Ajankohtaista 30

20.1.2022

Jouko Piho:

Kaikki kuolevat, mutta sen ei tarvitse tapahtua ennenaikaisesti

Me kaikki kuolemme, mutta ei ole Jumalan tahto, että ihminen vaikuttaa itse toimillaan siihen, että kuolee ENNENAIKAISESTI.

Koronarokotuksen ottajat pelaavat venäläistä rulettia: voi jäädä eloon, mutta voi myös kuolla.

Liian moni on jo kuollut koronarokotteen ottamisen jälkeen ja silti hallitus ja viranomaiset ajavat kaikkien rokottamista eli kaikkien potentiaalista tappamista.

Tähän hulluuteen on tultava loppu. Ja se tulee.

19.1.2022

Yli 1000 tutkimusta todistavat koronarokotteiden olevan vaarallisia

https://mkrsuomi.fi/tiedekooste-yli-tuhat-tutkimusta-kertoo-koronarokotteiden-olevan-vaarallisia/?fbclid= 

18.1.2022

Jouko Piho:

Pilkkaajien nauru vaihtuu tuskaksi

Tuho ja tuomio tulevat. Pian pilkkaajien nauru juuttuu kurkkuun ja muuttuu tuskan korinaksi.

18.1.2022

Janne-Olavi Kinnunen lähetti minulle oheisen ehdotuksen. Kinnusen äiti kuoli helmikuussa 2021 vähän koronapiikitysten jälkeen. Kuolinsyynä oli veritukokset jaloissa ja aivoissa.

Kinnunen kiinnittää huomiota siihen, että hallituksen, eduskunnan, sosiaali- ja terveysministeriön, THL:n, AVIn ja median lisäksi myös Supolla ja poliisilla on vastuunsa tämän koronahullutuksen jatkumisessa.

Janne-Olavi Kinnunen:

Ehdotus kansalaisaloitteeksi Supon ja poliisijohdon vaihtamiseksi

Voitteko ottaa rukousaiheeksi, että EU-Suomen Suojelupoliisin johto ja poliisiylijohto vaihdettaisiin, poliisijohto tulisi uskoon tai johtoon tulisi uudestisyntyneitä uskovia?

Mitä enemmän ja kauemmin tämä koronarokotehullutus kestää, niin sitä hirveämpää on vielä tulossa.

Käynnissä on jo lumipalloefektit, noidankehät, jotka ruokkivat itse itseään, joita on vaikeampi lopettaa ja pysäyttää, mitä kauemmin ne ovat jatkuneet.

Osa uskovista näkee mitä tapahtuu, toiset ovat uneliaassa ruususen unessa kuin joukkopsykoosissa. Toiset kärsivät työpaikan menetyksen takia, ja lähiomaisia kuolee piikitykseen. Arjen turvallisuutta ei enää ole.

Ehdotan, että koronarokotekriittiset uskovat lakimiehet ja lääkärit tekevät juridisesti laillisen kansalaisaloitteen, jossa vaaditaan Supon johdon ja poliisiylijohdon vaihtamista, koska he ovat syyllistyneet virka-aseman väärinkäyttämiseen, virkarikokseen ja piilotelleet kokeellisen koronarokotteen haittavaikutuksia.

Nürnbergin periaatteiden mukaan alemman tason viranomaisten henkilökohtainen vastuu ei poistu, vaikka valtiojohto on omalla lainsäädännöllä tehnyt rikokset ihmisyyttä ja ihmisoikeuksia vastaan laillisiksi.


18.1.2022

Jouko Piho:

Hulluuden aika

Ehdotan tuleville tutkijoille, että nykyistä aikaa kutsutaan historiassa hulluuden ajaksi. Onko muita ehdotuksia?

17.1.2022

Jouko Piho:

Koronatoimet hyödyttömiä ja haitallisia

Koronatoimet kuten maskit, käsidesit, etäisyydet, rokotukset, testit, passit, sulut ja rajoitukset ovat hyödyttömiä, vahingollisia ja joillekin tappavia.

17.1.2022


Jouko Piho:

Hallitusta ja muita päättäjiä koskeva aiheellinen kysymys

Ovatko hallitus ja muut päättäjät tyhmiä harhaanjohdettuja vai tietoisia rikollisia - vai molempia?

Donald Trump Arizonan massakokouksessa 15.1.2022.

17.1.2022

Markus Lehtipuu:

Trumpin puhe

Suomen valhemedia, erkkolaiset HS ja IS aloittivat heti valehtelun.
"Ex-presidentti toisti useaan kertaan virheellisen väitteensä siitä, että hän olisi voittanut vuoden 2020 presidentinvaalit."

Ei, väite on totuudenmukainen. HS ja IS ovat toistaneet useaan kertaan virheellisen väitteensä siitä, että 2020 vaalit olisivat olleet rehelliset ja että Biden olisi voittanut.

Arizona nimenomaan laskettiin tarkkaan uudelleen, ja vilppi paljastui.

MIKSI Suomen valhemedian täytyy valehdella? Miksi Suomessa ei enää ole rehellistä journalismia? Kuka maksaa vuokratiloissa toimivalle Ilta-Sensuurille ja Tsadin Pravdalle?

Vai kopioiko ne oikeasti sanasta sanaan CNN:n valheet?

Suomen media on niin syvällä alennustilassa, etten ole vastaavaa nähnyt sitten neuvostonöyristelyn.

Jouko Pihon kommentti:

Olen samaa mieltä. Trump voitti ylivoimaisesti, mutta Suomen valtamedia valehtelee asiasta edelleenkin. Suomen valtamedia on todellakin valemedia, joka on vajonnut epärehellisyydessä yhtä alas kuin pahimpina suomettuneisuuden vuosina.
Tri Mike Yeadon.

15.1.2022

Jouko Piho:

Entinen Pfizerin johtaja varoittaa koronarokotteesta

Yli 30 vuotta lääkeyhtiö Pfizerillä johtotehtävissä mm. varatoimitusjohtajana työskennellyt tri Michael Yeadon on tuonut esiin eri haastatteluissa, että koronarokotteet eivät ole tehokkaita eivätkä turvallisia, vaan pikemminkin tahallisesti myrkyllisiä tarkoituksena vähentää maapallon väestöä, mikä on ollut vapaamuurarieliitin päämääränä jo pitkään.

Yeadon on myös sitä mieltä, että koronatestit ovat täysin epäluotettavia ja maskit hyödyttömiä ja terveydelle haitallisia.

Yeadon sanoo suoraan, että koko koronahysteria on historian suurin huijaus, jonka tarkoituksena on aiheuttaa hallitsematonta kaaosta, jotta maailmassa voitaisiin tehdä suunniteltu talouden Suuri nollaus (Great Reset) ja siirtyminen diktatuuriseen Uuteen maailmanjärjestykseen.

Olen puhunut tätä samaa ja kohta kahden vuoden ajan, mutta toivoisin, että harhaan johdetut koronalahkolaiset jo vihdoinkin uskoisivat varoituksia, kun sanojana ei ole tavallinen tallaaja kuten minä, vaan asioita syvällisesti tietävä asiantuntija, joka on ollut pitkään töissä koronarokotteita valmistavassa firmassa.

https://www.vaccineholocaust.org/2022-01-10-toxic-pfi..


15.1.2022

Jouko Piho:

Koronatoimet ovat politiikkaa

Maskeissa, rokotuksissa ja rajoituksissa ei ole kyse terveydestä, vaan diktatuuripolitiikasta eli sen näkemisestä tulevaa tarvetta varten (pedonmerkki), kuinka pitkälle ihmisiä voidaan alistaa niin, että he suostuvat itse ilomielin pakkotoimiin luullen olevansa hyviä kansalaisia.

Professori Ehud Qimron.

15.1.2022

Olli Postin sivulta

Professori Ehud Qimron: ”Terveysministeriön on aika myöntää epäonnistuminen”

Swiss Policy Research:

Professori Ehud Qimron, Tel Avivin yliopiston mikrobiologian ja immunologian laitoksen johtaja ja yksi Israelin johtavista immunologeista, on kirjoittanut avoimen kirjeen, jossa hän kritisoi jyrkästi Israelin – ja koko maailman – hallintatoimia k-epidemian suhteen.

Terveysministeriö, on aika myöntää epäonnistuminen.

Valheilla on tapana tulla päivänvaloon, ja totuus k-politiikasta on alkanut paljastumaan. Kun tuhoisat konseptit romahtavat yksi toisensa jälkeen, on aika sanoa suorat sanat epidemian hallintaa johtaneille asiantuntijoille.

Kaksi vuotta myöhässä te vihdoin ymmärrätte, ettei hengitystievirusta voi voittaa ja että kaikki tällaiset yritykset ovat tuomittuja epäonnistumaan. Ette halunneet myöntää asiaa, koska ette ole myöntäneet yhtään virhettä edellisten kahden vuoden aikana. Jälkikäteen on selvää, että olette epäonnistuneet surkeasti lähes kaikissa toimissanne, ja jopa tiedotusvälineillä on jo vaikeuksia peitellä häpeäänne.

Vuosien havainnoista ja tieteellisestä tiedosta huolimatta kieltäydyitte tunnustamasta, että tauti tulee aaltoina, jotka häviävät itsestään. Väititte itsepintaisesti, että jokaisen aallon helpottuminen johtuisi yksinomaan teidän toimistanne, ja väärän propagandan avulla ”voititte ruton”, aina uudestaan ja uudestaan.

Kieltäydyitte myöntämästä, että massatestaus on tehotonta, vaikka omissa varautumissuunnitelmissanne niin nimenomaisesti todetaan (”Pandemic Influenza Health System Preparedness Plan, 2007”, s. 26).

Kieltäydyitte myöntämästä, että tartunnasta toipuminen suojaa paremmin kuin kokote, vaikka tiedot ja havainnot osoittavat, että kokotetut saavat tartunnan todennäköisemmin kuin taudista toipuneet. Havainnoista huolimatta kieltäydyitte myöntämästä, että kokotetut saavat tartuntoja. Toivoitte saavuttavanne laumaimmuniteetin kokottamalla – ja epäonnistuitte siinäkin.

Halusitte jättää huomiotta sen seikan, että tauti on kymmeniä kertoja vaarallisempi riskiryhmille ja vanhemmille aikuisille kuin nuorille, jotka eivät kuulu riskiryhmiin – huolimatta tiedosta, joka tuli Kiinasta jo vuonna 2020.

Kieltäydyitte hyväksymästä Barringtonin julistusta, jonka yli 60 000 tiedemiestä ja lääketieteen ammattilaista on allekirjoittanut, tai muita terveen järjen ohjelmia. Päätitte pilkata, panetella, vääristellä ja mustamaalata niitä. Oikeiden ohjelmien ja ihmisten sijaan olette valinneet ammattilaisia, joilla ei ole asianmukaista koulutusta epidemian hallintaan (fyysikkoja hallituksen pääneuvonantajiksi, eläinlääkäreitä, turvallisuusvirkamiehiä, mediahenkilöstöä ja niin edelleen).

Ette ole perustaneet tehokasta järjestelmää kokotteiden haittavaikutuksista ilmoittamista varten, ja haittavaikutuksia koskevat raportit on jopa poistettu Facebook-sivultanne. Lääkärit välttelevät haittavaikutusten yhdistämistä kokotteisiin, jotta ette vainoaisi heitä, kuten teitte joillekin heidän kollegoilleen. Olette jättäneet huomiotta monia raportteja kuukautisten voimakkuuden ja kierron muutoksista. Piilotitte tietoja, jotka mahdollistavat objektiivisen ja asianmukaisen tutkimuksen (esimerkiksi poistitte tiedot Ben Gurionin lentokentän matkustajista). Sen sijaan päätitte julkaista ei-objektiivisia artikkeleita yhdessä Phizerin johtajien kanssa kokotteiden tehokkuudesta ja turvallisuudesta.

Peruuttamaton vahinko luottamukselle

Ylimielisyytenne huipulla olette jättäneet huomiotta myös sen, että totuus paljastuu lopulta. Ja se alkaa paljastua. Totuus on se, että olette saattaneet yleisön luottamuksen teihin ennennäkemättömän alhaiselle tasolle ja murentaneet asemaanne auktoriteetteina. Totuus on se, että olette käyttäneet satoja miljardeja sekeleitä turhaan – julkaisijoiden pelotteluun, tehottomiin testeihin, tuhoisiin sulkutoimiin ja elämän häiritsemiseen kahden viime vuoden aikana.

Olette tuhonneet lastemme koulutuksen ja heidän tulevaisuutensa. Saitte lapset tuntemaan syyllisyyttä, pelkäämään, tupakoimaan, juomaan, koukuttumaan, jättämään koulun kesken ja riitelemään, kuten koulujen rehtorit ympäri maata todistavat. Olette vahingoittaneet elinkeinoja, taloutta, ihmisoikeuksia, mielenterveyttä ja fyysistä terveyttä.

Herjasitte kollegoita, jotka eivät antautuneet tahtoonne, käänsitte ihmiset toisiaan vastaan, jaoitte yhteiskuntaa ja polarisoitte keskustelua. Leimasitte ilman mitään tieteellistä perustaa kansan vihollisiksi ja tautien levittäjiksi ihmiset, jotka päättivät olla ottamatta piikkejä. Edistitte ennennäkemättömällä tavalla ankaraa syrjintäpolitiikkaa, oikeuksien epäämistä ja ihmisten, myös lasten, erottelua lääketieteellisten valintojensa perusteella – ilman mitään epidemiologista perustetta.

Kun verrataan harjoittamaanne tuhoisaa politiikkaa joidenkin muiden maiden tervejärkiseen politiikkaan, voidaan selvästi nähdä, että aiheuttamanne tuho on vain lisännyt viruksen uhreja. Tuhoamanne talous, aiheuttamanne työttömyys ja lapset, joiden koulutuksen tuhositte – he ovat ylimääräisiä uhreja vain omien toimienne seurauksena.

Tällä hetkellä ei ole mitään lääketieteellistä hätätilaa, mutta olette viljelleet sellaista jo kahden vuoden ajan vallan, budjettien ja valvonnan himon vuoksi. Ainoa hätätilanne on nyt se, että te määrittelette edelleen politiikkaa ja pidätte hallussanne valtavia määrärahoja propagandaa ja psykologista suunnittelua varten sen sijaan, että ohjattaisitte ne terveydenhuoltojärjestelmän vahvistamiseen.

Tämän poikkeustilan on loputtava!

Professori Udi Qimron, lääketieteellinen tiedekunta, Tel Avivin yliopisto.

 

14.1.2022

Hyvä kuva aikamme hulluudesta

Mies varoittaa lähestyvästä vesiputouksesta. Veneilijät eivät usko miestä vaan haukkuvat häntä vitun salaliittoteoreetioksi ja foliohatuksi sekä väittävät, että jos tässä todella olisi vesiputous, niin olisimmehan me kuulleet siitä televisiosta. Erittäin osuva kuva aikamme valheellisesta hulluudesta, jonka suurin osa ihmisistä nielee totuutena.

12.1.2022

Jouko Pihon elokuva-arvio:

Don´t Look Up -elokuva

Katsoin eilen Netflixistä 24.12.2021 ensi-iltansa saaneen Don’t Look Up -katastrofielokuvan, jossa kaksi astronomia (Leonardo DiCaprio ja Jennifer Lawrence) havaitsee Maata lähestyvän suuren komeetan, joka törmätessään Maahan tulee tuhoamaan vajaan puolen vuoden päästä kaiken elämän planeetaltamme.

Kaksikko päätyy Valkoiseen taloon varoittamaan löydöksestään Yhdysvaltojen presidenttiä (Meryl Streep), joka ei ota uhkaa tosissaan, vaan tärkeämpää on keskittyä tuleviin välivaaleihin.

Tähtitieteilijät päättävät sen jälkeen kertoa komeetan aiheuttamasta uhasta medialle. He joutuvat kuitenkin tv-esiintymisen myötä naurunalaisiksi.
Kuviota hämmentää vielä nerokas ja itserakas it-miljardööri, joka haluaa hyötyä komeetasta taloudellisesti.

Adam McKayn ohjaaman elokuvan tyylilaji on yhteiskunnallinen satiiri, ajoittain jopa komedia, joten välillä naurattaa ja välillä ollaan vakavia.

Elokuvassa puhutaan vain tulevan asteroidin aiheuttamasta tuhosta, mutta jotkut näkevät filmissä myös metaforan ilmastonmuutokselle.

Itse asiassa elokuva voisi kuvata mitä tahansa katastrofia, jota osa ihmisistä ei usko tapahtuvan, vaikka esillä olisi kuinka hyviä tietoja ja tosiasioita. On tosin hyvin ongelmallista, että nykyään on entistä vaikeampaa olla enää varma mistään faktoista, ovatko ne sittenkään oikeita. Tulee mieleen lähinnä juuri ilmastonmuutos sekä nykyinen pandemia, joiden todenperäisyydestä on sekä tiedemiesten että suuren yleisön kesken täysin vastakkaisia näkemyksiä.

Juuri tätä kansan kahtiajakautumista elokuva tuo esille hyvin, kun on niitä, jotka uskovat komeetan lähestyvän eli Look Up (Katso ylös) -liike, mutta sitten on niitä, jotka kieltävät koko komeetan olemassaolon ja perustavat oikein kansanliikkeen Don´t Look Up (Älä katso ylös) tukemaan näkemystään.

Don't Look Up nousi heti ilmestyttyään Netflixin katsotuimmaksi elokuvaksi ympäri maailmaa, myös Suomessa ja mielestäni syystä.

Elokuvassa on myös jonkin verran uskonnollista sanomaa, varsinkin lopussa, jossa on harras rukoushetki perheen ruokapöydän ääressä juuri ennen komeetan iskeytymistä maahan.

Mutta itse asiassa koko idea komeetan aiheuttamasta tuhosta on uskonnollinen ja raamatullinen, koska siinä on kyse Ilmestyskirjan 8. luvun jakeiden 8-11 mainitsemasta jostakin mereen syöksyvästä, joka on suuri kuin vuori, ja taivaalta putoavasta suuresta ja soihtuna palavasta Koiruoho-nimisestä tähdestä eli komeetasta.

Teen tästä aiheesta oman kirjoituksen.

 12.1.2022

Jouko Piho:

Miten Suomeen saadaan muutos?

Ihmiset ovat aina olleet muutoksen keinojen suhteen joko jyrkkiä tai maltillisia. Eroa on myös siinä, ajatellaanko kaiken olevan vain ihmisten käsissä vai haetaanko myös Korkeimman apua.

Samaa mieltäkin olevat ihmiset voivat olla päämäärään pääsyn keinoista niin eri mieltä, että koko liike tai puolue hajoaa.

Suomeen tarvitaan politiikan muutosta pois Uutta maailmanjärjestystä ja tulevaa Antikristuksen hallintoa ajavan eliitin alistavasta globalismista tavallisten ihmisten vapauteen, oman maan arvostamiseen ja siirtymistä ateismista selkeään kristillisyyteen sekä pois ylikansallisten yhtiöiden suuresta korruptiovallasta kohti pienempien yritysten toimintamahdollisuuksia.

Mutta miten?

Itse olen päätynyt siihen tulokseen, että kaikkein ratkaisevinta on Jumalan vaikutus Suomessa, kun maassamme syttyy suuri hengellinen herätys ja Jumalan etsintä, mutta myös meidän ihmisten Jumalan tahdon mukaisilla rukouksilla ja teoilla on oma merkityksensä.
Jari Sarasvuo.

12.1.2022

Jari Sarasvuo ja sydämen magneettiaallot

Kuulin 10.1.2022 autoradiosta, miten Jari Sarasvuo sanoi Ylen Puhe -ohjelmassa lukeneensa jostakin (en muista nimeä), että ihmisen sydämessä on 60 kertaa enemmän magneettiaaltoja kuin aivoissa.

Sarasvuo epäröi selvästi sanoa mielipidettään asiasta viitaten pelkoonsa, että hän ei halua saada yhtään enempää leimoja kuin mitä hän on jo saanut.

No, minä en pelkää mitään leimoja enkä ihmisiä, joten sanon suoraan sen, minkä luulen olevan Sarasvuonkin käsitys, jos hän olisi vain uskaltanut sanoa sen julki eli että moninkertainen magneettiaaltojen määrä viittaa siihen, että sydämessä on ihmisen sisin olemus eli sielu, kuten tunne, järki ja tahto sekä sen lisäksi myös ihmisen henki, koska meidät luotiin Jumalan kuvaksi.

Kuvassa Jari Sarasvuo.

12.1.2022

Kansalaisaloite koronaviruksen poistamisesta yleisvaarallisten tautien listalta

Kävin allekirjoittamassa. Käy sinäkin.
 
 

10.1.2022

Korona on tekosyy

Korona on tekosyy, jonka takana väijyy suurempi uhka.

9.1.2022

Jouko Piho:

NWO ja Great reset ovat faktoja

Toimittaja Tommi Nieminen väitti Ano Turtiaisen HS-haastattelussa 9.1.2022 Uutta maailmanjärjestystä (NWO) ja Suurta nollausta (Great reset) salaliittoteorioiksi, vaikka esim. presidentti Niinistö on puhunut usein NWO:sta ja WEF ajaa Suurta nollausta Klaus Schwabin johdolla. Kyse on siis faktoista ja jo vuosia käytetyistä termeistä, jotka ovat todellisuutta, ei kuvittelua.

8.1.2022

Jouko Piho:

Lopunajan paha imperiumi

Lopunajan NWO:n pahan imperiumissa yhdistyvät ateismi, arvoliberalismi, fasismi, kommunismi, diktatuuri, mukademokratia, rahavalta, vapaamuurarius, saatananpalvonta, Antikristuksen kumartaminen jumalana ja pedonmerkin ottaminen. Suurin osa ihmisistä menee mukaan. Älä sinä mene.

Candace Owens.

8.1.2022

Vetoomus Malonen Twitter-tilin palauttamiseksi

Poliittinen aktivisti Candace Owens (afroamerikkalainen nainen) pyytää Twitterin toimitusjohtaja Parag Agrawalille osoitettuun vetoomukseen allekirjoituksia sen puolesta, että tri Robert Malone saisi takaisin häneltä viedyn Twitter-tilin.

Malone oli mukana kehittämässä mRNA-teknologiaa, jota Pfizer ja Moderna käyttävät koronarokotteissaan, mutta sittemmin hän on huomannut monia epäkohtia rokotusten hoidossa, kuten lasten pakkorokotuksen, jota hän vastustaa.

Owens sanoo, että Malonea olisi syytä kuunnella eikä Piilaakson toimitusjohtajien pitäisi leimata Malonen rehellistä asiantuntijatietoa misinformaatioksi ja poistaa tämän väärän väitteen takia hänet Twitteristä kokonaan.

Kävin allekirjoittamassa tämän aiheellisen vetoomuksen, johon toivotaan nimiä kaikkialta maailmasta. Käy sinäkin antamassa tukesi. On korkea aika, että nykyiselle terveyden nimissä tapahtuvalle syrjivälle, valheelliselle ja tappavalle pakkodiktatuurille tulee loppu.

https://blexit.revv.co/bl_pet_bm_blp_bt-cn_rs_20220106

7.1.2022

Australia - uusi natsivaltio

Australia - uusi neljäs valtakunta.

6.1.2022

Jouko Piho:

Suomi on Jumalan ase

Suomi on Jumalan ase Antikristusta vastaan. Nykyisen antikristillisen hallituksen tilalle tulee Jumalan tahtoa kysyvä hallitus.

Donald Trump.

5.1.2022

Trump ei ole messias

Trump joulukuussa 2021 kirkossa Dallasissa: "Maallamme on Pelastaja, eikä se ole minä. Se on joku toinen paljon minua korkeampi."

2.1.2022

Jouko Piho:

Fauda

Vuodesta 2015 alkaen tehtyä israelilaista sarjaa Fauda (arabiaa = kaaos) on tehty jo kolme tuotantokautta ja yhteensä 36 jaksoa. Suunnitteilla on tehdä vielä neljäskin tuotantokausi.

Israelin ja arabiterroristien välistä jatkuvaa kamppailua kuvaava Fauda on jännittävä, mutta todenmukainen ja siksi koukuttava. Näyttelijät ovat todella erinomaisia ja roolinsa täydellisesti sisäistäneitä. Lisäksi tapahtumat kuvataan tasapuolisesti sekä arabien että juutalaisten näkökulmasta.

Varoitus: sarja sisältää paljon raakaa ja veristä väkivaltaa, joten en suosittele sitä aivan kaikille. Mutta sarja ei liioittele asioita, vaan valitettavasti koston ja tappamisen kierre on ollut todellisuutta Lähi-idässä jo pitkään ja on edelleenkin. Sarjan katsominen auttaa ymmärtämään, mistä tässä vihanpidossa on oikein kysymys.

31.12.2021

Jouko Piho:

Avi on lopetettava

Aluehallintovirasto AVI pitää lopettaa. Niin sekavia, järjettömiä ja haitallisia päätöksiä ja kieltoja sen byrokraatit tekevät.

Näin "salaliittoteoriat" muuttuvat todellisuudeksi eli ne eivät olleet alunperinkään salaliittoteorioita.
Junnu Vainio.

30.12.2021

Junnu Vainion profeetallinen teksti

Junnu Vainion profeetallinen teksti: "Viranomaiset saa mua turhaan etsiä, vielä sentään riittää jonkin verran metsiä."
 
Toisinajattelijat joutuvat kohta pakenemaan ja piiloutumaan metsiin, kun diktatuuri Suomessakin etenee.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.

VK | Vastaa 16.01.2022 22.58

Jalkapallon FIFA-rank TOP-100 sydärit:
- 2021 kesäk. alk. 12 kpl
- 2020 (ei covid-rokotteita) ~ 0 kpl
Yl. epäiltäisiin viim. isoa muutosta = covid-vaccines

TuhoTulee | Vastaa 14.01.2022 13.47

Onpas vakava elokuva, varoitus jossa kivet todella huutavat. USA on jo kauan tehnyt maailmanloppuelokuvia mikä on hämmästyttävää kun ajattelee että kaikkien näh

TuhoTulee 14.01.2022 13.49

kaikkien nähden kertovat oman kohtalonsa ja koko maailman kohtalon. Tätä ei taida ottaa todesta muut kuin ne, jotka näkee totuuden Raamatussa.

JeesusPelastaa | Vastaa 12.01.2022 21.04

Mikä on logiikka uskovalla joka vastustaa sateenkaarilippua mutta ei virusgeenin piikitystä Jumalan luomaan ihmisen soluun? Vastustaa ulkoisia menoja mutta ei

JeesusPelastaa 12.01.2022 21.05

Ei vastusta sisäistä saastuttamista.

Jeesus auttaa ehkä | Vastaa 07.01.2022 17.30

Toivottavasti ihmiset vielä heräisi, Toivottavasti jumala kuulee rukoukset, taistelkaa uskovat suomen puolesta!

JeesusPelastaa 07.01.2022 22.37

Suomi on kurimuksessa koska yksilöihminen on äärimmäisen tärkeä Jumalalle. Siksi sinä olet tärkeämpi kuin "suomen kohtalo". Rukoile itsellesi Jeesus pelastajaks

JeesusPelastaa | Vastaa 07.01.2022 09.47

Raamatussa erilaisia profeettoja. Joku sanoo vain pari lausetta kuninkaalle eikä muuta kerrota. Suomi ihailee Eliaa. Elia teki vain pari ihmettä, Elisa teki use

JeesusPelastaa 07.01.2022 09.57

Mitä meidän oikeasti pitäisi oppia Eliasta? Ei ainakaan mitään mitä tähän asti on meille opetettu. Kukaan ei tunnu tietävän mitään eikä osaavan neuvoa mitään.

JeesusPelastaa 07.01.2022 09.54

siunaa pahuutta, Suomen uskovat eivät rukoile kuten Elia ja kiellä sadetta pahuuden palvelijoilta. Suomen uskovat siunaa pahuutta jotta se menestyisi pahuudessa

Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

tänään | 12:01

https://tinyurl.com/ycku3xwr
UNOHDA TEHOSTEROKOTUS JA VALMISTAUDU YLEISEEN PAN CORONAVIRUS -ROKOTTEESEEN, JOKA ON PAKOLLINEN JA RUISKUTETAAN SINUUN VUOSITTAIN

...
eilen | 01:50

https://www.reuters.com/world/uk/betting-omicron-has-peaked-british-pm-johnson-set-lift-covid-rules-2022-01-19/

...
eilen | 00:47

Kohta loppuu myös tapporokotteen piikittäminen kansalle, kun julkisuuteen vuotaneen salaisen asikrjan mukaan on ensin saatu murhattua 1,9 miljardia ihmistä

https://www.reuters.com/world/uk/betting-omicron-has-peaked-british-pm-johnson-set-lift-covid-rule

...
19.01 | 21:37

ENGLANTI LOPETTAA KAIKKI COVID-TOIMENPITEET ja syynkin voi arvata!!!

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/england-ends-all-covid-measures-no-more-vax-passports-no-more-masks-no-more-restrictions

...
Tykkäät tästä sivusta