Israel 26

Naftali Bennett.

4.6.2021

Jouko Piho:

Israelin uusi hallitus – Frankensteinin hirviökö?

Keskiviikkona 2.6.2021 Israelissa saatiin viimein muodostetuksi hallitus kahden vuoden aikana pidettyjen neljien vaalien jälkeen. Tosin ratkaisu odottaa vielä Israelin parlamentin eli Knessetin hyväksymistä.

Uusi kahdeksan puolueen hallitus on melkoisen sekalainen seurakunta hyvin erilaisia poliittisia mielipiteitä äärioikeistosta vasempaan laitaan. Mukana on myös ensimmäistä kertaa Israelin arabiväestöä edustava konservatiivinen ja jopa islamistiseksi luonnehdittu puolue Ra’am, jonka johtaja Mansur Abbas on saamassa johdettavakseen Knessetin sisäasiain valiokunnan.

Helsingin Sanomat otsikoikin tämän päivän uutisensa aika suorasukaisesti eli ”Israelin uusi hallitus on kuin Frankensteinin hirviö”.

Hesarissa oli muuten asiavirhe, mistä lähetin toimitukseen infoa eli sivulla A30 sanottiin kahden hengen kuvatekstissä, että uuden hallituksen pääministeri ja oikeistolaisen Jaminan johtaja Naftali Bennett on kuvassa oikealla, vaikka hän on kuvassa vasemmalla. Oikealla on sen sijaan keskustalaisen Jesh Atid –puolueen johtaja Jair Lapid, josta tulee kahden vuoden kuluttua pääministeri Bennettin jälkeen.

Aika näyttää, onko hallitus hirviö vai mikä, mutta kyllä minustakin tuntuu siltä, että tuskin tuollainen koalitio voi toimia pitkään sopuisasti, koska vaikuttaa siltä, että ainoa heitä yhdistävä asia on Benjamin Netanyahun vastustaminen. Oikeistolaisen Likud-puolueen johtaja Netanyahu on ollut Israelin johdossa jo 15 vuoden ajan, joten näyttää siltä, että hänen pitkä valtakautensa on päättymässä.

Hesarin toimittaja Jukka Huusko arveleekin artikkelissaan, että hallitus keskittynee käytännön asioiden, kuten talouden, asumisen ja sisäisen turvallisuuden kehittämiseen jättäen samalla suuremmat kiistakysymykset käsittelemättä.

Näin toimien sekasikiöhallituksen (Jukka Huuskon käyttämä sana) toiminta voinee onnistua jonkin aikaa, mutta en usko, että erimielisyyksien maton alle lakaiseminen voisi kestää kovin pitkään, ennen kuin syntyisi vakavia erimielisyyksiä ja hallitus hajoaisi, mikä merkitsisi melko varmasti Netanyahun paluuta valtaan, joka on ennenkin pudonnut kuin kissa jaloilleen ja onnistunut turvaamaan jatkonsa vallan huipulla mahdottomissakin tilanteissa, kuten Huusko asian hyvin kuvailee.

Pysyy tämä hallitus sitten koossa tai ei, niin näen, että näin laajan hallituksen ja varsinkin palestiinalaisten mukaan ottaminen on profeetallinen alku sille kehitykselle, joka johtaa lopulta tulevan maailmanhallitsijan eli Antikristuspedon aikaansaamaan petolliseen Lähi-idän rauhaan, minkä Israel hyväksyy, koska silloinen hallitus luulee sopimuksen olevan Israelin etujen mukainen.

Näinhän ei kuitenkaan ole, minkä Israel tulee huomaamaan katkerasti muutaman vuoden kuluttua.

Kuvassa Naftali Bennett.

15.5.2021

Hamasin ja Israelin erilainen sodankäyntitapa

Yllä oleva kuva pitää paikkansa. Hamasin terroristit laittavat mielellään naisia ja lapsia sotilaskohteisiin, jotta he kuolisivat Israelin iskuissa, jotta Israelia päästäisiin syyttämään viattomien siviilien tappamisesta. Israel sen sijaan suojaa kaikin tavoin siviilejään.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.

Sakari Sormunen | Vastaa 29.06.2021 08.56

Jopa tuhansia altistumisia koronalle ovat aiheuttaneet Pietariin PALLON POTKIMISTA katsomaan menneet. Vastuussa tästä on Marinin vihersosialistihallitus,...

Joku 01.07.2021 09.13

Turisteja oli kuulemma tuhansia ja tartunnansaaneita 300 mutta lynkkausta halutaan vain niille 800;lle. Kuulostaako hitlerismiltä? Totutetaan yleisö vainoihin.

Joku 01.07.2021 09.11

Miksi kukaan ei kerro kuinka sairaita ne "altistuneet" ja tartunnansaaneet edes on. Hysteriaa vaan tykätään levittää.

Sakari Sormunen 29.06.2021 10.47

Normaalissa demokratiassa ( joka Suomi ei ole ) olisi jo vastuuministeri Kiuru lentänyt vihersosialistipesästään, salliessaan tällaisen joukkoaltistuksen.

Sakari Sormunen 29.06.2021 09.00

jolla olisi ollut hyvin aikaa estää tämä episodi esim. Tartuntalain nojalla. Perj. on taas PALLON POTKIMISTA Pietarissa. Saa nähdä onko hallitus yhtä kädetön?

Sakari Sormunen | Vastaa 29.06.2021 08.43

Vs. AUTTAKAA...Jeesus sanoo: " Minä en heitä sitä pois, joka minun luo tulee. " Sano ÄÄNEEN Jeesukselle: Anna anteeksi syntini ja tule sydämeeni asumaan. "

Sakari Sormunen 29.06.2021 08.50

pastoriin. ( Luterilaisista LEIPÄPAPEISTA ei ole apua. ). Vap. suunnan pastori osaa tarvittaessaa neuvoa Sinua asiassa.

Sakari Sormunen 29.06.2021 08.46

Uskoontulon " kaava " ei ole siis monimutkainen. Joskus syystä tai toisesta ihminen kokee, ettei pääse uskoon. Ota tarvittaessa yhteys jonkun VAPAAN SUUNNAN...

Auttakaa ollaankin hyvät | Vastaa 28.06.2021 18.20

Saa rukoilla uskoon tulon puolesta,pelastusvarmuus että minä ja ystäväni päästäisiin ylös tempaukseen mukaan siten kun sen aika tulee!

Joku | Vastaa 24.05.2021 09.52

Aihetta mietiskelyyn antaa myös laajat tulipalot taas Kreikssa missä oleskelee satoja tuhansi terrorismin harrastajia jotka rakastaa tuhopolttoja. Mistäköhän ne

Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

27.11 | 23:57

Jos Jeesus pian palaa, niin Jumalan Kuningaskunaksi toivon mukaan

...
27.11 | 11:48

InjektioPiikillä Twitterissä täysipainoista ohjelmaa piikistä ja vähän muustakin.

...
26.11 | 01:22

Hei Jouko on kyllä hyvät unet siellä selvästi uneksittu hyvä!

...
26.11 | 00:08

https://expose-news.com/2022/11/19/lockdown-was-imposed-to-shut-down-the-economy/

...
Tykkäät tästä sivusta