Ajankohtaista 11

12.12.2017

Kennedyn veljenpoika: ”Trump voi olla historian suurin presidentti.”

Presidentti John Kennedyn Demokraattiseen puolueeseen kuuluva veljenpoika, Robert F. Kennedy Jr. on ällistyttänyt USAn Demokraatteja, jotka ovat hyvin Trumpin vastaisia sanomalla CNN:n haastattelussa, että Trump voi olla historian suurin presidentti. Kennedyn lausuntoa on verrattu pommin pudottamiseen.

Lähde: https://www.youtube.com/watch?v=Gm-VCDSZtWk

11.12.2017

Jouko Piho:

”Pieni alpakkavale oli iso isku luottamukselle”

Lainasin otsikon tämän päivän (11.12.2017) Helsingin Sanomista, jossa toimittaja Minna Nalbantoglu kirjoittaa kolumnissaan hyvin avoimeen ja puhuttelevaan tyyliin taannoisesta alpakkagatesta, sellaiseen tapaan, että yleensä sitä näkee vain vaihtoehtomediassa, ei valtamediassa, joka normaalisti puolustelee vihervasemmiston tempauksia tai on niistä hiljaa.

Niinpä olin todella iloisesti yllättynyt siitä, että Hesari julkaisi Minnan tekstin. Tällaisista kirjoituksista nousee ainakin pieni toivon vire, että ehkä valtamedia ei sittenkään ole täysin puolueellinen valemedia, vaan sielläkin voi silloin tällöin näkyä rehellisyyden pilkahduksia.

Laitan seuraavaksi osuvimpia lainauksia Minnan kolumnista.

”Kun paljastui, että osalla alpakkatapahtuman järjestäjistä tavoitteena oli (päinvastoin kuin he olivat julkisuudessa vakuuttaneet) nimenomaan äärioikeistolaisten vastustus ja mediatilan vieminen heiltä, sydämeni särkyi.” Tähän väliin sanon omana kommenttinani, että Minnan muutoin hyvässä kirjoituksessa on taas tämä sama virhe äärioikeistolaisuudesta. Töölöntorilta Hietaniemen sankarihautausmaalle marssinut 612-kulkue ei ollut nimittäin äärioikeistolainen vaan tavallisten isänmaallisten ja kansallismielisten ihmisten sankarivainajia kunnioittava soihtukulkue.

Sitten Turkissa asunut ja työskennellyt Minna vertasi Turkkia ja Suomea ja huomasi niiden välillä valtavia eroja: ”Turkissa kukaan ei luota mihinkään: ei toisiin ihmisiin, ei valtion instituutioihin, ei mediaan. Suomessa taas on enimmäkseen syytä luottaa. Tämä luottamus tekee elämästä helppoa ja miellyttävää. Luottamus lisää politiikan vakautta. Suomen kaltainen korkea luottamus on maailmassa harvinaista. Siksi sitä pitää vaalia.”
 
Lopuksi Minna Nalbantoglu sanoo suoraan: ”Alpakkatapahtuman järjestäjät olisivat voineet vaalia sitä kertomalla avoimesti motiiveistaan. Tuskin se olisi edes merkittävästi vähentänyt kiinnostusta osallistua tapahtumaan.”

Olen samaa mieltä. Suomi on vanhastaan tunnettu rehellisten ihmisten vakaana maana. On inhottavaa, että jotkut katsovat asiakseen turmella kevytmielisesti ihmisten välisen luottamuksen omien päämääriensä takia. On hyvä muistaa Minnan loppusanat: ”Luottamuksen kasvattaminen on vaikeaa, mutta tuhoaminen käy käden käänteessä.”

Kiitos Minna Nalbantoglu ja kiitos Helsingin Sanomat tästä erinomaisesta kolumnista!

11.12.2017

Jouko Piho:

Josef Mengele – Elämä ja teot

Sain eilen luetuksi kirjan, jonka jälkeen oli hyvin paha olo. Kyseessä on Gerald Posnerin ja John Waren jo v. 1986 ilmestynyt, mutta vasta v. 2017 suomeksi ilmestynyt teos ”Josef Mengele – Elämä ja teot”, joka kuvaa ”Auschwitzin kuoleman enkelin”, SS-lääkärin ja rotuhygieenikon Josef Mengelen järkyttävän epäinhimillistä toimintaa Auschwitzin keskitysleirillä toukokuusta 1943 tammikuuhun 1945.

Nimitys ”kuoleman enkeli” tuli siitä, että Mengele oli asemalaiturilla junia vastassa ylpeänä ja selvin päin, sillä hän ei huumannut itseään alkoholilla tai morfiinilla kuten monet lääkärikollegansa, joille elämän ja kuoleman herrana toimiminen oli niin vastenmielistä, että he pystyivät julmaan työhönsä vain hyvin päihtyneinä. Mutta Mengele ei tarvinnut mitään puudutusta, kun hän päätti kädessään olevan ratsupiiskansa liikkeellä, kuka sai toistaiseksi elää, tehdä orjatyötä ja osallistua Mengelen ihmiskokeisiin ja kuka passitettiin liian heikkona suoraan kaasukammioon.

Mengelen päämääränä oli arjalaisen yli-ihmisrodun jalostaminen kohti täydellisyyttä ja sen lisääntymiskyvyn parantaminen. Kaksostutkimuksilla Mengele etsi keinoa tuottaa yhdellä raskaudella kaksi yli-ihmistä. Kaksosten lisäksi Mengele teki lukuisia raakoja ja kivuliaita kokeita lapsilla, vammaisilla ja kääpiöillä. Kun kokeet oli tehty, koekaniinit lähetettiin kaasutettaviksi ja sen jälkeen poltettaviksi.

Josef Mengelen elämä jakaantui kolmeen jaksoon: sotaa edeltävään valmistautumiseen tieteelliselle uralle, toimimiseen Auschwitzin keskitysleirin lääkärinä ja loppuelämän kestäneeseen pakoon Etelä-Amerikassa, ensin vuodesta 1949 Argentiinassa presidentti Juan Peronin suojeluksessa eläneissä natsipiireissä, joissa vaikutti myös kuuluisa hävittäjälentäjä Hans-Ulrich Rudel, joka auttoi paljon Mengeleä, sitten vuodesta 1959 diktaattori Alfred Stroessnerin johtamassa Paraguayssa, jossa hän sai maan kansalaisuuden, ja lopulta Brasiliassa syrjäisellä maatilalla lähellä Sao Pauloa.

Mengelen välttyminen paljastumiselta onnistui hänen varovaisuutensa ja tarvittaessa vaatimattoman elämäntapansa ansiosta, mutta myös siksi, että hän sai osakseen monien henkilöiden avokätistä tukea ja suojelua sukua, poliisia ja aina ylimpiä poliittisia päättäjiä myöten.

Asiaa auttoi myös se, että 1960-luvulla Israelin poliittiset päättäjät ja Mossadin tiedustelujohto alkoivat pitää Nasserin johtaman Egyptin ohjus- ja ydinaseuhan neutralisointia tärkeämpänä kuin sodanaikaisen natsirikollisen kiinnisaamista, koska raha- ja voimavarat olivat rajalliset. Niinpä kului varsin monia vuosia, että Israel ei etsinyt aktiivisesti Mengeleä.

Sen sijaan monet yksityishenkilöt jahtasivat innokkaasti Mengeleä, tunnetuimpana Simon Wiesenthal, joka päästi Mengeleä etsiessään useita kertoja julkisuuteen tietoja, joiden mukaan hän ja hänen miehensä olivat juuri löytämäisillään Mengelen. Kirja esittääkin epäilyn, että Wiesenthal liioitteli ja vääristeli tahallaan tietoja, jotta hän saisi jatkuvasti tukea ja rahaa työlleen ja perustamalleen Wiesenthal-instituutille.

Mengelen paossa viettämät vuosikymmenet olivat ankeita, koska hän pelkäsi jatkuvasti kiinnijäämistä ja joutui tulemaan toimeen sangen vähäisin varoin. Mengele oli toisaalta halutessaan hurmaava, mutta usein myös hyvin itsekäs, määräilevä ja tyytymätön kaikkeen. Lisäksi katkera ja yksinäinen Mengele rypi itsesäälissä, valitti monia sairauksiaan ja pohti usein itsemurhan tekemistä.

Josef Mengele ei katunut koskaan mitään eikä myöntänyt, että hän olisi tehnyt mitään väärää. Mengele saattoi sanoa, että hänhän auttoi sairaita ihmisiä Auschwitzissa, mikä oli joskus tottakin, kuten se, että hän auttoi erään kerran joukkoa juutalaisia lapsia parantumaan vaikeasta suusairaudesta, mutta Mengele jätti kertomatta sen, että parantumisen jälkeen Mengele passitti kaikki parantuneet lapset krematorioon. Toisen kerran Mengele auttoi antautuneesti ja taidokkaasti synnytysvaikeuksissa olevaa äitiä, mutta kun lapsi oli saatu turvallisesti maailmaan, Mengele käski sekä äidin että vastasyntyneen lapsen kaasukammioon. Olenkin sitä mieltä, että suora valehtelu on paha asia, mutta valehteleminen siten, että kertoo osatotuuden, on vielä pahempaa.

Mikään julmuus ei kuitenkaan vaivannut Mengeleä, joka oli omaksunut täydellisesti natsien rotuteoriat saksalaisten ylemmyydestä ja velvollisuudesta hävittää alempirotuiset ihmiset, ennen kaikkea juutalaiset, pois maailmasta.

Mengelen koko elämän kestänyt pakoilu päättyi v. 1979 Brasiliassa, kun hänet oli kutsuttu rantalomalle Bertiogan beachille, joka on 40 km Sao Paulosta kaakkoon, mutta kesken uintiretkeä Mengele sai kuolemaan johtaneen aivoinfarktin. Noin 40 ihmistä tiesi hänen kuolleen, mutta kaikki päättivät salata asian. Niinpä uutinen Mengelen kuolemasta tuli julkisuuteen vasta kuuden vuoden kuluttua v. 1986 sen jälkeen kun USA, Israel ja Länsi-Saksa päättivät vihdoin yhdistää voimansa ja selvittää viimeinkin maailman etsityimmän natsirikollisen salaisuuden, mitkä ponnistukset tuottivat sitten lopulta tulosta.

Näin Mengeleä ei koskaan saatu eläessään kiinni eikä oikeuden eteen toisin kuin Argentiinassa v. 1960 napattu ja Israelissa v. 1962 kuolemaan tuomittu toinen tunnettu natsirikollinen Adolf Eichmann, josta kirjassa kerrotaan myös aika paljon. Eichmannkin puolustautui sanomalla totelleensa vain käskyjä, mutta SS-upseeri Willem Sassenin ennen kidnappausta tekemässä nauhoituksessa Eichmann paljastaa kuitenkin Sasseniakin säväyttäneen totuuden, kun hän sanoi olevansa äärettömän ylpeä siitä, mitä hän oli tehnyt. Seuraavassa esimerkki siitä, mitä Eichmann sanoo nauhalla: ”Minun on sanottava, etten kadu mitään. Olisi liian aikaista teeskennellä, että olen äkkiä kääntynyt Saulista Paavaliksi. Ei, minun on todellakin sanottava, että jos olisimme tappaneet kaikki 10 miljoonaa juutalaista, jotka Himmlerin tilastomies tri Richard Korherr oli listannut vuonna 1933, voisin sanoa: ’Hyvä, olemme tuhonneet vihollisen.’”

Kirjan luettuani mietin, kumpi siinä oli pahempaa, kuvatut kauheat julmuudet vai se hirmuinen valheiden verkko, jolla Mengele itse ja hänen suojelijansa, myös Saksassa olevat sukulaiset, peittelivät ja kaunistelivat hänen toimintaansa. Esim. Saksan Baijerissa asuvat sukulaiset tiesivät koko ajan Mengelen olinpaikan ja olivat häneen kirjeyhteydessä, mutta eivät halunneet paljastaa asiaa verisukulaisuuden takia ja sen takia, että he pelkäsivät Mengele-nimisiä maatalouskoneita valmistavan liiketoimintansa kärsivän. Lisäksi sukulaiset eivät uskoneet Mengeleen kohdistuneita syytöksiä. Tulin siihen tulokseen, että minua masensi eniten esille tullut erittäin laajalle levinnyt järjestelmällinen valehtelu ja haluttomuus uskoa mitään pahaa tapahtuneen.

Siitä huolimatta että kirja on edellä mainituista syistä monesti raskasta luettavaa, suosittelen teoksen lukemista kaikille historiasta ja pahuuden psykologiasta kiinnostuneille. Josef Mengele oli todellakin pahuuden ruumiillistuma, maaninen narsisti, joka käänsi totuuden ja moraalin päälaelleen. Pahinta on se, että hän ei itse nähnyt sitä ollenkaan, ja toiseksi pahinta se, että oli ja on edelleen monia ihmisiä, jotka eivät myöskään näe Mengelen toiminnassa mitään rikollista.

10.12.2017

Jouko Piho:

Jumalan globaali hallinto

Jumalan globaali hallinto lähestyy. Sen nimi on Jumalan valtakunta ja sen johdossa on Jeesus Kristus.

Ennen kuin oikea Jumalan valtakunta pääsee valtaan maan päällä, maailma tulee näkemään ja kokemaan petoksellisen feikkivaltakunnan, jonka väitetään olevan Jumalan rauhan valtakunta, mutta joka ei sitä ole, vaan Saatanan näennäisen rauhan ja lopulta sodan valtakunta, jonka johdossa on Messiaaksi ja Kristukseksi väitetty johtaja, joka ei sitä ole, vaan kyseessä on valehteleva Peto eli Antikristus.

Kun tämä väärä globaali valtakunta pääsee valtaan, Suomen on syytä pysyä tuon pahuuden imperiumin ulkopuolella.

Suomen tämän hetken globalismia ihailevat poliittiset johtajat ovat viemässä Suomea suoraan suden suuhun. Siksi poliittiset johtajat on vaihdettava. Alkakoot vaihtoviikot presidentinvaaleista, joissa globalistisen Sauli Niinistön tilalle tulisi valita antiglobalistinen ja isänmaallinen Paavo Väyrynen tai Laura Huhtasaari.

10.12.2017

Erään vapaamuurarin todistus

Sain tänään sähköpostissa viestin, jossa oli seuraava pätkä vapaamuurareista.

”Olen jo yli neljännesvuosisata sitten kuunnellut c- kasetilta erään suomalaisen vapaamuurarin (jonka ääni oli muutettu) selvitystä, mitä näissä herrakerhoissa tapahtuu.

Se on aika uskomatonta. Suomessa tosin vihitään ainoastaan alimpiin asteisiin. Tuolloin oli tiedossa, että neljänteen asteeseen ainoastaan saa täällä vihkimyksen. Piti lähteä ulkomaille, jos halusi/sai korkeamman asteen vihkimyksen.

Tuo mies kertoi hämmästyneensä huomatessaan, mitä julkisuuden korkea-arvoisia vallankäyttäjiä istui etupenkissä vihkimysseremonioissa. Nimiä hän ei tietenkään kertonut.

Vihkimyskandit sitoutuvat olemaan vaiti ja vastavuoroisesti nämä valitut kandidaatit vannovat valan ja pääsevät tämän veljeyden ja avunannon nauttijoiksi.

Tuomaristossa on paljon vapaamuurareita. Käsittääkseni esim. ulkomailla toteutetut vihkimykset pystytään peittämään. On turha kuvitella, että "Hymy"- lehden vapaamuurarilistat ovat täydellisiä.”

9.12.2017

Jouko Piho:

Taistelu Suomesta

Suomessa soditaan ja Suomesta taistellaan.

Sotaa ei käydä sotilaallisin asein, mutta ideologisella tasolla on valtava yhteenotto meneillään.

Taistelun panoksena on Suomen sielu: mitä ja ketä Suomessa arvostetaan ja kunnioitetaan.

Mitkä arvot voittavat? Mikä arvopohja kestää?

Vaikka monet eivät tätä ymmärrä, niin taistelu Suomesta käydään ensi sijassa henkivalloissa Jumalan ja Saatanan välillä. Kyse on siitä, kumpi saa hallita Suomea, Jumala vai Saatana, Kristus vai Antikristus.

Jo pitkään on kehitys Suomessa mennyt Saatanan tahtomaan suuntaan, kun Jumalan lakeja on muutettu yksi toisensa jälkeen. Tällä hetkellä olemme kuin hullujen huoneessa, jossa mikään ennen voimassa ollut ei enää päde, kun epänormaalista on tehty normaalia ja pahasta on tehty hyvää.

Tämä on Raamatun ennustamaa lopunaikaa, jolloin pimeys laskeutuu maan päälle ja jumalattomuus lisääntyy. Samalla Jumala on ilmoittanut Sanansa ja profeettojensa kautta, että hän haluaa omiensa olevan suolana ja valona tämän pahan maailmanajan keskellä.

Taistelu on äärimmäisen kovaa, koska Jumalan vihollisella on paljon kannattajia Suomessa. Tällä hetkellä Jumalan tahtoa vastustavat voimat ovat niskan päällä ja vallankahvassa niin politiikassa, mediassa, oikeuslaitoksessa kuin kirkossakin.

Mutta suuri muutos on tulossa. Jumalaan luottavat voimat pääsevät lopulta voitolle Korkeimman avulla.

Suomessa on myös pyrkimyksiä saada aikaan muutosta nykymenoon ilman Jumalaa eli ennemmin vain ihmisvoimin ja ihmisten yrityksin. Mutta ne pyrkimykset eivät tule onnistumaan, koska nyt kyse on hengellisestä sodasta, jossa tarvitaan hengellisiä aseita. Silloin eivät puolueet ja mielenosoitukset riitä.

Mutta uskon, että kun tällä hetkellä uskosta osattomat isänmaalliset arvokonservatiivit näkevät Jumalan mahtavan toiminnan Suomessa, hekin haluavat uskoa ja alkaa rakentaa Suomea yhdessä uskovien kanssa Jumalaa kunnioittaen ja häneltä apua ja johdatusta pyytäen.

Silloin suomalaisista tulee varsinaisesti kristitty kansa.

Kunnia Korkeimmalle, Suomen Kuninkaalle!

7.12.2017

Venäjän hajoamisen jälkeinen kartta

Tässä on kartta, joka kuvaa tulevan Venäjän hajoamisen seurauksia v. 2020. Uskon, että Suomen osalta tulee käymään juuri noin eli Itä-Karjala ja Kuolan niemimaa liitetään Suomeen, kuten viime sodissa menetetty Karjala.

Myös Inkerinmaa liittyy vapaaehtoisesti osaksi Suomea. Näin tekee myös Viro, vaikka sitä ei ole tähän karttaan merkitty osana Suomea. Kyse on valtioliitosta, jossa Viro ja Inkeri säilyvät itsenäisinä tai autonomisina maina.

Kartan skenaarion mukaan Ahvenanmaa ei kuulu enää Suomeen, mikä on ainoastaan hyvä asia. Petsamo kuuluu kartassa Norjalle, mutta uskon, että Petsamo tulee jälleen olemaan osa Suomea.

Kun kaikki tämä tapahtuu, voidaan oikeutetusti puhua Suur-Suomesta, joka vihdoinkin toteutuu monien historian aikana koettujen pettymysten jälkeen.

Lähde: https://www.facebook.com/groups/Ingria.Inkeri.Ingeri.Ingermanland.Ingriya/

7.12.2017

Jouko Piho:

Kahden valtion ratkaisu – myös Suomi jaetaan kahtia

Pääministeri Sipilä sanoi tänään eduskunnassa, että Suomi seuraa EU:n linjaa eli kannattaa kahden valtion ratkaisua Lähi-idän kestokriisialueella.

Sipilä ei näköjään tunne Raamatun ilmoitusta, että koko Israelin maa on annettu ikuiseksi perintömaaksi israelilaisille. Kun näin on, Jumalan juutalaisille lupaamaa maata eivät ihmiset saa jakaa muille. Sellaisesta maan jakamisesta vieraille seuraa vain kirousta.

Suomen tuleva vanhurskas hallitus tulee suhtautumaan asiaan Raamatun ilmoituksen mukaan. Silloinen Suomen hallitus tunnustaa Jerusalemin Israelin pääkaupungiksi ja siirtää Suomen suurlähetystön sen mukaisesti Tel Avivista Jerusalemiin. Silloin Suomi tulee saamaan suuren siunauksen.

Ennen kuin tämä tapahtuu, Suomi saa kokea sen saman, mitä se on haluamassa Israelille: Suomi jaetaan vinosti halki ja itäinen ja pohjoinen osa jää vieraan miehittäjän haltuun.

7.12.2017

Jouko Piho:

Itsenäisyyspäivän marsseista

Itsenäisyyspäivänä oli useita kulkueita ja mielenosoituksia, joista kolme sai mediassa huomiota, nimittäin anarkistien ja vihervasemmistolaisten Helsinki ilman natseja -kulkue, uusnatsien Kohti vapautta –marssi ja puolueista riippumattoman 612-yhdistyksen soihtukulkue Töölöntorilta Hietaniemen sankarihautausmaalle.

Näistä kolmesta kaksi ensiksi mainittua sai eniten huomiota, vaikka 612-kulkueessa oli eniten ihmisiä. Tuli mieleen, että kaikkein asiallisimman ja merkittävimmän 612-kulkueen tiedotusboikotointi ei varmaankaan ollut sattumaa vaan tietoista valeuutisointia. Valtamedia haukkuu vaihtoehtomedioita valemediaksi, mutta yhä uudestaan on nähtävissä, että valtamedian oma uutisointi on erittäin valikoivaa ja tarkoitushakuista ilman pyrkimystäkään puolueettomaan tiedotukseen. Valtamedia on sen tähden vaikutuksensa takia Suomen pahin valemedia.

Panin myös merkille, että 612-kulkueesta käytettiin vääriä nimityksiä ”äärioikeistolainen” ja ”laitaoikeistolainen”, vaikka kyseessä on tavallisten ihmisten kunnianosoitus sankarivainajille. Parempi nimitys olisikin ”isänmaallinen soihtukulkue”.

Se että kulkue oli avoin kaikille, myös muutamille uusnatseille, ei tee kulkueesta äärioikeistolaista.

On kuitenkin käynyt ilmi, että vaikka oli pyydetty, että 612-marssilla ei saa olla mitään tunnuksia, niin joillakin mukana olleilla uusnatseilla oli kuitenkin päällään tunnuksellisia vaatteita. Tämän takia olen sitä mieltä, että on parempi, että yhteisiin sääntöihin sopeutumattomia uusnatseja eli Pohjoismaisen vastarintaliikkeen kannattajia ei oteta ensi vuonna mukaan maltillisten isänmaallisten ihmisten marssille. Heillähän on joka tapauksessa Helsingissä jo oma marssinsa. Pidän epäviisaana sitä, että sinällään hyvän avoimuusperiaatteen takia vastustajat pääsevät syyttämään 612-kulkuetta äärioikeistolaiseksi. Jos uusnatseja ei olisi mukana, tällainen syyttely olisi vaikeampaa.

7.12.2017

Suomen on tunnustettava Jerusalem Israelin pääkaupungiksi

Presidentti Donald Trump piti eilen, 6.12.2017, puheen, jossa hän tunnusti Jerusalemin Israelin pääkaupungiksi.

Suomen tulee toimia samoin. Suomen tulee tunnustaa Jerusalem Israelin pääkaupungiksi. Suomen tulee myös siirtää suurlähetystö pois Tel Avivista Jerusalemiin, joka on muutoinkin Israelin hallinnollinen keskus.

Tiedän, että EU-Suomi ei tule näin tekemään, mutta tulevaisuuden EU:sta eronnut itsenäinen Suomi toimii näin.

Venäjän hajoamisen jälkeinen kartta. Liittyy 7.12.2017 julkaistuun kirjoitukseen.
Josef Mengele - Elämä ja teot -kirjan kansikuva, joka liittyy 11.12.2017 julkaistuun Jouko Pihon tekemään kirja-arvioon.
Minna Nalbantoglu. Kuva liittyy 11.12.2017 julkaistuun kirjoitukseen.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

10.12 | 22:03

Kyllä siltä tuntuu.

...
10.12 | 21:21

Asuuko Jeesus sydämessäsi?

...
09.12 | 16:51

Jatkoa. Pääministerin ilmoitus Suomen 2 valtion mallin tukemisesta tuo meille Jumalan tuomiot. Kukaan ei nouse Israelia vastaan, ilman tuomiota.

...
09.12 | 16:45

Näin juuri MUORI VAIN. Pääministeri julisti eduskunnassa, että " Suomi on 2 valtion kannalla. " TS. SUOMI HALUAA RIISTÄÄ ISRAELILTA, SEN OMIA ALUEITA.

...
Tykkäät tästä sivusta