Profetioita 7

Anni Arvolan näkyyn liittyvä piirros.

Profetioita 4-7- osioissa on nyt 345 sanomaa.

24.9.2020

Jouko Pihon kommentteja Anni Arvolan 6.9.2020 näkemään näkysarjaan Suomen jakautumisesta


En aluksi kommentoinut Annin näkyjä, mutta myöhemmin tuli mieleeni, että olisi sittenkin parempi sanoa jotakin.

Uskon, että Suomi tulee jakautumaan kahtia linjalla Kotka-Oulu, kuten monet muutkin ovat Annin lisäksi nähneet.

Annin näyssä asiaa ei suoraan sanota, mutta jako johtuu siitä, että Venäjän armeija tarvitsee itselleen kauttakulkuväylän marssillaan kohti Norjan rannikkoa.

Kyseessä on myös liberaalin Etelä-Suomen ja konservatiivisemman Itä- ja Pohjois-Suomen ero, joka näkyy siinäkin, että Etelä-Suomi poistaa Suomen lipusta ristin ja korvaa sen sanalla Suomi, mutta muu Suomi pitää ristin edelleen lipussa.

Annin näyssä näkyy myös selvästi Karjalan palautuminen muun Suomen yhteyteen. Ilmeisesti venäläiset antavat Karjalan takaisin suomalaisille kiitoksena siitä, että Suomi ei ryhdy taisteluihin, vaan antaa Venäjän armeijalle luvan kauttakulkuun eli sotilaalliseen miehitykseen.

Haluan nyt lisätä tähän vielä sen, mitä ei ole Annin näyssä eli mitä tämän jälkeen tapahtuu.

Käy nimittäin niin, että Kolmannen maailmansodan päätyttyä Venäjän tappioon Venäjän armeija poistuu Suomesta, mutta miehityksen aikana muuhun Suomeen liitetty Karjala pysyy edelleen osana Suomea.

Lopulta käy niin, että Suomen jako loppuu ja kaikki Suomen osat yhdistyvät yhdeksi voimakkaaksi valtakunnaksi, jossa on nyt siis mukana myös viime sodissa menetetty Karjala. Tässä vaiheessa Suomi on myös eronnut EU:sta ja on nyt täysin itsenäinen, joka ei kumarra itään eikä länteen.

Ja tietenkin risti palautetaan takaisin Suomen lippuun, joten siniristilippu liehuu uljaasti kaikkialla Suomessa, myös Viipurin linnassa.

24.9.2020

Anni Arvolan 6.9.2020 näkemä näkysarja Suomen jakautumisesta

Näin parven mustia lintuja, jotka lensivät auton eteen, jonka kyydissä olin. Koin linnut pahoina enteinä itselleni, kristityille ja Suomelle.

Näin, että Suomen lipusta nostettiin sininen risti pois, ja valkoisen lipun yläreunaan kirjoitettiin sinisellä Suomi.

Näin kaksi Suomen lippua ja jonkin kolmannen lipun, jotka ikään kuin valuivat viemäriin ja menivät Britannian päälle.

Näin Suomen kartan, jonka maanmuodot mullistuivat noin Joensuun kohdalta etelän suuntaan luovutetun Karjalan alueelle. Alue liikkui ja valui etelämmäksi.

Ymmärrän Suomen jakautuvan vuoden 1323 Pähkinäsaaren rauhan rajan mukaisesti eteläisen Suomen poistaessa ristin lipustaan ja Karjalan liittyvän takaisin tähän pohjoisempaan Suomeen. Silloin on kaksi erillistä, mutta kuitenkin samaa Suomea: pohjoinen osa ja Karjala yhdessä sekä erikseen eteläinen Suomi. Venäjällä on maarajaa molempien kanssa.

Lopuksi näin kauniin, jalon ja upean, perinteisen puusohvan, jonka sisälle minut zoomattiin niin, että näin lähempää puiden syyt, joiden sisälle minä menin. Siellä oli pimeitä, tyhjiä ja syöviä suita tai aukkoja mädättämässä sohvaa sisältä käsin. Tulkitsen puusohvan tarkoittavan nykyistä Suomea, joka on mädäntymässä.

Kuvassa Anni Arvolan näkyyn liittyvä piirros.

19.9.2020

Jouko Pihon 19.9.2020 näkemä näky panssareista Lapissa

Heräsin 19.9.2020 aamuyöstä klo 04.10 ja näin näyn Lapin kartasta. Keskellä Lappia oli noin 25 kulmista pyöreää neliötä yhtenäisesti ryhmittyneinä.

Sanoin mielessäni: ”Mitä nuo ovat?” Sain vastauksen henkeeni: ”Ne ovat vieraan vallan panssareita.”

Sen jälkeen panssarivaunut alkoivat liikkua kohti Ruotsia, ylittivät rajan ja jatkoivat matkaa kohti Norjaa.

Ohessa näystäni piirtämäni kuva.
Jouko Pihon 19.9.2020 näkemä näky panssareista Lapissa.

14.9.2020

Jouko Pihon ennen julkaisematon uni

Julkaisin jokin aika sitten vuosia sitten saamiani unia, joita en ollut julkistanut aikaisemmin. Yksi uni jäi kuitenkin huomaamattani pois. Julkaisen sen nyt tänään vähän yli kuusi vuotta unen näkemisen jälkeen.

Jouko Pihon 2.7.2014 näkemä uni Päivi Räsäsen hänelle antamasta kultaisesta avaimesta

Näin 2.7.2014 seuraavan unen.

Tulin pesäpallokentälle. En nähnyt sisävuorossa olevia pelaajia, mutta ulkokentällä näin muutamia pelaajia, joista tunnistin yhden: hän oli Päivi Räsänen.

Kiinnitin huomiota siihen, että pelaajia oli liian vähän, joten päätin mennä mukaan. Menin takakentälle takakoppariksi.
Huomasin kohta, että keskemmällä kenttää oli iso aukko, jossa ei ollut ketään pelaajaa. Pyysin silloin Päivi Räsästä siirtymään tyhjälle paikalle, minkä hän heti tekikin.

Jonkin ajan kuluttua Päivi Räsänen tuli luokseni, antoi minulle kultaisen avaimen ja sanoi: "Mene tuonne varastoon, avaa lukittu ovi tällä avaimella ja ota sieltä itsellesi ase ja patruunoita."

Tein työtä käskettyä. Siihen heräsin.

Jouko Pihon kommentti 14.9.2020:

Siltä varalta, että joku on tosikko, niin todettakoon, että unessa näkemäni ase patruunoineen ei tarkoita konepistoolia tai rynnäkkökivääriä tai muuta vastaavaa, vaan kyse on hengellisestä aseesta.

Tähän mennessä tämä uneni ei ole vielä toteutunut. Mutta jos uni on Herrasta, niin se tulee aikanaan toteutumaan eli Päivi Räsäsellä tulee olemaan jokin avainmerkitys minun hengellisen tehtäväni kannalta.

10.9.2020

Jukka Tuovisen elokuussa 2020 näkemä uni Suomesta Uuden maailmanjärjestyksen ulkopuolella

 
Näin unta, että olin opiskelemassa ison, pitkän ja kulmikkaan pöydän ääressä. En tuntenut muita. Meistä jokaisella oli erilainen mutta jokin iso Pyhä kirja. Selailin omaani ja innostuin, kun siellä oli kartastokin. Katsoin lähinnä Keski- ja Pohjois-Euroopan kohdalta, jossa näkyi Uuden maailmanjärjestyksen raja. Kartan mukaan Suomi oli Uuden maailmanjärjestyksen ulkopuolella.

Jouko Pihon kommentti:

Uskon, että näin käy. Olen kirjoittanut jo vuosia, että rukoilen ja toimin sen puolesta, että Suomi tulee olemaan Antikristuksen johtaman Uuden maailmanjärjestyksen mukaisen maailmanhallinnon, tulevan Maailman unionin, ulkopuolella.

 

30.8.2020

Eero Kavaston 28.8.2020 saama profetia tulevista ajoista

Minä en aio jättää Suomea oman onnensa nojaan, sanoo Herra Sebaot. Nyt näyttää kurjalta ja ahdistavalta ja Saatana pitää otteessaan, mutta odottakaa, kunnes taivaan ikkunat avataan, halleluja! Sen jälkeen Suomen tilanteet alkavat uudelleen kehittyä myönteisempään suuntaan, saatte vain nähdä. Mutta sen jälkeen alkaa uusi ahdistuksen aika, sillä KOKO maailma kääntyy kurjempaan suuntaan, ei yksin Suomi.

Silloin kysellään myös kristittyjen kärsivällisyyden ja kestävyyden puoleen, sillä te olette silloin maailman AINOITA valon lähteitä yhä vain pimenevän maailman keskellä, halleluja!

Teistä alkaa hohtaa aivan uudenlaista valoa, jota kohti ihmiset kaipaavat. Teillä on se evankeliumin valo mukananne, jota ihmiset epätoivoisesti etsivät. Minä tulen puettamaan teidät VOIMALLA ylhäältä käsin, sanoo Herra Sebaot.

Teidän ei tarvitse muuta kuin olla RAUHASSA. Juuri tuo rauha antaa teille sen ylimaallisen kyvyn olla ihmisille avuksi. He katsovat teidän puoleenne ja etsivät teiltä rohkaisua elämänsä vaikeuksiin ja tuskaan.

Odottakaa siis ERINOMAISIA päiviä Herran Jeesuksen Kristuksen seurassa! Keskittykää PALVELEMAAN Jeesusta. Keskittykää AUTTAMAAN ihmisiä ja julistamaan heille EVANKELIUMIA, halleluja!

30.8.2020

Jouko Pihon 30.8.2020 saama profeetallinen sanoma Suomen tuomiosta

Rukous ei enää muuta Suomen tuomiota

Mikään määrä rukousta ei tietyissä tilanteissa muuta Jumalan mieltä, jos tuomion mitta on tullut jo täyteen. Se ei ole epäuskoa, vaan alistumista Jumalan päätökseen.

Tästä on esimerkkejä Raamatussa Israelin tuomion kohdalla. Esim. Jes.1:15 sanoo: "Vaikka kuinka paljon rukolisitte, minä en kuule."

Samoin Jer. 7:16, jossa on Jumalan Jeremialle antama rukouskielto: "Älä rukoile tämän kansan puolesta, älä kohota heidän puolestaan huutoa ja rukousta äläkä niillä minua ahdista; sillä minä en sinua kuule."

Ja näin kävi. Jeremiaa ei uskottu, mutta Jumalan tuomiot, jotka Jeremia julisti, toteutuivat, kun Jerusalem tuhottiin temppeliä myöten ja suurin osa kansasta vietiin pakkosiirtolaisuuteen Babyloniaan.

Sama tilanne on Suomen kohdalla. Suomen syntimitta on täysi eikä Jumala enää kuule sellaisia rukouksia, joissa pyydetään, ettei rangaistustuomioita tulisi.

Jos siis itsepintaisesti vain rukoilee silloinkin, kun Jumala on jo lopullisesti päättänyt tuomioiden tulosta, niin sellainen rukoileminen ei ole uskoa vaan Jumalan ahdistamista.

25.8.2020

Suomen muotoinen salama

Vantaalainen Mila Kosonen kuvasi maanantaiyönä 24.8.2020 Suomen muotoisen salaman. Salama iskee idästä Ilomantsin kohdalta Suomeen. Kyseessä voi olla luonnonilmiön kautta tuleva profetia tulevasta Venäjän miehityksestä, jolloin Venäjä miehittää Itä- ja Pohjois-Suomen joksikin aikaa.

Linkki Ilta-Sanomien uutiseen:

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006612318.html?fbclid=IwAR17rj6ZbSNPHXxcdl-H8e_XuHbMBwr_Wkg2Fv3bNIJmR3Tts740iZ76yB8

Suomi-salama.

23.8.2020

Poikani Danielin minulle 21.8.2020 saama sanoma uusien ovien avautumisesta

Kun puhuimme puhelimessa, koin, että Herra laittaa pari ”palikkaa” kohdalleen sinun elämässäsi, sinun Jerusalemissasi. Sen jälkeen Herra alkaa avata sinulle uusia ovia.

Jouko Pihon kommentti:

Tapahtukoon näin!

23.8.2020

Poikani Danielin minulle rukouksessa 27.6.2020 saama sanoma

Herra antoi minulle sananpaikan Psalmi 127:1, joka kuuluu: ”Jos Herra ei huonetta rakenna, niin sen rakentajat turhaan vaivaa näkevät.”

Koin, että Herra sanoi, että on aika lopettaa oma rakentaminen. Näen sinut paikassa, jossa on vain tasaista maata, ei yhtään rakennusta. Jos maltat olla vain, niin Herra kyllä rakentaa.

Jouko Pihon kommentti:

Vaikka poikani Daniel sai sanoman jo tämän vuoden kesäkuun lopussa, hän lähetti sen minulle vasta toissapäivänä eli 21.8.2020.

Vastasin Danielille, että vahvistan hänen sanomansa eli koen aivan samoin ja olen sen suuntaisesti yrittänyt viime aikoina elää, että en enää aloita ja rakenna itse mitään, vaan odotan Jumalan aikaa.

En esim. aloita uutta puoluetta, järjestöä tai seurakuntaa tai mitään muuta vastaavaa, vaan odotan, että Herra asettaa minut tarkoittamalleen paikalle rakentamassaan rakennuksessa.

22.8.2020

Johanneksen 22.8.2020 saama sanoma

New Yorkin 11.9.2001 (911) ja Fukushiman 11.3.2011 (311) tapahtumat tapahtuivat tasan 9½ vuoden aikavälillä ja olivat merkittäviä askelia kohti Uutta maailmanjärjestystä.

Fukushiman "onnettomuudesta" seuraavat 9½ vuotta tulee täyteen perjantaina 11.9.2020. Uskon, että tänä vuonna molemmat päivät 311 ja 911 ovat merkityksellisiä.

311 eli 11.3.2020 tapahtui jotain, minkä kaikki huomasivat, mutta harva asetti historian aikajanalle. Silloin alkoi globaalissa mittakaavassa covid-kriisiin liittyvä ostoryntäys, joka tyhjensi kauppojen hyllyt. Suomessa ostoryntäys alkoi 12.3.2020 ja USA:ssa perjantaina 13.3.2020, kun presidentti Trump asetti maanlaajuisen hätätilan.

Raamattu kertoo lopunaikoina tulevista mullistuksista ja katastrofeista. Kehotan siksi varautumaan tulevaan talveen hengellisesti, taloudellisesti ja varastoimalla elintarvikkeita.

16.8.2020

Jouko Piho 18.8.2020: Minä en halua presidentiksi

Haluan vielä selventää julkaisemiani unia ja toistenkin ihmisten profetioita siitä, että minusta tulisi Suomen presidentti.

Monien on vaikea uskoa moista. On tuotu esiin ajatuksia vain omista uskomuksistani ja suuruudenhulluista, jopa narsistisista kuvitelmistani.

Haluan sanoa selvennyksenä, että en itse halua presidentiksi enkä oikein jaksa uskoa, että minusta tulisi presidentti.

Kyseessä ei ole siis uskomukseni tai kuvitelmani. Kyse on vain esille tuomistani omista unistani ja sitten toisten ihmisten minulle välittämistä sanomista.

Aika näyttää, miten käy. Minusta tulee presidentti vain, jos Jumala asettaa minut siihen tehtävään. Eli en itse tule pyrkimään koskaan presidentin tehtävään. En siis asetu koskaan ehdolle presidentinvaaleissa.

Mutta jos Jumala määrää minut valtakunnan korkeimpaan asemaan, niin minä otan tehtävän nöyrästi vastaan, koska Jumalalle ei sanota ei.

 6.8.2020


Jouko Pihon 6.8.2020 saama sanoma: kansa lakoaa

Sain tänään 6.8.2020 Herralta sanat ”Kansa lakoaa”, mikä tarkoittaa tulevan hengellisen herätyksen ilmenevän siten, että ihmiset yksinkertaisesti lakoavat maahan tai lattialle tai mihin tahansa, missä he sattuvat olemaan, kun Pyhän Hengen voima on hyvin väkevästi vaikuttamassa synnintuntoa.

Tämä tarkoittaa sitä, että tulevaisuudessa ei ole enää pitkiä rukousjonoja, joissa ihmisten puolesta rukoillaan yksi kerrallaan ja lopuksi rukoiltava useimmiten kaatuu. Nyt Pyhän Hengen voima vaikuttaa suoraan ja heti yleisöön. Samalla tapahtuu parannuksentekemistä ja sairauksista parantumisia ilman erillistä ja yksilöllistä esirukousta.

Tällainen toiminta vakuuttaa ihmiset siitä, että kyseessä ei ole kenenkään ihmisen toiminta, vaan suvereeni Pyhän Hengen vaikutus, jolloin kaikki kunnia menee sinne minne pitääkin eli Jumalalle.

Ihmiset näkevät myös, että kyseessä ei ole mikään temppuilu eikä ihmisiä työnnetä kumoon, mitä ei tapahtunut Niilo Yli-Vainion kohdalla, mutta joidenkin muiden kohdalla kyllä valitettavasti tahallista tuuppaamista esiintyi.

Pyhän Hengen voima tulee olemaan niin suuri, että sellaista ei ole koskaan ennen nähty maailmanhistoriassa. Suomessa tulee valtavan paljon ihmisiä uskoon. Suomesta herätys leviää sitten muuallekin. Koko maailma tulee olemaan Pyhän Hengen liekeissä.

4.8.2020

Koen että tämä Niilo Yli-Vainion v. 1956 näkemä näky tulevasta herätyksestä on syytä julkaista uudelleen, koska sen toteutuminen alkaa olla hyvin lähellä.

Niilo Yli-Vainion v. 1956 näkemä näky vanhanaikaisista vankkureista mustien pilvien alla

Nämä tapahtumat selvisivät minulle tavallaan jo vuonna 1956 Alajärvellä, kun seurakunnan rukoushuonetta rakennettiin.

Olin sairas jo, 36-vuotiaana. Tuli ilmoitus, "pääni näky", ei ilmestys eikä uni, vaan näky, yöllä!

Näin suunnilleen hehtaarin kokoisen viljavainion. Seisoin sen reunassa. Minulla oli halu ruveta sitä leikkaamaan, mutta vainio oli vihreä. Kuva katosi niin kuin filmi katoaa.

Sitten ilmestyi sama vainio taas. Nyt se näytti kypsältä, mutta kun katsoin sitä, siinä oli ohdakkeita ja juolaa. Taaskin minulla oli tunne, että pitäisi ruveta leikkaamaan. Mutta tämäkin kuva katosi.

Sitten tuli kolmas kerta. Pelto oli muuttunut kullankeltaiseksi. Sellaiseksi kuin pellon pitää leikkuuaikana olla.

Taas kuva katosi ja tuli sitten neljännen kerran. Tuuli nousi, idästä, toi synkkiä pilviä, isoja lonkoja, ne laskeutuivat alaspäin. Minulle tuli tunne, että tulossa on hirmumyrsky.

Juuri silloin lähtivät vanhanaikaiset vankkurit liikkeelle. Tuli miehiä, jotka nostivat hirmuisella kiireellä lyhteitä vankkureille, leikattua viljaa, pilvien alla, tuulessa, mustien pilvien alla. Siihen päättyi näky.

Olin hereillä ja tajusin sellaisen päivän tulevan, jona Jumalan viljaa kootaan kiireesti, myrskyn alta, aivan samanlaisin vanhanaikaisin keinoin kuin aikaisemmin, kuin alkuseurakunnan aikana.

Se tarkoittaa esimerkiksi sitä, ajattelin, että herätys alkaa myöhään, niin että pelto on ja vilja on jo kasvanut ja ollut, leikkuuta on mietitty. Ja kun herätys alkaa, se alkaa nopeasti, ihmein, merkein ja tunnusteoin. Sen vuoksi se etenee niin, että kuuroille ei tarvitse huutaa. Ei tarvitse temppuilla eikä keksiä konsteja, ei tarvitse kuin antaa mennä, vanhanaikaisilla vankkureilla, ei tarvitse kuin vain julistaa evankeliumia Jeesuksesta.

2.8.2020

Jouko Pihon 2.8.2020 näkemä näky tulevasta herätyksestä

Näin tänään 2.8.2020 valveilla näyn, jossa näkyi ensin maahan satavaa vettä ja sen jälkeen keltaisia tulenliekkejä. Sitten näin värejä, ensin sinistä ja sen jälkeen valkoista.

Uskon näyn tarkoittavan sitä, että Suomessa syttyy hengellinen herätys. Vesi kuvaa usein Pyhän Hengen siunaavia sateita ja tuli kuvaa Pyhän Hengen tulta, jota Jumala tulee pian heittämään taivaasta Suomen päälle.

Kun tämä herätys alkaa Suomessa, se on Jumalan suvereeni teko, josta kaikki kunnia tulee Jumalalle.

27.7.2020

Railin 27.3.2020 näkemä uni mustasta enkelistä ja valkoisista enkeleistä

Näin 27.3.2020 unen, jossa mustasiipinen enkeli peitti Suomen maan. Tuli ei-suomalaisia sotilaita, jotka kiertelivät ympäri maata. Yritin kovasti piiloutua heiltä ja rukoilin apua.

Samassa tuli valkoisissa sotilaspuvuissa olevia enkeleitä, jotka piirittivät tämän mustan enkelin.

27.7.2020

Leena Marikan 27.7.2020 näkemä uni sotatilasta

Näin järkyttävää unta: hävittäjät lensivät matalalla, kerrostalojen ylimpien kerrosten kohdalla. Ne ampuivat jotain tärkeitä kohteita, kuten erästä niemeä, jossa on kristittyjen ja juutalaisten kannalta tärkeä kohde. Unessa uskova ystäväni sanoi minulle: ”Tietysti ennen joulua!” Vähän sellaista Venäjä-islaminusko-Hitler- meininkiä oli eli kristittyjä ja juutalaisia vastaan.

Näin miten rakennuksia syttyi palamaan ja teitä oli poikki. Vihreäpukuiset sotilaat, joilla oli viininpunaiset baskerit päässä, alkoivat kuvata salaa suomalaisia ja myös julkisesti ja röyhkeästi. Varsinkin toipilaita ja heikoimpia kuvattiin. Itsekin ajoin autolla karkuun tällaista kuvausta, autona minulla oli Lada. Kaikkialla oli pelkoa, ahdistusta ja kaaosta.

15.7.2020

Nimimerkin ”Jumalan lapsi” 5.6.2020 näkemä näky Jumalan tulesta eduskunnassa

Tammikuussa 2020 kävimme rukousystäväni kanssa eduskuntatalon pylväikössä rukoilemassa. Saimme siellä Suomen hallintoon liittyen raamatunpaikan Ps. 97, jonka julistimme pylväikössä ääneen.

Kesäkuussa 2020 toinen rukousystäväni sai sanan Tuom. 13 ja koki, että nyt on aika pyytää Herralta suuria.

Kyselimme asiaa Hengessä parin päivän ajan kumpikin tahoillamme ja sitten rukoilimme yhdessä 5.6.2020 illalla Suomen hallinnon puolesta.

Rukouksessa näin näyn, jossa Suomen eduskuntatalo näkyi ulkoa päin pimeässä yössä. Taivaasta laskeutui Jumalan kirkkaus kuin tulta hohtava patsas eduskuntatalon sisään asti ja halkaisi eduskuntatalon jokaisen seinän. (Vrt. 4. Moos 9:15).

Patsaassa ilmestyi erityisen voimakkaana JUMALAN KUNNIA, PARANNUKSENTEON HENKI ja NÖYRYYDEN HENKI. Kaikki paikalla olevat ihmiset menivät heti polvilleen.

Patsaasta levisi matala tuli, joka poltti sisätiloista kaiken muun paitsi istuimet.

Siivekkäät leijonat, jotka on asetettu Eduskuntatalon eteisaulaan, jauhautuivat muruiksi näyssä. (Vrt. 2. Moos. 32:20) Tämä kaikki tapahtui Hengessä ja tarkoittaa sitä, että niiden hallinta murentui, vaikka ne vielä ovatkin paikoillaan.

Lopulta tuli muuttui kuin savuksi tai pilveksi ja lähti haljenneiden seinien kautta leviämään ympäri Suomea. Kun pilvi saavutti ihmisiä, he polvistuivat heti nöyrinä tekemään parannusta.

Samana iltana rukoilimme vielä Eduskuntatalon käynnillä olleen ystäväni kanssa Suomen hallinnon puolesta ja sain saman tulipatsasnäyn uudelleen.

Jeesuksen, täydellisen uhrikaritsan, täytetyn pelastustyön vuoksi Israelin Jumala on armollinen Suomen kansalle ja tahtoo vielä pelastaa meidät synneistämme.

10.7.2020

Dana Coverstonen kesäkuussa 2020 näkemä uni Kolmannen maailmansodan alkamisesta syksyllä 2020

Amerikkalainen helluntaipastori Dana Coverstone näki joulukuussa 2019 unen, että maaliskuussa 2020 alkaa tapahtua mullistuksia. Coverstone näki koronaviruksen puhjettua kaikille tuttuja näkymiä maskeista ja sairaista ihmisistä. Coverstone näki myös, että toukokuussa 2020 alkaisi USAssa tulla suuria levottomuuksia, mellakoita ja tulipaloja. Näinhän alkoi tapahtua toukokuussa Minneapoliksesta alkaen George Floydin kuoleman jälkeen.

Kesäkuussa 2020 Coverstone näki toisen unen, jonka mukaan syyskuusta marraskuuhun 2020 Amerikassa alkaa sisällissota ja kaupunkien kaduilla liikkuu myös kiinalaisia ja venäläisiä sotilaita, mikä viittaa Kolmannen maailmansodan alkamiseen.

Coverstone sai kehotuksen uskoville: "Valmistautukaa!" On syytä valmistautua rukouksessa ja ruokavarastoja keräämällä. Suomen kohdalla tämä merkitsee sitä, että profetoitu Venäjän miehitys alkaa nyt syksyllä 2020.

Lähde: http://themostimportantnews.com/archives/brace-yourself-pastor-dana-coverstone-was-shown-what-is-coming-in-the-months-ahead-and-his-video-is-spreading-like-wildfire?fbclid=IwAR0p0Jmh7DMNuSnQRQv7WyCFmGyErufjseUfAQKil6kesvyZCQRSJreqJjw

Jouko Pihon kommentti 10.7.2020:

Koska Coverstonen ensimmäiset unet ovat toteutuneet, sitä ajattelisi mielellään, että myös myöhempi uni pitää paikkansa.

Minä olen kuitenkin varauksellinen Coverstonen viimeisimmän sanoman ajoituksen suhteen. Uskon, että jonain vuonna Kolmas maailmansota alkaa kyllä syksyllä, jolloin Yhdysvalloissa syttyy sisällissota ja kiinalaiset ja venäläiset sotilaat miehittävät osan Amerikasta, mutta en näe, että se vuosi olisi nykyinen 2020, vaan pikemminkin 2022 tai 2023.

Tämä tarkoittaa myös sitä, että en usko venäläisten miehittävän osaa Suomesta nyt tämän vuoden 2020 syksyllä, vaan joko syksyllä 2022 tai syksyllä 2023.

En ole ajoituksen suhteen epäilyksineni yksin, vaan Yhdysvalloissa on useita henkilöitä, jotka ovat kanssani samoilla linjoilla. Youtubesta löytyy heidän käsityksiään hakusanalla ”Dana Coverstone response”.

4.7.2020

Jouko Pihoon liittyviä ennen julkaisemattomia sanomia 18

Suvi Leväsen 6.10.2018 saama ilmoitus, että Jouko Pihosta tulee Suomen johtaja

Suvi Levänen kirjoitti minulle 6.10.2018: “Shalom. Herra on puhunut minulle ajatuksiin ja on Hengen kautta näyttänyt joitain profeetallisia asioita. Alkoi torstai-iltana ja joskus aiemminkin minulle on tullut tietoisuus, että sinusta tulee Suomen johtaja.”

Tämä oli viimeinen ennen julkaisematon sanoma. Sarja päättyy tähän. Kaikkiaan näitä ennen vain minun tiedossani olleita sanomia, jotka nyt julkaisin, kertyi siis 18.

Tapahtukoon Jumalan tahto! Jumala voi ottaa käyttöönsä kenet tahansa, senkin, joka ei mitään ole.

3.7.2020

Jouko Pihoon liittyviä ennen julkaisemattomia sanomia 17

Jouko Pihon 9.5.2018 saama sana ”spearhead”

Tänään aamulla tuli mieleeni yhtäkkiä sana ”spearhead” eli ”keihäänkärki”, ”kärkimies”, ”johtaja”. Sitten tuli mieleeni lause: ”You are the spearhead of the Finnish army which is fighting against the multiculturalism and all the evil forces of the enemy.” Eli suomeksi: “Sinä olet Suomen armeijan johtaja, joka taistelee monikulttuurisuutta ja vihollisen pahoja voimia vastaan.”

2.7.2020

Jouko Pihoon liittyviä ennen julkaisemattomia sanomia 16

Sisar Katyn 11.9.2017 saama sanoma Jouko Piholle presidenttiydestä

Pyhä Henki sanoi minulle: “Jouko Pihon on määrä olla Suomen seuraava presidentti.”

Jouko Pihon kommentti 2.7.2020:

Kyseessä ei ollut ajallisesti seuraava presidentti, koska syyskuussa 2017 tulleen sanoman jälkeen Sauli Niinistö valittiin uudestaan Suomen presidentiksi helmikuussa 2018. Kyse on Niinistön seuraajasta eli Niinistön jälkeinen presidentti.

1.7.2020

Jouko Pihoon liittyviä ennen julkaisemattomia sanomia 15

Sisar Katyn 21.8.2017 saama sanoma Jouko Piholle

Amerikkalainen Sisar Katy sai 21.8.2017 aamulla klo 9:10 sanoman Jumalalta pastori Piholle:

”Minun kansani täytyy johtaa eikä seurata. Palauta Suomi Kristukselle ja sitten maailma Kristukselle. Amerikka valitsi presidentiksi miehen, josta valehdeltiin paljon, mutta joka etsii hyvää. Ole sinä tällainen mies Suomessa. Joka kansalla on oma enkelinsä.”

30.6.2020

Jouko Pihoon liittyviä ennen julkaisemattomia sanomia 14

Jouko Pihon 15.4.2016 näkemä uni presidentti Svinhufvudin viiksistä

Näin 15.4.2016 unta, että minulla oli samanlaiset muhkeat viikset kuin presidentti Svinhufvudilla. En halunnut kuitenkaan näyttää Ukko-Pekalta ja pyysin parturia leikkaamaan viikseni toisen mallisiksi. Sanoin vielä näin: ”En halua näyttää presidentti Svinhufvudilta, haluan näyttää presidentti Piholta.”

29.6.2020

Jouko Pihoon liittyviä ennen julkaisemattomia sanomia 13

Jouko Pihon v. 2013 saama sanoma Suomen johtajuudesta

Sain v. 2013 sisimpääni sanat: "You are the leader of Finland (Sinä olet Suomen johtaja).”

Julkaisin tämän sanoman v. 2013 Uuden Suomen Puheenvuorossa, mutta en muistaakseni muualla.

28.6.2020

Jouko Pihoon liittyviä ennen julkaisemattomia sanomia 12

Jouko Pihon 1.7.2012 näkemä uni Sauli Niinistöstä

Näin viime yönä unta, että olin presidentti Sauli Niinistön kanssa jonkin kokoushallin lavalla. Salissa oli paljon ihmisiä. Unessa oli voimakkaasti sellainen tunne, että minä olin Niinistölle läheinen työtoveri ja Suomen seuraava presidentti. Lohdutin myös Niinistöä, kun yleisöstä joku letkautti viininjuomisesta, että älä välitä, ei ihmisten puheista tarvitse välittää.

27.6.2020

Jouko Pihoon liittyviä ennen julkaisemattomia sanomia 11

Kaisa Kärnän 4.3.2010 saama sanoma kymmenkertaisesta voimasta Jouko Piholle

Sinä tulet sairaaksi etkä parane sen tähden, ettet antanut kunniaa Jumalalle.

Minä kuitenkin ole sinun kanssasi ja vuodatan voimani kymmenkertaisesti yllesi, että ymmärtäisit, että minulle on kaikki mahdollista. Minä rakastan sinua ja käännyn sinun puoleesi.

Minä siunaan sinun sukusi sinun rukoustesi tähden, mutta sinut minä otan pian luokseni.

Jouko Pihon kommentti 27.6.2020:

Tämä on yksi erikoisimmista sanomista, mitä kukaan on profetoinut minulle. Olen nimittäin ainakin yrittänyt antaa aina kunnian Jumalalle, mutta Kaisan saaman sanoman mukaan minä en olisi niin tehnyt, jonka takia minä saan jonkin kuolemaan johtavan sairauden, mutta sitä ennen Jumala kuitenkin käyttäisi minua kymmenkertaisella voimalla.

Vaikka oloni on siis ristiriitainen, julkaisen tämänkin sanoman. Minä otan kaiken Herran kädestä. Jos Jumala haluaa antaa minulle hyvin suuren voiman, se on OK, ja jos Jumala haluaa ottaa minut kohta sen jälkeen taivaan kotiin, niin se on OK. Tapahtukoon Jumalan tahto!

26.6.2020


Jouko Pihoon liittyviä ennen julkaisemattomia sanomia 10

Kaisa Kärnän 22.2.2010 saama sanoma Jouko Piholle

Minä olen jo voidellut sinut tähän tehtävääsi, minkä näet edessäsi ja mikä painaa sydäntäsi. Mene rohkein mielin, sillä israelilaisten Jumala on sinun kanssasi ja nämä tunnusmerkit ja teot seuraavat niitä, jotka uskovat: minun nimessäni he panevat kätensä sairasten päälle ja ne tulevat terveiksi.

Minä olen jo voidellut sinut, mene siis ja tee niin kuin minä sinulle sanon, sillä minun henkeni on nyt vuodatettu sinun yllesi.

25.6.2020

Jouko Pihoon liittyviä ennen julkaisemattomia sanomia 9

Jouko Pihon 25.11.2009 näkemä uni Urho Kekkosen työhuoneesta

Näin viime yönä 25.11.2009 erikoista unta.

Sellainen noin 5-6 hengen joukko ihmisiä oli menossa erääseen huoneeseen. Ihmettelin, kun muut ihmiset kumarsivat kunnioittavina huonetta ennen sinne menoa. Minä en kuitenkaan kumartanut.

Kun olimme sisällä tyhjässä eli kalustamattomassa huoneessa, niin joku sanoi: ”Tämä huone oli aikaisemmin presidentti Urho Kekkosen työhuone.”

Silloin ymmärsin sen kunnioittavan asenteen, mikä ihmisillä oli.
Kohta sen jälkeen joku sanoi: ”Nyt tämä huone on Jouko Pihon tuleva työhuone.” Yksi mies yritti sanoa jotakin vastaan, mutta kukaan ei kuunnellut häntä ja se protesti kuihtui siihen.

Katselin huoneistoa, joka oli oikeastaan kaksion tapainen, kiinnostuneena. Huomasin yhdellä seinällä oven, joka tuntui minusta turhalta ja tarpeettomalta. Sanoinkin muille: ”Minusta tuntuu siltä, että tuolle ovelle ei ole paljoa käyttöä, joten sen voi varmaankin sulkea.”

Sitten heräsin.

24.6.2020

Jouko Pihoon liittyviä ennen julkaisemattomia sanomia 8

Jouko Pihon 30.6.2009 näkemä uni neuvotteluista Jyrki Kataisen ja Matti Vanhasen kanssa

Näin viime yönä erikoista unta, jossa olin neuvottelemassa asioista Jyrki Kataisen ja Matti Vanhasen kanssa. Olin unessa jonkinlaisen laatikon päällä eli Kataista ja Vanhasta ylempänä.

Se voisi viitata siihen, että minun pitäisi lopunaikana olla Suomen poliittisten johtajien joukossa ja että minä voin Jumalan avulla nähdä asioita korkeampaa ja kauemmaksi eli erilaisesta näkökulmasta, koska siinä olisi mukana profeetallinen valo.

23.6.2020

Jouko Pihoon liittyviä ennen julkaisemattomia sanomia 7

Jouko Pihon 28.4.2009 näkemä uni hänestä kuoronjohtajana

Näin unta, että johdin kuoroja, joissa oli paljon ihmisiä. Kaikki kuorot lauloivat Jean Sibeliuksen laulua ”Soi kunniaksi Luojan”.

22.6.2020

Jouko Pihoon liittyviä ennen julkaisemattomia sanomia 6

Jouko Pihon 4.1.2009 näkemä uni Leo Mellerin sanoista, että Jouko Piho on Suomen profeetta

Näin unta, että Leo Meller sanoi minulle: ”Minusta alkaa tuntua siltä, että sinä olet se profeetta, joka on nouseva Suomessa.”

Samalla Meller ”iski” minua kevyesti vatsaan kuin asian vahvistaen.

21.6.2020

Jouko Pihoon liittyviä ennen julkaisemattomia sanomia 5

Raimo Hynysen 3.1.2009 saama sanoma Jouko Pihosta

Yllättäen osaltasi tuli Herralta sanoma koskien sinua ja se oli: "Minun valittuni, tue häntä.”

20.6.2020

Jouko Pihoon liittyviä ennen julkaisemattomia sanomia 4

Jouko Pihon huhtikuussa 2008 näkemä uni Leo Mellerin siunauksesta ja tunnustuksesta

Näin unta, että Leo Meller siunasi minua sanoen: ”Tässä on opettajien opettaja.”

19.6.2020

Jouko Pihoon liittyviä ennen julkaisemattomia sanomia 3

Jouko Pihon huhtikuussa 2008 näkemä uni Suomen profeetan tehtävästä

Näin unta, että edessäni oli korkea, karsittu puu. Kuului ääni: ”Suomen profeetta on Jouko ja hänen sukunimessään on neljä kirjainta.”

18.6.2020

Jouko Pihoon liittyviä ennen julkaisemattomia sanomia 2

Matti Tukian viesti, että Jouko Pihosta pitäisi tulla Suomen presidentti

Uskonystäväni ja nyt jo edesmennyt Matti Tukia sanoi minulle 1990-luvulla, että minusta pitäisi tulla Suomen presidentti.

Ihmettelin moista sanomaa enkä voinut uskoa sitä, koska en niihin aikoihin ollut vielä mitenkään mukana politiikassa.

Kun olen nyt ollut 11 vuotta eri tavoin myös poliittisesti aktiivinen, en suhtaudu asiaan enää täysin kielteisesti, mutta olen edelleen kyllä melkoisen varauksellinen.

Mutta tapahtukoon Jumalan tahto. Jos Jumala tahtoo minusta Suomen presidentin, hän voi asettaa minut siihen virkaan vaikka ilman puoluetta ja ilman vaaleja jollain yliluonnollisella tavalla jossain poikkeusolotilanteessa. Itse en tehtävään halua, mutta tottelen tietysti, jos käsky käy Korkeimmalta taholta.

 17.6.2020

Jouko Pihoon liittyviä ennen julkaisemattomia sanomia 1

Jouko Pihon 26.8.2007 näkemä uni tulevasta tehtävästään ja Niilo Yli-Vainion vahvistus

Näin 26.8.2007 unta suuresta kansanjoukosta, joka oli erään isohkon rakennuksen pihamaalla, koska ihmiset eivät mahtuneet rakennukseen sisälle.

Katsoin ympärilleni ratkaisua etsien ja näinkin vähän matkan päässä avaran niityn. Menin sinne ja huusin kovalla äänellä rakennuksen edustalla oleville ihmisille: "All people, please, come here!"

Sen jälkeen näin Niilo Yli-Vainion, me kättelimme sydämellisesti ja keskustelimme jonkin aikaa.

Yli-Vainio oli hyvin onnellinen, hymyilevä ja ystävällinen sanoen: "Sinä olet siis nyt alkamassa tällaista työtä."

17.6.2020

Jouko Pihoon liittyviä ennen julkaisemattomia unia ja profetioita

Aloitan uuden kirjoitussarjan, jossa julkaisen päivittäin yhden minuun liittyvän unen tai profetian, mitä en ole julkistanut aikaisemmin. Koen, että nyt on niiden aika. Eli on parempi kirjoittaa uskottavuuden takia asioista etukäteen eikä sanoa jälkikäteen, että olihan tuostakin tapahtumasta minulla tietoa jo vuosia sitten.

Olen aristellut vuosien ajan joidenkin sanomien esiintuomista, koska niissä on sellaisia profetioita, joita minun itsenikin on ollut ja on vieläkin vaikea uskoa todeksi.

Mutta tapahtukoon Jumalan tahto. Jumala voi joka tapauksessa ottaa kenet tahansa, jopa minut, joka pitäisi monien mielestä passittaa mielisairaalaan, ja asettaa hänet sellaiseen asemaan ja tehtävään kuin hän haluaa.

Julkistan tänään ensimmäisenä 26.8.2007 myös Niilo Yli-Vainioon liittyvän uneni, jonka olen laittanut joillekin foorumeille, mutta en esim. tällä FB-sivulleni.

Sen jälkeen on vuorossa sellaisia sanomia, joita en ole koskaan julkistanut missään. Kun olin edesmenneen Perttu Häkkisen radio-ohjelmassa haastateltavana joulukuussa 2015 profetioista, niin päätin, että en uskalla tuoda silloin esiin tiettyjä minuun liittyviä sanomia, mutta teen sen siis nyt.

Meni syteen tai saveen, mutta tulkoot ne profetiat nyt julki.

Sanottakoon vielä sekin, että nämä mainitut profetiat ja monet muut puhuttelevat sanomat ovat luettavissa myös muutaman kuukauden kuluttua valmistuvassa Profetioita 3 –kirjassani.

28.5.2020

S.K:n maaliskuussa 2020 näkemä uni venäläisistä sotilaista ja ajoneuvoista Suomessa

Unen alussa sanottiin: liikekannallepano, mikä viittasi liikekannallepanoon Venäjällä.

Olin jossain rajan läheisyydessä Suomen puolella rajaa.

Sitten tuli Venäjältä Suomen puolelle valkea liikkuva pakettiauton kokoinen ikkunaton n. 20 km:n tuntinopeudella liikkuva ikkunaton erikoiskuljetusajoneuvo. Katsoin sen etenemistä takaviistosta.

Välittömästi ikään kuin sen varjossa tuli pienempi täysin maaston väreillä maalattu pakettiauton kokoa hieman pienempi ajoneuvo, joka eteni samaan suuntaan. Katsoin sitä etusuunnasta ja kun oikein tarkkaan katsoin, näin siinä viisi sotilaita maastopuvuissaan.

Kysyin ikään kuin Venäjältä (ei ollut ketään henkilöä): ”Nytkö korona-aikana?” Johon vastattiin: ”Kyllä, nyt korona-aikana.” En nähnyt vastaajan kasvoja, kuulin vain äänen.

Kyse ei ollut sodasta, vaan pienestä kaksiosaisesta erikoisryhmästä, joista toinen oli näkyvä ja valkoinen ja sen vanavedessä maastossa oli toinen vaikeasti havaittava sotilasryhmä.

Ampumista tai muuta ei ollut, oli vain metsässä kulkevat kaksi erikoista kuljetusvälinettä, jotka eivät olleet varsinaisia autoja eikä panssarivaunuja, mutta liikkuivat kätevästi tiettömässä metsämaastossa.

24.5.2020

Seppo Linnanlehdon saama sanoma tulevan herätyksen ehdoista

Herra on näyttänyt, kuinka odotettu ja rukoiltu herätys ei tule ennen kuin ne lamaan 1980-luvulla ja 1990-luvun alussa johtaneet synnit, petokset ja alasajamiset on käsitelty täyteen sovintoon Jumalan ja ihmisten kesken.

Taivaan Isä muistutti Sakkeuksesta, joka uskoon tultuaan selvitti asiansa myös ihmisten kesken. Jeesuksella ei ollut mitään sitä vastaan. Tuleva herätys on niin pyhä ja läpitunkeva, että vain totuuden tekijät pelastuvat, kuten aina.

23.5.2020

Markku Auramon 23.5.2020 näkemä uni suomalaisten kyyditsemisestä itään

Näin viikko sitten unen, jossa venäläiset kyyditsivät rautatievaunulasteittain suomalaisia. itään.

Jouko Pihon kommentti 23.5.2020:

Sanomia suomalaisten viemisestä Venäjälle on tullut ennenkin. Venäläisten miehittäessä Itä- ja Pohjois-Suomen suurin osa asukkaista saa jäädä kotiinsa ja kotiseudulleen, mutta ilmeisesti joitakin suomalaisia kuljetetaan Venäjälle todennäköisesti poliittisista ja uskonnollisista syistä.

22.5.2020

Sanoma Filippiineiltä: Kolmas maailmansota alkaa neljän kuukauden päästä

Reijo kirjoitti tänään 22.5.2020 nettisivujeni Vieraskirjassa: ”Ystäväni Filippiineillä kertoi jo 8 vuotta sitten näystä, jossa hänelle kerrottiin vuoden 2020 olevan se vuosi, jolloin ongelmat tulevat. Nyt tänään hän kertoi, että nyt on neljä kuukautta aikaa Kolmanteen maailmansotaan. Nyt on etsittävä ja valmisteltava turvapaikat, aikaa ei ole hukattavaksi.”

Jouko Pihon kommentti 22.5.2020:

Tämä Reijon filippiiniläisen ystävän saama sanoma, että Kolmas maailmansota alkaa neljän kuukauden kuluttua eli tämän vuoden 2020 syyskuun lopulla tai ehkä tarkalleen 22.9.2020, on samansuuntainen kuin 1900-luvulla vaikuttaneen juutalaisen rabbin Jisrael Meir Kaganin profetia, jonka mukaan 75 vuotta Toisen maailmansodan jälkeen tulee kolmas ja suurin sota, pahempi kuin mikään aikaisempi sota.

Toinen maailmansota päättyi elokuussa 1945 japanilaisten antautumiseen. Tämän vuoden elokuussa tapahtumasta on kulunut 75 vuotta. Rabbin ja filippiiniläisen ystävän sanomissa on siis vain yhden kuukauden ero.

Näemme pian, alkaako Kolmas maailmansota joko tulevana loppukesänä tai alkusyksystä. Näen itse, että Kolmas maailmansota ei ala vielä tänä vuonna, mutta kuitenkin lähivuosien aikana. Voin olla kuitenkin väärässä.

22.5.2020

Seppo Linnanlehdon 4.5.2020 näkemä näky siviiliasuisista venäläisistä sotilaista Kotkassa

Näin 4.5.2020 rukousnäyssä, kuinka siviiliasussa venäläisiä tuli Kotkan satamasta laivoista muina miehinä samoin kuin merenalaista käytävää pitkin. Muistin tuon Merikeskuksen Kotkassa. Nuo sotilaat lähtivät Kouvolaa kohti pieni porukka kerrallaan odottaen suurarsenaalia Venäjältä. Ymmärsin, että heillä on Suomen korkeimman johdon lupa tähän. Hieman myöhemmin 4.5.2020 näin lyhyen jatkon, kuinka nuo salasotilaat olivat levittäytyneet jo asemiinsa pohjoisemmaksikin.

Jouko Pihon kommentti 22.5.2020

Tämä Seppo Linnanlehdon rukousnäky on samansuuntainen kuin minun viimeöinen uneni, jossa näin Suomessa olevan paljon venäläisiä sotilaita odottamassa varsinaisen Venäjän armeijan tuloa Suomeen.

22.5.2020

Jouko Pihon 22.5.2020 näkemä uni tulevasta Venäjän armeijan osittaisesta Suomen miehityksestä

Olen nähnyt kaksi kertaa aikaisemmin unta Venäjän armeijan tulevasta Suomen itä- ja pohjoisosan miehityksestä. Viime yönä näin kolmannen kerran unta siitä aiheesta.

Ajoin unessa autolla jotain tietä pitkin ja huomasin, että kaikkialla oli suomalaisia sotilaita valmistautumassa idästä tulevaan uhkaan.

Pysähdyin sitten eräässä kaupassa, jonka pihamaalla näin kolme venäläistä sotilasta juttelemassa. Ihmettelin kovasti, miten Suomessa voi olla venäläisiä sotilaita.

Lähdin sitten ajamaan samaa tietä takaisin päin, jolloin näin tien molemmilla puolilla valtavan paljon venäläisiä sotilaita. Vasemmalla heitä oli viljapellossa piilossa ja oikealla metsän kätköissä.

Koko ajan oli voimakas tunne, että kaikki odottivat jotain ja se jotain oli Venäjän armeijan pääjoukon tulo rajan yli Suomeen.

Siinä oli uneni. Onkohan niin, että Suomessa on parhaillaan käskyä ja oikeaa aikaa odottamassa suuri maanalainen joukko venäläisiä sotilaita?

Joka tapauksessa uskon muiden profetioiden ja edellisten unieni perusteella, että Suomen ja Venäjän välille ei synny varsinaista sotaa, koska Suomen ja Venäjän hallitukset tekevät sopimuksen, joka antaa Venäjän armeijalle kauttakulkuluvan edetä Itä- ja Pohjois-Suomen kautta Pohjois-Ruotsiin ja Pohjois-Norjaan Atlantin rannikolle asti.

10.5.2020

Liisa Huhtikorven huhtikuussa 2020 näkemä näky koronaviruksesta

Sain näyn huhtikuun lopulla 2020, että jotain mustaa jauhemaista ainetta tuli minua kohti. Painoin sen kädelläni pois, mutta pian tuli sama uudestaan ja taas painoin sen kädelläni pois.

Ajattelin, että tuo kuvaisi koronaa, jossa olisi kaksi aaltoa Suomessa. Nyt olemme päässeet ensimmäisen vaiheen ohi, mutta jossain vaiheessa olisi toinen vaihe. Sen ajankohta ei tullut esiin.

Rukoillaan, että kansamme kääntyy Jeesuksen puoleen ja katuu syntejään ja rukoilee koronaa pois maata piinaamasta.

10.5.2020

Rabbin profetia: Kolmas maailmansota syttyy kesällä 2020

1900-luvulla vaikuttanut rabbi Jisrael Meir Kagan profetoi, että 75 vuotta Toisen maailmansodan jälkeen tulee kolmas ja suurin sota, pahempi kuin mikään aikaisempi sota.

Toinen maailmansota päättyi elokuussa 1945 japanilaisten antautumiseen. Tämän vuoden elokuussa tapahtumasta on kulunut 75 vuotta.

Kyseessä tulee olemaan Kolmas maailmansota, joka tunnetaan Raamatussa nimellä Gogin sota.

Näemme pian, onko rabbin ennustus tarkka. Nimittäin hänen Toista maailmansotaa koskeva profetiansa erehtyi neljällä vuodella, kun hän sanoi, että Suuren Sodan jälkeen tulee toinen pahempi sota 25 vuoden kuluttua. Toinen maailmansota alkoi kuitenkin 21 vuotta Ensimmäisen maailmansodan jälkeen.

Näen itse, että Kolmas maailmansota ei ala vielä tänä vuonna, mutta kuitenkin lähivuosien aikana.

Lähde: https://www.breakingisraelnews.com/149015/prophetic-rabbi-who-accurately-predicted-ww2-war-of-gog-magog-this-summer/

9.5.2020

Jukka K. Piirosen 9.5.2020 näkemä uni tulevista kylmistä kesistä

Näin unta 9.5.2020. Unessa eteeni ilmestyi ja katosi vuosikalentereita toisensa perään. Sitten yksi niistä jäi eteeni katoamatta. Jumala puhui minulle ja sanoi: ”Seuraava lämmin kesä on vuonna 2028.”

Laskin mielessäni: Jos tämä alkanut kesä on ensimmäinen kylmä kesä, niin edessä on kahdeksan nälkävuotta ennen seuraavaa kunnon satovuotta.

29.4.2020

Uskovan 27.4.2020 näkemä näky Suomen hallituksesta ja eduskunnasta, joita johtaa demoninen kapellimestari

Olin alkuviikosta rukouksessa, kun minulle näytettiin eduskuntasali, jossa Suomen hallitus seisoi.

Yhtäkkiä istuntosalin yläpuolella näkyi suuri olento, joka näytti kapellimestarilta, joka johti eduskuntaa ja hallitusta heiluttaen tahtipuikkoaan tarkasti. Kapellimestari oli hyvin itsetietoinen ja ylpeä, joten kaikki tottelivat häntä kiltisti.

Kapellimestari oli kuitenkin kaamean näköinen. Hänellä oli ikään kuin apinan kasvot ja luisevat raajat ja se oli pukeutunut valtavaan viittaan, joka koostui ohuista kultaketjuista. Sain selityksen, että kyseessä on demoninen henkivalta, joka johtaa Suomen eduskuntaa ja hallitusta. Viitta, joka koostui lukemattomista kultavitjoista, ovat suomalaisten verorahoja, jotka on puettu sen ylle. Eli suomalaisten verorahat eivät ole todellakaan menneet sinne minne pitäisi. Tämä henkivalta ohjaa Suomen taloutta.

Näin seuraavaksi pääkallon, joka tarkoittaa kuoleman henkeä. Pääkallo seisoi kauempana, mutta sillä oli yhteys tähän demoniolentoon. Maan johdossa olevien henkivoimien yksi vaikutus on siis tuottaa kuolemaa tässä maassa.

Näin tämän jälkeen neljä kuvaa, jotka on tarkoitettu rukousaiheiksi. Jumala haluaa asioitten muuttuvan tässä maassa, jonka takia meidän on rukoiltava näitä neljä asiaa:

1) Näin että tuo demoninen olento kiskottiin pois vallasta, sen nenärenkaaseen sidottiin köysi ja se tempaistiin pois, vain kultainen viitta jäi jäljelle.
2) Näin Juudan Leijonan (Suomen vaakunassa) seisovan valtavana eduskuntasalin keskellä, sen kasvot ja leijonan harja olivat kuin tulta, se oli täynnä Herran voimaa, kiivautta ja tulen hehkua.
3) Tuli, joka lähti Leijonasta, sulatti kultaisen viitan, ja osasta kultaa muodostui kruunu, joka laitettiin Leijonan päähän (näkyy vaakunassa). Herran kunnia nostetaan taas korkealle tässä maassa.
4) Loput kullasta sulatettiin ja valettiin ikään kuin päällysteeksi tasapuolisesti koko Suomen ylle. Suomen talouteen tulee oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, mikä tulee olemaan siunaus koko Suomelle, ja sitä kautta Suomi myös tehdään vahvaksi, jotta se kestäisi valtiona ja kansana paremmin, kun uudet iskut tulevat.

Jouko Pihon kommentti 29.4.2020:

Uskon, että näin käy. Suomessa ja myös eduskunnassa, tulee tapahtumaan valtava puhdistus, mikä ajaa demoniset voimat ja niiden seuraajat pois vallasta. Tulee uusi eduskunta ja uusi hallitus, jotka säätävät yhdessä vanhurskaita lakeja. Myös hyvinvointia tullaan jakamaan tasapuolisemmin ja oikeudenmukaisemmin kuin nyt kaikille suomalaisille.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.

Maaret | Vastaa 27.09.2020 11.22

Jos saatana kieltää laulamisen maanpäällä niin minä kuolen mieluummin laulaen Jeesukselle kuin eläen pahuuden keskellä. "Päivä vain ja hetki kerrallansa.." 🎵

Jari.s 27.09.2020 16.10

Aamen.

Jari H | Vastaa 26.09.2020 15.37

The HighWire: Hundreds of Belgian Docs Push Back: https://tinyurl.com/yydxu6rr

Maaret | Vastaa 25.09.2020 13.15

Annin profetian liput viemäriin :
https://vastavalkea.fi/2019/03/30/luotettavaa-tietoa-brittirahoituksella-uusia-paljastuksia-lantisesta-trollitehtaasta/

NIMNESSÄNI 25.09.2020 19.58

Risti teki työnsä eli pelastuvat seulottiin.
Työn tehtyään seuraavaksi poistuu "venäjän sotilas takaisin sinne mistä tulikin".
Kertoo Tukholman profetia 1984

Maaret 25.09.2020 13.17

Kun risti nostetaan pois lipusta ja jäljelle jää tyhjä. Jeesuksen armo on hylätty tai poistettu ja tilalle tulevaa odotetaan mutta ei vielä tiedetä.

Jari H | Vastaa 25.09.2020 00.51

Sivuston https://bethlehemstar.com/the-day-of-the-cross/dating-the-crucifixion/ mukaan Jeesus ristiinnaulittiin 3.4.33 jKr.

NIMESSÄNI 25.09.2020 01.29

Uusi liitto tulee voimaan Herran päivänä 1.5.2029 jolloin uusi aika eli uusi temppeliaika alkaa.

Jari H 25.09.2020 00.54

Tuolloin alkoi uusi liitto, ja tuosta voitte laskea, milloin kaksi päivää eli 2000 vuotta uutta liittoa tulevat täyteen.

Uskon Jeesukseen | Vastaa 24.09.2020 21.23

Onko Kristianilla ruokaan liittyviä varautumisneuvoja. Mielestäni esim. oliiviöljy
olisi hyvä energialähde. Mikä on lienee tuo 3 maata?

Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

tänään | 18:00

Hyvä Sakari. Eiköhän se ole hyvin selvää, että Trump halutaan pois valkoisesta talosta keinolla millä hyvänsä ja keinoja säästämättä.

...
tänään | 16:13

Jatkoa. Kehotan kaikkia uskovia rukoilemaan Donald Trumpin valinnan puolesta, hän on vikoineenkin selvästi Bideniä parempi ja mikä tärkeintä, Israelin ystävä.

...
tänään | 16:11

Jatkoa. vaalitulosta. Touhu on hyvää Putinin tasoa clintonilaisilta.

...
tänään | 16:09

Jatkoa. näyttää epärehelliseltä Trumpin kertoman valossa. 2 tosiasiaa: YLE on täysi vitsi tiedonvälittäjänä ja clintonilaiset väärentävät em. mukaisesti....

...
Tykkäät tästä sivusta