Ajankohtaista 10

18.7.2017

Jouko Piho:

Poliittisen johtajan riippumattomuus

Hallitsijan tai poliittisen johtajan tulisi olla mahdollisimman riippumaton mistään tahoista, jotka voisivat painostaa häntä vääriin ratkaisuihin.

Demokratiassa onkin jatkuva ongelma sen suhteen, että valitut poliittiset toimijat joutuvat kaiken aikaa miettimään kansansuosiotaan ja sitä, valitaanko heidät uudelleen. Tällainen riippuvuus äänestäjistä rapauttaa päätöksenteon rohkeuden ja itsenäisyyden.

Toinen suuri ongelma liittyy siihen, että poliitikot joutuvat ottamaan liian paljon huomioon pankkimaailman ja markkinoiden vaatimukset. Tässä kamppailussa suuri raha voittaa helposti pienen poliitikon, joka pelkää rahoituksen menettämistä tai joutumista muutoin boikottiin, kun rahavallan omistama media alkaa hyökätä häntä vastaan, jos hän ei toimi raha- ja valtaeliitin tahdon mukaan.

Nykyajan poliitikot ovat edellä mainituista syistä melkoisen kahlehdittuja sätkynukkeja toteuttamaan toisten tahtoa. Omaa liikkumatilaa on hyvin vähän.

Ihannetilanteessa poliittinen johtaja ei olisi riippuvainen sen paremmin rahasta ja suurista firmoista kuin häilyvien äänestäjien mielipiteistäkään, vaan hän toteuttaisi oikeaksi kokemaansa politiikkaa johdonmukaisesti, vaikka sitä ei aina ymmärrettäisikään luottaen siihen, että myöhemmin hänen tekojaan arvostetaan.

Poliittisen johtajan ei pitäisi olla missään riippuvuussuhteessa kehenkään eikä mihinkään.

No, yksi poikkeus tähän on. Poliittisen johtajan tulisi olla riippuvainen Jumalasta, mutta vain hänestä.

18.7.2017

Jouko Piho:

Lauluni Only in my dream

Aki-Pekka Sinikoski kävi luonani muutama vuosi sitten ja kuvasi oheisen videon, jossa laulan ja soitan sanoittamani ja säveltämäni kappaleen "Only in my dream", jolla osallistuin Suomen euroviisukarsintaan syksyllä 2012. Sanon videolla vahingossa vuoden 2011, mutta oikea vuosi on 2012.

Youtubessa on julkaistu aiemmin kappaleesta studiossa tehty demoversio, mutta tässä on nyt toinen versio, joka on tehty tuosta vain olohuoneessani.

Tässä Youtube-osoite: https://www.youtube.com/watch?v=w0vMpJxtkGs .

16.7.2017

Jouko Piho:

Suomen kansan yhteys ja yhtenäisyys

Suomessa on liikaa kateutta, vihamielisyyttä ja vastakkainasettelua niiden välillä, joiden pitäisi mieluummin vetää yhtä köyttä.

Suomen kansan tulee pyrkiä laittamaan sivuun pienemmät erimielisyydet ja pyrkiä sen sijaan yhteyteen ja yhtenäisyyteen, samaan henkeen kuin mitä voidaan kokea, kun kaikki ovat jossain urheilutilanteessa Suomen puolesta tai mitä koettiin viime sotien aikana.

Odotan siksi Suomen kansan yhtenäisen voiman takia, että suomenkieliset ja ruotsinkieliset löytävät toisensa, maalaiset ja kaupunkilaiset huomaavat olevansa samassa veneessä, työnantajat ja työntekijät alkavat puhaltaa samaan hiileen, miehet ja naiset eivät ole toisiansa vastaan, nuoret ja vanhemmat ymmärtävät toisiaan, uskovat ja ei-uskovat koettavat kuunnella toisiaan, kansallismieliset ja kansainvälismieliset yrittävät löytää yhteistä säveltä sekä arvoliberaalit ja arvokonservatiivit pohtivat yhdessä, josko sittenkin löytyisi myös yhteisiä arvoja.

Tällainen yhteys syntyy vielä. Yhtenäistä kansaa ei voita kukaan eikä mikään.

15.7.2017

Paavo Väyrysen kannattajakortti presidenttiehdokkaaksi

Oheisesta linkistä voi käydä tulostamassa kannattajakortin, jolla ilmaistaan kannatus Paavo Väyrysen presidenttiehdokkuudelle. Tällaisia kortteja tarvitaan 20000 kpl 6.12.2017 mennessä.

Kävin täyttämässä kortin. Käy sinäkin. Osoite on:

http://kansalaispuolue.fi/upload/File/KANNATTAJAKORTTI.pdf?678998

Täytetyt lomakkeet lähetetään osoitteeseen: Seppo Hauta-aho/Webbinetti Terminaalitie 10 13430 Hämeenlinna.

15.7.2017

Jouko Piho:

Defend Europe puolustaa Eurooppaa

Helsingin Sanomat kertoi tänään 15.7.2017 Defend Europe –nimisen aktivistiryhmän heinäkuussa alkavasta toiminnasta, jonka tarkoituksena on tarkkailla avustusjärjestöjen yhteistyötä ihmissalakuljettajien kanssa. Monet avustusjärjestöjen alukset partioivat nimittäin lähellä Libyan rannikkoa pelastaakseen Afrikasta Eurooppaan pyrkiviä ihmisiä, mutta juuri tämä seikka näyttää olevan se houkutustekijä, joka saa Eurooppaan pyrkivät ihmiset lähtemään merelle huterissa ja ylikuormitetuissa veneissä. Järjestöt yrittävät siis auttaa ihmisiä hukkumasta, mutta samalla ne rohkaisevat lähtijöitä ottamaan suuria riskejä ja tuovat heidät Italiaan, vaikka heidät pitäisi palauttaa Libyaan. Avustusjärjestöt toimivat siis eräänlaisina Välimeren ilmaisina vesitakseina.

Defend Europen tarkoituksena on liikkua Välimerellä C Star –nimisellä vuokra-aluksella, joka toimi aikoinaan Suomen Merenkulkulaitoksen tutkimusaluksena ennen kuin se myytiin ulkomaille. Jos Defend Europen ryhmä kohtaa Eurooppaan laittomasti pyrkiviä ihmisiä, he palauttavat nämä ihmiset takaisin Libyaan.

Defend Europen takana on Generation Identitaire –liike, joka vastustaa maahanmuuttoa, islamia, poliittista korrektiutta ja monikulttuurisuutta. Liikkeen kannattajien tarkkaa määrää ei tiedetä, mutta arviot liikkuvat tuhansissa.

Helsingin Sanomat kutsuu Defend Europe –ryhmää ääriliikkeeksi. No, siinä tapauksessa Helsingin Sanomat on äärilehti.

15.7.2017

Jouko Piho:

Ehdotan Paavo Väyrystä Perussuomalaisten presidenttiehdokkaaksi

Koska Paavo Väyrynen on ilmoittanut osallistuvansa ensi vuoden presidentinvaaleihin, mikäli 20000 kannattajakorttia vaativa valitsijayhdistys saadaan perustetuksi, ehdotan, että Perussuomalaiset asettuu Paavo Väyrysen taakse eikä aseta omaa ehdokasta.

Tiedän, että oma ehdokas toisi Perussuomalaisille paljon julkisuutta ja mahdollisuuden tuoda omia näkökantoja esille. Mutta tuo julkisuuden aika on toisaalta kovin lyhyt eli presidentinvaalikampanjaa tullaan käymään vain pari kuukautta, joten sillä ei sittenkään ole järin suurta merkitystä, koska Perussuomalaiset saavat julkisuutta joka tapauksessa tarpeeksi paljon, koska se on ainoa varteenotettava vaihtoehtopuolue nykymenolle.

Väyrysen taakse asettuminen olisi kuitenkin hyvä veto ennen kaikkea siksi, että Perussuomalaisten ei kannata laittaa ehdokkaaksi joko Jussi Halla-ahoa tai Laura Huhtasaarta, koska Halla-ahoa tarvitaan seuraavan hallituksen pääministerinä ja Huhtasaarta jonain muuna ministerinä. Koska molemmat ovat hyvin suosittuja, tässä olisi se vaara, että jompikumpi valittaisiinkin presidentiksi, mikä ei siis olisi tässä vaiheessa järkevää mainitsemieni syiden takia.

Olen sitä mieltä, että nyt kannattaa kaikkien isänmaallisten ja kansallismielisten ihmisten yhdistää voimansa yli puoluerajojen erittäin kokeneen Paavo Väyrysen saamiseksi Suomen valtiolaivan peräsimeen.

14.7.2017

Jouko Piho:

Ihmisoikeus

Nykyään sana ”ihmisoikeus” on taikasana, jolla perustellaan vaikka mitä.

On muka jokaisen ihmisen ihmisoikeus saada tulla Suomeen, koska on ihminen.

Tällaisessa yksipuolisessa ajattelussa vain unohtuu, että on niitä muitakin oikeuksia kuin ulkomaalaisten ihmisoikeudet, esim. kantasuomalaisten ihmisoikeudet saada elää rauhassa omassa maassaan omaa kulttuuriaan viljellen ja omia tapojaan noudattaen sekä Suomen valtion oikeus määritellä, keitä otetaan maahan ja keitä ei oteta.

Tämän seuraavan sanomiseni voivat ateistit hypätä yli, mutta muille sanon, että kyseessä on myös Jumalan oikeus säätää ja määrätä, mitkä kansat asuvat missäkin osassa maapalloa ja mitkä ovat heidän rajansa, kuten apostoli Paavali Ateenan torilla pitämässään puheessaan sanoi.

Kyseessä onkin kansallisvaltioiden vastainen tietoinen kansojen sekoitusoperaatio, joka verhotaan humanismin ja ihmisoikeuksien kauniiseen valepukuun, mutta joka on pelkkää liberaalia ja kulttuurimarxilaista aivopesua ja propagandaa, jonka tarkoituksena on hävittää kansallisvaltiot, kristinusko ja perinteiset arvot.

Kun siis seuraavan kerran kuulet sanan ”ihmisoikeus”, älä luule, että kyse on jostain hyvästä asiasta. Kyse on Suomen tuhoamisesta.

14.7.2017

Jouko Piho:

Yrjö Raution outo kolumni

Yrjö Rautio kuvaili Apu-lehdessä 27/2017 Halla-ahon johtamia perussuomalaisia kiihkonationalisteiksi ja rasismia ja fasismia säteileväksi ongelmajätteeksi, jolle riittää Suomessa tilaajia, mutta ”tuskin kuitenkaan muutamaa prosenttia enempää, sillä me olemme vakaata ja sivistynyttä kansaa”.

Yrjö Rautio tulee kokemaan elämänsä järkytyksen, kun Perussuomalaisten kannatus tulee olemaan v. 2019 eduskuntavaaleissa paljon enemmän kuin muutama prosentti, sillä me olemme vakaata ja sivistynyttä kansaa.

Perussuomalaiset ei ole rasistinen, fasistinen eikä kiihkonationalistinen puolue. Lähinnä Pohjoismainen vastarintaliike voisi olla jotain sellaista. Rautio elää jossakin mielikuvien maailmassa, joka ei vastaa todellisuutta. Sitä maailmaa kutsutaan propagandaksi.

Vahinko, että Apu-lehti antaa tilaa tällaiselle valheisiin perustuvalle kiihotukselle yhtä kansanryhmää vastaan. Onko Apu-lehtikin valemedia?

 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

19.07 | 13:22

Puolueiden suhtautuminen homoliittoon oli hyvä mittari niistä. Jopa KD ei HALUNNUT estää ( hallituksessa ) homoliiton tuloa. PS:t olivat pääosin vastaan.

...
18.07 | 13:30

Raamatussa ei ole ensimmäistäkään kuvausta VAUVAN kastamisesta. Perhekuntakast. lapset ovat olleet ymmärtävässä iässä ( uskossa ) jolloin kaste on ollut ok.

...
18.07 | 13:25

Apt. 2 luvun mukaan " NE jotka ottivat sanan vastaan ( tulivat uskoon ) kastettiin... " Selittäkää, miten vauva ottaa sanan vastaan? Vs. ei mitenkään.

...
18.07 | 13:20

Tauno U. Jos väärä tulkintasi Matt. 18: 6:sta tarkoittaisi sikiön uskossa oloa, niin KAIKKI olisivat uskossa. Siltäkö näyttää Tauno?

...
Tykkäät tästä sivusta