Profetioita 6

Profetioita 4, -5 ja 6- osioissa on nyt 300 sanomaa

29.4.2020

Nimimerkin ”Jumala ei meitä hylkää” maaliskuun alussa 2020 näkemä uni Keski-Euroopasta

Unen alussa minulle ilmoitettiin, että elokuvamaisesti tulen näkemään, mitä on tapahtuva vuoden päästä. Lähetti tuli hakemaan minua hevosella junarataa pitkin kaupunkiin Keski-Euroopassa, missä oli vaarallista olla. Vaarasta huolimatta lähdin mukaan ja hyppäsin hevosen selkään lähetin taakse. Hevosella ratsastettiin junarataa pitkin. Junat eivät enää kulkeneet radoilla. Hevonen juoksi kovaa vauhtia.

Saavuimme asemalle, missä oli riutuneen näköisiä ihmisiä viltit harteillaan. He olivat likaisia, eivät olleet pitkään aikaan käyneet pesulla. Ihmiset olivat peloissaan. He eivät asuneet taloissa. Koska vain saattaisi tulla tappavaa kaasua. Kaupungissa oli vaarallista olla, näin sen tämän lähetin ruumiinkielestä. Lähetti ilmoitti, että hän tulee hakemaan minut hevosellaan myöhemmin. Tunnelma oli painostava.

27.4.2020

Pekka Eskelin helmikuun puolivälissä näkemä uni valkoisesta joutsenesta

Näin helmikuun puolivälissä 2020 ennen koronavirusepidemian puhkeamista Suomessa unen, että valkoinen joutsen liiteli kauniisti sinisellä taivaalla.

Jonkin ajan kuluttua linnun siiville tapahtui jotakin. Joutsen putosi alas, ja me otimme sen syliimme hoivattavaksi. Siivet olivat luokilla alaspäin.

Jouko Pihon kommentti 27.4.2020:

Näin on käynyt. Valkoinen joutsen kuvaa Suomea, joka on pudonnut alas.

27.4.2020

Rukousryhmässä 2.10.2019 tullut sanoma tuomioista ja suuresta herätyksestä

Jumalan tuomiot ovat tulossa. Ne ovat aivan oven takana.

Mikään entinen ja turvallinen ei enää käy. Kirkoista ei ole apua. Niiden ovet ovat kiinni.

Askelmerkkejä tulevaan ei anneta.

Samaan aikaan Jumala alkaa valmistaa kansaansa suurimpaan herätyksen, mitä koskaan on ollut. Sitä voitokasta armeijaa ei tuonelan portit voita.

26.4.2020

Mummon 24.4.2020 näkemä uni pyykinpesusta ilman sähköä

Näin 24.4.2020 unen, jossa pyykkiä pestiin vanhassa muuripadassa, koska ei ollut sähköjä. Lisäksi sanottiin, että kesällä on oltava oma kasvimaa, perunaa ym.

25.4.2020

Karin 16.4.2020 näkemä näky säiliön hajoamisesta

Illalla 16.4.2020 tuli näky huoneistosta, jossa oli putkia ja erilaisia laitteita seinällä. Huoneessa oli joku henkilö, mutta hän poistui paikalta. Silloin putkien liitokset alkoivat vuotaa ja isompi säiliö hajosi, jolloin huoneeseen tuli vaaleaa sumua.

Oliko koronaviruksen leviäminen hallitsematon teko ihmiskunnan tuhoksi?

Jouko Pihon kommentti 25.4.2020:

Voi olla, että Karin näkyy viittaa Wuhanin laboratorion tapahtumiin, joko tahallisiin tai vahinkoihin.

23.4.2020

Profeetta Charlie Shampin 27.8.2019 saama sanoma uskoville

Minä säädän ja julistan, että juuri niin kuin Elia saavutti ja juoksi Ahabin vaunujen ohi Jumalan käden antamalla kiihtyvällä nopeudella, niin juuri samalla tavalla te juoksette kaiken sen ohi, mikä on lähetetty tuhoamaan teidän elämäänne.

Se mitä Herra tulee tekemään teidän elämässänne, on selvää ja kiistämätöntä. Teistä sanotaan: ”Mitä näille uskoville on tapahtunut, voi olla vain Kaikkivaltiaan Jumalan käsi.” Sillä Jumalan käsi on yliluonnollisen nopean kiihtyvyyden käsi.

Minä säädän ja julistan, että tästä päivästä lähtien te ette enää vaella luonnollisen nopeuden mukaan, vaan juoksette yliluonnollisessa Jumalan voimassa. Minä puhun Jumalan miehenä ja sanon, että teidän liiketoimenne, perheenne, talousasianne ja kohtalonne eivät enää mene eteenpäin tavallisen nopeuden mukaan. Te liikutte tulevina aikoina asioista toisiin yliluonnollisen helposti.

Kuulin Herran sanovan: “Kerro minun kansalleni, että vähimmästä tulee tuhat ja pienimmästä tulee mahtava kansa, sillä minä olen Herra ja minä teen sen aikanaan nopeasti. Kerro minun kansalleni, että he tarkkailevat merkkejä. Huomatkaa, miten maapallon suuret mannerlaatat liikkuvat, kun minä siirrän oman Ruumiini Hengen tuoreeseen virtaan. Nähkää myös tulivuoren purkaus tänä aikana merkkinä siitä, että Herran tuli vapautetaan maan päälle. Silla minun puhdistava tuleni vuotaa Jumalan vuorelta eikä sitä voi pysähdyttää.”

”Minä tuon esiin piilossa olleet pyhäni, minulle antautuneet ja Hengessä voidellut lapseni. He tulevat ulos piilopaikoistaan kuin kotkan pesästä. Minä löysin heidät erämaasta, kun näin heidät karussa autiomaassa. Minä otin heidät suojaani ja hoitooni varjellen heitä kuin silmäterääni. Niin kuin kotka kiihottaa pesuettaan lentoon ja liitelee poikastensa suojana, niin minä levitin siipeni, otin heidät ja kannoin heitä korkealla ilmassa.”

“Minä yksin johdatin heitä eikä heidän kanssaan ollut ketään vierasta jumalaa. Minä kuljetin heitä maan kukkuloiden yli ja ruokin heitä pellon antimilla. Minä olen ravinnut heitä hunajalla kalliosta ja öljyllä kovasta kivestä. He tulevat esiin puhtaina astioina, joita minä käytän järisyttämään maata taivaallisilla säädöksillä ja julistuksilla.”

"Minun neuvostoni on kokoontunut. Minun määräykseni on ilmaistu niille, jotka ovat kuulleet. Älkää luottako hevosiin eikä sotavaunuihin, vaan kiinnittäkää katseenne ja luottakaa minuun, silla minä tulen toimimaan voimallisella tavalla. Voimakas tuuli on tulossa teitä kohti. Vaikka kansat pauhaavat ja puhuvat turhia, minun Sanani on totuus eikä petä teitä. Älkää kuunnelko niitä, jotka sanovat, ettei se koskaan tule tapahtumaan, vaan tulkaa pöytääni polvillanne juhlimaan ja elämään vapaudessa. Sillä jos minun kansani, joka on otettu minun nimiini, nöyrtyy, ja he rukoilevat ja etsivät minun kasvojani ja palaavat pahoilta teiltänsä, niin minä kuulen taivaasta ja annan anteeksi heidän syntinsä ja teen heidän maansa jälleen terveeksi.”

23.4.2020

Karin 21.8.2007 saama sanoma uskovien rikkomuksista

Minä Herra Jumala olen nähnyt lapseni teot, ylen korskeat ja ylen väkevät omassa mielessään.

Teidän tekonne ovat rakkaudettomia ja väkivaltaisia toisianne kohtaan. Siellä lainehtivat vihan ja valheen aallot. Kateus roihuaa suurina liekkeinä toistenne ylitse.

Teidän elämänne rantakivet ovat likaiset. Ne ovat pahemmat kuin öljyn tahrimat, liukkaat ja saastaiset.

Katselkaa, kuinka likaisia ovat linnut, öljyn tahraamat, joita te putsaatte ja hoivaatte. Milloin te hoivaatte itseänne ja toisianne pois tekemästänne liasta ja saastasta? Olette hoivanneet vääryyttä ja väkivaltaa. Kateus on paha myrkky teidän keskuudessanne, paha rikkaruoho ja tuholainen.

Minä Herra olen nähnyt teidän vaelluksenne. Millä tavoin te sovitatte kaiken sen, mitä olette tehneet itsellenne ja toisillenne?

Muistelkaa kuka kuoli ristillä, kuka antoi sovituksen uuteen elämään.

Kiitos Jeesus, mitä olet tehnyt hyväksemme!

23.4.2020

Janne Höltän 23.4.2020 näkemä uni venäläisten Suomen valloituksesta

Unessa olin jossain rakennuksessa, kun kuulin yhtäkkiä lentokoneen ääntä ja konekiväärin tulitusta. Menin katsomaan ikkunasta ulos ja samalla näin ohjuksen iskeytyvän maahan. Se oli niin voimakas räjähdys, että se kerrostalo tärisi, jossa olin. Meinasin unessa soittaa vanhemmilleni, mutta en soittanut. Ajattelin mennä ulos, mutta piha oli täynnä venäläisiä sotilaita ja panssarivaunuja. Menin äkkiä sisälle ennen kuin he huomasivat minut.

Kaikki tapahtui yllättäen eivätkä suomalaiset olleet varautuneet mitenkään. Suomen valloitus tapahtui yhdessä yössä. Unessa minulle annettiin yksi viikko aikaa muuttaa jäljelle jääneeseen Suomeen.

Jouko Pihon kommentti 23.4.2020:

Näin tulee tapahtumaan. Venäläisten suorittama Itä- ja Pohjois-Suomen miehitys tapahtuu hyvin äkkiä suomalaisten tietämättä asiasta mitään ennen kuin he näkevät venäläisiä sotilaita ja ennen kuin tiedotusvälineet kertovat tapahtuneesta invaasiosta.

Suomen hallitus tulee kyllä olemaan tietoinen Venäjän armeijan odotettavissa olevasta miehityksestä, koska hallitus on neuvotellut asiasta venäläisten kanssa ja on antanut lopulta luvan Venäjän armeijan kauttakulkuun, mutta niin, että Länsi-Suomeen, Keski-Suomeen ja Etelä-Suomeen ei kosketa.

Näistä neuvotteluista ja lopullisesta venäläisille annettavasta myönnytyksestä hallitus päättää olla kertomatta mitään julkisuuteen. Tulee täydellinen tiedotussulku, joka pitää. Tiedotuspimennon tarkoituksena on estää vastamielenosoitukset ja venäläisten tuloa vastustava kansannousu.

Vain armeijan johto ja rajavartioston työntekijät saavat tietää asiasta, joten rajavartijat avaavat kohteliaasti rajapuomin ja päästävät venäläiset Suomeen.

Tämän takia venäläisten marssi Kouvolasta Kuopion kautta Ouluun läpi Itä-Suomen sujuu pääosin rauhallisesti, mutta siellä täällä voi olla eri syistä johtuvia pommituksia ja pienempiä kahakoita, mutta täysimittaista ja pitkään kestävää sotaa Suomen ja Venäjän välille ei tule.

Venäläiset eivät hae Suomesta mitään eivätkä he halua taistella suomalaisia vastaan. Venäläiset tulevat Suomeen Nato-pelon takia varmistaakseen tarpeeksi leveällä puskurivyöhykkeellä Pietarin ja sotilastukikohta Muurmanskin turvallisuutta.

Lisäksi venäläisten ensisijainen tarkoitus on päästä Norjan rannikolle Pohjois-Atlantille estääkseen Naton joukkoja pääsemästä Jäämerelle ja uhkaamaan Muurmanskia.

Niinpä venäläiset jatkavat Suomen Lapista eteenpäin ja miehittävät myös Pohjois-Ruotsin ja Pohjois-Norjan.

18.4.2020

Jouko Pihon 18.4.2020 näkemä uni Paavo Väyrysestä

Näin viime yönä 18.4.2020 unta, että olin jossain salissa, joka oli täynnä ihmisiä kuuntelemassa eri puhujia.

En ollut istumassa, vaan seisoin takaseinällä. Silloin huomasin, että myös Paavo Väyrynen seisoo toisella seinustalla.

Minulle tuli tunne, että oikeastaan meidän kummankin pitäisi olla tilaisuudessa puhumassa, mutta me molemmat olimme ikään kuin ulkopuolisia tarkkailijoita.

Menin sitten lähemmäksi Paavoa ja laitoin jonkin taulun takaseinälle. Katsoin taulua ja sanoin: ”Hyvä!” Paavo katsoi myös taulua ja totesi: ”Niin on!”

Jouko Pihon kommentti 18.4.2020:

Uskon, että minulla ja Paavo Väyrysellä tulee olemaan tulevaisuudessa jotain merkittävää yhteistyötä.

17.4.2020


Pojan uninäky koronaviruspandemian loppumisesta

7-vuotias amerikkalaispoika näki muutama päivä sitten unen, jossa valtavan kokoinen vihreä kasvi, jolla oli kruunu päässä, puristi maailmaa. Poika ei tiennyt, että korona tarkoittaa kruunua. Mitä enemmän kasvi kuristi maailmaa, sitä enemmän siitä kasvoi käsiä ja lonkeroita.

Yhtäkkiä jostain ilmestyi leijona, jolla oli karitsan muoto eli Jeesus, Juudan leijona ja Jumalan Karitsa. Leijona tuhosi kasvin ja repi sen palasiksi.

Sitten poika näki unessa päivämäärän: koronaviruspandemia loppuu 30.4.2020.

16.4.2020

Markku Hyvösen pääsiäisenä 2020 näkemä uninäky Suomen sähköverkon kaatumisesta

Olin työkaverini kanssa sähköalan työtehtävässä. Olimme tauolla ja katselin korkealta maisemaa, jossa kulki suuri 400 000 voltin sähkövoimalinja, joka on meidän kantalinjamme, joka lähtee voimalaitoksista.

Yhtäkkiä tuli suuri tuulenpuuska tai maanjäristys, jolloin isot voimalinjojen pylväät alkoivat heilua puolelta toiselle. Hetken aikaa heiluttuaan pylväät kaatuivat alas maahan kuin dominopalikat.

Pelästyin suuresti tätä näkyä. Hetken kuluttua tuli yleisesti tiedotus, että Suomen kantasähköverkko on kaatunut, ja Suomessa ei ole sähköä enää.

Jouko Pihon kommentti 16.4.2020:

Näin tulee tapahtumaan. Siksi kaikkien on syytä varautua mahdollisuuksien mukaan elämään ilman sähköä.

16.4.2020

Naisen pääsiäisenä 2020 näkemä uninäky karhusta ja leijonasta

Menin yöaikaan meidän takapihallemme ja koin voimakkaasti, että karhu on jossakin pusikoissa lymyämässä. Koin tämän hyvin pelottavana ja voimakkaana.

Sen jälkeen menin kotimme ulko-ovelle ja avasin sen. Huomasin, että kylätietä meidän kohdalla kulkee urosleijona. Säikähdin suuresti tätä kohtaamista leijonan kanssa. Yritin sulkea ulko-ovea, mutta en saanut suljettua ovea. Leijona ei ollut millään lailla uhkaava tai hyökkäävä, päinvastoin hyvin rauhallinen, vartioiden jotain.

Jouko Pihon kommentti 16.4.2020:

Perinteisen tulkinnan mukaan karhu kuvaa Venäjää ja leijona Juudan leijonaa Jeesusta Kristusta.

15.4.2020

Harri Kälviäisen v. 2017 näkemä uni Kuopion tuomiokirkon romahtamisesta

Noin kolme vuotta sitten näin kaksi kertaa samanlaisen unen. Kuopiossa on komean näköinen iso tuomiokirkko. Unissa, kummassakin, tuo kirkko romahti maan tasalle, ja sen raunioista nousi hirveä löyhkä. Vieläkin muistan sen löyhkän, se oli niin paha. Ajattelen, että tuo uni voisi kertoa koko ev.lut. kirkon tilasta, ja kun sen näin kahteen kertaan, tarkoittaisi se sen varmasti toteutuvan.

Helena Kuusiston 12.4.2020 näkemään uninäkyyn liittyvä kuva.

13.4.2020

Helena Kuusiston 12.4.2020 näkemä uninäky Raamatusta ja auringon nousemisesta

Oli avoin Raamattu ja siitä lähti aurinko nousemaan tosi nopeasti. Kun aurinko oli noussut Raamatun yli, alkoivat Raamatun lehdet pikkuhiljaa sulkeutua, kunnes lehtien sulkeutuminen oli tosi nopeaa, ja sitten Raamattu pamahti kiinni.

Noin kuukausi sitten Jumala alkoi puhua minulle olohuoneemme ikkunan edessä seisoessani, että AURINKO NOUSEE.

Ymmärsin heti, ettei Hän tarkoittanut fyysistä aurinkoa vaan Jeesusta.

Jeesuksen tulemus on tosi lähellä ja tuhatvuotinen valtakunta on aivan oven edessä. Siitäkin Hän näytti uninäyn aikaisemmin. Olin jossain kukkulan päällä ja katselin laaksoon, jossa perheet istuivat piknikillä ja leijona ja karitsa olivat siinä ihan vieressä sovussa.

Täytyy rukoilla uskovien puolesta, että he eivät pety Jumalaan, kun joudumme olemaan täällä vaivanajassa ja Antikristuksen ajassa. Monet eivät tätä käsitä ja hyväksy, vaikka jo nyt Antikristus vaikuttaa kovasti.

Maran ata! Herramme tule!

13.4.2020

Veikon 2.2.2020 saama sanoma väestönsiirrosta

Sain sanan Jumalalta 2.2.2020. Sana oli VÄESTÖNSIIRTO. Rukoilimme ystävien kanssa, mitä se tarkoittaa. Herra näytti Suomen kartan, jossa näkyi, että ihmiset valuivat pohjoisesta etelään päin. Tuli mieleen Tukholman profetia.

Jouko Pihon kommentti 13.4.2020:

Tukholman profetian ja monien muiden sanomien mukaan Venäjä tulee jossain vaiheessa miehittämään armeijallaan Itä- ja Pohjois-Suomen. Kun näin tapahtuu, on ilmeistä, että osa ihmisistä muuttaa pois miehittämättömän Suomen puolelle.

Tämä on ymmärrettävää, mutta ei välttämätöntä, koska venäläisten miehitys loppuu aikanaan eikä Jumala salli venäläisten tehdä pahojaan Suomessa.

Itse asiassahan venäläiset eivät ole Suomea vastaan, vaan Natoa vastaan, jonka ajatellun tai todellisen uhan vuoksi venäläiset haluavat Pietarin ja Muurmanskin eteen puskurivyöhykkeen. Sen lisäksi venäläiset käyttävät Suomea läpikulkumaana, kun heidän todellinen tavoitteensa on päästä Pohjois-Norjan rannikolle turvaamaan pohjoista merireittiä.

5.4.2020

Morris Cerullon 16.8.2009 Helsingissä julistama profetia väkevästä Hengen voimasta Suomessa

Jumala rakastaa Suomea eri syistä johtuen. Yksi syy on se, että Suomen uskovilla on ollut paljon rakkautta Israelia ja juutalaisia kohtaan.

Jumala antoi minulle seuraavan profetian. Te tulette tulevaisuudessa näkemään jotain sellaista, mitä te ette ole koskaan ennen nähneet, nimittäin väkevän hengellisen voiman (powerful spiritual force), joka on vapautumassa Suomen yli, joka tuo esiin suurimman Jumalan voiman ilmenemisen, jollaista maailma ei ole koskaan ennen nähnyt.

Jouko Pihon kommentti 5.4.2020:

Kohta on kulunut 11 vuotta tästä Morris Cerullon profetiasta eikä se ole vielä toteutunut.

Uskon kuitenkin, että tämä profetia tulee osoittautumaan oikeaksi tulevien vuosien aikana. Cerullon lisäksi nimittäin monet muutkin ovat saaneet samanlaisia sanomia.

Mutta ennen kuin Jumala voi vuodattaa voimansa Hengen Suomen ylle, suomalaiset joutuvat kokemaan monia ahdistuksia, nälkää, puutetta, luonnononnettomuuksia ja venäläisten miehitystä, koska vasta silloin suomalaiset menevät polvilleen anomaan armoa Jumalalta.

Kun suomalaiset näin nöyrtyvät ja etsivät tosissaan Jumalaa, Jumala vastaa antamalla Suomen kokea maailmanhistorian suurimman herätyksen, jossa tapahtuu lukuisten uskoontulojen lisäksi valtavan suuria ihmeitä, parantumisia ja jopa kuolleista heräämisiä.

5.4.2020

Karin 27.3.2020 saama sanoma Suomen taloudesta ja hallituksen vaihtumisesta

Rahaliitto hajoaa. Tulee suuri tuskanhuuto. Tapahtumat vyöryvät kuin lumipallo. Suuret ja mahtavat kaatuvat. Ei ole suurta omaisuutta tilillä, on pelkkä 0.

Ei auta kerätä köyhiltä enää. On kerätty tarpeeksi köyhiltä. Työmiesten palkat huutavat Jumalan puoleen.

Suomen talouden kukkaro on tyhjä. On vain velkahanan alla mitä on.

Suomi, sinun päiväsi ovat menneet. Et kunnioittanut Jumalaa ja Jeesusta Kristusta. Menit riettauteen, halveksit omia vanhempiasi ja nuoria. Veit heiltä työt, jotka annoit vierasmaalaisille.

Saat hävetä tekojasi Suomi. Joudut aloittamaan alusta. Kasaat tavaraa kokoon ja korjaat entistä. Kukkaistutukset vähenevät, on ainoastaan syötäväksi kelpaavia kasveja.

Televisio ei enää kiinnosta, on muuta tehtävää.

Suomen kansa, heitä valheen vaippa päältäsi. Astu aitona Jumalan puoleen.

Tämä juna on vailla jarruja. Siitä tulee romukasa. Sähkönsaanti takkuilee, joten juna ei pääse pysäkille.

Miksi kiire on valtava? Ei tarvita sähköautoja eikä luotijunia. Tarvitaan vain rakkautta itseään ja toisia kohtaan.

Suomen talous on vailla jarruja. Laaditaan veroja tyhjästä. Tehdään salaa asioita. Haetaan lainvoimaa, jolla kansa saadaan lypsetyksi.

Tämä on kansan alasajoa suurpääoman eduksi. Nyt on ryöstöt ryöstetty. Käänny Herran Jumalasi puoleen huutamaan apua.

Hallitus vaihtuu erikoisella tavalla.

Kysellään Jumalalta apua. Ei kysytä maailmalta eikä tietäjähengiltä.

Tässä maassa virtaa pyhän aallot. Avataan Jeesukselle ovi. Halleluja! Amen!

4.4.2020

Karin 26.3.2019 saama sanoma herätyksestä

Minun Sanani valo loistaa vielä Suomen kansan keskellä. Minä annan oikean Sanan, ei väärennettyä, vaan aitoa puhdasta, joka on Pyhällä Hengellä höystettty.

Tämä Jumalan Sanan voima nostaa tämän maan asukkaita viemään Sanaa eteenpäin rajojen ulkopuolelle asti. Sitä ei voi kukaan estää.

Tällä hetkellä koko maa on rappiotilassa aina seurakuntia myöten.

Se tapahtuma mikä tapahtuu, avaa hengen silmät näkemään ja korvat kuulemaan Jumalan pyhiä tekoja.

Suomen kansa rukoilee polvillaan kaikkien niitten tapahtumien keskellä. Huuto kuuluu Jumalan puoleen. Ei nirsoilla, ei pilkata lähimmäistä. Asenteet muuttuvat, alkaa uusi aika, minkä kaltaista ei ole Suomen kansa kokenut.

Vanhukset, lapset ja nuoret huomataan. Vallanpitäjien riisto loppuu. Yrityselämä muuttuu.

Kaupoissa ei ole paljon myytävää. Ruoasta alkaa rukoustaistelu.

Terveyden puolesta huudetaan Jeesusta apuun.

Tämä on Jumalan tahto antaa kansalle uusi mahdollisuus kääntyä Jumalan puoleen. Kaikki nämä saa kansan elämään uutta elämää. Jumala ja Jeesus Kristus saavat suuren kunnian.

Halveksinta loppuu niitä kohtaan, joita Jumala on käyttänyt tässä maassa ja koko ihmiskunnan keskuudessa.

Annetaan kunnia omalle elämälle ja perheenjäsenille, sillä Jumala on antanut kaikille elämän hengen.

3.4.2020

Karin 4.11.2012 saama sanoma viimeisestä exoduksesta

Viimeisen exoduksen avainvaltioita ovat Suomi ja Saksa, joille kuuluu varoitus: älkää olko kuin Mooab ja Edom.

Kun Israelin lapset lähtivät Egyptin maasta, oli kaksi kansaa, jotka eivät sallineet heidän kulkea alueensa kautta eivätkä antaneet heille leipää ja vettä. Toinen oli Mooab ja toinen oli Edom, jotka torjuivat Israelin. Sen takia heitä kohtasi myöhemmin Jumalan tuomio.

3.4.2020

Chuck Piercen v. 1986 saama sanoma Kiinasta

Vuonna 2020 Kiina toimii tavalla, joka johtaa Kiinan maailmanlaajuiseen taloudelliseen ylivaltaan.

2.4.2020

David Wilkersonin v. 1986 saama profetia rutosta

Näen ruton tulevan maailmaan. Ravintolat, kirkot ja hallinto suljetaan. Kulkutauti iskee New Yorkiin ja järkyttää sitä ennen näkemättömällä tavalla.

Rutto pakottaa rukoilemattomat uskovat radikaaliin rukoukseen ja Raamatun lukemiseen. Saarnatuoleista kuuluvat Jumalan miesten kehotushuudot parannukseen,

Kaikki tämä johtaa kolmanteen Suureen herätykseen, joka pyyhkii yli Amerikan ja koko maailman.

1.4.2020

Karin 3.7.2019 saama sanoma ankarista ajoista

Maa murehtii ja itkee kansan riettauden tähden. Ajat tulevat, jolloin kansa itkee tosissaan. Huudon ajat alkavat, remuaminen loppuu.

Suomen väkiluvussa tapahtuu iso muutos. Suomen rajat muuttuvat. Tulee isoja muutoksia.

Suomen kansan päättäjät ovat kauhuissaan ja monet pakenevat. Jäljelle jääneille päättäjille tulee ankarat ajat.

Ei riemuita suurilla palkoilla ja palkankorotuksilla. Suomen kansan toiminta on ajettu alas ulkomaalaisten käskystä.

EU on syöpää pahempi sairaus, joka käy joka kodin sisällä ottaen omansa pois. Tämä on laillistettu ryöstö, joka kalvaa loppuun asti.

Suomen kansan ei olisi pitänyt liittyä Euroopan unioniin. Jumala olisi pitänyt huolen ja antanut tarvittavan avun.

Nyt on liian myöhäistä. Tuho on jo täydellinen. Suomalainen kansallisomaisuus on tuhottu.

Kun kaikki on mennyt, jäljelle jää iso velkataakka, jota ei pystytä maksamaan.

Suomi on orjan ja huutolaispojan asemassa.

Suomi, miksi annoit elämäsi turhuuden leiriin? Käänny Herran sinun Jumalasi puoleen huutamaan apua.

Suomen talouden kukkaro on tyhjä. Kohta velkahanat sulkeutuvat ja tuskan huudot alkavat.

Kansalle yritetään syöttää valhetta, mutta Jumala oikaisee kaikki vääryydet. Vääryyden tekijät joutuvat itse tuomiolle. Alkaa sisäinen kapina ja uusi vallanjako.

31.3.2020

Karin 27.5.2019 saama sanoma talousahdingosta

Kuka hallitsee tätä maata?

Suomen kansan tapahtumat ovat edessä, sille ette voi mitään. Muille maille on annettu valta hallita tätä maata.

Rakkaus puuttuu, tulee suuret soppajonot, joissa on myös parempiosaisia saaden itselleen lisäetuja. Ruokaa etsiviä tulee olemaan paljon.

Työt loppuvat ja rahavirrat heikkenevät. Suuria konkurssiaaltoja tulee tähän maahan. Töitä on vain harvoilla, sekin lähes ruokapalkoilla. Ei ole mainos- ja kuvalehtiä jaossa, paperista on huutava pula.

Rikkaat ovat kauhun partaalla, mihin laittaa rahansa piiloon. Ei ole arvoa rahan voimallakaan. Suuret omaisuudet katoavat tuntemattomilla tavoilla.

Suomi, sinä antauduit kalliiseen leiriin, Euroopan unioniin. Se on ryöstäjien leiri, jossa ei tunneta armoa. Sinne vain halutaan Suomesta ja muista maista muka etuja valvomaan, turhaa kaikki. Suomi, sinun etusi ovat menneet aikoja sitten. Et tule koskaan saamaan, mitä olet sinne leiriin laittanut. Ne ovat menneet pohjattomaan kaivoon.

Suomen kansa hyljätään kuin orpo lapsi, ei jää mitään. Suomen valta, maine ja kunnia sekä kansallisomaisuus on ryöstetty. On vain ikävä muisto tallella, mikä ei auta.

Suomi, olen itkenyt tämän kansan puolesta ja antanut Sanani kuulua. Aivan turhaan, sillä tämä kansa on uppiniskaista.

Suomen kansa, minä annan pasuunoideni soida. Kääntykää minun puoleeni, niin minä käännyn teidän puoleenne. Suomi, sinun rikkautesi on Jumalan valtakunta.

Suomen kansaa on verrattava tuhlaajapoikaan, joka menetti kaiken. Urheiluareenat loppuvat ja suuret kisat taivastielle alkavat.

30.3.2020

Palvelijan 30.3.2020 saama sanoma Jumalan tuomiosta Suomelle

Jeremia 6:11-19:

”Minä olen täynnä Herran vihaa, en jaksa sitä pidättää; vuodata se lapsukaisiin kadulla, niin myös nuorukaisparveen. Sillä niin mies kuin vaimokin vangitaan, niin vanhus kuin ikäloppu.

Heidän talonsa joutuvat vieraille, niin myös pellot ja vaimot; sillä minä ojennan käteni maan asukkaita vastaan, sanoo Herra.

Sillä kaikki, niin pienet kuin suuretkin, pyytävät väärää voittoa, kaikki, niin profeetat kuin papitkin, harjoittavat petosta.

He parantavat minun kansani vamman kepeästi, sanoen: "Rauha, rauha!" vaikka ei rauhaa ole.

He joutuvat häpeään, sillä he ovat tehneet kauhistuksia; mutta heillä ei ole hävyntuntoa, he eivät osaa hävetä. Sentähden he kaatuvat kaatuvien joukkoon, sortuvat, kun minä heitä rankaisen, sanoo Herra.

Näin on Herra sanonut: "Astukaa teille ja katsokaa ja kysykää muinaisia polkuja, kysykää, mikä on hyvä tie, ja vaeltakaa sitä, niin te löydätte levon sieluillenne". Mutta he vastasivat: "Emme vaella".

Ja minä olen asettanut teille vartijat: "Kuunnelkaa pasunan ääntä". Mutta he vastasivat: "Emme kuuntele".

Sentähden kuulkaa, te kansat, ja tiedä, seurakunta, mitä heille on tapahtuva.

Kuule, maa! Katso, minä tuotan onnettomuuden tälle kansalle, heidän hankkeittensa hedelmän, sillä he eivät ole kuunnelleet minun sanojani, vaan ovat hyljänneet minun lakini.”

Nyt on se hetki. Suomen kansa, minä Herra ravistelen sinua ja koettelen sinua. Nyt ei enää vihaani käännetä kokonaan pois vaan tuomioni tulevat.

Minä olen varoittanut sinua usean palvelijani suulla. Varoittanut teitä kirjoituksissa. Kutsunut teitä takaisin, mutta te ette ole kuunnelleet.

Minä Herra nostan tämän kansan kuitenkin vielä ylös niiden muutamien nöyrien tähden, jotka edelleen etsivät minun kasvojani.

Nouskaa nyt rukoukseen minun lapseni, ja te jotka synnissä elätte, katukaa ja etsikää minua. Ehkä minä vielä armahdan ja lyhennän tämän kärsimyksen aikaa, ennen kuin annan lopullisen tuomioni tulla.

Sain tämän sanoman tänä aamuna, kun luin Raamattua.

30.3.2020

Karin 13.6.2018 saama näky maatalouden muutoksesta

Näin ensin kuin filminauhana maatalon ja lehmiä laitumella. Lehmät olivat laihoja ja niiden kylkiluut näkyivät.

Isäntä ja emäntä olivat pellon reunalla itkemässä.

Talon pihalla oli uudenaikainen traktori. Isäntä meni ohjaimiin ja katsoi polttoainemittaria, ei polttoainetta ja katsoi kukkaroa, ei rahaa.

Emäntä meni keittiöön laittamaan ruokaa ja katsoi jääkaappiin, joka oli lähes tyhjä.

Minulle näytettiin, että isoista paikoista tehtiin pieniä navettoja, kahden kolmen lehmän navettoja.

Sanottiin, että uudet koneet joutuvat museoon ja vanhat koneet otetaan käyttöön.

Ravihevoset on neuvottava työntekoon.

Suomessa alkavat ajat, joita ei ole koskaan ennen koettu.

Sain 25.6.2018 lisänäyn, jossa maatalon pellon reunalla odotti karja-auto ja eläimiä tuotiin autoon. Toisella puolella odotti ulosottomies. Peruspylväät on murrettu alas.

Jouko Pihon kommentti 30.3.2020:

Näin tulee käymään. Polttoainepulan takia uudet maatalouskoneet ovat hyödyttömiä ja tehomaataloutta ei voida enää harjoittaa.

Sen sijaan Suomi siirtyy takaisin pientiloihin ja käyttämään hevosvetoisia koneita ja kuljetuksia.

29.3.2020

Tauno Rantalan 20.2.2008 saama sanoma tulevasta herätyksestä

Rakkaani, Minä joudun teille sanomaan tänään, että se herätys, jota te odotatte ja olette rukoilleet, se ei tule sillä tavalla kuin te olette ajatelleet sen tulevan, vaan se herätys tulee kyynellaakson kautta, josta te olette kuulleet.

Tämän ktuksia.ansan keskelle tulee sellainen este, sellainen, joka näkyy joka päivä kaupungeissa, kylissä, maaseutupitäjissä, tulee sellainen, joka on joka päivä näkyvissä, joka myös samalla leikkaa tätä korkeaa elintasoa matalaksi.

Mutta älkää, rakkaani, jääkö valittamaan sitä. Paluuta ei enää ole siihen entiseen. Älkää jääkö paikoillenne, kun tämä alkaa näkyä ja tuntua, vaan Minä sanon teille, silloin on todellisen herätyksen aika, teidän rukouksiinne vastataan, teidän työtovereitanne, naapureitanne, sukulaisianne tulee uskoon.

Silloin on väkevät rukousvastaukset näkyvissä, ja saman aikaisesti kun Minä vuodatan väkevän Pyhän Henkeni vaikutuksen ja sateen tämän kansan keskelle, samalla Minä tuon esiin ne astiat, joita on valmistettuina. Ne henkilöt ovat monen hiontavaiheen, jopa epätoivoisten laaksojen kautta käyneet, sen tähden, että ihminen ei ota kunniaa, sitä kunniaa, joka tulee elävälle Jumalalle, kun Minä alan näitä astioitani käyttämään.

Minä vuodatan sellaisen voitelun, ilmestyksen hengen, profeetallisen hengen, voimatekojen lahjat Minä vuodatan näihin astioihin. Ja kun nämä astiat ovat kouliintuneet, eivät enää itse ole itsessään mitään, silloin he antavat kaiken kunnian Minulle, vaikka Minä teen sellaisia uutta luovia ihmeitä, voimatekoja, että syntymästä saakka olevat epämuodostuneet jäsenet, ne tulevat oikenemaan ihmisten silmien edessä. Nämä astiat eivät ota enää itselleen mitään kiitosta eikä kunniaa, koska he tietävät, että ovat tehneet vain sen, jonka ovat velvolliset tekemään. He ovat vain astioita, mutta ihmeet ovat taivaan Jumalan. Jokainen ne nähtyään ja kuultuaan joutuu toteamaan: tämä ihminen ei ole voinut näitä tehdä, vaan tässä on toiminnassa elävän Jumalan uutta luova voima.

Älkää jääkö, ystävät, älkää jääkö paikoillenne ihmettelemään, niin kuin tämän maailman ihmiset, vaan lähtekää liikkeelle, sillä Minä tarvitsen teitä jokaista. Kun te antaudutte Minun käsiini, te tulette teillä, kujilla, aitovierillä synnintunnossa olevia ihmisiä päästämään syntisiteistä ja kahleista. Te julistatte heille vapauden Jeesuksen nimessä ja veressä. Silloin teitä tarvitaan. Silloin on väkevät rukousvastaukset näkyvissä, silloin on todellinen herätys, taivas lähtee liikkeelle.

Sen tähden, rakkaani, olkaa rohkealla, turvallisella mielellä, sillä teidän Herranne Jeesus, Hän valvoo ja Hän voittaa ja lähtee voittamaan teidän kanssanne suuren kalansaaliin tästä maailmasta. Ja kun valittujen luku on tullut täyteen, silloin näiden voitettujen sielujen kanssa te nousette Minua vastaan yläilmoihin, pilviin, ja silloin on palkan maksun päivä teille jokaiselle. Te saatte siitä haavoitetusta kädestäni palkan kukin uskollisuutenne mukaan.

Olkaa kestäväisiä rukouksessa vielä hetken aikaa taistellen, ja sitten Minä lähden liikkeelle, ja te saatte olla tässä työssä mukana, sanoo teidän Herranne Jeesus.

29.3.2020

Tauno Rantalan 17.11.2007 saama profetia Suomen kansalle

Suomen kansalle!

Näin sanoo Herra: Minä olen sama Jumala, joka aikaisemminkin olen puhunut tämän maan päättäjille ja kansalle etsikkoajasta saman profeettani kautta.

Minä olen katsellut, kuinka tämä kansa ja yksilöt elävät syvällä syntielämässä. Ei ole Jumalan pelkoa. Tosin on tässä kansassa pieni joukko, joka pelkää ja rukoilee Jumalaa siunaten myös omaisuuskansaani Israelia.

Nyt on tultu sille rajalle, että synnin mitta on tullut täyteen. Minä en voi sietää enempää. Ja Minä Herra päätökseni mukaan annan tulla tähän maahan ahdingon ajan ja samalla otan pois tätä korkeaa elintasoa. Minä arvostan niitä, jotka vievät elintarpeita toisiin maihin, että ei niin paljon ruokaa menisi hukkaan. Tulee ahdinko, joka näkyy ja kuuluu joka päivä. Verenvuodatusta en anna tulla. Minä annan tämän ahdingon tulla hyvin äkkiä.

Siihen ei ehdi apuun EU eikä YK, koska se tulee Minulta.

Silloin kun tämä tapahtuu, te käytte polvillenne ja alatte huutaa minun puoleeni. Niinä päivinä Minä herätän synnintunnon ja silloin te heräätte tekemään parannusta Jumalan pilkasta, kaikista haureuksistanne, juoppouksistanne, saatanan palvonnastanne, öisistä orgioistanne, alastomuuksistanne ja hirvittävistä synneistänne.

Minun pitäisi kohta pyytää anteeksi Sodoman ja Gomorran kansalta, jotka Minä hävitin syntielämän tähden, jos en puuttuisi tähän kauheaan elämän menoon. 1. Moos. 19:15-29.

Minä annan mahdollisuuden kääntyä pois pahuudestanne. Sillä Minulle ei ole mieleen jumalattoman kuolema, vaan kun hän kääntyy pois pahuudestaan, niin hän saa elää. Hes. 18:23.

Minä nostan miehiä ja naisia, jotka varustan sellaisilla armolahjoilla ja valtuuksilla, että kaduillakin kulkevia, synnintunnossa olevia ja myös sairaita he julistavat vapaiksi ja terveiksi.

Ne ovat niitä päiviä, jolloin rukoilijoiden rukouksiin vastataan ja korjataan satoa Jumalan valtakuntaan. Monia tunnustekoja ja ihmeitä Minä teen ja osoitan epäuskoisellekin ihmiselle, että on olemassa elävä Jumala, jolle ei ole mikään mahdotonta.

Minä rakastan niin paljon tätä kansaa, että Minä armossani tämän kaiken teen, tutkien jokaisen ihmisen henkilökohtaisesti, tahtooko hän tulla minun tyköni ja pelastua iankaikkiseen elämään.

Minä olen antanut Poikani Jeesuksen kuolemaan, että jokaiselle, joka Häneen uskoo, annetaan Poikani veren kautta synnit anteeksi.

Tämä on Minun sanomani tälle kansalle tulevista päivistä. Herra ei tee mitään ilmoittamatta siitä palvelijoillensa profeetoille.

Muistiin merkinnyt Espoossa 17.11.2007

Tauno W. Rantala saarnaaja

29.3.2020

Pastori Jonh W. Matutisin saama näky lopunajasta

Kun rukoilin aamulla, Jumala antoi minulle näyn.

Hän näytti minulle valtavan maailmanlaajuisen liikehdinnän.

Näin itseni kävelemässä rannalla. Yhtäkkiä kuulin voimakkaan boom boom äänen, joka voimistui voimistumistaan.

Se ei ollut meren eikä tuulen ääni, kaikkialla ulkona oli hiljaista, meri oli täysin tyyni. Syvä jylinä kuulosti siltä kuin vuoret olisivat sortumaisillaan. Väkivaltainen ääni, jota en ollut koskaan ennen tätä kuullut, tuli valtameren takaa, erittäin kaukaa. Ääni voimistui niin vahvaksi ja voimakkaaksi, että maa alkoi täristä. Se kuulosti matalalta bassotrumpetin ääneltä. En ole koskaan kuullut sen kaltaista matalaa bassoääntä niin kaukaa. Ilma väreili. Kaivoin kuopan hiekkadyyniin ja odotin kasvot maahan pain nähdäkseni, mitä tästä luonnonnäytelmästä seuraa.

Koska värähtely ei loppunut vaan voimistui, näin itseni alkavan rukoilla ja puhua Jumalan kanssa. Kuulin äänen sanovan: ” Älä pelkää, lapseni. Tämä on kutsuni toimintaan, merkkiääni toisesta maailmasta. Kutsun kansaani tulemaan esiin. Minä tärisytän maata ja merta. Syntiset ja jumalattomat kuolevat pelosta ja tulevien tapahtumien odotuksen pelosta. Ymmärrä, lapseni, että taloudellinen kriisi oli näiden asioiden alku. Se oli vasta tuhon alkua. Tämän hetken yhteiskunnan perustukset tulevat järisemään niin, että ihmiset menettävät kaiken, mitä ovat tähän mennessä saavuttaneet ja säästäneet. Kaikki yhdyskunnan perusrakenteet ja suojaukset tulevat romahtamaan. Monen ihmisen elämästä tulee erittäin vaikeaa. Yleinen turvallisuus katoaa ja rikollisuus lisääntyy niin paljon, että elämä maapallolla on uhattuna. Mutta sinut, joka pelkäät nimeäni, pelastan tuholta. Pidän suojaavan käteni ympärilläsi.”

Vaikka ei tuntunut tuulen henkäystäkään eikä meressä näkynyt pienintäkään aaltoa, jyrinä oli niin voimakasta, että sydämeni meinasi pysähtyä. Sitten ajattelin, että minäkin kuolen nyt. Mutta Herra sanoi minulle: ”Lapseni, älä pelkää. Sinä saat elää ja jatkaa töistäni julistamista. Nouse ylös, mene kotiin ja puhu rakkaillesi. Kerro heille, että poikani tulo on lähellä, hän on jo ovella. Laitan kaiken liikkeelle hakeakseni kansani kotiin. Ja nyt irrotan heidät kaikesta, mikä pidättelee tai estää heitä.”

Kun nousin ylös totellakseni Jumalan ääntä, aloitellessani kotimatkaa, näin useita ihmisiä makaamassa dyyneissä. He olivat lähteneet taloistaan juosseet kohti merta nähdäkseen ja kokeakseen tämän erikoisen luonnonnäytelmän. He makasivat mahallaan, kuin halvaantuneina, aivan niin kuin minäkin muutamaa minuuttia aiemmin. Kun ohitin heidät mennäkseni kotiin, huolimatta jatkuvasta etäisestä jyrinästä, nämä ihmiset kutsuivat minua ja sanoivat: ” Olet hullu, et voi mennä kotiin tässä tilanteessa, se on liian vaarallista.” Sitten he hautasivat päänsä vielä syvemmälle hiekkaan, koska he pelkäsivät, mitä seuraavaksi tapahtuisi. He eivät halunneet enää kuulla tai tietää mitään.

Sitten Jumala sanoi minulle: ”Teille, lapseni, jotka pelkäätte nimeäni, tämä on liikekannallepanon päivä. Teille nousee pelastukseni aurinko, jonka avulla kokoan todelliset lapseni ja yhdistän heidät uudelleen. Mene, poikani, ja kerro tästä niin monelle kuin mahdollista.”

Kysyin Herralta: ”Mitä minun pitäisi kertoa heille?”

Hän sanoi: “Kerro lapsilleni, että heidän ei pidä enää huolehtia katoavasta, vaan päinvastoin heidän pitäisi huolehtia kuolemattomista ja ikuisista asioista. Heidän tulee etsiä minua ja opiskella sanaani. Heidän pitäisi antaa toisilleen anteeksi niin kauan kun on vielä aikaa, ja heidän tulisi solmia rauha keskenään. Heidän ei pitäisi kadehtia toisiaan tai osoittaa toisiaan sormella. Heidän ei myöskään pitäisi syyttää tai epäillä toisiaan. Kaikkien tulisi tehdä se, mitä heidän oletetaan tekevän ja mitä pystyvät tekemään. Neuvo heitä vapauttamaan itsensä kaikesta turhasta ja lopettamaan ajoittaisen oikeuksiensa puolesta taistelun. Tästä eteenpäin minä takaan teidän oikeutenne ja tarjoan teille oikeudenmukaisuutta. Maailmassa tulee tapahtumaan suuria muutoksia, jokaisella elämän alueella. Siksi sopeudu ja ole valmis. Mikään ei tule olemaan ennallaan.”

Mitä pidemmälle menin rannasta sitä vähemmän kuulin jyrinää, vaikka mielestäni ääni voimistui voimistumistaan. Minusta tuntui kuin minut olisi laitettu turvaan korttikoteloon.

Kuulin Herran äänen sanovan: ”Turvaan lapseni omalla tavallani. Tulet näkemään kaiken, mitä tulen tekemään maailmalle. Maailma kokee kaikki Egyptin vitsaukset ennen kuin otan lapseni luokseni, ennen kuin faarao vapauttaa teidät ainiaaksi. Kansani, pysykää yhdessä! Seiskää rinta rinnan, rohkaiskaa toisianne. Pian olette tehneet sen!”

Se on viimeinen asia, jonka tuon näystäni mukanani.

Ajatellessani kaikkea näkemääni, ja mitä minun pitäisi tehdä, Herra sanoi minulle: ”Levitä kansalleni tätä ilmestystä, jonka annoin sinulle aamulla koskien liikekannallepanoani ja rohkaise heitä tekemään samoin, koska olen jo ovella (tulen pian). Ja kerro heille, erityisesti kansalleni, että heidän tulisi olla vakavissaan suhteessaan Jumalaan, ennen kuin on liian myöhäistä.”

Kun sain tämän viestin, tunsin, että raamatulliset ”tuskat” ovat alkamassa.

Katso Ilm. 8:13/9:12/11:14, 2. Moos. 19:14-19, Sakarja 9:14, Jesaja 18:3, Sefanja 1:14-16, Ilm. 8:9.

Auta minua levittämään tätä viestiä maailmanlaajuisesti. Lähetä se ystävillesi ja tuttavillesi. Levitä sitä naapurustossasi, kirkossasi ja seurakunnassasi. Käännä sitä muille kielille.

Herramme hengellinen maihinnousu on lähellä, ja meidän tulee olla valmiita.

Maranatha! Herramme on tulossa.

29.3.2020

Reinhard Hirtlerin Puolassa 28.4.2019 saama sanoma Euroopalle

Herra sanoo: Kutsun teitä valmistautumaan!

Eurooppaan on tulossa aika, jolloin monet ovat hyvin epätoivoisia. Seuraavien 17 kk:n aikana tulee olemaan paljon ravistelua. Monia kauheita asioita kuullaan Euroopasta. Monien ihmisten elämää ravistellaan. Ihmiset ovat epätoivoisia eivätkä enää tiedä, mistä saa tulevaisuuden toivoa. Mutta minä sanon omilleni: Valmistautukaa, koska tämä on teidän hetkenne loistaa kirkkaasti. Tämä on teidän hetkenne osoittaa minun kirkkauttani elämänne kautta. Kyseessä on aika antaa epätoivoisille toivoa, jota he ovat etsineet.

Herra sanoo, että omieni Euroopassa tulee valmistautua. Nyt on aika, jolloin en salli ihmisen korottaa itseään. Tämä on aikaa, jolloin Kirjoitukset toteutuvat. Kaikki, mikä voi järkkyä, tulee järkkymään. Koska tulette näkemään valtakunnan, joka ei järky.

Sanon omilleni: Valmistautukaa tätä hetkeä varten Euroopassa.

Yhdistän kansani, ne, joilla on samanlainen sydän. Yhdistän ihmiset, joilla on totinen sydän minun suunnitelmilleni eikä heidän omalle ohjelmalleen. Ja ne kansastani ja johtajista, joilla on ollut omat suunnitelmansa, tulevat näkemään miten heidän palvelutehtävänsä romuttuvat. He tulevat näkemään, miten heidän elämänsä hajoaa. Sillä Herra sanoo: Minä rakastan syvästi tätä maanosaa. Ja olen nähnyt sen tuhon, jonka humanismi on aiheuttanut. Olen nähnyt myös sen tuhon, mitä monet demoniset opetukset ovat aiheuttaneet tälle mantereelle. Ja olen kuullut niiden huudon, joilla ei ole enää jäljellä tulevaisuutta eikä toivoa.

Herra sanoo: Olen valmis tekemään jotakin, jota Eurooppa ei ole koskaan nähnyt. Ja kutsun omaa kansaani olemaan siinä mukana. Siksi kutsun kansaani valmistautumaan olemaan osallisena siinä, mitä minä tulen tekemään Euroopassa. Nyt ei ole aika rakentaa omaa palvelutehtävää eikä ole aika ajaa omia suunnitelmia. Nyt on aika olla minun suunnitelmissani, tarkoituksissani ja sydämeni mukaisesti.

Monet teistä ovat pettyneet – olette pettyneet ihmisiin, joihin olette luottaneet. Herra sanoo: Minä halusin, että petyit, koska luotit ihmiseen etkä minuun. Halusin tämän pettymyksen johtavan sinut takaisin alkulähteelle, joka olen minä. Ja kun sinä käytät tätä kärsimääsi tuskaa ihmiseen pettymisestä niin, että tulet takaisin minun luokseni, joka olen toivon lähde, ja ojennat sydämesi minun sydämeni mukaiseksi, valmistaudut olemaan osana sitä, mitä tulen tekemään tässä maanosassa.

Herra sanoo: Älä välitä siitä ravistelusta, mitä näet ympärilläsi, äläkä välitä siitä poliittisen maailman ravistelusta, mikä tapahtuu Euroopassa. Huomaa, miten poliittinen korruptio paljastuu EU:ssa. Katso, miten tuon julkisiksi asiat, jotka on puhuttu salassa. Herra sanoo: Kaiken tämän tarkoitus on valmistaa Eurooppa sitä sadonkorjuuta varten, joka on tulossa.

Tästä syystä sanon kansalleni: Valmistautukaa! Ojentakaa sydämenne minun sydämeni mukaisiksi. Hylätkää omat suunnitelmanne, joita olette toteuttaneet niin kauan.

Herra sanoo, että muutaman seuraavan viikon aikana (2019) Hän tulee vapauttamaan uuden esirukouksen Hengen omiensa ylle Euroopassa. Kyse ei ole samanlaisesta esirukouksesta, jota on aiemmin ollut. Ihmiset sanovat, että tulee rukoilla, jos etsit minun kasvojani. Nyt on kyse esirukouksesta, joka on syntynyt minun Hengestäni. Kun Henkeni herättää lapseni keskellä yötä, he alkavat itkeä minun kyyneleitäni. Kun Henkeni liikkuu lasteni työpaikoilla, he jättävät työnsä ja alkavat itkeä minun kyyneleitäni.

Herra sanoo: Teen yliluonnollista verkostoitumista omieni keskuudessa Euroopassa ja yhdistän lapseni tällä mantereella yliluonnollisesti. Isot konferenssit suurine puhujineen eivät houkuttele heitä. Heitä ei enää vedä ihmisen voima tai maine. Heitä vetää vain minun Henkeni, jolla on uskomaton tavoite. Ja ne, joilla on korva, kuulevat. Ja ne, joilla on korva, hylkäävät omat pyrkimyksensä.

Mutta on niitä, jotka eivät kuuntele, ja niitä jotka jatkavat omia uskonnollisia pelejään. Tulee olemaan niitä, jotka sanovat: 'Herra kehotti minua tekemään näin', mutta he puhuvat omasta sydämestään. Ja he jatkavat suurten tapahtumien järjestämistä. Mutta näissä tapahtumissa ei ole elämää. Koska se, mitä minä teen Henkeni kautta, on hyvin erilaista. Minä yhdistän kansani yliluonnollisella tavalla. Kyseessä on sydänten yhteys. Henkilökohtaiset tavoitteet eivät ole tärkeitä. He kaikki kuulevat saman äänen. He kuulevat Pyhän Hengen kutsun olla osallisena sadonkorjuussa.

Herra sanoo, että on ihmisiä, joita ei vielä tänään tunneta, mutta huomenna he ovat osa siitä, mitä minä teen tällä mantereella. On ihmisiä, jotka ovat hyvin tunnettuja kristillisissä, hengellisissä piireissä tässä maanosassa. Mutta huomenna he ovat jo historiaa, koska heidän sydämensä ei ole yhtä minun sydämeni kanssa.

Minä kutsun kansaani valmistautumaan. Ja seuraavien kuukausien aikana monet lapseni näkevät profeetallisia unia. Nämä unet ovat kuin palapelin palasia. Omani alkavat puhua näistä unistaan. Ja kun ne laitetaan yhteen, niistä muodostuu kaunis kuva. Kun omani alkavat kertoa profeetallisista unistaan, palaset alkavat loksahtaa paikoilleen. Yhdellä ihmisellä ei ole koko kuvaa, tarvitaan lapseni kokoamaan palat yhteen.

Kun omani jakavat profeetallisia uniaan, minä nostan esiin niitä, joilla on profeetallinen unien tulkintakyky. Ja niille teistä, jotka menneisyydessä ovat tulkinneet profeetallisia unia, mutta lahja on pettymysten vuoksi jäänyt käyttämättömäksi, Herra sanoo nyt: Minä herätän sen lahjan toimimaan uudelleen.

Ja niiden sydämet, jotka on kutsuttu ymmärtämään profeetallisia unia ja symboleja, minun Henkeni sytyttää. Heidän sydämessään tulee olemaan vahva jano ymmärtää profeetallisia sanomia ja unia. Minä yhdistän nämä ihmiset. Ja antamani näyt laitetaan yhteen, ja siitä tulee kaunis kuva. Siinä on Kristus korotettuna Euroopan yllä. Tämä on se kuva, jonka annan kansalleni.

Mutta Herra sanoo: Muista että sinun on valmistauduttava saattamalla sydämesi olemaan yhtä minun sydämeni kanssa. Ei pyytämällä minua siunaamaan sitä, mitä olet tekemässä vaan huutamalla sydämesi syvyydestä minun valtakuntani tulemista ja minun tahtoni tapahtumista. Ja ne, joiden sydämessä on tämä huuto, heidän sydämensä ovat yhtä minun sydämeni ja tarkoitusteni kanssa. Ja minä käytän heitä voimallisesti valtakunnassani.

Kristilliseen maailmaan Euroopassa on tulossa muutos. Kukaan ihminen ei voi pysäyttää tätä muutosta. Sillä Herra sanoo: Olen vuodattanut niin monia kyyneleitä tämän mantereen vuoksi. Olen itkenyt niin paljon tämän mantereen kansojen vuoksi. Herra sanoo: Asiat muuttuvat tämän mantereen kristillisessä maailmassa.

Kuuluisat kristilliset johtajat eivät ole enää kuuluisia; ne jotka tavoittelevat omia valtakuntiaan; ne, jotka rakentavat korkeita torneja ja laittavat nimensä niiden huipuille – näistä tulee merkityksettömiä nopeasti.

Mutta on niitä, jotka eivät koskaan halunneet rakentaa tornia. He ovat vain halunneet rakentaa asumuksen tai pyhäkön, jossa Henkeni voi asua. He ovat niitä, joista tulee merkittäviä. Sillä minun mielisuosioni on temppelissä, jossa Henkeni on kotona, jossa Henkeni on hyvä olla.

Katso ja huomaa: asiat Euroopassa tulevat muuttumaan!

29.3.2020

Karin 10.12.2013 saama profetia Suomelle

Niin kuin puu kaadetaan, niin kaadetaan Suomen ylpeys ja korska. Nouseeko kirves hakkaajaa vastaan, korskeileeko saha kaatajaa vastaan?

Tämä kansa on riemuinnut väärällä tavalla. Se ei ole ollut riemua, vaan suruun valmistautumista pitkällä aikavälillä.

Poikani, tyttäreni! Suomen tilanne on kelvoton. Sen päättäjät ovat moraalittomia, itsensä auttajia ja alaistensa hylkääjiä.

Olen katsellut Suomen kansan menoa viime sodasta lähtien. Olen antanut monelle saarnamiehelle ja –naiselle varoittavat sanat. Kovakorvainen ja uppiniskainen on tämä kansa.

Suomen kansalaiset! Katsokaa omaa elämäänne ja perheittenne elämää. Älkää antako lapsianne tuleen väärien arvojen alle. Pitäkää heistä huolta.

Jes. 44:6.

28.3.2020

Karin 21.10.2007 saama sanoma Suomelle

Minä olen Herra, sinun Jumalasi: älä pidä muita jumalia. Nämä sanat minä olen antanut kuulua iät ja ajat. Turmion olette tuottaneet omalle kansallenne. Rakkaat lapseni, minä tuon Sanani näkyviin ja kuuluviin.

Maa missä asutte on tuhon partaalla, ihmiset ovat luopuneet minusta.

Vaikka teillä on mahtavia kokouksia, niistä puuttuu minun Pyhä Henkeni, sillä niistä on tullut suuria rahankeruujuhlia, joihin en minä mahdu.

Mihin olette unohtaneet omat köyhänne, jotka ovat teidän keskellänne?

Suomen kansa, katso päiväsi tulee, jolloin sinä joudut luopumaan kaikesta, mikä sinua on kiehtonut, siitä mihin sinä olet rakastunut. Sinun kättesi työt ovat sinulle rakkaita. Olet unohtanut pelastuksesi kallion, johon sinun on luotettava.

Tämä maa ajautuu vararikon partaalle, josta on vaikea nousta. Entinen raha tulee käyttöön, joka on arvossaan. Sitä on vain harvoilla. Tulee myös ajat, jolloin maatyö on arvossaan. Ihmiset tulevat olemaan kauhun ja sekasorron partaalla.

Lapsiperheet ja vanhukset ovat hoitopaikoissa. Palkkaturva on kadonnut. Ei lakkoilla palkkojen nostamisen puolesta. Jos olisitte olleet nöyriä minun Sanalleni, olisin armahtanut teitä.

Minä suren sitä käytöstä, joka teillä on menossa. Irralliset sukupuolisuhteet, juoppous ja väkivalta.

Tämä kansa joutuu käymään nöyryytyksen koulun. Oppimaan elämän arvot vielä uudestaan. Pyytämään anteeksi ja saamaan anteeksi sekä oppimaan mitä oikea rakkaus on.

28.3.2020

Sisaren 22.3.2020 saama profetia Suomesta

Kuulkaa lapseni, älkää pelätkö, minä olen teidän Isänne ja te olette minun lapsiani.

Minä otan koronan pois. Suomeen tulee heti perään taloudellinen ahdinko.

Minä Herran annan sellaisen ajan, jossa korjaan eloni. Pieni Suomenmaa tulee sellaiseen minun voimani aikaan, että koko maailma saa nähdä ja kuulla, mitä tapahtuu pienessä Suomessa.

Minä Herra itse valitsen, ketä minä käytän.

Jotkin seurakunnat, joilla on vain nimi, lopettavat toimintansa.

Jouko Pihon kommentti 28.3.2020:

Tämä sisaren saama sanoma on linjassa monien muiden samansisältöisten profetioiden kanssa eli suomalaiset tulevat kohtaamaan suuria taloudellisia vaikeuksia, mutta Suomessa puhkeaa myös ennen näkemättömän voimakas hengellinen herätys, jonka johdossa on Jumalan valitsema profeetta.

27.3.2020

Karin 17.9.2004 saama sanoma Suomen kohtalon hetkistä

Suomen kansaa on kohtaava kohtalon hetket, sillä he ovat hyljänneet esi-isien tekemän työn, Suomen vapaustaistelun, isien rukoukset, Jumalan armon ja lähimmäisen auttamisen.

On tullut itsekkyys, omaan napaansa tuijottaminen, heikkojen ja sorrettujen heitteille jättäminen.

Jeesus sanoi: ”Köyhät teillä on aina keskuudessanne, ja milloin tahdotte, voitte heille tehdä hyvää, mutta minua teillä ei ole aina.”

On romutettu Jumalan antama laki ja armo.

Vielä annetaan viime hetkellä mahdollisuus, mutta se hetki on lyhyt.

Se aika, jossa elämme, on synnin ja saastan turmelema. Uskovat, antakaa Jeesuksen puhdistaa elämänne.

1. Piet. 1:7 ja Jer. 16:10,11.

24.3.2020

Tuija Suistomaan 24.3.2020 näkemä uninäky ruokaihmeestä

Minua pyydettiin järjestämään syömistä 30 hengelle. Mutta minulla ei ollut taloudellista mahdollisuutta toteuttaa pyyntöä. Tyhjä ruokalautanen kädessä kyselin, voisiko kukaan avustaa ruuan hankkimisessa.

Kukaan ei antanut lanttiakaan kuka milläkin perusteella, ei edes paikallinen rikas mies, joka tavallisesti otti osaa kustannuksiin.

Päätin kuitenkin ottaa riskin ja yrittää järjestelyjä.

Seuraavaksi minulle näytettiin, miten minussa asuva Pyhä Henki alkoi toimia. Pitelin tyhjää lautasta kaksin käsin. Minkään muun koskematta lautaseen se alkoi yhtäkkiä muuttua eri kokoisiksi sirpaleiksi. Ymmärsin, mistä oli kysymys ja huusin toisille riemua täynnä: ”Katsokaa, Jumala enentää!”

Näkijän kommentti.

Luoja Jumalamme teki luomiskertomuksessa Sanallaan olemattomat olevaisiksi ja näkymättömät näkyväisiksi. Ruokkimisihme on tuttu esimerkki enentämisestä. Meidän Herramme ja Vapahtajamme on sama tänäänkin. Hän voi kerryttää puuttuvia koronavarusteita, täyttää tyhjät lautaset ja tasapainottaa saldot.

Näyn jälkeen mieleeni nostettiin vanha laulu: ”Pyydä, niin paljon saat, etsi, niin löydät tien, kolkuta, niin ovi aukee; se sinullekin avataan.”

22.3.2020

Ingriidin 22.3.2020 saama sanoma vallankumouksesta Venäjällä

Herra puhui minulle. Venäjällä tulee vallankumous ja sen myötä uusi presidentti. Googin sota syttyy.

Kaikki liittyy myös Suomen kohtaloihin. Paavo Väyrynen tulee presidentiksi Suomessa.

21.3.2020

Millan v. 2018 näkemä näky lohikäärmeestä

Näin näyssä tulta syöksevän lohikäärmeen, joka oli ikään kuin kokonaan tulessa ja kiertyi koko maapallon ympärille, hyvin nopeasti suunnilleen päiväntasaajan pohjoispuolelle, ihan päiväntasaajan linjaa noudattaen, mutta tuli levisi melkein kaikkialle, pahiten tietysti tulilohikäärmeen alla ja lähellä oleviin alueisiin.

Lohikäärmeen pää oli Pohjois-Italiassa ja ruumis sekä hyvin pitkä, kapeneva pyrstö piiskaasi ja kietoutui itään päin, maapallon ympäri.

Lohikäärmeen pää syöksi tulta länteen päin vihaisena. Pyrstö ulottui lopulta lohikäärmeen päähän ja suuhun asti.

Eniten lohikäärmeen alla ollut päiväntasaajan pohjoisempi osa näytti mustalta.

Lopulta lohikäärme paloi ja poltti nopeasti itsensä pois.

Näyn saatuani ajattelin, että se liittyisi ehkä väärien uskontojen leviämiseen, mutta näky jäi minulle mietintään ja kysymysmerkiksi.

Olen viime aikoina ajatellut, että parin vuoden takainen näkyni oli mahdollisesti tähän koronaviruspandemiaan liittyvä.

Jouko Pihon kommentti:

Lohikäärme on Saatanan symboli, kuten Ilmestyskirjan 20. luvun jae 1-2 sanoo, että Jeesuksen palattua takaisin maan päälle ja voitettuaan Antikristuksen Harmageddonin taistelussa taivaasta tulee alas enkeli, jolla on kädessään syvyyden avain ja isot kahleet. Enkeli ottaa kiinni lohikäärmeen, tuon muinaisaikojen käärmeen, jonka nimet ovat Paholainen ja Saatana ja panee sen kahleisiin tuhanneksi vuodeksi, syöksee sen syvyyteen ja lukitsee syvyyden oven.

Lohikäärme on myös ateistisen Kiinan symboli. Koronavirus alkoi levitä Kiinasta, joten sillä tavalla tämä Millan näky liittyy myös tämän epidemian leviämiseen, varsinkin myös sen takia, että lohikäärmeen pää oli Pohjois-Italiassa eli Lombardiassa, jossa on ollut enemmän kuolemantapauksia kuin muualla Italiassa.

20.3.2020

Chuck Piercen syyskuussa 2019 saama profetia rutosta 

Chuck Pierce profetoi syyskuussa 2019: ”Me tulemme kohtaamaan ruton kaltaisen hyökkäyksen, joka koettelee meitä pääsiäiseen 2020 asti. Maailman kansat joutuvat tuolloin kiihtymyksen ja sekamelskan valtaan.”

Jouko Pihon kommentti:

On huomattavaa, että tämä profetia on annettu hyvissä ajoin ennen koronaviruksen leviämisen alkamista.

On myös merkille pantavaa, että tässäkin sanomassa puhutaan pääsiäisestä epidemian loppuaikana, kuten esim. aiemmin julkaisemassani Sarin näyssä.

Senkin voisin tässä todeta, että on mielenkiintoista, että Suomen hallituksen poikkeustila-aika loppuu juuri 13.4.2020 eli toisena pääsiäispäivänä.

20.3.2020

Sarin 9.3.2020 saama näky koronaviruksesta, Italiasta ja Euroopasta

Näin näyn Euroopan kartasta. Italiasta nousi musta, iso, karvainen, kädellinen ja jalallinen jättiläinen. Se kohottautui pystyyn molemmille jaloilleen ja kohotti karvaiset kätensä pystyyn ja riemuitsi.

Hetken kuluttua jättiläinen kaatui suorilta jaloilta koko Euroopan päälle, pää tänne Suomea kohti. Tänne hipaisi vain pieni osa, Euroopan ylle pahiten.

Kartalla Espanja ja Ranska erotettiin, tuli ikään kuin railo muuhun Eurooppaan nähden.

Ilman Jumalan sallimusta ei tapahdu mitään. Heti näyn jälkeen näytettiin ovi auki taivaaseen. Herra saa pahankin palvelemaan hyvää. Tulee herätyksen ajat, sieluja pelastuu, Euroopan herättelyä, tempaus lähestyy, viimeinen suuri sadonkorjuu ja rakkauden herätyksen aika.

Italia, Espanja ja Ranska ovat nyt pahiten kärsineet koronavitsauksesta - ovat ensimmäisessä aallossa. Muu Eurooppa seuraa toisessa aallossa.

Goljat kaatuu, kun nyt yhtenä rintamana piskuinen kansamme nousee paastoon ja rukoukseen pääsiäiseen asti.

Nyt on viisaiden neitsyeiden lailla oltava hereillä ja valvottava ja rukoiltava hengessä ja totuudessa. Herätkää ja ottakaa Jumalan armeijassa paikkanne linjastossa. Se muuttaa kansamme kohtalon.

Herra Sebaot kutsuu – pasuuna totisesti soi. Sotajoukkojen rivistöt on saatava yhtenäisiksi palvomaan elävää Jumalaa.

Jeesus on tie, totuus ja elämä. Ajamme vihollisen pois maastamme ja rajoiltamme. Ylistyksessä on voima ja ylistysliput liehumaan!

18.3.2020

Rodney Howard-Brownen kirjoitus koronaviruksesta

Olen ollut kriittinen Rodney Howard-Brownen toimintaa kohtaan, mutta tänään näin hänen kirjoituksensa koronaviruksesta, josta olen samaa mieltä.

Ohessa englannista kääntämiäni otteita Rodney Howard-Brownen kirjoituksesta.

”Olen puhunut koronaviruksen kaltaisesta tilanteesta jo yli 10 vuoden ajan. Siksi mikään ei nyt yllätä minua.

Jokainen Amerikan epäjumala on kaatunut: urheilu on kaatunut, Hollywood on kaatunut, tv-ohjelmia on peruttu, jopa jotkut megakirkot ovat tyhjillään tänään.

Mitä nyt tapahtuu, ei ole sattumaa, vaan kaikki on suunniteltua. Minulla on hallussani v. 2010 julkaistu Rockefeller-säätiön 53-sivuinen dokumentti “Scenario for Future Technology and International Development” (Tulevan teknologian ja kansainvälisen kehityksen suunnitelma), jonka mukaan tahallisen epidemian lopputulos on seuraava: 20 prosenttia maailman väestöstä sairastuu, urheilutapahtumia perutaan, kauppoja, kirkkoja ja teattereita suljetaan ja tulee tavarapula.

Ihmisille tullaan tarjoamaan rokotetta ja joka ei sitä ota, saa matkustuskiellon. Mutta monet, jotka ottavat rokotteen, tulevat kuolemaan, mikä on tarkoituskin. Poliittisista kokoontumisista tulee laittomia eikä julkisia protesteja sallita.

Sen sijaan säädetään poikkeustilalaki (martial law), jonka myötä uusi maailmanlaajuinen valvontajärjestelmä astuu voimaan.

Suunnitelmana on siis käyttää pandemiaa koko planeetan kontrolloimiseksi ja väestön vähentämiseksi viruksen ja ennen kaikkea pelon avulla. Tässä media on suurena apuna, kun se luo pelkoa 24/7 eli päivästä ja viikosta toiseen.

Taudin takana ovat globalistit, jotka haluavat johtaa maailman yhden maailmanhallituksen, yhden rahasysteemin ja tulevan Antikristuksen valtaan.

Voi olla, että Ilmestyskirjan mukaiset viimeiset päivät ovat alkaneet. Mutta voi olla myös niin, että globalistien suunnitelmat epäonnistuvat tältä erää ja kaikki on ohi ensi kuussa.”

Näin siis Rodney Howard-Browne. Aika näyttää, miten tässä käy. Joka tapauksessa se on mielestäni selvää, että koko epidemia on suunniteltu ja aiheutettu tahallisesti.

Ja sekin on selvää, että Jumala sallii kaiken tämän, koska se on Jumalan tuomio Jumalan hyljänneelle ihmiskunnalle ja samalla pelastuskutsu niille, jotka haluavat tehdä parannuksen ja kääntyä Jumalan puoleen.

Joten usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut eikä sinulla ole mitään hätää.

18.3.2020

Jouko Piho:

Ruokapula tulee

Kymmenet eri ihmiset (myös minä) ovat saaneet vuosien mittaan sanomia tulevasta ruokapulasta kaikkialla maailmassa ja myös Suomessa. Näitä profetioita on luettavissa kirjoissani Profetioita ja Profetioita 2. Tänä vuonna on tulossa myös kirjani Profetioita 3.

Myös Raamattu mainitsee asiasta. Jeesus sanoi lopunaikaa koskevassa puheessaan, että ”nälänhätää tulee monin paikoin” ja Ilmestyskirjassa kerrotaan kolmannen sinetin avaamisen yhteydessä mustasta hevosesta, jonka ratsastajalla on vaaka, mikä viittaa elintarvikkeiden vähyyteen ja kalleuteen.

Jo tämän koronaviruksen aikana on ollut nähtävissä tyhjiä kauppojen hyllyjä. Kävin tänään Loviisan S-Marketissa, jossa spagettien ja makaronien hyllyillä oli pelkkää tyhjää. Otin siitä kuvan.

En tiedä, johtaako nykyinen epidemiatilanne vielä varsinaiseen nälänhätään. Voi olla, että ruokapula tästä kehittyy. Mutta jos ei, niin se on varma asia, että jossain vaiheessa Suomessakin tullaan kokemaan todellinen nälänhätä, viimeistään silloin kun Kolmas maailmansota syttyy ja kansainvälinen kauppa häiriintyy pahasti. Myös sääolosuhteista johtuvia katovuosia voi tulla.

Sitä varten on hyvä olla kunnon kotivaraa, ainakin kolmeksi kuukaudeksi. Kaikki kynnelle kykenevät voisivat myös muuttaa maalle sitä viljelemään, jos ei peltoja, niin ainakin kotipuutarhaa. Myös eläimiä on hyvä olla, jos mahdollista.

Kaikkein tärkeintä on kaiken keskellä kuitenkin pitää usko Jumalaan ja luottaa hänen huolenpitoonsa. Jumala tulee tekemään tulevien nälkävuosien aikana ruokaihmeitä niin, että hän luo uskoville ruokaa tyhjästä tai tekee joitain muita yliluonnollisia tekoja.

Jos sinä et ole vielä uskossa, niin hylkää syntisi ja epäuskosi, usko Herraan Jeesukseen ja lähde seuraamaan häntä opissa ja elämässä, niin sinä pelastut.

Kuvassa Loviisan S-Marketin tyhjiä hyllyjä 18.3.2020.

12.3.2020

Tuija Suistomaan 10.3.2020 saama rohkaisun sanoma

Tiistain vastaisena yönä 10. maaliskuuta 2020 minulle sanottiin: ”Niillä ihmisillä ei ole mitään hätää, jotka ovat Kristuksen päälleen pukeneet!”

Ei siis katsota koronakauhuja, vaan Jeesuksen loppumattomia mahdollisuuksia ja rakkautta.

10.3.2020

Tom Hornin näky suuren asteroidin iskeytymisestä maapallolle huhtikuussa 2029

Tom Horn näki näyn valtavan suuren asteroidin iskeytymisestä maapallolle huhtikuussa 2029.

Asteroidin voi havaita hyvällä kaukoputkella v. 2025, mutta v. 2027 asteroidin voi nähdä jo paljain silmin.

Tom Hornille ilmoitettiin myös asteroidin nimi. Se on Apophis. Myöhemmin hän sai selville, että sen niminen asteroidi on todellakin olemassa. NASA nimittäin nimesi suuren maata lähestyvän asteroidin v. 2004 nimellä Apophis.

Kun asteroidi iskee, sen voima vastaa kaikkien maapallon nykyisten ydinaseitten laukaisemista yhtä aikaa samassa paikassa.

Iskun seurauksena syntyy maailmanlaajuisia tsunameja ja maanjäristyksiä.

Kun asteroidi lähestyy maapalloa, se tulee aiheuttamaan suurta pelkoa, mutta myös parannuksentekoa ja kääntymystä Jumalan puoleen.

Osa ihmisistä nimittäin ei välitä Jumalasta tippaakaan, ennen kuin vasta todella kauhean hädän uhatessa. No, hyvä kun edes silloin, vaikka olisikin parempi etsiä Jumalaa jo hyvinä päivinä.

Kyseessä on sama tapahtuma kuin mistä Ilmestyskirjan luvun 8 jakeet 10-11 kertovat: ”Kolmas enkeli puhalsi torveensa. Silloin putosi taivaalta suuri, soihtuna palava tähti, ja maahan pudotessaan se täytti kolmanneksen virroista ja vesien lähteistä. Tähden nimi oli Koiruoho. Kolmannes vesistä muuttui karvaaksi kuin koiruoho, ja monet ihmiset kuolivat vedestä, koska se oli tullut myrkylliseksi.”

Tom Horn kertoo näystään Sid Rothin haastattelussa, johon tämä linkki johtaa: https://sidroth.org/television/tv-archives/tom-horn-2/.

Ohjelman voi lukea kirjoitetussa muodossa tästä linkistä: https://ofm6z46z825qpxk83fa00q1a-wpengine.netdna-ssl.com/…/…

9.3.2020

Jouko Piho:

Unia, sanomia ja profetioita Karjalan palautuksesta

Karjalan ja muiden Suomelta ryövättyjen alueiden palautumista vielä takaisin Suomelle voidaan perustella historiallisin ja oikeudenmukaisuussyin.

Mutta sen lisäksi on olemassa myös uskonnollinen syy, joka perustuu Raamatussa ilmaistuun ajatukseen, että Jumala on säätänyt eri kansoille määräajat ja niiden asuma-alueiden rajat (Apt. 17:26).

Tähän liittyen on olemassa joukko uskovia, jotka ovat saaneet sanomia eli profetioita siitä, että Karjala palautuu vielä Suomelle.

Olen kerännyt nettisivuilleni ja myös kirjan muotoon lukuisia profetioita eri aiheista, joiden joukossa on ollut myös jonkin verran Karjalan palautukseen liittyviä sanomia.

Koska kaikki eivät ole niihin tutustuneet, päätin valita joitakin Karjala-profetioita, lyhensin ja tiivistin niitä ja tein niistä lyhyen yhteenvedon.

Lähetyssaarnaajan sanoma

Eräs lähetyssaarnaaja sai 1930-luvulla seuraavan sanoman: ”Karjala palautetaan, sillä Suomelle se on säädetty ja luvattu ikiajoiksi.”

Mikko Reposen profetia

Kalastaja Mikko Reponen sai v. 1947 seuraavan profetian Karjalan takaisin saamisesta: ”Hän, jolla on valta taivaassa ja maan päällä, vie meidät, Karjalan siirtokansan, vielä entisille kotimaille Karjalaan.

Myrskyt lähenevät, ne vievät meidät Karjalaan. Enkelit pitävät kiinni vihan tuulia, mutta näky täyttyy ajallaan. Silloin, vihan tuulien puhaltaessa, aukee Karjalan maa takaisin.

Sitten kuin suuret myrskyt, sekä itä- ja länsituulet käyvät, niin ne vasta siirtävät karjalaiset jäännökset vanhoille paikoille.”

Mikko Reponen sai myös v. 1950 profetian Karjalan palautuksesta ja Venäjän ystävyydestä: ”Kyllä Karjala saadaan takaisin, vaan minulle ei ole ilmoitettu aikaa. Nyt se saadaan lahjaksi eikä sodalla, ja Venäjä tulee meidän ystäväksemme.”

Torniolaispapan sanoma

Torniolaispappa sai 1970-luvulla sanoman Venäjän häviöstä ja pienenemisestä ja Suomen paluusta Karjalaan: ”Pian tulee aika, jolloin Venäjän johtaja katselee Kremlin muurilta valtakuntansa rajoja. Kun venäläiset lähtevät auttamaan veljiään ja jättävät Suomen Lapin, olkaa suomalaiset valmiina. Maa on taas teidän rakkaat suomalaisveljet. Kävelkää silloin Karjalaan ja Petsamoon, ottakaa Suomemme alkuperäiset maat ja sen neidon muodot takaisin.”

Nimimerkin ”Pihlajainen” sanoma

Nimimerkki "Pihlajainen" kirjoitti 2000-luvun alussa Terijoen alueen saamisesta takaisin Suomelle seuraavasti: ”Ollessamme aikoja sitten (noin 2000-2006) Terijoella lastenleireillä Jumala puhui eräänä yönä, että alue on "suomalaista aluetta".

Seuraavana päivänä ryhmien koordinaattorina toiminut entinen lähetyssaarnaajapariskunta tuli käymään leiriin ja mies sanoi samat sanat vanhasta suomalaisesta alueesta, jonka Jumala antaa Suomelle takaisin.”

Sisar Katyn profetia

USAn Texasissa asuva pastori sisar Katy sai 9.4.2010 seuraavan sanoman Venäjälle: ”Sinun tulee palauttaa Karjala takaisin Suomen kansalle. Karjala, vihreiden niittyjen ja rauhallisten lampien ja järvien ihana maa. Kenelle luulet sen kuuluvan?"

Puhuttuaan välillä Venäjän sotarikoksista Afganistanissa Jumalan ääni jatkoi: "Venäjä, sinä hyökkäsit rauhallisen maan kimppuun ja otit Karjalan. Sinä tuhosit omaa kansaasikin täysin ilman syytä. Jos sinä et palauta Karjalaa ja tee korjauksia muissakin väärin tekemissäsi asioissa, sinä kohtaat suuren ongelman, kuten Tshernobyl oli. Kukaan ei vahingoita sinua. Omat kansalaisesi tekevät virheitä ja aiheuttavat vielä suuremman onnettomuuden ja vielä suuremman sekasotkun siivottavaksi."

"Venäjän karhu, palaa takaisin omaan maahasi omien pentujesi luo ja ala tehdä asioita oikein. Anna takaisin omille kansalaisillesi ja muille maille, mitä olet niiltä varastanut, niin ehkä enkelit kääntävät tämän tulevan onnettomuuden pois sinusta."

"Oi, Suomi, kun Karjala on palautunut takaisin sinulle, älä toista Venäjän virheitä. Salli niiden ihmisten, jotka lupaavat uskollisuutta Suomelle, jäädä asumaan Karjalaan. Palauta kuitenkin talot ja maatilat niille suomalaisille, jotka yhä kaipaavat asua niissä."

Antti Hyppösen uni

Inkerinsuomalainen Antti Hyppönen näki unen, jossa hän seisoi kotipihan ryytimaassa, Ala-Myllyssä, Valkeasaaren pitäjän Rajajoen Venäjän puolella. Hyppönen huomasi, että vanhalla rautatiesillalla Suomen puolella oli vedetty Suomen lippu salkoon! Venäjän puolella oli punainen lippu. Unessa Hyppönen ihmetteli, miten se saattoi olla mahdollista.

Sitten Hyppönen näki venäläisen kenraalin ja kysyi häneltä venäjäksi, näkeekö hän Suomen lipun ja mitä se tarkoittaa. Mies vastasi: "Kun Suomi niin kovasti halusi saada Karjalan takaisin, niin me luovutimme sen ja nyt heillä on suuret juhlat, jonka kunniaksi on nostettu lippu salkoon."

Hyppönen tunnisti kenraalin kasvoista, hän oli marsalkka Voroshilov. Kun Neuvostoliitto romahti, Hyppönen alkoi uskoa, että hänen unensa tulee toteutumaan kirjaimellisesti.

Näin uskon itsekin. Olen sataprosenttisen varma siitä, että Suomen lippu tulee vielä liehumaan Viipurin linnassa.

Kuvassa Suomen lippu liehuu Viipurin linnassa.

3.3.2020

Jouko Piho:

Suomea koskevien profetioiden yhteenveto

Kiitos ja ylistys jo etukäteen Jumalalle siitä, että

- vaikka hän sallii Suomen kokea ruokapulan ja Venäjän armeijan osittaisen Suomen miehityksen, niin nämä koettelemukset tulevatkin olemaan Suomelle siunaus, koska niiden seurauksena Suomessa syttyy ennen näkemättömän voimakas hengellinen herätys, jonka seurauksena miljoona suomalaista tulee uskoon, kun herätyksen auran kärkenä toimiva Suomen profeetta julistaa voimallisesti parannuksen sanaa niin uskoville kuin uskomattomille tehden samalla suuria ihmeitä ja tunnustekoja. Myöhemmin Venäjälle palaavan Venäjän armeijan sotilaat kertovat näistä suurista Jumalan teoista myös kotimaassaan, jossa syttyy myös herätys.

- samaan aikaan myös Suomen eduskunta tulee olemaan täynnä uskovia, jotka laativat ja hyväksyvät yhdessä uskovista koostuvan hallituksen kanssa vanhurskaita ja Jumalan tahdon mukaisia lakeja.

- Suomella on siihen aikaan myös uskoa avoimesti tunnustava presidentti, joka pitää joka sunnuntai hengellisiä puheita, jotka televisioidaan presidentinlinnasta.

- Suomi tulee saamaan siltä ryövätyt alueet eli Petsamon, Salla-Kuusamon, Karjalan kannaksen, Laatokan Karjalan ja neljä Suomenlahden saarta takaisin.

- sen lisäksi Jumala antaa Suomelle heimoalueita Vienan ja Aunuksen Karjalasta sekä Kuolan niemimaan eli Suur-Suomi syntyy.

- Suomi tulee eroamaan EU:sta ja siirtyy täyteen itsenäisyyteen.

- Suomi tulee Mooseksen lailla toimivan profeetan johdolla auttamaan Venäjältä Suomeen vainoja pakenevia juutalaisia ja israelilasta sukuperää olevia suomalaisia palaamaan kotiin Israel

- Suomi tulee puolustamaan ja siunaamaan muun maailman hylkimää Israelia, jolloin Jumala siunaa Suomea.

- Jumalan siunauksen takia Suomesta tulee erittäin voimakas valtio, Pohjolan valo muutoin pimeässä Euroopassa ja maailmassa.

26.2.2020

Ritvan v. 2019 saama ilmestys ruokapulasta ja köyhyydestä

Ritva on ajellut syksystä 2019 lähtien lähinnä Pohjois-Suomessa ja hieman muuallakin rukousmatkoilla. Hän on saanut nähdä Hengen silmin ilmestyksiä, joissa mökit ovat asuttuja, ja pikkupalstat uudestaan viljeltyjä. Muutama lypsävä lehmä tai lihakarjaa on näkynyt torppien piharakennuksissa. Köyhyyttä ja kurjuutta on kaikkialla, mutta maaseudut ovat täyttyneet syötävää etsivistä. Herra on kehottanut rukoilemaan nämä maapalat auki asuttaviksi jälleen.

Samaan aikaan pitkään Herraa palvellut Ritvan ystävä on saanut tämän saman ilmoituksen. Syksystä 2019 lähtien Ritvan ystävä on kokenut voimakkaasti, että maaseudun pikkupalstat viljellään jälleen suuressa köyhyydessä.

11.2.2020

Holly Watsonin joulukuussa 2019 saama sanoma pelinmuuttajasta

Herra puhui minulle joulukuussa 2019 ja sanoi: “Ensi helmikuu tulee olemaan pelinmuuttaja (a game changer).”

Pelinmuuttaja on uusi henkilö, idea tai tapahtuma, joka lopettaa vakiintuneen järjestyksen ja muuttaa radikaalilla ja merkittävällä tavalla vallitsevan tilanteen ja vallalla olevan tavan ajatella ja tehdä asioita.

Termi ”pelinmuuttaja” liittyi aluksi urheiluun, jossa saattaa tapahtua yhtäkkiä dramaattisia muutoksia tappiotilanteesta voittoon. Sitten liikemaailma omaksui sanan kuvaamaan yllättävää käännettä bisnesmaailmassa.

Nyt sana "pelimuuttaja" kuvaa suurta muutosta Hengen maailmassa ja uskovien elämässä tämän helmikuun aikana.

9.2.2020

Jyväskylässä 9.2.2020 Helluntaikirkossa tullut sanoma nälänhädästä

Nälänhätä tulee pian Suomeen. Nyt on aika valmistautua. Nyt teitä kutsutaan valmistautumaan nälänhätään. Saatte leikata sieluja. Herra lähettää teidät moniin paikkoihin. Valmistautukaa hengellisesti.

Jouko Pihon kommentti:

Monet eri profeetat ovat tuoneet esiin tulevan nälänhädän, josta Raamattukin puhuu yhtenä lopunajan merkkinä.

Meidän on syytä valmistautua ruokapulaan ennen kaikkea hengellisesti luottaen siihen, että Herra pitää omistaan huolen, mutta valmistautuen myös aineellisesti ruokavarastoja keräten, kuten Joosef teki Egyptissä.

Ihmisille tulee myös Jumalan Sanan ja Hengen nälkä, ja hyvin monet suomalaiset tulevat uskoon.

Herra lähettää uskovia moniin paikkoihin suureen elonleikkuuseen.

30.1.2020

Paavo Järvisen näky kotkista ja ihmisten merkitsemisestä

Paavo Järvinen istui aamukahvilla parvekkeella. Yhtäkkiä hän alkoi nähdä näkyä. Valtavan suuri kotka lensi taivaalla. Se kantoi alapuolellaan suurta puista ristiä. Hetken päästä alkoi tulla lisää uusia kotkia. Niitä oli monia, ja kun ne pääsivät Järvisen kohdalle, alkoi valtava huuto. Ne huusivat: ”Nyt on kiire, nyt on kiire, on vielä valtava määrä ihmisiä merkkaamatta!”

Paavo Järvinen muisti samalla Hesekielin kirjassa kerrotun kohdan (Hes. 9:3-4): ”Mutta Israelin Jumalan kirkkaus oli kohonnut yläpuolelta kerubin, jonka yllä se oli ollut, huoneen kynnykselle ja huusi pellavavaatteisiin puetulle miehelle, jolla oli kirjoitusneuvot vyöllänsä; ja Herra sanoi hänelle: "Kierrä kaupungin, Jerusalemin, läpi ja tee merkki niitten miesten otsiin, jotka huokaavat ja valittavat kaikkia kauhistuksia, mitä sen keskuudessa tehdään."

Paavo Järvinen viittasi myös toiseen raamatunkohtaan (Ilm.14:1): ”Ja minä näin, ja katso, Karitsa seisoi Siionin vuorella, ja hänen kanssaan sata neljäkymmentä neljä tuhatta, joiden otsaan oli kirjoitettu hänen nimensä ja hänen Isänsä nimi!”

29.1.2020

Nimimerkin "Nainen pohjanmaalta" syksyllä 2018 näkemä uni Suomen kartasta

Syksyllä 2018 näin unen elokuvaesityksestä. Ihmisiä oli elokuvateatterissa, mutta he olivat välinpitämättömiä eivätkä viitsineet katsoa esitystä. He vain juttelivat toisilleen ja selailivat kännyköillä nettiä.

Yhtäkkiä ilmestyi kankaalle Suomen kartta. Ensin kartta näytti normaalilta, mutta sitten alkoi ilmestyä eri maiden lippuja Suomen ylle. Kun yksi lippu poistui, niin tuli seuraava.

Ensin näin USAn lipun, sitten Venäjän ja viimeisenä Sveitsin lipun. Ihmiset olivat nyt kovasti hädissään ja shokissa näkemästään kuin olisivat yhtäkkiä havahtuneet. Ihmiset poistuivat elokuvista hevosilla ja kärryillä, ei autoilla.

9.1.2020

Tuulikki Laitisen keväällä 2011 saama profetia Suomelle

Sain tänään näyn ja profetian rukousalttarillani rukouskammiossani.

Näin kaksi suurta enkeliä, jotka asettuivat seisomaan, toinen Helsingin ja toinen kauas pohjoiseen Nuorgamin kohdalle.

Enkelit kannattelivat käsissään valkoista pergamenttikääröä, joka avattuna ulottui läpi koko Suomen.

Pergamenttikäärön taakse kokoontui pitkä rivi enkeleitä, sen alusta sen toiseen päätyyn asti.

Sitten tuli Jumalan sormi, kuin tulen liekki ja kirjoitti pergamenttikääröön suuria merkkejä, joita en ymmärtänyt, mutta ne muistuttivat heprean kielen merkkejä.

Merkit muuttuivat kuitenkin suomenkieliseksi tekstiksi jossa luki:

"Minä tulen pian. Pitäkää se hyvä mikä teillä on. Minun tulemiseni aika lähestyy. Minä tulen pohjoiseen maahan. Astun Suomen kamaralle. Minulla on mukana viskaimeni ja minä puhdistan puimatantereeni.
Tehkää parannus, te Suomen kansa. Itkekää ja valittakaa pahuuttanne, niin minä armahdan teitä. Jos ette, niin minä viskaan teidät pois silmieni edestä ja poltan poroksi koko kauniin maanne, niin että sen nimikin katoaa kartalta, eikä sitä enää kukaan muista.
Minä olen Herra teidän Jumalanne, älkää pitäkö muita Jumalia."

Sitten näin, miten tulenlieskat alkoivat nuolla tuota pitkää pergamenttikääröä.

Tulenlieskat leimusivat läpi Suomen pitkin tuota pergamenttikääröä, kunnes se oli palanut aivan poroksi ja katosi kokonaan.

Loviisan S-Marketin tyhjiä hyllyjä 18.3.2020.

8.1.2020

Adam Thompsonin v. 2017 näkemä näky Australian tulipaloista

Australialainen kirjailija ja lähetyssaarnaaja Adam F. Thompson näki v. 2017 näyn Australian kartasta, jossa koko Australia oli tulen peitossa.

Thompson luuli ensin, että kyse on hengellisen herätyksen tulesta, mutta Jumala sanoi hänelle: ”Ei. Aika tulee, jolloin sinä näet, että koko kansakunta palaa kirjaimellisesti. Kun näet tämän tapahtuvan, se on merkki siitä, että minä lähetän Eliaan hengen.”

Thompson kertoi tämän näkynsä v. 2017 Field of Dreams –kirkossa Adelaidessa ja myös eri medioissa, mutta ihmiset eivät kiinnittäneet näkyyn sen kummempaa huomiota.

Nyt tämä näky on toteutunut. Ja mukana on kuin onkin myös hengellinen ulottuvuus, koska raporttien mukaan hurjat metsäpalot ovat herättäneet monia uskomattomiakin rukoilemaan.

Viittaus Elian henkeen tarkoittaa Jumalan voiman ilmenemistä, kuten profeetta Elian kohdalla, joka sai rukoiltuaan tulenkin lankeamaan alas taivaasta samalla kun Baalin papit epäonnistuivat yrityksissään.

Thompson näkee uskovien nousevan korkeammalle yliluonnollisen voiman ja auktoriteetin tasolle, joka auttaa uskomattomia vastaanottamaan totuuden Jumalasta ja hänen rakkaudestaan. Tällöin myös vastustava Iisebelin paha henki ja maata kalvava kirous väistyvät.

5.1.2020

Pirjon 5.1.2020 näkemä uni lentolehtisistä

Näin yöllä 5.1.2020 unessa, että oli vielä hämärää ja ilmassa lenteli lentolehtisiä. Noita lehtisiä tiputtelivat sellaiset pienoislennokit. Halusin yhden ja viitoin yhdelle lennokille.

Lennokki huomasi minut ja tiputti yhden lentolehtisen minulle. Siinä luki jotain, että Suomen armeija on laitettu hälytysvalmiuteen.

Ajattelin tästä, että Taivaan Isä on lähettänyt nyt sanomia niille, jotka näkevät ja kuulevat. Hän kutsuu meitä esirukoustaisteluun tänä aikana. Nyt on Isä antanut käskyn olla hälytysvalmiudessa.

2.1.2020

Miksi Jeesus ei voi tulla takaisin v. 2020?

Profeetallinen kirjoittaja Tim McHyde julkaisi 31.12.2019 mielenkiintoisen kirjoituksen ”Miksi Jeesus ei voi tulla takaisin v. 2020”.

Laitoin McHyden englanninkielisen artikkelin nettisivulleni www.prophecy.fi, josta sen voi käydä lukemassa.

Koska teksti on hyvin pitkä, en käy sitä suomentamaan kokonaisuudessaan, mutta olen tehnyt kirjoituksesta lyhyen tiivistelmän, josta käy ilmi pääkohdat.

Tim McHyde on posttribulationisti, kuten minäkin, eli emme pidä pretribulationistista oppia oikeana. Pretribulatiosmihan opettaa, että uskovien salainen tempaus taivaaseen tapahtuisi ennen Antikristuksen vaivanaikaa ja voisi tapahtua milloin tahansa.

McHyde tuo selkeästi esille, että tämä ei ole mahdollista, koska Raamatussa on mainittu useita asioita, joiden pitää tapahtua ennen kuin uskovien ylösotto ja myöhemmin Jeesuksen julkinen paluu maapallolle tapahtuvat.

Nämä tempauksen ja Jeesuksen paluun edellytykset ovat seuraavat:

1. Psalmin 83 ja Jesajan 17:1 sodan, jossa Damaskos tuhoutuu täydellisesti ilmeisesti Israelin ydiniskun seurauksena, täytyy ensin tapahtua. Tuossa seuraavassa Lähi-idän sodassa myös Israel kärsii kovia tuhoja, mutta selviytyy kuitenkin lopulta voittajana. McHyde on nähnyt unia, joiden mukaan tämä Damaskoksen tuhoava sota käydään v. 2022.

2. Jerusalemiin pitää rakentaa ensin kolmas temppeli, johon tuleva Antikristus menee jossain vaiheessa hallituskauttaan, pystyttää sinne kuvansa palvottavaksi, julistaa olevansa jumala ja lakkauttaa juutalaisten uhritoimitukset temppelissä. Tämä on se hävityksen kauhistus, josta sekä Daniel että Jeesus puhuivat.

3. Matteus 24:21 mukaisen suuren ahdistuksen täytyy tapahtua ensin. Kyse on Antikristuksen 3½ vuotta kestävästä hirmuhallinnosta, jolloin sekä juutalaisia että kristittyjä vainotaan julmasti. Kyse on myös pakkovallasta, jolloin kaikkien on otettava itseensä pedonmerkki ja joka ei ota, ei voi käydä kaupassa eikä myydä mitään. Kristityt eivät tietenkään ota merkkiä, paitsi luopiot, jotka joutuvat sen takia helvettiin yhdessä Antikristuksen kanssa.

4. Uskovien ylös taivaaseen ottamisen eli tempauksen täytyy tapahtua ennen Jeesuksen julkista paluuta maapallolle. Tempaus tulee Antikristuksen vaivanajan jälkeen. Silloin taivaassa oleva uskovien joukko viettää ns. Karitsan häitä eli hääjuhlaa Jeesuksen kanssa.

5. Välittömästi uskovien poistempaamisen jälkeen Jumala vuodattaa vihan maljansa maan päälle, minkä täytyy tapahtua ennen kuin Jeesus palaa julkisesti kuninkaana maapallolle.

6. Aivan viimeisenä Ilmestyskirjan 6:12-17 kuudennen sinetin lopunajan apokalyptisten ilmiöiden täytyy tapahtua ennen Jeesuksen julkista paluuta. Kyseessä on koko maapallon järkkyminen ja vavahtelu, auringon pimeneminen ja kuun muuttuminen verenpunaiseksi, tähtien putoaminen maahan ja vuorien ja saarten siirtyminen paikoiltaan.

Näiden em. asioiden pitää siis tapahtua ennen tempausta ja ennen Jeesuksen julkista paluuta. Koska Antikristuksen koko valtakausi kestää Danielin mukaan seitsemän vuotta, Jeesus ei voi tulla ainakaan seitsemään vuoteen. Lisäksi tässä menee vielä joitakin vuosia, ennen kuin Antikristuksen valta-aika alkaa.

Tim McHyde uskoo ja on päätynyt eri laskelmissaan siihen tulokseen, että Antikristuksen aika alkaa v. 2023, jonka jälkeen pahin vaihe alkaa v. 2026, kuten Raamattu puhuu 3½ vuodesta.

Mc Hyden mukaan Jeesuksen julkinen paluu tapahtuu Jom Kippurin suurena sovituspäivänä v. 2030, jonka jälkeen Jeesus hallitsee uskovien kanssa 1000 vuotta, jonka jälkeen on viimeinen tuomio ja sen jälkeen Jumala luo uuden maan ja uuden taivaan.

Jos joku haluaa viitata Jeesuksen sanoihin, että hänen tulemisensa hetkeä ja päivää ei tiedä kukaan, paitsi Isä taivaassa, niin huomauttaisin, että näin on koskien hetkeä eli tuntia ja päivää, mutta vuoden tietämisestä Jeesus ei puhu mitään.

En tiedä, tulevatko Tim McHyden profeetalliset aika-arviot pitämään paikkansa, mutta muutoin olen sisällöllisesti samaa mieltä hänen opetuksestaan. Aikojakin pidän melkoisen todennäköisinä.

Linkki Tim Mc Hyden profeetalliseen nettisivustoon: https://escapeallthesethings.com/author/tim-mchyde/.

8.1.2020

Adam Thompsonin v. 2017 näkemä näky Australian tulipaloista

Australialainen kirjailija ja lähetyssaarnaaja Adam F. Thompson näki v. 2017 näyn Australian kartasta, jossa koko Australia oli tulen peitossa.

Thompson luuli ensin, että kyse on hengellisen herätyksen tulesta, mutta Jumala sanoi hänelle: ”Ei. Aika tulee, jolloin sinä näet, että koko kansakunta palaa kirjaimellisesti. Kun näet tämän tapahtuvan, se on merkki siitä, että minä lähetän Eliaan hengen.”

Thompson kertoi tämän näkynsä v. 2017 Field of Dreams –kirkossa Adelaidessa ja myös eri medioissa, mutta ihmiset eivät kiinnittäneet näkyyn sen kummempaa huomiota.

Nyt tämä näky on toteutunut. Ja mukana on kuin onkin myös hengellinen ulottuvuus, koska raporttien mukaan hurjat metsäpalot ovat herättäneet monia uskomattomiakin rukoilemaan.

Viittaus Elian henkeen tarkoittaa Jumalan voiman ilmenemistä, kuten profeetta Elian kohdalla, joka sai rukoiltuaan tulenkin lankeamaan alas taivaasta samalla kun Baalin papit epäonnistuivat yrityksissään.

Thompson näkee uskovien nousevan korkeammalle yliluonnollisen voiman ja auktoriteetin tasolle, joka auttaa uskomattomia vastaanottamaan totuuden Jumalasta ja hänen rakkaudestaan. Tällöin myös vastustava Iisebelin paha henki ja maata kalvava kirous väistyvät.

5.1.2020

Pirjon 5.1.2020 näkemä uni lentolehtisistä

Näin yöllä 5.1.2020 unessa, että oli vielä hämärää ja ilmassa lenteli lentolehtisiä. Noita lehtisiä tiputtelivat sellaiset pienoislennokit. Halusin yhden ja viitoin yhdelle lennokille.

Lennokki huomasi minut ja tiputti yhden lentolehtisen minulle. Siinä luki jotain, että Suomen armeija on laitettu hälytysvalmiuteen.

Ajattelin tästä, että Taivaan Isä on lähettänyt nyt sanomia niille, jotka näkevät ja kuulevat. Hän kutsuu meitä esirukoustaisteluun tänä aikana. Nyt on Isä antanut käskyn olla hälytysvalmiudessa.

2.1.2020

Miksi Jeesus ei voi tulla takaisin v. 2020?

Profeetallinen kirjoittaja Tim McHyde julkaisi 31.12.2019 mielenkiintoisen kirjoituksen ”Miksi Jeesus ei voi tulla takaisin v. 2020”.

Laitoin McHyden englanninkielisen artikkelin nettisivulleni www.prophecy.fi, josta sen voi käydä lukemassa.

Koska teksti on hyvin pitkä, en käy sitä suomentamaan kokonaisuudessaan, mutta olen tehnyt kirjoituksesta lyhyen tiivistelmän, josta käy ilmi pääkohdat.

Tim McHyde on posttribulationisti, kuten minäkin, eli emme pidä pretribulationistista oppia oikeana. Pretribulatiosmihan opettaa, että uskovien salainen tempaus taivaaseen tapahtuisi ennen Antikristuksen vaivanaikaa ja voisi tapahtua milloin tahansa.

McHyde tuo selkeästi esille, että tämä ei ole mahdollista, koska Raamatussa on mainittu useita asioita, joiden pitää tapahtua ennen kuin uskovien ylösotto ja myöhemmin Jeesuksen julkinen paluu maapallolle tapahtuvat.

Nämä tempauksen ja Jeesuksen paluun edellytykset ovat seuraavat:

1. Psalmin 83 ja Jesajan 17:1 sodan, jossa Damaskos tuhoutuu täydellisesti ilmeisesti Israelin ydiniskun seurauksena, täytyy ensin tapahtua. Tuossa seuraavassa Lähi-idän sodassa myös Israel kärsii kovia tuhoja, mutta selviytyy kuitenkin lopulta voittajana. McHyde on nähnyt unia, joiden mukaan tämä Damaskoksen tuhoava sota käydään v. 2022.

2. Jerusalemiin pitää rakentaa ensin kolmas temppeli, johon tuleva Antikristus menee jossain vaiheessa hallituskauttaan, pystyttää sinne kuvansa palvottavaksi, julistaa olevansa jumala ja lakkauttaa juutalaisten uhritoimitukset temppelissä. Tämä on se hävityksen kauhistus, josta sekä Daniel että Jeesus puhuivat.

3. Matteus 24:21 mukaisen suuren ahdistuksen täytyy tapahtua ensin. Kyse on Antikristuksen 3½ vuotta kestävästä hirmuhallinnosta, jolloin sekä juutalaisia että kristittyjä vainotaan julmasti. Kyse on myös pakkovallasta, jolloin kaikkien on otettava itseensä pedonmerkki ja joka ei ota, ei voi käydä kaupassa eikä myydä mitään. Kristityt eivät tietenkään ota merkkiä, paitsi luopiot, jotka joutuvat sen takia helvettiin yhdessä Antikristuksen kanssa.

4. Uskovien ylös taivaaseen ottamisen eli tempauksen täytyy tapahtua ennen Jeesuksen julkista paluuta maapallolle. Tempaus tulee Antikristuksen vaivanajan jälkeen. Silloin taivaassa oleva uskovien joukko viettää ns. Karitsan häitä eli hääjuhlaa Jeesuksen kanssa.

5. Välittömästi uskovien poistempaamisen jälkeen Jumala vuodattaa vihan maljansa maan päälle, minkä täytyy tapahtua ennen kuin Jeesus palaa julkisesti kuninkaana maapallolle.

6. Aivan viimeisenä Ilmestyskirjan 6:12-17 kuudennen sinetin lopunajan apokalyptisten ilmiöiden täytyy tapahtua ennen Jeesuksen julkista paluuta. Kyseessä on koko maapallon järkkyminen ja vavahtelu, auringon pimeneminen ja kuun muuttuminen verenpunaiseksi, tähtien putoaminen maahan ja vuorien ja saarten siirtyminen paikoiltaan.

Näiden em. asioiden pitää siis tapahtua ennen tempausta ja ennen Jeesuksen julkista paluuta. Koska Antikristuksen koko valtakausi kestää Danielin mukaan seitsemän vuotta, Jeesus ei voi tulla ainakaan seitsemään vuoteen. Lisäksi tässä menee vielä joitakin vuosia, ennen kuin Antikristuksen valta-aika alkaa.

Tim McHyde uskoo ja on päätynyt eri laskelmissaan siihen tulokseen, että Antikristuksen aika alkaa v. 2023, jonka jälkeen pahin vaihe alkaa v. 2026, kuten Raamattu puhuu 3½ vuodesta.

Mc Hyden mukaan Jeesuksen julkinen paluu tapahtuu Jom Kippurin suurena sovituspäivänä v. 2030, jonka jälkeen Jeesus hallitsee uskovien kanssa 1000 vuotta, jonka jälkeen on viimeinen tuomio ja sen jälkeen Jumala luo uuden maan ja uuden taivaan.

Jos joku haluaa viitata Jeesuksen sanoihin, että hänen tulemisensa hetkeä ja päivää ei tiedä kukaan, paitsi Isä taivaassa, niin huomauttaisin, että näin on koskien hetkeä eli tuntia ja päivää, mutta vuoden tietämisestä Jeesus ei puhu mitään.

En tiedä, tulevatko Tim McHyden profeetalliset aika-arviot pitämään paikkansa, mutta muutoin olen sisällöllisesti samaa mieltä hänen opetuksestaan. Aikojakin pidän melkoisen todennäköisinä.

Linkki Tim Mc Hyden profeetalliseen nettisivustoon: https://escapeallthesethings.com/author/tim-mchyde/.

Ossi 02.12.2020 18:57

mennä yhtään Venäjän joukkojen alueelle. Välillämme oli vain pressu. Joku kurkisti pressun taakse Venäjän joukkoja ja sai siitä runtua, meinasi syntyä keissi.

Ossi 02.12.2020 18:56

Olen nähnyt muutamia unia sodasta, ja muutamia "väleistä" Venäjän kanssa.
Yhdessä olimme joukoittain vierekkäin Venäjän joukkojen kanssa, mutta emme saaneet

Tero Manner 15.05.2020 21:38

Onpa ollut hiljaista. Jouko ei ole kirjoittanut mitään uutta Profetiat 6-osioon yli 2 viikkon.

Jouko Piho 16.05.2020 08:48

Profetioita 6 -osioon ei tulee enää lisäyksiä. Laitan sanomia uuteen osioon Profetioita 7 (http://www.jouko-piho.fi/439038169), jossa on jo neljä lisäystä.

Nainen 29.04.2020 09:48

Näin aamulla herätessäni nopean välähdyksen/ näyn kolmiosta ja tiimalasista.

Reijo 29.04.2020 09:47

Positiivista väliin. Kirouksen käännin toimii. Kun Luoja kirosi maan, Hän jätti jotain kuitenkin pärjäämään näissä oloissa, rikkakasvit. Nyt tein niin, että

Reijo 29.04.2020 09:50

Kasvukerroksena oli vain hiekkaa 5 cm rikkakasvien päällä ja huolehdin vain veden lisäämisestä. Rikkaruohoissa lienee hyvät ravinteet hyötykasveille.

Reijo 29.04.2020 09:49

revin rikkaruohot juurineen sankoon ja jätin mätänemään. Siihen päälle istutin yhden tomaatin siemenen. Siitä tulikn 1 kk ajan 0,5 - 1 kg päivässä tomaatteja.

Reijo 29.04.2020 08:29

As of today, 2,355 people have died in Sweden in deaths to Covid-19. This translates to approximately 225 deaths per million people. Spain 530, Italy 446.

Reijo 29.04.2020 06:18

Immuniteettia tuhotaan pelolla.
https://www.youtube.com/watch?v=AgifktrlMEQ&feature=emb_logo

Sakari Sormunen 29.04.2020 05:48

Katsoin osittain tänään TV 7:ltä YLILUONNOLLISTA OHJELMAN, jonka aiheena oli korona. Kannattaa kaikkien katsoa tänään 29.4.20 klo 15. 30 - 16.25.

Sakari Sormunen 01.05.2020 12:39

Jatkoa. politiikka on ollut Jumalan näkökulmasta hyvin onnistunutta ja ei ole mitään syytä, miksei Hän valituttaisi Trumpia uudelleen.

Sakari Sormunen 01.05.2020 12:37

Jatkoa. valinnan torjumiseksi. Tekevät tosin täysin turhaa työtä, Trump valitaan uudelleen, jos täyttää Jumalan asettamat vaatimukset. Trumpin Israel - ....

Sakari Sormunen 01.05.2020 12:34

Jatkoa. profeetojen kertoman kanssa. Clintonilaisten Trumpin demonisten vihaajien ja Kiinan kesken on meneillään yhteistyö Trumpin kaatamiseksi ja uudelleen...

Sakari Sormunen 01.05.2020 12:32

Jatkoa. Presidentti Trumpilla on median mukaan todisteita siitä, että korona liittyy Kiinassa wuhanilaiseen laboratorioon. Asia on täysin linjassa TV 7:n...

Sakari Sormunen 29.04.2020 15:30

Jatkoa. USA:n clintonilaiset ovat demonisessa vihassa Trumpia vastaan ja valmiit tekemään mitä tahansa, saadakseen hänet vallasta, kuten profeetan uni kertoi.

Sakari Sormunen 29.04.2020 15:27

Jatkoa. Profeetta näki unessa Nancy Peloisin, joka sanoi: " Emme onnistuneet saamaan Trumpia viralta, mutta nyt ( ilmeisesti tarkoitti KORONAA ) on vipuvartta."

Sakari Sormunen 29.04.2020 14:26

Jatkoa. pääministeri Netanjahun ylle tulee ihmeellinen Jumalan väliintulo. Jumalan voima näkyy srk:ssa koronan jälkeen voimakkaana. "

Sakari Sormunen 29.04.2020 14:21

Jatkoa. terroristitekijän, nimen ja osoitteen sekä osavaltion. " Jumalan ravistelu ( korona ) tulee, koska Hän haluaa, että ihmiset valitsevat Hänet. Israelin..

Sakari Sormunen 29.04.2020 14:17

Jatkoa. " Trump tullaan valitsemaan uudelleen presidentiksi, mikäli täyttää Jumalan asettamat ehdot. " Trumpin salamurhayritys toteutuu, Cooke näki unessa...

Sakari Sormunen 29.04.2020 14:14

Jatkoa. kyllästynyt siihen, mitä Kiinassa on tehty Jumalan omille. " Kiina juonii USA:n demokraattipuolueen kanssa Trumpia vastaan ja KORONA liittyy asiaan.

Sakari Sormunen 29.04.2020 14:10

Jatkoa. Seuraavassa profeettojen ilmoituksia po. ohjelman pohjalta: " Kaikki mikä voi horjua. alkaa horjua neljänä 2020 ensimmäisenä kuukautena. " Jumala on...

Sakari Sormunen 29.04.2020 13:40

Koska katsoin tänään aikaisemman Yliluonnollista - ohjelmaa kesken lähetystä, tuli nimivirhe. Haastattelussa olivat profeetat Tracy Cooke ja Emma Stark.

Sakari Sormunen 29.04.2020 05:52

Jatkoa. Ohjelmassa Tracy ja Emma Stark tuovat profetaalisia seikkoja esiin, koskien juuri koronaa, joka on " JUMALAN sallimaa ravistelua ihmisille. "

Reijo 28.04.2020 15:00

Hengityssuojain, jossa on niin pienet aukot, ettei virus pääse siitä läpi, on niin tiivis, ettei läpi mene hengitysilmakaan. Hiuksen päähän sopi 1000 virusta.

Sakari Sormunen 01.05.2020 12:22

Vs. REIJO, kiitos vastauksesta.

Reijo 01.05.2020 11:30

Shalom Sakari! Ei ainakaan täällä viidakossa, jossa saa kymmenkunta hyttysenpuremaa päivässä, ole kukaan sairastunut. Saarella on yksi Guamilta tullut korona.

Sakari Sormunen 01.05.2020 10:45

Osaatko REIJO sanoa, voivatko hyttyset levittää koronaa ihmiseen?, verenkierron kautta? Asiasta ei ole ainakaan mediassa näkynyt tavuakaan.

Reijo 28.04.2020 14:31

Seurattuani koronasta tietävien tieteellisiä kannanottoja, on syntynyt kuva, jossa koronavirus sekotetaan elimistön omaan Exosome -osaseen. Se kun on identtinen

Reijo 28.04.2020 14:55

Toinen tutkija on saanut näyttöä, että jopa 96% kuolleista on ollut alueella, jossa on 5G. %G saa aikaan juuri Exosome -osasia vereen, stressin seurauksena.

Reijo 28.04.2020 14:38

jatkoa perusteellisesti aimemmin lähettämässäni linkissä. Nyt aletaan hoitaa ihmisiä Covid19 -potilaina mahdollisesti syyttä ja saadaan suuria tarttuvuuslukuja.

Reijo 28.04.2020 14:34

jatkoa Covid19 viruksen kanssa. Exosome on tarttumaton ja seurausta sairastumisesta, muistakin sairauksista kuin Covid19. Dr Andrew Kaufman kertoo asiasta

| Vastaa

Uusimmat kommentit

05.12 | 11:07

Melkoinen sananjulistaja tämä Nick . https://m.youtube.com/watch?v=tZ0nmxq9qnU

04.12 | 13:29

KIDS RECEIVED THE HOLY SPIRIT! God, He wants to be our Father

https://www.youtube.com/watch?v=SFEoQ4FCPUs

04.12 | 12:43

Neuroscience of Glossolalia

https://www.youtube.com/watch?v=rk7onhP6kCY

04.12 | 12:42

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/1704ef89-dba2-4134-acd4-3fed9ab908c8

Elon Musk kehittää aivoimplanttia