Ajankohtaista 18

9.1.2020

Jouko Piho:

Terveisiä illuminaateilta

Nettisivujeni keskusteluosiossa oli seuraava kommentti, jonka poistin.

"Terveisiä ILLUMINATIEN SUURESTA MÄÄRÄYKSESTÄ yhdistyneelle valtiolle ja koko maailmalle. Tämä on avoin tilaisuus liittyä Illuminatin veljeyteen, jossa voit palauttaa kadonneet unelmasi ja myös nähdä varallisuuden ja onnellisuuden valon. ilman veren uhrauksia."

Tuossa näkyy selvästi lopunajan antkikristillinen agenda eli ihmisille luvataan valtioiden yhdistymistä, veljeyttä, varallisuutta, onnellisuutta ja unelmien täyttymystä, mutta ilman veriuhreja eli ilman Jeesusta.

Suurin osa maailman ihmisistä tulee hurahtamaan näihin väitteisiin uskoen tosissaan, että nyt on Messias saapunut maan päälle ja rauhan aika on koittanut.

Kun totuus heille lopulta paljastuu, heidän pettymyksensä on suuri. He ovatkin palvoneet ja kumartaneet Saatanalta voimansa saavaa Petoa ja ottaneet hänen merkkinsäkin itseensä. Nyt he joutuvat samaan paikkaan mihin Petokin heitetään, helvetin tulijärveen.

Kuole mieluummin marttyyrina, mutta älä kumarra Petoa äläkä ota hänen merkkiään.

3.1.2020

Jouko Piho:

Suleimanin surmaaminen – alkaako Lähi-idän sota nyt?

Iranin Quds-joukkojen komentaja Qassem Suleimani sai surmansa Yhdysvaltojen tänään perjantaina presidentti Trumpin määräyksestä tekemässä raketti-iskussa Irakissa Bagdadin lentoasemalla.

Iskussa sai surmansa myös Irakin puolustusvoimien eli Kansan mobilisointiyksikön johtaja Abu Mahdi al-Muhandis. Yhteensä kahdeksan henkilöä sai surmansa kolmen raketin iskussa kahta autoa vastaan.

Bagdadin lentoasemalla tehty isku sattui vain pari päivää sen jälkeen, kun tuhannet Irania tukevat mielenosoittajat olivat saartaneet ja yrittäneet vallata Yhdysvaltain Bagdadin-suurlähetystön. Mielenosoittajat heittelivät muun muassa kiviä ja sytyttivät vartiotornin tuleen.

Yhdysvaltain puolustusministeriön mukaan iskun tarkoituksena oli suojella alueella olevia yhdysvaltalaisia, koska Suleimani kehitti aktiivisesti hyökkäyssuunnitelmia amerikkalaisdiplomaatteja ja sotilaita kohtaan Irakissa ja ympäröivällä alueella.

Iran on vannonut kostavansa iskun.

Yhdysvallat on kostoiskujen pelossa kehottanut kaikkia kansalaisiaan lähtemään Irakista välittömästi.

Yhdysvalloissa republikaanit ovat ylistäneet Trumpin määräämää iskua, mutta demokraatit ovat arvostelleet sitä, koska he pelkäävät, että isku eskaloi vaarallisella tavalla Lähi-idän konfliktia.

Irakin pääministeri Adel Abdul Mahdi on sanonut, että isku Bagdadin lentokentällä rikkoi Irakin itsemääräämisoikeutta. Se johtaa pääministerin mukaan sotaan Irakissa, alueella jo koko maailmassa.

On jo pitkään ollut nähtävissä, että jossain vaiheessa Lähi-idän ruutitynnyri räjähtää. Aika näyttää, tapahtuuko se nyt ja lähiaikoina vai vasta hiukan myöhemmin.

Jos Lähi-idässä syttyy sota, se merkitsee väistämättä myös Israelin ajautumista mukaan konfliktiin. Jos näin käy ja minä olen vielä silloin Israelissa, niin sitten minusta tulee sotakirjeenvaihtaja.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.

Apuvata | Vastaa 11.02.2020 13.11

Voi voi tulisinpa pian uskoon:( ei vaan meinaa uskoa olla vaikka rukoilisi ja syntisten rukouksen...

Sakari Sormunen 12.02.2020 11.24

Jatkoa. Joskus uskoontulo syystä tai toisesta takkuaa, on tärkeää selvittää asia ja päästä esim. pastorin avulla uskoon. perkelekkin luo esteitä asiassa.

Sakari Sormunen 11.02.2020 15.35

APUVATA. Sinä pääset Jeesuksen seuraajaksi, ts. uskoon, kun sitä itse haluat. Raamattu sen lupaa. Ota yhteyttä jonkun vapaiden srk:n pastoriin.

Nimeltä kutsuttu | Vastaa 06.01.2020 22.36

Jos siis olet valkaissut vaatteesi Karitsan Veressä, saanut valkeat vaatteet ja pelastusarmon, pelastut. Veriruskeat synnit annetaan anteeksi.
Vapaa valinta!

Nimeltä kutsuttu | Vastaa 06.01.2020 22.30

Ketään ei ole ennalta määrätty helvettiin. Armo riittää KAIKILLE, jos ihminen katuu syntejään. Ei predestinaatio-oppia!

NIMESSÄNI 07.01.2020 19.12

kaiiki ne joutuvat kadotukseen ja sen jälkeiseen tulimereen ketkä eivät pelastu.

Nimeltä kutsuttu 07.01.2020 10.44

Näin on, tätä juuri yritin sanoa. Elämänmuutos Jeesuksen avulla onnistuu. Toisaalta elämänmuutos ilman katumusta ja anteeksi pyytämistä ihmisiltä on teeskentely

Vanha Uskova 07.01.2020 07.03

Valitettavasti katuminen ei riitä, vaan on tehtävä elämän muutos ja parannus synneistään ja lähdettävä seuraamaan uudestisyntyneenä Jeesusta.

Johan A Saari | Vastaa 04.01.2020 19.31

En keskity pimeyden voimiin,vakka ne vellovat,päivin ja öin,Vaan Herramme Golkatan sinettiin.Siinä päiväni voitto on.

Tunti | Vastaa 03.01.2020 18.12

Tunsin "kylmän" käden läsnäolon pitkin joulun seutua. Onko henkimaailmassa tehty siirtoja? Mobilisoiko pimeyden ruhtinas joukkonsa. Sodan ääni on varoitus.

Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

17.02 | 14:51

Urantiat pitää kiertää kaukaa, ovat täyttä humpuukia ja harhaoppia. Jeesuksen Jumalan Poikana ( ja myös Jumalana ) kieltävät ovat kaikki harhaoppisia.

...
17.02 | 14:47

Näin juuri ANNE. Sodissa Jumala varjeli monia. Eräskin Mannerheim - ristin ritari ( lentomestari ) kertoi, että " hän vain tiesi säilyvänsä hengissä. "

...
16.02 | 08:34

Jatkosovassa kävi niinki, että appi säilyi hengissä vankivaunussa ratakiskoilla Moskovan pommituksesta, vaikka pommit putosivat vankivaunujen viereen.

...
16.02 | 08:03

Appiukko sanoi, että pitää antaa aina ihmisille kaikki anteeksi,koska jos ei anna anteeksi, niin voi katkeroitumisesta sairastua.Elämä ja ilo voittaa.

...
Tykkäät tästä sivusta