Israel 2

Teksti

Jouko Pihon Israel-raportti 47

Täällä Tiberiaassa on rauhallista, mutta muualla Israelissa ja varsinkin Jerusalemissa on tapahtunut viime päivinä kuolemaan johtaneita terrori-iskuja, joiden takia jotkut jo kyselevät, onko palestiinalaisten kolmas intifada eli kansannousu alkamassa.

Perjantaina 2.10.2015 neljän lapsen isä ja äiti, Eitam ja Naama Henkin, ammuttiin autoonsa Samariassa.

Sekä Hamas että PA ovat hyväksyneet murhat. Hamas sanoi hyökkäyksiä sankarillisiksi.

Lauantaina 3.10.2015 palestiinalaismies tappoi veitsi-iskuilla Jerusalemin Vanhassa kaupungissa Leijonaportin luona kaksi israelilaista miestä, Nehemia Lavien ja Aharon Benitan, ja haavoitti Benitan vaimoa Adellea sekä 2-vuotiasta poikaa. Sen jälkeen mies ampui pistoolillaan lähellä olevia turisteja kohti, minkä jälkeen poliisi ampui terroristin kuoliaaksi.

Pahoin haavoittunut Adelle kertoi myöhemmin, että lähistöllä olleet arabit nauroivat, taputtivat käsiään, sylkivät hänen päälleen ja huusivat, että he toivoivat hänen kuolevan pian.

Muutamia tunteja myöhemmin eräs toinen palestiinalaismies puukotti 15-vuotiasta israelilaispoikaa muutaman kilometrin päässä Leijonaportista, minkä jälkeen poliisi ampui terroristin kuoliaaksi.

Tiistaina 6.10.2015 palestiinalaiset mellakoivat Jaffassa poliisin kanssa.

Keskiviikkona 7.10.2015 palestiinalaisnainen puukotti Jerusalemin Vanhan kaupungin Leijonaportilla takaapäin juutalaismiestä, joka vastasi ampumalla puukottajaa. Molemmat vietiin sairaalaan.

Samoin keskiviikkona palestiinalaismies hyökkäsi israelilaissotilaan kimppuun Kirjat Gatissa onnistuen tempaamaan sotilaan aseen itselleen. Myöhemmin poliisi ampui terroristin.

Lisääntyneiden levottomuuksien ja kohonneen jännityksen vuoksi pääministeri Benjamin Netanyahu peruutti tälle torstaille suunnitellun Saksan matkansa.

Olen itse menossa Jerusalemiin tulevana sunnuntaina. Raportoin sitten näkemästäni ja kokemastani. Olen samaa mieltä niiden juutalaisten kanssa, jotka ovat sanoneet, että meidän ei tule pelätä, vaan juuri nyt meidän tulee mennä Vanhaan kaupunkiin.

Kuvassa Samariassa autoon ammutut Eitan ja Naama Henkin.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.

MAT | Vastaa 08.10.2015 15.24

"October 4th I had three dreams in the dreams I saw a head line in News and what it said was 200 Jews Killed in Jerusalem." Gary kertoo youtube kanavallaan.

mat | Vastaa 08.10.2015 15.22

Brother Gary näki 4.lokakuuta unessa 3x Uutisotsikon.
www.youtube.com/watch?v=v62il5_4XCI
Dream 200 Jews Killed in Jerusalem חלום 200 יהודים נהרגו בירושלים

Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

tänään | 19:44

Maataloutta koskien, luin joskus lehdestä: Suunniteltiin rypsiöljyä
viljeltäväksi polttoaineeksi. Entä atomienergia, on kuulemma turvallinen, sähkök. koneille.

...
tänään | 13:45

Jatkoa. ei vaikuta häneen asian käsittelyssä. " UHMAKAS nainen, joka uhittelee itse Jumalalle ja Hänen Sanalleen. Lopputulos uhittelusta on selvä.

...
tänään | 13:40

Jatkoa. että Jeesus alkaa kelvata ihmisille pelastajana. Valtak. syyttäjä totesi, että hän on saanut palautetta toimistaan ( varmaan uskovilta ), " mutta se...

...
tänään | 13:34

Jatkoa. On jo pidempään ollut selvää, että jumalattomalle menolle täytyy tulla loppu ja se on nyt koronan voimin tulossa, kunhan kansa on riittävän polvillaan,

...
Tykkäät tästä sivusta