Israel 2

Teksti

Jouko Pihon Israel-raportti 44


Englanninkielisessä Jerusalem Post –lehdessä oli Lehtimajanjuhlan aattona 27.9.2015 hämmästyttävä koko sivun ilmoitus, jonka otsikkona oli ”There can be no Israel without Yosef” (Ei voi olla Israelia ilman Joosefia). Myöhemmin tämä sama ilmoitus on tarkoitus julkaista kaikissa Israelin suurimmissa hepreankielisissä sanomalehdissä.


Asiasta kertoi Pete Rambo nettisivullaan http://natsab.com/. Rambolle ilmoituksesta oli kertonut Israelissa asuva Ephraim Frank.


Kuningas Salomon jälkeen Israel jakaantui kahdeksi kuningaskunnaksi: etelän Juuda, johon kuului Juudan ja Benjaminin heimot ja pohjoisen Israel, johon kuuluivat loput 10 heimoa. Israelia on usein kutsuttu myös nimillä Joosef tai Efraim, joka oli toinen Joosefin pojista.


Nyt tämä Jerusalem Postin ilmoitus tuo esille sen Raamatussa kerrotun profetian, että lopunaikana Juuda ja Israel tulevat yhdistymään, kuten Hesekielin kirjan luku 37 ennustaa.


Ilmoituksessa viitataan siihen, että Israelin maahantulomääräyksiä pitäisi muuttaa niin, että myös kauan Israelista poissa olleet ja muihin kansoihin sulautuneet muinaisen Israelin jälkeläiset eli ns. kadonneet heimot voisivat palata takaisin omaan perintömaahansa, josta heidän esi-isänsä aikoinaan (alkaen 722 eKr.) karkotettiin tai pakkosiirrettiin Assyriaan, josta he sitten jatkoivat matkaa sekaantuen lopulta ympäri maailmaa kaikkien kansojen keskuuteen.


Israelin maahanmuuttoasioista vastaava ministeriö onkin asettanut erityisen komitean tutkimaan ja selvittämään asiaa.


Jos ja kun niin tapahtuu, että kansojen seassa asuvat Joosefin ja Efraimin jälkeläiset alkavat muuttaa yhä suuremmissa määrin Israeliin, se merkitsee suurta henkistä ja taloudellista piristysruisketta Israelille.


Miljoonien uusien ihmisten tuleminen pinta-alaltaan pieneen Israeliin merkitsee myös lisämaan tarvetta, mikä järjestyy siten, että Israel tulee saamaan paljon lisäalueita seuraavan ison Lähi-idän sodan jälkeen, kun Israel on Jumalan avulla voittanut maahan hyökänneet vihollisarmeijat.


Suomessakin on ihmisiä, joiden pitäisi muuttaa Israeliin, heidän esi-isiensä maahan.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.

T. Kuparinen | Vastaa 05.10.2015 18.25

Raportti 44 siunasi minua erikoisesti. Näinä päivinä Jumala alkaa keräämään takaisin kotiin Israeliin palaavaa kymmentä heimoa. Seuraan mielenkiinnolla.

Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

tänään | 07:04

En tosiaankaan pilkkaa,vaan näin unta ja uni oli todentuntuinen.Jumala puhuu toisinaan jopa unessa ihmisille, mutta eivät kaikki unet ole Jumalan johdatusta.

...
13.10 | 17:23

Anne K. kirjoitatko pilkkaavassa mielessä vai oletko tosissasi? Jos tosissaan niin pakko kysyä oletko ihan kunnossa?

...
13.10 | 06:36

Näin myös unen jossa olin viinikellarissa ja minulta kysyttiin siellä mikä hinta olisi oikea maistamalleni viinille, ja vastasin kysyjälle "71 euroa pullo."

...
13.10 | 06:23

Näin eilen unen, jossa minulle tuotiin nuuhkittavaksi pieni hajuvesi ja pullon kyljessä luki Leijona.Haistoin oikeasti Leijonan tuoksua ja se oli hyvä tuoksu.

...
Tykkäät tästä sivusta