Jouko Piho kansanedustajaehdokas 2019

Tähtiliikkeen puheenjohtaja Paavo Väyrynen ja puoluesihteeri Seppo Hauta-aho vaalistartissa Helsingissä 9.3.2019.

13.3.2019

Auta Jouko Piho eduskuntaan!

Seitsemän tähden liike/Uusimaa

Jouko Pihon tukiryhmän tili: FI11 5358 0620 4223 26

9.3.2019

Seitsemän tähden liikkeen vaalistartti

Seitsemän tähden liike aloitti virallisesti eduskuntavaalien vaalikampanjan tänään 9.3.2019 Helsingin Katajanokan Scandic Grand Marina –hotellissa pidetyn vaalistartin muodossa, jonne oli saapunut yli 90 eduskuntavaaliehdokasta eri puolilta Suomea. Minäkin olin paikalla Itä-Uusimaan edustajana.

Tunnelma oli hyvä ja innostunut. Oli mukava tavata livenä monia Facebook-tuttuja, joita en ole ennen nähnyt. Juttelin vähän pitempään Ilja Janitskinin kanssa sekä kirjailija/toimittaja Mauno Saaren kanssa, jonka vaimo erikoislääkäri Pirkko Turpeinen-Saari on ehdolla Helsingin vaalipiirissä. Myös Kainuun metsurin Aaro Mikkosen kanssa vaihdettiin muutama sananen.

Paavo Väyrynen piti aluksi poliittisen tilannekatsauksen, jonka jälkeen osallistujilla oli mahdollisuus tehdä kysymyksiä. Minä kysyin, onko mitään puoluetta, jonka kanssa Tähtiliike ei menisi hallitukseen. Väyrynen totesi, että ketään ei suljeta pois, vaan kaikkien kanssa voidaan neuvotella hallitusyhteistyöstä.

Ruokatauon jälkeen (lounas oli erittäin maittava) eduskuntaryhmän pääsihteeri ja puoluesihteeri Seppo Hauta-aho antoivat informaatiota ja monia käytännön neuvoja mainontaan ja vaalikampanjaan.

Kuvassa Tähtiliikkeen puheenjohtaja Paavo Väyrynen ja puoluesihteeri Seppo Hauta-aho.

4.3.2019

Jouko Pihon vaalipuhevideo

Jouko Piho on Seitsemän tähden liikkeen kansanedustajaehdokas Uudenmaan vaalipiirissä kevään 2019 eduskuntavaaleissa.

Tässä Jouko Pihon 4.3.2019 pitämä lyhyt mutta tiivis vaalipuhe: https://www.youtube.com/watch?v=yu6ahn2nDF4&feature=share .

28.2.2019

Haluatko auttaa minua eduskuntaan?

Jos näkisit minut mielelläsi eduskunnassa, niin auta minua pääsemään sinne siten, että mahdollistat vaalilahjoituksellasi tv-mainoksen teon. Uskon, että tv-mainos olisi paras tapa tavoittaa niitä suomalaisia, jotka eivät vielä tunne minua.

Lisäksi minulla tulee olemaan monia muitakin kampanjamenoja, mutta tv-mainos on niistä kaikkein kallein.

Olen saanut tähän mennessä eduskuntavaalikampanjaa varten lahjoituksina 650 euroa, mutta tv-mainos tulisi maksamaan vähintään 2600 euroa. Kyseessä olisi vähän yli kahden viikon päivittäinen mainoksen toisto MTV:ssä.

Jos sinulla on mahdollisuutta auttaa minua mainostamaan tehokkaasti televisiossa, voit lähettää avustuksesi Jouko Pihon tukiryhmän tilille FI11 5358 0620 4223 26.

Jouko Piho

Seitsemän tähden liikkeen eduskuntavaaliehdokas Uudenmaan vaalipiirissä

22.2.2019

Jouko Pihon tukiryhmän tili avattu

Tänään 22.2.2019 on Itä-Uudenmaan Osuuspankissa avattu eduskuntavaalikampanjani tukemiseksi Jouko Pihon tukiryhmän tili, jonka numero on FI11 5358 0620 4223 26.

Käytän rahalahjoitukset tv-mainontaan ja lehtimainoksiin. Tv-mainonnan kulut ovat suurimmat eli 2600-3000 euroa. Itse asiassa koko tv-mainosten toteutuminen on kiinni siitä, tuleeko tukiryhmän tilille tarpeeksi avustuksia.

18.2.2019

TV-mainos

Olen suunnittelemassa tv-mainosta tärkeimmäksi osaksi eduskuntavaalien vaalikampanjaani.

Keskustelin tänään pitkään puhelimessa asiasta MTV:n Jarno Laitisen kanssa.

Minimibudejtilla 2600 euroa saisin 10 sekunnin mainokselle kahden viikon ajan joka aamu toistoja Huomenta Suomi -ohjelman yhteydessä. Hintaan sisältyy myös mainoksen teko eli kuvaaminen Pasilassa.

Minun tulisi ilmoittaa viimeistään ylihuomenna perjantaina 22.2.2019, otanko tarjouksen vastaan. Kuvauspäivä olisi 1.3.2019.

Jos en ota tätä tarjousta vastaan, voin teettää mainoksen jollain muulla ulkopuolisella tuotantoyhtiöllä, mutta se olisi jonkin verran kalliimpaa. Etuna olisi kuitenkin se, että vastausta ei tarvitsisi antaa näin pian eli ylihuomenna.

Niin tai näin, niin tv-mainoksen budjetti olisi jotain 2600-3000 euroa. Minulla itselläni ei ele sellaisia varoja enkä haluaisi tässä vaiheessa ottaa lainaakaan, jos asia hoituisi minua kannattavien ihmisten lahjoituksilla.

Olen perustanut kahden muun henkilön kanssa 18.2.2019 minun vaalikampanjaani auttavan tukiryhmän, joka avaa ylihuomenna perjantaina tilin Itä-Uudenmaan Osuuspankissa Porvoossa. Kun saan tietää tilinumeron perjantaina, voin ilmoittaa sen julkisesti.

Mutta koska minun pitäisi antaa jo perjantaina vastaus MTV:lle, otanko heidän tarjouksensa vastaan, niin tarvitsisin tänään ja huomenna ihmisiltä lupauksia tulevasta vaaliavustuksesta. Voin sanoa, että eräs henkilö on jo luvannut minulle vaalikampanjaan 1000 euroa, joten puuttuu enää 1600-2000 euroa.

Jos voit tukea tv-mainoskampanjaani, ilmoita asiasta minulle joko yksistyisviestitse, sähköpostitse (jouko.piho@kolumbus.fi) tai puhelimitse (040-8281759).

17.2.2019

Tule kansanedustajaehdokkaaksi!

Paavo Väyrysen perustaman Seitsemän tähden liikkeen kansanedustajaehdokkaiksi voivat päästä sekä sitoutumattomat suomalaiset että muiden puolueiden jäsenet.

Ehdokkaaksi otetaan rehellisiä ja hyvämaineisia Suomen kansalaisia, jotka hyväksyvät Tähtiliikkeen säännöt ja tavoitteet ja jotka sitoutuvat liittymään Tähtiliikkeen eduskuntaryhmään.

Minä olen jo ehdokkaana. Tule sinäkin ja ilmoittaudu ehdokkaaksi osoitteessa:
http://seitsemäntähdenliike.fi/kansanedustajaksi/ .

15.2.2019

Jouko Piho:

Olen nyt Seitsemän tähden liikkeen kansanedustajaehdokas


Paavo Väyrysen Seitsemän tähden liike on julkistanut tänään 15.2.2019 33 uutta kansanedustajaehdokasta, joten puolueella on nyt 101 ehdokasta.

Minä olen yksi ehdokkaista. Monien vaiheiden jälkeen olen nyt Seitsemän tähden liikkeen eduskuntavaaliehdokas Uudenmaan vaalipiirissä.

Voin kuitenkin jatkaa samalla Siniristin Liiton kehittämistä eli kannattajakorttien kerääminen jatkuu. Väyrysen ja Seitsemän tähden liikkeen linjauksena on, että myös muiden puolueiden jäsenet voivat olla mukana ehdokkaina ja valituksi tulleina Seitsemän tähden liikkeen eduskuntaryhmän jäseninä.

Myös Paavo Väyrynen on ehdokkaana Uudellamaalla. Paavon läpimeno on todennäköistä ja sekin on hyvin mahdollista, että hänen vanavedessään tulee eduskuntaan valituksi muutama muukin.

Ohessa Seitsemän tähden liikkeen tiedotus asiasta.

TÄHTILIIKE TIEDOTTAA

15.02.2019

Seitsemän tähden liike rp on nimennyt uusia kansanedustajaehdokkaita. Aikaisemmin nimetyistä 70 ehdokkaasta kaksi on luopunut henkilökohtaisista syistä. Nyt on nimetty 33 ehdokasta, joten kokonaismäärä on 101.

Ehdokkaiden hankinta jatkuu mm. puolueen puheenjohtajan puhetilaisuuksien yhteydessä. Tavoitteena on täysi ehdokasmäärä kaikissa manner-Suomen vaalipiireissä.

Myös Euroopan parlamentin vaaleihin on ryhdytty hankkimaan ehdokkaita.

Molempien vaalien ehdokkuutta voi hakea täyttämällä lomake Tähtiliikkeen kotisivulla (seitsemäntähdenliike.fi).

Nimetyt ehdokkaat löytyvät osoitteesta www.seitsemäntähdenliike.fi .

 

15.1.2019


Jouko Piho:

En lähdekään eduskuntavaaliehdokkaaksi

Olin iloisesti yllättynyt, kun Kansalaispuolueen puheenjohtaja Sami Kilpeläinen pyysi minua 1.1.2019 ehdokkaaksi tämän kevään eduskuntavaaleihin.

Suostuin ehdotukseen, koska voisin olla mukana sitoutumattomana ja näin, että ehdokkuudessa ja vaaleissa mukana olemisessa olisi monia hyviä puolia.

Olen kuitenkin eilisestä lähtien alkanut miettiä myös mitalin toista puolta eli asian huonoja puolia ja olen tullut siihen tulokseen, että en sittenkään halua olla näissä vaaleissa mukana.

Suurin syy on se, että koska kyseessä ei ole oman puolueen ehdokkuus, niin tällainen sitoutumattomana mukana oleminen vaikuttaa ainakin minun kohdallani sen, että en pysty olemaan vaalikampanjassa täydellä sydämellä mukana. Tällainen puoliteholla mukana oleminen johtaisi todennäköisesti siihen, että vaalitulos ei olisi hyvä, mistä kielteisestä seikasta voisi olla minulle imagohaittaa tulevina vuosina eikä se olisi hyvä Kansalaispuolueellekaan.

Olen tullut siihen tulokseen, että minun on parasta olla mukana vaaleissa vasta sitten, kun voin tehdä vaalikampanjaa sataprosenttisesti uskoen myös menestykseen. Nyt Kansalaispuolueen pienuus ja ehdokkaiden vähäinen määrä Uudellamaalla tekee oman puolisydämisyyteni lisäksi sen, että menestyminen ei ole mahdollista.

Minua myös häiritsee se, että monet ihmiset tulisivat ymmärtämään asian niin, että minä olisin Kansalaispuolueen jäsen. Eli he eivät huomaa tai huomioi sit. –lisäystä. Minä en haluaisi ihmisten mielissä tällaista sekaannusta.

On hankalaa ajaa kaksilla rattailla ja istua kahdella tuolilla. On sittenkin selkeämpää ajaa vain yhtä agendaa. Se on selvempää myös suurelle yleisölle.

On siksi parempi, että minä en nyt osallistu vaaleihin, vaan keskityn yksinomaan Siniristin Liiton rakentamiseen ja kannattajakorttien keräämiseen. Minun aikani tulee v. 2023.

5.1.2019

Jouko Piho:

Olen mukana ehdokkaana tämän kevään eduskuntavaaleissa

Olen mukana ehdokkaana tämän kevään eduskuntavaaleissa. Tämä yllättävä käänne mahdollistui, kun Kansalaispuolueen puheenjohtaja Sami Kilpeläinen lähetti minulle 1.1.2019 sähköpostia ja kysyi, olisinko halukas tulemaan heidän listalleen ehdokkaaksi vaikka sitoutumattomana.

Parin päivän harkinnan jälkeen suostuin ehdotukseen, koska Siniristin Liitto, jossa olen puheenjohtajana, ei voi vielä osallistua vaaleihin, koska meillä on kannattajakorttikeräys kesken. Jatkamme korttien keräämistä ja Siniristin Liiton kehittämistä, mutta voin kevään vaaleihin osallistumalla levittää sitäkin kautta kristillisisänmaallista sanomaamme sekä saan tietysti runsaasti tietoa ja kokemusta seuraavia vaaleja varten, joissa Siniristin Liitto on mukana.

Kävi myös ilmi, että tämä tarjous voida olla sitoutumattomana ehdokkaana Kansalaispuolueen listalla koskee muitakin kuin minua. Kun tiedotin mahdollisuudesta Siniristin Liiton Facebook-ryhmässä, kaksi miestä ilmoittautui mukaan ehdokkaiksi eli rakennusmestari Tom Anteroinen Espoosta ja Jani Leppäjärvi Torniosta.

Listoilla on kuitenkin vielä tilaa, joten jos ehdokkuus kiinnostaa sinua, ota minuun (jouko.piho@kolumbus.fi) ja Sami Kilpeläiseen (sami.a.kilpelainen@gmail.com ) yhteyttä. Varsinkin naisia toivotaan mukaan, erityisesti Oulun vaalipiirissä.

Olin tänään 29 muun ehdokkaan + kahden ehdokkuutta harkitsevan henkilön kanssa Jyväskylässä vaalikoulutuksessa. Koulutuksessa käsiteltiin puolueen puheenjohtaja Sami Kilpeläisen ja varapuheenjohtaja Piia Katteluksen johdolla eduskuntavaaliohjelmaa ja henkilökohtaisia eduskuntavaalikampanjoita.

Kuvassa Sami Kilpeläinen ja Piia Kattelus Kansalaispuolueen vaalikoulutustilaisuudessa 5.1.2019 Jyväskylässä.

Sami Kilpeläinen ja Piia Kattelus Kansalaispuolueen vaalikoulutustilaisuudessa 5.1.2019 Jyväskylässä.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

tänään | 19:02

Näin unta, että serkkuni toi minulle hevosen lantaa, ja aloin siitä paistamaan pihvejä puuhellassa. Kai se nälkäaikaa enteilee. Tunnelma oli arkinen, ei synkkä.

...
20.03 | 07:28

Jatkoa. Apunen opasti puheenjohtajaa etukäteen pitämään vanhatestamentillisen papin helvetti puheen ja siihen sitten ratkaisun. Kohta kivetkin huutavat....

...
20.03 | 07:25

Jatkoa. hävetään, niin ei Hän luonnollisesti silloin kannatustakaan anna. Uskomaton tilanne, Matti Apunen huutaa kristillisyyttä, jota ei saa KD:ltä.

...
20.03 | 07:21

Jatkoa. virhe. Jeesuksen häpeäminen puheissa ei tuo nousua KD:n kannatukseen, 3, 5 % jatkuu tällä menolla. Jeesus voisi antaa kannatusta, mutta, kun Häntä...

...
Tykkäät tästä sivusta