Profetioita 8

Profetioita 4-8 -osioissa on nyt 371 sanomaa.

25.2.2021

Tuija Suistomaan helmikuun alussa 2021 saama sanoma koronasta

Nyt on koronasota!

Herra puhui minulle helmikuun alussa. Hän sanoi nämä merkilliset sanat: "PYYDÄ, ETTÄ MINÄ KUTSUN KORONAN POIS."

Ryhdytään pyytämään.

20.2.2021

Joh. W. Matutisin näky elokuussa 2009

Kun olin valmistamassa saarnaa, Herra antoi minulle näyn. Näin suuren niityn jossa oli monia lampaita. Yhtäkkiä joka puolelta tuli susia laumaan sekoittuen lauman sekaan.

Sen paremmin paimenet kuin paimenkoiratkaan (tärkeä havainto) eivät hälyttäneet laumaa tms., vaan ne olivat kuin hypnoosissa. Vain laumassa syntyi levottomuutta. Ja lampaat huomasivat, että jotain ei ollut ihan oikein, mutta nekään eivät tosissaan ajatelleet asiaa, vaan jatkoivat syömistä ja oleskeluaan rauhallisesti. Paimenet ja koirat taas eivät edes huomanneet, että mitään oli tapahtunut.

Kun katselin näkyä tarkkaan, susilla oli kuin käärmeillä piikki suussaan, ja sillä ne pistivät lampaita, jotka hätkähtivät ja taas vaan jatkoivat ruohon syöntiään. Hetken päästä sudet pakenivat takaisin vuorille koskaan viemättä yhtään lammasta laumasta tms.

Katsellessani tätä ajattelin, että tämä ei ole mahdollista, että sudet saisivat vapaasti tulla lammaslaumaan ja silti eivät vahingoittaisi niitä.

Se ei ole suden luonteen mukaista. Kun sudet jättivät lampaat, ne olivatkin yhtäkkiä johtosutta myöten vuoren laella. Johtajasusi oli kuin hirviö.

Sitten ne alkoivat ulvoa, ja paimenet ja koirat olivat kauhuissaan ja shokissa. Silloin pääsusi alkoi puhua ihmisen äänellä, jossa oli demoninen sävy: "Rakkaat paimenet, koirat ja lampaat, nyt te kuulutte meille. Te olette täysin käsissämme. Olimme joukossanne, eikä kukaan teistä huomannut mitään. Me jopa rokotimme teidät seerumilla, joka tekee teidät meidän omiksemme. Nyt te kaikki kannatte meidän sinettiämme. Me olemme myös rokottaneet teihin meidän henkeämme ja sitä mitä meissä on, ettekä huomanneet mitään. Nyt teillä ei ole mihin paeta, te olette nyt meidän kontrollissamme."

Näyssä sanoin EI!, Herra on minun Paimeneni. Minä en halua mitään tekemistä vihollisen ja hänen joukkojensa kanssa. Minä en halua heitä paimenikseni. Näyssäni pääsusi nyt jatkoi hymyillen vinosti puhumista lampaille: "Te söitte ja joitte ja nukuitte. Teille vatsanne ja toimeentulonne oli tärkeintä."

Nyt kuulehan mitä kuulin tämän demonin sanovan näyssä: "Me olemme tulleet kostamaan sen kun te ajoitte meidät sikoihin (Matteus 5:1-17). Silloin teidän Herranne ajoi meidät sikoihin. Nyt olemme toipuneet ja tulleet saadaksemme antaa takaisin, ja siksi nämä lampaat ovat nyt meidän. Olin shokissa.

Sitten kuulin Herran äänen joka puhui: "Poikani, jokaista ihmistä tullaan kehottamaan ottamaan “pakollinen” rokote , se on sumuverho. Ja näyssä Herra varoitti, että jokainen joka ottaa rokotteita tulee (mahdollisesti) susien vaikutusvallan alle, eli myöntyy eliitin suunnitelmiin jne. Kaikki joilla ei ole Minun sinettiäni ja Henkeäni. Herra kehotti: "Te minun lapseni, olkaa lujat ja rohkeat älkääkä antako pistää itseänne." (Tulee pätemään myös niin sanotun ”sirutuksen” aikana!)

Teidän tulee luottaa Minuun. Vien teidät toisille rannoille ja siellä elämä jatkuu kutakuinkin normaalisti. Te olette Minun lampaitani. Te kuulette Minun ääntäni ja seuraatte Minua. Ja Minä lähetän teidät lampaiden lailla susien joukkoon. Varoita kaikkia Minun omiani pakkorokotuksia vastaan. Se näyttää niin harmittomalta. Mutta se ei ole sitä.

Varoita kaikkia, vaikka teitä tullaan nimittämään vainoharhaisiksi ja terroristeiksi, te olette Minun omiani ja ja te olette Pyhiä. Te olette minun lapsiani ja Minun omiani. Sen tähden teissä, teidän ruumiissanne ei tule olla muuta ”stigmaa” eli ”häpeää”. Teidän ruumiinne on Pyhän Hengen temppeli ja se ei saa olla demonien asunto, Herra sanoo.

16.2.2021

Hank Kunnemanin 24.1.2021 saama lumiprofetia

Hank Kunneman profetoi USAn nykyisen kylmyyden ja lumimäärän 24.1.2021 eli kolme ja puoli viikkoa sitten. Kyse on Jumalan tuomiosta pahuuden vallassa olevaa kansakuntaa vastaan. Minulle itselleni tuli tämä sama ajatus joitakin tunteja sitten ja mietin, onkohan kukaan saanut asiasta sanomaa. Sitten eli juuri äsken näin tämän videon.

https://www.youtube.com/watch?v=QeZQiqK2E8M&feature=share&fbclid=IwAR0GcPd1GuDHTFlMFOaU7AR1vY2uIbOmEli405FXzmVfmS3B2pr5x0WHWcE


30.1.2021

Tim Dixonin järisyttävä uni Trumpista ja Kongressista

Pastori Tim Dixon näki 24.1.2021 merkittävän tarkan unen Trumpista ja Kongressista.

Unessa Dixon näki Capitol-rakennuksen, jonka ovesta astui ulos leijona, joka asteli ylväästi aukiolla.

Sitten näkyi seitsemän miestä, joilla oli shofar-torvet. Jokainen soitti vuorollaan torvea.

Sen jälkeen Dixon näki paljon ihmisiä ja Washington-monumentista ulos tulevan miehen. Mies oli Donald Trump.

Ihmiset alkoivat ylistää Jumalaa: ”Kiitos armostasi! Kiitos neljästä lisävuodesta Trumpille!”

Sitten Capitolista tuli mies ulos sauva kädessä. Seitsemän miestä sanoivat: ”Juudan heimon Leijona (Jeesus) on voittanut!”

Sen jälkeen alueelle tuli voimakas pyörremyrsky, josta tuli ulos mies, joka voiteli Trumpin öljyllä. Sauvamies ja pyörremyrskystä tullut mies sanoivat: ”Minä olen voidellut sinut kuninkaaksi. Minä olen voidellut sinut Yhdysvaltain presidentiksi neljäksi lisävuodeksi.”

Sitten näkyi kaksi aasia (Demokraattipuolueen tunnus). Toisen selässä istui mies (Joe Biden) ja toisen selässä nainen (Kamala Harris).

Kun sauvamies iski sauvallaan maahan, molemmat aasit kuolivat, Biden sai sydänkohtauksen ja kuoli, mutta Harris lähti juoksemaan kohti Capitolia, jossa Harris iski tikarilla Nancy Pelosin käden kiinni pöytään.

Sitten pyörremyrsky tuli sisälle Capitoliin. Syntyi täysi kaaos, ja monet edustajat ja senaattorit hävisivät näkyvistä, mutta osalle ei käynyt mitenkään ja he olivat vahingoittumattomia, jopa solmio ja tukka ojennuksessa.

Jouko Pihon kommentti 30.1.2021:

Uskon, että näin käy. Kun Amerikassa ei ihmiskeinoin saatu oikeutta voimaan ja vaalipetoksia tuomituiksi, itse taivaan Jumala ja Jeesus Kristus puuttuvat tämän kevään aikana asioihin ja tekevät suuria ja raamatullisia ihmeitä, joiden jälkeen Donald Trump jatkaa Jumalan tehtäväänsä voitelemana ja valtuuttaman oikeana ja laillisena presidenttinä seuraavat neljä vuotta.

20.1.2021

Jouko Piho:

Profetiani Trumpin virkaanastujaisista 20.1.2021 oli oikea

Ilmoitin etukäteen, että Trump jatkaa presidenttinä ja että hän vannoo virkavalansa 20.1.2021.

Virkavalan vannoi tänään kuitenkin Joe Biden.

Monien mielestä erehdyin ja olen siis väärä profeetta.

Paitsi että en ole väärä profeetta.

Jumalan ensisijainen suunnitelma oli nimittäin asettaa Trump virkaan 20.1.2021, ja niin olisi käynytkin, jos Yhdysvaltojen tuomioistuimet olisivat toimineet oikein eli jos ne olisivat edes ottaneet lukuisat syytteet käsittelyyn. Näin korruptoituneet ja pelotellut tuomarit estivät oikeutta tapahtumasta ja vaalivilpillä ”voiton” saanut Biden asetettiin tänään virkaan.

Myös Kongressi perääntyi eikä sielläkään löytynyt tarpeeksi kannatusta vaalipetosten tutkintaan, joten Kongressi äänesti 13.1.2021 Bidenin ”voittajaksi”.

Kun näin kävi, niin monien eri ihmisten pelkuruus ja petollisuus yhdistettynä patologiseen Trump-vihaan aiheutti sen, että tämä ihmisten syntinen toiminta esti Jumalan tahdon toteutumista, joka olisi ollut Trumpin asettaminen virkaan toiselle kaudelleen 20.1.2021.

Mutta kun näin kävi, niin Jumalalla oli tilanteen varalta suunnitelma B, joka tulee toteutumaan tämän kevään aikana. Tämän varasuunnitelman mukaan Bidenin vaalihuijaus tullaan paljastamaan niin selvästi ja aukottomasti, että edes valtamedia ei pysty sitä enää kiistämään.

Kun näin tapahtuu, Biden joutuu syytteeseen vaalipetoksista ja myös maanpetoksesta, koska hän ja Demokraattinen puolue vehkeilivät ”voiton” Bidenille yhteistyössä ulkovaltojen, kuten Kiinan, Saksan ja Italian, kanssa.

Sen jälkeen Trump vannoo virkavalansa ja jatkaa presidenttinä.

Profetiani oli siis oikea. Vain päivämäärä muuttui, koska monet ihmiset vastustivat Jumalan suunnitelmaa ja valitsivat mieluummin vääryyden eli vaalien törkeän varastamisen Trumpilta Bidenille.

Oikeus ja oikeudenmukaisuus tulevat siis lopulta voittamaan ja Valkoisen talon isäntänä jatkaa oikea mies, jonka Jumala on siihen tehtävään valinnut ja valtuuttanut.

19.1.2021

Bo Polny vahvistaa Trumpin voiton

Bo Polny on vahvasti sen tosiasian takana, että presidentti Trump voitti 3.11.2020 ja että hänen voittonsa tullaan vahvistamaan niin, että koko maailma näkee sen.

Polny sanoo, että 25.4.2021 tulee olemaan avainpäivämäärä.

Kyseessä on Kaislameren vaikea tilanne. Mooses oli jo saanut voiton ja oli lähtenyt suuren kansanjoukon kanssa Egyptistä kohti Luvattua maata.

Mutta sitten faarao muutti mielensä ja lähti ajamaan sotajoukon kanssa Moosesta ja israelilaisia takaa.

Sitten oltiin tilanteessa, että takaa hönki päälle faaraon armeija ja edessä oli meri.

25.4.2021 on tällainen tilanne. Mutta kuten Jumala teki silloin ihmeen eli Kaislameri jakaantui ja kansa pääsi toiselle rannalle faaraon sotajoukon hukkuessa mereen, niin samalla tavalla Jumala tekee suuren ihmeen 25.4.2021.

https://welovetrump.com/2021/01/17/prophetic-update-from-bo-polny-trump-wins-april-25-is-the-key-red-sea-moment-date/?fbclid=IwAR1WeoC5kT2LHZENUPXgIJk1cjW-Fj9YM0BFzYJYxywg5vRNYxmdXZnK_mA

18.1.2021

Annelin tammikuun 2021 alussa saama sanoma Trumpin kahdesta kaudesta

Tuosta että armeija ottaisi vallan ja antaisi sen Trumpille Jumala puhui minulle pari viikkoa sitten. Jumala sanoi minulle, että kaksi kautta Trumpille elikä kahdeksan vuotta.

Halleluja. Odotetaan Jumalalta suuria asioita.

Olen valvonut jopa öitä rukouksin juuri USAn presidenttiasian puolesta. Tämä on ensi kerta kun minut on laitettu tällaisen taakan alle tämän kaltaisissa asioissa. Yleensä en ole politiikasta millään lailla kiinnostunut. Nyt on ensimmäinen kerta ja voittoa odottelen.

Jouko Pihon kommentti 18.1.2021:

Ympäri maailmaa on hyvin paljon ihmisiä, jotka ovat saaneet sydämelleen rukoilla sen puolesta, että Amerikan presidentinvaalien petokset paljastuvat ja että eniten ääniä saanut mies, Donald Trump, jatkaa presidenttinä. Jatketaan rukousta ja kiitetään Herraa varmasta voitosta.

16.1.2021

Jeff Byerlyn 29.3.2020 saama sanoma pedon noususta

Peto on nousemassa, mutta te tulette voittamaan!

Poikani, tahdon sinun antavan tämän viestin pyhille, minun valituille. Vihollinen on laittanut loitsun koko maailman ylle ja hän sekoittaa ja altistaa ihmisiä valheillaan semmoisella voimalla, millaista ei ole koskaan aiemmin nähty. Hän on jopa saanut monet Minun omistani pauloihinsa. Tämä ihmisten tekemä tauti on laittanut pelkoa useimpien sydämeen, mutta minun valitsemani pyhät eivät pelkää. Kerron jälleen teille, että kaikki ei ole miltä se näyttää.

Tässä asiassa on paljon sellaista, mikä on piilossa pinnan alla. Vihollisen suunnitelma on luoda hänen pedon järjestelmä ja se on jo rakenteilla kulissien takana, mutta Minä olen valistanut monia noista suunnitelmista. Ne, jotka työskentelevät viholliselle ovat saaneet ihmismassat harhautettua katsomaan toiseen suuntaan sillä aikaa kun pahuuden suunnitelmat ja juonet niiden tuhoamiseksi, jotka on luotu Minun kuvakseni ovat rakenteilla.

Maailman hallitukset, vaikkakaan eivät vielä ole niin yhdistyneet, kuin ne tulevat pian olemaan pedon järjestelmän alaisuudessa, työskentelevät jo nyt yhteisen suunnitelman eteen eli luodakseen yhteisen maailmanhallituksen.

Heidän suunnitelmansa tullaan asettamaan paikoilleen kaikkien ihmisten silmien edessä, mutta hyvin harvat tulevat huomaamaan sitä, sillä heidän päälleen on laitettu vihollisen sokaiseva loitsu. Se on kuin pimeyden verho, joka tulee paksummaksi ja mustemmaksi päivä päivältä.

Yksikään ihminen ei voi tehdä mitään estääkseen tätä suunnitelmaa. Minä olen ainut, joka sen voisi estää!

Minä varoitan pyhiäni, valittujani, älkää antako itseänne edes testattavaksi tälle ihmisten tekemälle taudille, covid19-virukselle. Ja älkää missään nimessä ottako niin sanottua lääkettä eli rokotetta tälle niin sanotulle pandemialle.

Se sanonta, että ”lääke on pahempi kuin tauti” on totta tässäkin tapauksessa. Kun tämä rokote otetaan käyttöön, niin se tulee olemaan se Troijan hevonen, joka sisältää neljännen sinetin kulkutaudit ja vitsaukset. Usko Minua kun sanon, että ne tulevat olemaan paljon pahemmat kuin korona. Tähän rokotteeseen tullaan yhdistämään teknologiaa, mitä jo nyt käytetään ympäri maailmaa. Luota Minuun, rukoile Minua, usko Minun sanani lupauksiin ja Minä suojelen sinua kaikelta tältä teknologialta, viruksilta ja kulkutaudeilta.

Tämän pahuuden suunnitelman annetaan edetä, sillä se on ennalta kirjoitettu ja nyt on sen aika. On koetusten, testaamisen ja vaivan aika. Älä sekoita tätä vaivan aikaa, kun sallin vihollisen vihan ilmetä, Minun vihani aikaan! Peto on nousemassa, mutta te tulette selviämään! Minun pyhäni, valittuni, te voitatte vihollisen Minun vereni ja suunne todistuksen kautta, olemalla pelkäämättä kuolemaa tässä ajassa, sillä se johtaa ikuiseen elämään maailmassa, jolla ei ole loppua. Te ette ole kutsuttuja Minun vihaani, mutta maailma on.

Te ette ole tästä maailmasta, te vain olette tässä maailmassa testaamista ja puhdistamista varten. Suurin osa maailmaa on nyt saatu sekoitettua pelon ilmapiirillä maailmanlaajuisen median ja hallitusten toimesta.

Tämän avulla he ovat saaneet lisättyä kontrollia ja laitettua suurimman osan maailman väestöä karanteeniin ilman vastalauseita. He ovat luoneet sääntöjä, jollaisia ei ole koskaan ennen edes voitu kuvitella (sosiaalinen eristäytyminen, turvavälit jne.) ja monet ihmiset tottelevat näitä sokeasti pelon vuoksi.

Samalla kun tämä on menossa, niin maailman hallitukset laittavat pystyyn sotavoimia, tykistöä, ase- ja sotakoneistoa sitä varten, mikä on tulossa seuraavaksi.

Mutta tämän kaiken keskellä Minä silti toimin, sillä vaikka ihmisiltä poistetaan parhaillaan vapauksia, niin jotkut heistä huutavat Minun puoleeni. Eikö tämä ole hyvä asia? Juuri näin Minä toimin! Minä otan sen minkä vihollinen on tarkoittanut vahingoksemme ja käytän sitä Minun valtakuntaani edistämään. Minun ihmiset nyt kuuntelevat, mitä Minä sanon. Kun olet nyt tässä tilanteessa, missä sinun sosiaalisia ja fyysisiä aktiviteetteja on vähennetty, niin käytä aikaasi Minun etsimiseen ja opi kuulemaan Minun ääntäni paremmin. Tämä on elintärkeää sitä aikaa varten, mikä on tulossa!

Kohta tämä viestini tuoja ja muutkin Minun todelliset viestini tuojat tullaan hiljentämään. Vain valheelliset profeetat jatkavat vihollisen valheiden levittämistä, ihan niin kuin he jo tekevät. Sinun tulee itse kuunnella ja totella Minun ääntäni, jotta voit suunnistaa sen hengenvaarallisen ajan keskellä, mikä on ihan pian tulossa.

Jesaja 30:21: ”Sinun korvasi kuulevat takaasi tämän sanan, milloin poikkeatte oikealle tai vasemmalle: ”Tässä on tie, sitä käykää.” Älkää ajatelko, että te voitte paeta tästä maailmasta ennen kuin teidän työnne täällä on tehty. Sillä koetuksen hetkellä, joka on tulossa yli koko maanpiirin, Minä suojelen niitä, jotka Korkeimman suojassa istuvat, jotka viipyvät kaikkein pyhimmässä Minun kanssani. Sillä he ovat varjelleet Minun sanaani tutkimalla sitä ja ottamalla siitä kärsivällisyyden sanasta vaarin sillä kestävyydellä, jonka Minä annan Minun Henkeni kautta (Ps. 91:1-2, Ef. 2:6, Ilm. 3:10).

Se peto, joka on nousemassa, myös pieneksi sarveksi kutsuttu antikristus, tulee käymään sotaan Minun pyhiäni vastaan, jotka ovat Minun pyhä ja valittu jäännösmorsiameni ja tulee jopa nujertamaan heidät lyhyeksi aikaa, ennen kuin Minä, Ikiaikojen Jumala, tulen tuomaan Minun tuomioni Suurimman Jumalan pyhien eduksi. Tuolloin pedon valtakunta tuhotaan. Minun pyhäni, Minun valittuni tulevat ottamaan vallan Minun valtakunnassani, joka kestää ikuisesti. He, joille tullaan antamaan valta hallita kanssani, palvelevat ja tottelevat Minua.

Minun pyhäni, Minun valittuni, valvokaa ja olkaa raittiit ja valppaat tänä aikana missä te olette! Te olette todellakin nyt astuneet aikaan, jollaista ei ole koskaan ennen nähty. Antamani suuri voitelu, joka on tulossa pian, tulee rikkomaan sen sorron ikeen, jonka vihollinen on laittanut päällenne! Jos Poika tekee teidät vapaaksi, niin olette todella vapaita! Minun valoni tulevat loistamaan kirkkaasti tiheässä pimeydessä ja voittamaan sen - te olette Minun valoni!

Te tulette voittamaan!

Ps. 91:1-4: ”Joka Korkeimman suojassa istuu ja Kaikkivaltiaan varjossa yöpyy, se sanoo: ”Herra on minun turvani ja linnani, hän on minun Jumalani, johon minä turvaan.” Sillä hän päästää minut linnustajan paulasta, turmiollisesta rutosta. Sulillansa hän sinua suojaa, ja sinä saat turvan hänen siipiensä alla; hänen uskollisuutensa on kilpi ja suojus.”

Ef. 2:6: ”Ja yhdessä hänen kanssaan herättänyt ja yhdessä hänen kanssaan asettanut meidät taivaallisiin Kristuksessa Jeesuksessa.”

Ilm. 3:10: ”Koska sinä olet ottanut minun kärsivällisyyteni sanasta vaarin, niin minä myös otan sinusta vaarin ja pelastan sinut koetuksen hetkestä, joka on tuleva yli koko maanpiirin koettelemaan niitä, jotka maan päällä asuvat.”

Danielin 7. luku, vertaa sitä Ilmestyskirjan 13. lukuun.

15.1.2021

Jouko Piho:

Veronika Westin uni Trumpin voitosta Bidenin ja Harrisin varastetun voiton jälkeen


Veronika West näki viime yönä 15.1.2021 järisyttävän voimakkaan unen Amerikan tulevista tapahtumista.

Tässä unesta tekemäni tiivistelmä. Selityksenä sanottakoon, että leijona on Jeesus, kuningas on Donald Trump, jokeri on Joe Biden, kuningatar on Kamala Harris ja Leviatan on Saatana.

Olin unessa sirkusteltassa, jossa yleisö odotti jännittyneenä jotain tärkeää tapahtuvan.

Näin kauniin ja kultaisen valtaistuimen, joka oli peitetty punaisella sametilla. Kuulin sanat: ”Leijonakuninkaan valtaistuin.”

Näin myös toisen kolmijalkaisen tuolin ja kuulin sanat: ”Pimeyden demoninen valtaistuin.”

Tuolissa näkyi myös kolmio, jonka keskellä oli silmä. Kuulin sanat: ”Rakkauden kolmio ja Leviatanin silmä, Obaman, Bidenin ja Harrisin kolmio.”

Yhtäkkiä meluisa yleisö hiljeni täysin, kun suuri komeaharjainen urosleijona astui hitaasti areenalle. Leijonaa seurasi purppuraviittaan pukeutunut mies, jonka kädessä oli kuninkaallinen valtikka.

Kun mies istuutui kultaiselle valtaistuimelle, yleisö alkoi ulvoa ja nauraa.

Silloin yhtäkkiä areenalle ilmestyi Jokeri, joka oli Joe Biden. Kuulin sanat: ”Jokeri Biden.”

Sitten Jokeri otti painavan kultaisen kruunun käsiinsä ja nosti sen ilmaan, jolloin yleisö villiintyi.

Tämän jälkeen nainen juoksi areenalle. Nainen oli Kamala Harris. Kuulin sanat: ”Kamala yrittää varastaa ihmisten sydämet, kun hänellä on Kuninkaalta varastettu kruunu."

Sitten Jokeri ojensi kultaisen kruunun sydänten Kuningattarelle, joka kiipesi Jokerin harteille.

Samanaikaisesti Kuningas seisoi edelleen valtaistuimensa edessä ja Leijona käveli ympäri areenaa.

Samalla Jokeri ja Kuningatar yrittivät pysyä tasapainossa, mikä oli vaikeaa, koska Jokerin jalat alkoivat heiketä. Myös kruunu ja Kuningatar painoivat liikaa, minkä seurauksena molemmat alkoivat hoiperrella ympäri areenaa.

Jokeri ja Kuningatar lähtivät kuitenkin liikkumaan kohti kolmijalkaista tuolia tarkoituksenaan istua molemmat tuolilla.

Huomasin heti, että tuoli oli hyvin heikko ja epävakaa.

Silloin Kuningatar alkoi lyödä Jokerin päätä, jonka jalat alkoivat täristä voimakkaasti.

Yleisö alkoi huutaa ja kirkua yhä äänekkäämmin, että Jokerin on kiivettävä tuolille pudottamatta kruunua ja Kuningatarta.

Molemmat pääsivätkin tuolin päälle, mutta silloin yhtäkkiä yksi tuolin jaloista meni rikki, jolloin Jokeri ja Kuningatar putosivat voimakkaasti jysähtäen maahan.

Silloin äänekäs yleisö meni kuoleman hiljaiseksi.

Näin miten maahan pudonnut kruunu alkoi vieriä lattialla ja pysähtyi Kuninkaan eteen.

Leijona katsoi Kuningasta ja Kuningas katsoi Leijonaa.

Sitten Kuningas otti kruunun maasta ja laittoi sen päähänsä. Leijona karjui voimakkaasti ja Kuningas istuutui valtaistuimelleen.

Jouko Pihon kommentti:

Uskon että näin käy. Aluksi juhlitaan Bidenin ja Harrisin voittoa, mutta koska kruunu on varastettu Trumpilta, hän saa sen lopulta päähänsä Jeesuksen yliluonnollisen väliintulon takia ja siksi, että jokin tärkeä tukijalka Uuden maailmanjärjestyksen saatanallisessa tuolissa pettää ja koko valheellinen ”vaalivoitto” romahtaa maahan.

Linkki Veronika Westin uneen:
https://www.facebook.com/photo?fbid=10218054682854605&set=a.4085476811257

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.

Jari H | Vastaa 08.03.2021 10.22

https://www.thegatewaypundit.com/2021/03/joe-biden-announces-new-executive-order-expanding-voting-access-making-easier-democrats-steal-elections-video/

Jari H | Vastaa 08.03.2021 10.19

https://www.thegatewaypundit.com/2021/03/cdc-claims-mask-mandates-dont-statistically-different-impact-covid-no-masks-will-therefore-continue-pushing-masks/

Jari H | Vastaa 08.03.2021 10.19

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/mikkopaunio/korona-lapipolitisoinut-laaketieteen-rokotteen-teho-heti-julki-d-vitamiinin-ei/

Jari H | Vastaa 07.03.2021 22.18

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/mikkopaunio/korona-lapipolitisoinut-laaketieteen-rokotteen-teho-heti-julki-d-vitamiinin-ei/

Jari H | Vastaa 07.03.2021 22.17

https://www.veteranstoday.com/2021/03/02/russian-warship-enters-sudan-port-in-new-military-deal/

Jari H | Vastaa 07.03.2021 18.16

https://www.veteranstoday.com/2021/03/02/russian-warship-enters-sudan-port-in-new-military-deal/

Jari H | Vastaa 07.03.2021 17.27

https://www.presstv.com/Detail/2021/03/07/646744/Russian-Syrian-missile-strikes-hit-Takfiri-militants-smuggling-oil-to-Turkey-Report

Jari H | Vastaa 07.03.2021 17.18

https://www.activistpost.com/2021/03/stagflation-subterfuge-the-real-disaster-hidden-by-the-pandemic.html

Jari H | Vastaa 07.03.2021 11.31

https://www.globalresearch.ca/the-covid-outbreak-biggest-health-scam-of-the-21st-century-report-by-1500-health-professionals/5737838

Jari H | Vastaa 07.03.2021 11.30

https://www.globalresearch.ca/emergency-room-er-sees-surge-of-seniors-after-covid-19-vaccination-says-nurse-whistleblower/5738495

Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

tänään | 10:22

https://www.thegatewaypundit.com/2021/03/joe-biden-announces-new-executive-order-expanding-voting-access-making-easier-democrats-steal-elections-video/

...
tänään | 10:19

https://www.thegatewaypundit.com/2021/03/cdc-claims-mask-mandates-dont-statistically-different-impact-covid-no-masks-will-therefore-continue-pushing-masks/

...
tänään | 10:19

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/mikkopaunio/korona-lapipolitisoinut-laaketieteen-rokotteen-teho-heti-julki-d-vitamiinin-ei/

...
eilen | 22:18

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/mikkopaunio/korona-lapipolitisoinut-laaketieteen-rokotteen-teho-heti-julki-d-vitamiinin-ei/

...
Tykkäät tästä sivusta