Profetioita 4-8: 399 sanomaa.

13.5.2021

Jouko Pihon 13.5.2021 näkemä uni ison huoneen puhdistuksesta

Näin 13.5.2021 unta, että olin yksin isossa huoneessa, eräänlaisessa salissa, ja lakaisin huonetta puhtaaksi.

Kun olin tehnyt aikani työtä, huomasin, että saliin oli tullut monia muitakin siivoojia, jotka puhdistivat ahkerasti huoneen eri paikkoja.

Yhtäkkiä huomioni kiinnittyi vaatepussiin, joka oli likainen ja rikkinäinen. Ajattelin, että tuolle ei ole enää käyttöä eikä sitä voi oikein korjatakaan, vaan on parempi heittää koko pussi pois.

Ajatustani vahvisti vielä se, että huomasin pussissa liikettä. Tiesin heti hengessäni, että pussissa on näkymättömissä iso kasa käärmeitä. Tähän heräsin.

Oma tulkintani unesta on se, että likainen sali ja varsinkin vaatepussissa olevat käärmeet tarkoittavat syntistä ja vääryyttä kannattavaa Suomea, joka tarvitsee suurta puhdistusta, mikä on jo tulossa ja vahvistuu pian entisestään.

12.5.2021


Alpo Laitisen 9.5.2021 näkemä näky eduskuntatalosta, jonka Jumalan kirkkaus täyttää

Olin 8.5.2021 rukoilemassa kahden uskonveljen kanssa Suomen puolesta eduskuntatalon edessä. Rukoilimme ennen kaikkea sitä, että EU:n velkaelvytyspaketti kaatuisi. Pyysimme siunausta tälle maalle ja rukoilimme myös jokaisen kansanedustajan puolesta, että Jumalan Pyhä Henki saisi koskettaa eduskuntaa.  

Seuraavana päivänä 9.5.2021 näin näyn ja sain sanan Herralta.

Näin kun Suomen eduskuntatalo tärisi kuin maanjäristyksessä. Sen katto avattiin, ja Jumalan kirkkaus täytti koko talon. Mustia apinanmuotoisia demoneita kiipesi sisäseiniä pitkin ylös ja hyppäsi pois talosta.

Sain Herran Sanan: "Minä annan kirkkauteni levitä eduskuntaan. Minä olen suuri Jumala. Minulle on kaikki mahdollista. Minä laitan Pyhän Henkeni virtaamaan tämän kansan yllä. Jokainen saa tietää, että minä olen Jumala. Autuas se joka ottaa sanani vastaan, mutta voi niitä jotka eivät ota. Heille on varattu synkein pimeys. Minä olen A ja O. Kuulkaa minua, minun tuloni on lähellä. Puhdistautukaa lapseni, minä haluan ottaa teidät syliini. Minä haluan hoivata teitä, te minun omani. Vielä hetki, niin te näette minut kasvoista kasvoihin."

Jouko Pihon kommentti:

Tämä Alpo Laitisen saama näky eduskuntatalon järistyksestä ja Pyhän Hengen voiman vaikutuksesta on samansuuntainen kuin pari muuta sanomaa.

Uskon että näin käy. Koko Suomeen tulee suunnattoman suuri hengellinen herätys, joka ulottuu myös eduskuntaan, josta Saatanan demonien on lähdettävä vikkelästi karkuun.

Nykyinen eduskunta on siis pahojen henkien vallassa, mutta me tulemme saamaan eduskunnan, jossa on Pyhällä Hengellä täyttyneitä edustajia, jotka tulevat laatimaan Jumalan tahdon mukaisia vanhurskaita lakeja.

9.5.2021

Naisen uni Suomen kartasta

Eräs nainen näki yöllä unta Suomen kartasta, mutta unohti unen. Aamiaispöydässä hän leikkasi juustoa tyttärelleen ja antoi sen tytölle, joka sanoi äidilleen: ”Nyt sinä leikkasit minulle Suomen kartan.”

Silloin äiti muisti unensa, jossa hän oli koulussa tyttösenä. Koulussa annettiin tehtävä piirtää taululle Suomen kartta. Tehtävä annettiin ensin toiselle tytölle, joka piirsi sellaisen kartan kuin se nyt on.

Sitten tuli unen nähneen tytön vuoro. Hän meni taululle ja sanoi: ”Minä uskon että sen täytyy olla näin.” Sitten tyttö piirsi vanhan Suomen kartan, jossa oli Petsamo ja Karjala myös. Siihen uni päättyi.

Jouko Pihon kommentti:

Uni on vahvistus monille muille vastaaville sanomille, että Jumala antaa Karjalan ja Petsamon takaisin Suomelle.

6.5.2021

Lassi Koskelan syksyllä 1985 näkemä näky teltoista ja Venäjän härästä

Makailin siinä seitsemän maissa aamulla vatsallani valvetilassa, kun aloin yhtäkkiä nähdä näkyä ja sanoin itsekseni: ”Jumalan kosketus, Jumalan kosketus.”

Sitten aloin nähdä näkyä. Seisoin näyssä Pohjois Suomessa noin Inarin korkeudella. Näin Suomen rajat, vaikka oli hämärää. Näin isoja telttoja, jotka olivat keskellä Suomea koko Suomen pituudelta vähä väliä.

Kävi kova myrsky, ja telttakankaat hulmusivat.

Sitten näin, kun suuri sarvipäinen härkä tuli Venäjän puolelta Suomen puolelle. Härkä pyörähteli vihaisesti. Härkä ei puskenut telttoja, mutta kävi telttojen länsipuolella. Ruotsin puolelle se ei mennyt.

Hetken pyörittyään härkä palasi Venäjälle, joka oli yhtä liekkimerta, siis tulessa.

Sitten näin punaisen valon vilkkuvan kuin varoitukseksi.

Niissä teltoissa rukoiltiin. Oli syntynyt apostolinen seurakunta. Seurakunnan rajat olivat paikkakunnan rajat.

Myöhemmin olen nähnyt ilmestyksessä, että oli telttoja vieri vieressä ja aita ympärillä, joka kuvaa nykyisen seurakunnan tilannetta.

Härkä on palvelija ja ajaa Jumalan tarkoitusperiä.

3.5.2021

Helenan näky Suomesta kalterien takana

Näin näyn, jossa Suomen lippu oli salossa, mutta sen vieressä olevat puun oksat peittivät lippumme sen näköisesti kuin ne olisivat muodostaneet kalterit lippumme eteen.

Tämä on hyvin kuvaavaa ja kaikki valveutuneet ihmiset tietävät sen, ettemme ole olleet Europan unioniin liittymisen jälkeen enää täysin itsenäisiä.

Samalla Herra puhui, että hän vapauttaa lippumme liehumaan vapaasti, kunnia Jumalalle.

Jouko Pihon kommentti:

Näky on tosi: Suomi on vankilassa. Mutta niin tapahtuu, että lippumme liehuu vielä vapaasti eli Suomi tulee eroamaan EU:sta ja palaa takaisin täyteen itsenäisyyteen.

Jouko Piho Tintti-kuvassa

27.4.2021

Veli-Pekka Kortelainen lähetti minulle oheisen Tintti-mukaelman.


Muuten hyvä, mutta minä en sano "Haa!", vaan varoitan asiallisesti Suomen kansaa, että sen syntien seurauksena tulee Jumalan tuomio eli Jumala sallii Venäjän miehittää Itä- ja Pohjois-Suomen.

Tältä osin kuvan kartta ei ole tarkka, koska siinä on vain pohjoisosa miehitettynä. Profetioiden mukaan miehityslinja menee Kotkasta Kouvolan ja Kuopion kautta Ouluun eli myös Itä-Suomi on venäläisten vallan alla.

Kuvassa näkyy Jumalan tuomio myös siten, että samaan aikaan tulee Suomessa suuri pula elintarvikkeista.

26.4.2021

Sarin 2.2.2021 näkemä uni juutalaisten pakenemisesta Venäjältä Suomeen

Olin Lappeenrannan ev.lut. kirkossa. Kiinnitin katseeni alttariseinällä olevaan valtavaan kultaiseen menoraan. Tunsin väkevän Jumalan läsnäolon kirkossa. Herran läsnäolo oli tiheä ja kirkkaus kuin usvaverho. Kirkko oli aivan täynnä parvia myöten.

Yhtäkkiä lähdin Hengessä liikkeelle oikealle ulos kirkosta kohti itärajaa ja Venäjää. Lensin noin viiden metrin korkeudessa. Alkoi sataa vesipisaroita, tunsin ne ihollani. Lensin noin 50 kilometriä tunnissa olevaa vauhtia. Maassa ei ollut lunta. Kuusipuita näkyi paljon.

Vauhti hidastui yhtäkkiä. Katsoin paluusuuntaan, josta olin tullut. Olin nyt kasvot sinne päin, josta olin tullut. Näin kun valtatie päättyi. Katsoin seuraavaksi rajan suuntaan. Tuli sanat: ”TUON LAPSET POIS.”

Herätessäni ajattelin, että pian tulee aika, jolloin Herra tuo Venäjän juutalaiset pois Suomen kautta Israeliin, silloin kun metsästäjät lähtevät liikkeelle ja antisemitismi nousee.

Jouko Pihon kommentti:

Sarin uni on linjassa monien muiden vastaavien sanomien kanssa, että kun idässä alkavat juutalaisvainot, niin suuri määrä juutalaisia (jolla tarkoitan sekä juutalaisia että israelilaisia) pakenee Suomeen, saa täältä turvapaikan (varsinkin kristittyjen kodeissa) ja jatkaa Suomesta matkaa kohti kotimaataan Israelia.

Putin ei ala juutalaisvainoja, mutta hänen seuraajansa, joka tulee profetioiden mukaan olemaan kiihkokansallismielinen ja kiiluvasilmäinen natsi, alkaa vainota juutalaisia, kuten myös kristittyjä. Tämä uusi diktaattori aloittaa myös Kolmannen maailmansodan ja Suomen osittaisen miehityksen.

Koska maassa ei ollut lunta, kyseessä on todennäköisimmin jonkin vuoden syksy, koska hyvin monet muut profetiat ovat puhuneet yhtä pitävästi syksystä.

Sarin unessa tulee myös ilmi se, että samoihin aikoihin on Suomessa syttynyt suuri hengellinen herätys, ja Jumalaa etsivät ihmiset täyttävät varsinkin luterilaiset kirkot ääriään myöten.

24.4.2021

Lassi Koskelan v. 1993 näkemä uni ydinvoimalaonnettomuudesta Suomessa

Alussa olin jonkin liimakoneen sisällä, jossa oli kova myrkyllinen käry, mikä symboloi sitä ydinsäteilyä ja saastetta, joka syntyy, kun ydinreaktori lämpiää ja sulaa.

Pääsin sitten ulos sieltä liimauskoneesta ja heittäydyin heti lattialle rukoilemaan. Monet muut ihmiset rukoilivat myös.

Sitten olin jo onnettomuuspaikalla, ja seuraavaksi minulle näytettiin mittareita, joiden viisarit laskivat. Sanoin, että ne laskivat sen vuoksi kun rukoiltiin, mutta minua ei uskottu.

Ihmisiä kannettiin paareilla ja vietiin sairaalaan. Siihen päätyi uni.

Kehotus: jos kuulet tästä onnettomuudesta, niin rukoile kuin Elia. Venäjältä on tullut tieto, että kun Tshernobylissä tapahtui onnettomuus, niin todettiin, ettei uskovissa ollut säteilyä.

Nyt on mustan hevosen aika (Sak. 6). Tämä kansa tullaan nöyryyttämään perusteellisesti ja sitten sille kelpaa evankeliumi. Tulee monta ruoskan iskua, mutta sitten tulee hyvät ajat, valkea hevonen ja siunauksen sateet (Sak.6).

Koen hengessä, että sen ydinvoimalaonnettomuuden tuottaa joku tahallaan.


23.4.2021

Annen 29.3.2020 näkemä uni tulevasta sodasta

Unessa soitin puhelun eräälle henkilölle ja aloin profetoida puhelimessa, että syksyllä kesän jälkeen (en tiedä minkä vuoden syksyllä), kun koronakriisi on laantunut, mutta maailma ei ole vielä ihan toipunut koronan jäljiltä, tulee äkkiä sotatila, jonka kesto on lyhyt, ja sen seurauksista Suomikin joutuu kärsimään.

En tiedä, mistä sodasta on kyse, mutta se koskettaa Eurooppaa ja heikentää entisestään taloudellista tilannetta.

Jouko Pihon kommentti:

Kyseessä voi olla jokin paikallinen sota Euroopassa tai muualla, mutta sen vaikutukset ulottuvat Eurooppaan asti.

Tai sitten kyseessä on Kolmas maailmansota.

Joka tapauksessa sodan ajankohta olisi syksyllä ja se olisi kestoltaan lyhyt. Monien profeettojen mukaan Kolmas maailmansota kestää kolme kuukautta.

Vuodesta on parempi olla sanomatta mitään varmuudella, mutta ensimmäinen mahdollisuus on tämän kuluvan vuoden syksyllä.

Itse pidän vuosia 2022 tai 2023 todennäköisimpinä vaihtoehtoina.

22.4.2021

Esko Someron 21.4.2021 saama kehotuksen profetia

Tämä kansa palvoo kaikenlaisia epäjumaliaan, Molokille he antavat lapsiaan ja itsekin palvelevat itseään. Pahuus sen kuin lisääntyy, riettaudessaan ihmiset kumartavat petoa, tietämättä sitä itsekään.

Julistakaa maahanne hätätila, huutakaa minun puoleeni, jatkakaa rukouksianne. Minä olen nähnyt ja kuullut teidän rukouksenne. Pitäkää kiinni siitä näystä, minkä olette minulta saaneet. Tämä kansa tulee nousemaan teidän kuuliaisuutenne tähden.

Te olette muurinaukossa tämän kansan puolesta. Teitä tullaan vainoamaan, mutta olen sallinut sen vahvistaakseni teitä. Sillä ”Minä Olen” Herra teidän Jumalanne, eikä muuta Jumalaa ole, joka voi pelastaa tämän maan.

Pian alkavat padot murtua, maanjäristykset tulevat lisääntymään myös Suomessa ja erikoisissa paikoissa. Minä olen Herra teidän Jumalanne, minä ravistelen hereille tämän kansan.

Idässä alkaa pian tapahtua, kansa nousee kansaa vastaan. Murmanskista nousee erityinen sotajoukko, joka tuhoaa paljon kansaa.

Olkaa raittiit ja valvokaa, juurtukaa minun sanaani. Astukaa Kristus-kalliolle, niin uskon perustukset eivät horju, vaan pysytte lujina ja rohkeina. Astukaa esiin sopivalla ja sopimattomalla ajalla.

Tarkkailkaa merkkejä maalla ja ilmassa. Ne tulevat näkymään selkeämmin kuin koskaan aikaisemmin on näkynyt. Minun kirkkauteni ja voimani lisääntyvät kaikkialla. Älkää epäröikö, julistakaa taivaan ja helvetin olemassaolosta. Julistakaa Jumalan valtakunnan ilmestymistä maan päällä.
Puhukaa rohkeasti uusin kielin, rakentaaksenne niin Kristuksen ruumista kuin sisäistä Kristusta teissä.

Tänä päivänä, kun kuulette sotien ääniä, maanjäristyksiä, ihmeitä ja merkkejä niin maalla kuin ilmassa, teidän joukkonne tulee lisääntymään ja vahvistumaan uusista sotilaista. Vahvistukaa yhdessä.

Sota ei ole teidän vaan Minun. Mutta tarvitsen teitä jokaista, yksikään ei ole toista suurempi. Sillä jokainen on erityisen arvokas sillä paikalla, mihin olen teidät asettanut ja erityisen tärkeä.

Teidän kaikki tarpeenne minä tulen täyttämään, sillä maljanne on ylitse vuotavainen, teillä ei puutu mitään yhdestäkään armolahjasta.

”Moorian vuorella” tulen ilmestymään teille, sillä paikka, missä nyt palvotte ja ylistätte, on pyhää maata. Minä olen ilmestysmaja teidän keskellänne, tulen puhumaan teille ilmestysten ja näkyjen kautta.

Harjoittakaa edelleen laupeutta. Herran armo olkoon kanssanne.

Ja Aabraham pani sen paikan nimeksi "Herra näkee”. Niinpä vielä tänä päivänä sanotaan: "Vuorella, missä Herra ilmestyy." 1. Moos. 22:14.

Salomo rakensi Herran temppelin Moorian vuorelle, missä Herra oli ilmestynyt Daavidille. 2. Aik. 3:1.


19.4.2021

Lassi Koskelan 17.4.2021 Jouko Piholle saama sanoma

”Ei ole kuolemasi aika, vaikka Saatana olisi tahtonut, että kuolet. Elämäsi tärkeimmät ajat ovat edessäsi.”

Jouko Pihon kommentti:

Uskon, että näin on. Koko elämäni on tähän asti ollut koulutusta ja valmistautumista tulevaan tehtävään.

Sen jälkeen minä olen valmis menemään kotiin Jumalan luo.

19.4.2021

Tiina Luukkosen 18.4.2021 näkemä näky vuoden päästä alkavasta nälänhädästä Suomessa

Näin näyn, että asuinpaikassani ilmestyi keskelle pihaa terve ja sopusuhtainen lehmä. Samalla tuli selitys faaraon unesta: "On jäljellä yksi vuosi, kun maassamme on hyvät olot eikä ole nälänhätää. Yhtäkään laihaa lehmää ei näytetty siksi, että tuleva nälänhädän aika kestää alle vuoden.

Jouko Pihon kommentti:

Tiina Luukkosen näky vuoden päästä eli keväällä 2022 alkavasta ja alle vuoden kestävästä nälänhädästä on linjassa monien muiden samansuuntaisten sanomien kanssa.

Uskon, että näin tapahtuu. On siksi syytä varautua pahimpaan ja alkaa varastoida vettä, ruokaa ja muita välttämättömiä tarvikkeita, kuten Joosef varastoi viljaa Egyptissä seitsemän hyvän vuoden aikana, minkä ansiosta Egypti selviytyi seuraavista seitsemästä katovuodesta.

On myös tärkeää olla hengellisesti varustautunut niin, että mitkään koettelemukset eivät järkytä meitä, koska Jumala on meidän turvamme hädänkin aikana. On myös hyvä muistaa, että Jumala voi tarvittaessa tehdä eri tavoin myös ruokaihmeitä, että ruokaa on, vaikka sitä ei ole.

19.4.2021

Lassi Koskelan 17.4.2021 saama sanoma laeista

Suomessa on nyt tehty ja tehdään lakeja, jotka ovat ristiriidassa Raamatun kanssa. Ne pitää purkaa ja tehdä uudet lait, jotka eivät ole ristiriidassa Raamatun kanssa.

Minä uskon, että Jouko Pihosta tulee lain vartija. Täytyy olla mies, joka tuntee Raamatun hyvin. 

18.4.2021

Jouko Pihon 18.4.2021 saama näky tyhjien kirkkojen täyttymisestä

Näin viime yönä 18.4.2021 klo 04:10 näyn tyhjästä kirkosta.

Sitten Jumala sanoi: ”Minä kutsun sinut julistamaan kirkkoihin veren evankeliumia.”

Sen jälkeen alkoi herätys ja kirkot täyttyivät.

Alkoi myös hengellinen sota. Jumala sanoi minulle: ”Sinä olet tämän sodan keihäänkärki.”

15.4.2021

Lassi Koskelan tammikuussa 2021 näkemä uni Paavo Väyrysestä

Olin Paavo Väyrysen edessä ja sanoin hänelle: ”Sinun tulisi olla pääministeri, ulkoministeri ja valtiovarainministeri.”

Seuraavana yönä näin Paavosta jälleen unta. Oli kuin ulkoilmatilaisuus ja penkeillä istui ihmisiä. Paavo istui edessä kirjoittaen vanhalla kirjoituskoneella. Yhtäkkiä Paavo hypähti ja sanoi: ”Minä annan elämäni Jeesukselle.”

Sitten naiset alkoivat tapella, koska naiset johtavat nyt tätä maata eivätkä he olisi suoneet mitään virkaa Paavolle.

Sitten Lassi Koskela kirjoitti minulle: ”Paavolla on tehtävä sinun kanssasi. Olet aivan oikeilla jäljillä. Paavo on sinun parisi. Lopulta Paavo Väyrysestä tulee presidentti.”

Jouko Pihon kommentti:

Uskon että näin käy. Olen itsekin saanut monia unia, joissa olen ollut yhteistyössä Paavo Väyrysen kanssa. Johan sitä on jo ollutkin viime vuosina, kun olen kannattanut Paavoa presidentiksi jo kaksissa vaaleissa, ja olin vuoden 2019 eduskuntavaaleissa mukana Väyrysen perustaman Seitsemän tähden liikkeen listalla.
Mutta odotan sitä, että minun ja Paavo Väyrysen välinen yhteistyö tulee tulevaisuudessa olemaan paljon syvällisempää ja voimakkaampaa kuin tähän asti.

Uskon, että käy myös niin kuten Koskelan unessa sanottiin, että Paavo, joka on hyvä luterilainen kristitty, tulee vielä kokemaan henkilökohtaisen uskoontulon eli uudestisyntymisen.

Uskon myös siihen, että Paavo Väyrysestä tulee lopulta Suomen presidentti, kuten hänen isoäitinsä sanoi kohta Paavon syntymän jälkeen, että tästä pojasta tulee Suomen presidentti. Sillä tiellä on ollut monia takapakkeja, kun Paavo on yrittänyt presidentiksi neljä kertaa siinä onnistumatta. Mutta kun on Jumalan aika, Paavon mummon profetia toteutuu.

Kuvassa liisteröin keittiössäni v. 2018 Paavo Väyrysen presidentinvaalijulistetta.

 

12.4.2021

Jeremiah Johnsonin v. 2018 näkemä näky Jeesuksesta leijonana

Kun Herra Jeesus ilmestyi minulle, Hän sanoi: ”Jeremiah, monet tuntevat lampaan, joka meni Golgatalle, mutta harvat tuntevat leijonan, joka palaa takaisin maan päälle tuhoamaan Isänsä viholliset. Sama viha, joka langetettiin ristillä, langetetaan tuomiona minun palatessa takaisin.

Minä tulen vapauttamaan apostoliset ja profeetalliset sanansaattajat, jotka julistavat lopunajan tuomioita ja Jumalan vihaa seurakunnalle ja varoittavat seuraamuksista niitä, jotka ainoastaan tunsivat armon, ylistyksen ja lampaan, mutta hylkivät tuomion ja vihan leijonaa. Monet tunsivat minut ainoastaan suurena esirukoilijana, joka minä olenkin, mutta minä olen myös takaisin palaava leijona, kuningas ja tuomari.

On olemassa muutakin kuin esirukous. Minä opetan minun omilleni näinä viimeisinä päivinä, kuinka rukoilla kuninkaallisia tuomiorukouksia.

Minä perustan hallitukseni maan päälle ja teen vihollisistani astinlaudan. Minä hallitsen ja käsken rautaisella valtikalla. Jeremia, monet tulevat loukkaantumaan minuun palatessani. He ovat tehneet Jumalan kaltaisekseen ja omaksi kuvakseen ja tulevat kieltämään minut, kun palaan kaikessa kunniassa, voimassa ja loistossa takaisin. Sinun täytyy varoittaa seurakuntaa pilkkaavasta hengestä, joka tulee ylikorostamaan hyvyyttä, mutta ei koskaan opeta minun ankaruuttani, vihaani ja tuomioitani.

https://www.charismanews.com/opinion/74401-man-sees-jesus-in-vision-many-will-be-offended-at-my-return


3.4.2021

Helenan 2.4.2021 näkemä uni kaiken sortumisesta ja pelastusarkista

Näin 2.4.2021 unen, jossa oli mieheni ja minun lisäkseni paljon muitakin ihmisiä. Katsoimme siinä kaunista kalliomaisemaa, kun kaikki alkoi sortua ympäriltämme.

Yhtäkkiä olimme jonkin laitteen sisällä, juna, linja-auto tai jokin, joka kuvastaa pelastusarkkia. Samalla sortuminen jatkui järjestelmällisesti ympärillämme.

Aluksi se tuntui hetken pikkaisen pelottavalta, mutta sitten ymmärsimme, ettei meillä ole mitään pelättävää, koska olemme Kristuksessa Jeesuksessa turvassa.

Samoin tietoisuuteeni tuli koko ajan ajatus, että kaikki raamatullinen ja konservatiivinen arvomaailma romutetaan järjestelmällisesti ympäriltämme, mutta ne jotka ovat Kristuksessa saavat pelastuksen, eivätkä sorru Antikristuksen vallan alla, sillä Kristusta ja hänen seurakuntaansa eivät tuonelan portit voita.

Toisia uskovia otetaan kuoleman kautta pois taivaan kotiin ja toiset ovat sen ajan maan päällä, minkä Jumala on määrännyt. Sitten tulee tempaus, kun taivaallinen Isä lähettää Poikansa hakemaan seurakuntansa.

29.3.2021

Anna Litzenin profetia Jaavanin antikristillisestä hengestä, jonka Suomen profeetta voittaa

Ja liian vähän on sinulle, että oman kansasi pelastat ja veljesi tuot kotiin. Vielä sinä samaan aikaan nouset minun voimassani Jaavanin henkivaltaa vastaan. Voitettuasi sen omassa maassasi tulet ajamaan sitä takaa ja vapauttamaan monia kansoja sen otteesta. Se vetäytyy hetkeksi ennen viimeistä nousuaan, ja silloin te näette sadon tulevan. Todellakin sinä saat sen nähdä, kun ihmiset palaavat Jumalansa luo, ja sinä riemuitset, sinä juovut minun ilostani, kun minä saan rakkaani takaisin.

Et sinä yksin nouse Herraasi vastaan, vaan sinulla on mukanasi sisaresi ja veljesi, jotka minä olen herättänyt kuolleista. Nyt annan sen tulla yllesi. Ota vastaan voiteluöljyni. Nyt anna sen nousta sinussa. Älä pidättele minun tultani. Kuinka voisitkaan pidätellä. Se purkautuu yli maan kuin tulivuori. Sinun keskeltäsi nousee minun ylistykseni, koska minä olen päättänyt näyttää sinussa kunniani.

Jouko Pihon kommentti:

Tässä puhutaan Suomen profeetan eli Jumalan valitun aseen toiminnasta ensin Suomen pelastamiseksi ja sitten Venäjältä pakenevien juutalaisten veljien ja Suomessa olevien juutalaisten ja israelilaisten veljien auttamisesta kotiinsa Israeliin.

Sitten Suomen profeetta nousee Jaavanin henkivaltaa vastaan Suomessa ja sen jälkeen monissa muissa maissa. Jaavan on Raamatun kielessä Kreikka ja erityisesti Kreikan Makedoniasta noussut maailmanvalloittaja Aleksanteri Suuri.

Meidän aikanamme Jaavanin henki viittaa Antikristukseen, viimeiseen Jumalan sallimaan maailmanhallitsijaan ennen kuin Jeesuksen maailman kuninkuus ja valtakunta alkavat.

Suomen profeetan johdolla tämä antikristillinen valta joutuu väistymään joksikin aikaa, jolloin Suomessa ja ympäri maailmaa alkaa historian suurin hengellinen herätys, josta Raamatussa ja tässä profetiassa käytetään sanaa ”sato” eli sielujen elonkorjuu.

Mutta sitten kun tämä Jumalan antama voimakas herätyksen aika on ohi, niin Jumala sallii jälleen Jaavanin antikristillisen hengen nousta ja Peto eli Antikristus hallitsee maan päällä 3½ vuotta, jonka jälkeen Pedon valtakunta murskataan, Antikristus heitetään helvettiin ja Jeesuksen johtama Jumalan valtakunta alkaa hallintakautensa maan päällä.

29.3.2021

Helenan joulukuussa 2020 saama sanoma

Kuulin joulukuussa 2020 korvin kuultavan äänen välittämän sanoman, jossa sanottiin: ”Tämä tapahtuma, mikä tulee tapahtumaan, liittyy toimenpiteisiin, mitä tulee tapahtumaan.”

Jouko Pihon kommentti 29.3.2021:

Kyseessä on nykyisen poliittisesti motivoidun ja median tietoisesti lietsoman koronahysterian varjolla luotu valepandemia (oikeasti pandemiaa ei ole), jota tekosyynä käyttäen ryhdytään kaiken aikaa sellaisiin sulku- ja rajoitustoimiin, jotka tuhoavat yhteiskuntia, mikä on tarkoituskin, jotta niiden raunioille voidaan rakentaa Uuden maailmanjärjestyksen mukainen uusi uljas maailma eli Antikristuspedon saatanallinen diktatuuri.

Kyseessä on myös viittaus siihen, että maskipakot, pakkorokotukset ja koronapassit ovat sen harjoittelemista, että tulevaisuudessa kaikilta vaaditaan pedonmerkki, jota ilman ei voi ostaa eikä myydä, kuten Raamatun Ilmestyskirja ennusti jo lähes 2000 vuotta sitten.

Kaikki liittyy kaikkeen. Mikään ei ole sattumaa. Viisas näkee tämän. Tyhmä ja aivopesty lammas ei tätä näe.

Ja pieni raha- ja valtaeliitti nauraa, miten helppoa ihmisiä on pettää ja johtaa harhaan. Lopulta ihmiset ovat onnellisia, kun he saavat olla orjia. Kunhan vain saavat leipää ja sirkushuveja.

Älä ole alistuva lammas. Ole leijona ja nouse vastustamaan tätä jumalatonta mielettömyyttä!


28.3.2021

Anna Litzenin profetia Venäjän juutalaisten auttamisesta ja joidenkin suomalaisten kuulumisesta Jumalan omaisuuskansaan

Suomi, sinun veressäsi virtaa minun perintöosani. Sinun sydämesi on taipunut minun eteeni ja kyyneleesi ovat vuotaneet minun alttarilleni. Siksi minä otan esiin sen, joka ei koe mitään olevansa. Otan käteeni heikot ja mitättömät ja näytän heissä minun voimani. Minä muistan perintöosaani ja herätän poikani ja tyttäreni. Voimallani minä vahvistan heidät ja heidän kauttaan tuon pelastuksen esille.

Ota vastaan kutsumuksesi Suomi! Tartu käteeni. Nouse minun voimassani ja täytä kutsumuksesi. Minä annan kuolleisiin henkeni eikä kukaan ihminen voi sanoa: ”Minä heidät herätin.” Kukaan ihminen ei heitä herätä, vaan minun Henkeni, minun ylösnousemusvoimani herättää minun kansani.

Se on jo sinun ylläsi. Pyhä Henki on sinussa. Anna voiman purkautua sinusta. Sinä olet tulivuoreni. Älä pidättele. Minä vapautan oman kansani. Se tapahtuu yhtä aikaa, kaksi heräämistä, kaksi kutsumusta ja kaksi perintöosaa. Te saatte kaksinkertaisen perinnön maassanne.

Te valmistatte tien veljillenne palata perintömaalleen. Tämän estämiseksi on ollut hengellinen sota. On ollut alas painava henkivalta ja ylpeyden ruhtinas, mutta minä vapautan voimani niiden kautta, jotka tarttuvat Sanaani ja ottavat vastaan voiteluni. Katso, voiteluöljyni alkaa vuotaa nyt tätä kutsumusta varten. Tämä voitelu vahvistaa heikot ja lujittaa horjuvat.

Sinä nouset Suomi, minun helmeni puhtaudessa ja armossa. Sinä minun safiirini voimassa ja kunniassa.

Jouko Pihon kommentti:

Profetiassa on viittaus siihen, että Jumala tulee vapauttamaan ja viemään Venäjällä vielä olevat juutalaiset ja israelilaiset Suomen kautta perintömaahansa Israeliin.

Samalla maallistuneet juutalaiset ja israelilaiset heräävät hengellisesti kuin kuolleista.

Profetiassa tuodaan myös esille se, että jotkut suomalaiset ovat Aabrahamin jälkeläisiä, vaikka kaikki eivät sitä tiedäkään.

27.3.2021

Anna Litzenin profetia Jumalan valitusta aseesta Suomessa

”Suomi, sinun keskelläsi asuu minun valittuni ja sinusta nousee esiin minun aseeni.”

Jouko Pihon kommentti:

”Tämä Anna Litzenin profetia Jumalan valitsemasta aseesta Suomessa on samansuuntainen kuin Tukholman profetiassa mainittu Suomen profeetta ja Tauno Rantalan profetioissa kuvattu aurankärki.”

27.3.2021

Anna Litzenin profetia Suomesta jalokivenä

Suomi, sinä olet sanonut: ”Minä olen heikko, minä olen mitätön kansojen joukossa, koska olen sanonut, että minä olen vain maan matonen, kuka minua kuuntelisi.”

Kuule, mitä minä sanon sinulle: ”Sinun voimasi on tosin vähäinen ja itsessäsi olet vain maan tomua, vain palanen savea minun kädessäni, Suomi. Savipalanen on kuitenkin kuin jalokivi. Kallisarvoinen helmi sinä olet minun kädessäni. Loistava safiiri sinä olet minun kädessäni. Ota vastaan minun sanani.”

26.3.2021

Skeptikko-lehden juttu Jouko Pihosta ja Trump-profetioista

Skeptikko-lehden päätoimittaja Risto K. Järvinen kirjoitti lehtensä viime numerossa minusta ja Trump-profetioista kahden sivun jutun otsikolla "Ei profeetta vieraalla eikä omalla maallaan".

Artikkeli on asiallisesti kirjoitettu, mutta siihen ei ole ehtinyt viimeisimmät profetiat, joiden mukaan Trumpin presidenttikausi jatkuu kuin jatkuukin tämän kevään aikana. Eli vielä on liian aikaista sanoa, olinko minä ja monet muut oikeassa vai väärässä.

https://skepsis.blob.core.windows.net/skepsisweb/Skeptikko-2021-1_Ei-profeetta-vieraalla-eik%C3%A4-omalla-maallaan.pdf?fbclid=IwAR0FFy3XYGAyUcvJufnj-Rz7q8uvdY5fYERPNT8UVq16yFSzQoyvnoT2yf8

 

Kaksi hullua, Jouko Piho ja Tuomas Enbuske 3.2.2021 Sanomatalossa Helsingissä äänittämässä Hullun paperit -podcastia.

24.3.2021

Jouko Piho Tuomas Enbusken podcastissa

Tuomas Enbuske haastattelee Jouko Pihoa, Jumalan hullua, 24.3.2021 julkaistussa Hullun paperit -podcastissa.

Ohjelman esittelytekstissä sanotaan:

"Jouko Piho saa Jumalalta profetioita. Jumala on kertonut hänelle, että Venäjä valloittaa Itä- ja Pohjois-Suomen tällä vuosikymmenellä. Lopulta Venäjä kuitenkin häviää kolmannen maailmansodan ja Suomesta tulee Suur-Suomi, johon kuuluu jopa Viro. Piho on myös varma, että Trump voittaa vielä vaalit, jälkikäteen. Tuomas Enbuske tunnustaa Piholle pitkän hulluutensa aikana tekemänsä syntilistansa laittomuuksineen ja huorintekoineen ja Piho profetioi Tuomakselle.

Tuomas Enbuske tuli viime talvena hulluksi ja joutui pitkäksi aikaa mielisairaalaan.

Nyt hän käsittelee piinavan rehellisesti hulluuttaan sekä typeriä ja laittomia tekojaan hoitamattoman sairautensa aikana. Vieraina on suomalaisia ristiriitaisia ihmisiä, joita on myös pidetty hulluna. Ohjelman sisältö saattaa olla loukkaavaa joillekin kuulijoille." K-18

Linkki: https://www.supla.fi/kirja/tuomas-enbuske-enbusken-hullun-paperit-jouko-piho


14.3.2021

Jouko Pihon 14.3.2021 saama sanoma suomalaisten Luvatusta maasta

Sain tänä aamuna 14.3.2021 sanoman suomalaisten Luvatusta maasta.

Herra alkoi puhua henkeeni englanniksi: ”I will give the Finnish people the Promised Land.” Eli suomeksi: “Minä annan suomalaisille Luvatun maan.”

Sen jälkeen Herra antoi minulle ymmärrystä siitä, että Luvattuja maita on oikeastaan kaksi: toinen on Karjala ja toinen on Israel.

Jumala on luvannut eri profeettojen kautta, että Karjala palautuu vielä takaisin Suomen yhteyteen. Yksi tunnetuimmista on viipurilaisen kalastajan Mikko Reposen v. 1947 saama profetia: ”Hän, jolla on valta taivaassa ja maan päällä, vie meidät, Karjalan siirtokansan, vielä entisille kotimaille Karjalaan."

Reponen sai ajankohdan kuvauksenkin, milloin paluu Karjalaan tapahtuu: ”Vihan tuulien puhaltaessa aukee Karjalan maa takaisin. Sitten kun suuret myrskyt käyvät, niin ne vasta siirtävät karjalaiset jäännökset vanhoille paikoille.” Myrskytuulet viittaavat Kolmanteen maailmansotaan.

Reponen sai vielä v. 1950 tarkennuksen profetiaansa: ”Karjala saadaan lahjaksi eikä sodalla, ja Venäjä tulee meidän ystäväksemme.”

Karjala on siis Suomelle takaisin luvattu maa.

Toinen Luvattu maa on Israel, mikä johtuu siitä, että Suomessa on paljon juutalaisten ja israelilaisten jälkeläisiä (osa ei edes tiedä sitä), jotka Jumala haluaa siirtää lopunaikana heidän oikeaan kotimaahansa, Luvattuun Israelin maahan, josta heidän esi-isänsä aikanaan karkotettiin pois, mutta nyt Jumala kerää omiaan ympäri maailmaa ja kehottaa heitä palaamaan kotiin.

13.3.2021

Amanda Gracen 13.3.2021 saama sanoma Trumpista

Amanda Grace: "Jumala tekee työtä Donald Trumpin sydämessä, jotta Trump voisi presidentiksi palattuaan toteuttaa Jumalan hänelle tarkoittaman tehtävän."

https://www.youtube.com/watch?v=IPXnTrdrPmE


13.3.2021

Timothy Dixonin 11.3.2021 näkemä näky Korkeimman Oikeuden tuomarin mielenmuutoksesta

Jumala tulee muuttamaan Korkeimman Oikeuden tuomarin John Robertsin mielen - ja kaikki tulee muuttumaan.

 

https://www.youtube.com/watch?v=rOMoiTqM0sw


12.3.2021

Timothy Dixonin 9.3.2021 saama sanoma Trumpin paluusta presidentiksi

Timothy Dixonin profetia 9.3.2021: "Kuukauden sisällä Jumala ravistelee USAn ja muiden maiden johtajia. Yksi kuolee sydänkohtaukseen ja Donald Trump palaa presidentiksi."

https://www.youtube.com/watch?v=i7uCjDUAkVo


11.3.2021

Tuija Suistomaan maaliskuussa 2021 näkemä uninäky koronarokotteesta

Pyydä Jumalalta viisautta koronarokoteasiassa!

Olen huutanut Herran puoleen rokoteasiassa noin kuukauden ajan.

Tähän asti minulle on vastattu taivaasta näin. Näin uninäyn, jossa rokotteen ottaneet ihmiset muuttuivat liikkeiltään hitaiksi ja kankeiksi, jotkut jopa halvaantuivat.

Säikähdin, mutta jatkoin rukousta selvyyden ja varmuuden saamiseksi.

Sitten Herra nosti mieleen Raamatun sanat "kiirehtivän askel astuu harhaan". Minulle se merkitsee ohjetta odottaa ja katsoa.

10.3.2021

Tiina Luukkosen helmikuussa 2021 näkemä näky ruokapulasta

Kolmisen viikkoa sitten näin hartaushetken aikana näyn. Siinä oli ensin kärry, jossa oli polttopuita ja sitten kottikärry, joka oli täytetty ruisleivillä.

Sain sanan sydämeeni, että kun tulee aika, ettei ole sähköä eikä ruokaa, niin Herra pitää tarkasti huolen omistaan.

Kärryissä oli edeltä tarkasti mitattuna se määrä, mitä minä tulen tarvitsemaan. Arvioin, että määrä oli sen verran mitä yksi ihminen tarvitsee n. 2-3 kuukauden aikana ja että aika ei olisi kylmän talven aikana, koska polttopuita oli sen verran vähän.

Herra tulee pitämään omistaan huolta tuona aikana, myös yliluonnollisesti. Hän ei tahdo, että pelkäämme tai olemme huolissamme, sillä hän tulee olemaan voimallisesti omiensa Kaitsija oman nimensä tähden!

25.2.2021

Tuija Suistomaan helmikuun alussa 2021 saama sanoma koronasta

Nyt on koronasota!

Herra puhui minulle helmikuun alussa. Hän sanoi nämä merkilliset sanat: "PYYDÄ, ETTÄ MINÄ KUTSUN KORONAN POIS."

Ryhdytään pyytämään.

20.2.2021

Joh. W. Matutisin näky elokuussa 2009

Kun olin valmistamassa saarnaa, Herra antoi minulle näyn. Näin suuren niityn jossa oli monia lampaita. Yhtäkkiä joka puolelta tuli susia laumaan sekoittuen lauman sekaan.

Sen paremmin paimenet kuin paimenkoiratkaan (tärkeä havainto) eivät hälyttäneet laumaa tms., vaan ne olivat kuin hypnoosissa. Vain laumassa syntyi levottomuutta. Ja lampaat huomasivat, että jotain ei ollut ihan oikein, mutta nekään eivät tosissaan ajatelleet asiaa, vaan jatkoivat syömistä ja oleskeluaan rauhallisesti. Paimenet ja koirat taas eivät edes huomanneet, että mitään oli tapahtunut.

Kun katselin näkyä tarkkaan, susilla oli kuin käärmeillä piikki suussaan, ja sillä ne pistivät lampaita, jotka hätkähtivät ja taas vaan jatkoivat ruohon syöntiään. Hetken päästä sudet pakenivat takaisin vuorille koskaan viemättä yhtään lammasta laumasta tms.

Katsellessani tätä ajattelin, että tämä ei ole mahdollista, että sudet saisivat vapaasti tulla lammaslaumaan ja silti eivät vahingoittaisi niitä.

Se ei ole suden luonteen mukaista. Kun sudet jättivät lampaat, ne olivatkin yhtäkkiä johtosutta myöten vuoren laella. Johtajasusi oli kuin hirviö.

Sitten ne alkoivat ulvoa, ja paimenet ja koirat olivat kauhuissaan ja shokissa. Silloin pääsusi alkoi puhua ihmisen äänellä, jossa oli demoninen sävy: "Rakkaat paimenet, koirat ja lampaat, nyt te kuulutte meille. Te olette täysin käsissämme. Olimme joukossanne, eikä kukaan teistä huomannut mitään. Me jopa rokotimme teidät seerumilla, joka tekee teidät meidän omiksemme. Nyt te kaikki kannatte meidän sinettiämme. Me olemme myös rokottaneet teihin meidän henkeämme ja sitä mitä meissä on, ettekä huomanneet mitään. Nyt teillä ei ole mihin paeta, te olette nyt meidän kontrollissamme."

Näyssä sanoin EI!, Herra on minun Paimeneni. Minä en halua mitään tekemistä vihollisen ja hänen joukkojensa kanssa. Minä en halua heitä paimenikseni. Näyssäni pääsusi nyt jatkoi hymyillen vinosti puhumista lampaille: "Te söitte ja joitte ja nukuitte. Teille vatsanne ja toimeentulonne oli tärkeintä."

Nyt kuulehan mitä kuulin tämän demonin sanovan näyssä: "Me olemme tulleet kostamaan sen kun te ajoitte meidät sikoihin (Matteus 5:1-17). Silloin teidän Herranne ajoi meidät sikoihin. Nyt olemme toipuneet ja tulleet saadaksemme antaa takaisin, ja siksi nämä lampaat ovat nyt meidän. Olin shokissa.

Sitten kuulin Herran äänen joka puhui: "Poikani, jokaista ihmistä tullaan kehottamaan ottamaan “pakollinen” rokote , se on sumuverho. Ja näyssä Herra varoitti, että jokainen joka ottaa rokotteita tulee (mahdollisesti) susien vaikutusvallan alle, eli myöntyy eliitin suunnitelmiin jne. Kaikki joilla ei ole Minun sinettiäni ja Henkeäni. Herra kehotti: "Te minun lapseni, olkaa lujat ja rohkeat älkääkä antako pistää itseänne." (Tulee pätemään myös niin sanotun ”sirutuksen” aikana!)

Teidän tulee luottaa Minuun. Vien teidät toisille rannoille ja siellä elämä jatkuu kutakuinkin normaalisti. Te olette Minun lampaitani. Te kuulette Minun ääntäni ja seuraatte Minua. Ja Minä lähetän teidät lampaiden lailla susien joukkoon. Varoita kaikkia Minun omiani pakkorokotuksia vastaan. Se näyttää niin harmittomalta. Mutta se ei ole sitä.

Varoita kaikkia, vaikka teitä tullaan nimittämään vainoharhaisiksi ja terroristeiksi, te olette Minun omiani ja ja te olette Pyhiä. Te olette minun lapsiani ja Minun omiani. Sen tähden teissä, teidän ruumiissanne ei tule olla muuta ”stigmaa” eli ”häpeää”. Teidän ruumiinne on Pyhän Hengen temppeli ja se ei saa olla demonien asunto, Herra sanoo.

16.2.2021

Hank Kunnemanin 24.1.2021 saama lumiprofetia

Hank Kunneman profetoi USAn nykyisen kylmyyden ja lumimäärän 24.1.2021 eli kolme ja puoli viikkoa sitten. Kyse on Jumalan tuomiosta pahuuden vallassa olevaa kansakuntaa vastaan. Minulle itselleni tuli tämä sama ajatus joitakin tunteja sitten ja mietin, onkohan kukaan saanut asiasta sanomaa. Sitten eli juuri äsken näin tämän videon.

https://www.youtube.com/watch?v=QeZQiqK2E8M&feature=share&fbclid=IwAR0GcPd1GuDHTFlMFOaU7AR1vY2uIbOmEli405FXzmVfmS3B2pr5x0WHWcE


30.1.2021

Tim Dixonin järisyttävä uni Trumpista ja Kongressista

Pastori Tim Dixon näki 24.1.2021 merkittävän tarkan unen Trumpista ja Kongressista.

Unessa Dixon näki Capitol-rakennuksen, jonka ovesta astui ulos leijona, joka asteli ylväästi aukiolla.

Sitten näkyi seitsemän miestä, joilla oli shofar-torvet. Jokainen soitti vuorollaan torvea.

Sen jälkeen Dixon näki paljon ihmisiä ja Washington-monumentista ulos tulevan miehen. Mies oli Donald Trump.

Ihmiset alkoivat ylistää Jumalaa: ”Kiitos armostasi! Kiitos neljästä lisävuodesta Trumpille!”

Sitten Capitolista tuli mies ulos sauva kädessä. Seitsemän miestä sanoivat: ”Juudan heimon Leijona (Jeesus) on voittanut!”

Sen jälkeen alueelle tuli voimakas pyörremyrsky, josta tuli ulos mies, joka voiteli Trumpin öljyllä. Sauvamies ja pyörremyrskystä tullut mies sanoivat: ”Minä olen voidellut sinut kuninkaaksi. Minä olen voidellut sinut Yhdysvaltain presidentiksi neljäksi lisävuodeksi.”

Sitten näkyi kaksi aasia (Demokraattipuolueen tunnus). Toisen selässä istui mies (Joe Biden) ja toisen selässä nainen (Kamala Harris).

Kun sauvamies iski sauvallaan maahan, molemmat aasit kuolivat, Biden sai sydänkohtauksen ja kuoli, mutta Harris lähti juoksemaan kohti Capitolia, jossa Harris iski tikarilla Nancy Pelosin käden kiinni pöytään.

Sitten pyörremyrsky tuli sisälle Capitoliin. Syntyi täysi kaaos, ja monet edustajat ja senaattorit hävisivät näkyvistä, mutta osalle ei käynyt mitenkään ja he olivat vahingoittumattomia, jopa solmio ja tukka ojennuksessa.

Jouko Pihon kommentti 30.1.2021:

Uskon, että näin käy. Kun Amerikassa ei ihmiskeinoin saatu oikeutta voimaan ja vaalipetoksia tuomituiksi, itse taivaan Jumala ja Jeesus Kristus puuttuvat tämän kevään aikana asioihin ja tekevät suuria ja raamatullisia ihmeitä, joiden jälkeen Donald Trump jatkaa Jumalan tehtäväänsä voitelemana ja valtuuttaman oikeana ja laillisena presidenttinä seuraavat neljä vuotta.

20.1.2021

Jouko Piho:

Profetiani Trumpin virkaanastujaisista 20.1.2021 oli oikea

Ilmoitin etukäteen, että Trump jatkaa presidenttinä ja että hän vannoo virkavalansa 20.1.2021.

Virkavalan vannoi tänään kuitenkin Joe Biden.

Monien mielestä erehdyin ja olen siis väärä profeetta.

Paitsi että en ole väärä profeetta.

Jumalan ensisijainen suunnitelma oli nimittäin asettaa Trump virkaan 20.1.2021, ja niin olisi käynytkin, jos Yhdysvaltojen tuomioistuimet olisivat toimineet oikein eli jos ne olisivat edes ottaneet lukuisat syytteet käsittelyyn. Näin korruptoituneet ja pelotellut tuomarit estivät oikeutta tapahtumasta ja vaalivilpillä ”voiton” saanut Biden asetettiin tänään virkaan.

Myös Kongressi perääntyi eikä sielläkään löytynyt tarpeeksi kannatusta vaalipetosten tutkintaan, joten Kongressi äänesti 13.1.2021 Bidenin ”voittajaksi”.

Kun näin kävi, niin monien eri ihmisten pelkuruus ja petollisuus yhdistettynä patologiseen Trump-vihaan aiheutti sen, että tämä ihmisten syntinen toiminta esti Jumalan tahdon toteutumista, joka olisi ollut Trumpin asettaminen virkaan toiselle kaudelleen 20.1.2021.

Mutta kun näin kävi, niin Jumalalla oli tilanteen varalta suunnitelma B, joka tulee toteutumaan tämän kevään aikana. Tämän varasuunnitelman mukaan Bidenin vaalihuijaus tullaan paljastamaan niin selvästi ja aukottomasti, että edes valtamedia ei pysty sitä enää kiistämään.

Kun näin tapahtuu, Biden joutuu syytteeseen vaalipetoksista ja myös maanpetoksesta, koska hän ja Demokraattinen puolue vehkeilivät ”voiton” Bidenille yhteistyössä ulkovaltojen, kuten Kiinan, Saksan ja Italian, kanssa.

Sen jälkeen Trump vannoo virkavalansa ja jatkaa presidenttinä.

Profetiani oli siis oikea. Vain päivämäärä muuttui, koska monet ihmiset vastustivat Jumalan suunnitelmaa ja valitsivat mieluummin vääryyden eli vaalien törkeän varastamisen Trumpilta Bidenille.

Oikeus ja oikeudenmukaisuus tulevat siis lopulta voittamaan ja Valkoisen talon isäntänä jatkaa oikea mies, jonka Jumala on siihen tehtävään valinnut ja valtuuttanut.

19.1.2021

Bo Polny vahvistaa Trumpin voiton

Bo Polny on vahvasti sen tosiasian takana, että presidentti Trump voitti 3.11.2020 ja että hänen voittonsa tullaan vahvistamaan niin, että koko maailma näkee sen.

Polny sanoo, että 25.4.2021 tulee olemaan avainpäivämäärä.

Kyseessä on Kaislameren vaikea tilanne. Mooses oli jo saanut voiton ja oli lähtenyt suuren kansanjoukon kanssa Egyptistä kohti Luvattua maata.

Mutta sitten faarao muutti mielensä ja lähti ajamaan sotajoukon kanssa Moosesta ja israelilaisia takaa.

Sitten oltiin tilanteessa, että takaa hönki päälle faaraon armeija ja edessä oli meri.

25.4.2021 on tällainen tilanne. Mutta kuten Jumala teki silloin ihmeen eli Kaislameri jakaantui ja kansa pääsi toiselle rannalle faaraon sotajoukon hukkuessa mereen, niin samalla tavalla Jumala tekee suuren ihmeen 25.4.2021.

https://welovetrump.com/2021/01/17/prophetic-update-from-bo-polny-trump-wins-april-25-is-the-key-red-sea-moment-date/?fbclid=IwAR1WeoC5kT2LHZENUPXgIJk1cjW-Fj9YM0BFzYJYxywg5vRNYxmdXZnK_mA

18.1.2021

Annelin tammikuun 2021 alussa saama sanoma Trumpin kahdesta kaudesta

Tuosta että armeija ottaisi vallan ja antaisi sen Trumpille Jumala puhui minulle pari viikkoa sitten. Jumala sanoi minulle, että kaksi kautta Trumpille elikä kahdeksan vuotta.

Halleluja. Odotetaan Jumalalta suuria asioita.

Olen valvonut jopa öitä rukouksin juuri USAn presidenttiasian puolesta. Tämä on ensi kerta kun minut on laitettu tällaisen taakan alle tämän kaltaisissa asioissa. Yleensä en ole politiikasta millään lailla kiinnostunut. Nyt on ensimmäinen kerta ja voittoa odottelen.

Jouko Pihon kommentti 18.1.2021:

Ympäri maailmaa on hyvin paljon ihmisiä, jotka ovat saaneet sydämelleen rukoilla sen puolesta, että Amerikan presidentinvaalien petokset paljastuvat ja että eniten ääniä saanut mies, Donald Trump, jatkaa presidenttinä. Jatketaan rukousta ja kiitetään Herraa varmasta voitosta.

16.1.2021

Jeff Byerlyn 29.3.2020 saama sanoma pedon noususta

Peto on nousemassa, mutta te tulette voittamaan!

Poikani, tahdon sinun antavan tämän viestin pyhille, minun valituille. Vihollinen on laittanut loitsun koko maailman ylle ja hän sekoittaa ja altistaa ihmisiä valheillaan semmoisella voimalla, millaista ei ole koskaan aiemmin nähty. Hän on jopa saanut monet Minun omistani pauloihinsa. Tämä ihmisten tekemä tauti on laittanut pelkoa useimpien sydämeen, mutta minun valitsemani pyhät eivät pelkää. Kerron jälleen teille, että kaikki ei ole miltä se näyttää.

Tässä asiassa on paljon sellaista, mikä on piilossa pinnan alla. Vihollisen suunnitelma on luoda hänen pedon järjestelmä ja se on jo rakenteilla kulissien takana, mutta Minä olen valistanut monia noista suunnitelmista. Ne, jotka työskentelevät viholliselle ovat saaneet ihmismassat harhautettua katsomaan toiseen suuntaan sillä aikaa kun pahuuden suunnitelmat ja juonet niiden tuhoamiseksi, jotka on luotu Minun kuvakseni ovat rakenteilla.

Maailman hallitukset, vaikkakaan eivät vielä ole niin yhdistyneet, kuin ne tulevat pian olemaan pedon järjestelmän alaisuudessa, työskentelevät jo nyt yhteisen suunnitelman eteen eli luodakseen yhteisen maailmanhallituksen.

Heidän suunnitelmansa tullaan asettamaan paikoilleen kaikkien ihmisten silmien edessä, mutta hyvin harvat tulevat huomaamaan sitä, sillä heidän päälleen on laitettu vihollisen sokaiseva loitsu. Se on kuin pimeyden verho, joka tulee paksummaksi ja mustemmaksi päivä päivältä.

Yksikään ihminen ei voi tehdä mitään estääkseen tätä suunnitelmaa. Minä olen ainut, joka sen voisi estää!

Minä varoitan pyhiäni, valittujani, älkää antako itseänne edes testattavaksi tälle ihmisten tekemälle taudille, covid19-virukselle. Ja älkää missään nimessä ottako niin sanottua lääkettä eli rokotetta tälle niin sanotulle pandemialle.

Se sanonta, että ”lääke on pahempi kuin tauti” on totta tässäkin tapauksessa. Kun tämä rokote otetaan käyttöön, niin se tulee olemaan se Troijan hevonen, joka sisältää neljännen sinetin kulkutaudit ja vitsaukset. Usko Minua kun sanon, että ne tulevat olemaan paljon pahemmat kuin korona. Tähän rokotteeseen tullaan yhdistämään teknologiaa, mitä jo nyt käytetään ympäri maailmaa. Luota Minuun, rukoile Minua, usko Minun sanani lupauksiin ja Minä suojelen sinua kaikelta tältä teknologialta, viruksilta ja kulkutaudeilta.

Tämän pahuuden suunnitelman annetaan edetä, sillä se on ennalta kirjoitettu ja nyt on sen aika. On koetusten, testaamisen ja vaivan aika. Älä sekoita tätä vaivan aikaa, kun sallin vihollisen vihan ilmetä, Minun vihani aikaan! Peto on nousemassa, mutta te tulette selviämään! Minun pyhäni, valittuni, te voitatte vihollisen Minun vereni ja suunne todistuksen kautta, olemalla pelkäämättä kuolemaa tässä ajassa, sillä se johtaa ikuiseen elämään maailmassa, jolla ei ole loppua. Te ette ole kutsuttuja Minun vihaani, mutta maailma on.

Te ette ole tästä maailmasta, te vain olette tässä maailmassa testaamista ja puhdistamista varten. Suurin osa maailmaa on nyt saatu sekoitettua pelon ilmapiirillä maailmanlaajuisen median ja hallitusten toimesta.

Tämän avulla he ovat saaneet lisättyä kontrollia ja laitettua suurimman osan maailman väestöä karanteeniin ilman vastalauseita. He ovat luoneet sääntöjä, jollaisia ei ole koskaan ennen edes voitu kuvitella (sosiaalinen eristäytyminen, turvavälit jne.) ja monet ihmiset tottelevat näitä sokeasti pelon vuoksi.

Samalla kun tämä on menossa, niin maailman hallitukset laittavat pystyyn sotavoimia, tykistöä, ase- ja sotakoneistoa sitä varten, mikä on tulossa seuraavaksi.

Mutta tämän kaiken keskellä Minä silti toimin, sillä vaikka ihmisiltä poistetaan parhaillaan vapauksia, niin jotkut heistä huutavat Minun puoleeni. Eikö tämä ole hyvä asia? Juuri näin Minä toimin! Minä otan sen minkä vihollinen on tarkoittanut vahingoksemme ja käytän sitä Minun valtakuntaani edistämään. Minun ihmiset nyt kuuntelevat, mitä Minä sanon. Kun olet nyt tässä tilanteessa, missä sinun sosiaalisia ja fyysisiä aktiviteetteja on vähennetty, niin käytä aikaasi Minun etsimiseen ja opi kuulemaan Minun ääntäni paremmin. Tämä on elintärkeää sitä aikaa varten, mikä on tulossa!

Kohta tämä viestini tuoja ja muutkin Minun todelliset viestini tuojat tullaan hiljentämään. Vain valheelliset profeetat jatkavat vihollisen valheiden levittämistä, ihan niin kuin he jo tekevät. Sinun tulee itse kuunnella ja totella Minun ääntäni, jotta voit suunnistaa sen hengenvaarallisen ajan keskellä, mikä on ihan pian tulossa.

Jesaja 30:21: ”Sinun korvasi kuulevat takaasi tämän sanan, milloin poikkeatte oikealle tai vasemmalle: ”Tässä on tie, sitä käykää.” Älkää ajatelko, että te voitte paeta tästä maailmasta ennen kuin teidän työnne täällä on tehty. Sillä koetuksen hetkellä, joka on tulossa yli koko maanpiirin, Minä suojelen niitä, jotka Korkeimman suojassa istuvat, jotka viipyvät kaikkein pyhimmässä Minun kanssani. Sillä he ovat varjelleet Minun sanaani tutkimalla sitä ja ottamalla siitä kärsivällisyyden sanasta vaarin sillä kestävyydellä, jonka Minä annan Minun Henkeni kautta (Ps. 91:1-2, Ef. 2:6, Ilm. 3:10).

Se peto, joka on nousemassa, myös pieneksi sarveksi kutsuttu antikristus, tulee käymään sotaan Minun pyhiäni vastaan, jotka ovat Minun pyhä ja valittu jäännösmorsiameni ja tulee jopa nujertamaan heidät lyhyeksi aikaa, ennen kuin Minä, Ikiaikojen Jumala, tulen tuomaan Minun tuomioni Suurimman Jumalan pyhien eduksi. Tuolloin pedon valtakunta tuhotaan. Minun pyhäni, Minun valittuni tulevat ottamaan vallan Minun valtakunnassani, joka kestää ikuisesti. He, joille tullaan antamaan valta hallita kanssani, palvelevat ja tottelevat Minua.

Minun pyhäni, Minun valittuni, valvokaa ja olkaa raittiit ja valppaat tänä aikana missä te olette! Te olette todellakin nyt astuneet aikaan, jollaista ei ole koskaan ennen nähty. Antamani suuri voitelu, joka on tulossa pian, tulee rikkomaan sen sorron ikeen, jonka vihollinen on laittanut päällenne! Jos Poika tekee teidät vapaaksi, niin olette todella vapaita! Minun valoni tulevat loistamaan kirkkaasti tiheässä pimeydessä ja voittamaan sen - te olette Minun valoni!

Te tulette voittamaan!

Ps. 91:1-4: ”Joka Korkeimman suojassa istuu ja Kaikkivaltiaan varjossa yöpyy, se sanoo: ”Herra on minun turvani ja linnani, hän on minun Jumalani, johon minä turvaan.” Sillä hän päästää minut linnustajan paulasta, turmiollisesta rutosta. Sulillansa hän sinua suojaa, ja sinä saat turvan hänen siipiensä alla; hänen uskollisuutensa on kilpi ja suojus.”

Ef. 2:6: ”Ja yhdessä hänen kanssaan herättänyt ja yhdessä hänen kanssaan asettanut meidät taivaallisiin Kristuksessa Jeesuksessa.”

Ilm. 3:10: ”Koska sinä olet ottanut minun kärsivällisyyteni sanasta vaarin, niin minä myös otan sinusta vaarin ja pelastan sinut koetuksen hetkestä, joka on tuleva yli koko maanpiirin koettelemaan niitä, jotka maan päällä asuvat.”

Danielin 7. luku, vertaa sitä Ilmestyskirjan 13. lukuun.

15.1.2021

Jouko Piho:

Veronika Westin uni Trumpin voitosta Bidenin ja Harrisin varastetun voiton jälkeen


Veronika West näki viime yönä 15.1.2021 järisyttävän voimakkaan unen Amerikan tulevista tapahtumista.

Tässä unesta tekemäni tiivistelmä. Selityksenä sanottakoon, että leijona on Jeesus, kuningas on Donald Trump, jokeri on Joe Biden, kuningatar on Kamala Harris ja Leviatan on Saatana.

Olin unessa sirkusteltassa, jossa yleisö odotti jännittyneenä jotain tärkeää tapahtuvan.

Näin kauniin ja kultaisen valtaistuimen, joka oli peitetty punaisella sametilla. Kuulin sanat: ”Leijonakuninkaan valtaistuin.”

Näin myös toisen kolmijalkaisen tuolin ja kuulin sanat: ”Pimeyden demoninen valtaistuin.”

Tuolissa näkyi myös kolmio, jonka keskellä oli silmä. Kuulin sanat: ”Rakkauden kolmio ja Leviatanin silmä, Obaman, Bidenin ja Harrisin kolmio.”

Yhtäkkiä meluisa yleisö hiljeni täysin, kun suuri komeaharjainen urosleijona astui hitaasti areenalle. Leijonaa seurasi purppuraviittaan pukeutunut mies, jonka kädessä oli kuninkaallinen valtikka.

Kun mies istuutui kultaiselle valtaistuimelle, yleisö alkoi ulvoa ja nauraa.

Silloin yhtäkkiä areenalle ilmestyi Jokeri, joka oli Joe Biden. Kuulin sanat: ”Jokeri Biden.”

Sitten Jokeri otti painavan kultaisen kruunun käsiinsä ja nosti sen ilmaan, jolloin yleisö villiintyi.

Tämän jälkeen nainen juoksi areenalle. Nainen oli Kamala Harris. Kuulin sanat: ”Kamala yrittää varastaa ihmisten sydämet, kun hänellä on Kuninkaalta varastettu kruunu."

Sitten Jokeri ojensi kultaisen kruunun sydänten Kuningattarelle, joka kiipesi Jokerin harteille.

Samanaikaisesti Kuningas seisoi edelleen valtaistuimensa edessä ja Leijona käveli ympäri areenaa.

Samalla Jokeri ja Kuningatar yrittivät pysyä tasapainossa, mikä oli vaikeaa, koska Jokerin jalat alkoivat heiketä. Myös kruunu ja Kuningatar painoivat liikaa, minkä seurauksena molemmat alkoivat hoiperrella ympäri areenaa.

Jokeri ja Kuningatar lähtivät kuitenkin liikkumaan kohti kolmijalkaista tuolia tarkoituksenaan istua molemmat tuolilla.

Huomasin heti, että tuoli oli hyvin heikko ja epävakaa.

Silloin Kuningatar alkoi lyödä Jokerin päätä, jonka jalat alkoivat täristä voimakkaasti.

Yleisö alkoi huutaa ja kirkua yhä äänekkäämmin, että Jokerin on kiivettävä tuolille pudottamatta kruunua ja Kuningatarta.

Molemmat pääsivätkin tuolin päälle, mutta silloin yhtäkkiä yksi tuolin jaloista meni rikki, jolloin Jokeri ja Kuningatar putosivat voimakkaasti jysähtäen maahan.

Silloin äänekäs yleisö meni kuoleman hiljaiseksi.

Näin miten maahan pudonnut kruunu alkoi vieriä lattialla ja pysähtyi Kuninkaan eteen.

Leijona katsoi Kuningasta ja Kuningas katsoi Leijonaa.

Sitten Kuningas otti kruunun maasta ja laittoi sen päähänsä. Leijona karjui voimakkaasti ja Kuningas istuutui valtaistuimelleen.

Jouko Pihon kommentti:

Uskon että näin käy. Aluksi juhlitaan Bidenin ja Harrisin voittoa, mutta koska kruunu on varastettu Trumpilta, hän saa sen lopulta päähänsä Jeesuksen yliluonnollisen väliintulon takia ja siksi, että jokin tärkeä tukijalka Uuden maailmanjärjestyksen saatanallisessa tuolissa pettää ja koko valheellinen ”vaalivoitto” romahtaa maahan.

Linkki Veronika Westin uneen:
https://www.facebook.com/photo?fbid=10218054682854605&set=a.4085476811257

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.

Jari H | Vastaa 17.05.2021 12.24

https://mvlehti.net/2021/05/15/johtava-rokotteiden-asiantuntija-ja-who-varoittavat-paljon-nykyista-tappavammista-virusaalloista/

Jari H | Vastaa 17.05.2021 12.21

https://www.adressit.com/allekirjoitukset/en_ikina_aanesta_ketaan_joka_aanestaa_eu-elpymispaketin_puolesta/

Jari H | Vastaa 17.05.2021 01.38

Uuden ajan uutiset selvittelee, ovatko koronarokotteet turvallisia: https://www.youtube.com/watch?v=hF5akduQ0I4

Se eka Joku | Vastaa 16.05.2021 08.13

Lähi-idässä toimii sama pahuuden apatia kuin Suomessa. Hallitus nauraa itsenäisyytemme puolustajille. Asenne on sama kuin välinpitämättömyys murhattuja nuoria,

Se eka Joku 16.05.2021 08.18

tällaisen hallituksen valinnut niin tuomio voi siis tulla koko kansalle.
Mikä ei tietenkään ole kivaa. :( Mutta kuitenkin ansaittua, "oma syymme".

Se eka Joku 16.05.2021 08.17

kannattavat ja suosivat kaikkea pahuutta ja sen myötä menettävät mielenterveytensä eivätkä sitten enää välitä mistään järjenkäytöstäkään. Kun itse kansa on täll

Se eka Joku 16.05.2021 08.15

kohtaan, murhattuja naisia kohtaan, pedofiilien terroristien uhraja kohtaan. Osoittavat KAIKESSA rakastavansa terroria, murhaa ja pedofiliaa, huumekauppaa,

Jari H | Vastaa 16.05.2021 01.35

https://childrenshealthdefense.org/defender/bill-gates-jeff-bezos-google-want-you-to-eat-lab-grown-meat/

Se eka Joku 16.05.2021 08.22

Sodoma ja Baabel tuhoutuvat täysin tomuksi ja pian. Emme enää kauaa kidu vaan sitten alkaa parempi aika Jeesuksen hallitessa 1000 vuotta. <3

Se eka Joku 16.05.2021 08.20

Nämä kaikki saastat mitä kauhistelet, kertovat vsin den että tuho on oven edessä. Heidän pahuutensa on suuri ja yltää taivaaseen asti. Siitä tiedämme että Sodo

Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

tänään | 12:24

https://mvlehti.net/2021/05/15/johtava-rokotteiden-asiantuntija-ja-who-varoittavat-paljon-nykyista-tappavammista-virusaalloista/

...
tänään | 12:21

https://www.adressit.com/allekirjoitukset/en_ikina_aanesta_ketaan_joka_aanestaa_eu-elpymispaketin_puolesta/

...
tänään | 11:21

Huh, hetken jo pelästyin että maailma ja olemassaolo ja ilmat lakkaa kun lakkaa niihin uskomasta ja ilmoja pitelemästä. Onneksi erehdyin.

...
tänään | 06:53

Kyllähän nuo ilmat pysyy pitelemättäkin. Mutta muuten ihan hieno kevät meneillään. ⚘ 😉

...
Tykkäät tästä sivusta