Ajankohtaista 21

Jouko Piho ja rap-tähti Malid Levelin studiossa 8.9.2020.

8.9.2020

Levelin studiossa haastateltavana

Olin 8.9.2020 Helsingin Sörnäisissä Nico Levelin studiossa haastateltavana klo 18, koska hän pyysi minua sinne viikko sitten Fixit-mielenosoituksessa tavattuamme. Haastattelu kesti vähän päälle tunnin.

En saanut tietää etukäteen aiheita, mistä puhuttaisiin, joten kaikki oli spontaania jutustelua. Nicon lisäksi kysymyksiä esitti rap-tähti Malid Iranista sekä lopussa paikalle tullut Amir Jedidi Tunisiasta.

Kysymykset olivatkin sitten hyvin moninaisia ja laidasta laitaan, useimmat kuitenkin jotenkin uskontoon liittyviä. Tilanne oli sikäli erikoinen, että Nicolla on lestadiolaista taustaa ja kaksi muuta ovat muslimeja.

En näe tarpeelliseksi selostaa tässä pikku raportissa keskustelujemme sisältöä sen tarkemmin, koska on parempi, että jokainen katsoo ja kuuntelee videon itse.

Nico halusi lisäksi tehdä suorassa lähetyksessä kirjaostoksiakin, koska kirjani kiinnostivat häntä kovasti.

Haastattelijat olivat erittäin asiallisia ja ystävällisiä. Oli todella mukavaa olla heidän vieraanaan studiossa.

Ohjelma on nimeltään LEVELI #34 Profeetta Jouko Piho | PODCAST ja se on katsottavissa uudelleen linkistä https://www.youtube.com/watch?v=wxIIXBpEmlg .

Yllä olevassa erillisessä kuvassa Jouko Piho ja rap-tähti Malid Levelin studiossa 8.9.2020.

7.9.2020

Jouko Pihon kirja-arvio

Arvo Tuominen:

Karjala – Koko tarina

Vuonna 2018 julkaistu Arvo Tuomisen 328-sivuinen kirja ”Karjala – Koko tarina” on takuuvarmaa Tuomista eli tiedollisesti erittäin antoisaa, mutta samalla hyvin mielenkiintoisesti kirjoitettua tekstiä Karjalan tai oikeastaan eri Karjaloiden historiasta, sodista, maantieteestä, kulttuurista ja nykyhetkestä.

Kirjassa liikutaan maantieteellisesti Karjalankannakselta Laatokan Karjalaan, sieltä Aunuksen Karjalaan ja Vienan Karjalaan sekä lopuksi Tverin Karjalaan. Matkan varrella eteen tulee upeita maisemia, hauskoja anekdootteja, sotien seuraamuksia, konnia ja sankareita sekä rappiota että loistoa. Kirjoittaja hallitsee alueen monet kulttuuriset kerrostumat ja tuntee sen nykyiset ja menneisyyden asukkaat. Runsas ja todella upea kuvitus tukee oivallisesti tekstiä.

Ei olekaan ihme, että Karjalan Liitto valitsi Tuomisen kirjan vuoden 2018 karjalaiseksi kirjaksi. Valinnan teki kansanedustaja, eduskunnan Karjala-kerhon puheenjohtaja Martti Talja, joka perusteli valintaansa seuraavasti: ”Itse historian harrastajana nautin kirjoittajan kyvystä tiivistää vuosituhantinen historia lyhyiksi paikkakuntakohtaisiksi katsauksiksi, jotka kuvastavat koko heimon historiaa. Kirja on erinomainen tietolähde Karjalan matkaajalle – matkan etukäteissuunnitteluun ja paikkakuntakohtaiseen tutustumiseen.”

Kirjan lopussa Tuominen toteaa: ”Tämä kirja ei ole matkaopas, sillä hotellien, kapakoiden ja liikennereittien tiedot löytyvät netistä. Tämä on pikemminkin perinteinen matkakirja, jossa sukkuloidaan menneisyyden ja nykyisyyden välillä, sillä yhtä ei voi ymmärtää ilman toista.”

Mainittakoon erikoisuutena, että kirjassa pohditaan Vladimir Putinin suomalaisugrilaisia juuria, jotka johtaisivat Tverin Karjalan (Pietarin ja Moskovan välissä) Turginovin kylään, jonne Putinin esi-isät olisivat perimätiedon mukaan muuttaneet Aunuksen vepsäläisalueilta 1730-luvulla.

Putin ei ole itse myöntänyt eikä kieltänyt asiaa, mutta hänen vanha KGB-kaverinsa Nikolai Taruntajev väittää presidentin joskus kertoneen hänelle suomalais-ugrilaisesta taustastaan. Tuominen lopettaa spekuloinnin seuraavasti: ”Vepsäläisiä pidetään hyvin salaperäisinä ja kovin arvoituksellisina, joten tämän luonnehdinnan ehdot Vladimir Putin täyttää helposti.”

Kirjan lopussa Tuominen on perimmäisten kysymysten äärellä pohtiessaan, miksi Suomeen tulleet karjalaiset ovat menestyneet, mutta esim. Tveriin 1600-luvulla luterilaisuutta ja Ruotsin valtaa paenneet ortodoksiset karjalaiset ovat saaneet huomattavasti vähemmän aikaiseksi.

Tuominen päätyy seuraavaan lopputulokseen: ”Mielestäni Venäjän suurin ongelma on ihmisten välinen epäluottamus ja siitä seuraava yhteistyökyvyttömyys. Se tekee Venäjästä alisuoriutujan.” Tuominen käyttää hyvänä esimerkkinä autoilijoiden kiilailua ja etuilua liikenteessä, mikä johtaa lopulta sumaan, jossa kaikki pysyvät paikallaan. Olen samaa mieltä eli Tuomisen analyysi on varmasti kohdallaan.

Kirjan viimeisellä sivulla on hieno kartta, jossa kaikki viisi Karjalaa ja niiden tärkeimmät paikat näkyvät selkeästi.

Suosittelen Arvo Tuomisen upeaa Karjala-kirjaa kaikille Karjaloista, Venäjästä ja historiasta kiinnostuneille. Lukukokemus on taatusti palkitseva, usein nauruakin hersyttävä ja herättää halua lähteä itse tutustumaan Kalevalan laulumaille.

7.9.2020

Jouko Pihon haastattelu Levelissä 8.9.2020

Olen haastateltavana tiistaina 8.9.2020 klo 18 Youtube-kanavalla Leveli, joka on tällä hetkellä katsotuin suomalainen podcast. Kanava on perustettu 30.8.2017. Kolmen vuoden aikana on Leveliä katsottu 4 718 923 kertaa. Tilaajia on todella paljon eli 35700.

Nico Leveli tuli jututtamaan minua 1.9.2020 Fixit-mielenosoituksessa ja pyysi mukaan ohjelmaansa. Suostuin ja huomenna on sitten suora live-haastattelu nähtävissä ja kuultavissa.

Linkki ohjelmaan on: https://www.youtube.com/channel/UCpryP_lwxYJB0ckBfx6bbKg .


7.9.2020


Kooste Fixit-mielenosoituksesta

Ohessa Luukkarisen tekemä 26 minuutin kooste 1.9.2020 Fixit-mielenosoituksesta. Lopussa nuoren miehen tulinen palopuhe Suomen puolesta.

https://www.youtube.com/watch?v=sx9dcVf3kiA&feature=share&fbclid=IwAR2KTEoZeFo9uwZ-9N_vTI1KOEQCnKQRMSRM1WJeC-1ippLnfP9rCb_pQEw 

 
 
 
 
 
 
 

4.9.2020

Jouko Pihon puhe Fixit-mielen
osoituksessa 1.9.2020

Laitan tähän vielä erikseen videon omasta puheestani mielenosoituksessa. Puheeni keskivaiheella on profetiaa Suomen EU-erosta.

Puhe itsessään oli kolmen minuutin mittainen, mutta taukoineen (taputukset ja iskulauseet) puheeni kesti lopulta 6 minuuttia 23 sekuntia. Tässä Youtube-linkki:

https://www.youtube.com/watch?v=mllPVAiXuaY


3.9.2020

Videokooste mielenosoituksesta

Petteri Evilampi on tehnyt 17 minuutin videokoosteen Fixit-mielenosoituksesta.

https://www.youtube.com/watch?v=NmjkTa7sAQs&feature=share&fbclid=IwAR3NSA00jFz9EWonho0RHT84n-nbxt-NjmslPAYxAkD7iikMcD2nxl0UpII

Mielenosoitus EU:sta eroamisen puolesta 1.9.2020 eduskuntatalon edustalla.

1.9.2020

Jouko Piho:

Mielenosoitus onnistui hyvin

Tiistaina 1.9.2020 klo 13.30 – 16.30 eduskuntatalon edustalla pidetty mielenosoitus onnistui hyvin.

Mielenosoituksen vaatimukset olivat nähtävissä edessä olevassa isossa plakaatissa, jossa luki suurin kirjaimin SUOMI EROON EU:STA, EROA HALLITUS. Sen lisäksi mukana oli pienempiä plakaatteja, joissa oli iskulauseita ”PUNAVIHREÄT TUHOAVAT SUOMEN” ja ”MAKE FINLAND GREAT AGAIN”.

Sää oli kauniin aurinkoinen, ja ihmiset, joita oli paikalle kerääntynyt arviolta 700, olivat todella innostuneita esillä olevasta asiasta, mikä näkyi Suomen lippujen runsaana liehumisena ja vähän väliä purkautuvina äänekkäinä FIXIT-huutoina.

Sen lisäksi Jaana Holappa johdatti muutaman kerran yleisöä ennalta valittujen iskulauseiden huutamiseen, kuten ”EU ALAS, ITSENÄISYYS TAKAS!” Syntynyt äänimassa oli kyllä mahtavaa ja vaikuttavaa. Kenellekään ei voinut jäädä epäselväksi, että nämä ihmiset ovat tosissaan, kun he haluavat täyttä muutosta Suomen politiikkaan.

Paikalle oli kutsuttu erityisesti pääministeri Sanna Marin, mutta hän ei vastannut kutsuun eikä tullut kohtaamaan kansaa.

Myös kaikki kansanedustajat olivat saaneet henkilökohtaisen kutsun, mutta vain yksi vastasi siihen rohkeasti eli entinen perussuomalainen Ano Turtiainen, joka piti tilaisuudessa myös puheen.

Tosin paikalla nähtiin sivummalla joitakin kansanedustajia, jotka tulivat katsomaan tapahtumaa ainakin hetkeksi. Luetteloni ei ehkä ole kaiken kattava, mutta minä näin seuraavia kansanedustajia: Kike Elomaa, Mauri Peltokangas ja Sebastian Tynkkynen, kaikki Perussuomalaisista, sekä sen lisäksi SDP:n Kimmo Kiljunen.

Mielenosoituksessa oli tarkoitus olla kahdeksan kutsuttua puhujaa, mutta yksi heistä eli Sami Kilpeläinen ei päässytkään tulemaan paikalle, mutta hänen viestinsä luettiin kuitenkin kansalle.

Muut puhujat olivat Ari ’Bono’ Alén (AD, somevaikuttaja), Me Kansan Jukka Davidsson (ekonomi), Jali Raita (diplomi-insinööri), Hilkka Laikko (velka-asiantuntija), Pekka Tiainen (valtiotieteiden tohtori) ja Tuomas Malinen (taloustieteen dosentti Helsingin yliopistossa, toimitusjohtaja).

Tämän lisäksi oli käytössä myös kansanmikki, jonka puitteissa ennalta ilmoittautuneet ja hyväksytyt henkilöt saivat sanoa sanottavansa. Minä olin heidän joukossaan, ja olikin ihmeen helppoa ja mukavaa pitää kolmen minuutin puheeni, kun ihmiset olivat niin innokkaasti mukana, johon minäkin tempauduin mukaan ja huusin välillä sellaista, mitä ei ollut kirjoitetussa puheessani eli ”Aamen, halleluja!” Lopussa sanoin sitten sen, mitä olin ajatellutkin etukäteen eli toivotin Suomelle ja suomalaisille Jumalan siunausta.

Muut kansanmikkiin puhuneet olivat Eero Koskela, Jari Halttunen, Riikka Salmi (SKE), Helena Puustinen (maahanmuuttaja) ja Miika Koskela (yksi järjestäjistä).

Lopussa kolmas järjestäjä eli ylipalomies Janne Mäkinen piti loppupuheenvuoro
Koko mielenosoituksen pääjärjestäjä Suvi Ahonen, 37-vuotias sairaanhoitaja Saarijärveltä, hoiti tilaisuuden juonnon tyylikkäästi ja arvokkaasti sinivalkoiseen asuun pukeutuneena.

Yhdessä välissä kuunneltiin levyltä musiikkiakin eli oli sykähdyttävää kuulla Jukka Kuoppamäen Sininen ja valkoinen –kappaleen sanojen ja sävelten kaikuvan eduskuntatalon edustalla Suomen puolesta.

Lopussa laulettiin yhdessä Maamme-laulu.

Kun Suvi Ahonen kiitti mielenosoituksen päätyttyä osanottajia paikalle tulemisesta, hän sanoi myös: ”Tämä tilaisuus päättyy tähän, mutta meidän asiamme ei pääty tähän vaan jatkuu. Me marssimme niin kauan aikaa, että vaatimamme muutokset toteutuvat.”

Uskon, että näin tapahtuu, kuten sanoin puheessanikin, että Suomi TULEE eromaan EU:sta.

Valtamedia ei ollut paikalla, mutta useita striimaajia oli, kuten Juha Korhonen ja Mikko Reijola, joiden tallennukset voi katso linkeistä: https://www.youtube.com/watch?v=WKbTo6tcCsQ ja https://www.extrauutiset.com/200901-fixit-ja-eroa-suomen-hallitus-suora-lahetys-klo-13-30/ .

Kuvassa ihmisiä 1.9.2020 mielenosoituksessa eduskuntatalon edustalla. Kaikki paikalla olleet mielenosoittajat eivät kuitenkaan näy tässä kuvassa.

1.9.2020

Jo 1100 osallistujaa mielenosoitukseen

Helsingin tämänpäiväiseen 1.9.2020 Fixit-mielenosoitukseen on nyt ilmoittautunut 1100 osallistujaa ja 5900 on kiinnostuneita.

Jos et ole vielä ilmoittanut tulostasi tai kiinnostuksestasi, käy tekemässä se tapahtuman sivulla https://www.facebook.com/events/2540516516051587/ .

Tule mukaan ja tuo kaverisikin. Tästä tulee iso juttu.

Jos et pääse mukaan mielenosoitukseen, voit katsoa ja kuunnella tapahtuman livenä linkistä: https://www.youtube.com/watch?v=WKbTo6tcCsQ .

Toinen suoratoistolinkki on: https://www.extrauutiset.com/200901-fixit-ja-eroa-suomen-hallitus-suora-lahetys-klo-13-30/ .

31.8.2020

Järviradio ei pääsekään mukaan
 
Valitettavasti Järviradion puolelta ei tule live-lähetystä mielenosoituksesta.

Keräämme Facebook-sivustolle "Suomi eroon EUsta, Eroa hallitus" linkkejä mistä voi mielenosoitusta seurata livenä, jos et jostain syystä pääse paikalle.

NYT ON AIKA!

Tässä ensimmäinen: https://www.youtube.com/watch?v=WKbTo6tcCsQ

31.8.2020

Jo 1000 osallistujaa mielenosoitukseen

Helsingin 1.9.2020 Fixit-mielenosoitukseen on nyt ilmoittautunut 1000 osallistujaa ja 5900 on kiinnostuneita.

Jos et ole vielä ilmoittanut tulostasi tai kiinnostuksestasi, käy tekemässä se tapahtuman sivulla https://www.facebook.com/events/2540516516051587/.

Tule mukaan ja tuo kaverisikin. Tästä tulee iso juttu.

Jos et pääse paikalle, mielenosoituksen voi katsoa suorana Järviradion linkistä www.jarviradio.fi/jrtv .

30.8.2020

Jo 996 osallistujaa mielenosoitukseen

Helsingin 1.9.2020 Fixit-mielenosoitukseen on nyt ilmoittautunut 996 osallistujaa ja 5900 on kiinnostuneita.

Jos et ole vielä ilmoittanut tulostasi tai kiinnostuksestasi, käy tekemässä se tapahtuman sivulla https://www.facebook.com/events/2540516516051587/.

Tule mukaan ja tuo kaverisikin. Tästä tulee iso juttu.


29.8.2020

Uusi yritys

Suvi Ahosen haastattelu Youtubessa onnistuu tällä kertaa.

https://www.youtube.com/watch?v=XFMdYZ45Vcs&feature=share&fbclid=IwAR1vhdOpP47gCWIGzvM9XTzcQAM0CDQULbYAg5g83a7pmGK5ZKAWGmEp6UY

29.8.2020

Suvi Ahonen youtube-lähetyksessä 29.8.2020 klo 18:00

Tänään kuullaan 1.9.2020 FIXIT-tapahtuman viimeiset kuulumiset. Onko tilaisuus saanut paljon huomiota ja onko kaikki kunnossa?
 
https://www.youtube.com/watch?v=BNgHONlj2SM

Kommentti 29.8.2020 klo 18.40: 

En ehtinyt katsoa suoratoistovideota kuin pari minuuttia niin lähetys katkesi ja tuli ilmoitus: "Tämä video on poistettu, koska se rikkoo YouTuben käyttöehtoja."

Outoa.

28.8.2020

Mielenosoituksen voi katsoa suoralähetyksenä

Helsingin eduskuntatalon edustalla 1.9.2020 klo 13.30 pidettävän mielenosoituksen suora lähetys on tilattu Järviradiolta. Lähetys on katsottavissa osoitteessa: www.jarviradio.fi/jrtv.


28.8.2020

Jo 952 osallistujaa mielenosoitukseen

Helsingin 1.9.2020 Fixit-mielenosoitukseen on nyt ilmoittautunut 952 osallistujaa ja 5700 on kiinnostuneita.

Jos et ole vielä ilmoittanut tulostasi tai kiinnostuksestasi, käy tekemässä se tapahtuman sivulla

Asia on nyt ollut viisi viikkoa julkisuudessa, ja osallistujamäärä kasvaa joka päivä. Tässä on vielä puoli viikkoa aikaa mielenosoitukseen, joten lopullinen lukumäärä tulee olemaan paljon suurempi.

Tule mukaan ja tuo kaverisikin. Tästä tulee iso juttu.

26.8.2020

Jouko Piho:

Radio-ohjelmani Järviradiossa on peruuntunut

Sunnuntaina 30.8.2020 klo 17.45 minulla piti olla oma 15 minuutin radio-ohjelma Järviradiossa, mutta se on peruuntunut, koska minulla ei ole mahdollista maksaa ohjelmaa (375 e), koska suunnittelemastani rahoitusideasta eli toisen vanhemman autoni (Kia Rio 2012) myynnistä ei tullutkaan mitään, vaikka asian piti olla jo varma.

Pelkällä eläkeläisen tulolla en pysty radio-ohjelmaa tai ohjelmia maksamaan. Mutta toisaalta tuli mieleen, että ehkä oli hyvä, että en sittenkään myynyt autoa, koska voi hyvinkin käydä niin, että tilanteet muuttuvat ja joudun ajamaan ykkösautollani taas enemmän ympäri Suomea, jolloin on hyvä, että vaimollani on kakkosauto käytössä, koska julkinen liikenne on nykyään täälläpäin aika vähäistä eikä riittävää ollenkaan.

Muuttunut tilanne pani sitten ajattelemaan sitä, että minähän voisin elvyttää olemassa olevan Siniristin Liitto ry:n tähän tarkoitukseen siten, että yhdistyksen sääntöjä muutettaisiin, niin että ei enää pyrittäisi pääsemään rekisteröidyksi poliittiseksi puolueeksi, vaan toimittaisiin yhdistyksenä Suomen hengellisen ja poliittisen muutoksen puolesta.

Tällöin mukana olevat aktiiviset jäsenet voisivat tukea myös taloudellisesti toimintaa, mm. radio-ohjelmia, niin että kaikki maksaminen ei jäisi yksin minulle. Sen lisäksi voisi tulla uskonnollis-poliittisten kokousten pitämistä eri puolella Suomea. Kokouksia varten ja muutenkin voisi hankkia rahankeräysluvan. Sen lisäksi voisin myydä tilaisuuksissa kirjojani.

Jos tästä ideasta tulee jotakin, niin olisitko sinä kiinnostunut tulemaan mukaan aktiiviseksi jäseneksi?

Yksin radio-ohjelman kustantaminen on vaikeaa ja minulle tällä hetkellä mahdotonta, mutta järjestönä se olisi paljon helpompaa.

25.8.2020

Mielenosoituksen puhujalista on julkaistu

Helsingin 1.9.2020 mielenosoituksen puhujalista on julkaistu. Lisäksi on muutama etukäteen ilmoittautunut ja hyväksytty puhuja ns. kansanmikkiin. Minä olen heidän joukossaan.

https://euero.net/lehdistotiedote-mielenosoituksen-puhujalista-julkistettu/?fbclid=IwAR0_GxtUAAwAEnmaEfspYq2qZGpDKk5U3ipVisrTupWeRYuFZ2FE6drR8xw


25.8.2020

Jo 912 osallistujaa mielenosoitukseen

Helsingin 1.9.2020 Fixit-mielenosoitukseen on nyt ilmoittautunut 912 osallistujaa ja 5500 on kiinnostuneita.

Jos et ole vielä ilmoittanut tulostasi tai kiinnostuksestasi, käy tekemässä se tapahtuman sivulla https://www.facebook.com/events/2540516516051587/ .

Asia on nyt ollut neljä ja puoli viikkoa julkisuudessa, ja osallistujamäärä kasvaa joka päivä. Tässä on vielä viikko aikaa mielenosoitukseen, joten lopullinen lukumäärä tulee olemaan paljon suurempi.

Tule mukaan ja tuo kaverisikin. Tästä tulee iso juttu.

24.8.2020

Helsingin Sanomien haastattelu

Helsingin Sanomien haastatteluni on nyt luettavissa netissä eikä maksa mitään. Linkki on:

22.8.2020

Suvi Ahosen haastattelu Järviradiossa

Helsingin 1.9.2020 mielenosoituksen päävastuullista Suvi Ahosta haastateltiin 21.8.2020 Järviradiossa. Ohessa tallenne haastattelusta:

https://www.facebook.com/vapaaksi.unionista/videos/611382106228326

22.8.2020

Jo 865 osallistujaa mielenosoitukseen

Helsingin 1.9.2020 Fixit-mielenosoitukseen on nyt ilmoittautunut 865 osallistujaa ja 5300 on kiinnostuneita.

Jos et ole vielä ilmoittanut tulostasi tai kiinnostuksestasi, käy tekemässä se tapahtuman sivulla https://www.facebook.com/events/2540516516051587/.

Asia on nyt ollut neljä viikkoa julkisuudessa, ja osallistujamäärä kasvaa joka päivä. Tässä on vielä puolitoista viikkoa aikaa mielenosoitukseen, joten lopullinen lukumäärä tulee olemaan paljon suurempi.

Tule mukaan ja tuo kaverisikin. Tästä tulee iso juttu.

 

 

21.8.2020

Helsingin Sanomien haastatteluni on julkaistu tänään

 
Toimittaja Onni Niemen tekemä haastatteluni on julkaistu tänään 21.8.2020 Helsingin Sanomien Nyt-liitteessä ja netissä maanantaina 24.8.2020.

Kolmesivuinen juttu on mielestäni hyvin, mielenkiintoisesti ja monipuolisesti tehty.

19.8.2020

Jouko Piho:

Jouko Pihon ensimmäinen radio-ohjelma on kuunneltavissa 30.8.2020

Nyt asia on sovittu, että ensimmäinen radio-ohjelmani Järviradiossa on kuunneltavissa sunnuntaina 30.8.2020 klo 17.45 – 18.00.

Ohjelmatiedoissa lukee: Jouko Piho. Punnittua puhetta ajankohtaisista asioista Raamatun ja profetioiden valossa.

Tässä on linkki karttaan, josta näkyy Järviradion taajuudet ja kuuluvuusalueet.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10158783209817996&set=a.10151174740617996&type=3&theater

Jos Järviradio ei kuulu sinun paikkakunnallasi, voit kuunnella lähetyksen nettiradiosta, jonka linkki on tässä:

https://jarviradio.fi/player/

Ensimmäisen ohjelman palautteen perusteella harkitsen sitten jatkoa eli teenkö syksyn aikana lisää ohjelmia.

18.8.2020

Jouko Piho:

Alan tehdä omaa radio-ohjelmaa Järviradiossa

Sain tänään tietää kyseltyäni asiasta muutama päivä sitten, että minulla olisi mahdollisuus tehdä omaa puheohjelmaa Järviradioon, joka kuuluu melkein koko Suomessa.

Puhuisin ohjelmassani näistä samoista ajankohtaisista asioista, joista kirjoitan netissä ja kirjoissani.

Ohjelman pituus olisi 15 minuuttia. Koen, että se on tarpeeksi pitkä aika ja riittävä, kun osaa tuoda asiat esiin lyhyesti ja tiivistetysti, kuten on minun tapani ja tavaramerkkini.

On ollut alustavasti puhetta, että ohjelma-aikani voisi olla joko sunnuntaina 9.30 tai sunnuntaina 18.45.

Kysynkin nyt paria asiaa. Kuuluuko Järviradio sinun paikkakunnallasi? Kumpi mainitsemistani ajoista sopisi sinulle paremmin, aamu- vai ilta-aika?

Olin ajatellut, että tekisin ohjelman joka viikko, mutta kuultuani yhden 15 minuutin ohjelman hinnan eli 375 euroa, minun on pakko todeta, että eläkeläisen varat eivät riitä jokaviikkoisen ohjelman tekoon eli neljä ohjelmaa kuukaudessa, mikä tekisi 1500 euroa.

Mutta jo yksi ohjelma kuukaudessa olisi parempi asia kuin ei yhtään ohjelmaa. Sanon tämän siksi, että vaikka olen pidetty kirjoittaja, niin olen myös hyvä puhuja ja minulla on kuulemma radioon sopiva ääni.

Olen iloinen tästä Järviradion tarjoamasta mahdollisuudesta tehdä ohjelmaa heidän kanavallaan, koska se ei ole mahdollista Radio Deissä, jossa pitäisi kuulemma olla taustalla jokin vakiintunut seurakunta tai järjestö. Olen kysellyt ohjelmanteon mahdollisuutta myös Radio Patmoksesta, mutta en ole saanut toistaiseksi vastausta.

17.8.2020

Jo 804 osallistujaa mielenosoitukseen

Helsingin 1.9.2020 Fixit-mielenosoitukseen on nyt ilmoittautunut 804 osallistujaa ja 5000 on kiinnostuneita.

Jos et ole vielä ilmoittanut tulostasi tai kiinnostuksestasi, käy tekemässä se tapahtuman sivulla https://www.facebook.com/events/2540516516051587/.

Asia on nyt ollut vähän yli kolme viikkoa julkisuudessa ja osallistujia on jo noin paljon. Tässä on vielä kaksi viikkoa aikaa mielenosoitukseen, joten lopullinen lukumäärä tulee olemaan paljon suurempi.

Tästä tulee iso juttu.

Paavo Talvela.

16.8.2020

Jouko Piho:

Karjala, Aunus, Viena ja Kuola liitetään Suomeen

Suomessa oli itsenäistymisen jälkeen ajatuksia, että myös Suomen heimoiset kansat pitäisi saada Itä-Karjalasta Suomen yhteyteen.

Ideat johtivat vuosina 1918-1922 käytyihin heimosotiin, joihin suomalaiset vapaaehtoisjoukot (9000 miestä) ottivat osaa, mutta Suomen valtio ei virallisesti ollut retkien osapuoli. Eduskunnan päätöksellä Suomen valtio antoi kuitenkin rahallista avustusta.

Monen soturin motiivina oli mainittu heimoaate, kommunismin vastustaminen, Suur-Suomi -aate tai vain puhdas seikkailunhalu. Heimosodissa kuoli noin 660 suomalaista.

Tavoite ei toteutunut, koska sotilaita oli yksinkertaisesti liian vähän bolshevikkien määrään verrattuna.

Heinäkuussa 1929 paljastettiin Salmissa heimosotien muistomerkki. Heimosoturi ja jääkärimajuri Paavo Talvela (v. 1966 kenraali) puhui ja lausui muun muassa seuraavat sanat: ”Olemme saapuneet tänne kunnioittamaan muistoa niiden vainajien, jotka kymmenen vuotta sitten uhrasivat henkensä koettaessaan siirtää Isänmaamme rajoja sinne, minne luonto on ne määrännyt. Kohtalo ei silloin kuitenkaan sallinut yrityksen toteutuvan, mutta sitä ei voida pitää turhana. Kun Suomi vuonna 1918 karisti päältään orjan ikeen, ei se suinkaan ollut hetken työ vaan vuosisatojen määrätietoisen toiminnan tulos. Emme sen vuoksi voi epäillä, etteikö Karjalakin kerran ole vapautuva.”

Toisen kerran Itä-Karjalan vapauttamista yritettiin Jatkosodan aikana, mutta hankkeesta ei tullut mitään aseveljemme Saksan tappion myötä.

Sen jälkeen Suur-Suomeen ei ole uskonut juuri kukaan ja sanasta on tullut pikemminkin pilkan kohde.

Minä uskon kuitenkin, että Suur-Suomi vielä syntyy eli Aunus, Viena ja Kuolan niemimaakin liitetään tulevaisuudessa Suomeen. Uskon siis, että Talvelan v. 1929 lausumat profeetalliset sanat Karjalan, jolla hän tarkoitti Itä-Karjalaa, vapautumisesta tulevat vielä toteutumaan.

Suur-Suomi ei synny kuitenkaan sotimalla, vaan neuvottelemalla, ei nykyisen vaan tulevan Venäjän johdon kanssa.

Suur-Suomi eli kaikkien Suomen heimojen yhteys syntyy vielä, koska se on sen Jumalan tahto, joka määrää kansojen rajat.

Kuvassa Paavo Talvela.

Israelin lipun värejä perjantaina 14.8.2020 Arabiemiraattien suurimmassa kaupungissa Dubaissa.

14.8.2020

Jouko Piho:

Israelin ja Arabiemiraattien rauhansopimus

Israel ja Arabiemiraatit pääsivät presidentti Trumpin avulla eilen 13.8.2020 historialliseen rauhansopimukseen, joka normalisoi maiden väliset suhteet.

Sopimuksen nojalla Israel keskeyttää suunnitelmansa liittää juutalaisten asuttamia osia Länsirannasta Israeliin. Myöhemmin torstai-iltana Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu täsmensi puheessaan, että Israel on luvannut lykätä liittämissuunnitelmia, mutta ne ovat edelleen pöydällä. Netanjahu sanoi: ”En koskaan luovu oikeuksistamme maa-alueitamme kohtaan.”

Kyseessä on Israelin kolmas rauhansopimus arabimaan kanssa. Ensimmäinen oli v. 1979 Egyptin kanssa ja toinen v. 1994 Jordanian kanssa.

Trump tviittasi torstaina kyseessä olevan ”huikea läpimurto”. Vastauksena presidentti Trumpin ilmoitukseen Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu tviittasi hepreaksi: "Historiallinen päivä".

Trump kertoi myös, että Israelin ja Arabiemiraattien edustajat allekirjoittavat sopimuksen Valkoisessa talossa kolmen viikon sisällä. Silloin sovitaan investoinneista, matkailusta, suorista lennoista, turvallisuudesta, televiestinnästä, tekniikasta, energiasta, terveydenhuollosta, kulttuurista, ympäristöstä ja vastavuoroisten suurlähetystöjen perustamisesta.

Sopimus on hyödyksi ja todella tarpeen korruptiosta syytetylle pääministeri Netanjahulle, mutta myös presidentti Trumpille, joka sai merkittävän ulkopoliittisen voiton vain muutamia kuukausia ennen presidentinvaaleja.

Tämä sopimus ei tullut yhtäkkiä, vaan Yhdysvallat on pyrkinyt jo pitkään luomaan diplomaattisia suhteita Israelin ja muiden alueen arabiliittolaistensa välille rajoittaakseen Iranin vaikutusvaltaa alueella.

Tämän takia Iran ei tietenkään pidä sopimuksesta. Iranin ulkoministeriö kommentoikin tänään perjantaina lausunnossaan, että Israelin ja Arabiemiraattien välinen sopimus on ”vaarallinen ja laiton”. Se kutsui Arabiemiraattien toimia ”häpeällisiksi” ja ”palestiinalaisten puukotukseksi selkään”.

Tämähän oli tiedossa jo alusta alkaen, että kaikki arabi- tai muslimimaat eivät pidä sopimusta hyvänä. Palestiinalaisten mielestä kyseessä on petos. Palestiinalaiset ovat myös ilmoittaneet vetävänsä pois suurlähettiläänsä Arabiemiraateista ja vaatineet Arabiliiton hätäkokousta asiasta. Samoin Turkki vastustaa sopimusta kiivaasti.

Mitä minä ajattelen tästä sopimuksesta kristittynä Israel-ystävänä?

Ajatukseni ovat kahtalaiset. Toisaalta iloitsen siitä, että Israelin ja sitä aina vihanneiden arabivaltioiden välille syntyy rauhansopimuksia.

Mutta toisaalta minua huolestuttaa hinta eli taas luopuminen Israelin maan kokonaisuuden tavoitteesta, vaikkakin väliaikaisesti niin kuitenkin.

Jumala nimittäin omistaa Israelin maan, kuten kaikki muutkin maailman maat, ja Jumala on nimenomaan ilmoittanut, että hän on antanut entisen Kanaanin maan kokonaan juutalaisille ja israelilaisille. Ei siis roomalaisille, muslimeille, turkkilaisille, briteille tai nk. palestiinalaisille, jotka ovat vain muualta tulleita arabeja.

Ne jotka vastustavat Jumalan päätöstä ja ovat jakamassa maata muillekin, saavat osakseen Jumalan kirouksen.

Ja nyt tullaan myös Amerikan kohtaloon. Netanjahun mukaan suunnitelma Länsirannan juutalaisalueiden liittämisestä virallisesti Israeliin jäädytettiin presidentti Donald Trumpin pyynnöstä.

Voin kyllä ymmärtää sen, että sekä Trump että Netanjahu ovat ajatelleet sopimuksen tämän hetken hyötyjen olevan niin suuria, että maa-alueiden liittämisestä voidaan toistaiseksi luopua, vaikka liitokset piti toteuttaa jo viime heinäkuussa.

Mutta näen, että taloudellisten ja poliittisten voittojen haluaminen suuren ja Jumalan mielen mukaisen periaateasian kustannuksella ei tule olemaan siunaukseksi Israelille eikä Amerikalle.

Tulee vielä aika, että Jumala sanoo Amerikalle: ”Sinä jaoit minun maani. Niinpä minä jaan sinun maasi.” Silloin Amerikka jakautuu keskeltä kahtia valtavan suuren maanjäristyksen jälkeen.

Kuvassa Israelin lipun värejä perjantaina 14.8.2020 Arabiemiraattien suurimmassa kaupungissa Dubaissa.

Kamala Harris, Joe Bidenin varapresidenttiehdokas.

12.8.2020

Jouko Piho:

Kamala Harris Joe Bidenin varapresidenttiehdokkaaksi

Demokraattien presidenttiehdokas Joe Biden ilmoitti eilen tiistaina (11.8.2020), että hän on valinnut varapresidenttiehdokkaakseen 55-vuotiaan äärivasemmistolaisen Kamala Harriksen.

Julkaisin 28.9.2017 Profetioita 5 –sivullani ja Profetioita 2 –kirjassani James Baileyn unen Amerikan tulevasta julmasta naispresidentistä. Uni näyttää voivan alkaa toteutua, kun Harris on nyt valittu jo näin merkittävään asemaan. Ohessa uni uudestaan.

28.9.2017

James Baileyn uni Amerikan tulevasta julmasta naispresidentistä

James Bailey kirjoitti 28.9.2017 v. 2014 näkemästään unesta, jossa hänet vietiin tulevaisuuteen, jossa hän näki Barack Obaman johtaman Yhdysvaltojen tuhoutumisen. Sen jälkeen Obama lähti Amerikasta ja jätti valtaan naisen, jonka tuli toteuttaa hänen suunnitelmansa viimeinen vaihe, mikä oli amerikkalaisten joukkomurhaaminen.

Bailey kirjoittaa, että hän ei saanut tietää naisen nimeä, mutta hänelle tuli mieleen William Branhamin v. 1933 saama profetia, jonka mukaan erittäin kaunis, mutta paha, julma ja viekas nainen tulee hallitsemaan Yhdysvaltoja. Sellaistahan ei vielä ole ollut USAssa.

Bailey on sittemmin tutkinut, olisiko kukaan kaunis nainen pyrkimässä presidentiksi v. 2020. Bailey löysi yhden sopivan ehdokkaan. Kyseessä on jo nyt paljon suosiota demokraattien keskuudessa saanut Kalifornian senaattori Kamala Harris, josta häntä halaava Barack Obama on sanonut: ”Hänestä tulee eräänä päivänä presidentti.” Kamala Harris on kaunis ja Obaman tavoin puoliksi afroamerikkalainen.

10.8.2020

Jo 735 osallistujaa mielenosoitukseen

Helsingin 1.9.2020 Fixit-mielenosoitukseen on nyt ilmoittautunut 735 osallistujaa ja 4700 on kiinnostuneita.

Jos et ole vielä ilmoittanut tulostasi tai kiinnostuksestasi, käy tekemässä se tapahtuman sivulla https://www.facebook.com/events/2540516516051587/.

Asia on nyt ollut vasta vähän yli kaksi viikkoa julkisuudessa ja osallistujia on jo noin paljon. Tässä on vielä kolme viikkoa aikaa mielenosoitukseen, joten lopullinen lukumäärä tulee olemaan paljon suurempi.

Tästä tulee iso juttu.

7.8.2020

Orimattilan paikallisseurakunta

Sain tietoa Samuel Dillströmiltä, että Orimattilaan on perustettu paikallisseurakunta (ei virallinen vielä), joka kokoontuu kunnostetussa ullakkotilassa, mistä johtuu nimi Ullakko-seurakunta.

Seuraava kokous on lauantaina 15.8.2020 klo 16. Osoite on Päärniläntie 217 Orimattila. Aion mennä paikalle, koska heidän kokousideansa on kiintoisasti täysin Uuden testamentin mallin mukainen eli jokainen mukana oleva saa sanoa sanottavansa, mikä tarkoittaa sitä, että ei ole mitään etukäteen sovittuja puhujia ja muut ovat sitten vain penkin kuluttajia, vaan jokainen mukanaolija saa puhua, laulaa, rukoilla tai toimia Hengen armolahjoissa.

Tällä uudella hankkeella on myös hyvät nettisivut, joista löytyy lisätietoa: https://ullakko-seurakunta.webnode.fi/ .

6.8.2020

Jo 705 osallistujaa mielenosoitukseen

Helsingin 1.9.2020 Fixit-mielenosoitukseen on nyt ilmoittautunut 705 osallistujaa ja 4400 on kiinnostuneita.

Jos et ole vielä ilmoittanut tulostasi tai kiinnostuksestasi, käy tekemässä se tapahtuman sivulla https://www.facebook.com/events/2540516516051587/.

Asia on nyt ollut vähän yli viikon julkisuudessa ja osallistujia on jo noin paljon. Tässä on vielä melkein kuukausi aikaa, joten lopullinen lukumäärä tulee olemaan paljon suurempi.

Tästä tulee iso juttu.

Kiina on lohikäärmeen eli Saatanan valtakunta.

4.8.2020

Jouko Piho:

Kiina – lohikäärmeen valtakunta

Lohikäärme on tärkeä symboli Kiinassa.

Näin kristityn kannalta moinen vertauskuva on vain erittäin kyseenalainen, koska Raamatun mukaan Saatanaa kutsutaan myös lohikäärmeeksi.

Kiinan viime aikojen toimet kristittyjä vastaan vahvistavat tuon rahaa ja mammonaa palvovan ateistisen kommunistidiktatuurin todellisen pahan luonteen, jonka mukaan Jumalaa ei saa palvoa, vaan ainoastaan massamurhaaja Maoa ja nykyistä presidentti Xi Jinpingiä.

Kiina luopui kommunistien epäonnistuneesta talouspolitiikasta, mutta säilytti kommunismista kaksi asiaa eli ateismin ja yhden puolueen diktatuurin, joten Kiina ei ole puhdasoppinen kommunistivaltio, vaan omituinen sekoitus häikäilemätöntä kapitalismia ja väkivaltaista toisinajattelijoiden, myös kristittyjen, vastustamista ja vainoamista.

Tällainen kovan linjan Kiina on se malli, jota tullaan soveltamaan koko maailmaan tulevan Antikristuksen poliisihallinnon aikana.

4.8.2020

Jo 671 osallistujaa mielenosoitukseen

Helsingin 1.9.2020 Fixit-mielenosoitukseen on nyt ilmoittautunut 671 osallistujaa ja 4200 on kiinnostuneita.

Jos et ole vielä ilmoittanut tulostasi tai kiinnostuksestasi, käy tekemässä se tapahtuman sivulla https://www.facebook.com/events/2540516516051587/.

Asia on nyt ollut vähän yli viikon julkisuudessa ja osallistujia on jo noin paljon. Tässä on vielä melkein kuukausi aikaa, joten lopullinen lukumäärä tulee olemaan paljon suurempi.

Tästä tulee iso juttu.

KRISTIAN 04.09.2020 21:16

sieluja. Uskon kohdan tarkoittavan juuri tätä kun meistä tulee esineitä Internet of Things:iin (IOT). IOT sisältää kaikki lähettimin varustetut esineet pian.

KRISTIAN 04.09.2020 21:13

maan DNA. Rokote tekee meistä patentoituja bio-organismeja. Suuromistaja omistaa patentit kehomme muutoksiin joten olemme kauppaesineitä. Ilm kirjassa myytiin

KRISTIAN 04.09.2020 21:11

kovin paljon henkiinjäämisestä. Helppoa se ei ole mutta vaivan arvoista. Reijo tietää mistä puhuu. Hän on äärimmäisen kovan tason tiedemies. mRNA pystyy muokkaa

KRISTIAN 04.09.2020 21:10

Antamani video antaa ohjeet pienimuotoiseen helppoon sähköntuotantoon myös toki kerrostalossa. Lämmin ruoka on mahdollista akuin ja invertterillä. En osaa sanoa

Uskon Jeesukseen 04.09.2020 18:57

Löytyykö jostakin tieteellisenä tekstinä kuinka koronarokete muuttaa DNA:ta ?

Seurannut 04.09.2020 18:52

Kristian/Kuinka kerrost.talous jossa ei sähköä. Pärjääkö vedellä ja kuivamuonalla?
Mielestäni jotkut fyys. sairaudet estää rokottamisen? Neurologinen sairaus?

r.makkonen 04.09.2020 13:44

ok

KRISTIAN 04.09.2020 13:17

rikottua nuo kamalat langattomin lähettimin varustetut nanorobotit tuhoamasta kehoasi. Plasmapallokin jo riittää poksauttelemaan robot tietyin edellytyksin.

KRISTIAN 04.09.2020 13:15

köiskuja suoraan pistoksen paikkaan mahdollisimman nopeasti. Mielummin korkeavolttisia ja -taajuisia eikä suoraan töpselin matalaa pahaa taajuutta. Saat r

KRISTIAN 04.09.2020 13:14

Piikistä saat bioantureita ja rokoteosa muuttaa DNA:si. Bioantureissa on Intel Inside ja ne robootit toimivat kehosi sisällä. Magneetti pistoksen kohtaan ja säh

| Vastaa

Uusimmat kommentit

05.12 | 11:07

Melkoinen sananjulistaja tämä Nick . https://m.youtube.com/watch?v=tZ0nmxq9qnU

04.12 | 13:29

KIDS RECEIVED THE HOLY SPIRIT! God, He wants to be our Father

https://www.youtube.com/watch?v=SFEoQ4FCPUs

04.12 | 12:43

Neuroscience of Glossolalia

https://www.youtube.com/watch?v=rk7onhP6kCY

04.12 | 12:42

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/1704ef89-dba2-4134-acd4-3fed9ab908c8

Elon Musk kehittää aivoimplanttia