Profetioita 6

Profetioita 4 ,5 ja 6 -osioissa on nyt 254 sanomaa.

11.2.2020

Holly Watsonin joulukuussa 2019 saama sanoma pelinmuuttajasta

Herra puhui minulle joulukuussa 2019 ja sanoi: “Ensi helmikuu tulee olemaan pelinmuuttaja (a game changer).”

Pelinmuuttaja on uusi henkilö, idea tai tapahtuma, joka lopettaa vakiintuneen järjestyksen ja muuttaa radikaalilla ja merkittävällä tavalla vallitsevan tilanteen ja vallalla olevan tavan ajatella ja tehdä asioita.

Termi ”pelinmuuttaja” liittyi aluksi urheiluun, jossa saattaa tapahtua yhtäkkiä dramaattisia muutoksia tappiotilanteesta voittoon. Sitten liikemaailma omaksui sanan kuvaamaan yllättävää käännettä bisnesmaailmassa.

Nyt sana "pelimuuttaja" kuvaa suurta muutosta Hengen maailmassa ja uskovien elämässä tämän helmikuun aikana.

9.2.2020

Jyväskylässä 9.2.2020 Helluntaikirkossa tullut sanoma nälänhädästä

Nälänhätä tulee pian Suomeen. Nyt on aika valmistautua. Nyt teitä kutsutaan valmistautumaan nälänhätään. Saatte leikata sieluja. Herra lähettää teidät moniin paikkoihin. Valmistautukaa hengellisesti.

Jouko Pihon kommentti:

Monet eri profeetat ovat tuoneet esiin tulevan nälänhädän, josta Raamattukin puhuu yhtenä lopunajan merkkinä.

Meidän on syytä valmistautua ruokapulaan ennen kaikkea hengellisesti luottaen siihen, että Herra pitää omistaan huolen, mutta valmistautuen myös aineellisesti ruokavarastoja keräten, kuten Joosef teki Egyptissä.

Ihmisille tulee myös Jumalan Sanan ja Hengen nälkä, ja hyvin monet suomalaiset tulevat uskoon.

Herra lähettää uskovia moniin paikkoihin suureen elonleikkuuseen.

30.1.2020

Paavo Järvisen näky kotkista ja ihmisten merkitsemisestä

Paavo Järvinen istui aamukahvilla parvekkeella. Yhtäkkiä hän alkoi nähdä näkyä. Valtavan suuri kotka lensi taivaalla. Se kantoi alapuolellaan suurta puista ristiä. Hetken päästä alkoi tulla lisää uusia kotkia. Niitä oli monia, ja kun ne pääsivät Järvisen kohdalle, alkoi valtava huuto. Ne huusivat: ”Nyt on kiire, nyt on kiire, on vielä valtava määrä ihmisiä merkkaamatta!”

Paavo Järvinen muisti samalla Hesekielin kirjassa kerrotun kohdan (Hes. 9:3-4): ”Mutta Israelin Jumalan kirkkaus oli kohonnut yläpuolelta kerubin, jonka yllä se oli ollut, huoneen kynnykselle ja huusi pellavavaatteisiin puetulle miehelle, jolla oli kirjoitusneuvot vyöllänsä; ja Herra sanoi hänelle: "Kierrä kaupungin, Jerusalemin, läpi ja tee merkki niitten miesten otsiin, jotka huokaavat ja valittavat kaikkia kauhistuksia, mitä sen keskuudessa tehdään."

Paavo Järvinen viittasi myös toiseen raamatunkohtaan (Ilm.14:1): ”Ja minä näin, ja katso, Karitsa seisoi Siionin vuorella, ja hänen kanssaan sata neljäkymmentä neljä tuhatta, joiden otsaan oli kirjoitettu hänen nimensä ja hänen Isänsä nimi!”

29.1.2020

Nimimerkin "Nainen pohjanmaalta" syksyllä 2018 näkemä uni Suomen kartasta

Syksyllä 2018 näin unen elokuvaesityksestä. Ihmisiä oli elokuvateatterissa, mutta he olivat välinpitämättömiä eivätkä viitsineet katsoa esitystä. He vain juttelivat toisilleen ja selailivat kännyköillä nettiä.

Yhtäkkiä ilmestyi kankaalle Suomen kartta. Ensin kartta näytti normaalilta, mutta sitten alkoi ilmestyä eri maiden lippuja Suomen ylle. Kun yksi lippu poistui, niin tuli seuraava.

Ensin näin USAn lipun, sitten Venäjän ja viimeisenä Sveitsin lipun. Ihmiset olivat nyt kovasti hädissään ja shokissa näkemästään kuin olisivat yhtäkkiä havahtuneet. Ihmiset poistuivat elokuvista hevosilla ja kärryillä, ei autoilla.

9.1.2020

Tuulikki Laitisen keväällä 2011 saama profetia Suomelle

Sain tänään näyn ja profetian rukousalttarillani rukouskammiossani.

Näin kaksi suurta enkeliä, jotka asettuivat seisomaan, toinen Helsingin ja toinen kauas pohjoiseen Nuorgamin kohdalle.

Enkelit kannattelivat käsissään valkoista pergamenttikääröä, joka avattuna ulottui läpi koko Suomen.

Pergamenttikäärön taakse kokoontui pitkä rivi enkeleitä, sen alusta sen toiseen päätyyn asti.

Sitten tuli Jumalan sormi, kuin tulen liekki ja kirjoitti pergamenttikääröön suuria merkkejä, joita en ymmärtänyt, mutta ne muistuttivat heprean kielen merkkejä.

Merkit muuttuivat kuitenkin suomenkieliseksi tekstiksi jossa luki:

"Minä tulen pian. Pitäkää se hyvä mikä teillä on. Minun tulemiseni aika lähestyy. Minä tulen pohjoiseen maahan. Astun Suomen kamaralle. Minulla on mukana viskaimeni ja minä puhdistan puimatantereeni.
Tehkää parannus, te Suomen kansa. Itkekää ja valittakaa pahuuttanne, niin minä armahdan teitä. Jos ette, niin minä viskaan teidät pois silmieni edestä ja poltan poroksi koko kauniin maanne, niin että sen nimikin katoaa kartalta, eikä sitä enää kukaan muista.
Minä olen Herra teidän Jumalanne, älkää pitäkö muita Jumalia."

Sitten näin, miten tulenlieskat alkoivat nuolla tuota pitkää pergamenttikääröä.

Tulenlieskat leimusivat läpi Suomen pitkin tuota pergamenttikääröä, kunnes se oli palanut aivan poroksi ja katosi kokonaan.

8.1.2020

Adam Thompsonin v. 2017 näkemä näky Australian tulipaloista

Australialainen kirjailija ja lähetyssaarnaaja Adam F. Thompson näki v. 2017 näyn Australian kartasta, jossa koko Australia oli tulen peitossa.

Thompson luuli ensin, että kyse on hengellisen herätyksen tulesta, mutta Jumala sanoi hänelle: ”Ei. Aika tulee, jolloin sinä näet, että koko kansakunta palaa kirjaimellisesti. Kun näet tämän tapahtuvan, se on merkki siitä, että minä lähetän Eliaan hengen.”

Thompson kertoi tämän näkynsä v. 2017 Field of Dreams –kirkossa Adelaidessa ja myös eri medioissa, mutta ihmiset eivät kiinnittäneet näkyyn sen kummempaa huomiota.

Nyt tämä näky on toteutunut. Ja mukana on kuin onkin myös hengellinen ulottuvuus, koska raporttien mukaan hurjat metsäpalot ovat herättäneet monia uskomattomiakin rukoilemaan.

Viittaus Elian henkeen tarkoittaa Jumalan voiman ilmenemistä, kuten profeetta Elian kohdalla, joka sai rukoiltuaan tulenkin lankeamaan alas taivaasta samalla kun Baalin papit epäonnistuivat yrityksissään.

Thompson näkee uskovien nousevan korkeammalle yliluonnollisen voiman ja auktoriteetin tasolle, joka auttaa uskomattomia vastaanottamaan totuuden Jumalasta ja hänen rakkaudestaan. Tällöin myös vastustava Iisebelin paha henki ja maata kalvava kirous väistyvät.

5.1.2020

Pirjon 5.1.2020 näkemä uni lentolehtisistä

Näin yöllä 5.1.2020 unessa, että oli vielä hämärää ja ilmassa lenteli lentolehtisiä. Noita lehtisiä tiputtelivat sellaiset pienoislennokit. Halusin yhden ja viitoin yhdelle lennokille.

Lennokki huomasi minut ja tiputti yhden lentolehtisen minulle. Siinä luki jotain, että Suomen armeija on laitettu hälytysvalmiuteen.

Ajattelin tästä, että Taivaan Isä on lähettänyt nyt sanomia niille, jotka näkevät ja kuulevat. Hän kutsuu meitä esirukoustaisteluun tänä aikana. Nyt on Isä antanut käskyn olla hälytysvalmiudessa.

2.1.2020

Miksi Jeesus ei voi tulla takaisin v. 2020?

Profeetallinen kirjoittaja Tim McHyde julkaisi 31.12.2019 mielenkiintoisen kirjoituksen ”Miksi Jeesus ei voi tulla takaisin v. 2020”.

Laitoin McHyden englanninkielisen artikkelin nettisivulleni www.prophecy.fi, josta sen voi käydä lukemassa.

Koska teksti on hyvin pitkä, en käy sitä suomentamaan kokonaisuudessaan, mutta olen tehnyt kirjoituksesta lyhyen tiivistelmän, josta käy ilmi pääkohdat.

Tim McHyde on posttribulationisti, kuten minäkin, eli emme pidä pretribulationistista oppia oikeana. Pretribulatiosmihan opettaa, että uskovien salainen tempaus taivaaseen tapahtuisi ennen Antikristuksen vaivanaikaa ja voisi tapahtua milloin tahansa.

McHyde tuo selkeästi esille, että tämä ei ole mahdollista, koska Raamatussa on mainittu useita asioita, joiden pitää tapahtua ennen kuin uskovien ylösotto ja myöhemmin Jeesuksen julkinen paluu maapallolle tapahtuvat.

Nämä tempauksen ja Jeesuksen paluun edellytykset ovat seuraavat:

1. Psalmin 83 ja Jesajan 17:1 sodan, jossa Damaskos tuhoutuu täydellisesti ilmeisesti Israelin ydiniskun seurauksena, täytyy ensin tapahtua. Tuossa seuraavassa Lähi-idän sodassa myös Israel kärsii kovia tuhoja, mutta selviytyy kuitenkin lopulta voittajana. McHyde on nähnyt unia, joiden mukaan tämä Damaskoksen tuhoava sota käydään v. 2022.

2. Jerusalemiin pitää rakentaa ensin kolmas temppeli, johon tuleva Antikristus menee jossain vaiheessa hallituskauttaan, pystyttää sinne kuvansa palvottavaksi, julistaa olevansa jumala ja lakkauttaa juutalaisten uhritoimitukset temppelissä. Tämä on se hävityksen kauhistus, josta sekä Daniel että Jeesus puhuivat.

3. Matteus 24:21 mukaisen suuren ahdistuksen täytyy tapahtua ensin. Kyse on Antikristuksen 3½ vuotta kestävästä hirmuhallinnosta, jolloin sekä juutalaisia että kristittyjä vainotaan julmasti. Kyse on myös pakkovallasta, jolloin kaikkien on otettava itseensä pedonmerkki ja joka ei ota, ei voi käydä kaupassa eikä myydä mitään. Kristityt eivät tietenkään ota merkkiä, paitsi luopiot, jotka joutuvat sen takia helvettiin yhdessä Antikristuksen kanssa.

4. Uskovien ylös taivaaseen ottamisen eli tempauksen täytyy tapahtua ennen Jeesuksen julkista paluuta maapallolle. Tempaus tulee Antikristuksen vaivanajan jälkeen. Silloin taivaassa oleva uskovien joukko viettää ns. Karitsan häitä eli hääjuhlaa Jeesuksen kanssa.

5. Välittömästi uskovien poistempaamisen jälkeen Jumala vuodattaa vihan maljansa maan päälle, minkä täytyy tapahtua ennen kuin Jeesus palaa julkisesti kuninkaana maapallolle.

6. Aivan viimeisenä Ilmestyskirjan 6:12-17 kuudennen sinetin lopunajan apokalyptisten ilmiöiden täytyy tapahtua ennen Jeesuksen julkista paluuta. Kyseessä on koko maapallon järkkyminen ja vavahtelu, auringon pimeneminen ja kuun muuttuminen verenpunaiseksi, tähtien putoaminen maahan ja vuorien ja saarten siirtyminen paikoiltaan.

Näiden em. asioiden pitää siis tapahtua ennen tempausta ja ennen Jeesuksen julkista paluuta. Koska Antikristuksen koko valtakausi kestää Danielin mukaan seitsemän vuotta, Jeesus ei voi tulla ainakaan seitsemään vuoteen. Lisäksi tässä menee vielä joitakin vuosia, ennen kuin Antikristuksen valta-aika alkaa.

Tim McHyde uskoo ja on päätynyt eri laskelmissaan siihen tulokseen, että Antikristuksen aika alkaa v. 2023, jonka jälkeen pahin vaihe alkaa v. 2026, kuten Raamattu puhuu 3½ vuodesta.

Mc Hyden mukaan Jeesuksen julkinen paluu tapahtuu Jom Kippurin suurena sovituspäivänä v. 2030, jonka jälkeen Jeesus hallitsee uskovien kanssa 1000 vuotta, jonka jälkeen on viimeinen tuomio ja sen jälkeen Jumala luo uuden maan ja uuden taivaan.

Jos joku haluaa viitata Jeesuksen sanoihin, että hänen tulemisensa hetkeä ja päivää ei tiedä kukaan, paitsi Isä taivaassa, niin huomauttaisin, että näin on koskien hetkeä eli tuntia ja päivää, mutta vuoden tietämisestä Jeesus ei puhu mitään.

En tiedä, tulevatko Tim McHyden profeetalliset aika-arviot pitämään paikkansa, mutta muutoin olen sisällöllisesti samaa mieltä hänen opetuksestaan. Aikojakin pidän melkoisen todennäköisinä.

Linkki Tim Mc Hyden profeetalliseen nettisivustoon: https://escapeallthesethings.com/author/tim-mchyde/.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.

Totuus tekee teidät vapaiksi | Vastaa 03.02.2020 16.02

https://depopulation.news löytyy tietoa esim. kemikaalivanoista. Niiden tarkoitus on estää fotosynteesi=eliminoida ihmisrotu. Totuus rokotteista, 5G:stä ym.

mik | Vastaa 29.01.2020 22.36

tuli sana 3 päivää sitten: "tuskat ovat alkaneet" uskoakseni kyse on niistä synnytyskivuista joista raamattu puhuu lopun aikoihin liittyen

Eineliisa Heikkinen | Vastaa 29.01.2020 16.55

vuosiluku 2030 on merkittävä, sillä Jeesus aloitti varsinaisen tehtävänsä 30-vuotiaana. Siitä on 3 vuotta Golgatalle.

Rukoilija | Vastaa 27.01.2020 17.21

Usko ei ole tunne, toisaalta: ”Etsikää Jumalaa aikana, jolloin Hänet löytää voidaan, siis etsikkoaikana.”
En tiedä...

Rukoilija 28.01.2020 16.51

Uskoon tuloon liittyy myös parannuksen teko, katumus ja syntien tunnustaminen, kenties anteeksi pyyntö.

Maaret 28.01.2020 16.20

Jeesus "vaatii" julkisen tunnustamisen. Kun saa synnit anteeksi, sen kyllä tietää sydämessään. Ilo ja rauha tulee Jumalalta eikä sitä tarvitse kuvitella todeksi

Maaret 28.01.2020 16.17

Luin Raamattua vuoden ja rukoilin että voisin tulla uskoon. Mutta se tapahtui vasta kun julkisessa tilaisuudessa menin eteen rukoiltavaksi. Sain Pyhän Hengen.

Miksi Jeesus ei huoli 28.01.2020 11.45

Monet ei tule silti uskoon vaikka haluaisivat ja ovat rukoilleet ja pyytäneet koko sydämestään Jeesusta tulemaan elämäänsä missä vika sitten?

Rukoilija 28.01.2020 11.28

Eräs uskon selitys: Usko on luja luottamus Jumalaan, ojentautuminen sen mukaan, mitä ei näy.
Olen saanut rauhan. Sen luo Kristuksen rakkaus.

Rukoilija 28.01.2020 11.22

Mitä sitten on usko? Raamatusta löytyy selitys. Nuorena uskoon tulleena minulla on lapsenusko. Maailma tunki väliin, mutta Herra piti omanaan.
Etsi tietoa, etsi

Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

17.02 | 14:51

Urantiat pitää kiertää kaukaa, ovat täyttä humpuukia ja harhaoppia. Jeesuksen Jumalan Poikana ( ja myös Jumalana ) kieltävät ovat kaikki harhaoppisia.

...
17.02 | 14:47

Näin juuri ANNE. Sodissa Jumala varjeli monia. Eräskin Mannerheim - ristin ritari ( lentomestari ) kertoi, että " hän vain tiesi säilyvänsä hengissä. "

...
16.02 | 08:34

Jatkosovassa kävi niinki, että appi säilyi hengissä vankivaunussa ratakiskoilla Moskovan pommituksesta, vaikka pommit putosivat vankivaunujen viereen.

...
16.02 | 08:03

Appiukko sanoi, että pitää antaa aina ihmisille kaikki anteeksi,koska jos ei anna anteeksi, niin voi katkeroitumisesta sairastua.Elämä ja ilo voittaa.

...
Tykkäät tästä sivusta