Siniristin Liitto 4

Siniristin Liitto 8.12.2018 Joensuun Joulumarkkinoilla. Vas. Jouko Piho ja Mia-Mari Nuotio.

9.12.2018

Siniristin Liitto Joensuussa sunnuntaina

Olin tänään 9.12.2018 yksin keräämässä kannattajakortteja Siniristin Liitolle Joensuun Joulumarkkinoilla.

Suhtautuminen oli jälleen enimmäkseen kielteistä, joten pidin kaiken jälkeen melko hyvänä tuloksena, että sain sentään 10 korttiin allekirjoitukset. Siniristin Liitolla on nyt koossa 1069 kannattajakorttia.

Laitanpa tähän muutamia reaktioita, niin tiedätte, miten kansa ajattelee.

Eräs mies totesi: ”En täytä korttia. Ei me mahdeta mitään.” Toinen mies sanoi: ”En auta teitä. Tämä on niin peestä koko homma.” Kolmas mies julisti varmana: ”Ei siellä kukaan pysty mitään muuttamaan.” Eräs nainen tokaisi: ”En kannata, samoja paskoja ne on kaikki. Soinikin…”

Eli Suomi on täynnä politiikkaan ja poliitikoihin pettyneitä ja vihaisia ihmisiä, jotka eivät luota siihen, että mekään olisimme sen kummempia vaan pikemminkin samanlaisia roistoja kuin kaikki muutkin. Ja vaikka emme olisikaan, niin he eivät halua täyttää kannattajakorttia, koska emme me heidän mielestään pysty kuitenkaan muuttamaan mitään. Kaikki on jo menetetty.

Meidät siis teilataan toisten poliitikoiden tekojen takia jo ennen kuin me olemme ehtineet tehdä yhtään mitään.

Tämä ihmisten syvän pessimistinen toivon, elämänuskon ja luottamuksen menetys on kyllä jotain kauheaa, kun sen kohtaa. Sitä on ollut kaikkialla Suomessa, mutta nyt tänä viikonloppuna kaikkein eniten Joensuussa.

Tästä huolimatta meidän ei tule menettää toivoamme, vaan me jatkamme eteenpäin luottaen siihen, että muutos parempaan on mahdollista Suomessa ja että Suomessa puhkeava Jumalan antama uskonnolliskansallinen herätys toteuttaa tämän käännöksen parempaan.

Syksyn neljä kuukautta kestänyt kannattajakorttien valtakunnallinen keräämiskiertue on nyt ohi. Aloitin 4.8.2018, kävin 32 eri kertaa monien Suomen kaupunkien toreilla, kävelykaduilla, messuilla ja markkinoilla. Välillä oli kanssakerääjiä vähän, joskus enemmän ja toisinaan olin yksin.

Olisin tarvinnut enemmän mukanaolijoita, mutta tämä syksy meni nyt näin. Sillä mennään mitä on.

8.12.2018

Siniristin Liitto Joensuussa lauantaina

Olin tänään lauantaina 8.12.2018 keräämässä Siniristin Liitolle kannattajakortteja Joensuun Areenan Joulumarkkinoilla. Mukana hyvänä auttajana oli Mia-Mari Nuotio Kuopiosta.

Alku oli kovin nihkeää. Seuraavassa muutamia kuvaavia kommentteja. ”Ei mikään kuitenkaan muutu.” EU:sta eroamisesta: ”Se on toivotonta.” Kaiken huippu oli eräs nainen, joka osoitti päälakeaan ja sanoi kiivaasti: ”Minä olen nyt tätä myöten täynnä politiikkaa, oli laj…i mikä tahansa.”

Mutta pikku hiljaa alkoi tulla myös myönteistä suhtautumista, joten saimme lopuksi kerätyksi 34 korttia, mikä on aivan tyydyttävä tulos yleiseen kielteisyyteen suhteutettuna. Siniristin Liitolla on nyt koossa 1059 kannattajakorttia.

Kävin myös tervehtimässä Paavo Väyrystä, joka oli saanut vapaata omaishoitajan tehtävästä, ja oli paikalla vauhdittamassa oman puoluehankkeensa korttikeräystä.

Kuvassa Jouko Piho ja Mia-Mari Nuotio 8.12.2018 Joensuun Joulumarkkinoilla.

3.12.2018

Siniristin Liitto Joensuun Joulumarkkinoilla 8.-9.12.2018

Olen mukana Joensuun Joulumarkkinoilla tulevana viikonloppuna lauantaina 8.12.2018 klo 9-18 ja sunnuntaina 9.12.2018 klo 10-17. Paikka on Joensuun Areena-halli Mehtimäenaukio 2.

Kerron Siniristin Liitosta ja koetan saada paljon kannattajakortteja puoluehankkeellemme.

Esittelen ja myyn samalla kirjoittamiani ja toiminimeni Neoksen kustantamia uskonnollisia ja poliittisia kirjojani, joita on tällä hetkellä 11.

Jos sinulla on mahdollisuutta tulla auttamaan minua, ilmoita asiasta minulle. Kaikki apu, vaikka vain osaksi aikaa, on tarpeen.

Tervetuloa Joensuun Joulumarkkinoille tekemään kirjakauppoja, täyttämään kannattajakorttia tai muutoin vain tervehtimään!

25.11.2018

Siniristin Liitto Kuopiossa sunnuntaina

Siniristin Liiton toinen päivä Kuopion Savolaisilla Suurmarkkinoilla meni hyvin. Minulla oli avustajana kuopiolainen Mia-Mari Nuotio, jonka tehokkaan työskentelyn myötä saimme kokoon 41 korttia. 1000 kortin raja meni myös rikki ja Siniristin Liitolla on nyt koossa 1012 kannattajakorttia.

Monet uskovat kävivät tänäänkin luonamme, kuten Juha Räsänen, joka näytti meille myös hienoa paitaansa, jossa luki komeasti ”Straight Pride” vastapainona homojen Gay Pride –propagandalle.

Sain myös uuden asian, jota Siniristin Liiton tulee ajaa, kun tapasin erään vanhemman miehen, joka menetti kaiken 1990-luvun laman epäoikeudenmukaisessa jälkihoidossa, eli meidän tulee puolustaa näitä vääryyttä ja kohtuuttomuutta kokeneita yrittäjiä, niitä, jotka ovat vielä elossa, koska kymmenettuhannet tekivät itsemurhan. Katkeroitunut mies sanoi, että kukaan ei uskalla tehdä asialle mitään ja sen takia hän ei ole äänestänyt ketään 20 vuoteen. Sanoin miehelle, että kun me pääsemme valtaan, asia hoidetaan kuntoon.

Teimme Mia-Marin kanssa niin tiiviisti hommia, että valitettavasti kuvien ottaminen unohtui kokonaan, joten nyt on ensimmäinen raportti ilman kuvaa.

Siniristin Liiton pöytäpaikka Kuopion Savolaisilla Suurmarkkinoilla 24.-25.11.2018.

24.11.2018

Siniristin Liitto Kuopiossa lauantaina

Olin Siniristin liiton 2x2 metrin pöytäpaikan kanssa tänään 24.11.2018 Kuopion Savolaisilla Suurmarkkinoilla Kuopio-hallissa. En ottanut tällä kertaa telttaa mukaan, koska se vaatii isomman paikan, joka on 200 euroa kalliimpi.

Olin yksin ja sain kerätyksi 19 korttia, joka ei ole hyvä tulos, mutta ei järin huonokaan. Sain myös myydyksi kaksi kirjaani. Siniristin Liitolla on nyt koossa 971 kannattajakorttia.

Suhtautuminen oli aika lailla samanlaista kuin muuallakin Suomessa, paitsi että täällä kukaan ei sekottanut meitä Siniseen tulevaisuuteen eikä Väyrysen puoluehankkeeseen.

Uskovia tuli aika paljon juttusille, mikä on aina mukavaa ja rohkaisevaa.

Yksi erikoinen tilanne oli, kun eräs nuori mies alkoi ottaa valokuvia kirjapöydästäni ja varsinkin siitä kohtaa, missä oli kirjani Outo tie. Kysyin mieheltä, josko hän täyttäisi uuden puoluehankkeen kannattajakortin. ”Ei”, vastasi mies ja jatkoi: ”Minä olen kyllä kuullut legendaarisesta ajattelijasta Jouko Pihosta.” Sen sanottuaan mies lähti kiireesti pois.

Toinen kumma tilanne syntyi, kun eräs mies täytti pitkän taivuttelun jälkeen kortin, jolloin hänen vaimonsa ilmestyi paikalle ja sanoi vihaisesti huutaen: ”Mitä hittoa sinä täällä teet? Laitoitko nimesi johonkin, pöljä?” Mies oli alistuneen näköisenä hiljaa. Sääliksi kävi tossun alla olevaa miestä.

Kaiken kaikkiaan päivä oli aika hyvä. Huomenna jatketaan toivottavasti vielä paremmin tuloksin, kun minulle on tulossa yksi avustaja.

Kuvassa Siniristin Liiton pöytäpaikka Kuopion Savolaisilla Suurmarkkinoilla.

20.11.2018

Siniristin Liiton syyskokous

Siniristin Liitto ry:n virallinen syyskokous pidettiin tänään 20.11.2018 Vantaalla.

Uuden hallituksen kokoonpano on seuraava: Jouko Piho Loviisasta (puheenjohtaja), Jani Leppäjärvi Torniosta (varapuheenjohtaja), Veli-Matti Mars Vantaalta, Hannele Tikkanen Vantaalta, Jaana Tamminen Helsingistä, Tom Anteroinen Espoosta ja Anne Löytönen Kyyjärveltä.

Ensi vuoden tärkeimpänä haasteena on jatkaa kannattajakorttien keräämistä, jotta 5000 korttia saadaan kokoon kesäkuun 2019 loppuun mennessä.

19.11.2018

Siniristin Liitto Kuopion Savolaisilla Suurmarkkinoilla 24.-25.11.2018

Olen mukana Savolaisilla Suurmarkkinoilla Kuopiossa tulevana viikonloppuna lauantaina 24.11.2018 klo 9-18 ja sunnuntaina 25.11.2018 klo 10-17. Paikka on Kuopio-halli, Opistotie 4.

Kerromme Siniristin Liitosta ja koetamme saada paljon kannattajakortteja puoluehankkeellemme.

Esittelen ja myyn samalla kirjoittamiani ja toiminimeni Neoksen kustantamia uskonnollisia ja poliittisia kirjojani, joita on tällä hetkellä 11.

Jos sinulla on mahdollisuutta tulla auttamaan minua, ilmoita asiasta minulle. Kaikki apu, vaikka vain osaksi aikaa, on tarpeen.

Tervetuloa Kuopion Savolaisille Suurmarkkinoille tekemään kirjakauppoja, täyttämään kannattajakorttia tai muutoin vain tervehtimään meitä!

Siniristin Liitto Seinäjoen Pohjalaisilla Suurmarkkinoilla 17.-18.11.2018. Vas. Minna Flander, Jukka-Pekka Järvi, Joakim Terinen, Jouko Piho ja Markus Karhu.

18.11.2018

Siniristin Liitto Seinäjoella sunnuntaina

Tulin juuri äsken takaisin Seinäjoelta. Takana on 861 km ja kaksi onnistunutta markkinapäivää Pohjalaisilla Suurmarkkinoilla Areena-hallissa.

Tänään minulla oli hyvinä avustajina Markus Karhu, Minna Flander, Joakim Terinen, Jukka-Pekka Järvi sekä paikalle tullut Erkki Latvala, joka jäikin auttamaan tunnin ajaksi.

Keräysaikaa oli tänään kaksi tuntia vähemmän kuin eilen, mutta saimme erittäin hyvän tuloksen tänäänkin eli 39 täytettyä kannattajakorttia. Koko viikonlopun tulos oli siis 89 korttia. Siniristin Liitolla on nyt koossa 934 kannattajakorttia.

Kun sain myydyksi myös neljä kirjaa, niin olin päivään hyvin tyytyväinen.

Kuvassa vas. Minna Flander, Jukka-Pekka Järvi, Joakim Terinen, Jouko Piho ja Markus Karhu.

Siniristin Liitto Seinäjoen Pohjalaisilla Suurmarkkinoilla 17.11.2018. Vas. Jouko Piho ja Markus Karhu.

17.11.2018

Siniristin Liitto Seinäjoella lauantaina

Olin tänään 17.11.2018 Seinäjoen Pohjalaisilla Suurmarkkinoilla Areena-hallissa kannattajakortteja keräämässä yhdessä Markus Karhun kanssa, joka olikin erinomainen apu.

Päivä oli erittäin onnistunut. Kirjojani meni kaupaksi 7 kappaletta, ja kannattajakortteja kertyi 50 eli yhtä vaille ennätys. Siniristin Liitolla on nyt koossa 895 kannattajakorttia.

Sanotahan niin, että pohojalaiset tuntuu olevan erilaista väkeä kuin Etelä-Suomessa. Täällä on koti, uskonto ja isänmaa enemmän voimissaan ja epäisänmaallisia liberaaleja ateisteja on vähemmän.

Olen majoitettuna muutaman kilometrin päässä olevassa Siirilän 150-vuotiaan maatalon päärakennuksessa. Paikka on mukavan kodikas, palvelu ystävällistä ja aamiainen runsas ja monipuolinen.

Kuvassa Jouko Piho ja Markus Karhu Seinäjoen Pohjalaisilla Suurmarkkinoilla 17.11.2018.

11.11.2018

Siniristin Liitto Seinäjoen Pohjalaisilla Suurmarkkinoilla 17.-18.11.2018

Olen mukana Pohjalaisilla Suurmarkkinoilla Seinäjoella tulevana viikonloppuna lauantaina 17.11.2018 klo 9-18 ja sunnuntaina 18.11.2018 klo 10-17. Paikka on Areena-halli, Kirkkokatu 23. Siniristin Liiton paikkanumero on 33 A.

Mukaan on tulossa muutamia avustajia. Kerromme Siniristin Liitosta ja koetamme saada paljon kannattajakortteja puoluehankkeellemme.

Esittelen ja myyn samalla kirjoittamiani ja toiminimeni Neoksen kustantamia uskonnollisia ja poliittisia kirjojani, joita on tällä hetkellä 11.

Jos sinulla on mahdollisuutta tulla auttamaan minua, ilmoita asiasta minulle. Kaikki apu, vaikka vain osaksi aikaa, on tarpeen.

Tervetuloa Seinäjoen Pohjalaisille Suurmarkkinoille tekemään kirjakauppoja, täyttämään kannattajakorttia tai muutoin vain tervehtimään meitä!

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.

Risto | Vastaa 12.11.2018 17.10

JOS pitää paikkansa ettet kerkeä kerätä 5000 korttia seuraaviin vaaleihin, niin
MIKSET KERÄISI TÄSSÄ VAALEISSA KORTTEJA VÄYRYSELLE ?!

Henkka 13.11.2018 06.58

Älkää hyvät veljet juosko suoraan kadotukseen, kun teette politiikan teosta itsellenne jumalaa. Lihan käsivarrella nyt yritätte. Lukekaa evankeliumit läpi!

Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

tänään | 10:04

Harhaan menemisen seurauksena uusia Profetioita ei ole enää paljoa tälle sivustolle tullut.

...
tänään | 05:16

Voi kun Jouko jo vähitellen uskoisit että sinun paikkasi ei ole politiikassa.

...
20.04 | 14:44

Kiitos sinulle. Vaalityösi ansiosta demarit voitti ja persut jäi toiseksi!

...
18.04 | 12:13

Jihadistit eivät ole vihollisianne niinkään, vaan luvut 8 ja 36. Verratkaa sotien vuosiin ja terrori-iskujen päivämääriin. Islamilaiset ei tiedä sellaisista.

...
Tykkäät tästä sivusta