Ajankohtaista 28

10.10.2021

Jouko Piho:

Suomen kaksi vaihtoehtoa

Suomella on tulevaisuudessa kaksi vaihtoehtoista kehityssuuntaa.

Kuvaan ensiksi sitä tietä, jolla me olemme tällä hetkellä.

Jos muutosta ei tule, Suomesta tulee liittovaltioksi muodostuvan Euroopan unionin pohjoinen maakunta tai osavaltio, mutta joka tapauksessa ei enää suvereeni ja itsenäinen valtio. Viimeistään silloin kalenterista poistetaan Itsenäisyyspäivä, jota ei ole enää mahdollista viettää. Ei ole myöskään Linnan vastaanottoa, paitsi jos keksitään jokin uusi Euroopan unioniin liittyvä juhla, jota vietetään vuosittain.

Tämä tie ei pääty kuitenkaan vain Eurooppaan, vaan se johtaa lopulta Maailman unioniin, jonka johdossa on Antikristus, joka tulee vainoamaan kristittyjä (myöhemmin myös juutalaisia) ja kaikkia niitä toisinajattelijoita, jotka eivät ota pedonmerkkiä ja jotka eivät kumarra häntä.

Jos näin käy, Suomenkin uskovat ja toisinajattelijat joutuvat yhteiskunnan ulkopuolelle (mistä on merkkejä jo nyt), koska he eivät voi osallistua mihinkään eivätkä voi käydä edes kaupassa.

Ainoa mahdollisuus on paeta erilaisiin omavaraisiin turvapaikkoihin, joissa yksilö voi selvitä Jumalan ja yhteisön avulla.

Silti osa uskovista ja toisinajattelijoista vangitaan ja teloitetaan. Raamatusta tulee kielletty kirja ja kirkot suljetaan, koska Saatana on koko maailman ja myös Suomen ruhtinas, jolta maailman petomainen diktaattori saa voimansa.

Huxleyn ja Orwellin dystopiat toteutuvat täydellisesti Suomessa.

Nyt kuvaan toista tietä.

Edellä mainitsemaani kauhuskenaariota ei tule, jos Suomi eroaa EU:sta eikä koskaan liity myöskään Maailman unioniin.

Silloin Suomi palaa täyteen itsenäisyyteen, jossa Suomi päättää itse kaikista asioistaan, joihin kuuluu myös sanan- ja uskonnonvapaus.

Suvereenissa Suomessa kukaan ei ottaisi maailman diktaattorin pedonmerkkiä eikä kukaan kumartaisi häntä.

Kaikki kaupat ja muut paikat olisivat auki kaikille. Ketään ei vainottaisi, vangittaisi eikä teloitettaisi.

Kirkot olisivat täynnä, Raamattua luettaisiin ja Suomen hallitus laatisi vanhurskaita lakeja.

Valtava Jumalan siunaus olisi Suomen yllä. Suomesta tulisi hyvin vahva valtio, ainoa, joka uskaltaisi asettua Antikristuksen hirmuvaltaa vastaan.

Kumman vaihtoehdon sinä haluat?


10.10.2021

Jenni Haukion puhe lotille

Jenni Haukio piti hienon ja koskettavan isänmaallisen puheen tänään Helsingin tuomiokirkossa pidetyssä lottien 100-vuotisjuhlassa.

https://www.paivanlehti.fi/rouva-jenni-haukio-kunnioi..

9.10.2021

Presidentti Kallion rukous laulettuna

Presidentti Kyösti Kallion rukous Suomen puolesta Talvisodan aikana 1939. https://www.youtube.com/watch?v=158_Xp5Oyjs.

7.10.2021

Jouko Pihon kirja-arvio:

Soluttautujat

Natsi-Saksan ajasta ilmestyy jatkuvasti uusia kirjoja, joista yksi viimeisimmistä on saksalaisen kirjailijan Norman Ohlerin trillerimäinen tietokirja ”Soluttautujat – Rakkautta ja vastarintaa Hitlerin Berliinissä”.

Liken kustantama 448-sivuinen vaikuttava teos perustuu laajaan tutkimustyöhön, päähenkilöiden intiimeihin päiväkirjoihin ja kirjeisiin sekä hätkähdyttäviin löytöihin Gestapon arkistoista. Kirja tuo arvokasta uutta tietoa saksalaisten omasta vastarinnasta.

Tositarinan päähenkilöitä on kaksi eli aristokraattiperheen tytär Libertas, joka rakastui nuoreen idealistiin Harroon ja jätti natsipuolueen, johon hän oli liittynyt jo v. 1933. Suhteillaan Göringiin Libertas auttoi tuoretta aviomiestään ylenemään ilmailuministeriössä ja pääsemään käsiksi salaisiin tiedustelutietoihin, jotka vastarintaliike välitti Moskovaan, kuten sen, että Stalin sai jo 17.6.1941 Harron välittämän tiedon Saksan tulevasta hyökkäyksestä eli Operaatio Barbarossasta, mutta ei uskonut siihen. Harro ei ollut Neuvostoliiton ihailija. Siitä huolimatta hän katsoi velvollisuudekseen välittää Moskovaan tietoja natsien salaisisista hyökkäyssuunnitelmista.

Libertas itse toimi pitkään Göbbelsin alaisessa Kulttuurielokuvakeskuksessa keräten samalla salaa aineistoa natsien hirmuteoista.

Harro ja Libertas pääsivät asemiinsa hyvien sukutaustojensa ansiosta ja sen takia, että he tunsivat suuren joukon aikansa kulttuurivaikuttajia. Riehakkaat juhlat, avioliiton riemu, mutta myös vaikeudet ulkopuolisine suhteineen sekä salaisen toiminnan paineet tulevat dramaattisesti esille.

Yhdessä pariskunta johti ”Punainen orkesteri” –nimistä löyhää verkostoa, jossa oli noin 150 jäsentä, taiteilijoita, kirjailijoita, lääkäreitä, konservatiiveja, kommunisteja, sosiaalidemokraatteja, jopa entisiä natseja. Verkostolla ei ollut keskitettyä johtoa, kiinteitä rakenteita eikä sääntöjä. Nimi oli Gestapon keksimä. Itse he eivät käyttäneet mitään nimeä.

Natsit siis olettivat, että kaikki heidän vastustajansa olivat kommunisteja. Heille ei tullut mieleenkään, että myös tavalliset patrioottiset saksalaiset voisivat olla heitä vastaan.

Osa oli toki kommunisteja, mutta Punaisen orkesterin jäsenistä ei monikaan, vaikka he tekivät yhteistyötä Neuvostoliiton kanssa, mutta vain taktisista syistä eli Hitlerin hirmuvallan kukistamisen takia.

Vastarintaliikkeen toimintamuotoja olivat kansallissosialismin vastaiset tarrat ja lentolehtiset, monikielinen pakkotyöläisille suunnattu aikakauslehti ja juutalaisten tukeminen sekä ennen kaikkea salainen yhteydenpito ympärysvaltoihin eli sekä Moskovaan että Lontooseen.

Lopulta Gestapo sai vihiä verkostosta. Se selvitti radioliikenteen salauskoodin ja ryhtyi purkamaan sieppaamiaan viestejä. Silmukka alkoi kiristyä. Harro, Libertas ja monet muut pidätettiin ja teloitettiin.

Kolmikymppinen Harro Schulze-Boysen kätki viimeisen viestinsä juuri ennen hirttämistään 22.12.1942 Gestapon päämajaan, jonka raunioista se löytyi kesällä 1945.

Viimeiset argumentit
köysi ja giljotiini eivät ole,
eivätkä nykyiset tuomarit
vielä viimeistä tuomiota lue.

Suosittelen Soluttautujat-kirjaa kaikille historiasta, Natsi-Saksasta ja poliittisesta vastarinnasta kiinnostuneille ja kaikille muillekin. Kirja onnistuu antamaan uutta tietoa aiheesta, joka voi tuntua näennäisesti loppuun kalutulta, mutta josta kuitenkin löytyy uutta tietoa ja näkökulmaa, joka on kerrottu sujuvasti, elämyksellisesti ja mukaansa tempaavasti.

7.10.2021

Jouko Piho:

Maanpetos ja valtiopetos eivät aina ole rikoksia

Maanpetos ja valtiopetos ovat rikoksia, mutta eivät aina – paitsi tietysti kulloistenkin vallanpitäjien mielestä.

Mutta moraalin ja kansan todellisen parhaan takia mainitut rikokset voivat joskus ollakin oikeutettuja tekoja, jos niiden tarkoituksena on vastustaa ja kukistaa maata tuhoava ja kansaa sortava vallassa oleva diktatuurinen puolue tai juntta.

Tällaisessa tilanteessa maan- ja valtiopetokseen väitetysti syyllistynyt ei itse asiassa petä maataan, vaan yrittää puolustaa sitä vääryydeltä. Ainoa, minkä hän pettää, on valtaa pitävä rikollisjoukkio, mikä pitääkin saada pois vallasta.

Paras esimerkki ovat vastarintaliikkeet Natsi-Saksan kansallissosialistista rosvo- ja murhaajahallintoa vastaan. Kun natsien vastustajia saatiin kiinni, heidät vangittiin tai teloitettiin maanpettureina.

He olivat kuitenkin maanpettureita vain natsien mielestä. Tosiasiassa he olivat maataan rakastavia patriootteja, jotka olivat valmiit riskeeraamaan oman elämänsä pelastaakseen maansa ja kansansa lain ja moraalin yläpuolelle asettautuneiden natsihirviöiden käsistä.

Natsien lisäksi samanlaisia oikean vastarinnan tilanteita on ollut ja on parhaillaan muuallakin, varsinkin kommunistisissa ja ääri-islamin hallitsemissa maissa.

Mutta valitettavasti myös lännen demokratiat ovat koko ajan liukumassa kohti saneludiktatuuria, jossa kaikkien pitää olla kaikista asioista samaa mieltä eli sitä mieltä mitä vallassa oleva hallinto ja sitä tukeva valtamedia ovat.

Lopulta asiat menevät niin pitkälle, että maailmassa on yksi diktaattori, joka määrää kaikesta yhdessä maailmanhallituksen kanssa. Hirmuhallitsija on Raamatun mainitsema Peto eli Antikristus.

Uskovat ja itsenäiset ajattelijat eivät voi alistua tällaisen hirmutyrannian alle. Ainoa vaihtoehto on toimia maan- ja valtiopetoksellisesti eli vastustaa tulevaa Maailman imperiumia kaikin mahdollisin keinoin, joista tärkein on se, että kieltäytyy ehdottomasti ottamasta diktaattorin pedonmerkkiä eikä missään nimessä kumarra Petoa tai hänen kuvaansa, vaikka sellaistakin tullaan vaatimaan.

Oma ajatukseni on ollut jo vuosia, että Suomi voisi myös valtiona olla tulevan antikristillisen maailmanhallinnon ulkopuolella. Se edellyttäisi eroa EU:sta ja YK:sta ja siirtymistä täyden itsenäisyyden tielle. Tiedän, että visioni kuulostaa utopistiselta, mutta Jumalan avulla se voisi onnistua. Jos näin käy, Suomesta tulee Jumalan kuningaskunta, kun koko muu maailma on Saatanalta voimansa ja valtansa saavan Antikristuksen vallan ja sorron alla.


30.9.2021

Äidin tuskanhuuto useita vuosia psykiatrisessa pakkohoidossa olevan poikansa puolesta

Sain tänään pitkän kirjeen äidiltä, jonka poika on ollut useita vuosia pakkolääkityksessä suomalaisessa psykiatrisessa sairaalassa.

Haluan antaa äänen äidin tuskalle ja julkaisen hänen kertomuksensa eri nettifoorumeilla lyhennyttynä ja kaikki nimet poistettuina. Itse asia tulee joka tapauksessa täysin selväksi eli se, että Suomen psykiatrisessa hoidossa on suuria puutteita, jotka pitäisi ehdottomasti korjata. Ohessa äidin viesti tiivistettynä.

”Voisitko HYVÄ YSTÄVÄ JA LÄHIMMÄINEN katsoa tätä asiaa, joka koskettaa periaatteessa kaikkia psykiatrisessa sairaalahoidossa olevia, joita kohdellaan mielivaltaisesti? Pakkohoitolaki mahdollistaa tämän. Myös koko psykiatria avohoitoa myöten on lääkehoidon valtaama.

Se on pakkodiagnoosia ja pakkolääkitystä. Mitään muuta ei anneta. Diagnoosit ovat ihan hatusta vedettyjä ja pakkohoitolaki mahdollistaa pakkolääkinnän, josta usein vain seuraa vakavia haittavaikutuksia potilaille ja kroonistavat vaivat. Ihmiset jäävät sairaalakierteeseen sen sijaan, että heidät hoidettaisiin kuntoon. Joka vuosi yhä nuorempi ihminen jää eläkkeelle mielenterveyssyistä. Se ei ole tervettä.

Usein koko perhe ja sukukin kärsivät yhden ihmisen mielivaltaisesta hoidosta kuten meidän perheessä.

Takana on lääketeollisuus, joka aggressiivisesti kouluttaa psykiatrian lääkäreitä ja henkilökuntaa uskomaan tähän valheeseen. He käyttävät ihmisiä vain lypsylehminä.

Luvattiin niin katsoa lääkitystä, mutta eihän sitä katsottu, vain nostivat sitä. Eivät vaihtaneet tai mitään. Vointi heikkeni tietysti, kun nämä lääkkeet eivät herkälle pojalle sovi. Heiltä ei saa mitään apua lääkkeiden poisottamiseen tai laskemiseen ja ne ovat heidän mukaansa "loppuelämän lääkitys".

Lääkärit eivät myönnä edes, että lääkkeissä olisi mitään vikaa saatika sitten, että niistä tulisi vieroitusoireita tai lopetusoireita.

Me olemme joidenkin ihmisten kanssa puhuneet, että nämä asiat pitäisi tuoda julkisuuteen ja suuren yleisön tiedoksi ja välittömästi PAKKOHOITOLAKI saada pois Suomessa, koska lääkärit käyttävät sitä väärin.

Psykiatria ei ole edes mikään ala, joka auttaisi ihmisiä tai että sillä olisi mitään kykyä siihen. Sen agenda perustuu vain lääkäreiden ja lääkefirmojen pönkittämiseen.

Huoleni on niin suuri, että tuntuu että kuolen. En saa tavata poikaani kuin kerran viikossa 15 minuutin ajan. Silloinkaan en saa viedä tuliaisia enkä saa viedä häntä ulos kävelylle. En saa myöskään soittaa pojalleni. Pojallakaan ei saa olla puhelinta, joten hän ei voi soittaa minulle eikä kavereille. Poikani ei saa myöskään olla tietokoneella, mikä virkistäisi häntä.

Pienen ihmisen on lähes mahdotonta taistella tätä mielivaltaa vastaan ja päästä heistä eroon. Siihen tarvittaisiin joku ÄÄNITORVI, joka voisi kertoa julkisuuteen näistä asioista.

Voisitko sinä olla mukana tässä tärkeässä missiossa, jolla pelastettaisiin tulevaisuuden ihmiset psykiatrian mielivallasta?”

Äidin viestin luettuani jäin suuren ihmetyksen valtaan. Miten tällainen keskitysleirimäinen pakkohoito ja haitallinen pakkolääkintä vain lääkärien omien etujen takia ja lääkefirmojen voittojen maksimoimiseksi voi olla mahdollista maailman parhaassa maassa?

Tämä ei ole oikein. Tämä on taivaaseen asti huutava vääryys. Mauno Koivistoa siteeraten: ”Jotain tarttis tehrä!”

Nykyinen hallitus ei sitä tee.

Joten hallitus on vaihdettava.

28.9.2021

Vapauttava totuus

Lisää tietoa niille, jotka eivät katso vielä tietävänsä kaikkea. En ota kantaa Vapauttava totuus -Youtube-kanavan informaation oikeellisuuteen. Jokaisen pitää tehdä se itse. Välitän vain linkin: https://www.youtube.com/channel/UCNClz5_r0LrFH8TwjIt2zKA


28.9.2021

Savipisara

Savipisarassa on tietoa sinulle, joka uskallat pohtia muita selitysmalleja nykyisen tieteen auktorisoiduille väitteille. En ota kantaa itse asioiden puolesta tai vastaan. Tarjoan vain mahdollisuutta tutustua itse toisenlaiseen informaatioon.

https://www.youtube.com/channel/UCShP6lw7xWGGt8aIpb_RCRw 

22.9.2021

Jouko Piho:

Diktatuuria vastaan!


Nouskaa terveysfasismia, diktatuurista rokotepassia ja lääketieteellistä apartheidia vastaan!

Meitä ollaan viemässä täyttä vauhtia jo George Orwellin ja Aldous Huxleyn kirjoissaan kuvailemaan dystooppiseen kauhudiktatuuriin.

22.9.2021

Jouko Piho:

Osuva raamatunkohta

"Kun vanhurskaat vallitsevat, kansa iloitsee, kun pahat saavat vallan, kaikki kätkeytyvät." Sananl. 28:12.

Viimeksi mainittu asia kätkeytymisestä pahojen hallitessa on nykyään totta kirjaimellisesti, kun maskikansa vaeltaa joka paikassa alistumisen merkki kasvoillaan.

21.9.2021

Jouko Piho:

Älä ole pelokas maskilammas

Suurin osa ihmisistä on pelokkaita maskilampaita, jotka tottelevat alistuneesti orjuuttajiaan ja tappajiaan. Ole sinä rohkea yksilö, joka ei kumarra hallitusta eikä viranomaisia, kun ne antavat ihmisille vahingollisia määräyksiä.

20.9.2021

Jouko Piho:

Miksi Temptation Island –ohjelman parit sekoilevat?

En katso kyseistä ohjelmaa, mutta kuulin tänään autoradiossa, että MeNaiset-kanavan toimittaja ihmetteli sitä, että Temptation Island –ohjelmassa parit vakuuttavat kyynelsilmin rakkauttaan viimeisenä iltana ennen kolmen viikon eroa ja sitten menevät pian sen jälkeen kielisuutelemaan ja sänkyyn vieraan sinkun kanssa.

Minä en ihmettele ollenkaan. Sehän on koko ohjelman tarkoituskin, kuten jo nimi sanoo eli Viettelysten saari.

Toinen selittävä tekijä on alkoholi, joka tunnetusti heikentää isojen aivojen arviointikeskusta ja siirtää päätöksentekoprosessia yläpäästä alapäähän.

Profeetta Hoosea sanoi: ”Huoruus ja viini vievät kansalta järjen.” Ja Paavali varoitti: ”Älkää juopuko viinistä, sillä siitä tulee rietas meno.”

Ja sitten toimittaja ei ymmärrä sitä, että miten ne nyt noin villiintyy. Tietenkin niin käy, kun tahallaan haetaan seksuaalisen himon tyydytystä ja vielä alkoholin vauhdittamana. Mitenkään muutoin ei voi käydä.

19.9.2021

Moniammatillinen koronakriisin ratkaisuryhmä

https://mkrsuomi.fi/ 

18.9.2021

Mielenosoitus Helsingissä 18.9.2021 lasten ja vapauden puolesta

Livelähetys: https://tokentube.net/…/MIELENOSOITUS-LIVE-18-9-NOIN-KLO-13…

 

16.9.2021

Mielenosoitus Helsingissä 18.9.2021 lasten ja vapauden puolesta

Lasten ja vapauden puolesta järjestetään mielenosoitus eduskuntatalon edustalla lauantaina 18.9.2021 klo 14. Samanlainen mielenosoitus pidetään samanaikaisesti lähes 140 kaupungissa ympäri mailmaa. Klikkaa kuvaa, jos haluat nähdä sen suurempana.

15.9.2021

Jouko Piho:

Kirjoitustyylini

Kirjoitan usein terävästi. Profeetta ei voi julistaa muulla tavoin.

Minulle totuus on tärkeämpi asia kuin se, että joku voi loukkaantua totuudesta. Pahuuden kanssa ei voi saada aikaan mitään yhteisymmärrystä tai sivistynyttä keskustelua.

Lietson vihaa vääryyttä vastaan. Vihaan ja vastustan sitä, mitä Jumalakin vihaa ja jonka hän tulee aikanaan tuomitsemaan.

Tällainen viha on oikein. Pahuutta ei pidä paapoa tai on itsekin osa syntiä ja Jumalan tuomion alla.

 

14.9.2021

Maskiteatteria

Yläkuvassa USAn demokraatit keskustelevat keskenään ilman maskeja, mutta alakuvassa useimmilla on maskit, koska paikalle tuli valtamedian tiedotusvälineet kuvaamaan. Jos tämä ei ole valheellista ja tekopyhää teatteria, niin mikä on? Klikkaa kuvia, jos haluat nähdä ne isompana.

12.9.2021

Jouko Piho:

Suomalaiset, älkää alistuko diktatuuriin!

Kuten sammakko keitetään vähitellen kuoliaaksi, niin samoin ihmisten vapauksia viedään pikku hiljaa, jotta ihmiset eivät nousisi vastarintaan, vaan tottuisivat uuteen normaaliin muka väistämättömänä asiana, kunnes kaikki on liian myöhäistä.

Suomalaiset, älkää alistuko diktatuuriin!

10.9.2021

Jouko Piho:


Tehkää kapina - paluu normaaliin!

Kaupassa oli edessäni kassajonossa kolme henkilöä ilman maskia. Tällaista normaaliutta ei ole näkynyt pitkään aikaan.

Jokohan järki ja itsenäisyys alkaisivat vihdoinkin toimia aivopestyillä ja pelokkailla lampailla, että he eivät enää käyttäisi turhia ja haitallisia maskeja, vaan heittäisivät nämä poliittisen alistamisen merkit ikuisesti roskikseen?

Tehkää kapina eliitin poliittista manipulaatiota ja valtamedian propagandaa vastaan.

 

8.9.2021

Jouko Piho:

Risti päärynässä

Ostin tänään Loviisan S-Marketista yhden päärynän. Huomasin vasta kotona, että päärynässä näkyy selvästi risti.

7.9.2021

Jouko Piho:

Laittomuus pääsee valtaan

Raamatun mukaan lopunaikana laittomuus pääsee valtaan ja viimeinen diktaattorikin eli Antikristus on nimeltään Laittomuuden ihminen. Ihmisiä hämätään ja eksytetään siten, että kaikki laittomuus puetaan tietysti laillisuuden valeasuun.

 

Jouko Piho:

En valehtele

Minua syytetään valehtelijaksi.

Väite on väärä. Mikään ei ole minulle niin tärkeää kuin rehellisyys. Minut tuntevat tietävät tämän todeksi.

Valehtelu on sitä, että tuo esille propagandasyistä jonkin väitteen, vaikka tietää sen olevan valetta.

Näinhän on tehty kautta historian. Mieleeni tulee erityisesti katolisen kirkon jesuiitat, jotka perustelivat valehtelemista iskulauseella ”Tarkoitus pyhittää keinot”.

Heidän jälkeensä kaikki diktatuurit ovat noudattaneet samaa oppia, että valehdella saa ja pitää, jos se edistää heidän asiaansa. Tunnetuimpia ovat natsit ja kommunistit, mutta samaa kyynistä valehtelua on myös lännen muka-demokratioissa, kuten USAssa ja EU:ssa.

Minä en toimi koskaan niin, että levittäisin tarkoituksenmukaisuussyistä tietoisesti jotakin valhetta.

Jos kirjoittamani asiat tai jotkin yksityiskohdat eivät pidä paikkaansa, kyse ei ole tahallisesta valehtelusta, vaan erehdyksestä tai saamistani vääristä tiedoista. Tosin niidenkin kohdalla voi olla kyse siitä, että jotkut pitävät informaatiotani virheellisenä, vaikka se olisikin totta.

Sanotaan, että erehtyminen on inhimillistä. Nyt netin verenhimoisilla teilaajilla ei ole mitään humaanisuutta, vaan he leimaavat pienenkin virheen jälkeen minut ja monet muut valehtelijaksi. Tällöin he rikkovat surutta kahdeksatta käskyä vastaan, että lähimmäisestä ei pidä sanoa väärää todistusta.

6.9.2021

Jouko Piho:

Minä olen huutava ääni

Jumala puhuu minulle monin eri tavoin, myös laulujen kautta.

Menin tänään kauppaan ja laitoin autoradion päälle. Juuri silloin nainen lauloi: ”Minä olen huutava ääni.”

Koin silloin voimakkaasti, että tuo on minun tehtäväni: minäkin olen huutava ääni, kuten Johannes Kastaja, joka saarnasi erämaassa parannusta ja Messiaan tulemusta.

6.9.2021

Jouko Pihon kannanotto:

Tuomareilla ei ole pätevyyttä Raamatun tulkitsemiseen

Tuomareilla ei ole pätevyyttä Raamatun tulkitsemiseen eikä oikeutta tuomita rikolliseksi yhtä raamatuntulkintaa, jota suuri osa kristikunnasta kannattaa. Suutari pysyköön lestissään.

4.9.2021

Jouko Piho:

Lopunaikojen viimeiset vallankumoukselliset

Jeesukselle uskolliset kristityt (eivät kaikki kristityt) ja monet juutalaiset (eivät kaikki) ovat viimeisten aikojen uljaimmat ja lopulta ainoat vallankumoukselliset, koska kaikki muut eli lähes koko maailma tulee alistumaan Antikristuksen vallan alle.

4.9.2021

Totuuden kertominen on vallankumouksellista

George Orwell: ”Maailmanlaajuisen petoksen aikana totuuden kertominen on vallankumouksellinen teko.”

Jouko Piho: ”Ole vallankumouksellinen ja itsenäinen ajattelija äläkä usko vallanpitäjien, viranomaisten, valtamedian ja harhaanjohdetun enemmistön eli muiden ihmisten valheita.”

4.9.2021

Jouko Piho:

Mikä ohjaa ihmisiä?

Ihmisiä ohjaavat yksipuolisen näkemyksen valinneet poliittiset päättäjät, viranomaiset, valtamedia ja suuren yleisön muodostama enemmistö. Totuudella ei ole niinkään väliä, kunhan on samaa mieltä kuin muutkin ihmiset, ettei vain tule syrjityksi ja haukutuksi.

Onneksi meitä toisinajattelijoitakin on jonkin verran, meitä, joita ohjaa vain totuus. Me maksamme siitä kalliin hinnan, mutta joka penni on sen arvoinen. 

4.9.2021

Jouko Pihon kirja-arvio:

Kansalainen Kekkonen – Suuri suunnitelma

Olin 9-vuotias, kun Urho Kekkosesta tuli v. 1956 Suomen tasavallan kahdeksas presidentti. Olen siis elänyt Kekkosen presidenttikauden ja lukenut hänestä myös monia kirjoja, mutta oli silti hyvin mielenkiintoista tutustua amerikkalaisen toimittajan ja historioitsijan Gordon F. Sanderin tänä vuonna 2021 ilmestyneeseen uutuuskirjaan ”Kansalainen Kekkonen – Suuri suunnitelma”, koska tässä 507-sivuisessa järkäleessä oli melkoisen paljon täysin uusia tietoja.

Sander perehtyi Urho Kekkosen presidenttikausiin kuuden vuoden ajan käännättäen suomenkielisiä lähteitä, kahlaten arkistoja ja tehden haastatteluja Suomessa ja Yhdysvalloissa.

Kyseinen kirja keskittyy kuitenkin Kekkosen ensimmäisen kauden 1956-1962 tapahtumiin, joten mukana on tuoretta informaatiota niin vuoden 1958 yöpakkasista kuin vuoden 1962 noottikriisistä.

Ensimmäisen presidenttikauden alussa lähes puolet kansasta vihasi Urho Kekkosta. Kauden lopussa hänelle ei ollut varteenotettavaa vaihtoehtoa. Yhdysvaltalainen Gordon F. Sander kertoo tarkasti, miten kaikki oikein tapahtui.

Yllättäviä paljastuksia sisältävä teos kuvaa, kuinka täpärästi presidentiksi valittu Kekkonen teki itsestään korvaamattoman niin kotimaassa kuin ulkopoliittisesti, ja sijoittaa UKK:n ja Suomen osaksi paljon suurempaa, Neuvostoliiton ja USA:n välistä kylmää sotaa, joka oli tuon tuosta vähällä kuumeta tuliseksi yhteenotoksi.

Gordon F. Sander kirjoittaa poikkeuksellisen vauhdikkaasti ja tarkastelee Kekkosen ensimmäistä, käänteentekevää ja dramaattista presidenttikautta amerikkalaisin silmin, vapaana suomalaiskirjoittajien rintamalinjoista. Sen takia Sander on voi sekä kehua Kekkosta että myös antaa suorasanaista arvostelua. Suomessa taas on varsin yleistä, että osa tutkijoista ja kirjoittajista on lähes kritiikittömiä Kekkosen ihailijoita, kun taas toiset ovat lähes kritiikittömiä Kekkosen vastustajia samaan tapaan kuin oli tilanne Kekkosen eläessäkin. Olen itse Sanderin linjoilla eli tunnustan monet Kekkosen ansiot, mutta arvostelen toisaalta myös joitakin hänen politiikkansa lieveilmiöitä.

Suosittelen Sanderin kiintoisaa teosta kaikille historiasta, Suomesta, Yhdysvalloista, Neuvostoliitosta, Kekkosesta, Kennedystä ja Hrushtshevista kiinnostuneille ihmisille.

30.8.2021

Jouko Piho:

Sanna kertoo veljensä Samin koronarokotekuolemasta Levelin studiossa

Koska joku ehdotti minulle jokin aika sitten somessa, että olisi hyvä, jos joku 32-vuotiaana kesäkuussa 2021 koronarokotteen jälkeen kuolleen Sami Naukkarisen omaisista antaisi haastattelun Levelin studiolle, kysyin asiaa lähisukulaisilta ja Nico Giansantilta.

Kummatkin tahot suostuivat ja 29.8.2021 klo 21 striimattiin Levelin studiossa lähes kuusituntinen lähetys, jossa oli mukana myös Sami Naukkarisen sisko Sanna Naukkarinen, vaimoni tyttärentytär, joka kertoi tosiasioita veljensä kuolemasta, johon ei ole löytynyt mitään muuta syytä kuin koronarokotteen aiheuttama sydämen laajennus ja useat keuhkoveritulpat. Ruumiinavauksen tehnyt kuolinsyyntutkija piti syy-yhteyttä koronarokotteeseen niin todennäköisenä, että hän halusi auttaa omaisia ja tarjoutui tekemään haittailmoituksen Fimealle.

Tässä linkki ohjelmaan, jossa Sannan osuus on 23 minuuttia 1:53 ja 2:16 välillä: https://youtu.be/TqVc6aajUU8 . Jakakaa tätä linkkiä laajalti.

28.8.2021

Jouko Piho:

Kristillisdemokraatit yrittää nostaa kannatusta maallistumisen avulla

Helsingin Sanomat otsikoi 28.8.2021 uutisensa KD:sta ”Kristillisdemokraatit kipuilee uskontoleimaa”.

Juttu alkaa: ”Kristillisdemokraattien heikko menestys kesäkuun kuntavaaleissa on saanut puolueen harrastamaan itsetutkistelua perjantaina alkaneessa, etäyhteyksin järjestettävässä puoluekokouksessa.”

KD teetti huonon vaalimenestyksen jälkeen sisäisen analyysin, jonka mukaan monet jäsenet kokivat, että puolueen profiloituminen uskontopuolueeksi laskee kannatusta.

Olen eri mieltä. En usko, että lisääntyvä maallistuminen ja yleispuolueen statuksen tavoittelu auttaa KD:ta nostamaan kannatustaan. Maallisia yleispuolueita on jo tarpeeksi. Nyt olisi tilausta kunnon radikaalille uskontopuolueelle, mutta tätä maailmaa ja sen mielipiteitä mielistelevä KD ei voi sellainen olla.

26.8.2021

Jouko Piho:

Uusi uskonto

Suomessa ja koko maailmassa leviää vauhdilla uusi uskonsuunta, joka on kiivas ja suvaitsematon, ja vaatii kannattajiltaan ehdotonta tottelevaisuutta, kuten maski- ja rokotepakkoa. Uuden uskonnon nimi on KORONALAHKO. Älä usko eliitin ja sen omistaman valtamedian valhepropagandaa.

26.8.2021

Jouko Piho:

Miksi länsi suosii islamia?

Miksi lännen ateistit, vihreät, feministit ja vasemmistolaiset sekä suuri osa marxilaisen ja arvoliberaalin ideologian omaksunutta omasta aatteestaan luopunutta keskusta-oikeistoa ja maailmanmielisiä liberaalikristittyjä suosivat takapajuista ja naisia sortavaa islamia eivätkä näe sen vaarallisuutta?

Vastaan: ”Koska heillä kaikilla on sama väärä henki, joka vastustaa oikeaa Jumalaa ja Raamatun arvovaltaa puolustavia ja Jeesukseen uskovia kristittyjä. Kyseessä on siis epäpyhä allianssi eli heitä yhdistää yhteinen vihollinen.”  

26.8.2021

Jouko Piho:

Islam on väärä uskonto

Islam on pakanuudesta, juutalaisuudesta ja kristinuskosta tietoja ja vaikutteita saanut antijuutalainen ja antikristillinen väärä uskonto, jota tulee vastustaa, koska se kieltää Jeesuksen jumaluuden ja pelastuksen armosta ja uskosta sekä vainoaa juutalaisia ja kristittyjä.

26.8.2021

Jouko Piho:

Oikea ja väärä siirtolaisuus

Oikea siirtolaisuus on siirtymistä laillisesti toiseen maahan työtä tekemään, naimisiin tai opiskelemaan. Väärä siirtolaisuus on tunkeutua väkisin toisiin maihin valehdellen ja teeskennellen olevansa pakolainen, vaikka etsiikin vain ilmaista sossun kustantamaa helppoa elämää.

25.8.2021

Jouko Piho:

Miksi en voi kuulua mihinkään?

Olen yrittänyt olla mukana jäsenenä eri seurakunnissa ja poliittisissa puolueissa, mutta olen aina joutunut eri syistä niiden ulkopuolelle. Olen joko eronnut, kun minua on estetty toimimasta tai minua ei ole otettu mukaan alunperinkään. Omiakin yrityksiä on ollut, mutta ilman menestystä.

Olen tullut vihdoinkin siihen loppupäätelmään, että minun ei itse asiassa tule kuulua mihinkään ihmisten yhteisöihin. Minun tulee olla yksinäinen susi.

Miksi moinen johtopäätös?

Siksi, että koen, että minun on profeettana parempi olla yksin, riippumaton (Paavalikin oli) ja kaiken ulkopuolella, jotta voisin nuhdella mitä tahansa seurakuntia, puolueita ja järjestöjä niiden ja niissä toimivien ihmisten synneistä ja pahoista teoista, jos Jumala käskee minua niin tekemään.

Jos olisin mukana jossain tällaisessa yhteisössä, niin tällainen Jumalan tuomion esiintuominen voisi olla vaikeampaa. Tai jos kuitenkin julistaisin sen mitä Herra kehottaa minua sanomaan, niin saisin potkut alta aikayksikön, joten on parempi, että en kuulu mihinkään.

Olen erämaan huutava ääni, jota kukaan ei voi määrätä, paitsi Jumala.

 

Jouko Piho:

Muslimien pitää auttaa muslimeja

Muslimien vihaamalla ja halveksimalla lännellä ei ole mitään velvollisuutta auttaa muslimien keskinäisten sotien takia ahdinkoon joutuneita ihmisiä. Se velvollisuus kuuluu maltillisille muslimivaltioille, joita on suurin osa, monet vielä hyvin rikkaita.

22.8.2021

Jouko Piho:

Halveksin anonyymejä somekirjoittajia

Somessa suurin osa kirjoittajista on anonyymejä eli he kirjoittavat ilman oikeaa nimeään jollain nimimerkillä.

Ymmärrän, että joillain harvoilla ihmisillä ei ole heidän työnsä, turvallisuutensa ja elämäntilanteensa takia muuta mahdollisuutta.

Mutta en hyväksy niitä kaikkia muita, jotka valitsevat nimettömyyden voidakseen sen suojista suoltaa valheita ja kaikenlaista sontaa toisten niskaan. Minusta sellainen puskista sala-ampuminen on raukkamaista, halveksittavaa ja vastuutonta. En voi ottaa vakavasti yhdenkään anonyymin kirjoittajan viestiä, koska en tiedä, kuka sen takana on.

22.8.2021

Jouko Piho:

Biden on heikko - Trump palaa presidentiksi

Trumpin paluu presidentiksi näyttää päivä päivältä selvemmältä. Bidenin mentaaliset ongelmat, täysi virhearviointi ja katastrofi Afganistanin tilanteen hoidossa ovat johtaneet siihen, että USA on tällä hetkellä ilman voimakasta johtajaa. Kansa kaipaa sellaista takaisin. Trumpin suosio on pilvissä.

22.8.2021

Jouko Piho:

Somen valheväitteitä minusta

Some on täynnä valheellisia väitteitä, kuten että minä olen homo, natsi, hullu, narsisti, eksyttäjä, Luciferin palvoja ja väärä profeetta, vaikka minä olen mieleltäni terve ja hetero Jumalan palvoja, palvelija, profeetta ja natsismin, kommunismin, Luciferin ja tulevan Antikristuksen vastainen totuuden julistaja, joka ei hae omaa vaan Jumalan kunniaa.

20.8.2021

Jouko Piho:

Bannipolitiikkaa

Uusi Suomi on antanut monille ikuisen bannin, minullekin. Facebook antaa 30 päivän banneja eriävistä mielipiteistä, kuten minulla on parhaillaan. Helsingin Sanomat ei julkaise lähettämiäni mielipidekirjoituksia.

En ole saanut banneja Twitterissä, VKontaktessa, MeWessä, Hommaforumilla, Ylilaudalla, Telegramissa, Suomi 24:ssä enkä Youtubessa, joissa olen mukana. Sen lisäksi voin julkaista vapaasti tekstejäni omilla nettisivuillani www.jouko-piho.fi.

Eli jonkin verran sananvapautta on vielä jäljellä, mutta liian paljon Suomessa on myös bannipolitiikkaa, joka perustuu vain liberaalin ja usein vasemmistolaisen median sotaan konservatiivisia ja kristillisiä mielipiteitä vastaan, joille ei haluta antaa julkisuutta.

18.8.2021

Jouko Piho:

Kannanottoni sisällissodalla uhoamiseen

Ymmärrän että ihmiset ovat hyvin väsyneitä, turhautuneita ja suuttuneita mielivaltaisiin sulkuihin, rajoituksiin, maskipakkoihin ja pakkorokotuksiin, varsinkin lapsille, mutta haulikoilla, barrikadeilla, kapinalla ja sisällissodalla uhoaminen ei ole oikea keino. Ainoa ratkaisu tähän hulluuteen on Jumalan taivaasta antama hengellinen herätys, joka muuttaa ihmisten ajattelun ja mielipiteet.

17.8.2021

Sami Naukkarisen äidin haastattelu

Koronarokotteen ottamisen jälkeen 32-vuotiaana kuolleen Sami Naukkarisen Maria-äidin haastattelu: https://youtu.be/u40rDSGgcOI .

14.8.2021


Jouko Piho:

Kannanottoni Riikka Purran valinnan johdosta

Tapasin tänään Perussuomalaisten uudeksi puheenjohtajaksi valitun Riikka Purran ensimmäisen kerran 21.10.2018, kun olin silloisen puoluehankkeeni Siniristin Liiton teltan kanssa Lohjan Suurmarkkinoilla kannattajakortteja keräämässä.

Jussi Halla-aho tuli teltallamme käymään mukanaan PS:n poliittinen suunnittelija Riikka Purra. Halla-aho sanoi: ”Kuulin, että sinä olet täällä torilla, joten halusin tulla tervehtimään sinua!” Samalla hän esitteli Riikan minulle. Olin iloinen ja otettu, mutta hämmennyin sen verran, että tilanteesta ei tullut otettua valokuvaa.

Tiesin heti, että tämä ei ole sattumaa, vaan Halla-aho halusi minun tutustuvan seuraajaansa. Tai siis ainakin minä ajattelin niin, ehkä myös he.

Olen sen jälkeen seurannut Riikka Purran puheita ja kannanottoja, joista olen enimmäkseen täysin samaa mieltä kuten olin Halla-ahonkin kanssa. Jos on jotain eroja, niin kyse on lähinnä korostuseroista kuten aina politiikassa, jossa jotkut ovat maltillisempia ja toiset haluavat taas radikaalimpaa toimintaa.

Riikka Purra haluaa viedä Perussuomalaiset seuraavaan hallitukseen, mutta vain, jos PS onnistuu siellä saavuttamaan oleellisia tavoitteitaan. Purra ei halua toistaa Timo Soinin virheitä, jotka johtivat kannatuksen dramaattiseen laskuun.

Purran hallitusehtojen toteutuminen vaatii Perussuomalaisten voittoa kevään 2023 eduskuntavaaleissa, jonka jälkeen Purran on vielä löydettävä hallitusneuvotteluissa kumppanit, joita voi aidosti olla vain keskustassa ja oikeistossa, koska Purra on monissa asioissa hyvin kaukana punavihreästä politiikasta ja erityisesti Sanna Marinista, jonka kanssa hän ei mahdu samaan hallitukseen.

Toivon, että tulevassa porvarihallituksessa on mukana myös Ano Turtiaisen johtama Valta kuuluu kansalle –puolue, koska vasemmistohegemonian torjumiseen tarvitaan kaikki konservatiiviset ja isänmaalliset voimat. Ajattelin ja toin esille jo vuosia sitten, että Suomeen tarvitaan PS:n lisäksi sitä radikaalimpi toinen oikeistopuolue, johon kaikki ne voisivat liittyä, jotka eivät syystä tai toisesta koe Perussuomalaisia omaksi puolueekseen tai eivät voi siinä toimia, vaikka haluaisivatkin.


Lopuksi lämpimät onnitteluni sinulle Riikka! Uskon, että sinusta tulee hyvä puheenjohtaja. Olet hyvä yhdistelmä järkeä, tahtoa ja tunnetta.

Toivon myös, että me voisimme vielä joskus tavata syvällisen keskustelun merkeissä, kuten oli puhetta Lohjan torilla vajaat kolme vuotta sitten, mutta siitä ei koskaan tullut mitään. Minulla olisi sinulle sanoma Jumalalta.

12.8.2021

Onko Turtiaisen VKK profetoitu uusi oikeistopuolue?

Julkaisin 30.7.2015 nettisivullani www.jouko-piho.fi osiossa Profetioita 4 seuraavan sanoman: ”Uskovan miehen 28.7.2015 Herralta saama ilmoitus. Perussuomalaiset tulevat jakaantumaan ja syntyy uusi puolue vanhan rinnalle. Uusi puolue tulee olemaan radikaalein puolue eduskunnassa. Siihen liittyvät kovimmat oikeistovoimat. Hallitus hajoaa ja järjestetään uudet vaalit. Suomi eroaa EU:sta.”

Toteutuuko tämä kuusi vuotta sitten tullut profetia nyt, kun Ano Turtiaisen johtama Valta kuuluu kansalle –puoluehanke sai eilen yhdessä vuorokaudessa kokoon vaadittavat 5000 kannattajakorttia, mikä on huikea Suomen ennätys ja todellinen poliittinen ilmiö, mikä puhuu valtavasta ja ilmeisen patoutuneesta kannatuksesta.

VKK määrittelee itsensä keskusta-oikeistolaiseksi puolueeksi, mikä näkyy myös lukemastani puolueohjelmasta, jossa on paljon hyviä ajatuksia, mutta ne on kirjoitettu hyvin lyhyesti ja maltillisesti eli sen perusteella ei saa kuvaa mistään radikaalista oikeistopuolueesta.

Todennäköisesti kyse on viisaasta valinnasta, että halutaan alussa käyttää mahdollisimman vähän provosoivaa kieltä, vaikka todelliset tarkoitukset olisivatkin pidemmälle meneviä.

Aika näyttää miten on.

Uskon joka tapauksessa, että profetoitu uusi oikeistopuolue syntyy Suomeen, oli se sitten VKK tai jokin muu.

12.8.2021

Jouko Pihon onnittelut Ano Turtiaisen VKK-puolueelle

Lämpimät onnitteluni Ano Turtiaisen VKK-puolueelle! Te teitte Suomen ennätyksen: 5000 kannattajaa yhdessä vuorokaudessa. Tämä on poliittinen ilmiö, jota valtamedia väheksyy vielä pitkään, kunnes se ei enää ole mahdollista. Kaikki muuttuu Suomessa.

10.8.2021


TIEDOTE: VKK puolueeksi – kannatusilmoituksien keräys alkaa

Oikeusministeriö on hyväksynyt Valta kuuluu kansalle (VKK) -yhdistyksen puolueohjelman, joten yhdistys ryhtyy keräämään kannattajailmoituksia. Yhdistyksen tavoitteena on kansanvallan vahvistaminen muun muassa lisäämällä suoraa demokratiaa esimerkiksi kansanäänestysten muodossa.

Kansanedustaja Ano Turtiainen on puoluehankkeen yhtenä vireille panijana tyytyväinen projektin ripeään etenemiseen:
– Puoluehanketta ryhdyttiin rakentamaan kesäkuussa. Säännöt hyväksyttiin nopeasti ja sujuvasti sekä PRH:ssa että oikeusministeriössä, ja nyt myös puolueohjelma on saanut oikeusministeriön siunauksen.

– Yhdistys tarvitsee vähintään 5000 henkilöä, jotka kannattavat yhdistyksen rekisteröimistä puolueeksi. Uskon, että tarvittava määrä saadaan kokoon hyvinkin nopeasti. Kannattaminen ei sido mihinkään, mutta se mahdollistaa uuden puolueen syntymisen.

Kannatusilmoituksia ryhdytään keräämään sähköisesti puoluerekisteri.fi-palvelussa keskiviikkona 11.8.2021.

Turtiainen kertoo, että ihmiset yli puoluerajojen ovat kovasti kyselleet VKK:n puolueohjelmaa, ja nyt oikeusministeriön hyväksymä yleisohjelma sekä yhdistyksen säännöt ovat luettavissa yhdistyksen internetsivuilla:
VALTAKUULUUKANSALLE.FI

8.8.2021

Jouko Pihon tietoisku koronarokotteista:

Koronarokotevalmistajat: "Teho ja turvallisuus eivät ole tiedossa." Valtamedia, poliitikot ja viranomaiset: "Koronarokotteet ovat tehokkaita ja turvallisia." Ketä uskot?

5.8.2021

Ron Paulin viesti maski- ja koronavalheista

Ron Paul: ”Amerikkalaisten (ja kaikkien ihmisten) tulisi pysähtyä miettimään heille syötettyjä valheita. Maskit ovat vain psykologista manipulaatiota. Monet maineikkaat lääkärit ja tiedemiehet ovat sanoneet, että maskit ovat hyödyttömiä ja mahdollisesti vahingollisia. Sulut ja rajoitukset on tarkoitettu ehdollistamaan ihmisiä tottelemaan kyselemättä. Kansakunta, joka vain tekee mitä ”asiantuntijat” kertovat, on kypsä siirtymään täydelliseen tyranniaan.”

Jälkikirjoitus:

Sain taas 30 päivän bannin Facebookiin julkaistuani tämän Ron Paulin viestin maski- ja koronavalheista, mikä sisälsi samoja mielipiteitä, joista minä olen kirjoittanut jo kuukausien ajan Facebookissa ilman banneja. Eli vain nimi Ron Paul sai aikaan bannin myös minulle.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.

Otin rokotteen | Vastaa 08.10.2021 21.26

Sairaalat täyttyvät rokottamattomista koronapotilaista, tehohoitopaikat menevät heille ja vakavasti sairastuneet kuolevat hoitojonoihin. Eikö omatunto kolkuta?

Otin rokotteen 08.10.2021 21.31

Kävin äsken leikkauksessa, sairaala oli täynnä potilaita. Vajaakuntoisena lähetettiin kotia ja nyt kipujen kanssa olen kyllästynyt rokottamattomiin.

Otin rokotteen | Vastaa 08.10.2021 20.39

Sakari! Kuinka moni koronarokotettu on saanut narkolepsian tai jonkun muun pysyvän haitan? Sain itse vain kuumeen rokotteesta, en koronaa.

Otin rokotteen 08.10.2021 20.43

Minulla oli korona maaliskuussa 2020, olin sairaana 7 viikkoa ja väsymystä oli syksyyn 2020 saakka. En halua enää toista kertaa koronaa!

Otin rokotteen | Vastaa 06.10.2021 20.58

Kun sinä Jouko olet koronataudissa, muistanet sanasi "maskilampaista". On vastuutonta, että olet viemässä sinua tukevia hmisiä kuolemaan, kun vastustat rokotuks

Sakari Sormunen 08.10.2021 13.50

ne, jotka syystä tai toisesta ( esim. terveyssyy ) eivät rokotetta halua. Tämä ei edistä edes rokottautumista. Kuten totesimme, jokainen päättää itse asiasta.

Sakari Sormunen 08.10.2021 13.45

Vs. HORI C. Näin juuri. Jossain vaiheessa vielä sanottiin päivystävien dosenttien toimesta, että koronarokote on VAPAAEHTOINEN. Nyt valtamedia syyllistää...

Hori C 07.10.2021 19.24

Kaikilla on mahdollisuus ottaa tai olla ottamatta rokote. On jokaisen oma asia mihin uskoo; profeetoihin, professoreihin, tietäjiin vai tiedemiehiin.

Sakari Sormunen 07.10.2021 11.32

NARKOLEPSIA - lapsi suorastaan huutaa kotona, että älä unohda tätä!!!

Sakari Sormunen 07.10.2021 11.30

ENSIN panna edes rokotehaittakorvaukset nopeiksi ja automaattisiksi, jos kerran on tarkoitus edistää rokottautumista. Paha kello kuuluu kaus ja mahdollinen...

Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

tänään | 15:41

Onneksi useimmilla kristityillä on kuitenkin enemmän järkeä päässään kuin Sakarilla.

...
tänään | 15:40

Huvittavaa tämä kun kritisoi Sakarin idioottimaisia möläytyksiä, niin hän kääntää ne hyökkäykseksi kristittyjä vastaan.

...
tänään | 15:38

Sakari vain selkeästi on todella vähä-älyinen, tai kusipäinen, tai molempia. Tiedä häntä..

...
tänään | 15:35

Turhaan Esko tuhlaat aikaasi Sakarin kaltaiseen idioottiin. Tässä selvästi jo selitettiin mikä hänen väitteissään on vialla, niin että pikkulapsikin ymmärtäisi

...
Tykkäät tästä sivusta