Siniristin Liitto 3

Siniristin Liitto Turussa 13.10.2018. Vas. Sanna Suinila, Karita Salonen, Jouko Piho ja Sirpa Suinila.

15.10.2018

Siniristin Liitto Porissa ja Lohjalla

Olen tulevana viikonloppuna Siniristin Liiton teltan kanssa kannattajakortteja keräämässä lauantaina 20.10.2018 klo 9-15 Porissa Yrjönkadun kävelykadulla ja sunnuntaina 21.10.2018 klo 10-16 Lohjan Suurmarkkinoilla Lohjan torilla.

Tervetuloa käymään teltalla tervehtimässä meitä ja täyttämässä kannattajakorttia, jos et ole sitä vielä tehnyt!

Ilmoita minulle, jos voit tulla teltalle auttamaan korttien keräämisessä vaikka osaksikin aikaa.

Halukkaat voivat myös ostaa teltalla Jouko Pihon kirjoja.

13.10.2018

Siniristin Liitto Turussa (lauantai)

Olin tänään lauantaina 13.10.2018 Siniristin Liiton teltan kanssa Turun Yliopistonkadun kävelykadulla kannattajakortteja keräämässä.

Sanna Suinila, Karita Salonen ja Sirpa Suinila olivat mukana tehokkaina auttajina. Kun minulla on useimmiten ollut vain miehiä toreilla auttamassa, oli nyt mukavaa, että avustajina oli kolme naista, mikä todistaa sitä, että Siniristin Liitto ei ole vain äijäpuolue vaan kaikkien suomalaisten puolue.

Kerroin eilisessä raportissani, että saimme kokoon vain 15 korttia, mutta tämä päivä samassa paikassa oli täysin toisenlainen: saimme peräti 45 korttia, mikä on sama kuin Tuusulassa 23.9.2018 tehty ennätys. Tällä hetkellä Siniristin Liitolla on koossa 669 kannattajakorttia.

Tänäänkin oli vänkääjiä, epäileviä, välinpitämättömiä ja toivonsa menettäneitä paikalla, mutta onneksi oli paljon myös asiaamme myönteisesti, jopa hyvin innostuneesti suhtautuvia ihmisiä.

Yksi uusi asia tuli esille, kun eräs nainen toi esille sen, että kukaan ei puhu Suomen 600 000 ulosotossa olevan ihmisen puolesta. Olin samaa mieltä hänen kanssaan siitä, että ulosoton käytännöissä on monia kohtuuttomuuksia ja epäoikeudenmukaisuuksia, jotka pitää korjata. Lupasin naiselle, että me puutumme asiaan, kun pääsemme valtaan.

Kuvassa vas. Sanna Suinila, Karita Salonen, Jouko Piho ja Sirpa Suinila.

Siniristin Liitto Turussa 12.10.2018. Vas. Sanna Suinila, Jouko Piho ja Tuula Hiltunen.
Siniristin Liitto Turussa 12.10.2018. Vas. Sanna Suinila, Jouko Piho ja Karita Salonen.

12.10.2018

Siniristin Liitto Turussa

Olin tänään 12.10.2018 Siniristin Liiton teltan kanssa kannattajakortteja keräämässä Turussa Yliopistonkadun kävelykadulla. Sää oli melko hyvä ja parantui vielä iltapäivällä. Jatkamme huomenna samassa paikassa klo 9-15.

Sanna Suinila ja Tuula Hiltunen olivat auttamassa samoin kuin Karita Salonen iltapäivällä vähän aikaa. Kiitos erinomaisesta avusta!

Saimme kovasta yrityksestä huolimatta kokoon vain 15 korttia. Voinkin sanoa, että Turussa tuntui kaikkein voimakkain vastahenki mitä on ollut missään muualla Suomessa. Lisäksi oli taas hyvin paljon niitä, jotka olivat kyllä samaa mieltä kaikesta, mutta eivät halunneet kuitenkaan täyttää korttia.

Kun tänään on kotiini Loviisaan tullut postissa 7 korttia, niin Siniristin Liitolla on nyt koossa 624 kannattajakorttia.

Tänään oli taas hyvin monenlaisia tapaamisia ihmisten kanssa sekä hyviä että huonoja. Jotkut olivat avoimen vihamielisiä ja väittelynhaluisia vänkääjiä, mutta kaiken huippu oli nuori mies, joka saatuaan kuulla, että olen Jouko Piho, sanoi minulle tuomion sanat: ”Minulla on sinulle Jumalan sana. Sinä olet levittänyt vääriä profetioita. Sinä olet väärä profeetta. Sinulla ei ole enää anteeksiantamusta.” Taisipa mies olla itse väärä profeetta.

Tapasin myös oikean profeetan, kun keskustelin erään naisen kanssa, joka kertoi saaneensa useita sanomia Jumalalta. Muun muassa Thaimaan tsunamin aikaan hän tiesi heti, että kyseessä on suuri katastrofi, vaikka tv-uutisissa sanottiin aluksi, että suomalaisilla ei ole hätää. Jumala pyysi myös häntä rukoilemaan Sauli Niinistön puolesta, koska ”hänellä tulee olemaan suuri tehtävä Suomessa”. Niinistö roikkui sähkötolpassa, pelastui ja hänestä tuli Suomen presidentti. Sovimme naisen kanssa, että hän lähettää minulle saamiaan sanomia.

Yksi säälittävä tapaus oli kun eräs laitapuolen juoppo tuli telttaan ja pyysi saada istua, kun oli niin väsynyt. Annoin hänelle tuolin sekä kinkkupatongin ja limua, kun hän sanoi, ettei ole syönyt pitkään aikaan. Tilastaan huolimatta mies käsitti hyvin, mitä poliittista agendaa me ajamme ja halusi heti täyttää kortin.

Tänään kohtasimme myös useita hyvin innostuneita ihmisiä, jotka kovasti kannustivat meitä ja toivottivat menestystä.

Julkaisen tänään kaksi kuvaa, koska kaikki eivät olleet paikalla samaan aikaan.

Ylemmässä kuvassa vas. Sanna Suinila, Jouko Piho ja Tuula Hiltunen.

Alemmassa kuvassa vas. Sanna Suinila, Jouko Piho ja Karita Salonen.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.

Niinistö ei ole Herran voitelema | Vastaa 15.10.2018 19.19

Jouko Piho sensuroi aina sellaisen kommentin pois, jossa kerrotaan Sauli Niinistön kirjoituksesta, missä hän kieltää uskonsa Jeesuksen ylösnousemukseen.

Vääriä profetoita 15.10.2018 19.21

Tämän voi lukea Kari Mäkisen juhlakirjasta, johon Niinistö kirjoitti artikkelin. Sellaiset ovat vääriä profetioita, jossa luvataan Niinistölle voitelu.

Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

tänään | 19:21

Tämän voi lukea Kari Mäkisen juhlakirjasta, johon Niinistö kirjoitti artikkelin. Sellaiset ovat vääriä profetioita, jossa luvataan Niinistölle voitelu.

...
tänään | 19:19

Jouko Piho sensuroi aina sellaisen kommentin pois, jossa kerrotaan Sauli Niinistön kirjoituksesta, missä hän kieltää uskonsa Jeesuksen ylösnousemukseen.

...
14.10 | 10:11

Herra itse sen tekee Kaikkivaltiasta. Pyhän Raaamutuun mukaan tapvtuu Herraan. Pitkämielsyyden takia. Miksi Me lännessä luujlottelemme muuta?

...
14.10 | 08:30

Jos annamme kansana 'aikaa' ostavien rikkaiden salaa tapattaa sanoo nelikerroin kusetettuna. Pyhän Raamatun Laki ja Evankeliumi och vielä Samaa. Sen tuntekaamme

...
Tykkäät tästä sivusta