Profetioita 6

9.1.2020

Tuulikki Laitisen keväällä 2011 saama profetia Suomelle

Sain tänään näyn ja profetian rukousalttarillani rukouskammiossani.

Näin kaksi suurta enkeliä, jotka asettuivat seisomaan, toinen Helsingin ja toinen kauas pohjoiseen Nuorgamin kohdalle.

Enkelit kannattelivat käsissään valkoista pergamenttikääröä, joka avattuna ulottui läpi koko Suomen.

Pergamenttikäärön taakse kokoontui pitkä rivi enkeleitä, sen alusta sen toiseen päätyyn asti.

Sitten tuli Jumalan sormi, kuin tulen liekki ja kirjoitti pergamenttikääröön suuria merkkejä, joita en ymmärtänyt, mutta ne muistuttivat heprean kielen merkkejä.

Merkit muuttuivat kuitenkin suomenkieliseksi tekstiksi jossa luki:

"Minä tulen pian. Pitäkää se hyvä mikä teillä on. Minun tulemiseni aika lähestyy. Minä tulen pohjoiseen maahan. Astun Suomen kamaralle. Minulla on mukana viskaimeni ja minä puhdistan puimatantereeni.
Tehkää parannus, te Suomen kansa. Itkekää ja valittakaa pahuuttanne, niin minä armahdan teitä. Jos ette, niin minä viskaan teidät pois silmieni edestä ja poltan poroksi koko kauniin maanne, niin että sen nimikin katoaa kartalta, eikä sitä enää kukaan muista.
Minä olen Herra teidän Jumalanne, älkää pitäkö muita Jumalia."

Sitten näin, miten tulenlieskat alkoivat nuolla tuota pitkää pergamenttikääröä.

Tulenlieskat leimusivat läpi Suomen pitkin tuota pergamenttikääröä, kunnes se oli palanut aivan poroksi ja katosi kokonaan.

8.1.2020

Adam Thompsonin v. 2017 näkemä näky Australian tulipaloista

Australialainen kirjailija ja lähetyssaarnaaja Adam F. Thompson näki v. 2017 näyn Australian kartasta, jossa koko Australia oli tulen peitossa.

Thompson luuli ensin, että kyse on hengellisen herätyksen tulesta, mutta Jumala sanoi hänelle: ”Ei. Aika tulee, jolloin sinä näet, että koko kansakunta palaa kirjaimellisesti. Kun näet tämän tapahtuvan, se on merkki siitä, että minä lähetän Eliaan hengen.”

Thompson kertoi tämän näkynsä v. 2017 Field of Dreams –kirkossa Adelaidessa ja myös eri medioissa, mutta ihmiset eivät kiinnittäneet näkyyn sen kummempaa huomiota.

Nyt tämä näky on toteutunut. Ja mukana on kuin onkin myös hengellinen ulottuvuus, koska raporttien mukaan hurjat metsäpalot ovat herättäneet monia uskomattomiakin rukoilemaan.

Viittaus Elian henkeen tarkoittaa Jumalan voiman ilmenemistä, kuten profeetta Elian kohdalla, joka sai rukoiltuaan tulenkin lankeamaan alas taivaasta samalla kun Baalin papit epäonnistuivat yrityksissään.

Thompson näkee uskovien nousevan korkeammalle yliluonnollisen voiman ja auktoriteetin tasolle, joka auttaa uskomattomia vastaanottamaan totuuden Jumalasta ja hänen rakkaudestaan. Tällöin myös vastustava Iisebelin paha henki ja maata kalvava kirous väistyvät.

5.1.2020

Pirjon 5.1.2020 näkemä uni lentolehtisistä

Näin yöllä 5.1.2020 unessa, että oli vielä hämärää ja ilmassa lenteli lentolehtisiä. Noita lehtisiä tiputtelivat sellaiset pienoislennokit. Halusin yhden ja viitoin yhdelle lennokille.

Lennokki huomasi minut ja tiputti yhden lentolehtisen minulle. Siinä luki jotain, että Suomen armeija on laitettu hälytysvalmiuteen.

Ajattelin tästä, että Taivaan Isä on lähettänyt nyt sanomia niille, jotka näkevät ja kuulevat. Hän kutsuu meitä esirukoustaisteluun tänä aikana. Nyt on Isä antanut käskyn olla hälytysvalmiudessa.

2.1.2020

Miksi Jeesus ei voi tulla takaisin v. 2020?

Profeetallinen kirjoittaja Tim McHyde julkaisi 31.12.2019 mielenkiintoisen kirjoituksen ”Miksi Jeesus ei voi tulla takaisin v. 2020”.

Laitoin McHyden englanninkielisen artikkelin nettisivulleni www.prophecy.fi, josta sen voi käydä lukemassa.

Koska teksti on hyvin pitkä, en käy sitä suomentamaan kokonaisuudessaan, mutta olen tehnyt kirjoituksesta lyhyen tiivistelmän, josta käy ilmi pääkohdat.

Tim McHyde on posttribulationisti, kuten minäkin, eli emme pidä pretribulationistista oppia oikeana. Pretribulatiosmihan opettaa, että uskovien salainen tempaus taivaaseen tapahtuisi ennen Antikristuksen vaivanaikaa ja voisi tapahtua milloin tahansa.

McHyde tuo selkeästi esille, että tämä ei ole mahdollista, koska Raamatussa on mainittu useita asioita, joiden pitää tapahtua ennen kuin uskovien ylösotto ja myöhemmin Jeesuksen julkinen paluu maapallolle tapahtuvat.

Nämä tempauksen ja Jeesuksen paluun edellytykset ovat seuraavat:

1. Psalmin 83 ja Jesajan 17:1 sodan, jossa Damaskos tuhoutuu täydellisesti ilmeisesti Israelin ydiniskun seurauksena, täytyy ensin tapahtua. Tuossa seuraavassa Lähi-idän sodassa myös Israel kärsii kovia tuhoja, mutta selviytyy kuitenkin lopulta voittajana. McHyde on nähnyt unia, joiden mukaan tämä Damaskoksen tuhoava sota käydään v. 2022.

2. Jerusalemiin pitää rakentaa ensin kolmas temppeli, johon tuleva Antikristus menee jossain vaiheessa hallituskauttaan, pystyttää sinne kuvansa palvottavaksi, julistaa olevansa jumala ja lakkauttaa juutalaisten uhritoimitukset temppelissä. Tämä on se hävityksen kauhistus, josta sekä Daniel että Jeesus puhuivat.

3. Matteus 24:21 mukaisen suuren ahdistuksen täytyy tapahtua ensin. Kyse on Antikristuksen 3½ vuotta kestävästä hirmuhallinnosta, jolloin sekä juutalaisia että kristittyjä vainotaan julmasti. Kyse on myös pakkovallasta, jolloin kaikkien on otettava itseensä pedonmerkki ja joka ei ota, ei voi käydä kaupassa eikä myydä mitään. Kristityt eivät tietenkään ota merkkiä, paitsi luopiot, jotka joutuvat sen takia helvettiin yhdessä Antikristuksen kanssa.

4. Uskovien ylös taivaaseen ottamisen eli tempauksen täytyy tapahtua ennen Jeesuksen julkista paluuta maapallolle. Tempaus tulee Antikristuksen vaivanajan jälkeen. Silloin taivaassa oleva uskovien joukko viettää ns. Karitsan häitä eli hääjuhlaa Jeesuksen kanssa.

5. Välittömästi uskovien poistempaamisen jälkeen Jumala vuodattaa vihan maljansa maan päälle, minkä täytyy tapahtua ennen kuin Jeesus palaa julkisesti kuninkaana maapallolle.

6. Aivan viimeisenä Ilmestyskirjan 6:12-17 kuudennen sinetin lopunajan apokalyptisten ilmiöiden täytyy tapahtua ennen Jeesuksen julkista paluuta. Kyseessä on koko maapallon järkkyminen ja vavahtelu, auringon pimeneminen ja kuun muuttuminen verenpunaiseksi, tähtien putoaminen maahan ja vuorien ja saarten siirtyminen paikoiltaan.

Näiden em. asioiden pitää siis tapahtua ennen tempausta ja ennen Jeesuksen julkista paluuta. Koska Antikristuksen koko valtakausi kestää Danielin mukaan seitsemän vuotta, Jeesus ei voi tulla ainakaan seitsemään vuoteen. Lisäksi tässä menee vielä joitakin vuosia, ennen kuin Antikristuksen valta-aika alkaa.

Tim McHyde uskoo ja on päätynyt eri laskelmissaan siihen tulokseen, että Antikristuksen aika alkaa v. 2023, jonka jälkeen pahin vaihe alkaa v. 2026, kuten Raamattu puhuu 3½ vuodesta.

Mc Hyden mukaan Jeesuksen julkinen paluu tapahtuu Jom Kippurin suurena sovituspäivänä v. 2030, jonka jälkeen Jeesus hallitsee uskovien kanssa 1000 vuotta, jonka jälkeen on viimeinen tuomio ja sen jälkeen Jumala luo uuden maan ja uuden taivaan.

Jos joku haluaa viitata Jeesuksen sanoihin, että hänen tulemisensa hetkeä ja päivää ei tiedä kukaan, paitsi Isä taivaassa, niin huomauttaisin, että näin on koskien hetkeä eli tuntia ja päivää, mutta vuoden tietämisestä Jeesus ei puhu mitään.

En tiedä, tulevatko Tim McHyden profeetalliset aika-arviot pitämään paikkansa, mutta muutoin olen sisällöllisesti samaa mieltä hänen opetuksestaan. Aikojakin pidän melkoisen todennäköisinä.

Linkki Tim Mc Hyden profeetalliseen nettisivustoon: https://escapeallthesethings.com/author/tim-mchyde/.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.

Johan A Saari | Vastaa 15.01.2020 20.15

Tim McHyde:
Näin on miullekin näytetty: vahvistan hänen näkynsä todeksi! Ruoka ihmeet ovat Herran omille,kuin meno kaanaan maahan.

Matti Ahola | Vastaa 14.01.2020 17.21

Olin n.3v eräässä seurakunnassa jäsen.Tunsin ettei minusta välitetty.Vainoakin oli paljon,valheita/panetteluja.Erosin seurakunnasta,en jaksanut sitä vihaa.

Pohdiskelija 16.01.2020 11.15

Kaikki, mitä haluaisit ihmisten tekevän teille, tehkää se heille.
Vastaa vihaan rakkaudella, välinpitämättömyyteen välittämällä,
panetteluun kehumalla. Johdatus

Jyrki 15.01.2020 19.04

Eräs rovasti sanoi osuvasti : Jumala toimii meistä huolimatta.Vaikka meissä kaikissa on syntiä, se ei Jumalaa muuta. Hän kerran kuoli sinun ja minun takia.

Rakkautta ja parannuksentekoa tarvitaan 14.01.2020 22.56

Kaiketi pahuuden voimatkin tahtovat ajaa ihmisiä pois seurakunnista, hyökätä uskovien kimppuun ihmisten kautta. Seurakunnissa pitää tehdä parannusta myös!

Rukoilua asian puolesta 14.01.2020 18.51

Minulla melkein sama, käynyt seurakunnissa tutustumassa ei helppoa olla ulkopuolinen, katsotaan pitkään ja heillä omat piirinsä, panettelua liikaa seurakunnissa

Rukousta uskovienkin puolesta 14.01.2020 18.08

Kaikki seurakuntalaiset, esim. juuri uskovat kiusaajat, eivät välttämättä edes ole pelastavassa uskossa. Hengellinen tilansa on sellainen. Rukousta tarvitaan!

Uskovienkin tila 14.01.2020 18.05

Tarvitaan Raamatullista opetusta lähimmäistä koskien sekä sielunhoitoa tarjolle enemmän; uskovat kiusaajat voivat olla psyykkisesti täysin kehittymättömiä.

Anne Kilpeläinen | Vastaa 12.01.2020 06.32

70-luvulla näkymättömät kädet nostivat mut unesta istumaan, ja huoneeni täyttyi kirkkaalla valolla, ja tuijotin valoa, ja kasvoni kuumenivat pitkäksi ajaksi.

Anne Kilpeläinen 17.01.2020 04.54

Paras vitsi olikin 70-luvulla jalostamon vieressä, kun äiti sanoi lapsilleen "Menkääs siitä pihalle ulos raittiiseen ilmaan."

Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

17.01 | 04:54

Paras vitsi olikin 70-luvulla jalostamon vieressä, kun äiti sanoi lapsilleen "Menkääs siitä pihalle ulos raittiiseen ilmaan."

...
17.01 | 04:36

Yöllä ilmestynyt valo huoneeseeni oli kuitenkin yliluonnolista mitä on vaikea selittää.Mutta pelkoa siinä ei ollut,vaan rauha ja tutrvallisuus.Enkelit liikkuvat

...
17.01 | 04:33

Asuimme aivan öljynjalostamon vieressä 70-luvulla, ja siihen aikaan myrkkyjä oli paljo, koska laki ei niitä rajoittanut ja hengitimme siis paljon kovia aineita.

...
16.01 | 11:15

Kaikki, mitä haluaisit ihmisten tekevän teille, tehkää se heille.
Vastaa vihaan rakkaudella, välinpitämättömyyteen välittämällä,
panetteluun kehumalla. Johdatus

...
Tykkäät tästä sivusta