Israel 2

Teksti

22.11.2015


Jouko Pihon Israel-raportti 92

Kirjoitan tätä Israel-raporttia kotonani Loviisassa. Tulin takaisin Suomeen tänään 22.11.2015.

Paluumatka meni hyvin. Lensin Turkish Airlinesin Airbus 320-koneella ensin Tel Avivista Istanbuliin, jossa vaihdoin Helsinki-Vantaan lentoasemalle menevään koneeseen.

Kolmen kuukauden kiinnostava ja monivivahteinen Israel-matkani on nyt tehty. Paljon näin ja koin ja olen iloinen siitä mahdollisuudesta, että olen voinut jakaa kokemuksiani tuhansien lukijoiden kanssa.

Raporttini eivät kuitenkaan pääty tähän. Koska minulla on runsaasti käyttämätöntä aineistoa eri matkoiltani, tulen julkaisemaan vielä n. 40 artikkelia, eli voi mennä tuonne tämän vuoden loppuun, ennen kuin olen saanut kirjoitettua kaiken mitä minulla on kerrottavana.

Matkani vastasi suurelta osin odotuksiani. Päätarkoitukseni oli Israelin siunaaminen. Siunasin Israelia Aaronin siunauksella kolme kertaa päivässä David Hostelin huoneeni parvekkeelta.

Majoituskaupungissani Tiberiaassa oli jo paljon nähtävää ja kirjoitettavaa, mutta tein sen lisäksi yhteensä 10 matkaa Tiberiaan ulkopuolelle. Ehdin nähdä runsaasti eri kohteita ja ihmisiä, mistä sain kosolti jutun juurta. Tapasin eri yhteyksissä myös monia suomalaisia, osa tuttuja, mutta myös paljon uusia tuttavuuksia.

Kävin matkani aikana kuudessa eri messiaanisessa seurakunnassa, joissakin useamman kerran. Olisin halunnut tutustua useampiin seurakuntiin, mutta se ei ollut nyt tällä kertaa mahdollista.

Varsin hyvä kokemus oli jokaviikkoinen suomalaisten hengellinen kokous Tiberiaassa olevassa Shalom Homessa, jossa myös Kalervo Syväntö oli aina mukana.

Hepreaa en oppinut niin paljon kuin toivoin, mutta olen päässyt kuitenkin hyvään alkuun, josta on hyvä jatkaa eli opiskelen hepreaa edelleenkin nyt Suomessa ollessani.

Yritin Tiberiaassa ollessani saada pidennystä oleskelulupaani niin, etten olisi tullutkaan nyt Suomeen, koska koin, että olisin halunnut jatkaa sen tekemistä, mitä olin siihen asti tehnyt. Sisäministeriö ei kuitenkaan suostunut antamaan minulle kolmen kuukauden jatkoa vaan ainoastaan yhden kuukauden, mikä olisi ollut liian lyhyt aika.

Päätin siis tulla Suomeen, mutta ajatuksena on, jos Herra suo, että menisin yhdessä vaimoni kanssa ensi keväänä Israeliin kolmeksi kuukaudeksi erääseen vapaaehtoistyöhön, jos meidät valitaan siihen tehtävään.

Se vapaaehtoistyöpaikka on seuraavan raporttini aihe, joten paljastan paikan huomenna ja kerron siitä tarkemmin.

Borta bra, men hemma bäst.

Kuvassa Jouko Piho juuri palanneena kotiin kolmen kuukauden Israelin matkalta.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

25.09 | 19:39

Sanna Marin on pahimman luokan sielunvihollisen palvelija.

...
24.09 | 08:24

Kiinassa sotilasvallankaappaus?
Onko Xi Jinping kotiarestissa?

https://urly.fi/2NyZ

https://urly.fi/2Nz0

...
23.09 | 17:34

Venäläiset saapuu sankoin joukoin Suomeen.
https://urly.fi/2NxL

Suomen tullin animaatio kamerat rajalla.
https://urly.fi/2NxS

...
23.09 | 14:32

Profetiahan on lähes tulkoon, kuin tämän hetken aikaa mentäisiin. Parhaimpia Profetioita, joita olen lukenut.

...
Tykkäät tästä sivusta