Profetioita 9

18.1.2022

Jouko Pihon 5.9.2010 näkemä uni venäläisten Ahvenanmaan miehityksestä

Olin unessa matkailijana Ahvenanmaalla. Yhtäkkiä tilanne muuttui. Kaikkialla näkyi venäläisiä, jotka tulivat taloihin ja majapaikkoihin asumaan. Eräs nainen puhui minulle venäjää. Sanoin hänelle englanniksi: "I do not speak Russian."

En nähnyt sotilaita, mutta oli vahva ja selvä tunne siitä, että nyt on komento muuttunut. Suomalaiset ja venäläiset eivät kuitenkaan kahakoineet millään tavoin, vaan kaikki meni hyvin ja tunnelma oli yllättävän rauhallinen, tosin suomalaisten puolelta ihmettelevä ja surumielinen.

Menin majapaikkaani hakemaan tarvikkeitani. Sinne mennessäni kuljin ison kokoussalin läpi. Salissa oli paljon ihmisiä, jotka lauloivat hengellistä laulua erään papin johdolla, joka soitti sähköurkuja.

Kun tulin huoneeseeni, otin sieltä ison reppuni. Mietin, pitäisikö minun ottaa mukaani myös omat vuodevaatteeni, mutta päätin jättää ne, koska ajattelin, että venäläiset eivät ehkä pidä siitä, jos vien vuodevaatteeni mennessäni.

Sanoin sitten eräälle suomalaiselle: "Venäläiset ovat nyt ottaneet haltuun Ahvenanmaan, jotta heidän olisi helpompi hyökätä sieltä käsin Tukholmaa ja Keski-Ruotsia vastaan."

Jouko Pihon kommentti 18.1.2022:

Julkaisen yli 11 vuotta sitten näkemäni unen uudelleen, koska Venäjän laivaston viimeaikainen liikehdintä Itämerellä on herättänyt keskustelua Venäjän mahdollisesta intressistä miehittää Ahvenanmaa. Uneni mukaan niin tulee tapahtumaan.

Profetioita 4-9: 477 sanomaa.

14.1.2022

Anne Lindellin 6.4.2021 näkemä uni Joe Bidenin kuolemasta

Seisoin unessa kadunvarteen kokoontuneiden uteliaiden ihmisten joukossa ja pyrin lähemmäksi katsomaan, mikä on aiheuttanut hässäkän. Ihmettelin erään portin läheisyyteen kokoontuneiden mustapukuisten miesten joukkoa.

Hiljaa ja miltei madellen iso ja musta maasturimallinen auto pysähtyi kadun reunaan juuri mustapukuisten miesten kohdalle, jotka parveilivat hermostuneesti auton ympärillä sivuilleen vilkuillen ja yrittivät estää näkymän muilta kadunvarteen pysähtyneiltä ihmisiltä, siis minultakin. Monilla heistä oli kuulokkeet ja mikrofoni, eli he saivat käskyjä joltain taholta.

Viimein auton ovet avattiin, ja yksi mies tuli ensin ulos auton takapenkiltä. Sitten autosta vedettiin vaakatasossa ulos toinen mies. Näin vaivihkaa ihmisten välistä vilauksen tuosta vaakatasossa autosta poistetusta miehestä. Hän oli iäkäs, kalman kalpea ja hiukset olivat ohuet ja vitivalkoiset. Hänellä ei ollut maskia naamallaan. Kaikilla muilla miehillä oli mustat rätit naamallaan.

Tätä vaakatasossa olevaa miestä alettiin hitaasti kävellen kuljettamaan eteenpäin muitten miesten tiukasti ympäröimänä. Tajusin, että mies oli Joe Biden, hengetön, kuollut Joe Biden, joten mitään paniikkia ei enää ollut.

Ihmiset ympärilläni kuiskivat ja supisivat, ja kuulin selvästi takanani miesäänen sanovan: ”Presidentti Trump on jo vannonut presidentinvalan.” Toinen mies kysyi ihmetellen: ”Entä Kamala Harris?” Eräs mies vastasi: ”Ei Harris ole todellisuudessa koskaan ollut varapresidentti eikä Biden presidentti.”

Jouko Pihon kommentti:

Anne Lindellin uni on samansuuntainen useiden eri henkilöiden saamien profeetallisten sanomien kanssa, että presidentti Biden tulee yllättäen kuolemaan kesken virkakautensa, ja hänen jälkeensä presidenttinä jatkaa vuoden 2020 vaalit ylivoimaisesti voittanut Donald Trump, jolta voitto kuitenkin varastettiin eri vehkeilijöiden toimesta. Oikeus tulee siis vihdoinkin toteutumaan.

13.1.2022

Sisaren 13.1.2022 saama viesti ”Ultima ratio” eli ”Viimeinen keino”

Olin tänään askareissani keittiössäni, kun kuulin sanat ”Ultima ratio”. Kun en tiennyt mitä tämä tarkoittaa, menin internetin puolelle Wikipediaan ja sain tietää, että se on kansainvälisessä politiikassa sotaan oikeuttava käsite eli ”Viimeinen keino”, jos sitä edeltävät neuvottelut eivät ole johtaneet mihinkään tulokseen.

USA:n ja Venäjän neuvottelut ovat nyt kariutuneet Ukrainan suhteen, joten sota saattaa hyvinkin olla pian käsillä.

13.1.2022

Renatan 13.1.2022 näkemä uni piikitetyistä koirista

Oli sataman tapainen paikka. Sivusilmällä näen hienon luksuslaivan satamassa. Mutta minun huomioni on kokonaan läheisessä murjurakennuksessa tai sen etupuolella. Siinä likaisessa maassa makaa kolme koiraa. Kaikki ovat samankaltaiset, laihat, kurjat ja likaiset turkit. Koirat makaavat vasemmalla kyljellään rivissä seinään kahlittuina ja niiden takana on häkit. Ovat ihan kuin syvässä unessa, mutta ei luonnollisesti vaan piikin avulla. Ne ovat emot, joilta on just otettu pennut myytäväksi. Tulee kova suuttumus sisimpääni, ajatus pentutehtailijoista! Rikastumisen vuoksi tämmöinen kärsimys. Ja ihan sen hulppean laivan vieressä, jossa on ylellisyyttä. Ne laivan omistajat rikastuvat näitten kurjien kärsimyksillä.

Renatan selitys:

Eliitti ja rikkaat globalistit ajavat täyttä ihmiskunnan orjuuttamista.
Heidän silmissään me tavalliset ihmiset olemme vain likaiset koirat, joista täytyy ottaa kaikki hyöty, rikastua ja sitten kun ei enää voi hyötyä, niin heitetään pois.

Nyt on aika herätä! Ei saa enää mennä mukaan näihin kaikkiin mielivaltaisiin hallituksen päätöksiin mukaan! Suomen hallitus on vain nukkehallitus globalistien ohjauksessa.

Rukousta ja pyydetään Jumalalta ohjeita miten toimia! Kaikkien tulee tehdä parannusta, että Jumala armahtaisi ja pysäyttäisi tämän paholaisen koneiston rattaat! Varsinkin ne uskovaiset, joita on eksytetty väärään kuuliaisuuteen. Nyt on aika tehdä parannus ja palata Jumalan kuuliaisuuteen!

Suomen kielekkeinen sotalippu.

13.1.2022

Sisaren 12.1.2022 näkemä näky Suomen lipusta

Eilen illalla eteeni nousi näky Suomen lipusta. Lippu oli korkean talon katolla tangossa. Oli hirveä myrskytuuli, joka riepotteli Suomen lippua rankkasateessa. Tuuli oli niin kova, että pelkäsin lipun irtoavan lipputangosta. Lippu oli läpimärkä, mutta liehui silti ilmassa.

Sitten huomasin, että lippu oli tehty hyvin vahvasta kankaasta eikä se revennyt, vaikka tosi pahalta näytti. Yksi lipun osa vaikutti jo rispaantuneelta. Lippu vaikutti kielekkeiseltä lipulta, jota aiemmin kutsuttiin myös sotalipuksi.

12.1.2022

Tuhoisa Apophis-asteroidi iskeytyy maahan 13.4.2029

NASA ilmoitti v. 2004 asteroidi 99942 Apophiksesta, että on pieni mahdollisuus, että se voi iskeytyä maahan v. 2029.

Sittemmin NASA on muuttanut lausuntoaan ja sanoo nyt, että Apophis ohittaa maan 13.4.2029 ilman mitään harmeja.

En usko NASAA, koska on pitkä tieto siitä, että eri viranomaiset kieltävät ja vähättelevät eri uhkia, jotta ei syntyisi paniikkia.

Uskon että kyseessä on Ilmestyskirjan 8. luvun jakeiden 8-11 mainitsemasta jostakin mereen syöksyvästä, joka on suuri kuin vuori, ja taivaalta putoavasta suuresta ja soihtuna palavasta Koiruoho-nimisestä tähdestä.

Tämän tulkinnan on vahvistanut profeetta ja kirjailija Tom Horn, joka näki v. 2019 näyn tulevan taivaankappaleen aiheuttamasta valtavasta tuhosta. Horn näki kaikkialla maailmassa erittäin korkeita tsunamiaaltoja, pyörremyrskyjä ja tulivuorenpurkauksia sekä kauhuissaan korkeammille paikoille juoksevia ihmisiä. Horn sai myös tietää, että asteroidin nimi on Apophis ja että se iskee maahan v. 2029. Horn oli lukenut aikaisemmin NASAN tiedonnoista Apophis-asteroidista, mutta nyt Jumala vahvisti hänelle sen nimen ja iskun vuoden.

Tom Horn on kanssani samaa mieltä siitä, että NASA vähättelee asteroidin uhkaa. Hän uskoo, että huhtikuussa 2029 todella tapahtuu raamatullinen ja apokalyptinen valtavan mittaluokan katastrofi, kun järkyttävän suuri asteroidi putoaa mereen.

On muuten myös mielenkiintoista, että Apophis oli muinaisessa Egyptissä kaaoksen jumalan nimi. Eipä olisi NASA voinut osuvampaa nimeä keksiä.

Ohessa linkki Sid Rothin ohjelmaan, jossa Tom Horn puhuu Apophis-asteroidista.

https://www.bing.com/videos/search?q=Sid+roth+asteroi..
 
Joe Biden.

9.1.2022

Jeremiah Johnsonin 1.1.2022 näkemä uni Bidenin kuolemasta

Näin 1.1.2022 unta, että olin korkeiden panosten pokeriturnauksen huoneessa.

Pöydän ääressä oli Amerikan poliittisen elämän avainhenkilö ja viisi tunnettua uskonnollista johtajaa. Huomasin myös, että yksi tuoli oli ilman istujaa.

Viimeiset kortit jaettiin. Poliittisella johtajalla oli kaksi ässää, joten hän laittoi empimättä kaikki pelimerkkinsä likoon. Yksi toisensa jälkeen kaikki kuuluisat pastorit laittoivat korttinsa pois ja kävelivät ulos, jolloin sisään astui mies, jolle pöydän tyhjä tuoli kuului.

En tuntenut miestä, mutta hänellä oli paita, jossa oli teksti ”Jäännös”. Mies istuutui ja siirsi kaikki pelimerkkinsä kohti poliittista johtajaa, joka oli järkyttynyt miehen tulosta pöydän ääreen.

Molemmat pyörittelivät korttejaan. Poliittisella johtajalla oli kaksi ässää, mutta tuntemattomalla jäännöksen miehellä oli täyskäsi ja hän voitti.

Yhtäkkiä leijona tuli huoneeseen ja nielaisi poliittisen johtajan.

Jouko Pihon kommentti:

Poliittinen johtaja on Joe Biden. En ryhdy nimeämään viittä amerikkalaista hengellistä johtajaa, mutta he ovat pelkureita ja aseettomia Bidenin politiikkaa vastaan.

Jäännös (eng. remnant) kuvaa Jeesukselle uskollista uskovien joukkoa, joka on jäljellä, kun muut kristityt menevät tämän maailman hengen mukaan. Tämä halveksittu pieni joukko on kuitenkin voittoisa.

Leijona on Jeesus, joka tuomitsee Bidenin kuolemaan.

https://www.thealtarglobal.com/2022-prophetic-dream/


9.1.2022

Siritin rohkaiseva profetia:

KORRUPTIO

torstai 23. joulukuuta 2021 klo 5.14

Korruptio, joka maassanne rehottaa, on yksityiskohtaisesti paljastuva teille. Tämä yllättää monet ja erityisesti sen laajuus. Luulitte olevanne siitä vapaita. Piditte niitä maita alempiarvoisina, joissa sitä tiesitte esiintyvän. Nyt tämä häpeä iskee teidän silmillenne omassa, kalliissa maassanne. Monet järkyttyvät, useat surevat, vain harvat katuvat. Tämä mätäpaise täytyy nyt puhkaista, teidän maanne on niin rakas Minulle. Vanhurskaiden rukoukset tuottavat hedelmää, väärinkäytökset tulevat päivänvaloon. Jopa korkeassa asemassa olevat siihen ovat sotkeutuneet ylintä johtoa myöten. Tämä on todella surullista! Puhdas maineenne saa suuren kolauksen.

Minä pysäytän nyt tämän vääristyneen kehityksen. Minun voimani alkaa vaikuttaa hallintoonne. Tulette tekemään pienen ajanjakson järkeviä päätöksiä. Sinne on syntynyt uusi, tarmokas puolue, joka saa äkkiä paljon kannatusta. Tätä kautta uusi, raikkaampi kehitys mahdollistuu. Kurssinne muuttuu parempaan, kun päättäjien paikalle astuu ihmisiä, miehiä ja naisia, joilla on käytössään Minun antamat kompassit. Ajankohta uudistukselle on aivan oikea. Niin moni on joutunut kärsimään maanne hallituksen huonoista päätöksistä. Pieni ihminen on niissä unohdettu, kansan mielipidettä ei ole kysytty. On ollut liian monta päättäjää, joita on kiinnostanut vain oma hyvinvointi!

Tuuletus alkaa korkealta ja se yllättää heidät. He luulivat olevansa turvassa, koska he suojelivat toinen toisiaan. He eivät ottaneet huomioon Minun väliintuloa, eikä Minun armeijaani, joka rukoilee maanne asioiden puolesta lakkaamatta. Minun hurskas palvelijajoukkoni, jotka Minä herätin tuohon rukoukseen asioiden parantamisen puolesta. Se edellyttää pahuuden paljastamista, puhdistamista ja päättäjien vaihtamista isossa määrässä. Muutos on historiassanne ennennäkemätön. Vain sodalla olisi yhtä järisyttävä vaikutus maanne tilaan. Tämä tuleva muutos on kuitenkin positiivinen ja siitä seuraa paljon hyvää!

Ahdistus lievenee jopa yksilötasolla, kun uudenlainen ilmapiiri valloittaa maanne. Yksilöihmisen arvostus kasvaa, työ ja ahkeruus saa arvoisensa palkan. Yrittäminen alkaa jälleen kannattaa, kun lakeja sorvataan uuteen muotoon. Ihmiset saavat uutta inspiraatiota perustaa pieniä yrityksiä, kun heidän oikeutensa turvataan. Tätä kautta elinkeinonne piristyy, kun syntyy uutta innovaatiota eri aloille. Työttömille alkaa löytymään työtä ja pyörät alkavat pyörimään. Maanne kehitys saa toivomanne suunnan, joka ilahduttaa kaikkia!

Kauan ette kuitenkaan hyvinvoinnistanne saa nauttia, kun tulee tunkeutuja maahanne. Sillä on mielessään oma päämäärä, mutta se haluaa nauttia myös maanne kukoistuksesta ja viedä siitä aimo siivun. Näin hyvä kehitys katkaistaan väkivalloin. Toivutte kuitenkin iskusta melko lievin vaurioin, jos mittapuuna käytetään pahinta skenaariota. Puute kuitenkin iskee kovilla, kun olette kaikkea tottuneet niin yltäkylläisesti saamaan. Silloin on aika nöyrtyä pyytämään Minulta apua. Minä kuulen rukouksenne ja autan teitä! Tulette löytämään ruokaa ihmeellisistä paikoista. Vettä pidän kaivoissanne ja polttopuita saavat niitä tarvitsevat. Mitä hienommassa asunnossa asutte nyt, sitä vaikeampaa teille tulee, koska hieno teknologianne ei teitä nyt auta. Sähkökatkoihin tulee varautua.

Mummon mökit nousevat arvoon arvaamattomaan: omat tulipesät, maakellarit ja kaivot. Alkakaa kasvattamaan vihanneksia ja kerätkää niitä varastoihinne jo pahan päivän varalle. Älkää panko luottoanne maanne varmuusvarastoihin, koska niistä ei ole pidetty hyvää huolta enää pitkiin aikoihin! Kotivarasta puhuin jo aiemmin, mutta nyt kehotan teitä sen hankintaan. Jokainen mahdollisuuksiensa mukaan, tarvittaessa jaatte niistä keskenänne. Kaikki omani ovat valmiita jakamaan omastaan, mutta vapaamatkustajia ei siltikään suvaita, joten tehkää oma osanne urakasta.

Jatketaan ohjeistusta lisää, kun aika on tullut lähelle. Sitten, kun siihen on enää puoli hetkeä. Voitte kaikki alkaa rukoilemaan kalliin maanne puolesta, että kaikki hyvin menisi ja tappiot pysyisivät pieninä. Siunaan teitä omiani ja maatanne, jota rakastan kovin! Tuleva puhdistus on kuitenkin välttämätöntä, jotta Suomi-neidon tahrat saadaan poistumaan. Rypytkin oikaistaan puvustaan ja kaunis hänestä tulee jälleen katsella, oi Suomen maa!
Koettele sanoma ja pidä, mitä hyvää!

 Sirit

8.1.2022

Jouko Pihon uni valtavasta tulvasta

Näin viime yönä 8.1.2022 unen erittäin suuresta tulvasta Suomessa.

Olin ensin jonkin kuivan kanavan tai joenuoman rannalla ihmetellen, että siinä ei ollut lainkaan vettä. Joen pohjalla tehtiin jotain kaivuutöitä.

Yhtäkkiä eli todella nopeasti jokeen alkoi virrata valtavasti vettä, joka täytti pian koko uoman ja alkoi nopeasti pursua reunojen yli.

Silloin minulle ja muille ihmisille tuli kiire ja aloimme juosta täyttä vauhtia ylemmäksi kohti korkeampia paikkoja.

Vesi nousi ja nousi ja me vain pakenimme yhä kauemmaksi. Pian monet talotkin jäivät vesimassojen peittämiksi.

Unen lopussa olin erään korkean rakennuksen katolla. Kun katsoin alaspäin, suurin osa näkymästä oli täysin veden vallassa. Silloin vedenvirtaus loppui ja oli aivan tyyntä. Heräsin siihen.

Olen nähnyt ennenkin ja muutkin ihmiset unia Suomeen tulevista jättisuurista tulvista. Uskon, että sellaisia tulee. Ne ovat Jumalan tuomio syntisille, pilkkaaville ja epäuskoisille suomalaisille. Samalla rangaistukset ovat aina kutsu heräämiseen, parannuksentekoon ja Jumalan luo tulemiseen.

 

8.1.2022

Sonja Craigheadin näky venäläisistä sukellusveneistä ammuttavista ohjuksista, jotka tuhoavat monia Amerikan kaupunkeja

Sonja Craighead näki 6.1.2022 näyn, jossa Floridan edustalla meressä piileskelevistä venäläisistä sukellusveneistä ammuttiin yhtäkkiä ja täysin ilman mitään ennakkovaroitusta lukuisia ydinohjuksia 6-8 amerikkalaiseen suurkaupunkiin, jotka tuhoutuivat täydellisesti. Näky on samantapainen kuin minkä A.A. Allen näki v. 1954 ja Henry Gruver v. 1986. Uskon että näin tapahtuu. Se on Jumalan tuomio Amerikan suurista synneistä.

http://themostimportantnews.com/archives/sonja-craighead-just-had-a-supernatural-experience-in-which-she-was-shown-a-devastating-future-attack-on-america

6.1.2022

Timo Järveläisen 1.1.2022 saama sanoma uskoville

Maailman äänen te kuulette, mutta minun puhettani te ette kuule.

Maailman henki on ajanut teidät ahdistuksen tilaan. Te ette selviä siitä paineesta ilman minua.

Opetelkaa tuntemaan minut, minä tunnen teidät. Te ette ole ohikulkumatkalla.

Te olette minun, jos opitte tuntemaan minut ja minun tahtoni.

Monet teistä ovat itseriittoisia, täynnä itseään. Te viette kunnian minulta, joka olen teidät luonut.

Sellaisistakin asioista, joita olen teihin istuttanut, te annatte kunnian Saatanalle.

Suurelle osalle minä olen kuva seinällä, lause suussa, en muuta.

Tulen palaamaan keskuuteenne melko pian. Monet yllättyvät, koska he eivät keskity minun seuraani.

Tulen puhdistamaan kaikki, ensin seuraajani, jotka on jo suurelta osin koeteltu tulessa.

Seuraajiani ovat ne, jotka hakeutuvat lähelleni jatkuvasti. Heiltä on hävinnyt kiinnostus siihen mitä maailma tarjoaa.

Heiltä on loppunut luottamus maailman uutisiin ja muuhunkin maailmalliseen.

5.1.2022

Uskovan naisen tammikuussa 2022 saama sanoma Suomen kansalle ja sen profeetoille

Herra kysyy profeetoiltaan Suomessa näin:

"Vartija, mikä hetki yöstä on? Vartija, mikä hetki yöstä on?"

Minulle tuli tämä Herran sana:

"Ihmislapsi, puhu kansasi lapsille ja sano heille: Jos minä annan miekan tulla maan kimppuun ja maan kansa on ottanut yhden miehen joukostansa ja asettanut hänet vartijakseen ja jos hän näkee miekan tulevan maan kimppuun ja puhaltaa pasunaan ja varoittaa kansaa, ja joku kuulee pasunan äänen, mutta ei ota varoituksesta vaaria, ja miekka tulee ja ottaa hänet pois, niin hänen verensä tulee hänen oman päänsä päälle: hän kuuli pasunan äänen, mutta ei ottanut varoituksesta vaaria; hänen verensä tulee hänen päällensä. Jos olisi ottanut varoituksesta vaarin, olisi hän pelastanut sielunsa.” (Jes.21:11, Hes.33:1-6).

"Nyt Minä nostan tästä maasta profeettoja, sillä profeettain kansa tämä kansa on. He tekevät monta voimatekoa Minun nimessäni, he kostavat Baalille sillä vain Minä olen Herra, Herra.

Minä lasken tämän maan ylle Henkeäni, niin kuin olen luvannut aikain lopulla käyvän ja silloin monet ennustavat Minun nimessäni ja te ihmettelette miten lähelle annan tulla Minun yliluonnollisen maailmani.

Katso, Minun laumani Suomessa, tulevina päivinä nousee monia joita kosketan kammioissa Hengelläni, voitelen omiani kestämään ja valvomaan että he pysyvät hereillä siinä pimeydessä jonka sallin tulla maahanne. Olen valmistellut teitä, olen puhdistanut tulellani jotta kestätte kun kaadan astioihinne taivaallista voimaa, sillä tähän aikaan Minä olen teidät valinnut, te Herran vapahdetut.

Älkää ihmetelkö sitä epäjärjestystä jota ihmeeni vaikuttavat laumassanne, sillä Minä karsin näin tätä laumaa, Minä koettelen sydämet, Minä alennan ja Minä ylennän, Minä tuomitsen lampaan ja vuohen välillä mutta seuratkaa Minua te uskolliset, sillä Minä olen voittanut.

Iloitkaa ja riemuitkaa te vähäiset, kiittäkää nimeäni te arat ja pelokkaat sillä teille olen valmistanut valtakunnan. Iloitkaa ja ihmetelkää sillä teen tämän kansan keskellä kummia, niitä tekoja joita tahdon Minä teen ja epäuskoiset vapisevat, mutta te Minun rakkaani, te saatte iloita ja nauraa sillä Minä olen ylpeitä vastaan mutta nöyrille Minä annan armoni."

Jes. 29:14 "Sentähden, katso, minä vielä teen tälle kansalle kummia tekoja - kummia ja ihmeitä, ja sen viisaitten viisaus häviää, ja sen ymmärtäväisten ymmärrys katoaa."
"Menkää ja lymytkää hetkinen vielä te minun pyhäni, kutsukaa Minua keskellenne niin te näette Minut ja kiitätte huolenpidostani. Kaiken tämän Minä olen teille valmistanut oman nimeni tähden, te Minun lunastettuni, te Minun palvelijani. Minun sukukuntaani te olette ja Minä olen teidät lunastanut, Minulle te kuulutte. Kestäkää vielä vähän, niin saatte iloita kanssani temppelissäni, tuottakaa vielä kunniaa nimelleni, juoskaa hyvä uskonkilvoitus ja auttakaa toisianne. Minä olen Herra, se jonka kädessä te olette, Minä olen tuomari joka tuomitsee maanpiirin, älkää pelätkö, Minä tulen pian."
Jes. 26:16 Herra, ahdistuksessa he etsivät sinua, vuodattivat hiljaisia rukouksia, kun sinä heitä kuritit.
26:17 Niinkuin raskas vaimo, joka on synnyttämäisillään, vääntelehtii ja huutaa kivuissansa, niin me olimme sinun edessäsi, Herra.
26:18 Me olimme raskaina, vääntelehdimme, mutta oli niinkuin olisimme synnyttäneet tuulta: emme saaneet aikaan pelastusta maalle, maanpiirin asukkaat eivät ilmoille päässeet.
26:19 Mutta sinun kuolleesi virkoavat eloon, minun ruumiini nousevat ylös. Herätkää ja riemuitkaa, te jotka tomussa lepäätte, sillä sinun kasteesi on valkeuksien kaste, ja maa tuo vainajat ilmoille.
26:20 Mene, kansani, kammioihisi ja sulje ovet jälkeesi, lymyä hetkinen, kunnes viha on ohitse mennyt.
26:21 Sillä katso, Herra lähtee asuinsijastaan kostamaan maan asukkaille heidän pahat tekonsa, ja maa paljastaa verivelkansa eikä surmattujansa enää peitä."


31.12.2021

Jouko Pihon 30.12.2021 saama sanoma Jeremian kaltaisuudesta

Jumala sanoi minulle: "Sinä olet tämän ajan Jeremia, jota ei myöskään uskottu aikanaan, mutta niin kävi kuten Jeremia profetoi."

30.12.2021

Liisan saama sanoma pakoonlähdöstä ja varustautumisesta

Jo silloin kun koronavirusrokotuksia alkoi tulla, koin Herran puhuvan minulle, että "tulee aika, jolloin sinun tulee lähteä pakoon pakkorokotuksia”.

Ennen joulua koin Herran puhuvan, että "varoita minun pyhiäni, että heidän tulee varustautua lähtemään pakoon ja piiloutumaan, jos eivät halua joutua pakkorokotetuiksi”.

Eduskunnassa Sauli Niinistö ja Krista Kiuru ovat allekirjoittaneet muutoksen Kliinisen lääketutkimuksen lakiin, joka tulee voimaan 30.1.2022.

Lakia tultaneen soveltamaan tulevien pakkorokotuksien kanssa, sillä nyt käynnissä oleva rokoteohjelma kokeellisilla DNA:ta muokkaavilla Mrna-rokotteilla on lääketutkimus.

Koteihin voidaan tämän lain voimalla tunkeutua ”tekemään tarkastuksia”.
Tällaisilla pykälillä selkeästi aiotaan perustella pakkorokotukset "vaarallisen sairauden aiheuttamalla kiireellisyydellä”.

Varustautumisohjeita

Jos pakenee korpeen, kannattaa hankkia ja pakata ajoissa hyvä rinkka.
Kaksikerroksinen teltta, lämpenee ihmisen omalla ruumiinlämmöllä nopeasti.
Talvimakuupussi ja talvimakuualusta.
Lumikengät ja ahkio. Korvessa ei ilman lumikenkiä talvella upottavassa lumessa hirveän helposti liikuta. Ahkiossa voi vetää rinkkaa, niin liikkuminen on kevyempää.
Puukko, retkikirves ja/tai retkisaha. Kirvestä tarvitsee avannon tekoa varten, jotta saa vettä ja pääsee kalastamaan. Polttopuiden tekoon myös.
Tulukset. Kestävät paljon kauemmin kuin tulitikut.
Kalaverkko, pilkkivapa ja vieheitä. Järven rannalla pystyy hankkimaan ruokaa itselleen.
Kompassi ja kartta alueesta, jonne aikoo paeta.
Ruokaa ja juomapullo. Ruokailuvälineet.
Kaasukeitin, trangia tai pakki, kattila tai kasari tms. ruoanlaittoa ja veden lämmittämistä varten.
Tasku- ja/tai otsalamppu, paristoja.
Lämpimiä vaatteita, villapaita, toppatakki- ja housut.
Mielellään vaelluskengät, joihin mahtuu villasukat.
Vaihtovaatteet ja ruoat kannattaa pakata minigrip-pusseihin, niin eivät kastu.
Hygieniatarvikkeita, saippuaa, hammasharja ja -tahna. Puhdistuspyyhkeet ovat käteviä.
EA-tarvikkeita: Desinfiointiainetta, sideharsoja.
Gorillateippiä. Tehokkaampaa ja kestävämpää kuin ilmastointiteippi, tällä paikkaa vaikka revenneen kengän tai teltan.
Neula ja lankaa
Älypuhelinta et saa ottaa mukaan, sillä sen avulla sinut löydetään. Ota mukaan vain vanhanmallinen kännykkä, josta saa akun irti ja prepaid-liittymä, näitä ei voida jäljittää. Varsinkaan, jos pidät akun irti puhelimesta muulloin kuin käyttäessäsi sitä. SIM-kortti tulee säilyttää RFID-pussukassa.
RFID-suojapussukka. Säilytä kaikki henkilö-, SIM-, ja pankkikortit siinä. Käsittääkseni niidenkin avulla henkilö voidaan paikantaa. Jos et ehdi suojapussia saamaan, alumiinifoliokääre ajanee saman asian.
Raamattu lohdutuksen ja rohkaisun sanoja varten!

Luuk. 21:28 Kun nuo tapahtumat alkavat, nostakaa rohkeasti päänne pystyyn, sillä teidän vapautuksenne on lähellä."
Jes. 35:4 sanokaa niille, jotka sydämessään hätäilevät: "Olkaa lujat, älkää pelätkö. Tässä on teidän Jumalanne! Kosto lähestyy, tilinteon hetki. Jumala itse tulee ja pelastaa teidät."


29.12.2021

Tuija Suistomaan 27.12.2021 näkemä uninäky lopunajan laukusta

Uninäyssä minulle näytettiin lopunajan laukku. Se oli lumivalkoinen, pitsistä tehty, pussimainen laukku, jota myös voi kuljettaa olkapäällä. Kahva oli kaarelle taivutettua puuta, luultavasti jotakin bambun tapaista, koska pitkin puuta sitä koristivat kauniit puiset solmukohdat.

Tulkintaa:

Kysymyksessä on morsiamen laukku: suloinen, valkoinen pitsilaukku. Kun morsian on valmiiksi kaunistettu, juuri ennen juhlaan lähtemistään hän ottaa viimeiseksi laukun mukaansa. Ja niin matka juhlapaikalle voi alkaa! Ja mitä morsiamella on laukussaan? Ei muuta kuin Yljältä lahjaksi saatua pyhyyttä ja puhtautta.

Valmiita morsiamia on juhlaansa lähtemässä siellä ja täällä. Muut ihmiset ovat tavallisissa arkiaskareissaan niin kuin muinakin päivinä. Raamattu kertoo, että arkiaskareissaan olevat kaksi naista jauhavat jauhinkivillä. Heistä toinen puetaan juhlaan ja otetaan, ja toinen jätetään.

Jos kaikki juhlaan tarvittava on laukun ottamista vaille valmista – olemme Jeesuksen ja Hänen Morsiamensa juhlan alkamisen viime hetkessä.

Jouko Piho ja suurin sanan miekka.

28.12.2021

Jouko Piho:

Suurin sanan miekka

No, nyt on todella suuri miekka, joka kuvaa hyvin sitä, että minä olen pieni, mutta sanan sanoma on suuri. Itse asiassa Jumalan Sana on se varsinainen mahtimiekka.

Jouko Piho ja suurempi sanan miekka.

28.12.2021

Jouko Piho:

Suurempi sanan miekka

No, nyt on suuri miekka.

26.12.2021

Jouko Piho:

En riemuitse Venäjän suorittamasta Suomen miehityksestä

Punk in Finland -foorumilla Juhani Korholainen kirjoitti, että minulle on varmaan pohjaton riemu, jos Venäjä joskus miehittää Suomen, koska olen profetoinut asiasta jo sen verran kauan.

Peter Pohjoinen oli samaa mieltä ja kirjoitti: ”Kyllä tuo on Joukolle sellainen märkäuni.”

Vastaan, että ensinnäkin kyse ei ole koko Suomen miehittämisestä vaan osan eli Venäjän armeija miehittää Itä- ja Pohjois-Suomen linjalla Kotka-Kouvola-Kuopio-Oulu.

Toisekseen en todellakaan riemuitse venäläisten miehityksestä missään mielessä. Se tulee olemaan ankeaa ja vaikeaa aikaa.

En iloitse siitäkään, että olin oikeassa, kun olen tuonut näitä Venäjä-profetioita esille jo toistakymmentä vuotta, koska eihän tässä ole kyse sanansaattajasta vaan sanomasta. Minä olen tehnyt vain velvollisuuteni.

Toivon ainoastaan, että kaikki Venäjä-profetiaa ja samalla Jumalaa ja minua pilkanneet ihmiset tekisivät parannuksen ja uskoisivat, että taivaassa on Jumala, joka säätää kansojen asumisen ajat ja rajat ja on kansakuntien Tuomari.

Jouko Piho ja suuri miekka.

26.12.2021

Jouko Piho:

Suuri miekka
 
Minulle profetoitiin Espoossa helmikuussa 2004, että Jumala tulee antamaan minulle suuren miekan. Kyse on symbolisesta sanan säilästä.
 
Jumala sanoi minulle tänään: "Sinulla on ollut iso miekka. Nyt minä annan sinulle vielä suuremman miekan."

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.

Veli T | Vastaa 20.01.2022 12.01

https://tinyurl.com/ycku3xwr
UNOHDA TEHOSTEROKOTUS JA VALMISTAUDU YLEISEEN PAN CORONAVIRUS -ROKOTTEESEEN, JOKA ON PAKOLLINEN JA RUISKUTETAAN SINUUN VUOSITTAIN

JARi | Vastaa 19.01.2022 21.37

ENGLANTI LOPETTAA KAIKKI COVID-TOIMENPITEET ja syynkin voi arvata!!!

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/england-ends-all-covid-measures-no-more-vax-passports-no-more-masks-no-more-restrictions

JARi 20.01.2022 01.50

https://www.reuters.com/world/uk/betting-omicron-has-peaked-british-pm-johnson-set-lift-covid-rules-2022-01-19/

JARi 20.01.2022 00.47

Kohta loppuu myös tapporokotteen piikittäminen kansalle, kun julkisuuteen vuotaneen salaisen asikrjan mukaan on ensin saatu murhattua 1,9 miljardia ihmistä

https://www.reuters.com/world/uk/betting-omicron-has-peaked-british-pm-johnson-set-lift-covid-rule

Karpaasi | Vastaa 17.01.2022 15.22

Espanjantauti oli myös rokote kokeilu ja Bil Gatesin isoisän kehittämä versio rokotteesta, johon vain kaikki rokotetut kuoli nopeasi

https://mvlehti.net/2022/01/15/paivan-video-espanjantauti-oli-rokotekokeilu-vain-rokotetut-kuolivat/

Kansanruiske 19.01.2022 14.38

Espanjantauti oli rokote kokeilu, kuten nykyinenkin ja tarkoitettu vain ihmisten vähentämiseen. Nykyinen on parempi ja tulee tappamaan huomattavasti enemmän

https://rapsodia.fi/espanjantauti-oli-rokotekokeilu-2/

Kansanruiske 19.01.2022 06.40

Näyttää olevan Espanjantauti toisinto nykyisestä koronasta rokotteineen ja kysymyksessä vain väestön vähentäminen. Sama kaava 100 vuoden välein ja sama suku

https://asiakas.kotisivukone.com/files/cuttingedgefinland.kotisivukone.com/Espanjantauti_oli_roko

Kamikatze 18.01.2022 10.50

Vaarallista lentää nyt matkustajakoneilla

https://uvmedia.org/2022/01/15/lentajapula-uhkaa-jyrkasti-lisaantyneet-kuolemat-ja-vammautumiset-koronarokotteista-vaarantavat-lentoliikenteen/

Punttipahka 17.01.2022 22.36

Ruumiskontit alkaneet täyttymään korona rokotetuilla kiihtyvään tahtiin. Pian ei riitä edes 40% ylikuolleisuus Suomessa

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/c3877a9f-c688-439f-9951-905e09f2231f

VeliT | Vastaa 10.01.2022 01.10

https://www.goodreads.com/book/show/55889430-trump-and-the-rise-of-the-remnant Trump and the Rise of the Remnant
Kirjoittanut J.Johnson

Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

tänään | 12:01

https://tinyurl.com/ycku3xwr
UNOHDA TEHOSTEROKOTUS JA VALMISTAUDU YLEISEEN PAN CORONAVIRUS -ROKOTTEESEEN, JOKA ON PAKOLLINEN JA RUISKUTETAAN SINUUN VUOSITTAIN

...
eilen | 01:50

https://www.reuters.com/world/uk/betting-omicron-has-peaked-british-pm-johnson-set-lift-covid-rules-2022-01-19/

...
eilen | 00:47

Kohta loppuu myös tapporokotteen piikittäminen kansalle, kun julkisuuteen vuotaneen salaisen asikrjan mukaan on ensin saatu murhattua 1,9 miljardia ihmistä

https://www.reuters.com/world/uk/betting-omicron-has-peaked-british-pm-johnson-set-lift-covid-rule

...
19.01 | 21:37

ENGLANTI LOPETTAA KAIKKI COVID-TOIMENPITEET ja syynkin voi arvata!!!

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/england-ends-all-covid-measures-no-more-vax-passports-no-more-masks-no-more-restrictions

...
Tykkäät tästä sivusta