Israel 2

Teksti

29.10.2015

Jouko Pihon Israel-raportti 68

 Kävin 21.10.2015 toisen kerran Jerusalemissa, jossa ensimmäisenä kohteenani oli Jaffa-katu 206:ssa sijaitseva TV7:n uutistoimitus.

Paikalla olivat tuottajat Jonathan Hessen, Yair Pinto, Gilad Yosian ja kääntäjä Monika Jaaguri, joka kääntää uutiset viroksi ja suomeksi. Uutiset löytyvät myös ruotsiksi tekstitettyinä.

Kerroin kuka olen ja luin heille saamani profetian, jonka aikoisin viedä pääministeri Benjamin Netanyahun toimistoon, minkä sitten teinkin, kuten olen aiemmin kirjoittanut.

Koin hyvää Hengen yhteyttä toimistoväen kanssa. Tuli myös tilaisuus palvella rukouksessa, kun minua pyydettiin rukoilemaan erään työntekijän puolesta.

TV7:n englanninkieliset ja Jerusalemissa toimitetut Israelin uutiset on kymmenen minuutin jämäkkä uutiskatsaus Israelin ja ulkomaailman tapahtumista viisi kertaa viikossa maanantaista perjantaihin klo 5.00, 12.50 ja 21.00.

Tässä on linkki uutisiin http://www.tv7israelnews.com/  ja tässä Facebook-sivulle https://www.facebook.com/tv7israelnews .

Kuvassa oik. Jouko Piho tuottaja Yair Pinton kanssa TV7:n Jerusalemin uutisstudiossa.

 

                                                                                                       

 

 

                                                                                                       

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

tänään | 06:39

Se on tosiasia. Laittomuuden ihminen on esillä Kaikkissa maissa jo mutta Yksittäinen jumalana esiintyvää maailmanjohtajaa ei vielä astunut esille. Salassa vaara

...
15.07 | 00:30

Tänään kuulin sanat. Laittomuuden ihminen ilmestyy

...
15.07 | 00:25

Tänään ssain sanoman. Venäjä sulkee rajat ja alkaa tapahtua ilkeitä asioita. Kysyn omaa kohtaloani. Herra sanoi et näe niitä otan kotiin ja näin kotini taivaa

...
14.07 | 15:14

Jos nämä profetiat on oikeassa että Suomi jää yksin. Niin mun Sanat edesautta semmoista tilannetta. Kivas se ei tule olemaan vaan 'alam' kunnes taivaassa ratki*

...
Tykkäät tästä sivusta