J. Pihon kirjoja 3

28.9.2021

Helsingin kirjamessut – tulisitko avustajaksi?

Näin tänään Helsingin Sanomissa uutisen, että Helsingin kirjamessut järjestetään tänä vuonna. Viime vuonnahan ne peruttiin koronan takia.

Olen ollut mukana Turun ja Helsingin kirjamessuilla vuosina 2005, 2017 ja 2018.

Vaikka messuhomma onkin raskasta eikä voittoa ole koskaan tullut, niin kirjoja on kuitenkin myyty jonkin verran ja lisäksi olen saanut aina hyvin paljon uusia mielenkiintoisia kontakteja erilaisten ihmisten kanssa.

Olenkin tässä vakavasti miettimässä, pitäisikö minun taas mennä mukaan näytteilleasettajana eli veisin messuille 16 kirjaani.

Jos päätän osallistua, tarvitsisin avustajia. Työ ei ole vaikeaa. Kyse on lähinnä siitä, että juttelee mukavia ihmisten kanssa, vastaa heidän kysymyksiinsä ja kirjoittaa kuitin, jos he ostavat kirjan.

Helsingin kirjamessut pidetään torstaista sunnuntaihin 28.-31.10.2021. Kolmena ensimmäisenä päivänä messut ovat auki 10-20 ja sunnuntaina 10-18.

Olisiko sinulla mahdollisuutta tulla mukaan auttamaan minua joko kaikkina päivinä tai osaksi aikaa? Jos on, ilmoita asiasta minulle (jouko.piho@kolumbus.fi).

24.9.2021

Jouko Piho:

Uusia kirjoja on tulossa

Olen kirjoittanut ja omakustantanut tähän mennessä 16 kirjaa, joista voi lukea lisäinfoa ja tehdä tilauksia nettisivujeni verkkokaupassa http://www.jouko-piho.fi/427816952/category/1342142/v... Kirjoja voi ostaa myös lahjaksi (vaikka jouluksi), jos itse ei ole niin lukuihmisiä.

En ole julkaissut tänä vuonna uusia kirjoja, mutta ensi vuonna, jos Herra suo, näkee päivänvalon useampikin kirjani.

Minulla on nimittäin työn alla parhaillaan seitsemän kirjaa samanaikaisesti eli Outo tie 2, Lopunaika 4, Profetioita 4, Aforismeja 2, Sanalastuja 3, Runokirja ja Kirjoituksia-kirja, johon viimeksi mainittuun tulee kaikki ne kirjoitukset, jotka eivät ole mahtuneet aiheensa puolesta muihin kirjoihin.

Jos vielä innostun kirjoittamaan fiktiopohjaista tarinaa, jota olen kokeilemassa, niin sitten työn alla ja tulossa olisi kahdeksan kirjaa, joista suurin osa olisi valmiina ensi vuonna ja loput sitä seuraavana vuonna.

19.6.2021

Jouko Piho:

Outo tie 2

Vuonna 2005 julkaisemani elämäkertakirja Outo tie on saanut vuosien mittaan paljon suosiota ja hyviä palautteita. Kirja on noussut joidenkin mielestä jopa legendaariseen kulttimaineeseen.

Edesmennyt radiopersoona Perttu Häkkinen piti kirjaani niin mielenkiintoisena, että hän luki sen kaksi kertaa.

Kirjan jälkeen olen pohtinut vuosien aikana, pitäisikö minun kirjoittaa sille jatkoa. Lykkäsin kuitenkin ideaa vuodesta toiseen, kun tuntui siltä, että aika ei ollut oikea jatko-osalle.

Syksyllä 2020 koin vihdoinkin oikeaksi alkaa kirjoittaa kirjaa Outo tie 2, joka kertoo siis siitä, mitä minulle on tapahtunut vuoden 2005 jälkeen.

Kun olen nyt käynyt läpi viimeisten 16 vuoden elämääni, olen hämmästynyt siitä, miten paljon erilaisia asioita onkaan tapahtunut. Tässä uudessa kirjassa tulee esille paljon sellaista, mitä ei ollut ensimmäisessä kirjassa, kuten politiikkaan meno ja mediajulkisuus sekä monia muita asioita. Sen sijaan naisjuttuja ei ole, koska olen edelleen naimisissa Ritvan kanssa, nyt jo yli 28 vuotta.

Kirjani teko on edistynyt kaikesta heikkoudesta, väsymyksestä ja sairauksistani huolimatta aika hyvin, koska olen päättänyt tehdä sitä mahdollisuuksien mukaan joka päivä vaikka sitten pienin askelin kerrallaan.

En tiedä, milloin kirja on valmis. Siihenhän tulee koko ajan lisää aineistoa. Mutta uskoisin, että Outo tie 2 ilmestyy lähimmän kahden vuoden sisällä.

Minulla on sellainen hytinätunne, että tästä jatko-osasta Outo tie 2 voi tulla vielä suurempi menestys kuin ensimmäisestä teoksestani, jota muuten voi edelleen tilata minulta esim. kotisivuillani www.jouko-piho.fi olevan verkkokaupan kautta.

 

14.3.2021

Viimeisin palaute Outo tie –kirjastani

Eräs mies kirjoitti minulle eilen: ”Sain hiljattain Outo tie -teoksenne lukurupeaman päätökseen. Se oli erinomaisen kiinnostava tarina.

Täytyy myöntää, että loputtomien naisasiatilitysten keskellä alkoi välillä niin sanotusti hapottaa kuin saippuaoopperaa katsoessa, mutta arvostin rehellisyyttänne ja avoimuuttanne niissäkin. Monet muut asiat, kuten kuvaamanne masennusjaksot, talousvaikeudet, ammatillisen suuntautumisen kanssa haparointi ja tietty ulkopuolisuuden tuntu, tarjosivat paljonkin samaistuttavaa.

Kiitos hienosta teoksesta!”

Yli 15 vuotta sitten julkaisemani kirja ”Outo tie” kiinnostaa siis edelleen ihmisiä ja saan jatkuvasti edellisen kaltaista hyvää palautetta kirjastani.

Oletko sinä jo lukenut legendaariseen kulttimaineeseen nousseen kirjani? Jos et, niin voit tilata kirjaa minulta suoraan tai nettisivujeni verkkokaupan kautta (http://www.jouko-piho.fi/4278…/category/1342142/verkkokauppa).

Paksun eli 409-sivuisen kirjan hinta on vain 20 euroa eikä postimaksuja tule ollenkaan.

21.12.2020

Sanalastuja 2 on ilmestynyt

Sain juuri äsken kirjapainosta laatikollisen uusinta ja 16. kirjaani Sanalastuja 2 (103 sivua), jossa on Jumalalta saamani 190 erikielistä sanaa iskevine ja mielenkiintoisine selityksineen ja opetuksineen, joissa on usein mukana myös profeetallinen ulottuvuus.

Sanat ovat suomen lisäksi myös saksaksi, ruotsiksi, englanniksi, hepreaksi, italiaksi ja latinaksi.

Sanat ovat sanomia minulle itselleni, muille ihmisille ja koko Suomen kansalle.

Hinta on 12 euroa postikuluineen.

Kirjaa voi tilata lähettämällä sähköpostia osoitteeseen jouko.piho@kolumbus.fi, puhelinnumerosta 040-8281759, Facebookin yksityisviestin kautta tai nettisivujeni verkkokaupasta http://www.jouko-piho.fi/4278…/category/1342142/verkkokauppa .

8.12.2020

Joululahjavihje

Jos et ole vielä hankkinut kaikkia joululahjoja, niin jokin 15 kirjastani saattaisi olla sopiva lahja jollekulle läheisellesi.

Kirjoihin voi tutustua ja niitä tilata nettisivujeni verkkokaupasta osoitteessa:
http://www.jouko-piho.fi/4278…/category/1342142/verkkokauppa . Tilauksen voi myös osoittaa suoraan minulle yksityisviestinä tai sähköpostitse (jouko.piho@kolumbus.fi) .

12.11.2020

Profetioita 3 on ilmestynyt

Tähän mennessä 15. kirjani eli Profetioita 3 on tullut tänään 12.11.2020 kirjapainosta. 135-sivuinen kirja on jatkoa keväällä 2016 ilmestyneelle kirjalleni Profetioita ja syksyllä 2018 julkaistulle kirjalleni Profetioita 2.

Olen jaotellut profetiat, unet, näyt ja ilmestykset 32 eri aihealueeseen. Sanomia on myös eri maille, kuten Suomelle, Israelille, Australialle, Kiinalle, Venäjälle ja Euroopalle.

Mukana on myös monia tuomio- ja rangaistusprofetioita myrskystä, nälänhädästä, Kolmannesta maailmansodasta, maapalloa kohtaavasta iskusta sekä Venäjän armeijan suorittamasta Suomen osittaisesta miehityksestä, mutta sen vastapainoksi on rohkaisevia sanomia tulevasta hengellisestä herätyksestä ja siunauksesta.

Henkilöön liittyviä profetioita on presidentti Sauli Niinistöstä ja Paavo Väyrysestä. Olen laittanut loppuun myös itseeni liittyviä unia ja profetioita, joita en ole uskaltanut aikaisemmin julkistaa.

Hinta on 17 euroa postikuluineen. Kirjaa voi tilata sivujeni verkkokaupasta tai lähettämällä sähköpostia (jouko.piho@kolumbus.fi).

2.10.2020

Outo tie 2

Julkaisin elämäkertakirjani Outo tie v. 2005. Sen jälkeen on ollut usein mielessä, pitäisikö kirjalle tehdä joskus jatkoa, koska onhan tässä viimeisten 15 vuoden aikana sattunut ja tapahtunut todella monenlaisia mielenkiintoisia asioita.

Kun aloin tehdä v. 2016 ensimmäistä Israel-kirjaani ja sen jälkeen monia muita kirjojani, niin aloin keväällä 2016 tehdä myös ensimmäisiä vakavia suunnitelmia Outo tien jatkokirjalle.

Hanke on kuitenkin hautautunut muiden projektien alle. En ole ollut myöskään varma ajankohdasta. Olen miettinyt usein, milloin olisi oikea aika Outo tie 2:lle.

Viime yönä sain voimakkaan kehotuksen, että nyt on oikea aika alkaa kirjoittaa jatkoa elämäkertaani.

Ryhdyin siksi tuumasta toimeen ja olen tänään aloittanut Outo tie 2:n työstämisen. Viimeksi kirjani alaotsikkona oli ”Kamppailuni Jumalan, elämän naisten ja helluntaiherätyksen kanssa”. Tällä hetkellä jatkokirjani alaotsikon työnimenä on ”Kamppailuni median, puolueiden ja oman itseni kanssa”.

En ole aivan varma siitä, milloin julkaisen kirjan, mutta todennäköisesti ensi vuonna 2021 tai viimeistään v. 2022.

Jos haluat tehdä jo nyt ennakkotilauksen, se on mahdollista. Kirjan hinta tulee olemaan 20 euroa, mutta postikuluja ei tule mukaan.

20.8.2020

Jouko Piho:

Lopunaika 3 on ilmestynyt

Uusin ja 14. kirjani Lopunaika 3 on ilmestynyt tänään.

Lopunaika 3 (199 sivua) on jatkoa v. 2016 ilmestyneelle Lopunaika-kirjalleni ja v. 2018 julkaistulle Lopunaika 2 -kirjalleni.

Myös tässä kirjassani on poliittisia ja yhteiskunnallisia kirjoituksiani ja monesti teräviäkin kannanottojani hyvin erilaisista aiheista sekä lopussa 44 kirja-arviota ja yksi elokuva-arvio.

Käsittelen aiheita laidasta laitaan, kuten homoseksuaalisuudesta kansallismielisyyteen, Antikristuksesta vihapuheeseen ja sananvapauteen, tähtitieteestä koronavirukseen sekä monia muita kiinnostavia teemoja.

Hinta on 15 euroa postikuluineen. Kirjaa voi tilata minulta sähköpostitse (jouko.piho@kolumbus.fi) tai ostamalla kirja näiden nettisivujeni verkkokaupasta (http://www.jouko-piho.fi/4278…/category/1342142/verkkokauppa).

14.5.2020

Jouko Piho:

Aforismeja-kirjani on ilmestynyt

Aloin julkaista tammikuussa 2019 aforismeja Facebook-sivullani.

Olen aina pitänyt siitä, että asiat voi sanoa lyhyesti ja ytimekkäästi.

Sain sitten 5.6.2019 idean, että nämä tiiviit kannanotot ja mietelmät eri asioista voitaisiin koota kirjan kansien väliin.

Nyt työ on tehty ja 65-sivuinen kirjani ”Aforismeja” on tänään valmistunut kirjapainosta.

Lopputuloksena on 292 timanttisen tiivistä aforistista ajatelmaa 83 eri aiheesta, niin moraalista, uskonnosta, politiikasta kuin elämästä ylipäätään. Laitoin mukaan myös kirjoitusajankohdan, koska silläkin voi olla merkitystä.

Toivon, että nämä aforismit herättävät ajatuksia, tunteita, innoitusta ja tekoja.

Kirjan kansikuvan on maalannut vaimoni Ritva Malmivuori-Piho.

Kirjaa voi tilata minulta näillä sivuilla olevasta verkkokaupasta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen jouko.piho@kolumbus.fi. Kirja sopii hyvin myös lahjaksi.

Hinta on vain 10 euroa, johon sisältyy jo postimaksu.

11.4.2020

Jouko Piho:

Outo tie

Julkaisin v. 2005 siihenastiseen elämääni perustuvan ja myös monia kirjoituksiani sisältävän elämäkertakirjani Outo tie - Kamppailuni Jumalan, elämäni naisten ja helluntaiherätyksen kanssa.

Nyt 15 vuotta myöhemmin kirjaa ostetaan yhä edelleen.

Joidenkin mielestä kirjassa on jo kultti- ja klassikkoainesta.

Olen saanut arvostelun lisäksi (lähinnä liiallisesta avoimuudesta ja rehellisyydestä) kirjastani myös erittäin paljon myönteistä palautetta.

Tänään viimeksi tuli seuraava palaute: ”Outo tie on sellainen kirja, että kun sitä alkaa lukemaan, niin ei voi päästää kädestä pois.” Tätä samaa ovat muuten sanoneet hyvin monet muutkin.

Jos sinä et ole vielä lukenut mukaansa tempaavaa Outo tie –kirjaani, sitä voi tilata minulta lähettämällä yksityisviestiä tai tekemällä tilauksen nettisivujeni verkkokaupassa osoitteessa
http://www.jouko-piho.fi/4278…/category/1342142/verkkokauppa . Verkkokaupan sivulla voit tutustua myös muihin 11 kirjaani.

Kirjani alkuperäinen hinta oli 29 euroa + postimaksu, mutta nyt myyn kirjaa 20 euron hintaan, johon sisältyy jo postimaksu.

Outo tie sopii antaa myös lahjaksi, kuten kaikki muutkin kirjani. Tosin kovin tuomitsevalle ja tiukkapipoiselle uskovalle kirjaani ei kannata antaa luettavaksi, koska siinä on sen verran suorasukaista kerrontaa, että tällaisen henkilön mielenrauha voisi järkkyä.

Olen jo vuosia miettinyt kirjalleni jatko-osaa Outo tie 2, mutta en ole kokenut, että aika olisi ollut oikea.

Pyydänkin siksi ehdotuksia teiltä. Kannattaako minun ylipäätään tehdä Outo tielle jatkoteos ja jos se on hyvä idea, niin milloin se olisi parasta tehdä?

Vastata voi sähköpostitse osoitteeseeni jouko.piho@kolumbus.fi

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.

NIMESSÄNI | Vastaa 20.08.2020 23.58

Mikä olisi kirjatarjouspaketti Lopunaika 1, 2 ja 3 kirjoille?

Jouko Piho 21.08.2020 13.32

Kolme kirjaa olisi yhteensä 45 e, mutta voin myydä tarjoushintaan 38 e.

NIMESSÄNI | Vastaa 12.04.2020 02.12

Sitten kirjoitat kun Jumalan suunnitelma alkaa olla selvillä. Nyt ollaan vielä eksyneen asemassa... Jer. 18:15

Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

tänään | 16:38

Pistä Sakari lumihiutale se internetti kiinni, jos ei kiinnosta lukea asioita niin kuin ne on.

...
tänään | 16:35

Säälittävää luettavaa tämä Sakarin pylly kipeänä itkeminen, kun ei ole edes selkärankaa myöntää olleensa väärässä

...
tänään | 16:32

Onhan se nyt selvää että Sakarilla on kusta päässä, jos on rautalangasta väännetty miten ja miksi hänen väitteensä on mahdottomia ja silti sössöttää järjettömiä

...
tänään | 16:31

näitä ennenkin tullut rikosilmoituksia tehtyä. Teknisesti hyvin helppo homma kirjoitella.

...
Tykkäät tästä sivusta