Israel 7

13.2.2018

Jouko Piho:

Netanyahu haluaa Länsirannan juutalaissiirtokunnat liitettäviksi osaksi Israelia

World Israel Newsin mukaan Israelin pääministeri Benjamin Netanyahu on keskustellut jo jonkin aikaa presidentti Trumpin kanssa Israelin suvereenisuudesta Juudeassa ja Samariassa eli Länsirannalla olevissa juutalaisten uudisasutuksissa.

Netanyahu pitää tärkeänä, että hänellä olisi asiassa amerikkalaisten tuki. Netanyahu korostaa myös sitä, että kyseessä täytyy olla hallituksen eikä yksityisten ihmisten aloite, koska kyseessä on historiallinen muutos.

Tämä olisi hyvä alku, että Länsirannalla olevat juutalaisasutukset anneksoitaisiin eli liitettäisiin virallisesti osaksi Israelin valtiota. Olen kuitenkin sitä mieltä ja aion kirjoittaa siitä Netanyahulle, että olisi vielä parempi tehdä kertarysäyksellä kunnon historiallinen ratkaisu ja liittää koko Länsiranta Israeliin ja lopettaa kaikki puheet mistään palestiinalaisvaltiosta, koska Länsiranta on ikivanhaa juutalaisten ja israelilaisten historiallista, vain heille luvattua Raamatun sydänmaata. Arabit ovat olleet ja ovat alueella myöhemmin tulleita vierailevia vuokralaisia, ei maan laillisia omistajia. Jumala on antanut koko Israelin perintömaaksi ikuisiksi ajoiksi Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin jälkeläisille, ei Ismaelin jälkeläisille.

Lähde:

https://worldisraelnews.com/netanyahu-in-talks-with-us-about-annexation-in-judea-and-samaria-pm-says/?utm_source=MadMimi&utm_medium=email&utm_content=Netanyahu+Says+He%27s+Talking+with+Trump+about+Annexation%3B+IDF+Teaches+Iran+Lesson%3B+Israeli+Pilots%3A+%27Force+of+Blast+Could+Have+Killed+Us%27&utm_campaign=20180212_m144061127_Netanyahu+Says+He%27s+Talking+with+Trump+about+Annexation%3B+IDF+Teaches+Iran+Lesson%3B+Israeli+Pilots%3A+%27Force+of+Blast+Could+Have+Killed+Us%27&utm_term=Netanyahu+Says+He_27s+Talking+with+Trump+about+Annexing+Areas+of+Judea+and+Samaria

2.12.2017

Jälleen Israeliin

Monien kyselyjen jälkeen sain vihdoinkin tänään tietää, että saan käyttööni vuokrahuoneen seuraavaa Israelin matkaani varten 26.2. – 26.5.2018.

Majapaikkani on tällä kertaa Itä-Jerusalemissa sijaitsevassa Pisgat Ze’evissä.

Vaimoni tulee matkan puolivälissä käymään luonani pariksi viikoksi.

Kirjoitan samaan tapaan kuin ennenkin matkastani joka päivä raportin kuvineen. Kesällä 2018 ilmestyvät sitten kaikki raporttini ”Ihmeellinen Israel 3” -kirjan muodossa.

11.2.2017

Dokumenttielokuva juutalaisten paluusta Israeliin

Median ammattilaiset Mika ja Ruut Ahonen julkaisivat joulukuussa 2016 tekemänsä dokumenttielokuvan Suunnitelma A, joka kertoo juutalaisten paluumuutosta Israeliin. 27-minuuttinen elokuva on hyvin tehty. Kannattaa katsoa.

Tässä linkki elokuvaan: http://www.hurttimurtti.fi/suunnitelma-a-dokumentti/ .

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

eilen | 18:26

Ken tuota asiaa voi tietää. Se tosiaan nähdää ajan myötä.

...
17.02 | 07:30

Korjaan edellistä viestiä,siis, ihminen ei tarvitse paljonkaan turhia kirjoja.

...
17.02 | 07:29

Raamatussa muistutetaan, että tärkein on ruoka ja vaatteet, mutta turhia kirjoja on paljon maailmassa kirjoitettu.Ihminen ei tarvitsee siis vain vähän kirjoja.

...
17.02 | 07:23

Enkä ole monesti kuullut niin kaunista ylistyslaulua laulettavan, mitä kuulin Novodevitsin luostarissa nunnien laulaessa luostarin kellarissa.

...
Tykkäät tästä sivusta