Ajankohtaista 26

13.4.2021

Jouko Piho:

Amerikan presidentinvaalien vaalipetoksia alkaa tulla ilmi

Olen kirjoittanut marraskuusta 2020 lähtien, että USAn presidentinvaaleissa tapahtui lukuisia vaalipetoksia.

Nyt näitä vaalivilppejä on alettu toden teolla tutkia eri osavaltioissa. Ja kuten oli odotettua, esiin on tullut valtava määrä todisteita siitä, että Trump voitti vaalit ylivoimaisesti, mutta erilaisten vaalirikosten avulla Biden saatiinkin yhdessä yössä voittajaksi.

Näistä edelleen jatkuvista rikosteknisistä tutkimuksista ja niiden tuloksista on useita linkkejä ja artikkeleita perustamassani Facebook-ryhmässä ”Trumpin kannattajat” osoitteessa https://www.facebook.com/groups/411633226875106 . Käy sieltä lukemassa useita asiaan liittyviä juttuja. Olet myös tervetullut hakemaan jäsenyyttä, jolloin voit itsekin kirjoittaa ryhmässä.

Laitan tähän oheen lyhyen tiivistelmän jo esille tulleista todisteista kuuden osavaltion alueelta.

Michigan: Joulukuussa 2020 asianajaja DePerno palkkasi rikosteknisen ryhmän Antrimin piirikunnan epäselvyyksien vuoksi. 22 Dominionin äänestyskonetta tutkittiin, jolloin löytyi yli 66 000 rekisteröimätöntä äänilippua.

Michiganin oikeustapaus osoittaa vaalipetoksen ja sähköisen vaikuttamisen 2020 presidentinvaaliin. Rikostekniset raportit paljastavat, että Joe Bidenille on annettu laittomasti tuhansia äänestyslippuja ja ääniä on manipuloitu elektronisesti. Analyysi toteaa, että äänestyskoneet käyttivät laittomasti langatonta tekniikkaa äänimäärien luovuttamiseen kolmansille osapuolille, jotka pystyivät tekemään muutoksia milloin tahansa, lisätä tai poistaa ääniä.

Perjantaina 9.4.2021 julkaistun rikosteknisen raportin mukaan Michiganista löytyi yli 66 194 rekisteröimätöntä äänestyslippua 9 läänistä ja äänestyskoneen sisältä löytyi emolevyyn asennettu modeemipiirisarja, joka käyttää kaupallista verizon-sim -korttia jolla on APN-kokoonpano. Yhteydellä voidaan ottaa käyttöön laitteen ja äänestyspalvelimen välinen viestintä, joka toimii virtuaalisessa yksityisverkossa.

Mississippi: Mississipissä todettiin 78% äänestyslipukkeista vilpillisiksi. Trump voitti Mississipin noin 216 000 äänellä.

Georgia: Koneisiin voitiin työntää jopa tyhjiä lippuja ja tallentaa ääni kenelle halutaan, eikä tästä jäänyt kirjausketjua.

Nevada: Nevadassa voitto ratkaistiin 34 000 äänellä Bidenille, vaikka tiedetään, että ainakin 42 000 äänestäjää on äänestänyt useammin kuin kerran. Myös postiäänien allekirjoitusten tarkastukset jätettiin tekemättä, vaikka Nevadassa annettiin satojatuhansia postiääniä. Korruptoitunut tuomari jätti huomiotta todisteet vaalipetoksesta.

Montana: Äänestystarkastus on löytänyt epäsäännöllisyyksiä, jotka ovat ominaisia ​​suuremmille demokraattisille kaupunkikeskuksille eli 6,33% äänestyslipuista oli ilman vaadittuja kirjekuoria.

Pennsylvania: Oikeusjuttu pakottaa Pennsylvanian ottamaan 21 000 kuollutta ihmistä pois äänestysluettelostaan.

Olen vakuuttunut siitä, että tämän kevään aikana tulee se ratkaiseva hetki, jolloin esiin tulleet todisteet vaalipetoksista ovat niin vahvat, että niitä eivät valheita edistäneet tuomarit ja valeuutisia levittäneet valtamedian edustajat voi enää puolustella, vaan Joe Biden todetaan laittomaksi presidentiksi ja oikeaksi presidentiksi astuu todellisen vaalivoiton kansalta saanut Donald Trump.

Tällöin myös Suomessa Bideniä kannattaneet ja Trumpia haukkuneet valtamediat eli vaalipetoksen jyrkästi kieltäneet valemediat joutuvat syvällisen itsetutkistelun paikalle kuten myös niiden väärämielistä uutisointia uskoneet monet suomalaiset, joista jotkut ovat haukkuneet todella pahasti niitä, jotka ovat tuoneet esille totuutta Yhdysvaltojen vaalirikoksista jo alusta alkaen.

Tähän liittyy myös se, että kun koko tämä sekava vyyhti selviää, niin myös Trumpin voitosta tuodut profetiat (minunkin) ansaitsevat muutakin arvoa kuin tolkutonta haukkumista. Ehkä joku moraalinen ihminen saattaa pyytää jopa anteeksi. Myönnän, että aikataulujen suhteen tuli erehdyksiä, mutta itse asia eli Trumpin voitto ja paluu presidentiksi oli sanomissa oikea.

13.4.2021

Traktorimarssi turpeen puolesta

Kannatan turpeen tuotannon jatkumista Suomessa. Vihervasemmisto tuhoaa ideologisessa vimmassaan Suomen.

https://mvlehti.net/2021/04/13/armotta-hakattu-turveala-kokoaa-maataloustuottajien-moottorimarssia-helsinkiin-vappuaattona-nyt-on-viimeinen-hetki-toimia/?fbclid=IwAR3EkqAbSjkgFoFNzDbnbE-Y5pP9y71ACQW4H_RO27FZVBCx1MmCcZ7qsxg

13.4.2021

Huumorivideo lataa suorat sanat koronahuijauksesta

Tää on niin totta joka sana.  Ei enää tiedä, itkiskö vai nauraisko.

https://www.facebook.com/jari.ollila.520/videos/1656875447835310/

9.4.2021

James Hirvisaari Levelin studion haastattelussa

James Hirvisaari oli 9.4.2021 Levelin studion vieraana. En ole ihan kaikista asioista samaa mieltä, mutta suurimmasta osasta kylläkin, joten päätin laittaa linkin ohjelmaan sivulleni.

https://www.youtube.com/watch?v=aEnkFBbdTv8

6.4.2021

Jouko Pihon kirja-arvio:

Varjo

Olen lukenut useita Ville Kaarnakarin sotatrillereitä, kuten hän itse kutsuu niitä, joten päätin tarttua hänen viimeisimpäänkin eli 18. kirjaansa, syyskuussa 2020 Minervan kustantamaan 383-sivuiseen vakoojaromaaniin ”Varjo”, joka on enemmän historiallisia aiheita aiemmin harrastaneelta Kaarnakarilta uusi aluevaltaus, koska ”Varjo” on nykypäivään sijoittuva tiedustelutrilleri.

Ville Kaarnakari (s. 1949) on reservin majuri ja entinen Lähi-idässä toiminut rauhanturvaaja, joten hänellä on omakohtaista tuntumaa kirjoittamiinsa asioihin.

Kaarnakarin tyyli sekoittaa faktaa ja fiktiota toimii hyvin. Lopputuloksena on viihdyttävää, helppolukuista ja jännitystä tarjoavaa lukemista, jossa on seassa myös paljon todellista tietoa.

”Varjossa” suomalainen tiedustelu perustaa salaa omaan käyttöönsä tehokkaan iskuryhmän, joka joutuu sattumalta mukaan venäläisten masinoiman ja Eurooppaan kohdistuneen terrori- ja huumeaallon selvittelyyn Suomessa, Ruotsissa, Virossa, Saksassa ja Syyriassa huipentuen Saariston Helmeen kohdistuneeseen kommandoiskuun. Toiminnan edistyessä mukaan tulee myös tiedustelijoita Israelista ja Saksasta.

Saariston Helmi viittaa kirjassa selostettuun ja ihmeteltyyn tosiasiaan, että ahneet ja sinisilmäiset suomalaiset ovat myyneet venäläisille paljon maita, joista monet ovat hyvin lähellä Suomelle tärkeitä strategisia ja sotilaallisia kohteita.

Yksi päähenkilöistä on suomalainen tiedustelueversti Sutela, joka sopii ruotsalaisen virkaveljensä kanssa äärimmäisen salaisesta hankkeesta. Ruotsinsuomalaisista sotilaista perustetaan pieni valmiusyksikkö, Varjo, josta vain harva tietää eikä poliitikoista yksikään, koska vaarallisessa tilanteessa ei haluta minkäänlaista tietovuotoa.

Toiminta alkaa, kun Hangon metsikköön haudatut kaksi ruumista, huumepussit ja tarkkuuskiväärit tuovat vähitellen Sutelan tietoon kammottavan hankkeen eli Venäjän yrityksen luoda kaaosta ja epävakautta EU-maihin avainasemissa olevien poliitikkojen sukulaisten murhien ja 10 kertaa heroiinia vahvemman roskahuume Krokodilin avulla. Aluksi poliisiasialta näyttänyt tilanne muuttuu pian vakavaksi sotilaalliseksi ongelmaksi.

Ehkä tämän enempää ei kannata kirjasta kertoa, vaan se on parasta lukea. Kaarnakarin tyyli on luistavaa ja eteenpäin menevää toimintaa, jossa ei puututa turhiin sivuseikkoihin.

Suosittelen Ville Kaarnakarin kirjaa ”Varjo” kaikille politiikasta, tiedustelusta ja tämän hetken maailmantapahtumista kiinnostuneille henkilöille.
 

4.4.2021

Michel Legrandin upea sävellys

Katsoin eilen televisiosta v. 1962 tehdyn ranskalaisen uuden aallon elokuvan ”Cleo viidestä seitsemään”, joka kertoo ranskalaisesta Cleo-laulajattaresta, joka harhailee Pariisissa kahden tunnin ajan odottaessaan testituloksia epäillystä syövästä lääkäriltään.

Elokuvan ehdoton kohokohta on Cleoa esittävän Corinne Marchandin (1932 -) kaunisääninen tulkinta Michel Legrandin (1932-2019) koskettavan lumoavasta sävellyksestä ”Sans toi” (Ilman sinua).

Olen kuullut Legrandin sävellyksiä ennenkin, kuten kiehtovan melodinen ”Cherbourgin sateenvarjot”, mutta en ennen eilistä tätä kyseistä kappaletta, joka on mielestäni erittäin vaikuttava. Olipa hyvä, että kuulin tämän hienon sävellyksen, vaikkapa sitten 59 vuotta sen ensimmäisen esityksen jälkeen.

Oheisessa versiossa on vasemmalla alkuperäistä mustavalkokuvaa ja oikealla jälkeenpäin väritettyä filmiä.

https://www.youtube.com/watch?v=KGJFlPvSHxw
 
Jouko Piho 19.10.2015 Jerusalemin Puutarhahaudalla toteamassa, että Jeesuksen hauta on tyhjä.
4.4.2021

Hyvää Pääsiäistä!

Kävin toteamasssa 19.10.2015 Jerusalemin Puutarhahaudalla, että Jeesuksen hauta on tyhjä. Ovessa luki englanniksi: "HE IS NOT HERE - FOR HE IS RISEN" eli "HÄN EI OLE TÄÄLLÄ - SILLÄ HÄN ON NOUSSUT YLÖS". Osoitin oikean käden etusormellani tyhjää hautaa ja vasemman käden etusormellani taivasta, jossa Jeesus nyt on.

3.4.2021

Nouse, Suomen kansa

Zacharias Fjellanderin hieno ja dramaattinen kappale. Sanoituksesta minua jäi puhuttelemaan mm. seuraavat kohdat: "Suomi, pelastan sinut kuolon kahleista, vapautan sinut Pedon (Antikristuksen) valtakunnasta. Oi, nouse Suomi, ota paikkasi, täytä tarkoituksesi."

https://www.youtube.com/watch?v=t9fTVWdEfpQ

Vapahtajamme kärsimystä ja kuolemaa meidän puolestamme muistellen puhuttelevaa pitkäperjantaita!

29.3.2021

Rohkaisu eräältä pariskunnalta

Saan haukkujen ja arvostelun lisäksi aina silloin tällöin myös myönteistä palautetta. Julkaisen tänään saamani rohkaisevan sähköpostiviestin sen lähettäneiden luvalla nimimerkillä.

Minua kosketti heidän palautteessaan erityisesti se, että netissä olevat runoni ovat siunanneet heitä suuresti. Sen takia päätin kysyä heiltä, josko he haluaisivat ostaa runokirjani ”Jouko Pihon psalmeja”. Sain juuri äsken vastauksen, että he ostavat kirjani mielellään. Anna minun tietää, jos myös sinä haluaisit ostaa runokirjani.

Tässä heidän viestinsä.

Jumalan Rauhantervehdys!

Miten rohkaisevia ovatkaan viimeksi julkaisemanne profetiat ja kirjoituksenne Suomen kansaa varten!

Olemme olleet syvästi murheellisia joidenkin ihmisten karkeista ja suorastaan julmista puheista lähimmäisiä kohtaan ja teitä, joka nyt sairastatte. Emme voi ymmärtää, mihin lähimmäisenrakkaus on kadonnut.

Jeesus rukoili: "Isä, anna heille anteeksi, sillä he eivät tiedä, mitä he tekevät."

Iloitsemme aktiivisuudestanne edelleen kirjoittaa ja viedä eteenpäin Jumalan Sanaa.

Myös runosivustonne on siunannut henkilökohtaisesti meitä paljon, sillä runoissanne henkii inhimillinen ja rehellinen ote, mikä auttaa kärsiviä ihmisiä samaistumaan ja rohkaistumaan vaikeissakin elämäntilanteissa, koska niiden sanoma on itse todeksi eletty ja koettu. Runojenne viesti on murrettua sanaa ja leipää, jota itkien olemme saaneet lukea.

Lämmin Kiitos!

Jumalan runsasta siunausta ja varjelusta sekä Hänen tervehdyttävää voimaansa teille jokaiseen päiväänne! Virratkoon Hänen Pyhän Henkensä voima ja siunaus edelleen kauttanne, jota koko Suomen kansa tarvitsee.

Hyvää Pääsiäistä!

Siunaavin terveisin

Sisar ja veli Jeesuksessa

 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.

Jalmari | Vastaa 14.04.2021 18.51

"Myönnän, että aikataulujen suhteen tuli erehdyksiä, mutta itse asia eli Trumpin voitto ja paluu presidentiksi oli sanomissa oikea."

Ennen vai jälkeen ....

Jalmari 14.04.2021 18.53

Juhannuksen? Ennen vai jälkeen Joulun? Minä vuonna?

Niknrukoilkaaa | Vastaa 10.04.2021 19.48

Rukousta pelastumisen puolesta.

Sakari Sormunen | Vastaa 09.04.2021 23.43

Media kertoo, että Johnson&Johnsonin rokotteenkin yhteyttä veritulppiin tutkitaan. Maalaisjärki sanoo, että kaikki po. rokotteet koostunevat samoista....

Sakari Sormunen 09.04.2021 23.57

Marja Rantasen kanta rokotteisiin nähden on järkevä. Hän sanoi: " ODOTTAISIN ROKOTTEEN ottamisen kanssa. "

Sakari Sormunen 09.04.2021 23.54

SE, että tulpan väitetään olevan " HARVINAINEN " kovin paljon auta veritulpasta ja sen seurauksista kärsivää tai siihen kuolleen omaisia. Patmoksen lääkäri.....

Sakari Sormunen 09.04.2021 23.50

kieltäytyneitä kansalaisia leimataan " PELKUREIKSI " tv:ssä lääkärin toimesta. Pidän kieltäytyneitä päinvastoin järkevinä. Veritulpan sattuessa kohdalle, ei...

Sakari Sormunen 09.04.2021 23.47

aineksista, jolloin on ( ehkä? ) vain ajan kysymys, milloin yhteys veritulppiin löytyy kaikilla rokotteilla? On jokseenkin huvittavaa, kun Astrasta...

Rebekka | Vastaa 08.04.2021 12.37

Rukoilkaa, ettei Suomen translakia muuteta. (Nykyinen laki edellyttää 18-vuoden ikää sukupuolen vaihtamiseen, halutaan laskea 15.)

Sakari Sormunen 08.04.2021 23.10

pitkin mennä JUMALAN luomaa kehoaan peukaloimaan, pitkälle " trendikkyyden " ja median mölyn takia. HENKINEN UMPIKUJA onkin sitten valmis, JUMALA voi auttaa!!

Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

tänään | 16:06

Tietoisuus helvetin todellisuudesta ja luonteesta antaa kontrastia kilvoituksen, pyhityksen ja parannuksen teon tärkeydestä!

...
tänään | 14:17

demoniset, heitä raapivat henkiolennot, viemärisonnan haju, rikinkatku sekä ikuinen ( päättymätön ) kipu ja tuska.

...
tänään | 14:11

Aikamme " ilmastonpelastajat " haluavat tulevaisuudessakin hengittää raikasta ilmaa. Tragikoomista, kun heitä ( ilman uudestisyntymistä ) odottaa helvetissä...

...
eilen | 01:53

https://www.zerohedge.com/technology/2021s-fictional-cyberattack-simulation-prepping-us-cyber-pandemic

...
Tykkäät tästä sivusta