Israel 2

Teksti

6.11.2015

Jouko Pihon Israel-raportti 76

 
Laitan tämän päivän raportiksi tänään saamani sähköpostin Israelin Eilatissa, Perussa, USAssa ja Suomessa toimivalta Kad-Esh MAP Ministries järjestöltä ( http://www.kad-esh.org/finnish/ ). Suomen yhteyshenkilönäon Elisa Takala, puh. 045-2579802, sähköposti kemapfin@gmail.com.

 

VALTATIE 60

 

40 päivän paasto ja rukous Israelin puolesta

 

Sillä he sanoivat: ´Ottakaamme omaan käyttöömme nämä Jumalan laidunmaat.´” Psalmi 83:12 NLT

 

Valtatie 60 eli tie numero 60 on Israelissa etelä-pohjoissuunnassa kulkeva kaupunkien välinen tie Beershevasta Nasaretiin.

 

Tien pituus: 235 km

Suurimmat kaupungit sen varrella: Jerusalem, Hebron, Gush Etzion, Beersheba, Nasaret, Afula.

 

Shabat shalom, rakkaat ystävät!

 

Valtatie 60:tta pidetään Israelin vaarallisimpana valtatienä.  Arabiterroristit ovat tehneet monia hyökkäyksiä juuri tällä tiellä.  Hyvin tunnettu, uutiskanava Arutz 2:n vasemmistolainen toimittaja päätti tehdä kokeilun. Hän otti luodinkestävän pakettiauton ja TV-uutistoimitusporukkansa ja lähti ajelemaan tätä uhanalaista valtatietä. Hän näki tien varrella liftareita, otti heidät kyytiin ja haastatteli heitä. Hän toimi näin jokaisen kohdalla, joka sattui hänen tielleen. Hänen kyytiin ottamansa ihmiset olivat kaikki juutalaisia uudisasukkaita Juudeasta ja Samariasta (politiikan kielellä Länsirannalta).

 

Poikkeuksetta he kaikki vakuuttivat sitoutumistaan Israelin maahan ja tahtoaan voittaa terrori ja pelko matkustamalla tieten tahtoen tällä valtatiellä ja jopa liftaten. Ikäjakautuma oli nuoresta parikymppisestä naisesta aina seitsemänkymppisiin senioreihin. He olivat kaikki tavalla tai toisella uskonnollisia juutalaisia, vaikka kukaan ei ollut ultraortodoksi. Enimmäkseen he olivat perinteisiä tai konservatiiveja ja TÄYNNÄ USKOA! Kukaan ei ollut maallistunut juutalainen.

 

”Ilman uskoa on mahdotonta miellyttää Jumalaa, sillä sen joka tulee Jumalan luo, täytyy uskoa, että Hän on ja että Hän palkitsee ne, jotka etsivät Häntä” Hepr.11:6.

 

Tämä koe oli hyvin valaiseva, varsinkin kun sen esitti Arutz 2:n tyyppinen vasemmistolainen uutiskanava, joka on myös kaikkein seuratuin kanava Israelissa. Se näytti voimallisella tavalla todellisen Uskon Hengen, joka on tehnyt Israelista totta 2000 maanpakolaisvuoden jälkeen. Se on ainoa asenne, joka auttaa Israelia voittamaan kaikki tulevat selkkaukset ja hyökkäykset.  Uskon Henkeä vastustaa maallistunut humanismi, ilkeä henki, joka yrittää aina horjuttaa Raamatun tärkeyttä ja Jahven lupauksia. Suurin osa mediasta on tämän hengen vaikutuksen alainen. Humanismi panee ihmisen kaiken keskipisteeksi, ihmisen tahdon Jumalan tahdon sijaan. Se on haitallisin hengellinen ongelma Israelissa ja sen juuret ovat epäuskossa, tietämättömyydessä ja kapinassa. Israel on lujaa vauhtia jakautumassa niihin, jotka tahtovat edelleen ”myydä Israelin halvalla” luovuttamalla Raamatullista Maata ”rauhankumppaneille”, joita ei ole olemassakaan ja jotka tahtovat vain tuhota Israelin, ja niihin, jotka uskovat vaikeuksista huolimatta Raamatun lupauksiin.

 

Valtatie 60 yhdistää monta profeetallista, raamatullista paikkaa, ja se kulkee lähes koko Israelin halki Beershevasta Nasaretiin Galileassa. Psalmi 83 kertoo meille, mitä varten Israelin viholliset hyökkäävät tätä raamatullista aluetta vastaan.

 

”Sillä he sanoivat: ´Ottakaamme omaan käyttöömme nämä Jumalan laidunmaat´”

 

Hyökkäysten rasittama raamatullinen valtatie

 

Viime aikoina tätä tietä käyttäviä, viattomia juutalaissiviilejä vastaan on hyökätty nimenomaan Gush Etzionin ja Hebronin vaiheilla.

 

´Palestiinalainen puukotti kahdeksan lapsen äitiä selkään Gush Etzionin risteyksessä keskiviikkona iltapäivällä. Nirit Zimora, kotoisin Beit Hagain siirtokunnasta etelä-Hebronin kukkuloilla, kiidätettiin Shaare Zedekin klinikalle Jerusalemiin puukko yhä selässään. Hänelle suoritettiin leikkaus ja hänen kuntonsa on tyydyttävä. Jpost.com´

 

Näiden 40 paasto- ja rukouspäivän aikana rukoilkaamme, että valtatie 60 vapautuisi vaarasta ja terrorista; näin me olemme sopimusrukouksessa uskon täyteisten ja rohkeiden Jerusalemin, Juudean ja Samarian asukkaiden kanssa. He eivät pakene eivätkä vetäydy, sillä he tietävät, että he luottavat HÄNEEN, joka lupasi:

 

Hän muistaa ikuisesti liittonsa, säätämänsä sanan tuhansiin sukupolviin, liittonsa, jonka hän teki Abrahamin kanssa ja valansa, jonka hän vannoi Iisakille. Hän vahvisti sen laiksi Jaakobille, Israelille ikuiseksi liitoksi, sanoen: ´Sinulle minä annan Kanaaninmaan, teidän perintöosanne.´” Psalmi 105:8-11.

 

Ystävänne ja mentorinne Israelissa

Piispa Dominiquae ja Rabbi Baruch Bierman

”Siionin tähden en voi vaieta.” Jesaja 62:1

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

25.09 | 19:39

Sanna Marin on pahimman luokan sielunvihollisen palvelija.

...
24.09 | 08:24

Kiinassa sotilasvallankaappaus?
Onko Xi Jinping kotiarestissa?

https://urly.fi/2NyZ

https://urly.fi/2Nz0

...
23.09 | 17:34

Venäläiset saapuu sankoin joukoin Suomeen.
https://urly.fi/2NxL

Suomen tullin animaatio kamerat rajalla.
https://urly.fi/2NxS

...
23.09 | 14:32

Profetiahan on lähes tulkoon, kuin tämän hetken aikaa mentäisiin. Parhaimpia Profetioita, joita olen lukenut.

...
Tykkäät tästä sivusta