Jouko Piho kansanedustajaehdokas 2019

Sami Kilpeläinen ja Piia Kattelus Kansalaispuolueen vaalikoulutustilaisuudessa 5.1.2019 Jyväskylässä.

15.1.2019

Jouko Piho:

En lähdekään eduskuntavaaliehdokkaaksi

Olin iloisesti yllättynyt, kun Kansalaispuolueen puheenjohtaja Sami Kilpeläinen pyysi minua 1.1.2019 ehdokkaaksi tämän kevään eduskuntavaaleihin.

Suostuin ehdotukseen, koska voisin olla mukana sitoutumattomana ja näin, että ehdokkuudessa ja vaaleissa mukana olemisessa olisi monia hyviä puolia.

Olen kuitenkin eilisestä lähtien alkanut miettiä myös mitalin toista puolta eli asian huonoja puolia ja olen tullut siihen tulokseen, että en sittenkään halua olla näissä vaaleissa mukana.

Suurin syy on se, että koska kyseessä ei ole oman puolueen ehdokkuus, niin tällainen sitoutumattomana mukana oleminen vaikuttaa ainakin minun kohdallani sen, että en pysty olemaan vaalikampanjassa täydellä sydämellä mukana. Tällainen puoliteholla mukana oleminen johtaisi todennäköisesti siihen, että vaalitulos ei olisi hyvä, mistä kielteisestä seikasta voisi olla minulle imagohaittaa tulevina vuosina eikä se olisi hyvä Kansalaispuolueellekaan.

Olen tullut siihen tulokseen, että minun on parasta olla mukana vaaleissa vasta sitten, kun voin tehdä vaalikampanjaa sataprosenttisesti uskoen myös menestykseen. Nyt Kansalaispuolueen pienuus ja ehdokkaiden vähäinen määrä Uudellamaalla tekee oman puolisydämisyyteni lisäksi sen, että menestyminen ei ole mahdollista.

Minua myös häiritsee se, että monet ihmiset tulisivat ymmärtämään asian niin, että minä olisin Kansalaispuolueen jäsen. Eli he eivät huomaa tai huomioi sit. –lisäystä. Minä en haluaisi ihmisten mielissä tällaista sekaannusta.

On hankalaa ajaa kaksilla rattailla ja istua kahdella tuolilla. On sittenkin selkeämpää ajaa vain yhtä agendaa. Se on selvempää myös suurelle yleisölle.

On siksi parempi, että minä en nyt osallistu vaaleihin, vaan keskityn yksinomaan Siniristin Liiton rakentamiseen ja kannattajakorttien keräämiseen. Minun aikani tulee v. 2023.

5.1.2019

Jouko Piho:

Olen mukana ehdokkaana tämän kevään eduskuntavaaleissa

Olen mukana ehdokkaana tämän kevään eduskuntavaaleissa. Tämä yllättävä käänne mahdollistui, kun Kansalaispuolueen puheenjohtaja Sami Kilpeläinen lähetti minulle 1.1.2019 sähköpostia ja kysyi, olisinko halukas tulemaan heidän listalleen ehdokkaaksi vaikka sitoutumattomana.

Parin päivän harkinnan jälkeen suostuin ehdotukseen, koska Siniristin Liitto, jossa olen puheenjohtajana, ei voi vielä osallistua vaaleihin, koska meillä on kannattajakorttikeräys kesken. Jatkamme korttien keräämistä ja Siniristin Liiton kehittämistä, mutta voin kevään vaaleihin osallistumalla levittää sitäkin kautta kristillisisänmaallista sanomaamme sekä saan tietysti runsaasti tietoa ja kokemusta seuraavia vaaleja varten, joissa Siniristin Liitto on mukana.

Kävi myös ilmi, että tämä tarjous voida olla sitoutumattomana ehdokkaana Kansalaispuolueen listalla koskee muitakin kuin minua. Kun tiedotin mahdollisuudesta Siniristin Liiton Facebook-ryhmässä, kaksi miestä ilmoittautui mukaan ehdokkaiksi eli rakennusmestari Tom Anteroinen Espoosta ja Jani Leppäjärvi Torniosta.

Listoilla on kuitenkin vielä tilaa, joten jos ehdokkuus kiinnostaa sinua, ota minuun (jouko.piho@kolumbus.fi) ja Sami Kilpeläiseen (sami.a.kilpelainen@gmail.com ) yhteyttä. Varsinkin naisia toivotaan mukaan, erityisesti Oulun vaalipiirissä.

Olin tänään 29 muun ehdokkaan + kahden ehdokkuutta harkitsevan henkilön kanssa Jyväskylässä vaalikoulutuksessa. Koulutuksessa käsiteltiin puolueen puheenjohtaja Sami Kilpeläisen ja varapuheenjohtaja Piia Katteluksen johdolla eduskuntavaaliohjelmaa ja henkilökohtaisia eduskuntavaalikampanjoita.

Kuvassa Sami Kilpeläinen ja Piia Kattelus Kansalaispuolueen vaalikoulutustilaisuudessa 5.1.2019 Jyväskylässä.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

14.01 | 10:57

Erityisesti nuoret kaipaavat tietä elämälleen. Keski-ikäiset kamppailevat
työn ja raha-asioiden kanssa, vanhukset luulevat, että aika on jo ohi.

...
14.01 | 08:26

Olen samaa mieltä parannuksenteosta,ja raamattu sanoo,että meillä on taistelu henkivaltoja vastaan,eikä lihaa ja verta vastaan. Jumalan apua tarvitaan Suomeen.

...
14.01 | 08:12

taa. Herätyksen ”elementit” on sanottu: Ap.t. 9: 31.
Synnistä pitää tehdä parannus
Nykyään yritetään omalla voimalla voittaa synti!
Ps. 139: 23-24.

...
14.01 | 07:58

meistä, niin mikä on niiden loppu, jotka eivät ole Jumalan evankeliumille kuuliaiset?”(1Piet.4: 17) Onko ristin sanoma ja veren evankeliumi?
Kyllä on aika julis

...
Tykkäät tästä sivusta