahdesti kansanedustajaehdokkaana Uudellamaalla, v. 2011 Itsenäisyyspuolueen riveissä ja v. 2019 Paavo Väyrysen Seitsemän tähden liikkeen listoilla. Kummallakaan kerralla ei tullut menestystä, ei minulle eikä taustapuolueille.

Olen nyt miettimässä sitä, pitäisikö minun asettua vielä kerran ehdolle ensi vuoden eduskuntavaaleja ajatellen.

Olen kahden vaiheilla. Ikää on jo 75 vuotta, mutta toisaalta se ei ole ratkaiseva tekijä, jos muut asiat ovat kunnossa.

Koska kyseessä on KANSANedustaja, kysyn nyt kansalta: ”Mitä mieltä olet, onko ehdokkuudessani mitään järkeä eli onko minulla kannatusta, että moiseen hankkeeseen olisi syytä ryhtyä?”

Olisi hyvä saada runsaasti vastauksia perusteluineen.
Viipurin linna.

11.6.2022

Jouko Piho

Viipurin linnassa liehuu vielä Suomen lippu

Suomelle kuuluvassa Viipurissa liehuu vielä Suomen lippu. Näin on kansojen
asumisen rajojen asettaja, Korkein Jumala, määrännyt.

10.6.2022

Jouko Pihon kirja-arvio

Viipuri 1918

Luin vasta nyt jo v. 2013 Siltalan kustantamana ilmestyneen kirjan ”Viipuri 1918”, joka kertoo Suomen Sisällissodasta, Vapaussodasta, Veljessodasta, Kansalaissodasta, Punakapinasta tai Luokkasodasta riippuen siitä, mistä näkökulmasta asiaa tarkastelee.

Itse pidän parhaimpana sanaa Sisällisota. Ja, kyllä, kirjoitan sotien nimet isolla alkukirjaimella vastoin yleistä suositusta, koska ne ovat mielestäni erisnimiä. Onhan esim. sisällissotia ollut kautta historian, mutta Sisällisota tarkoittaa v. 1918 Suomessa käytyä suomalaisten välistä sotaa.

406-sivuisen ja mielenkiintoisesti kuvitetun ja kartoitetun teoksen kirjoittaja on tunnettu historioitsija, tohtori ja tietokirjailija Teemu Keskisarja, joka kirjoittaa tiukkaa tietotekstiä osittain kaunokirjalliseen ja humoristiseen tyyliin, mikä tempaa lukijan helposti mukaansa.

”Tammikuu 1918 oli historian ensimmäinen hetki, jossa tuhannet suomalaiset halusivat sotaa, sytyttivät sitä ja hyppäsivät liekkeihin,” kirjoittaa Keskisarja, joka ei syytä kumpaakaan osapuolta, vaan tuo esille tosiasiat, esim. sekä punaisten että valkoisten tekemät sotarikokset. Tästä syystä Keskisarja on tehnyt kiintoisan valinnan, kun hän kutsuu tapahtumaa vain Sodaksi, joka alkoi Viipurista ja myös päättyi siellä valkoisten selvään, joskaan ei helppoon voittoon.

Tampere on Keskisarjan mukaan hieman perusteettomasti korotettu Sisällissodan tapahtumien pääkallonpaikaksi. Keskisarja toteaa: ”Toki siellä käytiin suurin taistelu, mutta se kesti vain kymmenisen päivää eikä sota mielestäni ratkennut Tampereella.”

Sisällissota alkoi Viipurissa melkein viikko ennen varsinaista julistamista tammikuun lopussa 1918 ja jatkui melkein kolme kuukautta vappuun saakka. Viipurissa oli piiritetyn kaupungin draamaa. Vielä kun punaiset olivat vallassa, valkoiset piileskelivät Viipurin kellarinkoloissa ja harjoittivat aktiivista vastarintaa.

Viipurin merkitystä korostaa se, että Viipuri oli punaisen Suomen tärkein huoltokeskus ja liikennesolmu. Junarata lähti kuuteen ja myöhemmin seitsemäänkin suuntaan. Tampereella ei olisi ammuttu kovinkaan monta laukausta ilman asekuljetuksia, jotka tulivat Pietarista päärataa pitkin Viipurin kautta.

Sisällissodan voi katsoa alkaneen tietystä paikasta, Pietisen huonekalutehtaalta 21.1.1918. Rakennus on edelleen pystyssä Viipurin keskustassa nykyisten Leningaradskij prospektin ja Vyborsakajan kulmassa.

Rakennuksen yläkerrassa oli valkoisten tukikohta. Punaiset saivat vihjeen asiasta, piirittivät tehtaan, jolloin tulitaistelu alkoi. Välikohtaus vaati kolme tai neljä kuolonuhria. Helsinkiin ja Pohjanmaalle Viipurin kahakkauutiset tulivat kuitenkin liioiteltuina. Liikekannallepano pyörähti vauhtiin ja sota alkoi.

Pitkään pinnan alla olleet vihamielisyydet eri kansanryhmien välillä roihahtivat täyteen liekkiin. Sota ei vain onnettomasti alkanut, vaan sitä tahdottiin.

Viipurin Seurahuoneella, jota ei enää ole, kaupungin valtausta juhlittiin rankasti vappuna 1918. Viina virtasi, syntyi tappeluita ja ammuskelua.

Ylipäällikkö Mannerheimkin kävi ovella kurkistamassa sisään, mutta totesi meiningin arvolleen sopimattomaksi.

Juhlien tunnetuin uhri oli säveltäjä ja Viipurin kaupunginorkesterin kapellimestari Toivo Kuula, joka hermostui humaltuneena säveltämänsä Suojeluskuntain marssin aliarvioimisesta verrattuna Sibeliuksen Jääkärimarssiin. Kuula joutui käsirysyyn kahden jääkärin kanssa ja tuikkasi toista kynäveitsellä. Kuula pakeni Seurahuoneen pihalle, mutta kompastui kiveen. Kun Kuula makasi maassa, jääkärit ampuivat häntä lähietäisyydeltä. Säveltäjä kuoli parin viikon kuluttua Viipurin lääninsairaalassa.

Kirjan lopussa on 8-sivuinen lähdeluettelo niille, jotka haluavat tietää lisää Suomen historian ikävimmästä vaiheesta, kun suomalainen soti toista suomalaista vastaan.

Suosittelen Teemu Keskisarjan kirjaa ”Viipuri 1918” kaikille Suomesta ja sen historiasta kiinnostuneille ihmisille poliittisesta mielipiteestä huolimatta, myös niille, jotka jo tietävät paljon Sisällissodasta, koska tämä kirja antaa takuulla uutta tietoa heillekin. Keskisarja osaa kertoa tämän Suomen historian kauheimman ja mielipiteitä jakavimman tragedian kiihkottoman puolueettomasti, kuten objektiivisen tutkijan tuleekin tehdä.


8.6.2022

Jouko Piho:

Ääriajattelu

Helluntailaisten RV-lehdessä 23/2022 julkaistiin oheinen mielipidekirjoitukseni. Kiitän lehden toimitusta siitä, että se julkaisee ex-helluntailaisenkin kirjoituksia.

Ääriajattelu on huono sana

RV-lehden numerossa 21 oli Anssi Tiittasen artikkeli ”Analyysi: Uskovat ja ääriajattelu”, josta muutama huomio.

Ensinnäkin pidän sanaa ”ääriajattelu” huonona. Kyse on siitä, että ihmisillä voi olla perusteltuja syitä luottaa toisiin tietolähteisiin kuin niihin, mitä valtamedia käyttää ja joihin suurin osa ihmisistä luottaa. Kyse on eri mieltä olemisesta. Historia on osoittanut, että aikanaan halveksitut ja haukutut ”ääriajattelijat” ovatkin olleet monesti täysin oikeassa.

Toinen ongelma on niputtaminen, kuten jutussakin mainittiin samassa lauseessa litteä maa -teoria ja koronarokotevastaisuus villeinä teorioina. Mutta esim. minä en kannata litteä maa -teoriaa, mutta olen vakuuttunut saamieni tietojen pohjalta, että kokeellisista koronapiikeistä on enemmän haittaa kuin hyötyä.

Jutussa haastateltu Matti Kankaanniemi sanoo hyvin: ”Keskeinen ominaisuus salaliittoteorioissa on se, että niiden mukaan asiat eivät ole sitä, miltä ne näyttävät. Joku vaikutusvaltainen taho pyrkii kulisseissa saamaan aikaan jotain pahaa.”

Asia on juuri noin, vaikka jostain syystä tätä ei tahdota millään uskoa. Juuri uskovien tulisi tämä kuitenkin ymmärtää, koska meillä ei ole taistelu ihmisiä vastaan, vaan näkymättömiä pahuuden henkiolentoja vastaan, jotka ovat kuitenkin olemassa.

Tosiasia on eikä se ole salaliittoteoria, että maailmassa on useita kulisseissa eli poissa julkisuudesta toimivia salaisia järjestöjä, kuten vapaamuurarit, jotka pyrkivät vaikuttamaan maailman politiikkaan. Tällä hetkellä tämä raha- ja eliittitaho ajaa Uutta maailmanjärjestystä yhden maailmanhallituksen luomiseksi, jolloin Raamatun profetiat lopunajan diktaattorista toteutuvat. Monet salaisen eliitin jäsenistä ovat saatananpalvojia, joiden nimenomaisena tarkoituksena on saada väärä messias valtaan.

Sen jälkeen kaikki ne, jotka eivät ota tulevan pedon merkkiä, joutuvat vainottaviksi. Osa uskovista ottaa Raamatun varoittaman pedonmerkin, koska he luulevat, että varoittelu on vain ääriajattelua.

Jouko Piho
Loviisa


31.5.2022

Jouko Piho:

Miksi Venäjä miehittää osan Suomesta?

Naton takia Venäjä ”hyökkää” Suomeen. Tai oikeammin sanottuna Venäjä uhkaa sotilaallisella hyökkäyksellä ja ydinaseilla, jos Suomi liittyy Natoon, joten Nato tuo Suomelle vain turvattomuutta.

Suomen hallitus kuitenkin taipuu (kuten profetiat kertovat) ja antaa Venäjän armeijalle luvan miehittää Itä- ja Pohjois-Suomen sekä Ahvenanmaan, koska vaihtoehtona olisi erittäin verinen ja paljon kuolonuhreja vaativa sota.

Myöntyväisyys siinä tilanteessa on valtioviisautta. Välillä on hyvä olla vastaan paneva hattu, kuten Talvisodassa, mutta välillä on parempi olla myöntyväinen myssy. Jos joku ei ymmärrä käyttämiäni vertauskuvia myssyistä ja hatuista, voi opiskella historiaa vaikka sanoja googlettamalla.

Miksi näin käy? Siksi, että Venäjä on katsonut kärsivällisesti, vaikka hammasta kiristellen, Naton laajentumista koko ajan yhä enemmän itään päin.

Georgiassa kärsivällisyys loppui ja nyt Ukrainassa tuli stoppi.

Samoin on Suomen laita. Suomi on geostrategisesti liian lähellä Venäjää ja varsinkin Muurmanskissa olevaa ydinsukellusvenetukikohtaa, että Venäjä ei yksinkertaisesti voi olla reagoimatta, kun Naton asevoimat tulevat Suomeen.

Venäjän armeijan suorittama osittainen Suomen miehitys ei kuitenkaan kestä kauaa aikaa, vaan sen jälkeen kun Kolmannen maailmansodan aloittanut Venäjä kokee suuria tappioita kaikilla rintamilla, ennen muuta Israelissa, niin Venäjän sotilaat poistuvat Suomesta.

Sen jälkeen syntyy Suur-Suomi, mutta se on eri tarina, joten ei siitä nyt tämän enempää.


31.5.2022

Jouko Piho:

Suomi Natossa lisää uhkia myös Natolle

Suomi Natossa lisää jännitettä Pohjolassa ja on siten uhka myös Natolle itselleen, joka voi joutua sotaan Suomen takia.

27.5.2022

Jouko Piho:

Venäjän hyökkäyksen ensikohteet Pohjoismaissa

Tämän päivän (27.5.2022) Iltalehdessä oli Veera Nikkilän kirjoittama juttu ”Pohjoismaiden polttopisteet”, jossa kerrottiin asiantuntijoiden (everstiluutnantti Joakim Paasikivi ja eversti Petteri Kajanmaa) näkemys niistä paikoista, joita Venäjä voisi yrittää vallata ensisijaisesti, jos se jostain syystä hyökkäisi Pohjoismaihin.

Kohteet ovat Huippuvuoret, Gotlanti, Ahvenanmaa, Utö, Lappi, Kuusamo ja Karjala.

Monien profetioiden mukaan Venäjä tulee valtaamaan Itä- ja Pohjois-Suomen. Tunnetuimmat ovat Tukholman profetia vuodelta 1984 ja Tauno Rantalan saamat sanomat 1999. Myös Niilo Yli-Vainio näki aikoinaan, että Suomi viilletään keskeltä vinosti kahtia.

Myös minä olen saanut unia venäläisten suorittamasta Suomen miehityksestä. Erityisen selvästi näin unen siitä, kun venäläiset olivat vallanneet Ahvenanmaan.

Näitä profetioita on vuosien mittaan pilkattu paljon. Ehkä Ukrainan sodan jälkeen ääni kellossa on muuttunut ainakin joillakin. Enää ei ollakaan niin varmoja siitä, että eihän Suomea uhkaa mikään.

Kartta: Karl Melander/AOP

26.5.2022

Siunattua helatorstaita kaikille!
 
Jeesus nousi taivaaseen, mutta hän tulee sieltä pian takaisin maan päälle. Tällä kertaa Jeesus ei tule vauvana, vaan kuninkaana, joka perustaa Jumalan valtakunnan maan päälle.
Ano Turtiainen ja Jouko Piho eduskunnan kahvilassa 24.5.2022.

24.5.2022

Jouko Piho:

Ano Turtiaisen vieraana eduskunnassa

Valta kuuluu kansalle -puolueen puheenjohtaja Ano Turtiainen kutsui minut käymään eduskunnassa jo viime vuoden puolella.

Käynti toteutui tänään 24.5.2022. Kiertelin aluksi tutustumassa eduskunnan eri tiloihin Turtiaisen avustajan James Hirvisaaren toimiessa hyvänä oppaana.

Seurasimme myös vähän aikaa lehteriltä suuren salin keskustelua, jota johti puhemies Matti Vanhanen, jonka kohtasin pois mennessäni ja muistutin häntä tapaamisestamme ja keskusteluistamme viime vuoden lokakuussa Helsingin Kirjamessuilla.

Menimme sitten kahvilaan, jossa keskustelin yli tunnin ajan Ano Turtiaisen kanssa ajankohtaisista poliittisista ja hengellisistä asioista.

Se että olemme politiikan kysymyksistä samaa mieltä, vahvistui entisestään.

Mutta sekin tietoisuus voimistui, että Ano Turtiainen on todellakin uskoon tullut mies eli olimme täysin samalla aaltopituudella myös uskonasioissa profetioita myöten.

Erotessamme otin Anoa käsistä kiinni ja rukoilin, että Jumala siunaa häntä ja lähettää lisää hänen kaltaisiaan Jumalan miehiä eduskuntaan, joka voi sen jälkeen säätää vanhurskaita Jumalan mielen mukaisia lakeja.

Oli rukouksessani paljon muutakin, mutta en muista enää tarkemmin. James Hirvisaari sanoi rukouksen jälkeen: ”Olipa voimakashenkinen rukous!”

Ano Turtiainen sanoi: ”Tule käymään täällä uudestaan!”

Näin varmaan tapahtuu, jos Jumala suo.

Kuvassa Ano Turtiainen ja Jouko Piho eduskunnan kahvilassa 24.5.2022.


24.5.2022

Jouko Piho:

Syöpäni ei ole levinnyt

Olin tänään Jorvin sairaalassa syöpäleikkaukseni jälkeisen viisivuotisen seurannan ensimmäisessä keskustelussa lääkärin kanssa, joka sanoi, että Porvoossa suoritetun laajan kuvantamisen ja verikokeiden perusteella syöpä ei ole uusiutunut eli syöpää ei löytynyt mistään. Kiitos Herralle ja Suomen terveydenhoidolle!

21.5.2022

Jouko Piho:

Suomi on lännettynyt

Suomi on siirtynyt suomettumisesta lännettymiseen. Olisi parempi, että Suomi seisoisi omalla pohjalla turvautumatta vieraan epävarmaan apuun. Oma apu on paras apu + Jumalan apu.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.

Apua tarvitseva | Vastaa 10.06.2022 07.28

Kunpa Jeesus pelastaisi minutkin.

JARI 10.06.2022 20.16

Jeesuksen ylösnousemus on todistus ihmisten ylösnousemukselle, joka on kristinuskon keskeinen opetus.

https://www.gotquestions.org/Suomi/ylosnousemus-Kristus-tarkea.html

Jari.s 10.06.2022 14.12

Jeesus kuoli ristillä myös sinunkin vuoksesi.tunnusta syntisi ja tee parannus.hakeudu uskovien yhteyteen.

TuhoTulee | Vastaa 03.06.2022 10.44

Surullista katsoa ohjelmaa Berliinin murtumisesta. Kun silloin iloittiin niin nyt länsi haluaa muurin takaisin.

JARI 21.06.2022 02.33

Saksa on Jumalan työkalu Yhdysvaltojen ja Britannian ojentamiseksi.
The Trumpet - Leijona ärjyy

https://www.thetrumpet.com/literature/11656-leijona-arjyy/print

J-saari@online.no | Vastaa 29.05.2022 14.22

Kiitän, rukoilemme Skandinavian Puolesta Finnmarkussa!

Toni | Vastaa 25.05.2022 00.25

Kiitos Herralle ja Jeesukselle armosta ja paranemisen ihmeestä! Kiitos Anolle ja Jamesille. Ja kiitos sinulle Jouko rohkeasta ja sinnikkäästä työstäsi.

Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

26.06 | 09:46

http://www.elinahytonen.fi/2022/05/liikakuolleisuuden-varsinainen-syy/

...
25.06 | 15:00

Toivon pelastusta voitteko rukoilla.

...
24.06 | 22:21

Rokotekuolemat ovat nousussa: PHS-tietokannan mukaan vastasyntyneiden vauvojen kuolemat ylittävät kriittiset tasot toista kertaa seitsemään kuukauteen

https://citizens.news/617333.html

...
24.06 | 18:56

Uusi linkki

https://urly.fi/2Gbu

...
Tykkäät tästä sivusta