J. Pihon kirjoja 3

2.10.2020

Outo tie 2

Julkaisin elämäkertakirjani Outo tie v. 2005. Sen jälkeen on ollut usein mielessä, pitäisikö kirjalle tehdä joskus jatkoa, koska onhan tässä viimeisten 15 vuoden aikana sattunut ja tapahtunut todella monenlaisia mielenkiintoisia asioita.

Kun aloin tehdä v. 2016 ensimmäistä Israel-kirjaani ja sen jälkeen monia muita kirjojani, niin aloin keväällä 2016 tehdä myös ensimmäisiä vakavia suunnitelmia Outo tien jatkokirjalle.

Hanke on kuitenkin hautautunut muiden projektien alle. En ole ollut myöskään varma ajankohdasta. Olen miettinyt usein, milloin olisi oikea aika Outo tie 2:lle.

Viime yönä sain voimakkaan kehotuksen, että nyt on oikea aika alkaa kirjoittaa jatkoa elämäkertaani.

Ryhdyin siksi tuumasta toimeen ja olen tänään aloittanut Outo tie 2:n työstämisen. Viimeksi kirjani alaotsikkona oli ”Kamppailuni Jumalan, elämän naisten ja helluntaiherätyksen kanssa”. Tällä hetkellä jatkokirjani alaotsikon työnimenä on ”Kamppailuni median, puolueiden ja oman itseni kanssa”.

En ole aivan varma siitä, milloin julkaisen kirjan, mutta todennäköisesti ensi vuonna 2021 tai viimeistään v. 2022.

Jos haluat tehdä jo nyt ennakkotilauksen, se on mahdollista. Kirjan hinta tulee olemaan 20 euroa, mutta postikuluja ei tule mukaan.

20.8.2020

Jouko Piho:

Lopunaika 3 on ilmestynyt

Uusin ja 14. kirjani Lopunaika 3 on ilmestynyt tänään.

Lopunaika 3 (199 sivua) on jatkoa v. 2016 ilmestyneelle Lopunaika-kirjalleni ja v. 2018 julkaistulle Lopunaika 2 -kirjalleni.

Myös tässä kirjassani on poliittisia ja yhteiskunnallisia kirjoituksiani ja monesti teräviäkin kannanottojani hyvin erilaisista aiheista sekä lopussa 44 kirja-arviota ja yksi elokuva-arvio.

Käsittelen aiheita laidasta laitaan, kuten homoseksuaalisuudesta kansallismielisyyteen, Antikristuksesta vihapuheeseen ja sananvapauteen, tähtitieteestä koronavirukseen sekä monia muita kiinnostavia teemoja.

Hinta on 15 euroa postikuluineen. Kirjaa voi tilata minulta sähköpostitse (jouko.piho@kolumbus.fi) tai ostamalla kirja näiden nettisivujeni verkkokaupasta (http://www.jouko-piho.fi/4278…/category/1342142/verkkokauppa).

14.5.2020

Jouko Piho:

Aforismeja-kirjani on ilmestynyt

Aloin julkaista tammikuussa 2019 aforismeja Facebook-sivullani.

Olen aina pitänyt siitä, että asiat voi sanoa lyhyesti ja ytimekkäästi.

Sain sitten 5.6.2019 idean, että nämä tiiviit kannanotot ja mietelmät eri asioista voitaisiin koota kirjan kansien väliin.

Nyt työ on tehty ja 65-sivuinen kirjani ”Aforismeja” on tänään valmistunut kirjapainosta.

Lopputuloksena on 292 timanttisen tiivistä aforistista ajatelmaa 83 eri aiheesta, niin moraalista, uskonnosta, politiikasta kuin elämästä ylipäätään. Laitoin mukaan myös kirjoitusajankohdan, koska silläkin voi olla merkitystä.

Toivon, että nämä aforismit herättävät ajatuksia, tunteita, innoitusta ja tekoja.

Kirjan kansikuvan on maalannut vaimoni Ritva Malmivuori-Piho.

Kirjaa voi tilata minulta näillä sivuilla olevasta verkkokaupasta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen jouko.piho@kolumbus.fi. Kirja sopii hyvin myös lahjaksi.

Hinta on vain 10 euroa, johon sisältyy jo postimaksu.

11.4.2020

Jouko Piho:

Outo tie

Julkaisin v. 2005 siihenastiseen elämääni perustuvan ja myös monia kirjoituksiani sisältävän elämäkertakirjani Outo tie - Kamppailuni Jumalan, elämäni naisten ja helluntaiherätyksen kanssa.

Nyt 15 vuotta myöhemmin kirjaa ostetaan yhä edelleen.

Joidenkin mielestä kirjassa on jo kultti- ja klassikkoainesta.

Olen saanut arvostelun lisäksi (lähinnä liiallisesta avoimuudesta ja rehellisyydestä) kirjastani myös erittäin paljon myönteistä palautetta.

Tänään viimeksi tuli seuraava palaute: ”Outo tie on sellainen kirja, että kun sitä alkaa lukemaan, niin ei voi päästää kädestä pois.” Tätä samaa ovat muuten sanoneet hyvin monet muutkin.

Jos sinä et ole vielä lukenut mukaansa tempaavaa Outo tie –kirjaani, sitä voi tilata minulta lähettämällä yksityisviestiä tai tekemällä tilauksen nettisivujeni verkkokaupassa osoitteessa
http://www.jouko-piho.fi/4278…/category/1342142/verkkokauppa . Verkkokaupan sivulla voit tutustua myös muihin 11 kirjaani.

Kirjani alkuperäinen hinta oli 29 euroa + postimaksu, mutta nyt myyn kirjaa 20 euron hintaan, johon sisältyy jo postimaksu.

Outo tie sopii antaa myös lahjaksi, kuten kaikki muutkin kirjani. Tosin kovin tuomitsevalle ja tiukkapipoiselle uskovalle kirjaani ei kannata antaa luettavaksi, koska siinä on sen verran suorasukaista kerrontaa, että tällaisen henkilön mielenrauha voisi järkkyä.

Olen jo vuosia miettinyt kirjalleni jatko-osaa Outo tie 2, mutta en ole kokenut, että aika olisi ollut oikea.

Pyydänkin siksi ehdotuksia teiltä. Kannattaako minun ylipäätään tehdä Outo tielle jatkoteos ja jos se on hyvä idea, niin milloin se olisi parasta tehdä?

Vastata voi sähköpostitse osoitteeseeni jouko.piho@kolumbus.fi

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.

NIMESSÄNI | Vastaa 20.08.2020 23.58

Mikä olisi kirjatarjouspaketti Lopunaika 1, 2 ja 3 kirjoille?

Jouko Piho 21.08.2020 13.32

Kolme kirjaa olisi yhteensä 45 e, mutta voin myydä tarjoushintaan 38 e.

NIMESSÄNI | Vastaa 12.04.2020 02.12

Sitten kirjoitat kun Jumalan suunnitelma alkaa olla selvillä. Nyt ollaan vielä eksyneen asemassa... Jer. 18:15

Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

tänään | 21:53

Jari ja muut/Tässä pastori Farag summaa 10 profeetallista tapahtumaa tai asiaa, jotka ovat tapahtumassa.https://www.jdfarag.org/bible-prophecy/bp30

...
tänään | 18:00

Mercola: What You Need to Know About 'the Great Reset': https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2020/10/28/the-great-reset.aspx

...
tänään | 14:23

Kuinka meidän Jeesukseen uskovien tulee siis varautua Great Resetiin?

...
eilen | 01:13

Kansalaisaloite: Syntymättömien oikeus: https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/7479

...
Tykkäät tästä sivusta