Israel 2

Teksti

29.10.2015

Jouko Pihon Israel-raportti 68

 Kävin 21.10.2015 toisen kerran Jerusalemissa, jossa ensimmäisenä kohteenani oli Jaffa-katu 206:ssa sijaitseva TV7:n uutistoimitus.

Paikalla olivat tuottajat Jonathan Hessen, Yair Pinto, Gilad Yosian ja kääntäjä Monika Jaaguri, joka kääntää uutiset viroksi ja suomeksi. Uutiset löytyvät myös ruotsiksi tekstitettyinä.

Kerroin kuka olen ja luin heille saamani profetian, jonka aikoisin viedä pääministeri Benjamin Netanyahun toimistoon, minkä sitten teinkin, kuten olen aiemmin kirjoittanut.

Koin hyvää Hengen yhteyttä toimistoväen kanssa. Tuli myös tilaisuus palvella rukouksessa, kun minua pyydettiin rukoilemaan erään työntekijän puolesta.

TV7:n englanninkieliset ja Jerusalemissa toimitetut Israelin uutiset on kymmenen minuutin jämäkkä uutiskatsaus Israelin ja ulkomaailman tapahtumista viisi kertaa viikossa maanantaista perjantaihin klo 5.00, 12.50 ja 21.00.

Tässä on linkki uutisiin http://www.tv7israelnews.com/  ja tässä Facebook-sivulle https://www.facebook.com/tv7israelnews .

Kuvassa oik. Jouko Piho tuottaja Yair Pinton kanssa TV7:n Jerusalemin uutisstudiossa.

 

                                                                                                       

 

 

                                                                                                       

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

tänään | 13:30

Lauran mahdollisten avustajien palkka on aika pieni menoerä verrattuna EU-maksuihin, uppoavien pankkien pelastamiseen, elintasopakolaisten elättämiseen jne

...
tänään | 10:13

Pikemminkin Suomella ei ole varaa jatkaa velkaantumista miljardien vuosivauhtia ja kansallisomaisuuden myymistä. Jumalalta tulee viisaus ja taito!

...
tänään | 09:57

jatkuu.. Jumalan on kaikki kullat ja hopeat. Eikä Hän ole kitsas antamaan omilleen. Missä on uskomme Kaikkivaltiaaseen? Häviävä "luonnonvara"?

...
tänään | 09:47

Suomella on kyllä varaa Lauraan. Riippuu siitä, mihin varat halutaan laittaa.

...
Tykkäät tästä sivusta