Ajankohtaista 13

22.5.2019

Jouko Piho:

Kristityt ja juutalaiset ovat jo vainojen keskellä

Juutalainen konservatiivinen ajattelija ja kirjailija David Horowitz alkoi kirjoittaa kirjaa tulevista vainoista. Mutta tutkiessaan aihetta Horowitz huomasikin kesken kirjoittamisen, että Amerikassa eletään jo keskellä vainoja.

Horowitz havaitsi, että vasemmisto on liittymässä yhteen vaatien uskonnon kuolemista. Myöhäisillan tv-ohjelman isäntä Bill Maher sanoi itse asiassa juuri näin: ”Religion must die.”

Kirjan nimi onkin “Dark Agenda: The War to Destroy Christian America” (Pimeä agenda: Sota kristillisen Amerikan tuhoamiseksi).

Tässä tarkoitetaan uskonnolla kristinuskoa ja juutalaisuutta, joiden tunnustajat joutuvat koko ajan yhä ahtaammalle. Muiden uskontojen kannattajilla ei ole mitään hätää, koska heissä on sama henki kuin ateisteissakin, ja se henki ei ole Jumalasta.
Tämä ilman Jumalaa oleva yhteiskunta on ollut tekeillä jo vuosikymmenien ajan. Kyseessä on antikristillinen liike, joka korottaa ihmistä (siksi ainainen puhe ihmisoikeuksista), mutta vihaa ja vastustaa Jumalaa ja varsinkin Jeesusta.

Kokonaan ilman uskontoa ei tämäkään jumalaton liike tule olemaan, vaan tulevaisuudessa syntyy yksi maailmanuskonto, joka puhuu muutamasta yleismaailmallisesta periaatteesta, kuten rauhasta, nälkäisten ruokkimisesta ja luonnon suojelemisesta (siksi nykyinen ilmastonmuutosuskovaisuus). Mutta Jeesuksesta ei saa sanoa sanaakaan. Tai jos sanotaan, niin Jeesus on vain opettaja ja profeetta, ei Pelastaja eikä Jumalan Poika.

Sen lisäksi ihmiset kaipaavat aina jotain mitä palvoa. Niinpä tämä ihmiskeskeinen uskonto antaa maailman kansoille uuden palvonnan kohteen eli koko maailma alkaa palvoa tulevaa messiaaksi ja lopulta jumalaksi julistautuvaa Antikristusta häntä tai hänen kuvaansa kumartaen.

Antikristus saa kuitenkin valtansa ja voimansa itse Saatanalta eli lopulta ihmiskunta päätyy elävän Jumalan hyljättyään palvomaan Saatanaa.

Paitsi Jeesukselle uskolliset uskovat ja Tooralle uskolliset juutalaiset. Siksi heitä vainotaan, vangitaan ja mestataan.

Mutta parempi niin kuin joutua yhdessä Saatanan ja Antikristuksen kanssa helvettiin.

Älä siis ota Antikristuksen merkkiä itseesi äläkä ikinä kumarra häntä.

18.5.2019

Jouko Pihon kirja-arvio:

Nationalistin henkinen horisontti

Perussuomalainen Tuomas Tähti on kirjoittanut ensimmäisen kirjansa ”Nationalistin henkinen horisontti”. Omakustanteinen ja 154-sivuinen kirja julkaistiin 2.5.2019.

Vähän päälle kolmekymppinen diplomi-insinööri Tähti on ollut jo pitkään mukana politiikassa, viimeksi kansanedustajan avustajana eduskunnassa.

Nationalistin henkinen horisontti on ensisijaisesti ideologinen kirja, mutta siinä on hiukan myös omaelämäkerrallista sisältöä. Aatteellisen tekstin lisäksi kirjassa on tietoa Tähden toiminnasta yli 15 vuoden ajalta. Kirja kuvailee myös melko kattavasti Suomen kansallismielisen liikkeen vaiheita viime vuosikymmenien aikana.

Kirja on selkeän sujuvasti ja mielenkiintoisesti kirjoitettu. Kirjoittajan ote on rehellinen ja eri vaihtoehtoja avoimesti ja nöyrästi puntaroiva.

Vaikka olen lukenut ja itsekin kirjoittanut paljon kansallismielisyydestä, sain Tähden kirjasta myös uusia näkökulmia ja ajatuksen sytykkeitä.

Esim. Tähden pohdinta kansallismielisyyden eli nationalismin ja isänmaallisuuden eli patriotismin eroista on mielenkiintoinen. Jospa en alakaan selostaa sitä tässä arviossani, vaan sanon jo tässä vaiheessa, että suosittelen lämpimästi Tuomas Tähden kirjan lukemista asian ja monien muidenkin seikkojen selvittämiseksi. Kirjaa voi ostaa Opus Liberum –
verkkokirjakaupasta ( http://opusliberum.com/k…/nationalistin-henkinen-horisontti/ ).

Tähti tuo myös hyvin esille kansallismielisyyden rauhaa ja tasa-arvoa edistävänä ideologiana, joka ei kannusta muiden kansojen vihaamiseen eikä nurkkapatrioottiseen impivaaralaisuuteen. Tähti huomauttaa osuvasti, että itse asiassa kansainvälisyyskin tarvitsee kansoja, koska ei voi olla kansojen välistä kansainvälisyyttä, jos ei ole eri kansoja.

Tuomas Tähden kirja tuo myös esiin henkisyyden suuren merkityksen. Lopetankin kirja-arvioni Tähden kirjan 7. luvun alkulauseisiin, joissa Tähden aatteellisuus tulee hyvin näkyviin. Näin Tähti: ”Pelkkä maallisen rikkauden tavoitteleminen tai sen saavuttaminen ei tee elämästä hienoa. Elämä on ennen kaikkea henkinen matka. Elämä on se aika, jolloin ihminen voi etsiä totuutta ja antaa oman lisäyksensä ihmiskunnan suureen tieto- ja kulttuurivarantoon. Silti monet poliitikot puhuvat ikään kuin he yrittäisivät vain auttaa kansaa ponnistelemaan ylös vähäosaisuudesta. Omaisuuskeskeinen politikointi on osoitus henkisestä uneliaisuudesta, josta ideologiat voivat herätellä ihmisiä.”

13.5.2019

Jouko Piho:

Hesari kirjoitti uskonnollisesta oikeistosta

Tommi Niemisen ansiokas kirjoitus ”Suojele Jeesus Suomea” julkaistiin 12.5.2019 Helsingin Sanomien Sunnuntai-osiossa. Artikkelin alussa oleva ingressi julisti: ”Vanhoilliset kristityt ja kansallismieliset populistit ovat liittoutuneet. Onko Suomeen syntymässä väkevä uskonnollinen oikeisto?”

Kirjoituksessa oli varsin runsaasti asiaa, mutta jäin kuitenkin kaipaamaan artikkelista kahta seikkaa, joita ei mainittu ollenkaan. Toinen on Paavo Väyrysen Seitsemän tähden liike ja toinen on Siniristin Liitto.

Väyrysen puolue on globalismia vastustava ja maahanmuuttokriittinen puolue, joka ajaa eroa eurosta ja sanoo ehdottomasti ei Natolle. Eli kyseessä on maltillisesti kansallismielinen puolue, joka arvostaa henkisiä ja hengellisiä arvoja. Tähtiliike ei asemoi itseään oikeistoon, vaan keskustaan, mutta on kuitenkin selvästi kristillisiä arvoja kunnioittava suomalaisten etua ajava puolue.

20.6.2018 kahden muun miehen kanssa perustamani Siniristin Liitto on kristillisiä arvoja kunnioittava arvokonservatiivinen ja isänmaallinen Suomen etua ajava uusi puoluehanke, josta voi lukea lisää sivulla www.siniristin-liitto.fi. Vastustamme haittamaahanmuuttoa ja islamisaation leviämistä. Meidät voi sijoittaa aivan hyvin oikeistoon, jos termillä tarkoitetaan konservatiivisuutta ja isänmaallisuutta. Talousasioissa emme ole kuitenkaan oikeistolaisia, vaan enemmänkin vasemmalla ottaen kuitenkin huomioon pk-yrittäjien ja maanviljelijöiden tarpeet.

Olemme sitä mieltä, että nykyisessä tilanteessa, jossa Perussuomalaiset on yksin kaikkia muita vastaan, eduskuntaan tarvittaisiin toinenkin kansallismielinen puolue isänmaallisen konservatiivirintaman leventämiseksi. Tarvetta sellaiseen on myös sen tähden, että kaikki kansallismieliset eivät voi syystä tai toisesta äänestää Perussuomalaisia eivätkä kaikki voi toimia PS:n riveissä, koska kaikkia halukkaita ei ole otettu eikä oteta jäseniksi. Näin kävi minullekin. Hain kesällä 2017 Perussuomalaisten jäsenyyttä, mutta sain hylkäävän vastauksen ilman selitystä kielteisen vastauksen syystä. Siniristin Liittoa tarvitaan siis myös kodiksi näille poliittisesti kodittomille henkilöille.

Toivottavasti Tommi Nieminen korjaa kirjoituksensa puutteet ja tekee myöhemmin jutun Seitsemän tähden liikkeestä ja Siniristin Liitosta.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

tänään | 16:51

On vallitsevassa EU suhteessa vallitsevaa paikallinen Taimi? Huudamme miten irrottautua osoitteissa vallitsevan - Jeesus! On tapahtuva Kiitosaiheinen. Auttakaa!

...
22.05 | 23:29

Jatkoa. hernekeitosta isompien kaupunkien huutolaisiksi, vailla mitään itsenäistä päätösvaltaa. Joten ei kannattaisi kovin paljon kritisoida aiheetta PS:a.

...
22.05 | 23:26

Jatkoa. ollessaan mitään homoliiton vastustamiseksi, on kannattanut ( mm. Päivi Räsäsen suulla ) kuntien pakkoliitoksia, joissa pienemmät kunnat on myyty....

...
22.05 | 23:23

Jatkoa. toiminta ei kestä lähempää tarkastelua. KD on kymmeniä vuosia vaiennut täysin mm. vaalitenteissä JEESUS - nimen mainitsemisesta. Ei tehnyt hallituksessa

...
Tykkäät tästä sivusta