Ajankohtaista 22

John Perkins paljastaa salaisen maailmanvallan

Tämä ei ole mitään teoriaa, vaan korutonta kerrontaa, miten maailmaa hallitaan. Koko systeemi on läpimätä.


KLA.TV
Ilmiantaja John Perkins paljastaa salaisen maailmanvallan
Korona-tiekartta. 12 askeleen suunnitelma totalitaarisen "Uuden maailmanjärjestyksen" luomiseksi.
Aleksei Navalnyi istumassa sairaalasta päästyään penkillä Berliinissä syyskuun lopulla 2020.

6.10.2020

Jouko Piho:

Kohensiko myrkky Navalnyin poliittista asemaa?

Näin kysyy toimittaja Pekka Hakala tämän päivän (6.10.2020) Helsingin Sanomien kirjoituksessaan.

Hakalan vastaus kysymykseen on myönteinen. Hermomyrkky novitshok teki Navalnyista mahdottoman unohtaa ja vaikean vastustaa. Oppositiopoliitikolla arvioidaan olevan mahdollisuuksia jopa presidentiksi.

Navalnyi vakuutti viime viikolla saksalaisen Der Spiegel –lehden haastattelussa palaavansa Venäjälle heti, kun hänen terveytensä sen sallii. Myrkyttämisestään Navalnyi sanoi: ”Olen varma, että Putin on tämän teon takana, en näe mitään muuta selitystä.”

Helsingin yliopiston Aleksanteri-instituutin politiikan tutkimuksen professori Vladimir Gelman on samaa mieltä: ”Ehkä Putin ei osallistunut yksityiskohtiin, mutta aivan varmasti hän hyväksyi tämän teon.”

Putinilla on asiaan toinen selitys. Asia kävi selväksi, kun ranskalaislehti Le Monde julkaisi 22.9.2020 yksityiskohtia Putinin ja Ranskan presidentin Emmanuel Macronin puhelinkeskustelusta. Lehden mukaan Putin väitti ”nettihäirikön” myrkyttäneen itse itsensä.

Väite on poskettoman absurdi. Carnegie-tutkimuslaitoksen tutkija Andrei Kolesnikov kutsuukin menetelmää ”leikin tyhmää –strategiaksi”, mitä Putin on käyttänyt ennenkin.

Navalnyi ei anna kuitenkaan periksi. Hän jatkoi haastattelussa: ”En aio antaa Putinille sitä lahjaa, että en palaisi Venäjälle. Minun tehtäväni on pysyä kaverina, joka ei pelkää. Enkä minä pelkää! Käteni voivat täristä, mutta se ei johdu pelosta vaan tästä myrkystä.”

Kuvassa Aleksei Navalnyi istumassa sairaalasta päästyään penkillä Berliinissä syyskuun lopulla 2020.

Rakas Jeesus, paranna presidentti Trump ja Melania Jeesuksen nimessä, aamen!

3.10.2020

Amerikka hajoaa

Olen kirjoittanut monesti siitä, että Amerikkaan tulee sisällissota ja Yhdysvallat hajoaa.

Tämän päivän Helsingin Sanomien Kuukausiliitteen haastattelussa 74-vuotias suomalaistaustainen Richard Johnson on samoilla linjoilla. Johnson ei ole edes varma, onko Yhdysvaltoja muutaman kuukauden kuluttua olemassa.

”Hajoamme pian kuin Neuvostoliitto aikoinaan. Olemme sisällissodan partaalla”, hän väittää.

”Puolet maasta pettyy vaalitulokseen ja hyökkää toisen puolen kimppuun.”

 Näin tulee käymään. Jos ei vielä tänä vuonna, niin lähitulevaisuudessa kuitenkin.

2.10.2020

Mielenilmaisu Israelin puolesta

Helsingin Narinkkatorilla järjestetään tulevana sunnuntaina 4.10.2020 klo 15-16.30 tapahtuma ”Ei enää koskaan – Mielenilmaus Israelin puolesta ja antisemitismiä vastaan”.

Aion mennä mukaan osoittamaan tukeani. Tule sinäkin.

https://www.facebook.com/events/430208287959664/

  

29.9.2020

Jouko Pihon kirja-arvio:

Viipuri – venäläisten kaupunki

Vaikka olen hämäläinen, olen ollut vuodesta 2004 lähtien Karjalan palauttaja ja Viipurin rakastaja.

Tartuin siksi mielenkiinnolla Helsingin Sanomien toimittajan Pekka Hakalan v. 2019 julkaistuun kirjaan ”Viipuri – venäläisten kaupunki”.

Pekka Hakala kiinnostui Viipurista yllättäen runoilija Aili Runteen kautta, joka oli sanoittanut kappaleen Muistatko Monrepos´n, kun hän sai Helsingin Sanomien toimittajana helmikuussa 1990 tehtäväkseen haastatella Runnetta.

”Minulle alkoi selvitä, että ne ikätoverini, joilla oli sukujuuria menetetyssä Karjalassa, tiesivät tämmöisistä asioista. Mutta koulussa niistä ei puhuttu eivätkä kaverit niistä kaljalla kertoneet. Elimme Suomessa, jossa vallitsi omerta eli vaikenemisen laki.”

”Niinpä suostuin heti, kun Juha Metso ehdotti, että tekisimme kirjan Viipurista.”

Teoksen toinen tekijä on siis legendaarinen valokuvaaja Juha Metso, joka on kuvannut Venäjällä jo yli 30 vuoden ajan. Eli kyseessä on sama valokuvaaja, joka otti minusta valokuvia Helsingin Sanomien haastatteluani varten, joka julkaistiin 21.8.2020 Hesarin Nyt-liitteessä.

Kirjan nimi tuntui aluksi vieraalta, mutta onhan se sikäli oikeutettu, että kirjassa käsitellään sodan jälkeisen Viipurin venäläistä aikaa. Rautaesiripun romahtamisesta huolimatta Suomessa tiedetään hämmästyttävän vähän siitä, mitä Viipurille on tapahtunut viimeisen 75 venäläisen hallintovuoden aikana.

Kirjassa etsitäänkin siksi vastauksia kysymyksiin ”Mitä Viipurille on tapahtunut?”, ”Miten siellä eletään juuri nyt?”, ”Ketkä Viipurissa asuvat, mistä he rahansa ja leipänsä hankkivat?”, ”Mitä he ajattelevat kaupungistaan, entä Suomesta, Venäjästä, maailmasta?” sekä ”Kuka Viipurissa määrää ja millä valtuuksilla?”

Kirjan luettuani voin sanoa, että Hakala onnistuu tehtävässään hyvin. Kirja ei ole matkaopas, mutta se on kirjoitettu Arvo Tuomisen kirjojen tapaan hyvin persoonallisella tyylillä, jossa Viipurin nykyistä elämää valaistaan monipuolisesti vierailemalla hyvin erilaisissa paikoissa tapaamassa kaikenlaisia ihmisiä.

Onpa mukana Karjalan palauttajakin, mikä oli minulle iloinen yllätys. Kyseessä on 63-vuotias kotiseutuneuvos Markku Paksu, joka on ollut aktiivinen Pro Karelia –kansalaisliikkeen jäsen jo pitkään (kuten minäkin). Haastattelussa kotiseutuneuvos siristeli silmiään auringossa ja katsoi Viipurin linnan suuntaan puhisten Hakalalle: ”Meidän poliitikkomme ovat tuommoista porukkaa, että kenelläkään ei riitä rohkeus neuvotella Karjalan kohtalosta.” Sivuhuomautus: tähän on tulossa muutos ja Karjala tulee vielä olemaan osa Suomea, kuten kuuluukin.

Kirjassa kerrotaan myös Pro Karelian suunnitelmista, että kun Karjala palautuu Suomelle, moni muualta päin Venäjää omilta asuinalueiltaan Karjalaan pakkosiirretty ihminen tai hänen jälkeläisensä voisivat hyvinkin haluta palata sukunsa maille samaan tapaan kuin karjalaisetkin. Näille ihmisille voitaisiin maksaa 15 000 markan korvaus.

Jos tämä kirja olisi ilmestynyt joko Kekkosen tai Koiviston aikoina, siitä olisi noussut ulkopoliittinen selkkaus. Onneksi me elämme nyt toisenlaista aikaa.

Pekka Hakalan ja Juha Metson kirja oli miellyttävä tuttavuus. Suositten kirjaa kaikille historiasta, Venäjästä, Viipurista sekä sen nykyisyydestä ja tulevaisuudesta kiinnostuneille ihmisille.

 

 

Paul Coleman ja Päivi Räsänen avustajineen.

25.9.2020

Jouko Piho:

Päivi Räsäseen kohdistuva asiaton ja laiton ajojahti

Valtakunnansyyttäjä Raija Toiviaisen sanan- ja uskonnonvapauden vastainen kampanja KD:n kansanedustajaa Päivi Räsästä vastaan, vaikka poliisi oli jo useasti päättänyt, että esille nostetuissa asioissa ei ole syytä epäillä rikosta, herättää huomiota ja tuenilmauksia Suomen ulkopuolellakin.

Asiasta tiedotti eilisen päivän RV-lehti (39/2020), jossa toimittaja Inkeri Tuikka kertoo kristillisen ihmisoikeusjärjestö ADF:n (Alliance Defending Freedom) johtajiin kuuluvan lakimies Paul Colemanin näkemyksistä.

Coleman sanoo haastattelussa: ”Monet ovat järkyttyneet nähdessään, mitä Suomessa tapahtuu. Tapaus on herättänyt huomiota kautta Euroopan ja myös sen ulkopuolella.”

Coleman kuvailee Räsäseen kohdistuvia tutkintoja shokeeraaviksi: ”On hyvin huolestuttavaa, että yksilö joutuu lukuisiin poliisitutkintoihin sen vuoksi, että on ilmaissut henkilökohtaiseen kristilliseen vakaumukseensa liittyviä näkemyksiä avioliitosta ja seksuaalisuudesta.”

Coleman näkee Suomen tapahtumat osana laajempaa maailmalla leviävää muutosta: ”Sananvapautta vastaan hyökätään Euroopassa ja muissa länsimaissa, ja meidän täytyy herätä lisääntyneen valtiollisen sensuurin todellisuuteen.”

”Yksilön vapaus ilmaista syvästä vakaumuksestaan kumpuavia näkemyksiä tärkeistä aiheista on kaventumassa. Tämä on hyvin vahingollista demokratialle”, toteaa juristi Coleman.

Juuri näin. Kyseessä ei ole enää moniääninen demokratia, vaan yksiääninen diktatuuri, jossa liberaalit vaativat kaikkia olemaan samaa mieltä heidän kanssaan eli hyväksymään Jumalan tahdon vastaiset synnit muka normaaleina asioina, kuten vapaa seksi, abortti ja homoseksuaalisuus.

Liberaalien pitäisi jo viimein ymmärtää se, että sananvapauteen kuuluu myös se, että ihmiset voivat vakaumuksensa takia sanoa mielipiteitä, jotka voivat tuntua joistakin loukkaavilta. Liberaalien pitäisi olla nimensä mukaan vapaamielisiä ja sietää eri mieltä olevien puheita ja kirjoituksia, vaikka ne kuinka raivostuttaisivat heitä. Nyt liberaaleilla ei ole tällaista sietokykyä, vaan he haluavat kriminalisoida toisella tapaa ajattelevien eriävät mielipiteet. Tilanne on absurdimaisen mieletön, kun vapautta vaahtoavat ihmiset ovat kiihkeästi rajoittamassa toisten vapautta. Ei sellainen fanaattisuus kuulu sivistysvaltioon.

Monet Raamatun tekstit paljastavat niin suoraan synnin, kuten homouden iljettävyyden, että totta kai Jumalaa ja Raamattua kunnioittamaton henkilö kokee sen loukkaavana. Mutta niin on tarkoituskin. Jumalan Sana on elävä ja voimallinen ja terävämpi kuin kaksiteräinen miekka, joka tunkee lävitse ollen sydämen ajatusten ja aivoitusten tuomitsija. Tarkoitus on kuitenkin hyvä eli syntisen herättäminen synnin unestaan, jotta hän tekisi parannuksen ja pääsisi Jumalan luo taivaaseen.

Näin toteaa myös Päivi Räsänen 6.9.2020 julkaistussa Helsingin Sanomien haastattelussa, jossa hän vastaa toimittaja Tommi Niemisen kysymykseen ”Mistä tässä loppupeleissä on kyse” seuraavasti: ”Ihan lopulta tässä on kyse ihmisten pelastumisesta.” Tämän pelastumisen liberaalit haluavat estää, koska he ovat itsekin kadotuksen lapsia.

Tätä uskonnollista tarkoitusta liberaalit ja esim. Raija Toiviainen eivät voi hengellisen sokeutensa takia mitenkään käsittää, vaan he puhuvat vain vihapuheesta ikään kuin sekä sanan- että uskonnonvapauteen ei kuuluisi oikeus vihata syntiä, koska Jumalakin vihaa sitä.

ADF käynnisti kesällä 2020 tukiadressin Päivi Räsäselle. Allekirjoittajia on tuhansia.

Hyvä näin, että tukea tulee jo ulkomaita myöten, koska Räsäseen kohdistuva ajojahti on täysin järjetöntä, perusteetonta ja Suomen lakien vastaista, jos kerran Suomessa on sekä sananvapaus että uskonnonvapaus.

Räsäsen tapauksen takia joutuu kyllä toteamaan, että Suomessa ei ole enää sen paremmin sananvaputta kuin uskonnonvapauttakaan.

Tähän laittomuuden tilaan täytyy tulla muutos. Suomi on saatava takaisin laillisuuden tilaan. Valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen on asetettava itse syytteeseen lainvastaisesta toiminnasta ja Päivi Räsäseen kohdistuvasta kohtuuttomasta ajojahdista.

Tällainen muutos ei vaikuta olevan mahdollista nykyisen marxilaisliberaalin hallituksen aikana. Siksi hallitus on vaihdettava. Suomen on parasta palata kristillisiin ja hyviksi havaittuihin perinteisiin arvoihin. Jo 1960-luvulta alkaneen liberalismin pakkodiktatuurin on viimeinkin loputtava.

Näin tulee tapahtumaan. Suomi muuttuu nopeasti ja radikaalisti. Kun muu maailma on pimeydessä, Suomessa loistaa oikeuden ja vanhurskauden valo.

Kuvassa Paul Coleman ja Päivi Räsänen avustajineen.

24.9.2020

Kansanäänestyksen järjestäminen EU:n elpymispaketista

Kävin allekirjoittamassa. Käy sinäkin. Nyt allekirjoituksia on 23519. Tarvitaan vielä 26481.

Linkki: https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/7224?fbclid=IwAR1chwiP02j7C32QG-AydM3gNju8u0glcBhVo8VCSf8R6yREw5NNpBqCyOM .

Vuoden 1920 Tarton rauhan rajat ovat Suomen oikeat rajat.

23.9.2020

Tarton rauhansopimuksen 100-vuotisjuhla

Karelia Klubi ry. järjestää Tarton rauhansopimuksen 100-vuotisjuhlan 14.10.2020 klo 17.30 – 20.00 Helsingissä Balderin salissa Aleksanterink. 12, 3. krs.

Alussa on tarjolla kahvia ja pullaa omakustannushintaan. Muutoin tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Ohjelma:

Karelia Klubin puheenjohtaja Raimo Partanen lausuu avaussanat.

Alustus- ja kommenttipuheenvuoron käyttää teologian tohtori, kirkkohistorian dosentti ja Venäjän ja Itä-Euroopan tutkija Arto Luukkanen.

Valtiotieteiden tohtori ja Karelia Klubi ry:n hallituksen varapuheenjohtaja Petri Minkkinen pitää pääpuheen ”Tie Tarton rauhaan”.

Lopussa on keskustelulle varattu aikaa 45 minuuttia, jonka jälkeen Raimo Partanen lausuu päätössanat.

Aion osallistua juhlaan. Olen sitä mieltä, että Tarton v. 1920 rauhan rajat ovat ainoat oikeat Suomelle. Ja ne rajat Suomi tulee vielä saamaan.

Tule sinäkin mukaan juhlaan!

Kuvassa Tarton rauhan rajojen mukainen oikea Suomi.

23.9.2020

Jouko Pihon kirja-arvio:

Pietari – Arvo Tuomisen matkassa

Olen jatkanut Arvo Tuomisen mainioiden kirjojen lukemista. Nyt oli vuorossa tänä vuonna 2020 julkaistu kirja ”Pietari – Arvo Tuomisen matkassa”.
 
Tämä 208-sivuinen kirja ei pettänyt odotuksia tälläkään kertaa, vaan sain kokea mielenkiintoisen ja mukaansatempaavan nojatuolimatkan aivan Suomen naapurissa sijaitsevaan seitsemän miljoonan asukkaan metropoliin, joka on itse asiassa Euroopan neljänneksi suurin kaupunki.

Vaikka olen käynyt kahdesti Pietarissa eli tuttuja paikkojakin oli, niin suurin osa kirjan annista oli minulle kuitenkin täysin uutta.

Tuominen luetteleekin uutuuskirjassaan paljon sopivia vierailukohteita, ostospaikkoja, ravintoloita, baareja, kulttuurikeskuksia, museoita, nähtävyyksiä, kirkkoja ja monia muita paikkoja. Silti kyseessä ei ole varsinainen matkaopas, vaan enemmänkin 1800-luvun tyylinen tarinoita, historiaa ja yhteiskunnallisia huomioita sisältävä kulttuurinen matkakirja.

Pietarin rakensi päämäärätietoisesti Suomenlahdelle halunnut tsaari Pietari Suuri. Pietari nostattaakin tunteita puolesta ja vastaan, koska Pietarin kaupungin perustaminen tarkoitti myös sitä, että sotia käytiin Venäjää vastaan varsin usein.

Keisarillisen Venäjän aikana Pietarista tehtiin Venäjän pääkaupunki, koska tsaari Pietari Suuri halusi länsimaistaa Venäjää, jota hän piti takapajuisena. Pietarista kasvoi varsin lyhyessä ensin eurooppalainen metropoli ja myöhemmin globaalin tason metropoli. Pietarista tuli Venäjän näyteikkuna länteen.

Pietari ei ole suinkaan vain venäläinen kaupunki, vaan historian saatossa monet eurooppalaiset ovat jättäneet kaupunkiin omat jälkensä, kuten Pietarin kanaalit, jotka muistuttavat Italian ja Venetsian vaikutuksesta. Myös monet suomalaiset ovat asuneet ja työskennelleet Pietarissa. Pietarista tuli v. 1870 jopa maailman suurin suomenkielinen kaupunki, jossa asui enemmän suomenkielistä väestöä kuin Helsingissä tai Turussa.

Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Niinpä apostoli Pietarin mukaan nimetty kaupunki oli ensin Sankt Petersburg, sitten Petrograd, kommunisten vallankumouksen jälkeen ja Leninin kuoleman jälkeen Leningrad ja Neuvostoliiton hajoamisen jälkeen jälleen Pietari.

Nykyajan Pietaria voidaan kuvailla tyyliltään samanlaiseksi kaupungiksi kuin mitä se oli Venäjän keisarikunnan aikoihin. Pietarissa puhaltavat samat trendit kuin muuallakin maailmassa. Kulttuuritarjontaa on jokaiseen makuun, eli undergroundia, koko kansan paikkoja ja ylellisiä elämyksiä.

Arvo Tuominen tuntee kaupungin kuin omat taskunsa ja kaivautuu tässä kirjassa sen sieluun sellaisella otteella, ettei se jätä ketään kylmäksi, kuten ei Pietarikaan. Tuominen kuljettaa lukijaa läpi kaupungin ja sen vodkanhuuruisen historian otteella, joka kummasti madaltaa kynnystä lähteä sinne itsekin seikkailemaan. Vain eräinä esimerkkeinä teemoista mainittakoon Mannerheimin Pietari, baarien Pietari, Putinin Pietari ja suomalainen Pietari.

Kirjassa on monia mielenkiintoisia tietoja pelkän kaupunkikuvauksen lisäksi. Otetaan esimerkiksi vaikka Lev Gumiljovin Instituutin tutkijoiden artikkeli, jonka mukaan venäläiset ovat oikeastaan slaavilaista kieltä puhuvia suomalaisia, mitä myös geenitutkimus tukee.

Hauska on myös kirjan lopussa oleva luettelo Helsingin slangiin ja osittain myös yleiskieleen juurtuneista Venäjän rikollismaailmasta lainatuista sanoista: mesta (mesto), snaijata (znat), tyrmä (tjurma), hotsittaa (hotet), lintsata (ulitsa), putka (butka), lusia (sluzhit) ja voro (vor).

Arvo Tuominen lopettaa kirjansa komeasti: ”Lukijalle tuskin on jäänyt epäselväksi suhteeni Pietariin, rakastan sitä, koska se ei ole mikä tahansa kaupunki: Pietari on täynnä tarinoita ja vertaansa vailla olevaa energiaa, historiaa ja luovuutta. Kuka on kyllästynyt Pietariin, on kyllästynyt elämään. Pietari on vastakohtien kaupunki, jossa vierekkäin sijaitsevat palatsit ja purkukuntoiset kerrostalot, kauniit julkisivut ja rumat sisäpihat. Pietarista löytyy joka kerta jotain epätavallista ja uutta.”

Kirjassa on jälleen tuttuun tapaan erittäin runsaasti hyviä ja monipuolisia valokuvia, jotka täydentävät tekstiä erinomaisesti.

Suosittelen Arvo Tuomisen asiarikasta, mutta kiehtovaa Pietari-kirjaa kaikille Venäjästä, historiasta, kulttuurista, politiikasta ja ennen kaikkea Pietarista kiinnostuneille henkilöille. Jos et ole vielä käynyt Pietarissa, en yhtään ihmettelisi, jos kirjan luettuasi alkaisit suunnitella sinne matkustamista, sitten kun sinne taas pääsee.
Saul Alinsky.

21.9.2020

Jouko Piho:

Amerikan uusi sisällissota

Sain sähköpostia, jossa Now The End Begins -nettisivuston päätoimittaja Geoffrey Grider kirjoittaa Amerikan uudesta sisällissodasta, joka on lähestymässä, koska radikaali vasemmisto haluaa niin.

Vasemmisto on mobilisoinut sotilaita Antifasta ja Black Lives Matter –liikkeestä sekä saanut yli miljardi dollaria lahjoitusvaroja (suurin osa Sorokselta) sen jälkeen kun mellakat alkoivat viisi kuukautta sitten.

Muutama päivä sitten presidentti Trumpille lähetettiin risiinin myrkkyä sisältävä paketti.

Yksi radikaalin vasemmiston perustajaisiä ja nykyisten progressiivisten demokraattien rakastama henkilö on Saul Alinsky, joka kirjoitti v. 1971 kirjan ”Rules For Radical” (Sääntöjä radikaaleille), joka on tarkka ohjekirja toiminnasta ja kiihotuksesta, jotta huonompiosaisten amerikkalaisten elinoloja voitaisiin parantaa, mutta myös opas siitä, miten Amerikan perustuslaillinen tasavalta saataisiin tuhottua. Muun muassa presidentti Barack Obama piti kirjasta. On hyvin kuvaavaa, että Alinsky omisti kirjansa Luciferille.

Vaikka Alinsky tarkoitti myös hyvää ajaessaan sorrettujen mustien aseman parantamista, hän meni aivan liian pitkälle, kuten nykyiset demokraatitkin, vaatiessaan samalla koko Amerikan perustuslaillisen tasavallan kumoamista.

Amerikassa on siis kyseessä samanlainen väkivaltaisen kommunistisen vallankumouksen valmistelu kuin Venäjällä v. 1917. Ja Suomen poliitikot hurraavat tälle vallankumousmeiningille näkemättä ollenkaan, että se tulee johtamaan koko Yhdysvaltain hajoamiseen.

Sillä siihen tämä kapinointi järjestysvaltaa, hallitusta ja presidenttiä vastaan johtaa: Uusi Amerikan sisällissota on tulossa.

Myös useat profetiat ovat ennustaneet samaa, että Amerikassa syttyy sisällissota, jonka jälkeen Yhdysvallat hajoaa viiteen eri osaan.

Kuvassa Saul Alinsky.


20.9.2020

Toinen Fixit-mielenosoitus

Seuraava Fixit-mielenosoitus on lauantaina 28.11.2020 klo 13.30-15.30 eduskuntalon edustalla. Aion osallistua. Tule sinäkin mukaan.
https://www.facebook.com/events/660462764849645/

Venäjä hyökkää Ruotsiin v. 2023

Tällä kertaa kyse ei ole hengellisestä profetiasta, vaan kahden ruotsalaisen upseerin kirjasta ”Sverige i krig – Ryskt anfall 2023” (Ruotsi sodassa - Venäläisten hyökkäys 2023).

Alaotsikko "Om aningslöshet inför krigshotet och risken för mental överrumpling" (Aavistamattomuus sodanuhasta ja henkisen yllätetyksi tulemisen vaara) on myös hyvin puhutteleva, joten heidän kirjansa on kuin profeetallinen varoitushuuto.

Kirjoittajat ovat 74-vuotias, v. 2005 eläkkeelle jäänyt kenraalimajuri Björn Anderson ja 72-vuotias, v. 2011 eläkkeelle jäänyt yliluutnantti Tommy Jeppsson. Molemmat upseerit ovat jäseniä Kuninkaallisessa Sotatiedeakatemiassa (Kungliga Krigsvetenskapsakademin).

Anderson ja Jeppsson ovat hyvin huolissaan Ruotsin alasajetun puolustuksen heikoista mahdollisuuksista vastata Venäjän armeijan yllätyshyökkäykseen, varsinkin kun hyväuskoiset poliitikot eivät vaaraa näe, vaan ovat täydessä unessa eivätkä halua katsoa totuutta silmästä silmään. Venäläiset tietävät tämän ja tulevat hyväksikäyttämään ruotsalaisten sinisilmäisyyden täysimääräisesti tekemällä hyvin aggressiivisen yllätyshyökkäyksen Ruotsiin.

Kirja on kirjoitettu fiktion muotoon, mutta kuitenkin niin, että siinä esitetyt väitteet perustuvat todellisiin faktoihin, kuten kirjan esittelyteksti sanoo: ”Skrämmande realistisk läsning som baseras på militära fakta” eli ”Pelottavan realistista luettavaa, joka perustuu sotilaallisiin tosiasioihin”.

Kirja julkaistiin v. 2019, mutta se ei ole saanut Ruotsissa juurikaan arvioita, vaan kirja on vaiettu kuoliaaksi. Syykin on selvä: kirjan visio Ruotsin tulevaisuudesta on monille liian epämiellyttävää ja kauhistuttavaa, että koko asia halutaan mieluummin tunkea taka-alalle ja unohtaa kokonaan.

Minulla ei ole kyseistä kirjaa, joten tämä kirjoitukseni ei perustu kirjan lukemiseen, vaan netistä löytämiini tietoihin. Tulen ehkä vielä hankkimaan kirjan. Tällä hetkellä painos on loppu, mutta uuden painoksen pitäisi olla saatavilla 25.9.2020.

Vaikka kyseessä on upseerien arvio, niin pidän hyvin mahdollisena, että Venäjä tulee hyökkäämään Ruotsiin v. 2023, mikä taas merkitsee sitä, että sitä ennen Venäjä on jo miehittänyt Itä- ja Pohjois-Suomen sekä Ahvenanmaan (mistä näin profeetallisen unen 5.9.2010). Lapista on helpompi edetä Pohjois-Ruotsin kautta Pohjois-Norjaan samoin kuin Ahvenanmaalta on kätevää hyökätä Tukholmaan.

Jos näin on, niin se merkitsee sitä, että Kolmas maailmansota ei ala vielä tänä syksynä 2020, vaikka sellaisiakin sanomia on tullut, vaan v. 2023.

16.9.2020

Jouko Piho:

Medialukutaidosta ja salaliittoteorioista

Helsingin Saalemin ja Helluntaikirkon johtaja Mika Yrjölä kirjoitti RV-lehden pääkirjoituksessa 17.9.2020 helluntailaisesta medialukutaidosta.

Oli sitten helluntailainen tai ei, median oikein lukeminen on nykyään hyvin vaikeaa, koska samasta uutisesta voidaan kirjoittaa täysin eri tavoin riippuen mediassa vaikuttavien ihmisten arvomaailmasta ja maailmankatsomuksesta, kuten Yrjölä oikein huomauttaa.

Oma ratkaisuni on ollut lukea, katsoa tai kuunnella mahdollisimman paljon eri medioita mukaan lukien vaihtoehtomediat, joista löytyy usein myös sellaisia uutisia, joita valtamedia ei julkaise ollenkaan.

Tämän jälkeenkin tilanne on monesti erittäin ristiriitainen, koska silloin joutuu sen kanssa kamppailuun, mitä tietolähdettä uskoisi ja mitä ei. Usein on vielä niin, että kaikissa medioissa on aina mukana jonkin verran totuutta, mutta joitakin osia tapahtumista on saatettu ideologisista syistä värittää vahvasti ja yksipuolisesti tai jättää kokonaan pois.

Yrjölä kirjoitti myös salaliittoteorioista. Minä en ole Yrjölän tavoin huolestunut salaliittoteorioista, vaan enemmänkin siitä, että ne kategorisesti torjutaan huuhaana tai valeuutisina, jolloin ihminen on helpommin eksytettävissä. Olen nimittäin vuosien tutkimusten jälkeen tullut siihen tulokseen, että vaikka mukana on hiukan ylilyöntejäkin ja vääriä väitteitä, niin monet salaliittoteorioista pitävät paikkansa.

Salaliittoteoria on käsitys, jonka mukaan jonkin merkittävän tapahtuman, tapahtumasarjan tai kehityskulun takana on salaliitto eli useamman kuin kahden henkilön muilta piilossa pitämä sopimus, salainen suunnitelma tai strategia jonkin päämäärän saavuttamiseksi.

Pahassa ja syntiinlangenneessa maailmassa ei pitäisi olla mikään yllätys, että kun joukko ihmisiä haluaa tehdä jotain pahaa, niin he sen toteuttaakseen liittoutuvat ja tekevät aikeestaan tarkan suunnitelman eivätkä toitota siitä julkisesti mitään. Ja kun pahuus on tehty, se valehdellen kielletään ja laitetaan joku muu syntipukiksi. Näin on ollut Caesarin vastaisesta murhasalaliitosta John Kennedyn murhaan, jonka takana olivat CIA, FBI, mafia, vapaamuurarit ja rahaeliitti, mutta Lee Harvey Oswald lavastetiin syntipukiksi. Myös Marilyn Monroe ja prinsessa Diana joutuivat salaliittolaisten murhien kohteiksi.

Olen myös sitä mieltä, että 9/11 Kaksoistornien ja WTC 7:n tuhoutumiset oli salaisesti suunniteltu sisäpiirijuonittelu, jossa kiinteistöjen omistaja Larry Silverstein hyötyi asbestivaurioituneiden rakennusten joutumisesta muka terrori-iskujen kohteeksi, jonka takia hän sai muhkeat vakuutusrahat. Toinen iso hyötyjä oli iskusta etukäteen tiennyt, mutta muka ylättynyttä näytellyt presidentti Bush, joka sai tapahtumasta tekosyyn hyökätä Afganistaniin ja Irakiin.

Olen myös sitä mieltä ja moni muu kanssani, että koko koronahysteria on suunniteltu etukäteen sillä tarkoituksella, että halutaan kokeilla, miten ihmisiä ja kokonaisia kansoja voidaan saada tottelemaan viranomaisten määräämiä kieltoja ja rajoituksia. Loppupäämääränä on kansojen alistaminen yhden maailmandiktatuurin eli Raamatun ilmoittaman Antikristuksen vallan alle.

On valitettavaa, että suurin osa ihmisistä ei usko, että salaisesti sovittuja pimeyden tekoja on olemassa, vaan he sen sijaan halveksivat niistä puhuvia naurettaviksi ja vainoharhaisiksi.
Esim. Wikipedia kirjoittaa Uudesta maailmanjärjestyksestä seuraavasti:
”Uusi maailmanjärjestys (salaliittoteoria)
Salaseurojen ja valtaeliitin salassa johtaman Uuden maailmanjärjestyksen epäillään muun muassa tähtäävän yhteen maailmanhallitukseen ja yhteen maailmanuskontoon.”

Kuitenkaan kyseessä ei ole vain joidenkin salaliittoteoreetikkojen epäily, vaan monet Uutta maailmanjärjestystä ajavat henkilöt, kuten David Rockefeller ja George Soros, ovat itse tuoneet julki tavoitteensa yhdestä maailmanhallituksesta.

On olemassa myös salaisia järjestöjä, jotka vehkeilevät kuliseissa eli julkisuudelta piilossa. Tunnetuin ja tärkein on vapaamuurarijärjestö, jonka jäsenet palvovat korkeimmalla tasolla Luciferia. Vapaamuurarit yhdessä maailman raha- ja pankkieliitin kanssa muodostavat ns. Illuminaatin (Valaistuneet) ja Amerikassa Deep Staten eli piilovaltion, joka taustalla vetelee naruista. Tässä yhteydessä voi mainita myös vuodesta 1954 toimineen Bilderberg-ryhmän, joka toimii globalististen tavoitteiden eli yhden maailmanhallituksen puolesta.

Salaliittoja pahuuden lisäämiseksi siis on, mutta suurin osa ihmisistä ei tätä usko eikä ymmärrä, koska he uskovat sokeasti eliitin omistamaa valtamediaa, jota he luulevat luotettavaksi, mutta joka ei salaliitoista tietenkään puhu, koska se on itse osa tätä salaista suunnitelmaa yhden maailmanhallituksen luomiseksi. Suomenkin valtamedia on siis suoraan sanoen Saatanan asialla, joka haluaa luoda Antikristuspedon hallitseman Maailman unionin.

Toivottavasti sinä käsität, mistä on kyse.


10.9.2020

Jouko Piho:

Vielä kerran koronasta

Olen kirjoittanut koronasta useasti ennenkin ja julkaissut toistenkin artikkeleita tai videoita.

Olen kurkkuani myöten täynnä tätä valheellista, jokapäiväistä ja jo kuukausia jatkunutta propagandaa, mutta koen kuitenkin, että minun tulee kirjoittaa aiheesta jonkinlainen yhteenveto.

En mene koronan yksityiskohtiin, vaan sen taustalla oleviin aatteisiin ja maailmankatsomuksiin.

Ensinnäkin koko koronahysteria on suunniteltu etukäteen sillä tarkoituksella, että halutaan kokeilla, miten ihmisiä ja kokonaisia kansoja voidaan saada tottelemaan viranomaisten määräämiä kieltoja ja rajoituksia.

Tässä kokeilussa suunnittelijat eli Uutta maailmanjärjestystä ajavat antikristilliset ja antikansainmieliset eliitin edustajat ja sitä totteleva valtamedia (koska eliitti omistaa median) ovat onnistuneet ehkä paremmin kuin he odottivatkaan, koska suurin osa maailmasta on aiheettoman koronapelon vallassa, vaikka mitään epidemiaa ja pandemiaa ei ole edes olemassa. Kaikki on liioiteltua ja vääristeltyä valeuutisointia. Kyse on kausiflunssaan verrattavasta taudista ja lähinnä vanhusten kuolemista, joista heistäkin suurin osa on kuollut muihin tauteihin, mutta kaikki on kirjattu koronakuolemiksi hysterian lisäämisen takia.

Pelon ja viranomaiskunnioituksen takia ihmiset ovat olleet valmiita luopumaan monista perusoikeuksistaan samalla kun myös hyvin monien yritysten elinmahdollisuuksia on heikennetty huomattavan paljon, mikä on johtanut ja tulee johtamaan massiiviseen työttömyyteen.

Seurauksena on voimakas talouden taantuma ja lopulta romahdus, mikä onkin eliitin tarkoitus eli koko maailman talous ja pankkijärjestelmä halutaan tuhota, jotta sen raunioista voitaisiin luoda uusi uljas maailma eli yksi maailmanvalta, yksi maailmanhallitus ja yksi diktaattori eli Raamatun jo etukäteen profetoima Peto eli Antikristus pääsisi ehdottomaan valta-asemaan.

Suomen hallitus ja suurin osa oppositiosta ei näe eikä ymmärrä mitään tästä mitä edellä kirjoitin. Siksi he ovat menossa sokeina lampaina täyttä vauhtia kohti Euroopan unionin muuttumista liittovaltioksi ja sen jälkeen kohti Maailman unionia, jossa kaikkien pitää olla samaa mieltä ja jossa kaikkien pitää ottaa myrkyllinen rokotus ja jossa kaikkien pitää ottaa lopuksi pedonmerkki, jota ilman ei voi ostaa eikä myydä mitään, kuten jo Ilmestyskirjassa on ennustettu.

Maailman eri maiden kohdalla näin tulee käymään, koska se on Raamatussa profetoitu. Suomi voisi olla poikkeus yleisestä säännöstä, jos Suomessa vaihtuu hallitus ja valtaan pääsee Jumalaa kunnioittava ja Suomen etua ajava hallitus.

Itse asiassa juuri niin tulee tapahtumaan.

10.9.2020

Jouko Piho:

Lahjasta kiittäminen

Olen lähettänyt viime vuosien aikana useita kirjojani lahjaksi joillekin poliitikoille, mutta en ole saanut koskaan kiitosta tai edes jotain palautetta.

Olen hiukan ihmetellyt sitä. Olen tullut siihen tulokseen, että ehkä he ajattelevat, että mihinkään reagointiin ei ole aihetta, koska lahja on tullut heille yllätyksenä ilman että siitä olisi sovittu.

Toisaalta olen kyllä käsittämässä asian niin, että oli tilanne mikä tahansa, niin lahjasta kuuluisi aina kiittää.

Tänään tuli sitten poikkeus, kun sain kiitoskortin tasavallan presidentiltä Sauli Niinistöltä hänelle lähettämäni Lopunaika 3 –kirjan johdosta. Kiitoskortti ilahdutti minua suuresti. Nyt toivon, että presidentti myös lukee kirjani ja saa herätteitä sen kirjoituksista.

Sakari Sormunen 09.10.2020 08:37

Eilen Eduskunnan kyselytunnilla edustaja Antero Laukkanen ( KD ) toi esille hyvin tärkeän seikan. Marinin ääriliberaalin hallituksen sisällä toimii....

Maaret 09.10.2020 09:32

sen avulla leimataan kaikki niiksi, joita ei tarvitse kuunnella vaan voi heti sulkea korvansa. Vaikka asia onkin salaliitto niin ei sitä termiä kannata käyttää.

Maaret 09.10.2020 09:29

Näistä keskusteluista huomaa senkin että sanasta "salaliitto" on tullut merkki erimielisille päätellä "ahaa hörhö". Älkää siis käyttäkö enää sitä sanaa koska ..

Sakari Sormunen 09.10.2020 08:45

Jatkoa. Voiko Suomessa hallituksen taso enää laskea tätä alemmaksi? Homot hallituksen neuvonantajina ja sorvaamassa mieleisiään päätöksiä. Lopun aikaa elämme.

Sakari Sormunen 09.10.2020 08:42

Jatkoa. SATEENKAARI - kerho, syöttää hallitukselle omaa ideologiaansa ja AVUSTAA hallitusta homousnäkemyksillään. Kerhoon kuuluu useita ministereitä jäseninä.

Seurannut 08.10.2020 13:23

Jouko, https://444prophecynews.com
Taivaalla tapahtumia; luonnonmullistuksia.

Sakari Sormunen 08.10.2020 06:50

Vai ajanhukkaa Trumpin puolesta rukoilu? Ei ole. Trump on maailman ja Suomen mediassa täysin DEMONISOITU. Sanokaa yksikin esimerkki, jossa Suomen media on....

Sakari Sormunen 09.10.2020 08:11

Juuri näin MIKKI.

Mikki 08.10.2020 09:40

Ja vastustaa abortteja ja homoliittoja, siinä lisää syitä rukoilla. USA:lla suuri vaikutus koko läntiseen maailmaan.

Sakari Sormunen 08.10.2020 07:02

Jatkoa. Vikoineenkin Trump on lämmin Israelin ystävä ja pelkästään jo siitä syystä uskovien kannattaa rukoilla, että hänen uudelleen valintaansa.

Sakari Sormunen 08.10.2020 06:57

Jatkoa. valinnut USA:n presidentiksi, siitä tämä perkeen masinoima huuto Trumpia kohtaan sikiää. perkele käy ajassamme ympäri, kuin kiljuva jalopeura.

Sakari Sormunen 08.10.2020 06:53

Jatkoa. kehunut Trumpia? Ei taida tulla mieleen. Miksi näin? Siksi, että VUOSIA ennen Trumpin valintaa 1 kaudelle profeetat jo tiesivät, että Jumala on hänet...

Allan 07.10.2020 17:30

Ihan ajanhukkaa Trumpin puolesta rukoilu. Täällä profeetta kirjoitti ja vannoi, että koko korona on huijausta. Profeetta oli tutkinut ja lukenut ja ties mitä.

Jouko Piho 08.10.2020 11:57

Korona ei itsessään ole huijausta, mutta sitä ja toimenpiteitä on tarkoitushakuisesti liioiteltu, jotta maailman taloudet saataisiin kaoakseen. Se on huijausta.

Uskon Jeesukseen 18.09.2020 21:12

https://nationaladdictionnews.com/2020/09/17/will-new-covid-vaccine-make-you-transhuman-you-need-to-read-this/ Tärkeää tietoa transhumanismista.

uskon Jeesukseen 18.09.2020 21:14

https://www.youtube.com/watch?v=ywuCRVJVDqs&feature=emb_logo
"Human 2.0"? A Wake-Up Call To The World

Jari.s 18.09.2020 18:45

Näin sellaisen unen että kiinalaiset hallitsivat meitä ja pitivät orjinaan. Yritimme pakoon mutta emme päässeet.Tunsin heidän pahuutensa.

Seurannut 18.09.2020 20:31

Yhdysvaltoja koskevissa profetioissa venäl. ja kiinal. miehittävät maan, joten ei täysin mahdonta, että Suomea kosk. Venäjäprofetiat sisältävät
myös Kiina-uhan.

Eeva-Kaarina 18.09.2020 11:31

Kiitos Kristian ohjelmasta Arton kanssa kesällä. Nyt tiedän, miksi korvani vinkuvat vietävästi tietokoneiden ja kännyköiden lähellä. Ole siunattu ja varjeltu !

Jalmari 18.09.2020 06:38

"Olen myös sitä mieltä ja moni muu kanssani, että koko koronahysteria on suunniteltu etukäteen " Tässä Jouko meni metsään. Korona toteutui taivaanisän käskystä

toisinajattelija 08.10.2020 05:48

Menit itse metsään. Kyllä tuosta löytyy ihan konkreettista näyttöä, että epidemia on suunniteltu etukäteen. Toki mitään ei tapahdu ilman Jumalan sallimusta.

Jalmari 19.09.2020 01:42

Jyrki. Juuri niin. Tosin sen jälkeen väärät profeetat suoltavat väärää tietoa ilman henkeä korostaakseen tärkeyttään. Apostolien aikaan kohtalona olisi kivitys.

Jyrki 19.09.2020 01:07

Tarkoitat siis että vääristä profeetoista ajetaan tietäjähenki eli valehteleva henki ulos? Näin tapahtui mainitsemassasi Apt-kohdassa.Jyrki

Jalmari 18.09.2020 15:36

Tai kysy Pyhältä hengeltä tai taivaanisältä.

Varo kuitenkin, ettei käy kuten Apostolien teot 16:16.

Jalmari 18.09.2020 15:34

Näille "profeetoille" myös tulee käymään kuten orjattarelle kävi Apostolien teot 16:16 mukaan. Voit toki itse tarkistaa Jeesukselta.

Jalmari 18.09.2020 15:30

"Uskon Jeesukeen" Niitä "Profetioita" löytyy pilvin pimein. Nd on tuotu julki samalla tavoin kuin orjatterelle oli käynyt Apostolien teot 16:16 mukaan.

Uskon Jeesukseen 18.09.2020 12:10

Pahat ihmiset haluavat vähentää maapallon väkilukua (valtaeliitti). Onneksi Herra Jumala erään profeetallisen sanan mukaan estää Agenda2030 toteutumisen.

Jalmari 18.09.2020 06:40

Koronan tarkoitus on harventaa pahojen ihmisten lukumäärää. Pahasti sairastuneita aidosti katuvat paranevat.

NIMESSÄNI 16.09.2020 12:03

https://www.youtube.com/watch?v=e4d1rngdm4c

harri veijonen 15.09.2020 18:49

Saman tavan olen huomannut. Edes Päivi Räsänen ei kiittänyt saamistaan kirjoistani. Pitäisi kai lähettää kirja Saulille! http://wwnet.fi/users/veijone

Tapio Peltoniemi 11.09.2020 05:32

Paholainen ei pysty koko maailmaa pysäyttämään vaan joutuu itsekin enkelin sitomana vangiksi. Jumala pysäytti maailman pienellä viruksella jotta mietimme aikaa.

NIMESSÄNI 16.09.2020 11:12

Paholainen ja perkele ovat vertausta ihmisen väärämielisyydestä joka on synti(ä).

Sakari Sormunen 16.09.2020 09:00

Näin juuri TAPIO. " Koronan aiheutti P. Vesavaaran tiedon mukaan perkele, mutta Jumala SALLI SEN, että ihmisiä pelastuisi. " Uskottava selitys.

| Vastaa

Uusimmat kommentit

05.12 | 11:07

Melkoinen sananjulistaja tämä Nick . https://m.youtube.com/watch?v=tZ0nmxq9qnU

04.12 | 13:29

KIDS RECEIVED THE HOLY SPIRIT! God, He wants to be our Father

https://www.youtube.com/watch?v=SFEoQ4FCPUs

04.12 | 12:43

Neuroscience of Glossolalia

https://www.youtube.com/watch?v=rk7onhP6kCY

04.12 | 12:42

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/1704ef89-dba2-4134-acd4-3fed9ab908c8

Elon Musk kehittää aivoimplanttia