Profetioita 7

Profetioita 4-7- osioissa on nyt 309 sanomaa

24.5.2020

Seppo Linnanlehdon saama sanoma tulevan herätyksen ehdoista

Herra on näyttänyt, kuinka odotettu ja rukoiltu herätys ei tule ennen kuin ne lamaan 1980-luvulla ja 1990-luvun alussa johtaneet synnit, petokset ja alasajamiset on käsitelty täyteen sovintoon Jumalan ja ihmisten kesken.

Taivaan Isä muistutti Sakkeuksesta, joka uskoon tultuaan selvitti asiansa myös ihmisten kesken. Jeesuksella ei ollut mitään sitä vastaan. Tuleva herätys on niin pyhä ja läpitunkeva, että vain totuuden tekijät pelastuvat, kuten aina.

23.5.2020

Markku Auramon 23.5.2020 näkemä uni suomalaisten kyyditsemisestä itään

Näin viikko sitten unen, jossa venäläiset kyyditsivät rautatievaunulasteittain suomalaisia. itään.

Jouko Pihon kommentti 23.5.2020:

Sanomia suomalaisten viemisestä Venäjälle on tullut ennenkin. Venäläisten miehittäessä Itä- ja Pohjois-Suomen suurin osa asukkaista saa jäädä kotiinsa ja kotiseudulleen, mutta ilmeisesti joitakin suomalaisia kuljetetaan Venäjälle todennäköisesti poliittisista ja uskonnollisista syistä.

22.5.2020

Sanoma Filippiineiltä: Kolmas maailmansota alkaa neljän kuukauden päästä

Reijo kirjoitti tänään 22.5.2020 nettisivujeni Vieraskirjassa: ”Ystäväni Filippiineillä kertoi jo 8 vuotta sitten näystä, jossa hänelle kerrottiin vuoden 2020 olevan se vuosi, jolloin ongelmat tulevat. Nyt tänään hän kertoi, että nyt on neljä kuukautta aikaa Kolmanteen maailmansotaan. Nyt on etsittävä ja valmisteltava turvapaikat, aikaa ei ole hukattavaksi.”

Jouko Pihon kommentti 22.5.2020:

Tämä Reijon filippiiniläisen ystävän saama sanoma, että Kolmas maailmansota alkaa neljän kuukauden kuluttua eli tämän vuoden 2020 syyskuun lopulla tai ehkä tarkalleen 22.9.2020, on samansuuntainen kuin 1900-luvulla vaikuttaneen juutalaisen rabbin Jisrael Meir Kaganin profetia, jonka mukaan 75 vuotta Toisen maailmansodan jälkeen tulee kolmas ja suurin sota, pahempi kuin mikään aikaisempi sota.

Toinen maailmansota päättyi elokuussa 1945 japanilaisten antautumiseen. Tämän vuoden elokuussa tapahtumasta on kulunut 75 vuotta. Rabbin ja filippiiniläisen ystävän sanomissa on siis vain yhden kuukauden ero.

Näemme pian, alkaako Kolmas maailmansota joko tulevana loppukesänä tai alkusyksystä. Näen itse, että Kolmas maailmansota ei ala vielä tänä vuonna, mutta kuitenkin lähivuosien aikana. Voin olla kuitenkin väärässä.

22.5.2020

Seppo Linnanlehdon 4.5.2020 näkemä näky siviiliasuisista venäläisistä sotilaista Kotkassa

Näin 4.5.2020 rukousnäyssä, kuinka siviiliasussa venäläisiä tuli Kotkan satamasta laivoista muina miehinä samoin kuin merenalaista käytävää pitkin. Muistin tuon Merikeskuksen Kotkassa. Nuo sotilaat lähtivät Kouvolaa kohti pieni porukka kerrallaan odottaen suurarsenaalia Venäjältä. Ymmärsin, että heillä on Suomen korkeimman johdon lupa tähän. Hieman myöhemmin 4.5.2020 näin lyhyen jatkon, kuinka nuo salasotilaat olivat levittäytyneet jo asemiinsa pohjoisemmaksikin.

Jouko Pihon kommentti 22.5.2020

Tämä Seppo Linnanlehdon rukousnäky on samansuuntainen kuin minun viimeöinen uneni, jossa näin Suomessa olevan paljon venäläisiä sotilaita odottamassa varsinaisen Venäjän armeijan tuloa Suomeen.

22.5.2020

Jouko Pihon 22.5.2020 näkemä uni tulevasta Venäjän armeijan osittaisesta Suomen miehityksestä

Olen nähnyt kaksi kertaa aikaisemmin unta Venäjän armeijan tulevasta Suomen itä- ja pohjoisosan miehityksestä. Viime yönä näin kolmannen kerran unta siitä aiheesta.

Ajoin unessa autolla jotain tietä pitkin ja huomasin, että kaikkialla oli suomalaisia sotilaita valmistautumassa idästä tulevaan uhkaan.

Pysähdyin sitten eräässä kaupassa, jonka pihamaalla näin kolme venäläistä sotilasta juttelemassa. Ihmettelin kovasti, miten Suomessa voi olla venäläisiä sotilaita.

Lähdin sitten ajamaan samaa tietä takaisin päin, jolloin näin tien molemmilla puolilla valtavan paljon venäläisiä sotilaita. Vasemmalla heitä oli viljapellossa piilossa ja oikealla metsän kätköissä.

Koko ajan oli voimakas tunne, että kaikki odottivat jotain ja se jotain oli Venäjän armeijan pääjoukon tulo rajan yli Suomeen.

Siinä oli uneni. Onkohan niin, että Suomessa on parhaillaan käskyä ja oikeaa aikaa odottamassa suuri maanalainen joukko venäläisiä sotilaita?

Joka tapauksessa uskon muiden profetioiden ja edellisten unieni perusteella, että Suomen ja Venäjän välille ei synny varsinaista sotaa, koska Suomen ja Venäjän hallitukset tekevät sopimuksen, joka antaa Venäjän armeijalle kauttakulkuluvan edetä Itä- ja Pohjois-Suomen kautta Pohjois-Ruotsiin ja Pohjois-Norjaan Atlantin rannikolle asti.

10.5.2020

Liisa Huhtikorven huhtikuussa 2020 näkemä näky koronaviruksesta

Sain näyn huhtikuun lopulla 2020, että jotain mustaa jauhemaista ainetta tuli minua kohti. Painoin sen kädelläni pois, mutta pian tuli sama uudestaan ja taas painoin sen kädelläni pois.

Ajattelin, että tuo kuvaisi koronaa, jossa olisi kaksi aaltoa Suomessa. Nyt olemme päässeet ensimmäisen vaiheen ohi, mutta jossain vaiheessa olisi toinen vaihe. Sen ajankohta ei tullut esiin.

Rukoillaan, että kansamme kääntyy Jeesuksen puoleen ja katuu syntejään ja rukoilee koronaa pois maata piinaamasta.

10.5.2020

Rabbin profetia: Kolmas maailmansota syttyy kesällä 2020

1900-luvulla vaikuttanut rabbi Jisrael Meir Kagan profetoi, että 75 vuotta Toisen maailmansodan jälkeen tulee kolmas ja suurin sota, pahempi kuin mikään aikaisempi sota.

Toinen maailmansota päättyi elokuussa 1945 japanilaisten antautumiseen. Tämän vuoden elokuussa tapahtumasta on kulunut 75 vuotta.

Kyseessä tulee olemaan Kolmas maailmansota, joka tunnetaan Raamatussa nimellä Gogin sota.

Näemme pian, onko rabbin ennustus tarkka. Nimittäin hänen Toista maailmansotaa koskeva profetiansa erehtyi neljällä vuodella, kun hän sanoi, että Suuren Sodan jälkeen tulee toinen pahempi sota 25 vuoden kuluttua. Toinen maailmansota alkoi kuitenkin 21 vuotta Ensimmäisen maailmansodan jälkeen.

Näen itse, että Kolmas maailmansota ei ala vielä tänä vuonna, mutta kuitenkin lähivuosien aikana.

Lähde: https://www.breakingisraelnews.com/149015/prophetic-rabbi-who-accurately-predicted-ww2-war-of-gog-magog-this-summer/

9.5.2020

Jukka K. Piirosen 9.5.2020 näkemä uni tulevista kylmistä kesistä

Näin unta 9.5.2020. Unessa eteeni ilmestyi ja katosi vuosikalentereita toisensa perään. Sitten yksi niistä jäi eteeni katoamatta. Jumala puhui minulle ja sanoi: ”Seuraava lämmin kesä on vuonna 2028.”

Laskin mielessäni: Jos tämä alkanut kesä on ensimmäinen kylmä kesä, niin edessä on kahdeksan nälkävuotta ennen seuraavaa kunnon satovuotta.

29.4.2020

Uskovan 27.4.2020 näkemä näky Suomen hallituksesta ja eduskunnasta, joita johtaa demoninen kapellimestari

Olin alkuviikosta rukouksessa, kun minulle näytettiin eduskuntasali, jossa Suomen hallitus seisoi.

Yhtäkkiä istuntosalin yläpuolella näkyi suuri olento, joka näytti kapellimestarilta, joka johti eduskuntaa ja hallitusta heiluttaen tahtipuikkoaan tarkasti. Kapellimestari oli hyvin itsetietoinen ja ylpeä, joten kaikki tottelivat häntä kiltisti.

Kapellimestari oli kuitenkin kaamean näköinen. Hänellä oli ikään kuin apinan kasvot ja luisevat raajat ja se oli pukeutunut valtavaan viittaan, joka koostui ohuista kultaketjuista. Sain selityksen, että kyseessä on demoninen henkivalta, joka johtaa Suomen eduskuntaa ja hallitusta. Viitta, joka koostui lukemattomista kultavitjoista, ovat suomalaisten verorahoja, jotka on puettu sen ylle. Eli suomalaisten verorahat eivät ole todellakaan menneet sinne minne pitäisi. Tämä henkivalta ohjaa Suomen taloutta.

Näin seuraavaksi pääkallon, joka tarkoittaa kuoleman henkeä. Pääkallo seisoi kauempana, mutta sillä oli yhteys tähän demoniolentoon. Maan johdossa olevien henkivoimien yksi vaikutus on siis tuottaa kuolemaa tässä maassa.

Näin tämän jälkeen neljä kuvaa, jotka on tarkoitettu rukousaiheiksi. Jumala haluaa asioitten muuttuvan tässä maassa, jonka takia meidän on rukoiltava näitä neljä asiaa:

1) Näin että tuo demoninen olento kiskottiin pois vallasta, sen nenärenkaaseen sidottiin köysi ja se tempaistiin pois, vain kultainen viitta jäi jäljelle.
2) Näin Juudan Leijonan (Suomen vaakunassa) seisovan valtavana eduskuntasalin keskellä, sen kasvot ja leijonan harja olivat kuin tulta, se oli täynnä Herran voimaa, kiivautta ja tulen hehkua.
3) Tuli, joka lähti Leijonasta, sulatti kultaisen viitan, ja osasta kultaa muodostui kruunu, joka laitettiin Leijonan päähän (näkyy vaakunassa). Herran kunnia nostetaan taas korkealle tässä maassa.
4) Loput kullasta sulatettiin ja valettiin ikään kuin päällysteeksi tasapuolisesti koko Suomen ylle. Suomen talouteen tulee oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, mikä tulee olemaan siunaus koko Suomelle, ja sitä kautta Suomi myös tehdään vahvaksi, jotta se kestäisi valtiona ja kansana paremmin, kun uudet iskut tulevat.

Jouko Pihon kommentti 29.4.2020:

Uskon, että näin käy. Suomessa ja myös eduskunnassa, tulee tapahtumaan valtava puhdistus, mikä ajaa demoniset voimat ja niiden seuraajat pois vallasta. Tulee uusi eduskunta ja uusi hallitus, jotka säätävät yhdessä vanhurskaita lakeja. Myös hyvinvointia tullaan jakamaan tasapuolisemmin ja oikeudenmukaisemmin kuin nyt kaikille suomalaisille.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.

Reijo | Vastaa 24.05.2020 17.22

Seppo Linnanlehdon sanoma on sanan mukainen. Jos on varastanut, on korvattava tuplana tai nelinkertaisena, jos toisen elämisen varasti. Parannus on tehtävä.

Eineliisa Heikkinen | Vastaa 24.05.2020 08.10

Herramme lähti lepopaikastaan Kristinebergistä maanjäristyksen saattamana Kiiruna/Jällivaara-alueella vko 11

maanjäristyksen saattamana

Jari H | Vastaa 24.05.2020 01.54

Merkittävät rabbit väittävät messiaan paljastavan itsensä pian, ja Rabbi Chaim Kanievsky väittää jo keskustelevansa messiaan kanssa: https://tinyurl.com/spb65v4

Reijo 24.05.2020 08.49

Rabbit, nuo ortodoksijuutalaiset, ovat kirjoittaneet omat satukirjansa, kuten katoliset. Ei Isä heille puhu, kun eivät tottele Luojan lakia.

Jari H 24.05.2020 01.57

Heidän messiaansa ei tietenkään ole maan päälle palannut Jeesus vaan meidän antikristuksemme.

Jari H | Vastaa 24.05.2020 01.49

Jotkut väittävät, että kolmas temppeli olisi jo rakennettu maan alle. Tällä videolla on kuulemma kuvia siitä: https://tinyurl.com/yd2b9s9o

Jari H 24.05.2020 13.59

Toinen video: https://tinyurl.com/y88bl7fq . Ei tuo paikka kyllä mikään kolmas temppeli ole vaan ennemmin jokin synagooga.

Reijo | Vastaa 23.05.2020 16.52

Turvapaikoista. En ole ainoa, jolle Isä on antanut käskyn hankkia ja varustaa turvapaikka. Näin tein Filippiineilläkin kesällä 2013. Marraskuussa iski taifuuni

Reijo 24.05.2020 08.46

Kun Vapahtaja tulee, halkeaa Öljymäki Jerusalemissa. Siellä olevat uskovat pakenevat syntyvän laakson kautta turvapaikkaan 3,5 vuodeksi.

Reijo 23.05.2020 16.59

Joosef totteli ja varustautui, pelastaen monta kansaa. Vapahtajakin monisti ruokaa, jota jo oli olemassa. Nyt on aika toimia.

Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

24.05 | 21:45

Olen kohta 81 vuotta ja en osaa englannin kieltä. Tytär kirjoittaa viestini kun oma näkö on huono ja reuma. Rukouksen näyt saan suoraan sieluuni. Kiitos Herra.

...
24.05 | 21:40

Sain rukouksessa vahvan viestin: kirkkomme ylintä johtoa myöten aloittaa väkevän julistuksen 5g vastaan kun heinä on seipäillä. Silloin virus on voitettu. Amen.

...
24.05 | 17:22

Seppo Linnanlehdon sanoma on sanan mukainen. Jos on varastanut, on korvattava tuplana tai nelinkertaisena, jos toisen elämisen varasti. Parannus on tehtävä.

...
24.05 | 13:59

Toinen video: https://tinyurl.com/y88bl7fq . Ei tuo paikka kyllä mikään kolmas temppeli ole vaan ennemmin jokin synagooga.

...
Tykkäät tästä sivusta