Ajankohtaista 12

12.11.2018

Jouko Piho:

Nationalismi – hyvä vai paha asia?

Olemme kuulleet viime päivinä lausuntoja, joiden mukaan nationalismi on paha asia. Ranskan presidentti Macron sanoi eilen Pariisissa: ”Isänmaallisuus on täysi vastakohta nationalismille: nationalismi on isänmaallisuuden pettäjä." Samoin toimittaja Helena Petäistö kirjoitti, että ”nationalismi on vihan lietsomista muita vastaan”.

On ikävää, että sana ”nationalismi” on tällä tavalla leimattu joidenkin toimesta vain pahaksi ja vastustettavaksi aatteeksi.

Tosiasia on se, että sanalla ”nationalismi” on useita merkityksiä, joista vain yksi on paha eli militaristinen kiihkokansallismielisyys, joka muuttuu helposti muita kansoja vihaavaksi ja alistamaan pyrkiväksi imperialismiksi. Sellaista nationalismia ei pidä kannattaa.

Mutta muutoin ja useimmiten sana ”nationalismi” tarkoittaa vain tervettä ja maltillista oman maan, kansan, kielen ja kulttuurin arvostamista eli täysin samaa kuin sanat ”isänmaallisuus”, ”patriotismi” ja ”kansallismielisyys”.

Mielestäni on siis ongelmallista, että jotkut antavat sanalle ”nationalismi” vain yhden kielteisen merkityksen. Jotkut jopa sanovat, että nationalismista ei ole ollut mitään hyötyä.

Historia todistaa toisin. Jos muistelemme historiaa, Saksa ja Italia eivät olisi koskaan yhdistyneet yhtenäisiksi valtioiksi ilman nationalismia. Samoin Suomi ei olisi koskaan itsenäistynyt omaksi kansakunnaksi ilman 1800-luvulla tapahtunutta nationalistista heräämistä mm. Elias Lönnrotin, J. L. Runebergin, J. V. Snellmanin, Zachris Topeliuksen ja Jean Sibeliuksen ansiosta. Myöskään Israelin valtiota ei olisi syntynyt ilman nationalistista siionismin liikettä. Vielä voimme mainita entiset siirtomaat, joiden vapautuminen Euroopan siirtomaavaltioiden orjuudesta tapahtui nationalistisen heräämisen takia.

Kun sanalla ”nationalismi” on sekä hyviä että huonoja merkityksiä, niin en pidä oikeana sitä, että sana pyritään leimaamaan vain huonoksi. Takana onkin poliittinen tarkoituksenmukaisuus ja kansallisvaltioiden tietoinen alasajo.

Meidän ei tule Suomessa suostua tällaiseen oikean nationalismin häpäisemiseen. Oman kansan, kielen, kulttuurin, uskonnon, tradition ja isänmaan arvostaminen on oikein. ”Tunne oma arvosi ja anna arvo muillekin.”

Raamatun ilmoituksen mukaan eri kansat ovat Jumalan tahto ja hänen suunnitelmansa. Tästä johtuen myös nationalismi ja patriotismi ovat Jumalan tahto ja hyviä asioita.

Nationalismi ei siis ole joko hyvä tai paha tai pelkästään paha asia, vaan sekä hyvä että paha asia riippuen siitä millaisesta nationalismista puhutaan.

Kaiken nationalismin leimaaminen pahaksi on väärin. Kyseessä on Macronin kaltaisten globalistien selkeä hyökkäys tervettä kansallismielisyyttä ja kohtuullista nationalismia vastaan.

”Ruotsalaisia emme ole. Venäläisiksi emme tahdo tulla. Olkaamme siis suomalaisia.”

29.10.2018

Adressi globaalin massamaahanmuuttosopimuksen hylkäämiseksi

Kävin allekirjoittamassa. Käy sinäkin.

https://www.adressit.com/adressi_globaalin_massamaahanmuuttosopimuksen_hylkaamiseksi?utm_source=fb_share&fbclid=IwAR05SxUybnUQm6nl8-SUweyqNPqqXJy_zLnKoAMp--h12PtEldLW2ZJg8SM 

14.10.2018

Kansalaisaloite poliittisten lakkojen rajaamiseksi

Kävin kannattamassa kansalaisaloitetta poliittisten lakkojen rajaamikseksi. Tämä on myös Siniristin Liiton linja. Käy sinäkin.
 

28.9.2018

Jouko Piho:

Maa huojuu

Helsingin Sanomat kertoi tänään 28.9.2018 Tiede-sivullaan, että
jäätiköiden sulamisella on yllättävä seuraus: maapallo huojuu uudella tavalla.Maan pyörimisakseli huojahtelee, koska massa ei jakaudu planeetalla tasaisesti. Grönlannin sulaminen muuttaa painopistettä.

Maapallo ei pyöri akselinsa ympäri alati samassa asennossa vaan vaappuu pyöriessään. Yhdysvaltain avaruusjärjestön Nasan ja useiden Euroopan yliopistojen tutkimuksessa on käynyt ilmi, että jäätiköiden sulaminen Grönlannissa vaikuttaa merkittävästi tähän vaapuntaan.

Raamatussa tämä huojunta on kerrottu jo 2700 vuotta sitten, kun profeetta Jesaja kirjoitti (Jes. 24:19-20): ”Maa järisee, maa järisee, maa aaltoaa ja huojuu, maa aaltoaa ja sortuu, maa horjuu kuin juopunut, vaappuu kuin vartiolava tuulessa.”

Perttu Häkkinen ja Jouko Piho Yle Puheen studiossa joulukuussa 2015.
Jouko Piho teologian opiskelijoiden haastateltavana. Vas. haastattelija Rasmus Tillander.

27.9.2018

Olin teologian ylioppilaiden tentattavana

Olin tänään 27.9.2018 Helsingin yliopistossa teologian opiskelijoiden haastateltavana.

Teol. kand. Rasmus Tillander Teologian Ylioppilaiden Tiedekuntayhdistyksestä lähetti minulle 17.8.2018 seuraavanlaisen kyselyn: ”Toimin tällä hetkellä Helsingin yliopiston teologian opiskelijoiden opiskelijajärjestössä ja järjestämme kuukausittaista keskustelusarjaa, jossa kutsumme jonkun alan asiantuntijan puhumaan jostakin enemmän tai vähemmän ajankohtaisesta aiheesta ja etsinkin tälle syksylle tällaisia henkilöitä. Kysyisinkin olisiko sinulla mahdollisuutta tulla Helsingin yliopistolle haastateltavaksi kokemuksistasi Suomen tunnetuimpana profeettana? Profetiat ja erilaiset näyt kun ovat selkeästi osa kristinuskoa, mutta vain harvakseltaan meillä tiedekunnalla enää keskustelun aiheena. Olisi myös kiinnostava kuulla, millaista on elää tuollaisen kutsumuksen kanssa.”

Vastasin, että otan kutsun vastaan. Haastattelu menikin ihan mukavasti, kun sekä haastattelijan että yleisön kysymykset olivat asiallisia ja kiinnostavia.

Mikko Reijola oli mukana tekemässä tapahtumasta suoraa striimauslähetystä, joka on katsottavissa Youtubesta osoitteessa: https://www.youtube.com/watch?v=CCIix48-99w. Joten en kuvaile haastattelua sen enempää, koska se on nähtävissä kokonaan videolla.

Yleisön joukossa oli kaksi yllätystä, kun eräs teologian opiskelija tuli luokseni ja sanoi, että hän on entinen oppilaani Munkkiniemen ala-asteelta, ja toinen teologian opiskelija oli tuttu Suomen Yhteiskristillisen Raamattukoulun ajoilta 1980-luvun alusta.

Kuvassa vas. Rasmus Tillander ja Jouko Piho.

27.9.2018

Suora striimauslähetys

180927 Jouko Piho teologian ylioppilaiden haastattelussa to 27.9.2018 klo 17.00

Helsinki Livestream YouTube https://www.youtube.com/watch?v=CCIix48-99w

Hegesippus YouTube https://www.youtube.com/chann…/UCI-nuYHOovsjdv9yWXZVsLw/live

Helsinki Livestream Facebook https://www.facebook.com/livestream.helsinki

Hegesippus Kanava VK https://vk.com/hegesippus

12.8.2018

Jouko Piho:

Toimittaja Perttu Häkkinen on kuollut

Tunnettu Yle Puheen radiotoimittaja Perttu Häkkinen on kuollut viime yönä tapaturmassa.

Tämä on järkyttävä uutinen, koska Perttu oli nuorehko ja perheellinen mies.

Minulla oli ilo ja kunnia olla mukana kahdessa Häkkisen radio-ohjelmassa joulukuussa 2015 ja elokuussa 2016.

Perttu oli hyvin sympaattinen ja empaattinen mies, joka oli kiinnostunut vähän kaikesta ja kunnioitti myös hengellisiä arvoja.

Otan osaa jäljelle jääneiden suruun.

Oli Pertun kanssa suunnitelmia, että tekisimme vielä kolmannen radio-ohjelman yhdessä, mutta se jäi nyt tekemättä.

Perttu, muistoasi kunnioittaen RIP.

Kuvassa Perttu Häkkinen ja Jouko Piho Yle Puheen studiossa joulukuussa 2015.

6.8.2018

Jouko Piho:

Lars Enarsonin tammikuussa 2018 saama sanoma Ruotsidemokraateista

Lars Enarson, jonka tapasin keväällä 2018 Jerusalemissa ja haastattelin häntä Israel-kirjaani Ihmeellinen Israel 3 varten, kertoo oheisessa Youtube-videossa (https://www.youtube.com/watch?v=yxU2fEW-kGE), että viime viikon Pride-viikon aikana viime lauantaina 4.8.2018 kaikki Ruotsin puoluejohtajat oli kutsuttu kokoukseen paitsi Ruotsidemokraattien Jimmie Åkesson, jota tilaisuudessa esitti harmaa elefantti.

Puoluejohtajia pyydettiin nostamaan sateenkaarilippu sen merkiksi, että he lupaavat Ruotsin kansalle, että he eivät ole vaalien jälkeen missään yhteistyössä eli eivät mene samaan hallitukseen ”homofobisten” Ruotsidemokraattien kanssa. Kaikki kahdeksan puoluejohtajaa nosti lipun ylös, myös kristillisen KD:n edustaja. Niin pitkälle on siis luopumus Ruotsissa edennyt.

Syyskuun 9. päivänä vähän yli kuukauden päästä pidettävien Ruotsin valtiopäivävaalien suurin ennakkosuosikkivoittaja on kuitenkin juuri Ruotsidemokraatit, jonka gallup-suosio alkaa lähennellä jo 30 prosenttia. Tulee olemaankin mielenkiintoista nähdä, pitääkö viime lauantaina annettu lupaus olla menemättä Ruotsidemokraattien kanssa samaan hallitukseen vai joutuuko vaalien ylivoimainen voittaja jäämään yksin ja muiden hylkäämänä oppositioon.

Lars Enarson kertoo mainitulla videolla, että hän sai Jumalalta 12.1.2018 seuraavan sanoman: ”Mitä nyt tapahtuu Ruotsissa on osa tietoista strategiaa yhteiskunnan murtamiseksi, jotta Antikristuksen diktatuuri voitaisiin saattaa voimaan. Ainoa joka tarjoaa vaihtoehdon tälle kehitykselle on Ruotsidemokraatit.”

Lars Enarson ei ole itse Ruotsidemokraatti eikä ole äänestänyt heitä, mutta hän kokee vahvasti, että tämä sanoma tuli Jumalalta. Tammikuusta lähtien Enarson on myös organisoinut rukouskampanjaa Ruotsin syysvaalien puolesta ja elokuussa hän aikoo kiertää Ruotsia pohjoisesta etelään aina vaaleihin saakka puhumassa tästä asiasta.

29.7.2018

Jouko Piho: 

Markkinoiden ylivalta

Helsingin Sanomien Sunnuntai-liitteessä oli tänään 29.7.2018 pitkä juttu eläkkeelle jääneestä historian professori Markku Kuismasta.

Kuisma pohtii haastattelussa erityisesti markkinoiden valtaa. Entisenä yrittäjänä Kuisma on markkinatalouden vankka kannattaja, mutta harmittelee kuitenkin samalla nykyistä markkinoiden itsetarkoituksellista ylivaltaa.

Näin Kuisma: ”Markkinat ovat uskomaton voima. Ne ovat kuin tuli, joka on hyvä renki, mutta huono isäntä. Kun markkinatalous pannaan töihin oikealla tavalla, se tekee yhteiskunnalle suuren palveluksen. Mutta jos sen dynamiikan ja logiikan annetaan hallita kaikkea, ei siitä tule yhtään mitään. Nyt siitä on tullut itsetarkoitus, kuin uskonto. Vähän kuin sosialismi oli aikaisemmin.”

Liiallinen usko markkinoihin näkyy Kuisman mukaan Sipilän hallituksessakin, joka on professorin mukaan Suomen historian huonoin hallitus. Tuottavat valtionyhtiöt halutaan myydä, vaikkei siinä ole valtion näkökulmasta mitään järkeä. Samoin sote on olevinaan markkinahenkisyyttä, mutta Kuisma pelkää yhtiöistä tulevan vain rahastuskoneita.

Kuisma ihmettelee sitä, että nykyiset sukupolvet vaikuttavat olevan markkinoiden edessä avuttomia. Historiasta löytyy kuitenkin esimerkkejä siitä, että markkinoita on kahlittu hyvin tuloksin.

Professori Kuisman loppuviesti onkin: ”Ei pidä antautua.”

Olen samaa mieltä. Johtamani Siniristin Liitto vastustaa markkinoiden ylivaltaa ja liiallista yksityistämistä Suomessa.

29.7.2018

Jouko Piho:

Onko kansallismielisten kansainvälisyys epäloogista?

Aamulehden 27.7.2018 julkaistun pääkirjoituksen mukaan ”Rajat ylittävä yhteistyö kansallismielisten liikkeiden kesken kuulostaa jo lähtökohtaisesti epäloogiselta ajatukselta. Kansainvälisyyden luulisi olevan kansallismielisyyden vastakohta. Siitä huolimatta kansallismielisyys näyttää etenkin Euroopassa nyt harvinaisen kansainväliseltä.”

Ihmettelen Aamulehden logiikkaa tai pikemminkin sen puutetta. Eihän kansallismielisyys esim. Suomessa tarkoita sitä, ettei olisi syytä olla yhteydessä esim. Ruotsin ja muiden maiden kansallismielisiin. Yhteinen ideologia on luonnollinen ja looginen yhdistäjä, koska taistelu on sama ja toisten kokemuksista voi oppia. Kansallismielisten yhteistyö yli rajojen ei siis ole epäloogista vaan erittäin loogista.

Aamulehti jatkaa: ”Liberaalien ja demokratiaa arvostavien puolueiden kannattaa mieltää ajoissa se, että kevään vaalikamppailuissa ei olla enää tekemisissä kotikutoisten populismi-ilmiöiden kanssa. Kansallismielisten verkosto alkaa vaikuttaa määrätietoiselta ylikansalliselta operaatiolta, jolla tähdätään epävakauden lietsomiseen kaikkialla Euroopassa.”

Olipa outoja väitteitä. Sanonta demokratiaa arvostavista puolueista kansallismielisten puolueiden vastakohtana on harhaanjohtava, koska se vihjailee, että kansallismieliset puolueet eivät olisi demokraattisia. Sellainen väite ei tietenkään pidä paikkaansa. Kansallismieliset puolueet ovat demokraattisia siinä kuin liberaalipuolueetkin ja vielä enemmänkin, koska he kuuntelevat enemmän juuri kansan ääntä kuin liberaalit, jotka kuuntelevat enemmän suuren rahan, pankkiirien, monipoliyhtiöiden ja EU:n tahtoa.

Itse asiassa nykyiset valtapuolueet Euroopassa ja Suomessa eivät ole demokraattisia ollenkaan vaan plutokraattisia. Nykypuolueet eivät toteuta kansan tahtoa vaan raha- ja valtaeliitin tahtoa. Rahavalta tosin puhuu demokratiasta, mutta se puhe on vain näennäistä sumutusta samaan tapaan kuin diktatuurinen Neuvostoliitto puhui demokratiasta.

Myös Aamulehden kirjoittajan väite epävakauden lietsomisesta on käsittämätön, kun asia on juuri päinvastoin: Euroopassa on jo nyt epävakautta EU:n ja sitä tukevien eri maiden valtapuolueiden huonon ja epäonnistuneen maahanmuuttopolitiikan takia, mitä kaaosmaista tilannetta eri maiden kansallismieliset puolueet haluaisivat vakauttaa ja normalisoida.

Aamulehden viittaus kansallismielisten verkostoon viittaa ajatukseen, että eri maiden kansallismielisten tulisi yhdistää voimansa Euroopan parlamentissa ja muodostaa yksi voimakas ryhmä. Sellainen suunnitelma on OK ja ymmärrettävää toimintaa.

Johtamaani Siniristin Liittoa tuollaiset pohdiskelut eivät kuitenkaan kosketa, koska me emme osallistu EU:n parlamentin vaaleihin ollenkaan. Ei kannata kuluttaa voimia turhaan yrittämällä estää EU:n kehittymistä liittovaltioksi, koska se on päätetty päämäärä, jota kohti mennään joka tapauksessa. On parempi erota koko byrokraattisesta, korruptoituneesta ja rahavallan ohjauksessa olevasta EU:sta kokonaan.

Jouko Piho

Siniristin Liiton puheenjohtaja

18.7.2018

Jouko Piho:

Jussi Parviainen – Jumalan rakastaja

Sain eilen luetuksi Maria Roihan teoksen ”Jussi Parviainen” alaotsikkona ”Jumalan rakastaja”, joka on kiitetyn, mutta myös erittäin kiistellyn näytelmäkirjailijan ja ohjaajan, suomalaisen teatterin supertähden, hurja ja perinpohjainen elämäkerta.

Suosittelen kirjaa jo tässä alussa kaikille, jotka ovat kiinnostuneita teatterihistoriasta, Suomen lähihistoriasta muutenkin, ihmisluonteista, Jumalasta, Jeesuksesta, Jouko Turkasta, Jussi Parviaisesta, julkkiksista, ihmissuhteista, erokriiseistä, selviytymistarinoista ja syvällisistä pohdinnoista.

Maria Roihalla on ollut valtava työ saada hyvin runsaasta aineistosta selkeä kokonaisuus, mutta hän on onnistunut urakassaan todella hyvin. Tammen kustantama järkälemäinen kirja, 592 sivua, on helppolukuinen ja mukaansa tempaava.

Useimmat kirjassa esiin tulevat asiat olivat minulle tuttuja jo ennestään, koska Parviainen on ollut teatterilavojen lisäksi paljon esillä lehdissä, lööpeissä ja televisiossa. Toki joitakin uusia seikkoja tuli esiin, joita en ollut ennen tiennyt, mutta muutoin saattoi seurata kuin jo tietämäänsä käsikirjoitusta, mutta niin, että kirjan sivuilta tuli paljon selvitystä tapahtumien taustoista sekä Parviaisen tämän hetken pohdintaa menneistä asioista.

Kirjasta tulee kyllä hyvin selväksi se, että Jussi Parviainen on täysin omanlaisensa persoona, moniminä nero ja renessanssi-ihminen, jonka elämässä fakta ja fiktio sekoittuvat hämmentävällä tavalla, mutta myös tinkimätön oman tien näkijä ja kulkija.

Tämä sisäisen polun seuraaminen on johtanut hänet aina uudestaan ristiriitaan muiden ihmisten ja yhteisöjen välillä.Kirjassa tulee hyvin esille esim. teatterikorkeakoulun kohuajan monet ristiriidat, jotka johtivat lopulta Parviaisen eroon koulusta v. 1988. Sen jälkeen Parviaisesta tuli monien karttama skandaalihylkiö.

Parviainen painoi kuitenkin aina eteenpäin yhä uusissa hankkeissa. Vuonna 1994 Parviainen oli tekemässä Paavo Väyrysestä presidenttiä. Parviainen ehdotti Väyryselle huumorin ja itseironian käyttöä, mitä Väyrynen onkin viljellyt sen jälkeen. Lopulta Parviaisella oli oma teatterikin, Vierailuteatteri, jonka tarina päättyi kuitenkin konkurssiin.

Mutta aina Jussi nousee, hyljeksinnän ja burnoutinkin jälkeen ja senkin jälkeen kun hän sai tappelussa rankasti turpaansa v. 2013. Hyvä että ei kuollut. Mutta sairaalareissun jälkeen alkoi vähittäinen toipumisprosessi ja Jussi alkoi kirjoittaa jälleen.

Kirjoittaminen onkin Parviaiselle pakko. Hän ei elä, ellei hän kirjoita. Parviainen voisikin sanoa: ”Minä kirjoitan, olen siis olemassa.”

Minua uskovana kiinnosti tietysti se, että kirjassa tulee todella paljon esille Jussi Parviaisen usko Jumalaan, joka on läsnä kaikissa hänen teksteissään alkaen hänen v. 1984 Ryhmäteatterissa esitetystä ensimmäisestä menestysnäytelmästään ”Jumalan rakastaja” ja jatkuen seuraavassa näytelmässä ”Valtakunta” v. 1985. Jussihan oli nuorena mukana ensin Jehovan todistajissa ja sitten kirkon seurakuntanuorissa. Uskon palo ja jatkuva etsintä on sittemmin jatkunut läpi koko hänen elämänsä.

Tällä hetkellä 62-vuotias Parviainen työstää edelleen 11 vuotta jatkunutta näytelmäprojektiaan ”Jeesuksen menestystarina”. Nimi johtuu siitä, että Parviainen pitää Jeesusta historian menestyneimpänä ihmisenä.Siitä pitäisi tulla Jussi Parviaisen uran huipentuma.

Olipa huikea kirja ja ehdoton lukuelämys!

 

21.6.2018

Jouko Piho:

Kaikki ovat tervetulleita uuteen Siniristin Liitto –puolueeseen
 
Vaikka olemme vasta yhdistys, käytän sanaa puolue, koska emme ole mikä tahansa yhdistys, vaan nimenomaan poliittiseksi puolueeksi pyrkivä yhdistys.

Kaikki ovat tervetulleita rakentamaan uutta puoluetta, joka ei ole itsetarkoitus, vaan ainoastaan väline Suomen ja suomalaisten hyväksi ja yhdistämiseksi.

Kaikki tarkoittaa luonnollisesti niitä kaikkia, jotka jakavat konservatiivisen ja isänmaallisen arvomaailmamme ja päämäärämme. Ne jotka ovat täysin vastakkaista mieltä, ovat asiatasolla poliittisia vastustajiamme ja vihollisiamme, vaikka ihmisinä haluamme olla ystävällisissä suhteissa heidänkin kanssaan.

Kutsun siis periaatetasolla ja yleisesti kaikkia suomalaisia ja Suomen kansalaisia mukaan. Tehdään Siniristin Liitosta Suomen suurin puolue.

Tulkaa kaikki, miehet ja naiset, nuoremmat, keski-ikäiset ja vanhemmat, suomenkieliset, ruotsinkieliset, maahanmuuttajat, köyhät ja rikkaat ja siltä väliltä olevat, oppineet ja oppimattomat, uskovat ja ei-uskovat, ruumiillisen työn tekijät ja henkisen työn tekijät, teollisuustyöntekijät, maanviljelijät, virkamiehet, opiskelijat, kaupan alalla olevat, yrittäjät, taiteilijat, eläkeläiset, työttömät, kotiäidit, koti-isät, johtajat, keksijät, urheilijat, papit, pastorit, palveluammateissa olevat, poliisit, sotilaat, hoiva-ammateissa olevat ja kaikki nekin, joita en tässä luettelossa maininnut.

Tässäkin asiassa poikkeus vahvistaa säännön. En halua joukkoomme uusnatseja.

20.6.2018

Jouko Piho:

Uusi puolueeksi pyrkivä yhdistys perustettu

Tänään 20.6.2018 perustettiin Helsingissä uusi yhdistys, jonka nimeksi tuli Siniristin Liitto, joka on kristillisiä ja konservatiivisia arvoja rohkeasti esiintuova isänmaallinen ja kansallismielinen puolue, jolle Suomi ja suomalaiset ovat tärkeämpiä kuin kansainvälisen raha- ja valtaeliitin globalistiset pyrkimykset.

Puheenjohtajaksi valittiin eläkkeellä oleva luokanopettaja Jouko Piho.

Yhdistys on ilmoitettu Patentti- ja rekisterihallitukseen, josta saatavan hyväksynnän jälkeen alkaa 5000 kannattajakortin kerääminen, jotta yhdistys voisi tulla rekisteröidyksi poliittiseksi puolueeksi ennen vuodenvaihdetta, jotta ehdittäisiin mukaan ensi vuoden kevään eduskuntavaaleihin.

Yhdistys on varannut itselleen verkkotunnuksen www.siniristin-liitto.fi , josta osoitteesta avutuvat lähipäivinä yhdistyksen kotisivut.

16.6.2018

Jouko Piho:

Tule perustamaan uutta kansallismielistä konservatiivipuoluetta

Jos haluat muutosta Suomen nykyiseen politiikkaan ja olet sitä mieltä, että Perussuomalaisten rinnalle olisi hyvä saada toinen kansallismielinen ja konservatiivinen puolue muiden Euroopan maiden tapaan, olet tervetullut perustamaan ja rakentamaan tällaista uutta rohkean radikaalia isänmaallista puoluetta, jolle Suomi ja suomalaiset ovat tärkeämpiä kuin globalistisen raha- ja valtaeliitin Uuden maailmanjärjestyksen tavoitteet kansallisvaltioiden hävittämisestä, perinteisten arvojen tuhoamisesta ja yhden maailmanhallituksen poliisivaltiomaisesta kontrollivallasta.

Kärkitavoitteemme on haittamaahanmuuton nopea pysäyttäminen Unkarin tapaan, mutta sen lisäksi ajamme toki monia muita tärkeitä asioita, kuten Suomen ero eurosta ja EU:sta sekä siirtyminen itsenäiseen talousdemokratiaan, jossa Suomen valtio laskee itse liikkeelle tarvittavan rahan, Suomen markan.

Jos sinua kiinnostaa lähteä tähän uuteen puoluehankkeeseen mukaan, lähetä sähköpostia osoitteeseen jouko.piho@kolumbus.fi, niin lähetän sinulle lisää tietoa.

14.6.2018

Jouko Piho:

Svinhufvudin sanat rajoista

Sain tänä aamuna puhelun lähes 90-vuotiaalta Irmeliltä, joka kertoi lukeneensa viime sunnuntaina julkaisemani kirjoituksen Rajavartiolaitoksen uuden päällikön Ilkka Laitisen oudoista mielipiteistä, että sivistysvaltio ei voi muka estää ihmisten rajan yli tulemista.

Irmeli kertoi, että väistyvä presidentti P.E. Svinhufvud oli sanonut v. 1936 kuin jäähyväistestamenttinaan: ”Ensin on rajat turvattava, sitten vasta leipää levitettävä.”

Tämä Svinhufvudin lausahdus on ajankohtainen nykyäänkin.

Suomi tarvitsee Ukko-Pekan kaltaisia voimakkaita ja jykeviä johtajia eikä mitään pehmoja ja periksi antavia lässyttäjiä.

12.6.2018

Jouko Piho:

Varoitan Kansan yhtenäisyys –puoluehankkeesta

Kansan yhtenäisyys ry on keräämässä kannattajakortteja puolueeksi rekisteröitymistä varten.

En vastusta muiden puolueviritelmiä, mutta tässä kohtaa teen poikkeuksen ja varoitan hankkeesta.

Syy on seuraava. Vaikka ohjelma tuntuukin monin paikoin hyvältä, kansallismieliseltä ja isänmaalliselta, niin kyseessä on uusnatsien kansallissosialistinen yhdistys, jonka puuhamiehet Petri Nordman ja Janne Moilanen ovat Suomen Vastarintaliikkeen aktiiveja.

En voi mitenkään kannattaa enkä suositella kenenkään muunkaan kannattavan tätä uusnatsien joukkoa, koska heidän liikkeessään vaikuttaa ei-kristillinen ja myös antisemitistinen Israelia ja siionismia vihaava henki.

Älkää anna heidän oikealta kuulostavan retoriikkansa hämätä. Kyseessä ei ole liike, jonka menestystä kannattaisi edistää. Jos he pääsevät valtaan, he haluavat lakkauttaa kaikki muut puolueet, kuten tehtiin Saksassa 1930-luvulla. Toisin sanoen he ovat demokratiaa ja monipuoluejärjestelmää vastaan ja diktatuurin kannalla.

Jos uusnatsit pääsevät valtaan, Suomikaan ei pysyisi Suomena, koska heidän tavoitteenaan on muodostaa Skandinavian maista voimakas pohjoismainen valtio.

11.6.2018

Jouko Piho:

Uusi radikaali puolue

Olisitko kiinnostunut uuden radikaaleja muutoksia nopeasti vaativan puolueen perustamisesta?

Puolue ajaisi täysin toisenlaista linjaa kuin nykyiset eduskuntapuolueet. Nykyinen linjahan on kommunistinen, liberaali, vihervasemmistolainen, kulttuurimarxistinen, ylikansallinen ja rahavallan ja globalistisen eliitin etuja ja päämääriä noudattava eli Suomen ja suomalaisten vastainen.

Perussuomalaiset on poikkeus, mutta tämä uusi puolue olisi sitäkin radikaalimpi ja tarjoaisi vaikutuskanavan niille, joita ei ole hyväksytty mukaan Perussuomalaisiin (kuten minä). Sitä paitsi kansallismielisen ja isänmaallisen rintaman leventäminen on hyvä asia, ettei kaikki ole vain yhden puolueen varassa.

Voi olla, että uusi mahdollinen puolue ei ehdi mukaan ensi vuoden kevään eduskuntavaaleihin, mutta siinä tapauksessa tähtäin olisi vuoden 2023 eduskuntavaaleissa.

Jos olet kiinnostunut tietämään lisää, ota minuun yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen jouko.piho@kolumbus.fi.

10.6.2018

Jouko Piho:

”Jos ihmiset tulevat rajan yli, niin he tulevat”

Tätä mieltä on Rajavartiolaitoksen uusi päällikkö kenraalimajuri Ilkka Laitinen.

Rajapäällikkö on sanonut vielä näinkin: ”Eihän sivistysvaltio, oikeusvaltio, pysty tänä päivänä estämään fyysisesti sitä, että ihmiset tulevat, jos valtio aikoo pitää kiinni arvoistaan ja lainsäädännöstään. Mitä se tarkoittaa, että rajat kiinni? Ei se ole kestävää kehitystä, ei se ratkaise mitään. Jos ihmiset ovat tulossa rajan yli, niin he tulevat, jos ovat tullakseen.”

Laitisen mukaan vasta ihmisten ylitettyä rajan ryhdytään toimenpiteisiin eli heidät otetaan kiinni, selvitetään keitä he ovat ja millä asialla ja katsotaan, että tilanne pysyy hallinnassa ja palautetaan ne, joilla ei tänne ole oikeasti asiaa.

Minun mielestäni tällainen toiminta ei ole sivistynyttä, vaan pikemminkin tyhmää, sivistymätöntä ja vastuutonta. Olen samaa mieltä Yhdysvaltojen entisen presidentin Ronald Reaganin kanssa, joka on sanonut: ”Valtio, joka ei kykene kontrolloimaan rajojaan, ei ole valtio."

9.6.2018

Jouko Piho:

Ehdotus: Nobelin rauhanpalkinto Ruotsille

Ruotsalaisen Aftonbladet-lehden pääkirjoitustoimittaja Jonna Sima on esittänyt, että Ruotsin tulisi saada tämän vuoden Nobelin rauhanpalkinto, koska sen jälkeen kun Stefan Löfvenistä tuli pääministeri v. 2014, Ruotsi on ottanut vastaan yli 300 000 turvapaikanhakijaa.

Pidän itse ehdotusta ristiriitaisena, koska osa näistä turvapaikanhakijoista on aiheuttanut ja aiheuttaa Ruotsissa turvattomuutta, rauhattomuutta ja no go –alueiden lisääntymistä.

Olisi outoa, jos levoton Ruotsi, joka alkaa pikku hiljaa ymmärtää, että se on ottanut liian paljon pakolaisia vastaan, saisi tästä toiminnasta Nobelin rauhanpalkinnon.

8.6.2018

Jouko Piho:

Ihmiskunnan viholliset

Tämän hetken ihmiskunnan vihollisia ovat islamismi, muut väärät uskonnot, noituus, New Age, saatananpalvonta, ateismi, humanismi, kommunismi, sosialismi, kulttuurimarxismi, vasemmistolaisuus, uusnatsismi, globalismi, mafia, rikollisuus, vapaamuurarius, illuminaatit, liberalismi, vihreä liike, homoseksuaalisuus, harvainvalta, rahavalta, monopolisuuryhtiöt ja veronkiertäjät.

Nämä ovat pahojen ihmisten pahoja ideologioita. Niiden lisäksi on sitten vielä Saatana ja sen lukuisat demonit.

Joten kyllä vihollisia riittää.

Onneksi meillä on puolellamme Jumala ja taivaan enkelit, joten me tulemme voittamaan, vaikka juuri nyt ja vähän aikaa eteenpäin näyttää pimeältä ja toivottomalta.

Meillä on kuitenkin toivoa, sillä Jumalan valtakunta tulee ja silloin kaikki alussa mainitut pahat aatteet ja ihmiset hävitetään.

Aki Ruotsala, Porin Jazzin mielipiteensä takia erotettu toimitusjohtaja.

8.6.2018

Jouko Piho:

Porin Jazz boikottiin ja konkurssiin

Älkää menkö Porin Jazz –tapahtumaan, jos kannatatte mielipiteenvapautta ja vastustatte sitä, että työntekijä, tässä tapauksessa juuri valittu toimitusjohtaja Aki Ruotsala, erotetaan tehtävästään mielipiteensä takia.

Ruotsalan käsitys homoudesta on hänen uskonnollinen vakaumuksensa, joka perustuu Raamattuun. Suomessa pitäisi olla uskonnonvapaus ja myös sananvapaus ilmaista omia käsityksiään ilman pelkoa irtisanomisista.

Jos olet samaa mieltä, boikotoi Porin Jazzia, ja jos olet uskova, rukoile, että Porin Jazz menee konkurssiin.

 

7.6.2018

Pia Salmi

Pakolaisongelma

Koko pakolaisongelma on osa globaalin eliitin juonta, jolla se pyrkii ottamaan haltuunsa kansallisvaltioiden luonnonvarat ja alistamaan kansallisvaltioiden asukkaat uuden maailmanjärjestyksen vaatimaan diktatuuriin. Pakolaiset ovat siis globaalin eliitin työkalu.

Globaali eliitti pystyy provosoimaan ja rahoittamaan sotia ja sisällissotia sekä tukemaan paikallisia vallananastajia, joiden avulla luonnonrikkauksia omistavat valtiot ajetaan sisäiseen hajaannukseen ja kantaväestö pakosalle ja luonnonrikkaudet globaalin käsiin – näin siis pääosin toimitaan vähemmän kehittyneissä valtioissa. Myös teollisuusmaiden merkittävimmät  yritykset on haalittu eliitin omistukseen – infrastruktuurille on käymässä samoin. Kansallisvaltioiden hallitukset tanssivat rahoittajan eli globaalin eliitin pillin mukaan.

Rajat on etukäteen avattu, mitä perustellaan työvoiman vapaan liikkuvuuden edistämisellä, joten mikään ei ole estämässä pakolaisvyöryä kehittyneisiin maihin. Näitä pakolaisia hyysätään globaalin tahdosta eliitin lainarahoilla, niin että kansallisvaltioiden velkataakka kasvaa entisestään ja kantaväestössä herää kateus ja viha pakolaisia kohtaan. Valtamedia tekee parhaansa eripuran edistämisessä.

Jossain vaiheessa, ehkä hyvin piankin, tämä valtaeliitti organisoi talousromahduksen, jolloin tilannetta ymmärtämätön pakolaisjoukko luulee rahojen ja ruuan loppuessa, että kyse on kansallisvaltioiden pahantahtoisuudesta ja alkaa riehumaan ja syyttämään kantaväestöä. Mitä sivistyneempi valtio, sitä vaikeampi on väestöä provosoida anarkiaan, mutta nämä kaaosta ja kauheuksia lapsuudestaan saakka kokeneet ja traumatisoituneet ihmiset on helppo saada riehumaan (mikä on jo nähty esim. Ruotsissa).

Kun tilanne on tarpeeksi paha ja kaoottinen, niin ihmiset hyväksyvät kansalaisoikeuksien rajoitukset ja kontrollin lisääntymisen. Pakolaisongelman avulla saadaan siis eurooppalaiset teollisuusvaltioiden asukkaat suostumaan diktatuuriin, jotta edes jonkinlainen rauha saavutettaisiin. Tämähän on jo osittain toteutunutkin sekä Yhdysvalloissa että globaalisti 9/11 tapahtuneen lavastetun terroristihyökkäyksen takia.

Mitä siis on odotettavissa lähitulevaisuudessa?

Globaali eliitti pistää rahahanat kiinni todennäköisesti laajan talouslaman muodossa, mistä seuraa pakolaisongelman eskaloituminen eri maissa, lisää riehumista ja kaaosta, sotaa, kansalaisoikeuksien rajoittamista ja poikkeustilalakeja.

Kaikki tämä kohtaa meitä siksi, että olemme luopuneet Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalasta ja antautuneet epäjumalien palvontaan. Länsimaissa siis saamme sitä mitä olemme tilanneet. Jos ihmiset lukisivat Raamatun profeettakirjoja ja ottaisivat niiden sanoman vakavasti, niin tässä ei oltaisi. Jumalamme sallii tämän tapahtua puhdistaakseen kansansa. Saatana on saanut luvan seuloa meitä.

Jos, niin kuin itse uskon tämän olevan totta, niin Luoja on sen varmasti paljastanut muillekin. Pitäisin tärkeänä, että tulevaa ajatellen ihmiset ymmärtäisivät tämän ja pysyisivät rauhallisina tulevissa käänteissä eivätkä antaisi provosoida itseään vihanpitoon. Turha on riidellä keskenään. Kyseessä ovat niin paljon isommat taustavoimat, ettei ihmisvoimin niihin voi vaikuttaa. Isämme pistää asiat järjestykseen, jos käännymme joukolla parannusta tekemään – vain se voi meidät pelastaa. Jos emme käänny, käy huonosti. Vain totuus voi tehdä meidät vapaiksi.

6.6.2018

Jouko Piho

Arkkipiispa vastasi ja minun vastaukseni

Kirjoitin aiemmin, että arkkipiispa Tapio Luoma ei ole vastannut mitään viesteihini.

Tänään vastaus tuli.

Arkkipiispa viittasi valittaen kiireisiinsä¸ kun hän on juuri aloittanut uudessa virassa. Ymmärrän sen ja arvostan sitä, että hän vastasi tänään kiireittensä keskeltäkin.

Tapio Luoma kertoi oman kantansa olevan perinteinen, mutta jatkoi: ”Oleellisinta silti on minusta se, että eri tavoin ajattelevat Jumalan lapset kysyvät yhdessä Herran tahtoa.”

Vastasin arkkipiispa Tapio Luomalle seuraavasti.

Arvoisa arkkipiispa

Kiitän ystävällisestä vastauksestanne!

En halua vängätä aiheesta, mutta sen verran sanon, että jos eri tavoin ajattelevat Jumalan lapset todellakin kysyvät yhdessä Herran tahtoa, niin silloin perinteisen eli raamatullisen kannan edustajilla ei ole mitään syytä luovuttaa jo nyt ja antaa periksi sanomalla, että näyttää siltä, että lopulta tulevaisuudessa tämä homovihkimyskanta tulee voittamaan.

Mielestäni meidän tulee toimia niin, että Jumalan tahdon vastainen homokanta ei tule voittamaan eikä alistua jo kättelyssä häviäjiksi.

Mielestäni on myös outoa kysyä homoasiassa yhdessä Herran tahtoa, kun hän on sen selvästi ilmaissut Raamatussa. Kyse on vain siitä, totellaanko Herran tahtoa vai seurataanko maailman liberaalia tahtoa.

Toivon, että voisitte ottaa asiassa selkeämmän kannan raamatullisen näkemyksen puolesta, kun kerran kannatatte sitä. “Maailma katoaa ja sen himot, mutta joka tekee Jumalan tahdon, se pysyy iankaikkisesti.”

Suomessa syttyy tulevaisuudessa suuri hengellinen herätys, jonka tuloksena paljon ihmisiä tulee uskoon, homot eheytyvät ja säädetty homoliittolaki kumotaan.

Ystävällisin terveisin

Jouko Piho

6.6.2018

Jouko Piho:

Kirjeeni arkkipiispa Tapio Luomalle

Panu Mäenpään homomyönteisyyttä pyytävä kirje uudelle arkkipiispalle Tapio Luomalle julkaistiin Helsingin Sanomissa 3.6.2018.

Arkkipiispa Luoma, toivon, että ette taivu tämän kaltaisen vetoomuksen edessä. Kyse on tämän maailman ajattelutavan hyväksymisestä myös kirkossa.

Rukoilen, että saatte voimia ja viisautta hoitaa kaitsijantehtäväänne hyvin ja siten, että Te pysytte Raamatun totuuden tiellä ilman mukautumista tämän maailmanajan hengen vaatimuksiin.

Kristuksen kirkon ja seurakunnan ei tule kuunnella maailmaa vaan Jumalaa.

Panu Mäenpää oli huolestunut siitä, että kirkko jakaa ihmisiä. Muistuttaisin Mäenpäätä siitä, että kirkon sanoman pitääkin jakaa ihmisiä: on kaidan tien kulkijoita, jotka vastaanottavat parannuksen kehotussanoman ja on lavean tien kulkijoita, jotka eivät ota Jumalan nuhtelua synnistä vastaan. Jako kahteen on aivan selvä.

Kyse ei ole myöskään yhdenvertaisuudesta, koska synnissä ei ole kyse yhdenvertaisuudesta tehdä syntiä, vaan siitä, että synti tulee hylätä kokonaan. Raamatun ilmoituksen mukaan homoseksuaalisuus on synti.

Kyse ei ole myöskään samanarvoisuudesta. Kaikki ihmiset ovat samanarvoisia, mutta on tekoja, jotka Raamattu tuomitsee vääriksi.

Kyse ei ole myöskään rakkauden kieltämisestä. Panu Mäenpää voi aivan hyvin rakastaa miestä, mutta seksi ja avioliitto eivät kuulu samaa sukupuolta olevien ystävien rakkaussuhteeseen.

Raamattu sanoo selvästi: ”Miesten kanssa makaavat miehet eivät peri taivasten valtakuntaa.”

Mitä hyötyä siitä on, jos saavuttaisi homona hyväksytyn aseman seurakunnassa, mutta jäisi Jumalan valtakunnan ulkopuolelle?

Jouko Piho

eläkkeellä oleva luokanopettaja, Loviisa

Päivitys 6.6.2018

Lähetin aloituksen kirjeen 3.6.2018 arkkipiispa Tapio Luomalle, joka ei ole vastannut viestiini mitenkään.

Lähetin kirjoitukseni myös Helsingin Sanomien mielipidepalstalle, mutta sitä ei ole julkaistu, mikä vahvistaa sen, että Helsingin Sanomat on yhden mielipiteen propagandatorvi. Toisenlaiset näkemykset eivät saa julkisuutta ollenkaan.

Sen sijaan tämän päivän (6.6.2018) Helsingin Sanomissa on Tapio Luoman vastaus homomyönteisyyttä kirkossa toivoneelle Panu Mäenpäälle.

Luoman kirjoitus on hyvin diplomaattinen ja kaikkia syleilevä, kun hän sanoo, että ”kirkossa on oltava tilaa kaikille”. Kuulostaa hyvältä, mutta jos homous hyväksytään ja homoliitot siunataan, niin silloin kirkossa on tilaa myös synnille, mikä ei voi olla Jumalan tahto.

Oudoksuin myös Luoman käsitystä, että ”kirkon nykyinen avioliittokäsitys perustuu pitkään perinteeseen”. Eihän se näin ole. Kirkon avioliittokäsitys ei perustu ihmisten muuttuviin perinteisiin vaan Raamatun ilmoitukseen.

Jos kirkko antaa periksi liberaalien vaatimuksille, niin silloin kirkko luopuu oman uskonsa ja tunnustuksensa kivijalasta eli Raamatusta.

Sellaisella luopiokirkolla, joka on menettänyt suolansa, ei ole mitään virkaa. Sellainen joutaa tunkiolle heitettäväksi.

5.6.2018

Jouko Piho:

Bilderberg-kokous

Tämän vuoden Bilderberg-kokous pidetään 7.-10.6.2018 Italian Torinossa.

128 lännen johtavaa poliitikkoa, pankkiiria ja talousmiestä 23 maasta kokoontuu pohtimaan ajankohtaisia asioita. Kyseessä on globalistisen ja Uutta maailmanjärjestystä ajavan eliitin aivoriihi.

Asialistalla on esim. populismi Euroopassa eli oikeistolaisten ja kansallismielisten puolueiden nousun ja menestyksen ruotiminen. Myös tekoälystä ja vapaasta kaupasta keskustellaan. Maista ovat esillä USA, Venäjä, Iran ja Saudi-Arabia.

Suomesta kokoukseen osallistuvat Koneen Antti Herlin, Kokoomuksen Elina Lepomäki ja Sammon, Nordean ja UPM:n Björn Wahlroos.

Bilderbergin tilaisuudet ovat salaisia eikä keskustelujen tuloksista tiedoteta.

Bilderbergiläiset vähättelevät tahallaan kokousten merkitystä, mutta tosiasiassa kokouksilla on huomattava politiikkaa ohjaava ja yhtenäistävä vaikutus Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Päämääränä on yksi maailmanhallitus yhden johtajan alaisuudessa.

 

Tapio Luoma.

3.6.2018

Jouko Piho:

Uusi arkkipiispa vihitty virkaansa

Uusi arkkipiispa Tapio Luoma vihittiin tänään virkaansa Turun Tuomiokirkossa.

Toivon ja rukoilen Tapio Luomalle voimia ja viisautta hoitaa kaitsijantehtävänsä hyvin ja siten, että hän pysyy Raamatun totuuden tiellä ilman mukautumista tämän maailmanajan hengen vaatimuksiin.

Kristuksen kirkon ja seurakunnan ei tule kuunnella maailmaa vaan Jumalaa.

1.6.2018

Tytti Salenius:

Ruotsidemokraattien johtaja: Ruotsin kansalaisuus täytyy ansaita

"Otamme takaisin ne kaupunginosat, jotka on menetetty rikollisuudelle ja uskonnollisille ääriliikkeille!"

Ulkomaat pe 01.06.2018 11:21

 

Jimmie Åkesson, Ruotsidemokraatit

"Ruotsissa teet ensin velvollisuutesi, ennen kuin vaadit oikeuksiasi", totesi ruotsidemokraattien johtaja Jimmie Åkesson SVT:n sarjassa "Puhe kansalle - Minun Ruotsini vuonna 2028", jossa kaikkien eduskuntapuolueiden johtajat saivat 15 minuuttia aikaa puhua suoraan äänestäjälle ja esitellä oman näkemyksensä siitä, miltä Ruotsin pitäisi näyttää kymmenen vuoden kuluttua.

Tiistaina oli ruotsidemokraattien (SD) johtajan, Jimmie Åkessonin vuoro "puhua kansalle".

Åkesson haluaa tulevaisuuden, jossa Ruotsi on turvallinen yhteiskunta, joka perustuu ihmisten väliseen luottamukseen. Rikolliset ovat telkien takana ja tavallisten ihmisten pitäisi pystyä viettämään aikaa ulkona pelkäämättä joutumatta rikoksen uhriksi, sairaat saavat tarvitsemaansa hoitoa ja kaikki kansalaiset täyttävät osansa yhteiskuntasopimuksesta.

Åkessonin mukaan tällä hetkellä niin ei ole. "Vuosikymmenien vastuuton politiikka" on jakanut Ruotsia, mikä on luonut suuria ja syviä aukkoja hyvinvointiin.

Rinnakkaiset yhteiskuntarakenteet, joita nykyään leimaa syrjäytyminen ja eristäytyminen, pitää poistaa ruotsidemokraattijohtajan tulevaisuuden visioissa.

SD-johtaja kutsuu visiotaan "moderniksi kansankodiksi".

"Näen edessäni Ruotsin, jossa me, yhteiskunta, kouriin tuntuvalla tavalla otamme takaisin ne kaupunginosat, jotka on menetetty rikollisuudelle ja uskonnollisille ääriliikkeille. Kymmenen vuoden kuluttua olemme voittaneet sodan järjestäytynyttä rikollisuutta vastaan", hän vakuutti.

Jimmie Åkesson sanoi haluavansa luoda yhtenäisen maan, joka perustuu demokratiaan, tasa-arvoon ja yhteisymmärrykseen.

"Ruotsin pitäisi myös olla avoin maa. Meitä ruotsi​​demokraatteja syytetään usein siitä, että haluamme sulkea rajat ja eristää Ruotsin. Se ei tietenkään ole totta. Ruotsi on pieni maa ja olemme suuressa määrin riippuvaisia ympäröivästä maailmasta", puolueen johtaja painotti, mutta huomautti, että rajoja ei voida täysin avata.

"Ruotsilla on aina ollut maahanmuuttoa ja tulee aina olemaan. Maahanmuuton on kuitenkin oltava hallittua, joka ei ole suurempi, kuin mistä yhteiskuntamme pystyy selviytymään", hän tarkensi.

Hän korosti myös, että tulevaisuuttaan Ruotsista etsivien on opittava kieltä, kunnioitettava yhteiskunnan normeja ja pystyttävä elättämään itsensä.

Åkessonin mukaan maahanmuuttajat eivät voi odottaa elävänsä, niin kuin he tekivät kotimaissaan. Ruotsidemokraattien Ruotsissa sovelletaan kymmenenkin vuoden päästä Ruotsin normeja ja arvoja.

Hän ei koskaan sallisi sharia-lakeja, lapsi- ja pakkoavioliittoja. Tunnusomaiseksi Ruotsille Åkesson luetteli edelleen myös tasa-arvon, eläinten oikeudet ja demokratian.

"Se että tulee Ruotsin kansalaiseksi, tulee olla etuoikeus. Joka on jotain sellaista, mikä täytyy ansaita", hän sanoi ja totesi, että ne, jotka eivät halua sopeutua, voivat asettua muualle.

Ruotsidemokraattien johtaja uskoo hänen puolueellaan olleen suurin vaikutus Ruotsin julkiseen keskusteluun koko kuluneen toimikauden aikana. Tämä vaikutusvalta on torpannut muita puolueita jatkamasta vastuutonta politiikkaansa, ja hän on siitä hyvin ylpeä.

Hän ei luota myöskään poliitikkoihin, jotka voivat muuttaa mielipiteitänsä miten tahansa. Siksi hänen puolueensa jatkaa muiden puolueiden painostamista niin, että politiikan aiheuttamat Ruotsin ongelmat eivät koskaan palaa.

Ruotsin yhteiskunnassa vallitseva ristiriita on Åkessonin mukaan yhtä aikaa rakentava ja tuhoisa.

"Niiden välillä, jotka rakentavat autoja ja niiden, jotka polttavat autoja", Åkesson kuvasi Ruotsin nykytilannetta viitaten maahanmuuton yhteen kielteiseen vaikutukseen Ruotsin turvallisuudessa.

Uuden Dagens Nyheterin ja Ipsosin kyselyn mukaan luottamus ruotsidemokraattien johtajaan on noussut vuoden 2014 kesäkuun 12 prosentista 24 prosenttiin toukokuussa 2018. Usko pääministeri Stefan Löfveniin sen sijaan on murenemassa. Vain 34 prosenttia luottaa Löfveniin, kun kesäkuussa vuonna 2014 luottamusta oli 46 prosenttia.

Pahnan pohjimmaisena ovat ympäristöpuolue vihreiden äänitorvet, Gustav Fridolin ja Isabella Lövin, jotka saavat 15 ja 11 prosenttia vastaajien luottamuksesta. Fridolin, jonka mielestä massamaahanmuutolla on positiivinen vaikutus, on hukannut kokonaiset 24 prosenttiyksikköä kesäkuusta 2014 lähtien.

Lähde: http://beta.oikeamedia.com/o1-69612

30.5.2018

Jouko Piho:

Seuraava Lähi-idän sota

Seuraava Lähi-idän sota lähenee. Sota tulee tuomaan Israelille suuria tappioita. Haifaa ja Tel Avivia pommitetaan ohjuksilla rajusti.

Myös Israelin vastaisku on kova: koko Damaskos tuhotaan ydiniskulla, kuten profeetta Jesaja ennusti jo 2700 vuotta sitten: ”Damaskos ei ole enää kaupunki, siitä on tullut rauniokasa.” Jes. 17:1.

Mutta lopulta Israel voittaa ja laajentaa alueitaan joka suuntaan, myös Jordan-joen itäpuolelle, jossa on nykyisen Jordanian alueella Israelille kuuluvia Manassen, Gadin ja Ruubenin heimoalueita. Silloin toteutuu profeetta Jeremian 2600 vuotta sitten saama sanoma: ”Aika tulee, sanoo Herra, jolloin minä kohotan sotahuudon ammonilaisten Rabbaa (nykyinen Jordanian pääkaupunki Amman) vastaan. Se tulee autioksi rauniokummuksi, sen tytärkaupungit palavat.” Jer. 49:2.

Seuraavassa Lähi-idän sodassa toteutuu myös psalmin 83:6 sanat: ”He ovat yksissä tuumin tehneet liiton, kaikki he ovat sinua vastaan: Edomin telttakunnat ja ismaelilaiset (arabit), Moab ja hagarilaiset (Jordania), Gebal, Ammon ja Amalek (Jordania), Filistea (palestiinalaiset) ja Tyroksen asukkaat (Libanon). Assyriakin (Irak) on liittynyt heihin, tullut avuksi Lootin jälkeläisille.”

Jumala tulee kuitenkin tuhoamaan hyökkääjät, koska hän on Herra, ainoa Jumala, maailman valtias, joka pitää oman kansansa puolta ja pitää lupauksensa, että koko Israelin maa kuuluu israelilaisille.

30.5.2018

Jouko Piho:

Irlannin aborttiäänestys oli peukaloitu

Irlannin aborttiäänestyksen kyllä-tulos oli peukaloitu, sanoo Jude Duffy nettisivuston https://www.henrymakow.com/ artikkelissa.

Ennen äänestystä olleiden gallupien mukaan aborttia vastustavat olivat 22 % johdossa. Kuitenkin äänestyksessä abortin kannattajat voittivat.

Jokin ei tässä täsmää.

Globalistit ja Jumalan lakia vastustavat illuminaatit väärensivät äänestystuloksen. He ovat valmiit tekemään mitä tahansa tuhotakseen länsimaiden kristillisen moraalin.

Abortissa nainen ei tee päätöstä omasta kehostaan vaan toisen kehosta tappamalla sen. Naisella on tietenkin oikeus omaan kehoonsa, mutta hänellä ei ole oikeutta koskea toisen kehoon.

Pahuus ja vääryys riehuvat kaikkialla, mutta jumalattomien tuomion aika lähestyy.

30.5.2018

Jouko Piho:

Euroopan uskonnollisuustutkimus

Tämän päivän (30.5.2018) Helsingin Sanomissa on mielenkiintoinen artikkeli Pew Research Center -tutkimuslaitoksen tekemästä raportista, joka kertoo 15 Euroopan maan kansalaisten omasta uskonnollisesta vakaumuksesta ja suhtautumisesta muihin uskontoihin. Viime vuoden kesällä tehdyssä tutkimuksessa haastateltiin 24599 ihmistä.

Tässä muutamia poimintojani tutkimuksesta.

Kaikkein uskonnollisin maa on Italia, jossa 46 % uskoo Jumalaan Raamatun ilmoittamalla tavalla, 27 % uskoo johonkin korkeampaan voimaan ja 15 % ei usko ollenkaan korkeampiin voimiin.

Vähiten uskonnollinen maa on Ruotsi, jossa vain 14 % uskoo Jumalaan Raamatun ilmoittamalla tavalla, 37 % uskoo johonkin korkeampaan voimaan ja peräti 41 % ei usko ollenkaan korkeampiin voimiin.

Suomi on näiden ääripäiden keskellä. Suomessa 24 % uskoo Jumalaan Raamatun ilmoittamalla tavalla, 45 % uskoo johonkin korkeampaan voimaan ja 24 % ei usko ollenkaan korkeampiin voimiin.

Kuitenkin Euroopassa suurin osa ihmisistä kuuluu johonkin kristilliseen kirkkoon, mutta monet heistä ovat nimikristittyjä tai kulttuurikristittyjä, jotka kuuluvat kirkkoon tavan ja perinteiden vuoksi tai sen takia, että he arvostavat kuitenkin monia asioita kirkon työssä, vaikka he eivät käy kirkossa eivätkä usko Raamatun Jumalaan.

Mitä tulee muihin uskontoihin, niin suomalaisten suhtautuminen islamiin on kaikkein jyrkin. Suomessa 62 % ihmisistä ajattelee islamin olevan ristiriidassa oman kulttuurin ja arvojen kanssa. Esim. Ruotsissa samoin ajattelee vain kolmannes kansasta.

Raportin yleispäätelmä on, että mitä innokkaammin eurooppalaiset harjoittavat kristinuskoa, sen jyrkemmin he suhtautuvat muiden uskontojen edustajiin ja maahanmuuttoon. Enemmän uskoa harjoittavat ovat yleensä myös kansallismielisempiä kuin muut.

Dennis Avi Lipkin.

26.5.2018

Jouko Piho:

Uusi puolue Israeliin

Luin eilen merkittävän uutisen, että Israelissa on syntynyt uusi poliittinen puolue. Asiassahan ei sinällään ole mitään ihmeellistä, koska Israelissa on puolueita pilvin pimein (35 tällä hetkellä) ja niitä syntyy ja kuolee vähän väliä.

Mutta tämä puolue onkin jotain aivan muuta. Tällaista puoluetta ei Israelissa ole ollut koskaan aikaisemmin.

Kyseessä on Dennis Avi Lipkinin perustama juutalaiskristillinen Gush Hatanakhi, englanniksi Bible Bloc Party (Raamatturyhmäpuolue), joka hyväksyttiin 15.5.2018 rekisteröidyksi puolueeksi ja voi siten osallistua seuraaviin Knessetin vaaleihin ensi vuoden marraskuussa.

Lipkin on todennut, että tällainen puolue on ollut valmisteilla jo 20 vuoden ajan.

”Meidän päämäärämme on edistää juutalaiskristillistä liittoa ja yhteyttä. Juutalaiset ja kristityt ovat vihanneet toisiaan 2000 vuoden ajan. Kun islamilainen terrorismi uhkaa Israelia, me tarvitsemme juutalaiskristillisen rakkauspuolueen”, Lipkin kertoi Jerusalem Postille.

Puolue etsii tukea erityisesti kristityiltä arabeilta sekä Venäjältä muuttaneilta juutalaisilta, joista 30 % ei ole uskonnollisesti aktiivisia eivätkä siten äänestä perinteisiä juutalaisia uskontopuolueita.

Raamatullinen ryhmittymä puolustaa jokaista Raamattuun uskovaa henkilöä ja vastustaa juutalaisten ja kristittyjen etnistä puhdistamista pois Israelin maasta. Raamattublogi edustaa kaikkialla maailmassa olevia puolueita, jotka kannattavat juutalaiskristillistä ja demokraattista länsimaista kulttuuria.

Olipa tämä mielenkiintoinen uutinen. Tuli heti mieleeni, että uuden puolueen kehittymistä kannattaa seurata. Tulen tekemään, jos Herra suo, puolueesta Israel-raportin ensi talven aikana neljänteen Israel-kirjaani.

Bible Bloc –puolueen Facebook-sivut: https://www.facebook.com/Avi-Lipkin-and-the-Bible-Bloc-PartyGush-Hatanakhi-Party-109383632420837/.

Avi Lipkinin Facebook-sivut: https://www.facebook.com/Avi-Lipkin-1633969500213536/.

Lähde: https://www.jpost.com/Israel-News/Jewish-Christian-Bible-Bloc-party-approved-by-registrar-558190.

Kuvassa uuden puolueen perustaja Dennis Avi Lipkin.

18.5.2018

Livetsordin Israel-raportti 18.5.2018

LÄNSIMAINEN MEDIA VASTUUSSA HAMASIN NOSTAMISESTA GAZAN MELLAKOIDEN VOITTAJAKSI

Tapahtumat Gazan rajalla tuskin ovat jääneet keneltäkään huomaamatta. Israelin itsenäisyyspäivänä (gregoriaanisen kalenterin mukaan), kun Israel juhli Yhdysvaltain Jerusalemin suurlähetystön avajaisia, neljäkymmentä tuhatta palestiinalaisarabia kokoontui yli kymmeneen ennalta sovittuun tapaamispaikkaan Gazan raja-aidalle. Väkivaltaisissa mielenosoituksissa kuoli Hamasin Gazan-lähteiden mukaan noin kuusikymmentä palestiinalaisarabia.

Kansainvälinen media ja poliitikot keskittyivät kuolleiden suureen määrään ja kilpailivat Israelin tuomitsemisessa. Israel käytti yleisen syytöksen mukaan "suhteettoman suurta voimaa". Useat maat kutsuivat Israelin suurlähettilään puhutteluun selventämään tilannetta tai antaakseen moitteita. Turkki jopa protestoi karkottamalla Israelin suurlähettilään ja syytti Israelia holokaustin järjestämisestä. YK:n turvallisuusneuvosto kokoontui hätäistuntoon, ja jollei Yhdysvallat olisi tullut väliin, kokouksessa olisi varmasti tehty päätöslauselma.

Britannian ulkoministeri Boris Johnson sanoi ohimennen, että mielenosoituksessa oli väkivaltaisia elementtejä, mutta sitten hän korosti vahvasti, että "pidättyvyyttä täytyy harjoittaa". Ruotsin pääministeri Stefan Löfven sanoi isällisesti, että Israelin täytyy harkita toimintatapojaan. Voimme miettiä, mitä Löfven olisi sanonut, jos hän asuisi juutalaisyhteisössä, joka sijaitsee 300 metrin päässä raja-aidasta.

Harva viitsi mainita, että suojatakseen siviilejään Hamas lähetti rajalle useita terroristiryhmiä aseistettuina pommeilla ja aseilla. Tarkoituksena oli murtaa raja-aita. Israelin puolustusvoimat (IDF) esti kaikki nämä pyrkimykset, ja IDF:n mukaan ainakin kaksikymmentä henkilöä mielenosoituksissa maanantaina kuolleista oli Hamasin terroristeja. (Jouko Pihon kommentti: Hamasin edustaja myönsi, että kuolleista 50 oli Hamasin sotilaita).

Päivinä ennen maanantain mielenosoituksia Israel pudotti Gazaan lehtisiä, joissa varoitettiin asukkaita tulemasta aidan lähelle. Tekstissä sanottiin, että Israel suojelee rajaansa, joten rajan lähestyminen merkitsee oman hengen asettamista vaaraan. Kun katsotaan maanantain mielenosoituksiin osallistuneiden suhteellisen vähäistä määrää, lehtisillä on itse asiassa saattanut olla vaikutusta.

Livetsordin kommentti:

Useissa mediaraporteissa esitettiin viime päivien tapahtumat palestiinalaisarabien näkökulmasta ja raportoitiin Gazan sairaaloista tai kaoottisten mielenosoitusten taustalla olevasta tilanteesta. Daily Mail -lehti nimitti tapahtumia "verilöylyksi" ja muut käyttivät sanaa "teurastus".

Selittääkseen miksi ihmismassat juoksivat raja-aitaa kohti monet korostivat Gazan toivotonta tilannetta. Ja Gazassa on todellakin toivottomuutta. Israelin radion tiistaisessa haastattelussa eräs Gazan asukas sanoi ytimekkäästi: "Gazassa ei ole huomista." Joidenkin lähteiden mukaan jopa seitsemänkymmentä prosenttia työvoimasta on vailla työtä. On puutetta ruoasta, sähköstä, vedestä ja perustarvikkeista. Sairaalat eivät pysty tarjoamaan hoitoa, koska lääkinnälliset perusmateriaalit ja -välineet puuttuvat.

Kansainvälisen yhteisön piirissä Gazan kauhistuttavasta tilanteesta syytetään Israelia, mutta totuus on, että juuri Israel välittää Gazan asukkaista eniten. Hamasin propagandan mukaan kaikkien vaikeuksien aiheuttaja on Israel, ja siksi sen väki hyökkää Israelin raja-asemia kohti, joiden kautta tulee satoja autokuormallisia päivittäin. Tämä johtaa tuonnin väliaikaiseen pysähtymiseen Israelin korjatessa vahinkoja, ja se tietenkin lisää aineellisten tavaroiden puutetta. Gazalaiset tekevät vahinkoa myös Israelista johdetuille kaasuputkille, jolloin kotitalouksiin tulevaan kaasutoimitukseen tulee katkoja. Hamas jopa kieltäytyy rakentamasta uusia vesiputkia kapasiteetin lisäämiseksi, vaikka Israel on tarjoutunut toimittamaan Gazaan lisää vettä.

Palestiinalaishallinnon johtaja Mahmud Abbas puolestaan kuristaa Gazan väestöä kieltäytymällä maksamasta palkkoja tai antamasta rahoitusta niin kauan kuin Hamas on vallassa. Egypti, sekin Gazan rajanaapuri, pitää rajan suljettuna muutamaan poikkeusta lukuun ottamatta estääkseen Hamasia vahvistumasta ja tekemästä yhteistyötä Siinain terroristiryhmien kanssa. Toivottomuus Gazassa on todellista – mutta sillä on hyvin vähän tekemistä Israelin kanssa.

Epätoivo voi kuitenkin olla yksi tekijä mielenosoituksissa, mutta sillä ei voi selittää sitä, miksi ihmiset juoksevat melkein varmaan kuolemaa kohti. Jos epätoivo olisi päämotiivi, meidän pitäisi odottaa näkevämme samanlaisia mielenosoituksia päivittäin, sillä Gazan vaikea tilanne on jatkuva. Parempi selitys on Hamasin manipulointi, joka pyrkii iskostamaan ihmisiin nämä kaksi asiaa: vihan Israelia ja juutalaisia kohtaan ja väärän toivon siitä, että "paluu" olisi mahdollinen. Mutta tämäkään selitys ei ole tarpeeksi hyvä, koska vaikka manipuloiva iskostaminen on tunkeutunut kaikille yhteiskunnan tasoille, se ei johda jatkuviin mielenosoituksiin.

Mielenosoitusten inspiroijana, taustavoimana ja kontrolloijana on Hamas. Näin ei ollut alussa, mutta vähitellen Hamas on ottanut valvonnan käsiinsä, ja tämä terroristijärjestö mobilisoi massoja tulisilla puheillaan. Sunnuntaina Hamasin Gazan-varajohtaja nähtiin videolla huutamassa, että nyt kaikki on sallittua. Hän rohkaisi ihmisiä juoksemaan aitaa kohti murtaakseen sen. Varmistaakseen, että väki todella tekisi niin, Hamas lupasi myös rahaa ja käytti uhkauksia. IDF:n mukaan yksi perhe saisi sata dollaria, jos se lähestyisi raja-aitaa, ja maksun suorittaisi Iran.

Miksi tämä kaikki? Koska Hamas tarvitsee mainosta. Kansainvälisen yhteisön kritisoidessa ja tuomitessa Israelia Hamasin annetaan olla. Lisäksi maailman huomio on jälleen kerran kääntynyt Gazaan ja sen humanitaariseen tilanteeseen – josta siitäkin syytetään Israelia. Hamasin annetaan olla rauhassa. Hamas saattaa jopa nähdä sen, että kansainvälistä apua virtaa Gazaan (mikä olisi ehdottomasti hyvä asia) ilman että sen tarvitsee luopua vihan ja terrorin ideologiastaan. Länsimaisen ihmisen on vaikea hyväksyä tätä, mutta Hamas otti suunnitelmissaan huomioon, että kymmeniä sen omia kansalaisia kuolisi. Hamasille nämä kuolemat olivat tarpeellisia.

Tragedia tässä kaikessa – eikä tragedia ole liian vahva sana – on se, että länsimainen media ja poliitikot tietämättään pelaavat Hamasin pussiin. Tämä johtuu ehkä tietämättömyydestä tai naiiviudesta, mutta keskittäessään kritiikkinsä Israeliin he toimivat Hamasin juoksupoikina. Luultavasti tuloksena on se, että yhä useampi gazalainen kuolee, koska Hamas lähettää lisää ihmisiä murtamaan aitaa. Tämä saa aikaan sen, että Israelia tuomitaan kansainvälisellä tasolla yhä enemmän ja Gaza saa lisää sympatiaa – ja samaan aikaan Hamasilta ei vaadita mitään.

Gazan väestön ainut realistinen toivo kurjuudesta ulospääsemiseksi ja sieltä poissa pysymiseksi on se, että Hamasin valtakausi päättyy. Tämän saavuttamiseen ilman raastavaa sotaa on vain yksi keino: se, että länsimaailma ryhmittyy Israelin puolelle, tunnistaa Hamasin ongelmaksi ja toimii sen mukaan.

3.5.2018

Jouko Piho:

Alternativ för Sverige

Kävin lukemassa uuden ruotsalaisen puolueen Alternativ för Sverige (Vaihtoehto Ruotsille) nettisivuja osoitteessa https://alternativforsverige.se/ .

Puolueella tuntuu olevan selkeä ohjelma ja visio siitä, mitä täytyy tehdä eli kaikkein tärkeimpänä asiana pakolaisten tulo täytyy välittömästi lopettaa ja sen sijaan on aloitettava pakolaisten palauttaminen omiin maihinsa.

Tulee olemaan mielenkiintoista nähdä, saako uusi kansallismielinen puolue kannatusta 9.9.2018 pidettävissä Ruotsin valtiopäivävaaleissa.

AFS kritisoi Ruotsidemokraatteja siitä, että sekin näyttää nykyään hakevan muiden puolueiden hyväksyntää. Tuli väistämättä Soinin Perussuomalaiset ja varsinkin Siniset mieleen.

AFS:n mielestä Ruotsi on monella tavalla kriisissä eivätkä kriisin aiheuttaneet puolueet voi asiassa auttaa, koska ne eivät näe koko kriisiä ja varsinkin sen suurinta ongelmaa eli liian laajamittaista maahanmuuttoa.

Pitäisikö Suomeen perustaa vastaava puolue eli Vaihtoehto Suomelle?

 

Onneksi olkoon Viro!

9.4.2018

Jouko Piho:

Mene turvapaikkoihin, ennen kuin Antikristus pääsee valtaan

Antikristus, tuleva maailmandiktaattori, ilmestyy pian. Kun Antikristus on vallassa, hän vaatii kaikilta palvontaa ja sirun eli pedonmerkin ottamista itseensä, jolla kontrolloidaan ihmisten ostoksia ja käyttäytymistä. Ilman merkkiä kukaan ei voi ostaa mitään.

Kun sirun ottaminen alkaa tulla pakolliseksi, silloin on uskovien lähdettävä Jumalan työntekijöittensä avulla valmistamiin turvapaikkoihin, jonne enkelit ohjaavat heidät. Tämä siksi, että Antikristus vihaa kristittyjä, siis uudestisyntyneitä uskovia, ja haluaa tappaa heidät.

Muotojumalisia kulttuurikristittyjä Antikristus ei tapa, koska he ottavat pedonmerkin ja kannattavat Johtajaa innokkaasti uskoen hänen olevan Jumalan lähettämä Messias, vaikka kyseessä on Saatanalta voimansa saava täysin demoninen paha ihminen.

Turvapaikoissa on ruokaa, juomaa, vaatteita, lämpöä ja kaikkea mitä tarvitaan. Jumala on laittanut turvapaikkojen ympärille näkymättömyyden kilven, joten Antikristuksen maailmanpoliisijoukot eivät voi löytää niitä.

Jumala sallii joidenkin uskovien tulevan surmatuiksi, jotta marttyyrien luku tulee täyteen, mutta suurin osa uskovista säilyy antikristillisen vainon ajan hengissä näissä Jumalan valmistamissa turvapaikoissa.

Kun oikea Messias, Jeesus Kristus, sitten palaa takaisin, pahuuden globaali hallinta-aika loppuu ja Kristuksen rauhan valtakunta alkaa.

Sitä kannattaa odottaa ja pysyä uskollisena Jeesukselle loppuun asti. Älä missään nimessä ota mitään sirua itseesi äläkä kumarra tulevaa maailmanjohtajaa.

24.2.2018

Awakening: kohti kansallista heräämistä

Sarastus-lehden ja Monokulttuuri FM:n järjestämä kansainvälinen konferenssi

Puhujat:

Jared Taylor:
Kirjailija ja American Renaissance -verkkolehden päätoimittaja

Greg Johnson
Counter Currents Publishing -kustantamon johtaja

Millennial Woes
Viheliäinen videoblogisti Skotlannista

Ruuben Kaalep
Viron Konservatiivisen kansanpuolueen nuorisojärjestön, Sinisen herätyksen, perustaja ja johtaja

Timo Hännikäinen
Kirjailija, Sarastuksen päätoimittaja

Myös muuta ohjelmaa on mahdollisesti luvassa.

Tilaisuus järjestetään sunnuntaina 8.4.2018 Helsingissä.

Toivomme saavamme kaikki Suomen kansallismieliset tahot saman katon alle tapaamaan toisiaan, verkostoitumaan, ideoimaan ja viihtymään.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: awakeningfinland@protonmail.com .

Jouko Pihon kommentti:

Osallistuisin konferenssiin mielelläni, mutta olen tuohon aikaan ulkomailla, Israelissa. Mutta jos sinä voit mennä kuulemaan hienoja puheita ja tutustumaan samanmielisiin ihmisiin, niin mene ihmeessä. Ilmoittautuneet saavan tarkemman tiedon konferenssin ajoista ja pitopaikasta.

24.2.2018

Onneksi olkoon Viro!

Onneksi olkoon Viro täyttäessäsi tänään 24.2.2018 100 vuotta!

Oli hienoa, kun sen kunniaksi Helsingin Sanomat ilmestyikin tänään nimellä Helsingi Sönumid.

Toivon kaikkea hyvää ja Jumalan siunausta Virolle. Suomella on yhtä ja toista oppimista pikku veljeltään.

Suomen ja Viron kohtalonyhteys tulee tulevina vuosina lisääntymään.

24.2.2018

Jouko Piho:

USAn suurlähetystö avataan Jerusalemissa jo 14.5.2018

Uusimpien tietojen mukaan Yhdysvallat siirtää suurlähetystönsä Jerusalemiin paljon ajateltua aikaisemmin.

Kongressille annetun tiedon mukaan USAn suurlähetystö avataan jo 14.5.2018 eli päivänä, jolloin Israel juhlii 70 vuotta sitten tapahtunutta itsenäistymistään.

Aluksi suurlähetystö toimisi nykyisen konsulaatin tiloissa Arnonan alueella Jerusalemissa, mutta tarkoituksena on rakentaa täysin uusi suurlähetystö, mikä vie useita vuosia sekä arvioidusti 500 miljoonaa dollaria.

Suurlähetystön avaaminen juuri Israelin itsenäisyyspäivänä on huikea ja rohkea poliittinen siirto, joka ihastuttaa Israelin ystäviä ympäri maailman, mutta joka taatusti tulee vihastuttamaan Israelin vastustajat suureen raivoon.

On paljon mahdollista, että juuri tämä USAn suurlähetystön siirtäminen Jerusalemiin on se viimeinen kipinä, joka tulee sytyttämään seuraavan Lähi-idän sodan täyteen liekkiin.

Lähde: http://www.breakingchristiannews.com/articles/display_art.html?ID=23788

23.2.2018

Globaali lämpenemättömyys ja iso vihreä valhegeneraattori

Global non-warming and the Big Green Lie Machine
By Alan Franklin, 06/01/2018

Olen nähnyt idioottisten ideoiden tulevan ja menevän, kuten se vakaumus, että jokin, josta käytettiin nimitystä "The Millennial Bug" tulisi kaatamaan maailman tietokoneet. Kirjoitin
uudenvuoden 2000 aattona lehtikirjoituksen, jossa sanoin, että bugeja eli ötököitä on vain puutarhoissamme...

Mutta naurettava hölynpöly ”Globaalista lämpenemisestä” - nyt nimetty ”Ilmaston muutokseksi, joka peittää kaikki perusteet – kasvaa yhä uhkaavammaksi, varsinkin vapaudelle, kun hallitukset suoltavat ulos aina vain rajoittavampaa lainsäädäntöä. Kirjoitamme siitä kirjassamme, Cults and Isms, True or False? (Kultit ja ismit, totta vai tarua?). Sillä vihreys (greenism) on uusi uskonto, tai osa sitä.

Tätä kirjoittaessani tammikuussa 2018 osat USA:ta ovat kohtaamassa lämpötiloja, alhaisimpia, mitä koskaan on kirjattu.
The Mail Online raportoi: ”Alhaiset lämpötilat, jotka pitävät otteessaan Yhdysvaltain koillisosia, jatkoivat liukumista alaspäin lauantaina, kun alue kamppailee selvitäkseen tämän viikon 'pommisyklonin' jälkimainingeista.

”Alueen säämalleja tutkivat meteorologit sanovat, että tuulenpuuskien yhdessä osassa New Hampshire'a ennustettiin saavuttavan 100 miinusastetta sellaisessa, jota New York Times kuvaileeympäristönä, joka on niin armoton, että se 'varastaa hengityksesi ja jäädyttää silmäripsesi.'

Tervejärkisessä maailmassa, jossa tosiasiat tutkittiin ja varmistettiin, tällainen tapahtuma ja monet muut eripuolilla maailmaa litistäisi ”Globaalin Lämpenemisen” hyödylliset idiootit kuin lumipallon jalan alle. Elämme kuitenkin järjettömyyden ajassa, joka on syy, että kirjoitimme kirjamme, Cults and Isms:True or False?, eikä se ole milloinkaan ollut tarpeellisempi kuin nyt ja on myynnissä vain tällä verkkosivustolla.

Meillä on siinä luku ilmastomuutosvalehtelijoista ja aloitamme sen tällä briljantilla lainauksella ystävältämme tri. David Reagan'ilta: ”Mitä tulee säähän, niin Globaalin Lämpenemisen ideologit ovat voittamattomia. Jos on poikkeuksellisen kylmää, syy on GL. Jos on poikkeuksellisen lämmintä, syy on GL. Jos on poikkeuksellisen kuivaa, syy on GL. Jos on poikkeuksellisen märkää, syy on GL. Jos on tuulista, syy on GL. Jos on tyyntä, syy on GL. Se on ideologista ennemmin kuin tieteellistä – aivan kuten evoluutio.” –Dr David Reagan, Lamb and Lion Ministries'in johtaja ja Christ in Prophecy -esiintyjä.

Sitten kirjoitin: Globaalin lämpenemisen intoilijat eivät suvaitse poikkeavia näkemyksiä. Jättäen huomiotta kaikki ”epämukavat totuudet,” jotka kumoavat heidän väitteensä, he kieltävät tieteelliset näkemykset, jotka haastavat heidät ja ulvovat ”harhaoppia,” jos joskus joku TV-ohjelma välttää sensuurin ja yrittää haastaa heidän hölynpölynsä. Sillä se on usko, jota haastetaan – väärä usko: vihreä fundamentalismi.

Globaalin lämpenemisen teoria pähkinänkuoressa menee näin: Maaplaneetta lämpenee seurauksena ilmakehän hiidioksidin lisääntymisestä, jonka aiheuttaa ihminen ja tuo lämpeneminen lisääntyy katastrofaalisesti – ja näin ollen meidän täytyy vähentää hiilipäästöjä.

Yli 31400 tiedemiestä ympäri maailman, yli 9000 heistä tohtoreita, on allekirjoittanut asiakirjan, joka sanoo, ettei tämä ole totta.[1] YK toisaalta uskoo globaaliin lämpenemiseen lopullisesti ja väittää, että sen suhteen vallitsee ”tieteellinen konsensus.”

Muistan, kun 1980-luvulla katselin TV-filmejä, joissa näytettiin Lontoota monta jalkaa paksun jään peittämänä parlamenttitalojen tornien törröttöessä Thames'in jäälauttojen yläpuolella. Silloinen pelko – myös väärä – oli ”tuleva jääkausi.”

Marraskuun 23. päivänä Newsweek-lehti USA:ssa ilmoitti: ”Tiedemiehet sanovat, että uuden jääkauden tulemus näyttää olevan takuuvarma” ja ”tuho on oleva hämmästyttävä.” Alle 10
vuodessa ääni kellossa muuttui – maailmasta onkin tulossa valtava kuuma autiomaa.

Media ja vallanpitäjät tieteessä ja politiikassa painottivat näkymää uudesta jääkaudesta, kuten he nyt painottavat näkymää lämpötilan noususta.

Näyttää, että mikä tahansa pelko käy ja useimmat ottavat sen kaiken tosiasiana. Britannialla tietysti oli 17. vuosisadalla pieni jääkausi, jolla oli hirveät vaikutukset ruuan tuotantoon. Ilmasto todella muuttuu ja se on lämpimämpi nyt, mutta sitä tuskin aiheuttivat härkävankkurit...

Sitten ajassamme oli toinen iso pelko, millennium-bugi. Kaikki tietokoneet kaatuisivat, kun vuosi 1999 vaihtuisi vuodeksi 2000, koska ne oli enimmäkseen ohjelmoitu siten, että vuosiluvuissa oli neljän asemesta vain kaksi numeroa. Joten, kun vuosituhat vaihtuisi, niin tietokoneet vaihtaisivat numerot 99 kahdeksi nollaksi ja luulisivat, että nyt on viosi 1900, mikä aiheuttaisi niille kaikille hermoromahduksen ja se ajaisi maailman alas.

Sanomalehtitoimittajana tuohon aikaan olin hukkua viralliseen propagandaan, joka sanoi kaikkea tätä ja osan siitä olen säilyttänyt todisteina!

Internet oli täynnä ennustuksia, että voimalaitokset pysähtyisivät, vesilaitokset pysähtyisivät, valot sammuisivat kaikkialla maailmassa, tietokoneet kuolisivat sähköisesti, lentokoneita voisi tippua ja edes autojen moottorit eivät toimisi.

Tietenkin tiedämme, ettei mitään tästä koskaan toteutunut ja harva noista tuomioprofeetoista koskaan pyysi anteeksi tätä harhaanjohtavaa potaskaa. Jotkut firmat muuttivat täydellisesti
tietokonesysteeminsä – varmuuden vuoksi. Kustannukset olivat miljardeja; kuka tietää, kuinka monta?

Jotkut varastoivat kynttilöitä, säilykepurkkeja ja kuivattua ruokaa ja jopa vettä muovipulloissa. Jälkeenpäin heidän kissansa söivät vuosikausia tonnikalaa!

Julkaisin lehdessä mielipidekolumnin uutta vuosituhatta edeltävänä iltana, jossa sanoin, rauhoittukaa – huomenna ei tapahdu mitään pahaa. Puolenyön jälkeen kävelimme Patin kanssa kotiin vuoden 2000 ensimmäisinä tunteina ja näimme aika iloisina, että valot olivat päällä ja lentokoneet vielä lensivät. Urani oli turvattu!

Mitä tulee globaaliin lämpenemiseen, niin minusta on hämmästyttävää, että valtamedia ei koskaan näytä kyseenalaistavan sitä ja jos joku satunnainen epäilijä pääsee ohjelmaan, häntä vastaan hyökätään, kuin hän olisi hereetikko.

Jos uskallat haastaa havaitun viisauden, niin elämä käy usein hankalaksi. Senjälkeen, kun Britannian Kanava 4 TV-verkosto lähetti ohjelman “The Great Global Warming Swindle (Suuri
globaali lämpenemishuijaus)”, niin uusi inkvisitio ryhtyi toimiin. Lähetyksiä valvovalle virastolle OFCOM tuli 265 valitusta, joissa maristiin, että ”erilaisia näkemyksiä” ei esitetty.

Suurimmalta osaltaan ohjelmaa ei kuitenkaan kritisoitu. Nyt odotan (turhaan) ”puolueetonta ja tasapainoista” vastausta Al Gore'n pseudotieteellisiin vuodatuksiin, joita on esitetty monissa
kouluissa, ikään kuin ne perustuisivat tosiasioihin. Sillä aikaa tässä muutamia tosiasioita.

● Tähän mennessä ei ole todettu mitään globaalia lämpenemistä.
● Kaikki maailmanlaajuisten lämpötilojen hyväksytyt mittaukset osoittavat, että vuodesta 2002 suunta on ollut laskeva. Maailma siis kylmenee! Samalla hiilidioksiditasot ovat nousseet.
● Maailman merkittävin merenpinnan tasoja tutkiva tiedemies sanoo, että merenpinnan tasot EIVÄT ole nousemassa ja on kirjoittanut aiheesta kirjan: “The Greatest Lie Ever Told”. (ks.
tämän luvun loppua kirjassamme).
● Yhtä ainoaa vuorovesimittaria Hong Kong'issa, joka osoitti 2.3 mm nousua, käytettiin kääntämään globaaleja merenpinnan korkeustilastoja ja saamaan ne näyttämään, ikään kuin käynnissä olisi maailmanlaajuinen trendi.
● Venetsia ei ole katoamassa nousevan merenpinnan vuoksi. Se on vajoamassa eikä sitä olisi pitänyt rakentaa sinne alunperinkään.
● 31000 tiedemiestä on romuttanut myytin ”tieteellisestä konsensuksesta” koskien globaalia lämpenemistä. He allekirjoittivat adressin, jonka vuonna 2008 organisoi tieteen ja
lääketieteen Oregon-instituutti (Oregon Institute of Science and Medicine).
● Tarkastellessaan lisääntyneen hiilidioksidin vaikutuksia ilmassa, he päättelivät: ”Lisääntyminen 20. vuosisadalla ei ole aiheuttanut haitallisia vaikutuksia globaalille säälle, ilmastolle eikä lämpötilalle.” Eivätkä he uskoneet, että se koskaan aiheuttaisi, he vielä lisäsivät.
● Ja heidän vetoomuksensa mukaan on vahvaa näyttöä, että lisääntynyt hiilidioksidi ilmakehässä tuo ”monia hyödyllisiä vaikutuksia”!
● Satelliitti- ja ilmapallomittaukset eivät vahvista väitettyä 0.5 Celsius-asteen lämpötilan nousua ja voi johtua siitä, että mittauksia maassa tehdään lähellä kaupunkialueiden
”lämpösaaria.” Tai sitten on taas ehkä niin, että raportointi ei vain ole rehellistä.
● Auringon aktiivisuudella (auringonpilkut jne.) on läheinen riippuvuussuhde säähän maapallolla, mutta koska emme mahda mitään auringolle, eivätkä poliitikot voi syyttää
meitä auringonpilkkujen aiheuttamisesta, niin tämä täytyy jättää pois laskuista.
● Auringon magneettivuo näyttää samanlaisia trendejä kuin lämpötilojen trendit vuodesta 1880 tähän päivään. Ongelma aurinkopurkausten kanssa on, että niille ei voi lätkäistä
veroa, kuten hiilipäästöille.
● Lämpötilamuutokset edeltävät hiilidioksiditason muutoksia. Al Gore'n mallin mukaan asia on päinvastoin. Hankala tosiasia. Odotamme hänen anteeksipyyntöään maailman
harhauttamisesta.
● Christopher Monckton, Margaret Thatcher'in neuvonantaja, huomauttaa, että keskiajalla lämpötilat olivat jopa 5 Fahrenheit-astetta korkeampia kuin nyt ja viikingit viljelivät maata
Grönlannissa, joka nyt on valtava jäinen autiomaa.
● Silloinen maailma oli ilmeisesti lämpimämpi, miellyttävämpi paikka, jossa oli paljon enemmän tilaa ruuan tuotannolle. Globaali lämpeneminen olisi oikein hyvä asia viljelijöille.
● Vuonna 1421 kiinalaiset purjehtivat Pohjoisen Jäämeren läpi löytämättä jäätä.
● ”Vuodesta 1998 maailman lämpötilat ovat laskeneet joka vuosi ja vuonna 2003 pohjoisnavan alueen jää itseasiassa lisääntyi. Miksi emme kuule siitä?” - Prof David
Bellamy.
● Pohjoinen napajää on usein kaksi kertaa odotettua paksumpi.
● Tutkijat kaikkialta Euroopasta palasivat pohjoisnavan aikaisemmin mittaamattomilta alueilta ja Euroreferendum Blog raportoi 6.5.2009, että sensijaan, että olisivat löytäneet
kaksimetristä jäätä, kuten olivat odottaneet, he huomasivat sen olevan kaksi kertaa paksumpaa, jopa nelimetristä.
● Jääkarhut eivät ole vaarassa, vaikka ne kaikissa kuvissa näyttävät säälittäviltä seisoessaan pienillä jäälohkareilla. Tosiasiassa niiden määrät ovat nopeasti kasvamassa johtuen
metsästysrajoituksista. [2] Eteläinen napajää ylittää
30-vuotisen keskiarvonsa. Pohjoinen napajää on lähellä 30-vuotista keskiarvoaan. (lähde: Cryosphere Today website and “Why Antarctic ice is growing despite global warming,” New Scientistheadline, 20
April 2009)
● Tulevaisuuden pelottavat näkymät perustuvat tietokonemalliennustuksiin ennemmin kuin todelliseen tieteeseen. Tietokonemallit eivät ole yhtään parempia kuin niihin syötetty tieto.
● Hiilidioksidi on kasvien ruokaa. Mitä enemmän sitä on, sitä paremmin ne kasvavat. Pumpatkaamme lisää, niin saamme isompia satoja!
● Presidentti Obaman energiaministeri Stephen Chu kertoi kädenvääntäjien kokoukselle prinssi Charles'in St James Palace'ssa Lontoossa vuonna 2009, että jos kaikki rakennukset
ja jalkakäytävät maalattaisiin valkeiksi, niin auringonsäteet heijastuisivat takaisin avaruuteen ja meillä kaikilla olisi paljon viileämpää. Ostakaa maalifirmojen osakkeita, on
neuvomme!

Vihreät tietävät, että heidän uskomuksensa eivät kestä tarkempaa tutkimista. Voi pahus, nuo almuthan voivat lakata tulemasta. Hallituksilta on saatavissa isoja potteja pelottelututkimusten julkaisemisesta koskien olematonta globaalia lämpenemistä.

Vihreät veti erityisen vakaviksi se, kun kunnioitettu ympäristönsuojelija professori David Bellamy, aiemmin yksi tunnetuimpia Britannian TV:n esittäjiä, kyseenalaisti ihmisen aiheuttaman ilmastomuutoksen. Senjälkeen en ole juuri nähnyt häntä TV:ssä. Bellamy, kasvitieteilijä ja 35 kirjan tekijä, esitti noin 400 ohjelmaa.

Sitten eräänä päivänä hän syyllistyi anteeksiantamattomaan rikokseen: hän sanoi, ettei uskonut ihmisen aiheuttamaan globaaliin lämpenemiseen. Hän sanoi: ”Surullinen tosiasia on, että sen jälkeen, kun sanoin tämän, minun ei ole sallittu tehdä TV-ohjelmaa.”

”Olen tiedemies ja minun on noudatettava tieteen ohjeita, mutta kun näen totuutta salattavan, minun on ilmaistava mielipiteeni. Virallisten tietojen mukaan vuodesta 1998 maailman lämpötilat ovat laskeneet joka vuosi ja vuonna 2003 pohjoisnavan alueen jää itseasiassa lisääntyi. Miksi emme kuule siitä?”

Syy, David, on, että se olet sinä, joka olet ulkona kylmässä. Tällaiset kommentit voivat olla yksi syy: ”Vuoden 2017 alussa oli BBC:n ohjelma, jossa neljä asiantuntijaa sanoivat, että tämä tulee olemaan kaiken jään loppu pohjoisella napa-alueella ja esittivät hypoteesin, että siitä tulisi kuumin kesä koskaan.

”Oliko se sitten helvetti? Se oli hyvin kylmä ja hyvin märkä ja nyt olemme saaneet todisteita, että Alaskan jäätiköt ovat alkaneet kasvaa nopeasti – ja sitä ne eivät ole tehneet pitkään aikaan.”

Joten jos haluat tietää tosiasiat vääristä uskonnoista ja muustakin, niin kirjamme on saatavana
halvalla suuremmissa erissä seurakunnille USA:ssa ja UK:ssa – lähetämme 48 kirjan laatikoita hintaan $250 USA:ssa ja £75 UK:ssa. Emme tavoittele voittoa yrityksillämme, joiden tarkoitus on saada totuus ulos, varsinkin kristityille tässä petoksen ajassa.

[1] See www.petitionproject.org
[2] www.sciencedaily.com May 10, 2008 Also see our website www.thefreepressonline.co.uk and key in “global non-warming” for dozens of reports.

22.2.2018

Jouko Pihon kirja-arvio:

Seitsemän nimen tyttö - Pakoon Pohjois-Koreasta

Sain juuri äsken luetuksi erittäin koskettavan kirjan ”Seitsemän nimen tyttö”, joka on nuoren naisen uskomaton pako maailman suljetuimmasta ja pahamaineisimmasta maasta, Pohjois-Koreasta. Kirjan erikoinen nimi johtuu siitä, että salailun ja pakomatkan takia Hyeonseon nimi vaihtui seitsemän kertaa.

Hyeonseo Lee varttui hyvän perheen tyttärenä Pohjois-Koreassa eli hänen songbuninsa eli asemansa kastijärjestelmässä oli hyvä. Pohjois-Koreassa on kolme kastia: lojaalit, horjuvat ja vihamieliset. Kasti riippuu siitä, mitä isän suku oli tehnyt ennen Pohjois-Korean valtion perustamista, oliko taistellut oikealla puolella Korean sodassa vai ollut kenties Japanin palveluksessa. Pahinta oli, jos perhe oli paennut Etelä-Koreaan. Kastijärjestelmä on hyvin jäykkä ja siitä on lähes mahdotonta nousta ylöspäin. Alaspäin voi sen sijaan tulla hyvin äkkiä, jos on vähänkään kritiikkiä tai epäkunnioitusta korkeinta johtoa kohtaan.

Hyeonseo uskoi vilpittömästi saamaansa opetukseen, että hänen kotimaansa on maailman paras paikka elää, kun taas Etelä-Korea elää suuressa kurjuudessa. Kirotut amerikkalaiset olivat kaikkein vihatuimpia.

Ihmiset oli saatu uskomaan, että kaikki hyvä Pohjois-Koreassa oli heidän suuren johtajansa Kim Il-Sungin ansiota, joka oli luonut kaiken maassa. Ennen häntä ei ollut mitään. Kim Il-Sung oli korealaisten isä, joka pystyi matkustamaan päiväkausia väsymättä ja joka pystyi näyttäytymään samanaikaisesti idässä ja lännessä. Hänen läsnä ollessaan kukat puhkesivat kukkaan ja lumi suli. Jopa sellaista uskottiin, että suuren johtajan ei tarvitse edes nukkua eikä tietenkään käydä koskaan vessassa.

Toisin sanoen Kim Il-Sung oli ateistisessa Pohjois-Koreassa palvontaa saava jumalhallitsija, virheetön ja kaikkivaltias, jonka kuolema v. 1994 oli ihmisille hirveä järkytys, koska he olivat alkaneet ajatella, että Kim Il-Sung on kuolematon.

Elämä Pohjois-Koreassa onkin kokoaikaista näyttelemistä ja varovaisena olemista. Ulospäin on pelon takia pakko kunnioittaa ja arvostaa maan johtajaa, koska muutoin naapuri tai joku muu ilmiantaja kielisi heti asiasta Bowibulle, valtion turvallisuusministeriön paikallisvirastolle. Ja kun johtaja kuolee, kaikkien pitää surra ylenpalttisesti valittaen. Jos joku ei sure tarpeeksi, hän voi joutua suuriin vaikeuksiin.

Kasvaessaan Hyeonseo alkoi vähitellen epäillä virallista totuutta. Miten on mahdollista, että maailman parhaassa maassa perheitä kuolee kadulla nälkään ja ihmisiä teloitetaan julkisesti?

Hyeonseon perhe ei kokenut nälkää, sillä isä menestyi sotilasuralla ja äiti virkamiehenä. Äiti oli tottunut liike-elämään ja salakuljetukseen ja toi rohkeasti maahan kiinalaisia kulutushyödykkeitä, perheen kotikaupunki Hyesan kun sijaitsi aivan maiden rajalla pohjoisessa. Äiti oli myös taitava lahjomaan poliiseja, rajavartijoita ja virkamiehiä.

Viikko ennen 18-vuotissyntymäpäiväänsä Hyeonseo päätti käydä salaa tapaamassa Kiinassa asuvia sukulaisiaan. Hyeonseon tarkoitus ei ollut paeta lopullisesti, mutta pian kävi ilmi, että paluuta takaisin kotiin ei enää ollut ilman oman hengen tai perheen vaarantamista. Niin alkoi nuoren tytön 10 vuotta kestänyt elämä pakolaisena Kiinassa.

Monien hurjien vaiheiden kautta Hyeonseo pääsi lopulta Etelä-Koreaan, ja lähes viidentoista vuoden jälkeen hän sai myös äitinsä ja veljensä sinne. Siellä heitä odottivat haasteet, joita he eivät olleet osanneet kuvitellakaan. Koreat ovat olleet erossa toisistaan yli 60 vuotta ja vaikka niiden kulttuurinen perimä on sama, nykypäivänä erot ovat huikeat. Ei pelkästään talouden, teknologian ja ihmisoikeuksia tasolla, vaan myös kielessä ja käytöksessä. Pohjoiskorealainen koulutus on käytännössä arvotonta missä tahansa muualla, ja hyvässä asemassa olleetkin pohjoiskorealaiset huomaavat olevansa köyhiä ja tyhmiä maalaisserkkuja. Ei ole sen takia ihme, että pohjoiskorealaiset usein masentuvat ja jotkut jopa pyrkivät takaisin kotimaahansa.

Kirjan koskettava selviytymistarina kertoo suuresta rohkeudesta ja päättäväisyydestä. Kirjan monet jännittävät vaiheet ovat kuin parhaasta seikkailuromaanista, paitsi että kaikki on totta ja oikeasti tapahtunut.

Kirjassa on myös valokuvia ja karttakuva pakoreitistä. Hyeonseo Leellä oli runsaasti onnea matkassa ja hän selvisi monesta paikasta nuoruuden uhkarohkeudella ja itsepäisyydellä.

Kirja on kirjoitettu mukaansatempaavasti niin, että jos mahdollista, sen lukisi kerralla loppuun. Samalla kirja herättää suuria tunteita, surua ja suuttumustakin siitä, miten julmasti ja epäinhimillisesti kokonaista kansaa pidetään orjuudessa, köyhyydessä ja tietämättömyydessä.

Tästä huolimatta tai juuri tämän takia suosittelen kirjan lukemista kaikille ihmisille. Minut kirja sai rukoilemaan Pohjois-Korean kansan puolesta, että sen suunnattomat kärsimykset pian loppuisivat.

Kirjan lopussa kerrotaan muutamia hyviä asioita, joita Hyeonseolle ja hänen perheelleen lopulta tapahtui, mutta taidanpa jättää ne kertomatta, koska ne on parempi lukea itse.

20.2.2018

Jouko Piho:

Viktor Orbanin puhe

Unkarin pääministeri Viktor Orban piti 18.2.2018 Budapestissa vuosittaisen kansakunnan tilaa käsittelevän puheensa, jossa hän sanoi mm.: ”Euroopan ylle kerääntyy synkkiä pilviä maahanmuuton takia. Valtiot lakkaavat olemasta, länsi luhistuu eikä Eurooppa edes tajua tulleensa valloitetuksi.”

Orbanin mukaan kristinusko on Euroopan viimeinen toivo. Olen samaa mieltä.

Puhe oli samalla osa Orbanin Fidesz-puolueen vaalikampanjaa. Unkarissa järjestetään parlamenttivaalit 8.4.2018 ja Orban hakee niissä kolmatta pääministerikautta.

Mielipidekyselyjen mukaan Fidesziä kannattaa noin 50 prosenttia unkarilaisista, kun suurimman oppositiopuolueen Jobbikin kannatus jää alle 20 prosenttiin.

Unkarissa on aikamoinen tilanne, koska myös Jobbik on maahanmuuttokriittinen ja islamin vastainen puolue, mikä merkitsee sitä, että islam- ja maahanmuuttokriittisillä puolueilla on Unkarissa 70 % kannatus.

Miten me pääsisimme Suomessa vastaaviin lukuihin ja siihen, että maahanmuuttokriittiset puolueet olisivat hallitusvallassa ja saisivat viimeinkin rajat kiinni ja jotain tolkkua tähän hallitsemattomaan maahantunkeutumiseen?

Kuvassa Unkarin pääministeri Viktor Orban on pitämässä kansakunnan tilaa käsittelevää puhettaan.

19.2.2018

Jouko Pihon kirja-arvio:

Politiikan juoksuhaudat

Sain juuri äsken luetuksi Jyväskylän yliopiston tutkijatohtorin Tommi Kotosen tuoreen eli tänä vuonna 2018 julkaistun kirjan ”Politiikan juoksuhaudat” alaotsikkonaan ”Äärioikeistoliikkeet Suomessa kylmän sodan aikana”.

Kirjan alussa tekijä pohtii kysymystä, mitä on äärioikeisto ja toteaa, että käsitteelle ei voi antaa tyhjentävää määritelmää. Äärioikeisto onkin tutkimuksissa ymmärretty useimmiten katto- tai sateenvarjokäsitteeksi, jonka alle mahtuu useita alakäsitteitä.

Sodan jälkeen välirauhansopimuksessa Suomessa kiellettiin fasistiset ja hitleriläismieliset järjestöt, joten äärioikeistoliikkeiden toiminta kylmän sodan aikaisessa Suomessa on ollut varsin pientä ja marginaalista. Erilaisten ryhmittymien taustalla on usein ollut vain innostuneita koulupoikia tai nuoria miehiä. Naisia ei ole mukana juuri ollenkaan. Varsin usein motiivina on ollut pelkästään toiminnanhalu ja joskus jopa pelkkä pilailu, kun on haluttu vähän säikäyttää kommunisteja. Yleensä ryhmittymät saivat enimmillään vain kymmeniä kannattajia ja parhaimmillaankin vain sata tai kaksisataa.

Yksi jossain määrin menestyneitä äärioikeiston ryhmiä oli 1960-luvulla syntynyt Isänmaallinen Yhtenäisyysseura, joka keräsi Lahden lähialueilla satoja jäseniä ja puhujina järjestön tilaisuuksissa kävivät useat upseerit ja muun muassa kokoomuskansanedustaja. Mutta kuten kaikki äärioikeiston liikkeet tämäkin ryhmä hajosi lopulta sisäisiin erimielisyyksiin.

Myöskään valtiovalta tai suojelupoliisi eivät yleensä olleet erityisen kiinnostuneita näistä ryhmittymistä, koska niitä ei ymmärretty kovinkaan vaarallisiksi. Oikeistolaisina järjestöinä niitä pidettiin eräällä tavalla isänmaallisina toimijoina, koska ne eivät yleensä olleet valtiovaltaa vastaan vaan aatteellisia vastustajia, lähinnä kommunisteja vastaan.

Yksi tunnetuimpia äärioikeistolaisia, josta on kirjassa oma lukunsa, oli turkulainen yrittäjä Pekka Siitoin, joka toimi 1970-luvulla aktiivisesti muun muassa SMP:n riveissä, mutta muuttui sittemmin avoimesti natsiksi tullen tunnetuksi monissa lehdissä julkaistuista kuvista, joissa hän poseerasi Hitler-viiksissään koppalakki päässä ja hakaristi-käsivarsinauha kädessään.

Valtakunnan johtajaksi tituleerattu Siitoin oli juutalaisvastainen ja salatieteitä harrastanut okkultisti. Hän piti sekä suurkapitalismia että kommunismin muodossa esiintyvää valtiokapitalismia vihollisenaan.

Siitoin perusti Isänmaallisen Kansanrintaman, järjesti mielenosoituksia, julkaisi kirjoituksia oman kustannusliikkeen kautta, jolla oli tuhat tilaajaa ja järjesti ampumaharjoituksia. Kotietsinnässä häneltä löydettiinkin melkoinen määrä aseita. Siitoin oli tempauksineen vähän väliä lehtien palstoilla, mutta joutui lopulta vuosiksi vankilaan osallistuttuaan taistolaisten Tiedonantaja-lehteä painaneen Kursiivi-kirjapainon polttamiseen v. 1977.

Toinen oman lukunsa kirjaan saanut henkilö on kirjailija ja toimittaja Kauko Kare, joka oli kyllä oppositiomies Kekkosen Suomessa, mutta Karetta ei voi kuitenkaan nimittää fasistiksi tai äärioikeistolaiseksi, vaikka vastustajat juuri sellaiseksi hänet leimasivat. Kotonen toteaakin, että nykypäivän perspektiivistä Kare näyttäytyy lähinnä konservatiivisena toisinajattelijana. Luin muuten Kareen toimittamaa Nootti-lehteä innokkaasti 1970-luvulla, koska olin jo silloin lähes kaikkien hyväksymän suomettumisen arvostelija.

Kolmas kirjassa enemmän esitelty äärioikeistolainen on Teo Snellman, joka on kansallisfilosofi J.V. Snellmanin pojanpoika.

Nuorempi Snellman oli terveiden elintapojen edistämisen ja kasvissyönnin pioneereja mutta myös innokas natsi. Hän rakensi uraa diplomaattina ja oli Tukholman lähetysneuvoksena, kunnes ura katkesi skandaalimaisesti 1934 niin sanottuun Tukholman-selkkaukseen. Snellmanin epäiltiin solvanneen kansallissosialistissa lehdissä esimiestään, pääministerinäkin toiminutta Rafael Erichiä. Syynä solvauksille olivat Erichin juutalaiset sukujuuret.

Saatuaan potkut Snellman katkeroitui ja upposi yhä syvemmälle antisemitismiin ja antibolsevismiin. Vielä sodan jälkeen 1950-luvullakin Snellman uskoi kansallissosialismin olevan Suomen pelastus. Juutalaisten joukkotuhoa holokaustia hän piti vähintäänkin liioiteltuna, ellei peräti valheena.

Taistolaisten ja kommunistien merkitys Suomessa alkoi hiipua 1970-luvun loppua kohden. Myös äärioikeiston oli aika etsiä uusia vihollisia ja sellaiseksi löydettiin maahanmuuttajat.

Vuonna 1987 perustettiin Kansallinen Kulttuuririntama -järjestö, jonka Valkoinen rintama -lehteen kirjoitti muun muassa nykyinen puolustusministeri Jussi Niinistö artikkeleita heimosodista.

Kaiken kaikkiaan voidaan todeta, että äärioikeistoliikkeille ei ole ollut Suomessa oikein tilaa poliittisella kentällä. Vähemmän radikaalit protestit ovat sitten purkautuneet muita teitä, kuten Suomen Maaseudun Puolueen ja Perustuslaillisen Kansanpuolueen ja nykyään Perussuomalaisten kautta.

Kirja päättyy 1990-lukuun, mutta lyhyessä loppuluvussa kirjoittaja toteaa, että "ei liene syytä olettaa liikkeiden katoavan kuvasta missään vaiheessa kokonaan".

Näin on. Nykypäivän äärioikeistoa edustavat esim. Pohjoismainen vastarintaliike ja Soldiers of Odin.

Jäin kaipaamaan kirjassa kuvien osuutta, mutta jostain syystä kirjassa ei ole kuvia ollenkaan.

Joka tapauksessa kirja on melkoisen kattava ja yksityiskohtainen kuvaus Suomessa vaikuttaneista äärioikeistolaisista ryhmistä ja puolueista, joten suosittelen kirjaa kaikille Suomen lähihistoriasta kiinnostuneille henkilöille.

Politiikan juoksuhaudat -kirjan kansikuva, joka liittyy 19.2.2018 julkaistuun kirja-arvioon.
Seitsemän nimen tyttö -kirjan kirja-arvio on julkaistu 22.2.2018.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.

heli | Vastaa 23.08.2018 11.57

http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2014/12/astro-teologia-osa-3-aikakausien.html

vesimiehen aika kuulemma alkaa n. 2160.

nimessäni | Vastaa 22.08.2018 00.15

Facebook ryhmä:
Luomakunnan kaitselmus 2018
https://www.facebook.com/groups/2164875823789361/

https://1drv.ms/x/s!AjZe1WdgyWcvc_kSK5UNdcZV2Zk

Vesa | Vastaa 15.08.2018 09.40

Enarsson kertoo videossaan 13 min. kohdalla sanoneensa tammikuussa että Ruotsissa palaa ja savun haju jo tuntuu.

Jörggen | Vastaa 09.08.2018 23.18

07.07.2007. ihmisten luku oli 6,66 miljardia ja minulle sanottiin että tästä 12 vuotta ja ihmisten luku on 7,77 miljardia ja tästä ei ihmisten määrä nouse= tuho

Henkka | Vastaa 09.08.2018 22.12

Jouko, oletko lukenut kirjan -Kansankodin pimeämpi puoli-

Vesa | Vastaa 09.07.2018 17.12

SPR:n ilmoitus paperittomien majoittamisesta -- https://aijaa.com/XENLwE

heli | Vastaa 06.07.2018 23.52

Kauneus, terveys ja viisaus, on arvokolmio. Ihmistä ei pitäisi tuomita uskonnon tai kansalaisuuden perusteella.

Elmeri Velli | Vastaa 06.07.2018 13.30

Siniristin liitto mainittu Sputnikissa:
https://sputniknews.com/europe/201807061066093002-finland-nationalist-party/

Vesa | Vastaa 20.06.2018 17.52

Hyvä haastattelu Brysselin kone ohjelmassa -- https://areena.yle.fi/1-4423893#autoplay=true

MikaM | Vastaa 10.06.2018 23.05

Islaminuskon - eli paholaisen uskon harjoittaminen tulisi kieltää lailla Suomessa. On vain yksi tie ja totuus ja se on Jeesus ja Jumala, muu on silkkaa petosta.

Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

tänään | 17:36

Jatkoa. anteeksipyytäjää löytyy? Tuskin ensimmäistäkään, esim. " vastuullisen lehdistön " piiristä.

...
tänään | 17:33

Jatkoa. keräämistä. Nyt sitten Trumpin pilkkaajat julkisesti anteeksi pyytämään pilkkaansa, " vastuullinen lehdistö " ja Yle mukaanlukien. Montako....

...
tänään | 17:30

Jatkoa. Tänään on 2 professoria ilmoittanut, että Trumpin haravointi - termiä käytetään Pohjois - Amerikassa tarkoittamaan myös hakkuiden korjuujätteen...

...
19.11 | 15:39

Jatkoa. mitään muuta järkevää syytä, kuin se, että itse perkele vastustaa talutettaviensa kanssa pimeyden henkivalloista käsin Israel - myönteistä Trumpia.

...
Tykkäät tästä sivusta