Profetioita 4

Profetioita 4

Nimimerkin "Aaron" näkemän unen mukaan Venäjä miehittää tummat alueet ja vaaleat alueet kuuluvat Suomelle. Ajankohta on syksy.

Jatkan tässä osiossa Profetioita 4 profetioiden, unien, näkyjen ja profeetallisten sanomien julkaisemista.

Aloin kerätä profetioita yhteen paikkaan eli kotisivuilleni syksyllä 2007. Kevääseen 2013 mennessä sanomia on kertynyt yhteensä 974, jotka ovat edelleen luettavissa vanhojen sivujeni osoitteessa http://www.kolumbus.fi/jouko.piho osioissa Profetioita, Profetioita 2 ja Profetioita 3.

Tässä Profetioita 4 -osiossa on tällä hetkellä sanomia 90.

___________________________________________________________________

19.4.2014

Nimimerkin "Karhunen" uni 19.4.2014

Näin 19.4.2014 unen, joka jäi mieleen aamullakin.

Olin kävelemässä yöllisessä Helsingissä, missä meininki oli kuten nykyään.

Oli kuitenkin pimeää kuten talvella, vaikka lunta ei ollut maassa.
Näin jonkun vähävaatteisen laitapuolen kulkijan makaavan pienen puiston penkillä ja ajattelin soittaa hänelle apua, sillä ilma oli hyvin viileää. Soitin hätänumeroon ja yritin saada selvää kadun kulman nimistä.

Toinen taisi olla Lönnrotinkatu (meni koilliseen päin), mutta toisesta oli vaikeampi saada selvää,
sillä nimi luki vain ruotsiksi. Koettaessani selvittää nimeä, huomasin kyltin alapuolella kultavärillä kirjoitettuja lyhennettyjä sanoja tai lyhennykseen viittaavia kirjaimia, sillä niiden perässä oli piste ja
muistaakseni vielä kymmenlukuun viittaava numero, ja perässä luki loosiin viittaava sana.

Portti oli vihertävä ja kultavärillä koristeltu ulkorajoiltaan ja hyvin tiiviisti ja lujasti suljettu.
Tuli tunne, että kukaan ei halunnut ulkopuolisten pääsevän missään nimessä sisään, ja että portin niin tiiviiksi kiinnisaamiseksi käytettiin paljon voimallista työtä.

Kerroin hätäkeskukseen, että kulman lähellä vaikeasti lausuttavalla tiellä onkin loosi, jolloin hätäkeskukseen tuli
hiljaisuus. Jotenkin tuntui siltä, että hätäkeskukseen oli annettu ohjeet miten toimia, jos tietynlaiset
havainnot ilmoitettiin sinne. Mitä tapaus merkitsikin, kaikki viittasi siihen, että taustalla olivat vapaamuurarit.

Katkaisin puhelun ja lähdin kävelemään muualle. Näin ohi ajavan poliisiauton, joka oli
samankaltainen kuin nykyiset, ainakin väritykseltään (tummansinivalkoinen), mutta muoto viittasi maastoauton ja pakettiauton välimuotoon. Kävelin katua jonkin matkaa länteen päin, kun huomasin pian nuoria, ehkä 16-18 -vuotiaita, jotka menivät pieneen baariin.
Tiesin jotain olevan tekeillä ja menin perässä. Tytöt istuivat jonkinlaisella
näyttelylavalla tuoleilla asiakkaita odottaen yhden kertoessa muille, miten oli ensimmäisellä kerralla näytellyt itseään. Lisäksi paikalla oli joku leveäharteinen päästään kieroutunut mies, joka alistuvan näköisenä oli kumartunut kokeillakseen, miten hänen selkäänsä hierova poika (n. 9-10 v.)
suoriutui. Paikalle tuli nainen, jonka vaaleat tiukasti lainehtivat hiukset olivat tämän silmillä. Löin häntä avokämmenellä poskelle, mutten onnistunut kunnolla, kun nainen kääntyi ilmeisesti ottaakseen minut kiinni. Sanoin hänelle syyttävästi, että nuo nuoret myyvät itseään ja pakenin ulos, jolloin nainen otti mustan kännykän ja koetti soittaa johonkin, muttei onnistunut heti tunnekuohun takia ja päivitteli kännykkänsä kanssa sen takia. Näin vasemmalle johtavan sivukadun ja menin sinne eksyttääkseni mahdolliset perään lähtijät ja poistin kännykästäni numerot joihin olin soittanut.
Kännykässä oli pari ohjelmaa kuin tietokoneessa joita ei voitu poistaa, joten annoin niiden olla.

_ _ _ _ _ _ _

Unen nähneen henkilön selitys uneensa:

Uni viittaa siihen, että vapaamuurarit pitävät tulevaisuudessakin porttinsa visusti kiinni, elleivät vielä tiukemmin. Toisaalta viesti tuntui olevan, että vapaamuurarit eivät halua tietää mitään Suomen ongelmista, tai haluavat ainakin tiiviisti salata sen, että heillä olisi asian kanssa tekemistä, eivätkä halua auttaa asian tai ongelmien kanssa (vaikka pitäisi).
Alaikäisiä laitetaan ilmeisesti tulevaisuudessa sellaisiin töihin, joita nykyään kyseenalaistetaan.
Kaikessa äänitorvena ilmeisesti suvaitsevaisuus ja kieroutuneiden ihmisten "oikeudet".

17.4.2014

Nimimerkin ”Lintunen” unet heinäkuussa 2008

Taustatilanne oli se, että USAn vaalit ja vaalihumu olivat meneillään heinäkuussa 2008. Muistan, että Obama nautti juuri silloin kulttisuosiotaan.  

Näin unta, että minut vietiin jonnekin hyvin korkealle, jossa oli valtava peto. Tiesin, että hän oli Saatana, joka oli raivoisan oloinen ja liikkui mylvien lähentäen kasvojaan minuun ja taas takaisin taakse useampaan kertaan. Minua pelotti kovasti.

Heräsin edellä kertomastani unesta, mutta nukahdin uudelleen ja näin unen, että maassa, joka ei ole Suomi, vaan toisella mantereella, oli loputtomiin joukkohautoja, jotka olivat täynnä ruumiita, kaikki valkoihoisia länsimaalaisia, osa sotilaita

16.4.2014

Jonnan uni 15.4.2014

Olen uskova 37-vuotias nainen ja näin eilen oudon unen.

Katsoin kuin sivusta tai yläpuolelta laaksoa. Oli kesä ja paikassa oli omakotitaloja harvakseen nurmikon keskellä.


Erään talon katolla nainen istui nauttimassa päivästä. Hän joi teetä kupista.


Näin taivaanrannassa todella mustia pilviä tai jotain tummaa ja pelottavaa massaa, joka lähestyi.

Pian huomasin, että maahan putosi muutamia sadepisaroita. Ne olivat täysin mustia. Yksi niistä putosi naisen kuppiin ja värjäsi sisällön. Nainen ei ihmetyksekseni välittänyt tästä.

Olin hätääntynyt ja koin, että ihmisten pitää suojautua, enkä ymmärtänyt miksei kukaan muu nähnyt tilannetta.

Näin, kuinka taloista tuli ihmisiä ulos juhlavaatteissa ja he lähtivät iloisesti normaaleihin puuhiinsa.

_ _ _ _ _ _ _

Jouko Pihon kommentti 16.4.2014

Minulle tuli mieleeni seuraava raamatunkohta (1. Tess. 5:3): "Juuri kun ihmiset sanovat: ´Kaikki on hyvin, ei mitään hätää´, tuho kohtaa heidät äkkiarvaamatta."

15.4.2014

Jouko Pihon sanoma 14.4.2014

Kun Tom of Finlandiin liittyvät julkeat homopostimerkit julkaistaan syksyllä 2014, niin sen salliva Suomi tulee vetämään päälleen Jumalan tuomion kuten Sodomassa ja Gomorrassa.

14.4.2014

Nimimerkin "Aaron" uni 12.4.2014

Näin 12.4.2014 unta, jossa Venäjä valloitti Suomen oheisen piirtämäni kartan mukaisesti. Vaaleat alueet kuuluvat Suomelle ja tummat alueet Venäjälle.
Näin unessa ohjusten lentävän sekä panssarivaunuja. Ajankohta oli syksy. Puista olivat lehdet jo pudonneet ja ilma oli harmaa.

4.4.2014

Margarethan uni 3.4.2014

Olin unessa kotonani ja siivoamassa huoneitani. Yhtäkkiä alkoi puhelin soida.

En olisi halunnut keskeyttää työtäni, koska seisoin tikkailla. Ajattelin, että saa soittaa myöhemmin uudelleen. Puhelin ei kuitenkaan lakannut soimasta ja lopulta menin vastaamaan. Ihmettelin minkä vuoksi puhelin ei ollutkaan tavallisen tutun puhelimeni näköinen, vaan pikemminkin jonkinlainen valkoinen n. 30-35 cm pitkä keppi, jossa ei ollut kuulokettakaan. Nostin sen ylös ja sitten kuulin kuinka joku sanoi minulle kiireellä: "Olen tulossa, tule vastaan!" Kuuluvuus oli jotenkin huono - ihan kuin se olisi ollut joku toinen taajuus. Kysyin hermostuneena minne minun tulee tulla vastaan. Tähän soittaja ei vastannut mitään ja puhelu katkesi yhtäkkiä ja minä heräsin siihen.

Tässä hieman mietittävää. Taisi olla puhelu Herralta.

4.4.2014.

Nimimerkin "Sirkku" uni joulukuussa 2013

Luen profetia-sivujasi aina silloin tällöin ja ajattelin kirjoittaa Sinulle, koska mieheni ehdotti, etta kertoisin Sinulle unen, jonka näin viime joulukuussa. Asumme USA:ssa ja käännän usein miehelleni sivuillasi olevia mielenkiintoisia profetioita.

En ole koskaan nähnyt mitään hengellisiä unia, joten en voi taata etta tämä on Jumalasta, mutta se oli itselleni varsin kummallinen uni. Olin unessa Suomessa vanhempieni kotona, ja yhtäkkiä näin raivoisan ison karhun pihalla. Unessa minulla oli tunne, että minun tulee varmistaa, että vanhempani ovat turvassa, ja ymmärsin, etta he olivat päässeet pakenemaan. Olin sisällä talossa ja ulko-ovi oli lukittu. Karhu yritti tulla sisään ja murisi kovalla äänellä. Soitin hätänumeroon, ja minulle sanottiin, etta heitä karhulle jotain ruokaa ulos, jotta se pysyy poissa. Heitin karhulle ulos manteleita. Soitin uudestaan hätänumeroon, ja minun annettiin ymmartää, että apua ei ole tulossa. Unessa kauhistuin koska tiesin, että raivoisa karhu pääsisi sisään. En koskaan kirjoittanut tätä unea ylos, unessa oli enemman yksityiskohtia, mutta en enää muista mitä ja miehenikin sanoi, että siinä oli muuta, mutta hänkään ei enää muista.

Unen nähtyani ajattelin, että oli se kyllä järjetön uni enkä maininnut asiasta miehelleni mitään. Seuraavana päivänä aukaisin Iltalehden sivun ja näin otsikon "VENAJAN KARHU MURISEE RAJALLA". http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013122317718295_uu.shtml

Tuli mieleen otsikon nähdessäni, että ehkä uni oli Jumalasta. Sitten mietin, miksi heitin unessa manteleita karhulle. Muistin, että Raamatussa mantelipuun kukinta on kevään merkki. Ehka tämä saattaisi tapahtua joskus keväällä?

3.4.2014

Vilna Gaonin sanoma 1700-luvulla

Kun kuulette, että Venäjän joukot valtaavat Krimin, tietäkäätte, että
messiaaninen aika on alkanut ja hänen askeleensa alkavat kuulua. Sitten kun
kuulette, että Venäjän joukot ovat saavuttaneet Konstantinopolin, teidän on
syytä laittaa yllenne sapattivaatteet, koska se tarkoittaa, että Messias
tulee millä hetkellä hyvänsä.

3.4.2014

Nimimerkin "Joko on aika?" kuulemat pasuunan soitot

Olen jo kolme kertaa kahden kuukauden aikana herännyt päivänokosilta pasuunan soittoon. Ensimmäisellä kerralla säikähdin todella ja ryntäsin katsomaan, onko oven takana joku. Toisella kerralla soitto soi vaimeampana, mutta eilen taas olin kevyessä unessa ja soitto soi jonkun kuoron taustalla. Kuoron laulusta kuulin vain yhden sanan "valtavaan".

2.4.2014

Niina K:n näky kesällä 1995

Olen nähnyt näkyni kesällä 1995 keskellä kirkasta päivää (en siis ollut unessa). Olin tullut uskoon juuri vähän aikaa sitten. Tietääkseni samanlaisen näyn on nähnyt joku muukin. Itse en muista sitä enää kovin tarkkaan, sillä en ymmärtänyt laittaa sitä muistiin. 

Näin että maassamme oli painostava tunnelma ja Pohjois- Suomeen laskeutui Venäjän suunnalta tulleita laskuvarjohyppääjiä tai jotain sen tapaisia. Näin että jossain vaiheessa tuli pientä yhteenottoa, mutta aika esteettömästi venäläiset jatkoivat matkaansa Pohjois-Norjaan ja -Ruotsiin. Myös Etelä-Suomessa tilanne oli jotenkin päällä ja näin että siellä ei ollut kovin turvallista. Turvallisinta näytti olevan Keski- ja Länsi-Suomen alueilla (paitsi ei ihan rannikko) ja Hämeessä. Muuta en valitettavasti enää muista, mutta koin tarpeelliseksi välittää tämän eteenpäin.

2.4.2014

Jukka K. Piirosen 2.4.2014 saama sanoma

Sain 2.4.2014 sanat: Miekka ei iske, JOS kansa tekee parannuksen.

2.4.2014

Aki Mönkkösen elokuussa 2013 näkemä uni venäläisistä sotilaista Suomessa

Nyt se näytettiin minullekin; näky, ennusuni, profetia tai sitten pelkkä painajainen. En tiedä. Mutta vakuuttava se oli kaikessa yksityiskohtaisuudessaan, kuin elävästä elämästä leikattu pätkä. Joitakin omaan elämään liittyviä ennusunia olen nähnyt elämäni aikana, ja ne ovat toteutuneet vuosikymmeniä myöhemmin.

Olin perheeni kanssa tuntemattomassa paikassa, suuressa kaksikerroksisessa talossa, jonka ympärillä levittäytyi valtava peltoaukea. Sain sen käsityksen, että asuimme siinä talossa ja heräsin aamuyöllä n. klo 05.00 sängystä kuullessani unen läpi kovaa meteliä. Säpsähdin ylös katsomaan, mikä metelin aiheutti ja näin pellolle laskeutuneen väritykseltään vihreän ns. STOL-kuljetuskoneen, jonka mustat turbiinipotkurit pyörivät yhä ja josta purkautui suuri joukko sotilaita peltoaukealle. Nokassa siinä näkyi jokin keltainen viiva ja punainen merkki, en nähnyt sitä tarkkaan. Oli syksy, koska heinä oli leikattu ja sänki näkyi pellolla. Ihmettelin, kuinka suurehko kone oli pystynyt laskeutumaan pellolle. Aamu oli pilvetön ja aamuhämärä oli vaihtumassa päivänvaloon.

Sitten mieleeni iski kauhea huomio sotilaiden puvuista. Ne eivät näyttäneet suomalaisten sotilaiden asusteilta, vaan venäläisten tummanvihreiltä asuilta. Päätin yrittää piiloutua huoneistoon, samalla kun herätin muut ja kerroin tilanteen heille . Talo oli tosiaan suuri ja siellä oli käyttämättömiä huoneita, joihin pääsi yläkertaan kasattujen vanhojen huonekaluröykkiöiden ohi pujottelemalla. Piilouduimme tällaiseen huoneeseen toivoen että etsijät menisivät ohi. Odotimme. Talosta kuului sotilaiden käskyjä, kun he kävivät huone kerrallaan talon läpi. Sitten he lähestyivät huonettamme, jossa piileksimme, ovi aukeni ja askeleet lähestyivät. Kaksi sotilasta tutki koko huoneen ja löysi meidät vaatehuoneesta, joka oli rakennettu seinänmittaiseksi kapeaksi komeroksi. Aseella viittoen ja jotakin venäjäksi sanoen he ajoivat meidät pellolle, johon oli jo kerätty lähitaloista muita suomalaisia.

Pellolle oli pystytetty suuri teltta, jossa meidän nimeämme tivasi englanniksi naisupseeri ja sen saatuaan viittoi eteenpäin soppatykin luokse sanoen: "Te tarvitsette nyt ruokaa, syökää! Teillä on pitkä matka edessänne." Keräsin rohkeuteni ja kysyin häneltä: "Minne te viette meidät?" Hän ei vastannut mitään. Jatkoin: "Jumalan tähden, vastatkaa!" Hän sanoi: "Teille ei tehdä mitään pahaa." Hän katsoi minua mietteliäänä ja kysyi: "Mitä olet valmis tekemään perheesi ja maasi puolesta?" Vastasin, että rakkaideni ja maani puolesta olen valmis kuolemaan. Hän nauroi, mutta ei mielestäni ivallisesti, vaan jotenkin myötätuntoisesti.

Sitten säpsähdin hereille klo 08.41 omassa sängyssä ja kodissa muistaen kaiken näkemäni yksityiskohtia myöten. Jos tämä oli ennusuni, toivon, ettei se koskaan toteudu. Ehkä se oli vain painajainen? Mitään vahvistusta Jumalalta en ole saanut toistaiseksi.

31.3.2014

Nimimerkin "Manta" saama sanoma helmikuun alussa 2014

Olen kahdenkymmenen uskossaolovuoden aikana nähnyt unia ja saanut profetioita, jotka ovat toteutuneet aina hyvin tarkasti, jopa kirjaimellisesti. Sen tähden rohkenen nyt tuoda julki tämän mitä aloin kokea helmikuun ja maaliskuun aikana tänä keväänä vuonna 2014.

Helmikuun alussa minut herätettiin aamuyöllä ja minulle sanottiin, että ruuan hinta nousee rajusti ja ruoka loppuu kaupoista. Kuulin kehotuksen: osta säilyvää ruokaa nyt kun sitä vielä saa.

31.3.2014

Nimimerkin "Manta" uni Ukrainan kriisin puhjetessa

Kun Ukrainan kriisi puhkesi, minulle näytettiin unessa Suomen kartta. Viipurista aina Ouluun saakka kulki paksu punainen viiva ja näin kartassa tekstin: Pähkinäsaaren rauhan rajat 1323.

Heräsin unesta ja muistin näkemäni. Googletin heti tuon asian ja järkytyin, että vuosilukua myöten kaikki oli juuri niin kuin Pähkinäsaaressa oli maa jaettu: Pohjois-Suomi oli osa Novgorodia eli Venäjää.

30.3.2014

Marita Korhosen näky heinäkuussa 2013

Olen kolmen viikon ajan nähnyt sieluni silmin taivaan täydeltä enkeleitä, joilla on suun eteen kohotettuina pasuunat. Kun ihmettelin asiaa, tuli ajatus: Enkelit ovat valmiina puhaltamaan pasuunaan Isän ilmoittaessa Pojalleen, että nyt sinun on aika lähteä noutamaan omasi Karitsan häihin.

29.3.2014

Nimimerkin "Sisar länsirannikolta" unia vuosien 2012-2013 välisenä aikana

Tässä on unia, jotka olen nähnyt 2012 -2013 välisenä aikana. Ne liittyvät
suomalaiseen yhteiskuntaan. Tuntuu siltä, että ne pitää levittää laajemmalti,
pöytälaatikossa ne eivät hyödytä ketään.

1.
Unessa näin miten Suomen lippu reväistiin tangosta, ja se lensi pajupensaaseen. Siellä se roikkui kuin tiskirätti. Ajatukseni oli, että Suomineitoa viedään tuulenvoimalla. Ei liehu lippu enää ylväästi tangossa, vaan se on joutunut risukkoon.

2.
Näin edessäni kerrostaloja. Kiinnitin huomioni talojen kivijalkoihin. Ne
alkoivat sortua, kunnes luhistuivat täydellisesti. Ymmärsin, että Suomen
yhteiskunnan perustukset luhistuvat.

3.
Menin ensimmäistä kertaa vieraaseen suomalaiseen kaupunkiin. Tie sinne oli
synkkä, ja perillä oli rappeutunut, köyhä ja harmaa kaupunki. Ihmiset seisoivat
pitkissä jonoissa kassiensa kanssa, jotain jonottamassa. Parvekkeilla oli
jääkaappeja, niitä ei tarvittu, koska ei ollut ruokaa niihin laitettavaksi.

Kaiken kurjuuden keskellä soi kirkkaasti ja selvästi Jeesuksesta lauletut
hengelliset sävelmät. Ne eivät olleet kadonneet ahdistuksen keskellä minnekään.

4.
Seisoin lasten päiväkodin vieressä. Trombi oli katkaissut pihan puut. Se ei
riittänyt, vaan tuli oli polttanut ne hiiltyneiksi. Tuho oli täydellinen. Pian
seisoin tien varrella. Se oli täynnä palaneita autoja, vain rungot olivat
jääneet jäljelle. Tuhoa sielläkin.

Tämän kaaoksen jälkeen minut vietiin juhliin. Pöytä oli täynnä juhlamaljoja,
joissa luki ihmisten nimiä. Jokainen, joka halusi tulla juhliin, sai oman
onnittelumaljan. Juhlat päättyivät, ja olin toisen henkilön kanssa
tarkastelemassa ihmisten juhlapukuja. Ajatukseni oli: "Miten voi kutsuvieras
olla tällaisella puvulla hienoissa juhlissa?" Osa vaatteista oli likaisia ja
rikkinäisiä, eihän tämä kelpaa asuksi. Nämä pitää pestä ja korjata ennen sitä
lopullista, valtavaa juhlaa.

5.
Olin meren rannalla. Katsoessani kaukaisuuteen meri oli noussut ylös
hyökyaalloksi. Valtava myrsky oli nousemassa Suomea kohti. Meri oli täynnä
raivoa ja sen voima eteni kohti rannikkoa. Lähdin pakoon, etsimään suojaa minne
voisi piiloutua tuolta kaaokselta ja raivolta. Myrskyävän meren eteen tuli
suuri käsi, ja se laskeutui kuohujen eteen. Majesteetillinen ääni sanoi: "EI
VIELÄ." Se tarkoitti, että niin kauan kuin tämä käsi on paikallaan, kuohut
tottelevat Kaikkivaltiaan tahtoa. Näin vesimassat käden takana, Jumalan käsi
piti ne vielä aloillaan.

6.
Soitin uruilla suomalaisen virsikirjan virttä "Jumala ompi linnamme, ja vahva
turva aivan. On miekkamme ja kilpemme, ajalla vaaran vaivan." Uruissa oli
paljon eri vipuja. Vedin yhden ulos, ja siitä avautui silmiemme eteen
suomalainen tv:n uutislähetys. Katsoimme mieheni kanssa sitä hämmästyneinä.
Mieheni sanoi: "Tuo lähikuva esittää kranaattiammusta." Hän jatkoi: "Näinkö
tässä nyt kävi?"

28.3.2014

Petri K:n näky syksyllä 2011

Herra näytti minulle armossaan näyn kaksi ja puoli vuotta sitten. Näin kuinka teltat ja rakennukset olivat täynnä ihmisiä ja he huusivat kädet kohotettuina: ”Jeesus, Jeesus, Jeesus!”

Näin seuraavaksi kuinka Venäjän armeija marssi Suomen yli suurella joukolla. Suomalaisia sotilaita oli vierekkäin tosi harvassa ja he katselivat vierestä kun venäläiset marssivat. Suomen sotilaat laskivat aseensa ja rupesivat huutamaan kädet kohotettuina: ”Jeesus, Jeesus, Jeesus!” Venäläiset eivät voineet tehdä mitään. He näyttivät pelokkailta ja marssivat vain eteenpäin.

Varmasti osa maastamme joudutaan luovuttamaan, ehkä noin puolet. Herra ilmoittaa asioista tarkemmin tulevaisuudessa.

26.3.2014

Nimimerkin "Uskova Itä-Suomesta" uni syys-marraskuussa 2012

Näin unen todennäköisesti syyskuun alun ja marraskuun lopun välillä
2012. Unessa oli avoin ovi ja sen vieressä seisoi henkilö jonka ymmärsin
olevan enkeli. Hän osoitti ovea ja selitti sen takana avautuvaa näkymää.
Näin ovesta täysin aution, sodan pommituksissa myllerretyn ja hävitetyn
maiseman. Enkeli selitti minulle: ''Tämä on Pohjois-Norja. Se on aivan
autio.''

26.3.2014

Nimimerkin "Uskova Itä-Suomesta" uni helmikuun alussa 2014

Näin unen helmikuun alkupuolella 2014. Unessa karhu tuli minua kohden.
Jonkun matkaa tultuaan se pysähtyi ja uni loppui siihen. Kun Ukrainan
kriisi alkoi maaliskuun alussa, ymmärsin unen tarkoittavan, että Venäjän
karhu on lähtenyt liikkeelle.

26.3.2014

Majuri Raimo Hynysen kommentit venäläisten mahdolliseen tunkeutumiseen pohjoisessa Suomen päälaen alueella kuin Itä-Suomessa Nurmeksen alueella

1. Pohjois-Suomi

Jos Venäjällä jo olisi valmiiksi suhteet poikki Naton kanssa, niin sen
kannattaisi tulla Suomen alueelle samanaikaisesti sekä Norjasta
Kirkkoniemen suunnasta Näätämöön että Nikkelin suunnasta Nellimiin.
Molemmilta tieurilta on pääsy Inarinjärvelle, jota pitkin pääsisi
tarvittaessa nopeasti Inariin niin kesällä kuin talvella jäätä pitkin.
Inarista länteen päin paras tieura on Kaamasen pohjoispuolelta josta
päästään Karigasniemelle. Sieltä päästään Norjan puolella niin Lakselviin
kuin Altaan. Tällöin norjalaisilta on tie poikki ja he ovat pohjoisessa
meriyhteyksien varassa.

2. Itä-Suomi

''Power of Godin" näyssä vetoketju oli avattu Suomen itärajalta Nurmeksen
suuntaan. Venäläisten on tältä alueelta hyvä tulla Suomeen. Sekä Nurmeksen
koillispuolella Riihivaarassa että Nurmeksesta itään Kivivaaran alueella on
tie Venäjän puolelta Suomeen. Tärkeintä Nurmeksen - Iisalmen - Pyhäsalmen -
Pyhännän - Sotkamon - Kuhmon välisellä alueella on, että siellä ei ole
suuria vesistöesteitä venäläisten etenemiselle lännen suuntaan. Tämä on
paras eteläisin alue Suomessa jonka kautta venäläiset voisivat kohtuullisen
helposti edetä Suomen poikki lännen suuntaan. Tällä hyökkäyksellä
venäläiset todennäköisesti turvaisivat Oulu-Kajaani-Kuhmo -linjan
pohjoispuolella olevan alueen käyttöä.

3. Venäläisten paras hyökkäysaika

Venäjän hyökkäysten paras aika olisi juhannuksena tai jouluna. Suomi on
juhlatunnelmissa. Tärkeämpää on, että suurin osa varusmiehistä on
vapautunut palveluksesta muutama päivä ennen juhannusta tai joulua.
Nopeasti käytettävissä ovat vain ne, jotka ovat astuneet palvelukseen puoli
vuotta aiemmin ja palvelevat joko vuoden tai 9 kk. Heistäkin suuri osa on
jouluna ja juhannuksena lomalla. Lisäksi liikekannallepano juuri ennen
juhannusta tai joulua olisi poliittisille päättäjille vaikein kuviteltavissa oleva ajankohta. Helposti ajatellaan, että katsotaan pyhien yli ja päätetään sitten mahdollisesta liikekannallepanosta.

15.3.2014

Maurice Sklarin uni maaliskuussa 2014

Vapaudenpatsas kahtia ja Amerikan tuho

Ohessa on lyhyt tiivistelmäni Maurice Sklarin unesta. Koko uni on luettavissa englanniksi sivuillani www.kolumbus.fi/jouko.piho/english/english.htm .

Näin viikolla 11 v. 2014 hyvin pelottavan unen. Näin valtavan kokoisen enkelin ilmassa New Yorkin sataman yläpuolella. Enkeli piti suurta miekkaa molemmin käsin päänsä yläpuolella. Tiesin, että tällä mahtavalla sotaenkelillä oli valtuudet suoraan Jumalan valtaistuimelta. Enkeli oli valmiina iskemään Vapaudenpatsasta ja halkaisemaan sen kahtia.

Sitten enkeli puhui. Hänen äänensä oli kuin ukkosenjylinä. Enkeli sanoi: ”Kuinka kauan, oi Amerikka, sinä kieltäydyt nöyrtymästä! Sinut on punnittu ja köykäiseksi havaittu. Sinun alkusi oli suuri ja jalo, mutta sinun loppusi on oleva tuho ja häpeä.”

Näin sanoo Taivaan sotajoukkojen Herra: ”Aika on loppumassa. Vihan maljani ovat täynnä raivoa ja tuomiota. Minä olen kutsunut sinua palaamaan luokseni yli sadan vuoden ajan. Minä olen armollinen. Sinun tuomitsemisesi ei ilahduta minua. Mutta sinä olet paaduttanut sydämesi ja pilkannut profeettojeni kautta tulleita varoituksia. Minä toin sinut tyhjästä ja korotin sinut korkeammalle kaikkia kansakuntia. Mutta nyt sinä olet langennut alemmaksi kuin Sodoma. Sinä olet tehnyt enemmän syntiä kuin Egypti. Sinusta on tullut ylpeämpi kuin Babylonia ja Persia. Sinusta on tullut itsekkäämpi kuin Rooma. Sinä olet korottanut itsesi ja viisautesi korkeammalle kuin Kreikka.

Sinulla on enemmän epäjumalia kuin millään kansalla historiassa. Minä leikkaan sinut palasiksi ja sinä saat niittää sitä mitä olet kylvänyt. Sinä et saa enää olla kansojen kuningatar. Joudut kantamaan häpeäsi ja sinusta tulee kansoista alimmaisin.”

Sitten enkeli iski valtavalla miekallaan Vapaudenpatsaan kahtia ja uusien lyöntien myötä useiksi palasiksi. Tuli maanjäristys ja kuului kauheita räjähdyksiä, kun patsaan palaset vaipuivat mereen.

Sitten minut otettiin ilmaan ja näin, että kaikkialla Amerikassa oli kauhu vallalla. Jättiläismäisen maanjäristyksen takia Amerikan manner jakautui kahtia. Yhdysvaltojen kaakkoisosa peittyi veden alle. Myös Kaliforniassa tapahtui massiivinen maanjäristys, mikä johti Meksikosta Alaskaan kaikkien länsirannikon kaupunkien huuhtoutumiseen Tyyneenmereen. Länsirannikkoa ei enää ollut.

Sitten näin kolme isoa rakettiohjusta, jotka räjäyttivät kauhistuttavat ydinpommit korkealla ilmakehässä. Maa tärisi ja kaikki pimeni. Missään eivät sähköt toimineet. Sitten näin ihmisten esiin ottamia kynttilöitä, joten vähän valoa alkoi näkyä. Sitten tuli vielä lisää ydinräjäytyksiä, ja paljon ihmisiä kuoli. Ennen niin komeissa kaupungeissa näkyi vain vääntyneitä metallinrunkoja ja hiiltyneitä raunioita.

Sitten jengit alkoivat ryöstää kauppoja etsiessään ennen kaikkea ruokaa. Sen jälkeen näin mellakkapoliisien menevän ihmisten koteihin ja raastavan heidät keskitysleireihin. Satoja tuhansia ihmisiä pidätettiin. Monet eivät suostuneet poliisien pakkotoimiin. Heidät ammuttiin ja jätettiin koteihinsa kuolleina.

Mutta oli myös miljoonia piilossa olevia ryhmiä, jotka pelastuivat näistä ensimmäisen aallon kauheista onnettomuuksista. Hengellinen herätys alkoi. Suuria evankelistoja, profeettoja ja apostoleja nousi saarnaamaan tuhansille. Monet pelastuivat ja syntyivät uudesti ylhäältä. Jumala piti omistaan huolta tehden ruoka- ja vesi-ihmeitä sekä hämmästyttäviä parantumisia.

Tiesin, että näitä suuren vaivanajan katastrofeja ei tapahtunut vain Amerikassa, vaan kaikkialla maailmassa.

Näin miten lukuisat vaivanajan pyhät kieltäytyivät luopumasta Jeesuksen herruudesta. Monet näkivät nälkää, mutta he eivät silti tahtoneet ottaa merkkiä ruumiiseensa, jotta he voisivat syödä.

Joka kaupungissa oli kioskin kaltaisia paikkoja, josta saattoi ostaa ruokaa ja vettä, jos otti elektronisen merkin. Jotkut menivät sisään, kumarsivat Antikristuksen holograafisia filmikuvia ja heidän otsaansa ja käteensä merkittiin tatuoinnin kaltainen elektroninen leima. Kun he tulivat ulos, he näyttivät zombeilta. Heillä ei ollut enää mieltä eikä sielua. Näytti kuin heille olisi tehty hengellinen lobotomia. Sitten heille annettiin aseet ja he alkoivat toimia Antikristuksen hyväksi kuin robotit.

Kaikki eivät ottaneet merkkiä. Heitä kidutettiin, mutta jos he edelleen kieltäytyivät ottamasta pedonmerkkiä, heitä ammuttiin laseraseella aivoihin ja sydämeen ja pää leikattiin irti. Sitten ruumis hajotettiin uuden teknologian avulla nopeasti niin, että vain vähän tuhkaa jäi jäljelle.

Lopuksi Herran enkeli sanoi: ”Varoita jokaista! Paetkaa tulevaa vihaa. Tehkää parannus ja kääntykää Jeesuksen puoleen. Rukoilkaa armoa. Tulkaa pelastuksen arkkiin ennen kuin armon ovet sulkeutuvat ja on liian myöhäistä.”

14.3.2014

Tuija Suistomaan näky 02.03.2014

En nähnyt unta, vaan elin näyn lävitse niin kuin reaalielämässä.


Olin vielä vuoteessa. Kun katsoin ulos makuuhuoneen ikkunasta, ulkona
oli hämmästyttävä, läpitunkematon, käsin kosketeltava pimeys. Kurotin
yöpöydällä olevaa lukulamppua kohti ja yritin saada valoa edes sisälle.
Katkaisijan kääntäminen osoitti, että ei ollut sähköä.

Olin hämilläni. Jäin loikomaan vielä hetkeksi - ja nukahdin. Herätessäni
minua odotti täydellinen yllätys. Ulkona oli kirkas auringonpaiste -
täydellinen kirkkaus!

Näky päättyi tähän. Erityisesti kannattaa huomioida, että pimeydestä
huolimatta en tuntenut pelkoa. Toiseksi, pimeys kesti vain vähän
aikaa, ja senkin ajan nukuin kaikessa rauhassa. Ja vielä: pimeydelle
ei jäänyt viimeinen sana, vaan kirkkaus, taivaallinen kirkkaus sai
sydämen hypähtelemään ilosta.

12.3.2014

Nimimerkin "Sisaret Kymistä" rukouksessa saama sanoma 12.3.2014

Näky: Vanhanaikanen maapallon muotoinen säästöpankki.
Sanat: Kuin laittaisi rahaa pedon suuhun!
Sanasta selitys: Jaakob 5: Rikkaiden tuomio.

1 Kuulkaa, te rikkaat! Itkekää ja valittakaa kurjuutta, joka tulee osaksenne. 2 Teidän rikkautenne on lahonnut ja teidän vaatteenne ovat koin syömiä. 3 Teidän kultanne ja hopeanne on ruosteessa. Niiden ruoste on todistava teitä vastaan, ja se syö lihaanne kuin tuli. Te olette koonneet rikkauksia näinä lopun aikoina. 4 Te olette riistäneet palkan työmiehiltä, jotka ovat leikanneet teidän peltonne. Kuulkaa: se palkka huutaa, ja korjuuväen valitukset ovat tulleet Herran Sebaotin korviin. 5 Te olette maan päällä eläneet yltäkylläisyydessä ja mässäilyissä, te olette lihottaneet sydäntänne teurastuspäivänä. 6 Te olette tuominneet ja surmanneet viattoman; ei hän asetu teitä vastaan.

Selitys jatkui koskien eläkesäästöjä, osakkeita ym. ,joihin tämän maailman rikkaat ovat panneet turvansa Jumalan sijasta.

Nämä kaikki tulevat kaatumaan ja monet pettyvät siihen, mihin heidän säästetyt rahansa ovat menneet. Ne ovat kuin pedon suussa tuottamatta mitään. Peto on niellyt ne omiin tarkoitusperiinsä, pettänyt ihmiset niin kuin epäjumalat aina tekevät.

Raamatussa puhutaan pedonmerkistä. Kaikki tulee kerran olemaan niin kuin kirjoitettu on. Et voi ostaa, et myydä, ellet ota pedonmerkkiä, mutta se joka sen ottaa, on lopullisesti tuomittu. Peto on voittanut, rahanhimo eksytti kuten Sana sanoo. Monet ovat lävistäneet sillä itsensä, eksyttäneet itsensä pois todellisesta Jumalasta ja Pelastajasta.

Raha itsessään ei ole paha eikä Jumala ole rikkauksia vastaan, mutta rahanhimosta Jumala varoittaa!

Turvaa todelliseen Jumalaan ja anna Hänelle. Silloin rikkautesi eivät mene pedon suuhun eikä hänen tarkoituksiinsa.

Jeesus on tie, totuus ja elämä.

12.3.2014

Nimimerkin "Power with God" näky 6.3.2014

Tarkennettu versio.

To 6.3.14 Turku rukoilee -illassa Turun vapaaseurakunnassa; n. klo
18.50-19.10 välillä.

Näky muistui mieleeni myöhemmin illalla onneksi, kun en kirjoittanut
samantien ylös. Se tuli tilanteessa, jossa ei rukoiltu varsinaisesti
Suomen puolesta, joten melkein sivuutin koko näyn. Kiitos Pyhä Henki
muistutuksesta!

Sain karttakuva-näyn pienestä kohtaa Suomen itärajaa, josta
lähti länteen päin kullanvärinen vetoketju, joka oli auki pitkältä matkaa.
Avatusta kohtaa puuttui kokonaan rajaviiva, kuvassa katkoviivalla
merkittynä.

Katselukulma oli kuvan kaltainen, nuoli (kuvassa) näyttää näyn katselun
suunnan. Oli kuin olisi katsellut vihreämaastoista karttakuvaa. Suomen maa
oli käpristynyt vetoketjusta (vetoketjun reunat).


12.3.2014

Jukka K. Piirosen uninäky 12.3.2014

Uninäky keskiviikon vastaisena yönä 12.3.2014. Unessa olin Helsingissä
konepajakoulun oppilaana, jossa olin ollut oikeassa elämässäni 1960-
luvulla. Koulu lakkautettiin noin 40 vuotta sitten. Unessa
luokanopettaja kertoi meille oppilaille, että vielä yksi kirja on
jokaisen luettava ja sen jälkeen koulu on lopussa. Sanoin opettajalle:
"Se on hyvä se."

Otin kirjan käteeni ja avasin sen. Se oli ensiapuohjekirja, jossa kuvin ja sanoin kerrottiin yksityikohtaisesti loukkaantuneen henkilön auttamisesta, kuten raajojen lastoittamisesta.

Uni päättyi. Aamulla mietin näkemääni. Elämme vaikeita aikoja, sota ja
nälänhätä ovat jo melkein suomalaiskotien kynnyksellä. Jokaisen
suomalaisen on nyt opeteltava auttamaan itseään ja muita
kriisitilanteessa. Netistä löytyi laaja jokamiehen ensiapuopas
hakusanalla: Suojele itseäsi ja muita. Kodin turvaopas. Teksti on
julkaistu 2008.

Tekstistä kuitenkin puuttuvat ohjeet siitä, miten suojaudutaan ydinasesodan aikana. 1970-luvulla julkaistiin ja jaettiin jokaiseen kotiin ilmaiseksi samanniminen kirjanen, jossa kuvataan ydinasesodan seurauksia ja annetaan yksityiskohtaiset ohjeet siitä, miten toimia radioaktiivisen laskeuman uhatessa sekä säteilysairaan henkilön auttamisessa.

Aiemmin lähettämässäni karttakuvassa oli vinoneliön muotoinen suoja-
alue, jonka sivujen pituudet olivat 300 km x 300 km. Alue sijaitsee
Lahti-Mikkeli-Kuopio -linjan länsipuolella ja sen pohjoiskärki on Oulun
eteläpuolella. Se kattaa lähes koko Keski- ja Luonais-Suomen. Ne
ihmiset jotka ovat välttyneet väestön pakkosiirroilta ja ovat vielä
Suomen alueella, heidän kannattaa pyrkiä tälle alueelle suojaan
tappavalta radioaktiiviselta laskeumalta sen jälkeen, kun Yhdysvallat
ja Venäjä ovat iskeneet rajusti toisiaan vastaan ydinaseilla. Suurimman
vaaratekijän muodostavat ydinvoimalat, jotka ovat käynnissä ydinasesodan
puhjetessa. Tämä aluksi perinteisin asein käynnistyvä 3. maailmansota
ajoittunee vuosiin 2016-2019. Suomen kaupunkien ilmapommitukset
toteutunevat jo lähivuosina ja syksyllä 2013 saamani uninäyn
perusteella väestönsiirrot Suomesta Venäjälle tapahtuvat syyskesällä,
sorsalintujen parveutumisen aikoihin. Ja voimme odottaa niiden
tapahtuvan lähimmän 3,5 vuoden sisällä, kuitenkin viimeistään ennen
syksyä 2017.

Ne uskossa olevat ihmiset, jotka ovat pyytäneet ja saaneet
Jeesukselta henkikasteen, pelastetaan maan päältä ennen vaivanaikaa,
suuren Lähi-idän sodan aikoihin, jota kutsutaan Raamatussa nimellä
Googin sota. Seurakunnan ylösotto tapahtunee sen sodan aikana tai pian
sen jälkeen. Kesäkuussa 2013 Jeesus puhui henkeeni tiedon sanat:
"Saavutat iankaikkisen perheesi vuoteen 2020 mennessä." Ennen tätä tietoa
olin nähnyt unessa seurakunnan ylösoton, jossa olin mukana nousemassa
kohti korkeuksia iloa täynnä.

11.3.2014

Nimimerkin "Sisar länsirannikolta" uni 6.2.2012

Nainen ajoi polkupyörää, minä istuin tavaratelineellä. Katselin tien laitoja ja huomasin siellä isoja seinäkelloja, jotka oli rikottu sirpaleiksi. Ihmettelin, kuka tämän on tehnyt.

Ajattelin, että emme näe aikaa, koska kaikki kellot ovat rikki. Emme tiedä,
missä ajassa olemme. Onko armonaika loppumassa?

Kysyin naiselta: "Ymmärrätkö sinä, mitä nuo kellot tarkoittavat?" Samalla kysyin: "Oletko uskossa Jeesukseen?" Hän vastasi: "En uskaltaisi elää tätä aikaa,
jollei Jeesus olisi minun Herrani."

7.3.2014

Nimimerkin ”Berlingo” uni tammikuussa 2012

Näin tämän unen tammikuussa 2012. Unessa minun piti hoitaa kolme asiaa ja tarvitsin siihen autoa, koska välimatkat olivat sen verran pitkiä. Lainasin auton ja olin huolissani miten selviän, koska olen niin vähän ajanut (oikeastikin totta). Kun tämä päivä oli takanapäin ja kaikki asiat oli onnistuneesti hoidettu, olin niin iloinen kun kaikki oli mennyt hyvin; kukaan ei ollut loukkaantunut ja autokin oli naarmuuntumatta takaisin tallissa.

Kun tätä kerroin eräälle kristitylle ystävälle (mies), hän katsoi minua huolestuneen näköisenä. Hän sanoi, ettei se niin hyvin mennyt, koska olin ajanut STOP-merkin takaa päätielle pysähtymättä täysin. Muistin tämän paikan, se oli varmaan Lapissa, koska joka suuntaan oli avarat näkymät, ainakin kilometri näkyvyyttä joka suuntaan. Kello oli ollut 23 illalla ja autojen valoistakin olisi nähnyt, ettei ketään muita ollut liikkeellä. En täysin pysähtynyt vaan hiljaa liu'uin päätielle. Myönsin että jos hakemalla halutaan hakea virheitä, tämä oli virhe, mutta etukäteen minä pelkäsin pahempaakin.

Ystävämme sanoi, että en voi asiassa millään itseäni puolustaa, koska HEILLÄ (ketkä he....?) on filmattuna nauhalla tilanne ja he käyttävät sitä oikeudessa minua vastaan. Nauhalla näkyy, että auton renkaat eivät täysin pysähdy. Ystävämme sanoi, että tästä on tulossa kaksi vuotta kuritushuonetta tai neljä vuotta ehdotonta vankeutta. Käytännössä tätä kuritushuonetuomiota ei ole naisille määrätty, joten neljän vuoden kakku tulossa. Kun tämän kuulin, ihmettelin tätä täysin kohtuutonta tuomiota ja unessa kysyin ääneen: "Onko Suomi näin korruptoitunut maa?" Siihen heräsin.

Unen viesti oli, että Suomi on korruptoitunut maa.

_ _ _ _ _ _ _

Jouko Pihon kommentti 7.3.2014

Unesta voidaan ajatella myös sellaista tulkintaa, että Suomi on ja tulevaisuudessa on yhä enemmän valvontayhteiskunta, jossa kansalaisten yksityisyys kaventuu kaiken aikaa voimakkaasti, kun iso veli valvoo.

5.3.2014

Nimimerkin "Sisar länsirannikolta" uni 2.3.2014    

Elonkorjuu oli alkanut. Kaikki sato maan hedelmistä oli kypsynyt valmiiksi. Se
oli tippumaisillaan, kuin sanoen: korjatkaa meidät talteen. Niin kauaksi, kuin
silmillä näki, oli satoa vasemmalla ja oikealla. Se levittäytyi laajalti
silmieni eteen.

Suuria, raskaita meloneja tuotiin kärryillä meitä vastaan. Oli työn meininkiä,
kun ihmiset siirsivät kypsää satoa talteen.

Toiset työntekijät olivat jo lähteneet pois. Meitä jäi vielä muutama pellolle.
Kokosimme rippeitä. Kello kävi, ja näytti siltä, että osa sadosta jää
korjaamatta. Aikaa oli vain vähän jäljellä, kohta se loppuu. Katson kelloa,
enää 2 minuuttia, nyt pitää lähteä tai muuten myöhästymme.

Puolisydäminen mies, joka oli sanan kuullut, mutta ei ollut tehnyt ratkaisua
Jeesuksen puoleen, vitsaili meille viimeisille: "Ette kai usko, että nyt on
kysymys tempauksesta?" Hän jatkoi vitsaillen: "Te jäitte jäljelle, tempaus
tapahtui jo! Älkää ottako noin vakavasti!"

Me tiesimme, että olimme olleet satoa korjaamassa, meitä odotettiin vielä. Emme
välittäneet maailman huudoista. Uskoimme sisimmässämme, että nyt on tosi
kysymyksessä.

Viime hetkellä saavuimme määränpäähän, kokoontumispaikkaan. Kun saavuimme
pellolta asemalle, se muuttui lentokentän kiitoradaksi. Evakuointi oli
loppumaisillaan. Samassa lentokapteenit ottivat meidät vastaan, lähtö tapahtuu
pian.

Kiitorata oli vapaana koneen nousua varten. Radalla ei ollut mitään esteitä.
Viimeisiä työntekijöitä odotettiin evakkokoneeseen, joka nousi yläilmoihin.

4.3.2014

John Fennin sanoma helmikuussa 2014

Kun kysyin Jumalalta, mitä USAlle tapahtuisi vuoden 2014 aikana, Jumala vastasi: "Vuonna 2014 USA tulee perääntymään nopeasti taloudellisesti, poliittisesti ja sotilaallisesti. Venäjä ja Kiina tulevat täyttämään tyhjiön."

3.3.2014

Suomen miehityskartta

Monet profeetat ovat saaneet vuosien aikana samansuuntaisia sanomia tulevasta Venäjän hyökkäyksestä Suomeen, jolloin Venäjä miehittää turvallisuuspuskurin saadakseen Itä- ja Pohjois-Suomen ennen kuin NATOn joukot olisivat Suomessa aivan Venäjän rajalla. Näiden profetioiden perusteella on piirretty useita karttoja.

Ohessa (tämän sivun alaosassa) on viimeisin, Jorma K. Piirosen, piirtämä kartta, joka näyttää Suomen ja Venäjän seuraavan rajan, joka kulkisi suurin piirtein v. 1323 Pähkinäsaaren rauhan rajojen mukaisesti. Kartta näyttää myös Länsi-Suomessa olevan turva-alueen.

3.3.2014

Jukka K. Piirosen 3.3.2014 saama sanoma

Olin tänä aamuna 3.3.2014 heräämässä unesta, kun minulle tulivat nämä
sanat: "Teidät pakotetaan aseistariisunnan ja nälähädän kautta luopumaan vallasta."

1.3.2014

Jukka Rokan saama näkyprofetia Ukrainasta noin 20 vuotta sitten

Helluntaiherätyksen Talvipäivillä Tampereella Rokka sai näkyprofetian, joka annettiin hänelle kolme kertaa, iltapäivällä, seuraavan päivän aamupäivänä ja vielä iltapäivällä. Kun Rokka mietti kuuluisiko hänen ilmoittaa kokouksessa nämä näkemänsä asiat, hän kuuli selvästi äänen sanovan että hänen pitää mennä eteen ja kertoa. Jukka Rokka: - Sallinette minun kertovan, mitä näin, koin ja kuulin. Näky annettiin minulle kolme kertaa; eilen, tänään aamupäivällä ja nyt kolmannen kerran. Näin tuolle harmaalle seinälle ilmestyvän entisen Neuvostoliiton eri osiin pirstoutuneiden kansojen kartan; nuo kansat korostuivat kartalta kuin verisin rajoin. Mutta niiden kansojen ylle laskeutui valoisa siunausten pilvi. Kuulin kaikkialta valtavaa kiitosta ja ylistystä. Se merkitsee, että Herra on laskeva väkevän herätyksen noiden kansojen keskuuteen. Mutta tuota siunausten aikaa ei kestä kauan. Kansojen karttaa katsellessani näin entisen Neuvostoliiton symbolin - sirppi ja vasara - kuin reväistynä kahtia. Sirppi heilui Moskovan yllä, mutta vasara jossain Ukrainan alueella. Yhtäkkiä näin leveäteräisen verta valuvan "islamin miekan" iskevän jostain Lähi-Idän suunnalta kohti Ukrainaa ja muita irti reväistyjä kansoja. Sitten nuo irrallaan olleet sirppi ja vasara alkoivat lähestyä toisiaan tihkuen verta: vainotuiksi joutuneiden juutalaisten ja kristittyjen verta. Yhdyttyään entiseen asentoonsa sirppi ja vasara laskeutuivat punaiselle vaatteelle, joka vähitellen muuttui verivirraksi. Kaikkialta alkoi kuulua itkua ja valitusta. Vainottujen itku ja vihaisten kansanjoukkojen kiroilu sekoittuivat toisiinsa. Vihaiset nyrkit kohottautuivat kohti taivasta ja hallitusta - kaiken pahan aiheuttajalle vaadittiin kostoa. Kun verivirrat huuhtoivat kansoja, kuulin väkevänä itkun ja valituksen keskeltä pyhien kiitosta ja ylistystä, sillä he ymmärsivät Jeesuksen tulemuksen olevan edessä. Mutta sirppi ja vasara sekä "islamin miekka" valuivat verta niin, että verivirrat huuhtoivat noiden hetken vapaudestaan huokailleiden kansojen ylitse. Kesken kaiken järkytyksen kuulin voimallisen huudon: "Työpäivänne on lyhyt mutta siunattu. Täyttykää Hengellä! Palatkaa alkulähteille, sillä ilman Pyhää Henkeä ette kestä, mitä edessä on. Katso, minä tulen pian, sanoo Herra." (Ihmeitä läpi elämän. Sivut 95-96.)

1.3.2014

Nimimerkin "Power with God" saama uninäky 26.2.2014

Sain 26.2.2014 uninäyn, jossa näin eteläistä Suomea, Baltian maat ja
Puolan-Venäjän alueita. Kartta oli hyvin tietyille alueille rajattu.

Osittain jopa hämmentävä karttakuva ainakin itselleni. Jotenkin kun katselen tarkemmin Puolan itäistä rajaa, niin se kovin muistuttaa Suomen itärajaa (ja pohjoista ja koillista).

Tämän sivun alaosassa kuva, mitä näin.

Aamulla 26.2.2014 n. klo 4.45 tai 5.45 heräsin, kun TYKS:n katolle laskeutui helikopteri. Uskon, että heräsin tarkoituksella, sillä muuten en olisi saanut jäämään tätä karttakuvaa pääni muistiini.

Unessa näin kartan (kuvan näköisen). Viro ja Latvia olivat yhdistyneet.
Suomen itäraja oli nykyistä pystympi, ja kuin aavistuksen Venäjän suunnalla. Puola oli omalla paikallaan, mutta se näytti kuin 1. Maailmansodan jälkeiseltä Puolalta.

Liettuaa ei ollut kartassa. Ei myöskään Valko-Venäjää eikä Ukrainaa - kuin
ne olisivat liitetyt Venäjään. Kaliningradin alue kuului Venäjään.

'?' -maa-alueesta ei tietoa (nykyistä Puolan aluetta.)

Jokin sana 'megaicog' (jos oikein muistan), niin kuulin tuota sanaa toistettavan monta kertaa, jotta se kuin jäisi mieleeni.

25.2.2014.

Jarin näky 23.2.2014

Näin 23.2.2014 valveilla ollessani seuraavan näyn.

Näin Iranin autiomaata. Yhtäkkiä hiekasta nousi musta käärme, joka alkoi lukerrella kohti Jerusalemia. Kun käärme oli päässyt Syyrian rajalle asti, tuli taivaasta iso paljas jalka, joka murskasi käärmeen pään. Käärme jäi kuolleena maahan. Kuulin taivaasta äänen, joka sanoi: "Minä en salli, että he koskevat minun silmäterääni." Koin samalla Jumalan sanovan: "Nyt on Israelin aika."

24.2.2014

Tuomas Vesrterbergin uninäky syksyllä 1998 tai keväällä 1999

Lähetän tällaisen profetian, jonka näin ollessani peruskoulun yhdeksännellä luokalla vuonna 1998 syksyllä tai 1999 keväällä , mutta en ole tiennyt tällaisesta sivustosta.

Profetia:

Olin uninäyssä avaruudessa ja katselin maapalloa. Yhtäkkiä eri paikoissa alkoi räjähtelemään valtavia pommeja, tai näin ikään kuin laajenevia ympyränmuotoisia paineaaltoja. Sitten näin, kuinka hiljalleen sieltä täältä alkoi kohota ihmisiä sitä kohti missä olin.

Tuomas Vesterberg

21.2.2014.

Philip Barnetin 17.1.2007 saama profetia Ukrainan kohtalosta

Seuraava teksti on lainattu Keijo Lindemanilta.

Laitan tähän vielä tiedoksi pastori Philip Barnetin profetian Ukrainan kohtalosta 17.1.2007. On huomattava, että profetiat eivät ole erehtymätöntä Jumalan sanaa, mutta ne on syytä ottaa huomioon, jos ne ovat linjassa raamatun kanssa. Barnetin profetia on mielestäni osaksi Jumalan ilmoitusta, osaksi Barnetin omia tulkintoja (näin ainakin tulkitsen asian). Laitan profetian sanoman tiettyihin kohtiin omat vajavaiset kommenttini, jos ne mielestäni ovat tarpeen. Joka tapauksessa ko. profetiassa on vakavaa sanomaa lopun ajalle, joka kehottaa meitä valvoen ja rukouksin odottamaan Herramme paluuta.

Pastori Philip Barnetin Profetia Ukrainan kohtalosta 17.1.2007

17. tammikuuta 2007 Pyhä Henki kehotti minua rukoilemaan tällaista rukousta: ”Herra, näytä minulle tulevaa, näytä minulle mitä tulee tapahtumaan”. Ja minä näin unen: minä menin linja-autolla jossakin Cherkasskin läänin alueella. Bussi poikkesi pieneen kaupunkiin ja pysähtyi idän suuntaisesti. Ja minä näin vuoren, joka oli ohjuksen muotoinen, vuoren huipulla oli lunta ja tämä kaikki sijaitsi kaupungin laidalla metsässä, jossa kasvoi vihreitä puita. Tämä vuori oli tulivuoren näköinen, ja kun minä näin sen, ajattelin: ”Ukrainassa ei ole tällaisia vuoria!” Yhtäkkiä, unessa, minä muistin, että olen ollut täällä aikaisemminkin, monta vuotta sitten. Tällä samalla tiellä, ja näin aikaisemmin myös saman vuoren monta vuotta sitten. Silloin tämä vuori sijaitsi paljon kauempana kaupungista ja nyt se oli paljon lähempänä ja paljon suurempi. Kaupunki oli turistikaupunki ja minä olin shokissa siitä, että ihmiset eivät kiinnittäneet huomiota siihen, että vuori purkautuu kohta. Ja minä tiesin, että jos se purkautuu, niin kaikki, jotka ovat kaupungissa, kuolevat, ja koko kaupunki tuhoutuu. 100 km. säteellä kaikki tuhoutuu.

Minä katselin tälle vuorelle ja yhtäkkiä minut otettiin ja ikään kuin vietiin lähemmäksi tämän vuoren luo muutaman km:n päähän, ja minä seurasin sitä. Ja yhtäkkiä minut palautettiin takaisin bussiin. Vielä tuntomerkki siitä, että tämä tapahtui Ukrainassa, minä käännyin vierustoveriini päin ja kysyin: ”Mikä tämän vuoren nimi on?”, hän vastasi: ”Azov-Mena”. Ja toisen kerran hän vastasi: ”Azov-Mena”, ja hän sanoi sen hyvin tarkasti. En ollut koskaan aikaisemmin kuullut sitä sanaa ja en voinut ymmärtää mitä se tarkoittaa. Mutta vuoren nimi toistui kaksi kertaa.

1.Moos. 41:32 sanotaan, että uni toistui Faaraolle kahdesti, varma merkki siitä, että unessa annettu sana on totta ja Jumala pian täyttää kaiken sen. Minä palasin uudestaan vuoren luokse ja aloin mennä bussin ovelle ja näin, että jälleen olin bussissa ja katselin vuorelle. Ja minä tunsin, että minun täytyy katsoa itään, ja kun minä katsoin, näin toisen vuoren, itään päin ensimmäisestä ja vähän etelään päin, se oli samannäköinen kuin ensimmäinen. Sitten näin kolmannen vuoren, samannäköinen ensimmäisen ja toisen kanssa, sitten neljännen, se oli vielä etelämmässä. Minä katselin vielä edemmäs oikealle ja näin viidennen vuoren ja se oli vielä edempänä idässä. Nämä ”vuoret” alkoivat muodostua kaareksi, puolikuun muotoiseksi. Minä katselin etelään ja vähän itään ja näin kuudennen vuoren, samannäköisen kuin edelliset. Sitten seitsemännen, vähän edempänä itään ja vähän pohjoisempaan, edelleen näin kahdeksannen vuoren, ja ne kaikki seisoivat kaaressa niin kuin puolikuu, ja kaikki ne olivat näöltään niin kuin ohjus, ja minä halusin viedä pois koko perheeni sieltä, sillä näytti siltä, että ne kaikki pian purkautuvat.

Minä istuin bussissa ja se kääntyi ympäri ja lähti itään, ja oikealla minä näin muistomerkit korkeudeltaan 4-5m. muistomerkkien alapuolella oli selitys, että mitä muistomerkit olivat, ja minä vähän sitä luin, bussi pysähtyi, ja minä muistin, että olen ollut täällä myös aikaisemmin. Minä olin siinä määrin pelästynyt, että halusin sieltä pois ja yhtäkkiä heräsin. Ja kun minä heräsin, minä ajattelin ja muistelin, että sehän oli sama uni, jonka näin kymmenen vuotta sitten. Mutta silloin jokainen näistä vuorista sijaitsi paljon kauempana siinä unessa. Tänään ne olivat paljon lähempänä ja näyttivät paljon suuremmilta kuin silloin. Minä istuin sängyn laidalla ja muistelin, että 10 vuotta sitten, kun näin tämän unen, nukahdin, enkä merkinnyt sitä muistiin, ja kun heräsin, niin unohdin unen ja sitten kaksi viikkoa rukoilin, että Jumala antaisi minun muistaa sen. Ja nyt tämä uni toistui.

Nebukadnessaria uni vaivasi siinä määrin, että hän, vaikka ei pystynyt sitä muistamaan, vaivasi häntä. Minä rukoilin, ja ajattelin omaa untani koko päivän ja sanoin Herralle: ”Minä ymmärrän, että ne eivät ole minkäänlaisia vuoria, vaan ne ovat ohjusten ydinkärkiä, ja ne putoavat Itäiseen Ukrainaan, kun tulee sota Venäjän ja Israelin välillä.

Mutta minä kysyin: ”Herralta, miksi ne putoavat nimenomaan Itä-Ukrainaan ja miksi se paikka, johon ne putoavat, näyttää puolikuulta?” Minä pyysin Herralta tarkennusta, ja Hän tarkensi minulle, ja minä merkitsin kaikki muistiin. Jumala näytti minulle, että tämä kaikki on Ukrainaa varten. Minä rukoilin jälleen, ja Jumala näytti minulle Ukrainan kartan ja minä näin, että Dnepr-joki tekee mutkan, eikä virtaa suoraan pohjoisesta etelään, se luo kuvan puolikuusta, Dnepr-joen mutka. Minä kysyin: ”Mitä merkitsee sana Azov-Mena?” Ja Herra sanoi: ”Merkitse tämä sana muistiin, Philip!”, minä merkitsin sen suurin kirjaimin ja aloin järkeilemään sitä. ”Azov-Mena” – se on kaksi sanaa yhdessä. Kun minä sanoin: ”Mena”, niin väreet menivät pitkin selkääni, sillä minä tiesin, että tämä sana on Danielin kirjan 5. luvussa 26. jakeessa. Ja kun luin sanan ”Mena”, nostin pääni ja Jumala puhui minulle, ja sanoi: ”Minä olen laskenut Ukrainan tietyt alueet ja niille tulee loppu.”

”Azov-Mena” tarkoittaa, että Asovan merestä Valkovenäjän rajalle asti, Dnepr-jokea pitkin, kaikki Itä-Ukrainan alueet tuhoutuvat.” Minä rukoilin ja ymmärsin: Panssarivaunut on paljon helpompi kuljettaa yli, kuin mennä niillä Israeliin, mutta miksi Dnepr, kun venäläisillä on Volga-joki, mutta Herra vastasi, että he tarvitsevat Dnepriä, siksi, että saavat kuljetettua yli Valkovenäjän armeijan tekniikkaa. Herra sanoi: ”Kuinka surullista, Dnepriä tarvitaan, että saadaan kuljetettua sotakalustoa, ja kuinka surullista, että Venäjä, Valkovenäjä ja Itä-Ukrainan alueet tulevat sotimaan Israelia vastaan.”

Minä nousin ja merkitsin muistiin kaikki, mitä Herra minulle puhui. Ja Jumala näytti minulle, minne nimenomaan putoavat ohjusten kärjet, jotka putoavat Itä-Ukrainaan. Ensimmäinen: Kiovaan, toinen: pohjois Poltavan alueelle, kolmas putoaa Harkovaan, neljäs pohjoiseen Doneckin alueelle, viides Luganskiin, kuudes Odessaan,, seitsemäs Hersonin alueelle, ja kahdeksas etelään Zaporozhjen alueelle. Tämä on se, mitä näin näyssä, koko Itä-Ukraina tulee tuhoutumaan, kaikki, mitä on toisella puolen Dnepriä, Viisi Ukrainan tärkeintä kaupunkia tulee tuhoutumaan. Kun näin muistomerkit bussista Jumala sanoi: ”Jerusalem tulee olemaan vavistuksen malja kaikille, jotka vastustavat sitä”, vavistuksen malja, Jumala sanoi: Kaikki kansat, jotka lähtevät Israelia vastaan, Hän pakottaa juomaan Hänen vihansa maljan”. (Jer. 25:15 ja Sak. 12:2)

12 muistomerkkiä, jotka näin bussista, esittivät Itä-Ukrainan alueita, jokainen niistä esitti jokaista sen alueen ihmistä, joka tuhoutuu. Jumala sanoi: ”Sodan miekka, he tulevat juomaan Minun vihani maljan”. Jumala on aina käyttänyt sotia siihen, että kansat tuomitsevat toinen toistaan. Minä ajattelin näitä paljon, ja sitten esitin Jumalalle vielä yhden kysymyksen: ”Entä Venäjä?” ja silmänräpäyksessä näin näyn. Tässä näyssä näin Venäjän kartan Valkovenäjän rajasta Uralin vuoristoon asti, tämä on se osa Venäjää, joka tuhoutuu. Raamatussa Herra sanoi: ”Minä lähetän tulen Maagogin maahan”. Jumala näytti minulle, että Venäjällä tulee olemaan suojakäytäviä, näin näyn, missä melkein koko Länsi-Venäjä tuhoutuu.

26. helmikuuta 2007 minä olin pitkälläni ja ajattelin unta, yhtäkkiä Jumala puhui minulle: ”Minä mittaan Venäjän idästä länteen, en pohjoisesta etelään”. Jumala näytti, että turvallinen paikka tulee olemaan keskellä Venäjää, ja joka käyttää hyväkseen sitä, ei kuole. Verhojanskin vuoret, keskinen Venäjä, ihmiset, jotka luottavat tähän profetiaan, voivat paeta ydinsotaa. Toiseen suuntaan Verhojanskin vuorista myös putoaa ydinohjuksia, mutta Jumala näytti minulle, että keski-Venäjällä on paikka, joka on turvallinen. Jumala sanoi minulle sinä yönä unessa: ”Sen takia, että Venäjä johtaa sotaa Israelin kanssa, Minä otan maata Venäjältä ja luovutan sen Ukrainalle tuhatvuotisen valtakunnan alussa.” Jokaisessa maassa Jumala jättää turvallisen paikan niitä ihmisiä varten, jotka tekevät parannuksen sen jälkeen, kun tulee seurakunnan ylöstempaus. Jumala antoi minulle tämän unen ja 4 näkyä sitä varten, että ne ihmiset, jotka tekevät parannuksen ahdistuksen aikana, tietäisivät, minne voisivat paeta. 100 miljoonaa ihmistä kuolee tällä Venäjän alueella, jonka Jumala minulle näytti.

Elokuussa vuonna 1980 minä olin pastorina Oklahomalaisessa seurakunnassa ja työskentelin kristillisessä radiossa. Minulla oli neljän tunnin ohjelma, mutta minulla oli kuitenkin ikävystyttävää. Ja minä kysyin radioaseman johtajalta: ”Saanko minä erota?”. Henkilö, joka silloin saarnasi tuolla radioasemalla, puhui Amerikan tuhosta, näystä, joka hänelle tuli tästä tuhosta, kun tulee sota Amerikan ja venäjän välille. Hän näytti kaupungit, jotka tulevat tuhoutumaan, ja minä ajattelin, että hän on hullu; minä suutuin häneen, se oli 27 vuotta sitten. Ehkä te ajattelette nyt samoin?

Silloin hän yksityiskohtaisesti kuvaili kaiken, että minä olin kovin vihainen häneen, mutta nyt minä tiedän, miksi Jumala kehotti minua työskentelemään hieman kauemmin tuolla radioasemalla.

Jumala näytti minulle mitkä Amerikan alueet ja kaupungit tulee tuhoutumaan tämän sodan aikana: Washington, Kolumbian ympäristö, kaksi ydinpommia putoaa sinne, Baltimore Marylandissa, New York, kolme ydinpommia putoaa sinne, Boston, Massachusettsin osavaltio, Chicago Illinoisin osavaltiossa, Cleveland Ohio, Detroit Michiganin osavaltiossa, Los Angeles ja San Fransisco – sinne myös putoavat ydinpommit. Nämä kaksi viimeistä aluetta ovat kaikkein tärkeimmät USA:ssa, siellä asuu enemmän kuin 100 miljoonaa ihmistä. Detroit on sotatekniikan kaupunki.

Minä en tiedä mistä tämä saarnaaja saarnasi sen jälkeen, kun minä jäin eläkkeelle, mutta hän vetosi, että USA tekisi parannuksen. Te muistatte, että Jumala sanoi: ”Minä hävitän kansat, jotka elävät turvallisesti ilman vaaraa”, Hän puhui USA:sta, Länsi-Euroopasta, kaikista niistä, jotka elävät turvallisesti.

Niin nimitetään ”sinisiä” valtioita, niitä, joissa on voimakas demokraattinen puolue, nimenomaan ne tuhoutuvat, koska nimenomaan demokraatit ovat syyllisiä siihen, että amerikkalaisiin lakeihin on tehty jumalattomia muutoksia. He ottivat rukoukset pois kouluista, 10 käskyä, ja tuomiosysteemi demokraattisissa valtioissa toimii ilman Jumalaa.

Minä kysyin Jumalalta: ”Mitä vielä?” Ja minulle näytettiin kolmas näky. Jumala selvensi minulle, että juutalaiset ovat hajallaan pitkin maailmaa, mutta monet juutalaiset asuvat Ukrainassa. 7. luvussa Ilmestyskirjassa 144tuhatta juutalaista evankelistaa saarnaavat Evankeliumia tässä maailmassa seurakunnan ylöstempauksen jälkeen. Ei ollut Jumalan tahto hajottaa juutalaisia pitkin maailmaa, mutta Jumala osaa käyttää ongelmia omiin suunnitelmiinsa. Ja se, mitä Jumala puhui minulle näistä evankelistoista, oli todella tärkeää. Jumala sanoi, että yksi tärkeimmistä 144 tuhannen evankelistan tehtävästä ei ole se, että vain saarnataan Evankeliumia, vaan se, että annetaan selvyys tänne jääneille uskoville siitä, että miksi he jäivät.

(Kommentti: Ilmestyskirjan 144.000 israelilaista sinetöidään lopun ajan tehtäviin silloin, kun neljä enkeliä pitävät kiinni Googin ja Maagoogin myrskytuulia. Googin sodan uhkaavat pilvet ovat jo taivaalla, mutta Googin sota ei vielä ole puhjennut täyteen raivoon. Silloin alkaa lopun ajan 144.000 israelilaisen tehtävä lopun ajan herätyksessä (Ilm.7:1-8; 20:8; 14:1-12). Minun mielestäni se on juuri ennen ylöstempausta. Niilo ylivainio näki aikoinaan unen, jossa lopun ajan herätyksen viljaa leikattiin, kun Idän taivaalla oli jo uhkaavia pilviä).

Monta vuotta minä ymmärsin niin, että näiden 144 tuhannen evankelistan tarvitsee selittää ylöstempaamisesta jääneille ihmisille syy siihen, miksi he jäivät, mutta minä en ymmärtänyt sitä kuinka paljon tärkeämpi se työ on. Kaikki, mitä Jumala puhui minulle sinä yönä, Hän tietää ja minä tiedän, mutta nyt Jumala selitti minulle syyn siihen, miksi nämä ihmiset jäävät. Hän sanoi: ”Monet katoliset jäävät, koska he eivät kiinnittäneet huomiota lakiin, jonka Minä annoin 10 käskyssä, sillä ei saa olla mitään muita jumalia Minun lisäkseni ja ei saa tehdä mitään kuvaa siitä, mikä on maanpäällä tai taivaassa. He tekivät epäjumalia apostoleista, Mariasta ja tekivät epäjumalan jopa Minusta, Jeesuksesta, ja kumartavat epäjumalien edessä, jotka ovat ihmiskäsin tehtyjä, sen takia monet katolilaiset jäävät tänne.” Tämän syyn takia jäävät myös monet ortodoksit. Jumala selvästi sanoi, että älä kumarra ihmiskäsin tehtyä, mutta he palvovat, rukoilevat, sytyttävät kynttilöitä ja polttavat niitä ikonien edessä. Ja Jumala puhui minulle: ”2. Moos. 20:3-5! Älköön sinulla olko muita Jumalia Minun kasvojeni edessä, älä tee itsellesi epäjumalan kuvaa ja mitään kuvaa. Älä kumarra äläkä palvele niitä”.

Jumala jatkoi: ”Monet protestantit jäävät maanpäälle, koska eivät kiinnitä huomiota Minun lakiini avioerosta”. 10 käskyssä sanotaan ”älä tee huorin”. Alkuperäisessä Malakian kirjassa on kirjoitettu: ”Jumala vihaa avioeroa”, niin myös Luuk 16:18, joka menee eronneen kanssa naimisiin, jos entinen puoliso vielä elää, tekee huorin. Jumala liitti yhdeksi lihaksi, ja jos menee naimisiin toisen kerran avioeron jälkeen, vaikka toinen vielä elää, tekee huorin. Monet katolilaiset, ortodoksit ja protestantit jäävät sen takia, että eivät kiinnitä tähän käskyyn huomiota. Monet saarnaajat tänä päivänä kertovat ihmisille siten, kuin nämä haluavat kuulla tästä aiheesta, mutta meidän täytyy seurata ja tehdä sen mukaan, mitä Raamattu sanoo.

(Kommentti: Tämä koskee niitä, jotka ovat ilman pätevää raamatullista syytä hyljänneet puolisonsa ja avioituneet uudestaan, eivätkä ole tehneet totista parannusta. Itsekin olen saanut vastaavan ilmoituksen Herralta. Jumala vihaa hylkäämistä (Mal.2:14-16; 1.Tim.5:8). Tässä vielä tietoa raamatullisista perusteista avioerolle ja uudelleen avioitumiselle.

Jumalan tahto on, että pyydämme aviopuolison Jumalalta ja avioliiton tulisi kestää, kunnes kuolema erottaa (Room.7:1-3). Avioero ei ole Jumalan tahto, se on pääsääntö. Raamatussa on myös ohjeita poikkeustilanteisiin. Jeshuan opetuksen mukaan avioero ja uudelleen avioituminen on luvallista silloin, kun aviopuoliso on uskoton (Mat.19:3-9). Se perustuu jo Toorassa olevaan ohjeeseen avioerosta ja siinä tilanteessa luvallisesta uudelleen avioitumisesta (5.Moos.24:1-4). Anteeksiantamus voi joskus pelastaa avioliiton uskottomuuden tapauksessakin, mutta aina sekään ei toimi ja silloin on parempi erota ja avioitua uudelleen (jos haluaa itse).

Toinen poikkeustilanne on se, kun toinen osapuoli tulee uskoon ja uskosta osaton aviopuoliso ei sitä hyväksy (1.Kor.7:8-16). Silloin ajaudutaan usein siihen tilanteeseen, että uskosta osaton aviopuoliso ei halua jatkaa avioliittoa normaalisti (niin että myös aviovuode toimii) ja ajaudutaan avioeroon. Sellaisessa tilanteessa uskova on vapaa pilalle menneestä avioliitostaan ja vapaa menemään uudelleen avioliittoon, kuten Paavali kirjoittaa Korinttolaisille. Paavalin tekstissä naimaton tarkoittaa avioeron kokenutta ja naimattoman on parempi mennä uudelleen naimisiin, jos ei kykene ja halua elää yksin. Raamatun mukaan uudelleen avioituminen ei ole synti, jos se tapahtuu Jumalan sanan mukaisesti. Aviopuolison hylkääminen ilman raamatullista perustetta sensijaan on synti, mutta siitäkin voi tehdä parannuksen ja saada syntinsä anteeksi.

Paavalin teksti “yhden vaimon mies”, joka koskee seurakunnan paimenia eli kaitsijoita eli vanhimpia, ei tarkoita sitä, että uudelleen avioitunut olisi “monen vaimon mies”. “Yhden vaimon mies” tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että ei ole moniavioinen eli on vain yhden vaimon kanssa naimisissa samanaikaisesti. Koraani mm. sallii neljä vaimoa miehelle, eivätkä sheikit sitäkään noudata, vaan pitävät haaremia. Seurakunnan kaitsijoille ei moniavioisuus ole sallittua. Kristillisyyden piirissä usein sovelletaan “monen vaimon miestä” uudelleen avioituneisiin, mutta se ei ole raamatun eikä Israelin kulttuurin mukainen tulkinta.

Lisäksi on huomioitava Jumalan armo. Monta kertaa uskoon tulleilla ihmisillä on monenlaisia sotkuja avioliittoasioissakin uskoon tullessaan. Kun ihminen tulee uskoon, hän saa anteeksi ja voi jatkaa “puhtaalta pöydältä” Jumalan armon varassa. Tietenkin pitää pyrkiä sopimaan asioita ja korjaamaan avioliittoasioitakin, mutta aina se ei ole mahdollista. Vanhaa virhettä ei myöskään pidä yrittää korjata uudella virheellä. Ihmiset usein syyttelevät näissä asioissa, mutta Jumala ei syytä, jos olemme tehneet parannuksen ja saaneet syntimme anteeksi, siitä on mm. Daavidin tapaus hyvänä esimerkkinä. Vanhan liiton päivinä ja myös Daavidin aikana Jumala salli tilapäisesti moniavioisuuden (jolloin piti huolehtia kaikista vaimoista), mutta uudessa liitossa Jeshua palautti avioliiton alkuperäiseen muotoon Edenin paratiisin tilaan (yksi Adam ja yksi Eeva; Mat.19:7-8). Jos uudessa liitossa aroamme ja avioidumme uudelleen Jumalan sanan mukaisesti, on side vanhaan avioliittoon ja aviopuolisoon poikki ja saamme jatkaa elämää Jumalan armon varassa uuden aviopuolison kanssa; 1.Kor.7:15).

”Soisin kaikkien ihmisten olevan niinkuin minäkin; mutta kullakin on oma lahjansa Jumalalta, yhdellä yksi, toisella toinen. Naimattomille ja leskille minä taas sanon: heille on hyvä, jos pysyvät sellaisina kuin minäkin; mutta jos eivät voi itseään hillitä, niin menkööt naimisiin; sillä parempi on naida kuin palaa. Mutta naimisissa oleville minä julistan, en kuitenkaan minä, vaan Herra, ettei vaimo saa erota miehestään; mutta jos hän eroaa, niin pysyköön naimatonna tai sopikoon miehensä kanssa; eikä mies saa hyljätä vaimoansa...Jos olet sidottu vaimoon, älä pyydä eroa; jos et ole sidottu vaimoon, älä pyydä itsellesi vaimoa. Mutta jos menetkin naimisiin, et syntiä tee...” (1.Kor.7:7-11, 27-28).

Juutalaiset evankelistat saarnaavat Länsi-Ukrainassa sen jälkeen, kun seurakunnan ylöstempaus tapahtuu kolmanteen maailmansotaan asti. Unessa minä näin näyn: Tuli, eri voimakkuus asteisia tulia, kaikkein kuumin tuli valkoinen, keltainen ja punainen tuli, nämä kolme tulen väriä kuvaavat herätyksen asteita Länsi-Ukrainassa. Itä-Ukrainassa oli pieniä herätyksen alueita erityisesti Doneckin ja Luganskin lähettyvillä, mutta erityisesti tämä herätys tapahtuu Länsi-Ukrainassa.

Ennen kuin kerron 4. viimeisestä näystä, minä kerron kuinka sen sain. Minä kysyin jälleen Herralta: ”Mitä vielä?” Ja kaikilla näillä näyillä on yhteys, muistatte 144tuhatta juutalaista evankelistaa? Kuka teistä on vieraillut Kiovassa Babij Jarissa? Se on paikka, jossa enemmän kuin 100tuhatta juutalaista tapettiin vain siksi, että he olivat juutalaisia, silloin kuin natsit valtasivat Kiovan. Rovnossa minulle kerrottiin, kun natsit tappoivat juutalaisia, niin monet ukrainalaiset menivät metsään Rovnon lähettyvillä, ja ottivat kiinni ne, jotka suojelivat juutalaisia ja ilmiantoivat heidät saksalaisille, tai tappoivat heidät itse. Kun Kiovaan tuli Puna-armeija, niin miksi neuvostot halusivat salata sen, mitä natsit tekivät Babij Jarissa? He rakensivat padon ja täyttivät sen paikan vedellä, mutta pato murtui ja ruumiit tulivat pintaan, ja näkyivät koko siinä paikassa Kiovaa. Henkilö, läheltä taloa, jonne ruumiit uivat, sanoi minulle, että hallitus kieltäytyi antamasta hänelle jopa dokumentteja, jotka osoittavat, että ruumiit kelluivat tämän rakennuksen lähellä!

Jos neuvostot eivät olleet osallisia tässä tragediassa Babij Jarissa, vaikka vain epäsuorasti, niin miksi täytyy yrittää peittää ja salata sitä? Miksi minä puhun teille tästä?

Kun alkaa sota Israelia vastaan, Ukrainan hallitus tekee sopimuksen Venäjän hallituksen kanssa ja se sallii Venäläisten sotilaiden tulla Itä-Ukrainaan ja kävellä Dnepr joen rajaa pitkin yhdessä osan Ukrainan armeijaa kanssa, ja tulee olemaan hyvin suuri antisemitismi. Monet juutalaiset Itä- jopa Länsi-Ukrainassa vangitaan ja teloitetaan. Jumala näytti minulle, että tulee monia uusia ”Babij Jareja” Luganskissa ja Doneckissa, monia juutalaisia vangitaan ja tapetaan, kun Venäjän armeija menee pitkin Itä-Ukrainaa. 1.Moos. 12:3 Jumala sanoi Aabrahamille, että siunaa niitä, jotka siunaavat juutalaisia ja kiroaa ne, jotka kiroavat juutalaisia.

Milloin tämä tapahtuu? En voi kuvitella, että Jushsenko sallii venäläisten sotilaiden tulla Ukrainaan, ei epäilystäkään, että se tapahtuu silloin, kun Jushsenko ei ole enää presidenttinä. Venäjän armeija ei tule Itä-Ukrainaan taistellakseen, vaan heidät kutsuu Ukrainan uusi hallitus, joka kumartaa enemmän Moskovaa, ja kaikki oranssin vallankumouksen saavutukset menetetään. Mutta Länsi-Ukraina ei ole samaa mieltä hallituksen kanssa, ja koska Venäjä lähettää joukkoja jokaiselle Länsi-Ukrainan alueelle, erityisesti Lvoviin, Rovnoon, Chernovciin, Ivano-Frankovskiin ja kaikkiin läntisen alueen pääkaupunkeihin, jotta estäisivät niitä kapinoimasta tämän hallituksen edessä. Ukraina jakautuu kahteen osaan.

Vielä kerran ohjuksista, jotka putoavat Itä-Ukrainaan: ensimmäinen putoaa Kiovaan, toinen pohjoiseen osaan Poltavan aluetta, kolmas Harkovaan, neljäs Doneckin alueen pohjoisosaan, viides Luganskiin, kuudes Odessaan, seitsemäs Hersoniin, kahdeksas Zaporozhjen alueen eteläosaan. Tämä ”sirppi”, jonka muodostaa paikat, jonne ohjukset putoavat, on ylitsevuotavan vihanmaljan näköinen, ja se on Herran vihan malja! Minä seisoin etelässä, Cherkasskin alueella nähdessäni kaikki nämä näyt.

”Neuvostoliitto” tulee elpymään, Venäjä, Valkovenäjä ja Itä-Ukraina muodostavat uuden ”Neuvostoliiton”.

Huomatkaa sirppi puolikuun muodossa, tätä tunnusta ei ollut Neuvostoliiton aikana. Jo Nimrod opetti ihmisille, miten tehdään epäjumalia ja kuinka niitä palvotaan, ja hän puhui itsestänsä, että hän on auringon jumala, ja hänen vaimonsa on kuin kuu ja hänen vaimonsa symboli oli puolikuu. Ja tämä puolikuunmuotoinen symboli, - on ”illuminaatin”, pankkiirien ja maailman rahajärjestelmän johtajien tunnus. Rotshildin perhe johtaa tätä kaikkea. Jumala puhui minulle, että antikristus on Rotshildin perheen jäsen. ”illuminaattien” uskonto – se on taikauskoa, he toimivat vapaamuurarien kautta, mutta heidän saatananpalvontaan liittyvä symbolinsa on todella usein – puolikuu. Puolikuu on myös muslimien symboli.

Jooel 2:20 – tässä jakeessa kuvaillaan uuden ”neuvostoarmeijan” kohtaloa, sen jälkeen kun se lähtee sotaan Israelin kanssa. Ja se alue, mistä se lähtee liikkeelle, tulee tuhoutumaan. Ja nämä armeijat taistelevat keskenään. Venäjällä ei ole lehdistövapautta, Saksalla se on, vaikkakin se on evankeliumin vastainen. Saksa hävisi kaksi maailman sotaa, ja kun alkaa sota Israelia vastaan, se varoittaa ympärillä olevia ihmisiä, että nyt on ydinsodan aatto. Jumala sanoi minulle, että saksalaiset pelkäävät, kun tämä sota alkaa, ja he yrittävät estää sen ja protestoivat venäläisiä vastaan, mutta uusi ”neuvostoarmeija” ei ollenkaan kuuntele heitä, vaan he lähtevät sotaan. Ja sen jälkeen, kun ydinpommit putoilevat Venäjän alueelle, Venäjän armeija yrittää paeta Iranin ja Irakin kautta, Kaspianmeren rantoja pitkin, ja he hyödyntävät tätä ”polkua” kahdesti. Ennen Harmagedonin taistelua he hyödyntävät tätä reittiä palatakseen takaisin ja lopettaakseen juutalaisten jäännöksen. Ja kun nämä ”neuvostoarmeijat” pakenevat, heidän täytyy taistella Kazakstanin rajalle asti, koska muslimit pettivät heitä, kuudes osa Venäjän armeijaa menee Kaspianmerta kohti, Tyynenmeren suuntaisesti, sen jäänteet pakenevat Keski-Siperiaan. Pakopaikka Venäjää varten, jonka Jumala näytti minulle, on Keski-Venäjällä, ihmiset Itä-Siperian kaukaisimmasta paikasta voivat muuttaa sinne.

Ja viimeinen asia, mitä Jumala näytti, kun olin uudestaan rukouksessa ja kysyin: ”Entä Kiova? Miksi minä niin paljon olen rukoillut tämän kaupungin puolesta?” Ja rukouksen aikana näin ikkunasta taivaalle Kiovan keskustan suuntaan, kaksi pilvien linjaa, yksi rivi ja toinen, jotka lähtivät kaupungin keskustasta, pilvi oli autojen, bussien, pakettiautojen, henkilöautojen muodossa, ja tuuli puhalsi ne hyvin nopeasti etelään. Ja Jumala sanoi minulle, että tulee kaksi evakuointia Kiovassa, ihmiset pakenevat kahdesti Kiovasta. Ensimmäisen kerran silloin, kun Venäjän armeija miehittää kaupungin, se ei ole taistelu, vaan Ukrainan hallitus kutsuu heidät, ja monet pakenevat tätä miehitystä. Toinen evakuointi kerta on silloin, kun ihmiset pakenevat ydinräjähdykseltä. Ja Jumala sanoi minulle: ”Jos joku tahtoo selvitä hengissä, hänen täytyy paeta Lounaaseen”. Paeta sen tähden, että koko Itä-Ukraina tuhoutuu. Se, joka haluaa selvitä hengissä, täytyy paeta Lounaaseen, Karpaattien vuorten suuntaan, koska Jumala ei salli, että tämä Ukrainan alue tuhoutuisi.

Minä kirjoitin muistiin kaiken tämän, mitä näin taivaalla ja mitä Jumala minulle sanoi. Vielä minä näin yhden suuren pilven taivaalla Kiovan yllä, ja se vain yksinkertaisesti oli siinä kaupungin keskustan yllä; ja Jumala sanoi minulle: ”Se, joka epäilee, yksinkertaisesti vain kuolee Kiovassa”. (Matt. 24:16)

Ahdistuksen ajan keskellä antikristus tekee niin, että tulee yllätyshyökkäys Israeliin ja Jumala varoittaa Israelia, kun tämä hyökkäys tulee, niin ”silloin ne, jotka ovat Juudeassa paetkoon vuorille”. Kun antikristus hyökkää Israeliin, kaikki, jotka epäilevät, kuolevat tai joutuvat orjiksi. Ja sinä yönä Jumala sanoi minulle, että tämä uusi pilvi, joka muodostui Kiovan ylle, se kuvaa niitä, jotka jäivät. Minä rukoilin uudestaan ja kysyin: ”Herra, mitä vielä?” Ja Herra sanoi: ”Ylistä Minua siitä, mitä Minä avasin sinulle”. Ja minä aloin ylistää ja palvoa Herraa ja vielä enemmän rukoilla ja Herra puhui minulle uudestaan, mutta jotakin myönteistä, että ihmiset vastaanottaessaan (lukiessaan) tämän, mitä minä puhun, voisivat levätä hengessään.

Ja tämän Hän minulle sanoi: ”Muista, kuinka Minä sinulle puhuin, että tuhatvuotisen valtakunnan alussa Minä otan maata Venäjästä ja laajennan Ukrainan rajoja idästä? Kiova jälleenrakennetaan, mutta sen tähden, että se kutsui luokseen ihmisiä idästä, jotka suunnittelivat hyökkäystä Jerusalemiin, Minä en enää salli, että Kiova olisi Ukrainan pääkaupunki. Tuhatvuotisen valtakunnan ajaksi Minä annan uudeksi pääkaupungiksi Lvovin.

Jumala rankaisee voimakkaasti Venäjää siksi, että se hyökkäsi Israeliin! Jumala jatkoi puhetta minulle ja sanoi: ”Minä lähetän sinut, niin kuin profeetan Ukrainaan, välitä se, mitä Minä sinulle puhuin, mitään älä lisää, mitään älä ota pois, jos teet, niin kuin Minä sanoin, Minä avaan sinulle enemmän”. Ja minä aloin ylistää Häntä, istuin sängyn reunalla rukoilemassa ja muistelemassa, että juuri tässä paikassa minä rukoilin tämän rukouksen: ”Herra, näytä minulle tuleva…” juuri tässä paikassa kaikki alkoi, ja samassa paikassa myös loppui, kello oli 5:00 aamulla, Jumala puhui minulle puoliyöstä alkaen.

Tämä ei tapahdu 50 tai 100 vuoden päästä, tämä tapahtuu pian, ja jos sinä ajattelet, että tämä on satua, sinun täytyy rukoilla. Ahdistuksen ajan lopulla kovin vähän jää eläviä tälle planeetalle, muistatte Nooan? Vain 8 ihmistä pelastui. Niin vähän jää jäljelle eläviä tälle planeetalle, Jumala sanoi Jesajan kirjassa: ”Ihmisiä tulee olemaan vähemmän kuin kallisarvoista kultaa.” Ja meidän tulee tehdä vielä työtä, kun vielä ”päivä” on. Minä olen sellainen ihminen, niin kuin tekin, että mitä Jumala sanoi minulle, se minun tulee tehdä, se, mitä Hän puhui. Aiomme levittää tätä sanaa täällä Ukrainassa ja Amerikassa. Amerikka tuhoutuu. Enemmän kuin 100miljoonaa amerikkalaista kuolee. Englanti tuhoutuu myös, tämä maailma tuomitaan, Jumala on väsynyt syntiin, Jumala on vihainen, ja Hän ei salli, että Hänen luotunsa kapinoivat enää! Tottelemattomia rangaistaan! Uskoitte minua tai ette, se ei ole enää minun asiani. Minä todistan teille, minä välitän teille kaiken, mitä Jumala minulle puhui, en lisännyt mitään ja en mitään ottanut pois niistä sanoista. Minä toivon, että tämä näky on juutalais-evankelistojen käytössä ahdistuksen aikana, että he kertoisivat ihmisille ahdistuksen ajan alussa, että minne mennä, että siellä selviää hengissä. Jumala teki kaiken tämän sitä varten, että kertoa ihmisille, silloin kun ahdistus alkaa, minne mennä, että pysyy hengissä. Ja sitten monet ymmärtävät, miksi he jäivät maan päälle.

Kun Jeesus tulee Harmagedonin taistelun aikana, ne, jotka uskovat, pääsevät osallisiksi Hänen Valtakunnastaan.

Kokouksen jälkeen, jossa pastori Philip saarnasi unestaan, kun hän puhui ”Azov-Menasta”, hänen luokseen tuli henkilö ja sanoi, että hän on Menan kaupungista, Chernigovskin alueelta, ja tämä Menan kaupunki sijaitsee Valkovenäjän rajan vieressä. Mahdollisesti Herra käytti tätä samankaltaista nimeä, joka viittaa Danielin kirjaan, että Hän on laskenut nimenomaan sen osan maata, hän tarkoitti sanoessaan ”mene”, että hän on laskenut maan Asovanmerestä Valkovenäjän rajalle. (Toim.huom.)

17.2.2014

Nimimerkin "Nainen Pohjanmaalta" uni 17.2.2014

Olin ulkona peltoaukeamalla ja taivaalla alkoi näkyä valopalloja, niitten jälkeen erilaisia hahmoja esim. kilpikonnan muoto ja naamari. Unessa minua harmitti enkä viitsinyt edes kaikkea katsoa.

Unen selitykseni: Taivaalla tulee näkymään kummallisia valoilmiöitä, joita ei tarvitse pelätä. Ne on tuotettu jollakin nykyteknologialla sinne ihmisten pelottelemiseksi. Hologrammi-sana tuli myös unessa liittyen taivaan ilmiöihin.

11.2.2014

Jane Hamonin saama sanoma vuoden 2014 alussa

Kun Jane Hamon oli rukoilemassa v. 2014 alkupuolella, hän kuuli selvästi Jumalan sanovan: "Tämä vuosi 2014 on oleva kvanttihypyn vuosi."

Yleiskielessä käsite kvanttihyppy tarkoittaa jotakin suurta, äkillistä, tärkeää ja radikaalia muutosta, joka johtaa nopeasti läpimurtoon. Tämä vuosi 2014 voi todellakin olla monien merkittävien tapahtumien vuosi.

Koska Jane Hamonin sanoma on hyvin pitkä, en ole kääntänyt sitä suomeksi, vaan pyydän lukijoita lukemaan alkuperäisen sanoman englanninkielisiltä sivuiltani osoitteessa http://www.kolumbus.fi/jouko.piho/english/english.htm .

10.2.2014

Riikan uni 10.2.2014

Näin viime yönä unen, joka jäi vaivaamaan. En ole koskaan nähnyt mitään vastaavaa unta. En tiedä tarkoittaako uni mitään sen kummemmin, mutta joitakin yksityiskohtia siitä oli, mihen paremmin haluaisin perehtyä.

Uni meni näin: meitä oli jonkun omakotitalon pihassa ihmisiä. Olin minä, oli nuorehko pariskunta ja heidän 6-7 -vuotias tyttärensä, oli pari miestä, joita en muista, olivatko hekään tuttuja, sitten oli ulkomaalainen nuorehko mies, joka ei puhunut hyvin suomea.

Elettiin kesäaikaa. Siinä pihan vieressä oli metsä. Jostakin syystä me kaikki päätimme lähteä sinne metsään kävelylle. Kun olimme jonkin aikaa kävelleet, me näimme pienellä aukealla sellaisen sinisen isohkon kehikon, joka muistutti aivan isoa rengasta, mutta siinä oli 8 tai 10 kulmaa. Se olis siis kumollaan siinä maassa. Ehkä 10 metrin päässä siitä oli betonista valettu pitkä aita. Katsoimme sen toisella puolelle ja siellä makasi maassa vaikka kuinka paljon kuolleita venäläisiä, aivan kuin sodassa kaatuneita. En tiedä, mistä tiesimme heidän olevan venäläisiä, mutta tiesimme vaan. Joku meistä sanoi: "Se on Suomen ja Venäjän raja-aita." Eli siis toisella puolella oli Venäjä.

Yhtäkkiä siellä aidan takana kaksi ruumista alkoi supatella jotain keskenään, joten kauhuissamme päätimme perääntyä. Menimme sinne sinisen kehikon sisälle ja luulimme voivamme olla siellä turvassa yön yli. Sitten ne ruumit alkoivat huikkia meille kuolleella ja käheällä äänellä: "Menkää pois, menkää pois!" Otimme jalat allemme ja juoksimme pois metsästä. Kun pääsimme takaisin sen omakotitalon pihaan, se ulkomaalainen mies meidän joukosta meni vähän poissaolevaksi ja hiljaiseksi, jopa pelokkaaksi ja haahuili vaan ympäri pihaa. Muistan ajatelleeni, että mikähän mahtaa häntä vaivata.

Sitten uni muutti muotoaan. Istuin jossain tuvassa (olisiko ollut kyseessä sama talo kuin aiemmin) pöydän ääressä. Minua vastapäätä istui tuntematon nuorehko mies. Hän antoi minulle puukon ja sanoi: "Pistä Suomi-neitoa puukolla siihen kohtaan, mihin Venäjä hyökkää." Pistin itseäni vasempaan ohimoon ja väänsin puukkoa haavassa. Se ei sattunut, mutta verta tuli. Sitten en muista, kumpi meistä sen sanoi, mutta sanoi kumminkin jonkin paikkakunnan nimen, minkä piti oleman siinä kohtaa Suomen karttaa, mihin puukon iskin. Eli siis Lapissa jossain. En muista paikkakunnan nimestä kuin sen, että se alkoi H-kirjaimella ja se oli joko kaksiosainen nimi tavuviivalla tai sitten yhdyssana. En tiedä onko sellaista paikkakuntaa olemassakaan oikeasti.

Unesta jäi vaivaamaan nämä seikat: miksi venäläisiä oli kuollut, mutta ei yhtään suomalaista? Mikä oli tämän ulkomaalaistaustaisen miehen rooli ja miksi hän häkeltyi tapahtumista niin paljon enemmän kuin me muut? Mikä ihme se sininen kehikko oli? Miksi ne kuolleet venäläiset käskivät meidän häipyä? Mikä ihme se paikkakunta voisi olla?

- - - - - - -

Jouko Pihon kommentti 10.2.2014

Uni viittaa Venäjän tulevaan Suomen miehitykseen Itä- ja Pohjois-Suomen osalta. Paikkakunta voisi olla Hyrynsalmi.

10.2.2014

Anne Kilpeläisen saama sanoma 9.2.2014

Pyhä Henki puhui minulle 9. helmikuuta 2014 : "Myrskyt alkavat auringossa."

Tiedä häntä mitä kaikkea se sitten tarkalleen käytännössä tarkoittaa ja vaikuttaa. Olen ymmärtänyt maalaisjärjellä, että auringon säteily muuttuu entistä voimakkaammaksi. Uskoisin, että on siis syytä suojautua liialta auringonvalolta ja erityisesti pienet lapset on suojattava hyvin.

7.2.2014

Lea Boosin uni 7.2.2014

Katsoin eilen ohjelmaa, jossa neuvottiin, kuinka ymmärtää Jumalan puhetta. Niinpä rukoilin, että Jumala puhuisi mullekin jotain. Yöllä klo 3-4 heräsin sanaan "Poprikov". Etunimestä en ollut varma. Kirjoitin sanan ylos ja menin uudelleen nukkumaan.

Aamulla katsoin googlesta, mitä tuo sana pitäisi sisällään, ja näin sieltä, että Suomea on joskus hallinnut tai yrittänyt hallita tämän niminen henkilö.

Koska unesta herättyä minulla oli jotenkin huolestunut olo, ja kun tiedetään, että historia toistaa itseään enemmän ja vähemmän, on varmaan syytä rukoilla Suomen puolesta, ettei uusia Poprikoveja tulisi.

- - - - - - -

Wikipedia:

Nikolai Ivanovitš Bobrikov (ven. Николай Иванович Бобриков; 27. tammikuuta (J: 15. tammikuuta) 1839 Strelna17. kesäkuuta (J: 4. kesäkuuta) 1904 Helsinki) oli venäläinen kenraali ja Suomen kenraalikuvernööri vuosina 1898–1904. Hänet muistetaan päättäväisestä yhtenäistämispolitiikan ajamisesta ja hän oli yksi ensimmäisen sortokauden pääarkkitehdeista. Bobrikovin toiminta nostatti Suomessa voimakasta vastarintaa, jonka nujertamiseksi hän joutui pyytämään itselleen diktaattorin valtuudet keväällä 1903. Lopulta hän joutui aktivisti Eugen Schaumanin surmaamaksi ja lienee siten Suomen historian tunnetuin poliittisen murhan uhri.

5.2.2014.

Kanadalaisen miehen uni

USAn ja Venäjän konflikti - Olympialaiset

Näin unta joitakin vuosia sitten, jossa olin Moskovassa jonkin merkittävän tapahtuman kuten olympialaisten aikana.

Olin baarissa, jossa vasemmalla puolellani oli hyvin isokokoinen ja mahtavalta näyttävä amerikkalainen mies.

Paikalla oli myös venäläinen mies, jonkin verran pienempi, mutta myös hyvin lihaksikas tyyppi.

Yhtäkkiä amerikkalainen nousi paikaltaan, meni venäläisen luo ja löi häntä voimakkaasti vasempaan olkapäähän.

Olin ällistynyt ja huusin amerikkalaiselle: "Älä tee noin! Sinä häpäiset maasi!"

Mutta amerikkalainen löi venäläistä yhä kovemmin provosoidakseen tätä taisteluun.

Sitten molemmat alkoivat lyödä toisiaan, jonka jälkeen amerikkalainen lähti pakoon.

Lopuksi venäläinen löi kerran amerikkalaista kasvoihin ja tyrmäsi amerikkalaisen maahan.

Sanoin: "Juuri näin Amerikka tulee tuhoutumaan."

- - - - - - -

Jouko Pihon kommentti

Juuri näin tulee tapahtumaan.

Usa on ylpeä ja ylimielisen röyhkeä ajatellen olevansa maailman ainoa supervalta.

Käykin niin, että näennäisesti heikompi Venäjä lyö USAn sotilaallisesti. Jumala sallii tämän tapahtua amerikkalaisten syntien ja Jumalasta luopumisen takia.

3.2.2014

Tuula Niemisen saama sanoma 19.1.2014

"Nyt on aika, jolloin viisaat neitsyet erotellaan Herraa varten. Seurakunnat ovat täynnä aaroneita, jotka tekevät kultaisen vasikan kansalle, kun ne sitä pyytävät. Herran sana ei kelpaa seurakunnissa. Ne, jotka syövät minun sanaani, ne kestävät."

Näin sana tuli kohdalleni: Tammikuun 19. päivänä 2014 luin 2. Mooseksen kirjaa luku 32, jakeet 21 - 26, 35.

Jae 23-24 nousi silmieni eteen kuin valkokankaalla ja näin miten Aaron kiemurteli pois vastuusta Mooseksen kuulustellessa häntä sanomalla puolustuksekseen: "He sanoivat minulle: ´Tee meille jumala...´Niin minä sanoin heille että jolla on kulta, irrottakoon sen yltänsä ja he antoivat sen minulle. Ja minä heitin sen tuleen, ja siitä tuli tämä vasikka.”

Samalla sain tuon yllä mainitun tiedonsanan siitä hengestä, joka on vallannut seurakunnat ja seurakuntien johtajat. Tervettä Jumalan sanaa ei siedetä, se on heitetty yli laidan... ja siitä tuli tämä vasikka.

2.2.2014

Ashley Martinin uni helmikuussa 2014

Näin unta, että ydinase iski New Yorkiin. Näin iskun tv:n uustiskanavalla juuri vähää ennen kuin kaikki pimeni. Kaikki tuhoutui maan tasalle asti, mitä oli vaikea käsittää. En kuitenkaan pelännyt, mutta olin hyvin järkyttynyt.

24.1.2014.

Raimo Hynysen unet taloudesta

Näin vuoden 2014 alussa kahtena yönä unta taloudesta. Rukoilin josko tulisi
vielä kolmantena. Ei tullut unta, mutta myöhemmin tuli vastauksena, että
Herra näytti jo ensimmäisessä, 5.1.2014 unessa varoituksen.

Unessa olin Osuuspankin henkilöitten kanssa. Jossakin pankin rahastossa oli
epäselvyyttä millainen sen tuotto on. Tällöin joku taloutta tunteva sanoi:
''Mikäli USA:laiset joukkovelkakirjalainat alkavat vuotaa, vettyä, niin
mikään valtio ei voi välttyä luottotappioilta."

Uni tarkoittaa suoraan tulkittuna, että usea tai kaikki USA:laiset
velkakirjamuodot, velkapaperit, alkaisivat menettää arvoaan ja
uskottavuuttaan ja kaikki maailman valtiot kärsisivät luottotappioita. Näin
todennäköisesti olisi, sillä tällöin kyseessä olisi monta kertaa suurempi
ongelma kuin mitä v. 2007 alkaneet talouden ongelmat ovat olleet. Alla linkki
USA:laisiin joukkovelkakirjoihin eli bondeihin.
http://en.wikipedia.org/wiki/Bond_market

Vaikka joukkovelkakirjalainat on virallinen termi, niin sen sijasta
käytetään yleisesti nimitystä velkapaperi tai englanninkielessä bond josta
suomenkielessä bondi. Vielä erikoisempia olivat sanat 'vuotaa' ja
'kostua'. En tiedä tarkoittavatko ne mitään pörssislangissa enkä muista
niitä koskaan kuulleeni. Unessa nuo termit tarkoittivat, että jos
USA:laiset velkapaperit, bondit, menettävät arvoaan, niin kaikki valtiot
kärsivät luottotappioita. USA:laisten velkapapereitten kokonaisarvo, n.
40.000 mrd dollaria, on yli kaksi kertaa USA:n bruttokansantuotteen, 16.500 mrd dollaria/v suuruinen. Aloin tutkia enemmän USA:laisia velkapapereita ja löysin ao.
linkin josta löytyy lisätietoa.
http://www.sifma.org/research/statistics.aspx

Kohdasta US Bond Market Issuance and Outstanding löytyy taulukko, jossa on
vuosineljänneksittäin velkamarkkinoitten koko.

22.1.2014.

Pohjanmaalaisen miehen näky 22.1.2014

Näin 22.1.2014 vakavan näyn. New Yorkissa oleva Vapaudenpatsas kaatui ja halkesi.

- - - - - - -

Jouko Pihon kommentti:

Uskon, että näin tulee tulevina vuosina tapahtumaan. Vapaudenpatsas joko kaatuu ja halkeaa kirjaimellisesti tai kyse on symboliikasta, mikä tarkoittaa USAn sortumista ja jakaantumista eri osiin. Voi olla, että molemmat tulkinnat toteutuvat.

Koska kyse on Vapaudenpatsaasta, näky merkitsee myös Amerikan vapauden menettämistä, kun vieraat joukot, lähinnä kiinalaiset ja venäläiset sotilaat, miehittävät suuren osan Yhdysvalloista.

Tämä suuri onnettomuus kohtaa Amerikkaa sen syntien takia ja siksi, että monet amerikkalaiset ovat hyljänneet Jumalan ja Hänen lakinsa.

Monet profeetat ovat saaneet vuosien aikana samanlaisia sanomia. Niitä on suomenkielisillä profetiasivuillani, mutta kaikkein eniten englanninkielisellä profetiasivullani Northern Light osoitteessa http://www.kolumbus.fi/jouko.piho/english/english.htm .

17.1.2014

Jeremian uni 3.-4.12.2013 välisenä yönä

Olin rukoillut monta kuukautta, että Herra antaisi jotain uutta ajankohtaista. En ollut saanut mitään erikoista sen jälkeen kun elokuussa 2012 näin unessa venäläisten laskuvarjojoukkojen maahanlaskun Pohjois-Suomeen. Näin unta 3.-4.12.2013 välisenä yönä.

Olin hautausmaalla maahan kaivetun haudan äärellä. Ymmärsin, että isääni oltiin hautaamassa ja paljon ihmisiä on mukana, mutta mutta heitä ei näkynyt. Isäni oli syntynyt joulukuussa 1917 itsenäisessä Suomessa.

Todellisuudessa hän on jo yli 20 vuotta sitten kuollut ja unessakin ymmärsin tämän. Haudan vasemmalla puolella oli kuivaa hiekkaa ja lapiot haudan täyttämistä varten. Muita hautajaisvieraita eikä arkkua näkynyt.

Seuraavassa vaiheessa näin, että arkku oli laskettu haudan pohjalle ja koko
arkku oli peitetty erityisen kauniilla kukilla. Pääpuolessa oli kukkakimppu, jossa oli muita korkeammalla valkoisia liljoja ja se kiinnitti erityisesti huomiota. Hautajaisaika oli kevättalvea ja aurinko paistoi. Pakkasta oli 10-20 astetta ja hauta oli Lapissa. Hautausmaa oli aika uusi, avara ja kaunis mäntykankainen. Kun arkku oli haudassa, niin se tuntui erityisen kauniilta ja rakkaalta niin, että en millään halunnut peittää hautaa.

Normaalisti haluan tehdä viimeisen palveluksen vainajalle lapioimalla haudan umpeen vieraiden kanssa. Surun tunne näissä hautajaisissa oli aivan erilainen kuin omaa isää haudatessa oli ollut. Ikään kuin toivoin, ettei vainajaa tarvitsikaan haudata, joten en alkanut täyttää hautaa. Ajattelin että antaa haudankaivajan tehdä se. Unessa ajattelin, että lähden pois ja uni loppui siihen.

Seuraavana päivänä, keskiviikkona, rukoilin mitä uni mahtaisi tarkoittaa. Torstaina iltapäivällä Herra puhui, että se tarkoitti itsenäisen Suomen
hautaamista. Ymmärsin, että tässä EU-polittisessa tilanteessa on valheellista juhlia 6.12.2013 Suomen 96. itsenäisyyspäivää. Rehellisempää olisi juhlia tai surra Suomen menetetyn itsenäisyyden muistopäivää.

2.1.2014

Nimimerkin "Ystävä Hämeestä" 30.12.2013 Herralta saatu kutsu rukoukseen

Suomelle. Tämä maa edessäni, on monin tavoin herännyt, mutta se ei ole kuitenkaan tarttunut siihen jo antamaani herätykseen, sen alkuun, kaksin käsin!

Nyt on aika kohottaa jälleen huuto Herralle, Hänen puoleensa, että Hän muistaisi lupaustensa määrän teitä kohtaan. Niiden lupaustensa määrän, jotka Hän on tämän maan ja tämän kansan ylle puhunut. Jotka Hän on tämän maan seurakuntien ylle luvannut.

Nyt on aika kohottaa jälleen huuto, rukouksessa, suuri huuto! Ei vain, joku pieni huokaus, vaan suuren suuri huuto. Ääni, joka kohoaa korkealle, taivaitten taivaisiin asti. Huuto, josta Hän, Herra kuulee teidän sydämenne hädän, teidän sydämenne tuskan, teidän sydämenne kaipauksen nähdä, kuulla, kohdata elävä Jumala.

Kaipauksen nähdä Jumalan ilmestyvän tämän maan asioiden ylle, tämän maan päättäjien elämään, tämän maan koululaitokseen, kaipaukseen nähdä Jumalan avun ilmestyvän tämän maan köyhille, heidän hyvinvointiinsa, kuin muidenkin hyvinvointiin. Lapsienkin hyvinvointiin.

Kohottakaa huuto, kohottakaa rukous, kohottakaa se nöyrtyen, kumartuen, kohottakaa huuto sen herätyksen puolesta joka tälle maalle on luvattu!

Jumala haluaa kuulla, vieläkö haluatte Hänen ilmestyvän, vieläkö kaipaatte nähdä Jumalaa, Vieläkö sydämestänne taivutte, mitä ikinä Hänellä on teille varattuna? Tiedättehän, sen minkä Jumala antaa, se on hyvää, eikä siitä ole mitään pois otettavaa.

Antakaa kaiken sen mennä, mikä on sen tiellä, mitä Jumalanne tahtoo, niin seurakunnissanne kuin yksilö uskovinakin. Antakaa kaiken herätyksen tiellä olevan mennä. Huutakaa Hänen puoleensa, sydämenne pohjasta. Herätyksen tähden, vanhurskauden tähden, totuuden tähden.

Tietäkää, Hän kuulee teitä. Hän on kallistanut, ei vain korvaansa, vaan oman sydämensä kuullakseen teitä. Nyt on aika kutsua Jumalalta sitä herätystä joka luvattu on. Aamen.

Sanoma jatkui:

Israel. Minun kansani, Minun maani, he ovat vaaran paikalla. He ovat paikalla, jossa neuvottomuus hallitsee. Jossa alistuneisuus hallitsee, jossa kaikkinaiset myönnytykset hallitsevat, jotka eivät minulta ole, eivät ne Minun nimeäni kirkasta, ja silti ne on annettu. Ja siltikään ei ole saavutettu yhtään mitään.

Hekin ovat taipuneet sellaiselle ei-vanhurskaalle tielle, niin monessa asiassa, että minä tuskin enää haluan auttaa heitä, ja kuitenkin, se liitto, jonka olen tehnyt kansani kanssa, se on ikuinen liitto, ja Minä olen heitä jälleen muistava, Minä olen heitä jälleen auttava.

Tietäkää, te jotka rukoilette, rukoilkaa edelleen, anokaa armoani, anokaa laupeuttani vielä ilmestymään kansani keskuudessa.

Rukoilkaa Minua; Varjelemaan maani rajat. Varjelemaan sen, minkä Jumala on istuttanut, että se kasvua saa tuottaa, ettei se kutistuisi, mitättömäksi tulisi ja katoaisi. Vaan että se kasvu, se hedelmä, se lopputulos, joka on luvattu Sanassani, saa kukoistuksessaan tulla, saa kunniassaan tulla, saa tulla Jumalan kansalle riemuksi, ja saa myös tulla Minun omalle kansalleni riemuksi, näkyviin asti.

........................

RUKOILKAA, tämä koko sanomani teille, on, huutakaa Jumalanne puoleen, rukoilkaa, etsikää Hänen kasvojansa, älkää antako periksi, sillä tämä aika, se yrittää väsyttää teidät, tämä aika yrittää lannistaa teidät, mitätöiden sen mitä Jumala on teille luvannut. Ja kuitenkin Jumala taivaassa hallitsee kaiken. Hän hallitsee kaikessa, ja yli kaiken.

Älkää siis peljätkö, älkääkä epäilkö sitä etteikö Jumala näkisi, etteikö Jumala ymmärtäisi, missä millaisessa ajassa te elätte. Hän näkee, ja Hän ymmärtää, ja Hän auttaa teitä kun te rukoilette.

Hän vahvistaa teitä, niin että sekin työ, rukoukseenkutsu, jonka Hän on omalle kansalleen kutsuna antanut, tulee täysin suoritetuksi, myös omaisuuskansansa, juutalaisten puolesta.

Monelle heille, pelastus on nyt lähempänä kun koskaan ennen.

Niinpä anokaa, että minä heille ilmestyn, sanani kautta, Henkeni kautta, ihmisten kautta, tapahtumien kautta ja profeetallisuuden kautta. Rukoilkaa, että Sanani heille avautuisi kirkkaana ja selkeänä, totuuden niin ilmiselvästi ilmituovana, ettei siitä voi pois poiketa, vaan sen edessä voi vain ja ainoastaan nöyrtyä.

Näin Minä olen sen suunnitellut, sillä kun Minun kansani nöyrtyy, kun he huutavat Minun puoleeni, sydämestään, Minä vastaan heille, ja kunnia on Minun, mutta siunaus, ilo ja riemu on heidän, Minun omieni, kuten myös se valtava Jumalan läsnäolo, jota kaipaatte, se tulee ilmestymään teille, teille läntinen kristitty maailma, niin kuin omaisuuskansallenikin.
............................

Herätys on hyvin lähellä, se herätys, jossa Jumala ilmestyy, se ei välttämättä tule niin kuin olette odottaneet, se ei välttämättä ole sen mukaista kuin haluaisitte, mutta se on oleva voimallinen kohtaaminen elävän Jumalan kanssa.

Monille, ja monilla paikkakunnilla, monissa maissa, myös Israel mukaanlukien, jälleen kerran rukouksen kautta, heidän Jumalan edessä nöyrtyessään, antautuen, anoen. Silloin se ilmestyy, se Hänen kirkkautensa virta, se voimavirta, se joka on luvattu, joka on jo lähtenyt liikkeelle, siihen tulee liittymään paljon, paljon uutta, paljon väkevää, paljon ihmeellistä, mutta paljon myös sitä, mitä olette niin kaivanneet.
Ottakaa vastaan kun se tulee, tuo herätys.

Älkää peljätkö. Älkää peljätkö, vaikka se vyöryn lailla tulee. Kun ajattelette, ettette voi ottaa vastaan niin paljoa, sanon; älkää vastustako, vaan antautukaa.

Minun henkeni on oleva väkevä, totisesti, sanoo Herra.

Aamen.

1.1.2014

Chuck Piercen sanoma 31.12.2013

Chuck Pierce on amerikkalainen apostoli ja profeetta, joka on Global Spheresin ja Glory of Zion International Ministries -järjestöjen presidentti.

Chuck sai viimeisimmän sanoman viime vuoden viimeisenä päivänä. En lähde nyt kääntämään profetiaa, mutta laitan oheen linkin, jossa sanoman voi lukea englanniksi: See the Unlocking and Shaking in the Next Three Years .

Laitoin profetian myös omille englanninkielisille sivuilleni osoitteessa www.kolumbus.fi/jouko.piho/english/english.htm .

Sen verran voin sanoa, että sanomassa on yksi mielenkiintoinen aikaan liittyvä profetia, nimittäin, että valtakuntien sota toisia valtakuntia ja kansoja vastaan alkaa kolmantena vuonna eli 2016-17 aikoihin.

Pidän ajoitusta varsin todennäköisenä. Voi olla, että vuosien 2016-17 aikoihin syttyy Kolmas maailmansota, Googin sota eli Venäjän hyökkäys Israeliin, Venäjän hyökkäys Eurooppaan, Suomen osittainen miehitys sekä kiinalaisten ja venäläisten suorittama USAn miehitys ja amerikkalaiskaupunkien ydinpommitukset.

15.11.2013

Nimimerkin "Mies kaakosta" uni noin 10 vuotta sitten

Lueskelin iltasella noin 10 vuotta sitten lopunajan ennustuksia ja sitä kuinka Jumalan vitsaukset tulevat tekemään tuhoaan niin ihmisille ja luonnollekin. Itse kun olen aina ollut ns. luontoihminen, ennustetut profetiat tietenkin murehduttavat mieltä aika ajoin. Tuona samana yönä näin unen, jossa olin korkean mäen laella ja näin vehreän suomalaisen kuusimetsän sinitaivasta vasten. Unessa kysyin liikuttuneena Jumalalta: "Miksi haluat hävittää näin kauniin metsän?" Aamulla sitten heräsin ja olin yhä liikuttunut näkemästäni.

Aloitin sitten päivän askareet ja kokemani asia jäi mielestäni. Mutta jonkin ajan kuluttua kuulin selkeän ja pehmeän äänen, ikään kuin sisältäni annettuna: "Uudeksi teen kaiken." Tämä kuulemani lause on sittemmin ollut lohdutuksenani vuosikaudet. Tulee hävitys, mutta sen mentyä koko luonto uudistetaan. Kuitenkin vasta tässä jokin aika sitten katsottuani TV7:n ohjelma-arkistosta videon, jossa oli viitattu Johanneksen Ilmestykseen 21:5 ymmärsin, että kuulemani sanoma on suoraan Raamatun sivuilta.

14.11.2013

Riihimäkeläisen uskovan naisen uni 20.7.2013

Heräsin yöllä 20.7.2013 nähtyäni unen, jossa oli vanhanaikainen kivimuuri. Muurin päällä jä sen läpi kasvoi köynnöksiä ja niiden väri rupesi muuttumaan vihreäksi ja lehdet kasvamaan voimakkaasti. Muurin sisällä oli ihmisiä, myös yksi raamatun aopstoleista. Apostoli puhkesi julistamaan: "Se on merkki!! Muurit murtuvat, ne menevät maahan,... IHMINEN EI ENÄÄ KONTROLLOI IHMISTÄ!"

Siihen heräsin. Minulla tämä päätti ajanjakson, jolloin olin ollut puristuksessa ko asioiden alla ja tähän ne murtuivat. Vapaus koitti ja asiat jotka olivat olleet IHMISKONTROLLIN alla elämässäni, alkoivat liikahtelemaan eteenpäin. Uudestisyntynyt juutalainen ystäväni oli innoissaan unesta ja kertoi, että muurien vihertämisellä on heille syvällinen sanoma ja merkitys. Hän koki, että tämä tarkoittaa laajemmankin aikakauden päättymistä.

Joka tapauksessa veljet ja siskot: Muistakaa, että meidän vapautuksen hetki on lähellä ja ei enneta MINKÄÄN sitoa meitä uudelleen orjuuden ikeisiin. Onko maailmalla tapahtunut laajempaakin ihmiskontrollin otteen kirpoamista tai onko esimerkkejä, en tiedä. Jos jotakin koskettaa, laittakaa tietoa tulemaan...

8.11.2013

Erään uskovan uni syksyllä 2011

Eräs uskova näki syksyllä 2011 seuraavan unen. Jyrki Katainen on kantamalla kuljettamassa joulukuusta. Tulee voimakas tuulenpuuska ja kaataa Kataisen katuun. Kuorma-auto lähestyy kadulla makaavaa Kataista ja näyttää ajavan päälle. Aivan viime tipassa auto saa väistettyä ja Katainen säilyy hengissä.

6.11.2013

Rene Wallin uni 23.10.2013

Unessa olin Helsingin Pasilan Lidl:issä kassan päädyssä havainnoimassa tilannetta. Valot olivat pois päältä, hyllyt olivat lähes täysin tyhjät. Ulkona ei ajanut yksikään auto ja muuallakin oli täysin sähkötön tilanne. Oli kylmä keskikevät 2014 ja kauppa kelmi ikkunoista tulevassa luonnonvalossa. Kaupassa sisällä vain kasvisosastolla oli muutama kaali tai muu kasvis hyllyssä.

Asiakas perässäni osti puolikkaan kaalin. Hinta oli 25 euroa. Hän ojensi viimeiset rahansa eli 20-eurosen ja muutamia kolikoita maksaakseen. Lompakossa ei näkynyt yhtään ylimääräistä käteistä mutta erilaisia luottokortteja oli viitisen kappaletta. Kassa oli myös täysin ilman sähköä ja kaupassa oli hyvin vähän ihmisiä. Jonossa vuoroaan odotti viisi muuta ihmistä. Tämä oli myös ainoa kassa mikä oli auki. Muillakin ihmisillä, paitsi yhdellä, oli joko puolikas kaali tai kukkakaali käsissään mikä viittasi kotimaiseen tuotantoon. Kassaneiti sanoi tälle, joka yritti ostaa kokonaista kaalia, että vain puolikkaita sai ostaa.

29.10.2013

Jouko Pihon saama sana 29.10.2013

Heräsin yöllä 29.10.2013 ja koin voimakkaasti hengessäni sanat: "Ei väellä eikä voimalla vaan minun Hengelläni." Nämä sanathan (Sak. 4:6) Herran enkeli lausui unesta herätetylle Sakarjalle. Kyseessä oli Herran rohkaiseva sana Serubbaabelille, Juudan käskynhaltijalle, jonka tuli aloittaa Baabelin maanpakolaisuuden jälkeen uuden temppelin rakentaminen.

27.10.2013

Nimimerkin "Ystävä Hämeestä" saama kehotus ja rohkaisu uskoville

Kun minä kuolin tämän maan edestä, kun minä kuolin myös suomalaisten edestä ristinpuulla, minä vereni vuodatin maahan peittääkseni kaiken kirouksen, kaiken synnin, jotta teillä on vapaa pääsy Kristuksen kautta Jumalan, Isänne luo. Usein olette tämän sanoman kuulleet, usein olette sen ilolla vastaanottaneet.

Kuitenkin, tänä päivänä ne äänet, jotka yrittävät estää minun sanomani, minun ilosanomani kuulemista, minun omieni korviin, ovat kovia ääniä, ja ne kuuluvat kaikkein kuuluvimmin. Ne ovat niitä äänekkäimpiä ääniä. Ja niiden äänekkäiden äänten takana on henkivaltojen vallat, jotka yrittävät sumuttaa, tehdä sumuiseksi sen sanoman, joka on selkeänä annettu, myös suomalaisten sydämiä varten.

Selkeä sanoma: Jeesus Kristus kuoli meidän syntiemme edestä, ja vain hänessä, vain yksin hänessä on lunastus ja armo. Ei ole armoa hänen ulkopuolellaan, ei ole pelastusta hänen ulkopuolellaan.

Vaikka uskonnot yhdistyisivät, vaikka kuinka puhuttaisiin, kaikki saa vain tulla.

Ellei sydän ole puhtaaksi pesty ja puhtaaksi vihmottu pyhällä verelläni, ei se Jumalan edessä kestä.

Se elämä, se joka yrittää tuoda vierasta tulta alttarilleni, se ei onnistu, eikä se tuota hedelmää, eikä se tuota iankaikkista elämää.

Te minun omani, muistakaa, ette voi arvostellen toinen toistanne, ette voi arvostellen toinen toistenne työyhteyksiä, ette voi näin arvostellen käydä, ja samalla odottaa suurinta siunausta, sielujen pelastusta. Ei, vaan teidän täytyy nöyränä siunata silloinkin kun ette ymmärrä, silloinkin kun ette haluaisi edes siunata. Silloinkin kun tuntuu, että tuo on jo niin vaikeaa, se siunaaminen, että siihen ei kykene. Silloinkin siunatkaa! Siunatkaa ne asiat minulle, ja minähän olen hän jolta viisaus tulee, jolta tulee ongelmiin ratkaisut. Minulta tulee kaikki mitä tarvitaan, niin että veljien välit voivat olla hyvät, että siskot voivat kylki kyljessä palvellen, toinen toistaan tukien käydä.

Ei niin, että selän takana, että suljettujen ovien takana tuleekin toinen ääni kelloon, tuleekin toisenlaiset puheet, tulee toisenlaiset asenteet. Seurakunnissa istumme vierekkäin, mutta kotona olemme toinen toisiamme moittien. Ei se ole Jumalasta, ei se ole Jumalan siunaavasta Hengestä. Ei se ole rakkauden täyttämää elämää.

Kun herätystä rukoilette, tutkikaa ensin omaa sydäntänne, tutkikaa omat asenteenne, etsikää mikä on minulta. Ja kun sitä pyydätte mikä minulta on, kun sitä anomalla anotte, tulette näkemään siunausta. Ei vain ympärillänne, vaan myös omassa elämässänne.

Ja kun tulee se hetki, että minun Henkeni tulee lähelle, älkää estelkö, älkää ajatelko, ettei juuri nyt sovi, älkää ajatelko, että eihän näin voida tehdä. Älkää ajatelko,mitenkäs tuo toinen tuossa ajattelee, jos minä otankin uutta vastaan Jumalalta, jos minä iloitsen tai itken, jos puhun sanoja joita Jumala on henkeeni laittanut.

Älkää antako minkään estää, sillä minä haluan tänä päivänä Henkeni voivan levätä kaiken lihan yllä. Niin täällä Suomessa kuin muuallakin maailmassa. Aika on käymässä lyhyeksi, ilta lähestyy, ilta on jo pitkällä, on jo itse asiassa syvin yö.

Siksi olkaa kuuliaiset, olkaa kuuliaiset kun Henkeni lähestyy teitä, kun hän laskeutuu yllenne. Olkaa hänelle hyvin kuuliaiset.

Te, joille Jumala on suonut runsaasti maallista siunausta, katsokaa, että käytätte runsauttanne hänen tahtonsa mukaisesti. Olkoon se "kymmenyksinä", olkoon se lähetystyössä, mutta olkoon se myös köyhien hyväksi, jotka keskuudessanne ovat. Moni itkee yössä, ihmetellen, millä lapsensa pukee, ruokkii. Te joilla on, katsokaa, ettei heillä olisi sellaista surua, sellaista murhetta niin paljon. Kyllä, Sanani sanoo, että köyhät ovat aina keskuudessanne, mutta ei se siksi ole niin kirjoitettu, ettei heitä kukaan auttaisi. Paremminkin sen tähden olen sen sanonut, että sydämenne taipuisi myös heitä siunaamaan, joskus myös hyvinkin käytännöllisesti.

Pysähtykää eteeni ja kysykää, mikä on minun tahtoni kullekin asialle, ja myös talouden ja toimeentulon suhteen.

Kun te itsellenne etsitte kaikkea maallista hyvää, se usein vie teiltä voimat ja ajan, ja usein se myös vie teitä kauemmaksi Jumalasta, jos omaisuuteen sydämenne kiinnitätte. Jumala ei haluaisi, että sydämenne olisi kiinni missään tämän maailman tavarassa. Hän ei sitä haluaisi, hän joka on antanut sen kaiken hyvän teille.

Ei se ole "synti", että teillä on talot ja tavarat, ei se ole "synti", että teillä on. Kuitenkin, jos sydämmenne jää kiinni turhuuksiin, silloin se omaisuutenne tulee teille esteeksi. Niinkuin kaikki muukin mikä on ihmisen ja Jumalan välillä tulee helpolla esteeksi, ja Henkeni ei voikaan silloin virrata kauttanne, niin kuin hänen virrata tulisi.
Henkeni tulisi virtojen lailla virtaamalla virrata teissä ja kauttanne.

Katselkaa heitä, joille olen paljon uskonut, ja jotka ovat antautuneet minun kanavikseni, onko heiltä sen jälkeen puuttunut jotain? Ei, vaan olen heille lisäämällä lisännyt. Se joka sydämestään kykenee siunaamaan toisia, se myös tulee siunatuksi, tavalla taikka toisella.

Ja vielä, älkää etsikö korkeimpia istuimia, niitä istuimia, joilta kaikkein kauimmaksi näytte, kaikkein kauimmaksi kuulutte, jossa saatte korkeita arvonimiä. Älkää niin olko arvonimien perään, ne ovat vain nimityksiä tästä maailmasta, ja tälle maailmalle tärkeitä.

Minun edessäni on vain yksi, jolle kuuluu kaikki kunnia, jolle kuuluu kaikki ylistys, ja jolle kuuluu kaikki palvonta, Hän on minun Poikani Jeesus Kristus, joka kuoli edestänne. Hänelle kuuluu kaikki kunnia, hänelle kuuluu kaikki palvonta, ja hänelle kuuluu kaikki arvostus.

Ilmän häntä, Jeesusta, teillä ei ole toivon hiventä. Ilman häntä ei Jumalan rakkaus, joka Jumalan sydämeltä haluaa virrata teihin, voisi teitä milloinkaan tavoittaa. Muistakaa tämä.

Nöyrinä kulkekaa. Puhun tätä, koska haluan valmistaa kansaani siihen mitä on tulossa. Se väkevä, se siunattu, se kauan odotettu, se paljon rukoiltu voimani ilmestyminen eri paikkakunnilla, ilmestyminen, joka tulee eri tavoin tavoittamaan koko maan, se tulee kohtaamaan seurakuntianne. Se tulee kohtaamaan pastoreitanne, pappejanne, se aika, kun voimani ilmestyy, se tulee tavoittamaan ihmisiä monin tavoin, heitäkin jotka eivät kirkoissa käy.

Tietäkää, että kun voimani tulee, se tulee koskettamaan niin laajalti, niin voimalla, että ellette te ole sydäm mistänne antautuneita ja siten edessäni, jotta voin teissä vaikuttaa ja käyttää, silloin jäätte ikään kuin sivuraiteille katselemaan. Minä haluaisin, että olette sen kaiken keskellä, voimani ilmestymisen sydäm messä, minun käsinäni, minun jalkoinani, minun silminäni, ja minun suunani. Minä haluan asettaa omiini minun voimaani, mutta minun täytyy ikään kuin ohjata teitä, viedä teidät siihen, nöyryyden paikalle, pienelle paikalle, paikalle jossa voin teihin luottaa. Varjella teidät nöyryyden kautta, ristintiellä, ettette kompastu omiin suuriin saappaisiinne.

Olkaa valmiina, sillä se tie voi viedä kipuun, pilkkaan, väärinymmärrykseen ja ehkä teitä jopa kidutetaan. Tietäkää siis, että tulevat päivät haastavat omiani, mutta se haaste on hyvä, kun olette nöyrtyneet ristin alle.
Tietäkää, suuri siunaus ja suuri suunnitelma, joka on
aikojen alusta ollut, jo pian astuu täytäntöön. Vain pieni tuokio, ja sitten Henkeni lepää maanne yllä. Vain pieni tuokio, ja te tulette näkemään Jumalanne suurta kirkkautta jälleen kerran.

Aamen.

22.10.2013

Rodney Pereiran sanoma Suomelle muutamia vuosia sitten

Suomi, vaikka olet pieni, sinulla on suuri rooli lopunajan suunnitelmissani. Nostan sinut ylös mahtavalla voimalla ja käytän sinua enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Henkeni laskeutuu kansanne ylle loistavalla tavalla. Maailman kansat seuraavat sinua syvällä kunnioituksella. Liitän sinut yhteen Israelin kanssa ja sinua tullaan kutsumaan Minun kansakseni.

(Näky-lehti)

22.10.2013

Norjalaisen naisen näky Suomesta helmikuun alussa 2013.

Noin 1,5 viikkoa sitten ollessaan ylistyksessä & rukouksessa Herran edessä Suomi-kiertueensa alussa tämä norjalainen nuori nainen näki aluksi näyn, jossa oli Suomen kartta, joka muuttui ”Suomi-morsiameksi”. Tämä morsian istui alaspainettuna maassa kolhittuna, likaisissa vaatteissa. Mutta Herra alkoi puhua elämää hänen sieluunsa & henkeensä (ja hänen identiteettiinsä syvimpiin osiin) ja nosti hänet seisomaan.

Herra lähetti myös Pyhän Henkensä tuulet läpi koko tämän maan ja ne ”resuiset”, riekaleiset päällysvaatteet, mitä morsiamella oli yllään, lensivät tuulen mukana pois. Tämän jälkeen Herra puki Suomi-morsiamen kauniisiin, puhtaisiin vaatteisiin."

(Hannah Korpelan rukouskirje)

17.10.2013

Jarin näky 17.10.2013

Olin 17.10.2013 kotini olohuoneessa, kun silmieni eteen tuli yhtäkkiä näky Pohjoismaiden kartasta. Karttaa katsoessani huomasin, miten Suomesta alkoi nousta tulta. Pian koko Suomi oli Pyhän Hengen tulen vallassa. Suomesta Jumalan tuli levisi Ruotsiin, sieltä Norjaan ja Islantiin sekä viimeksi Tanskaan.

Kuulin sen jälkeen Jumalan sanovan: "Katso, ne, jotka lähtivät pohjoiseen maahan, saattavat minun Henkeni lepäämään pohjoisessa maassa." (Sakarja 6:8).

15.10.2013

Jukka Piirosen uni 14.10.2013

Näin maanantain vastaisena yönä 14.10.2013 unen jossa keskustelin presidenttiin Sauli Niinistön kanssa. Sanoin hänelle: "Venäjä hyökkää Suomeen kahdesta neljään vuoden sisällä."

Sen kuullessaan Niinistö hätkähti. Heräsin pian sen jälkeen.

13.10.2013

Maurice Sklarin näky 12.10.2013 terroristihyökkäyksestä USAn sähköverkkoa vastaan

Rukoushälytys

Herra puhui minulle illalla rukouksessa ollessani, että minun tulisi hälyttää esirukoilijat, koska Amerikan sähköjärjestelmät ovat välittömässä vaarassa. Tämä on vakavaa! Rukoilkaa ja paastotkaa, jotta tämä kauhea terroristihyökkäys sähköverkkoamme vastaan estettäisiin.

Näin näyssä, miten Amerikan itärannikko pimeni täysin eikä ollut mitään keinoa saada sähköjä takaisin. En tiedä, onko kyse EMP-hyökkäyksestä vai jostakin muusta. Minusta vaikutti tässä näyssä siltä, että itärannikon yläilmakehässä räjäytettiin ydinpommi, mikä sai koko sähköverkon pois toiminnasta.

Uskon, että Herrra näytti tämän minulle, jotta se voitaisiin estää. Meillä on Messiaan seurakuntana auktoriteetti rukoilla Yeshuan nimessä, että tämä kauhea pahuus ei tapahdu.

Tämä on todellista ja vakavaa. Rukoilkaa Herralta armoa, koska me olemme haavoittuvia ja kuin rampoja ankkoja, elleivät enkelit puutu asiaan.

Jumala, armahda meitä!

Näky oli pelottava ja hyvin ankara varoitus Herralta.

11.10.2013

Arto Lehkamon uni 11.10.2013

Näin viime yönä unta, että olin Yhdysvalloissa jossain toimistorakennuksessa rannan tuntumassa. Yhtäkkiä toimisto alkoi täristä. Jossain, ilmeisesti ei kuitenkaan aivan lähellä, oli maanjäristys. Sitten yhtäkkiä toimiston rannan puoleisista ikkunoista näkyi valtava  tsunami-aalto. Olin viidennessä kerroksessa, mutta aalto nousi peittämään viidennen kerroksen ikkunatkin. Toimiston johtaja pelkäsi ja johdatin hänet uskoon sillä hetkellä. Hän sanoi: "Jos nuo ikkunat antavat periksi, me kuolemme." Ikkunat kestivät, vesi laski ja otimme mukaamme vain välttämätöntä (otin passini) ja menimme ulos. Mutta samalla uusi aalto oli tulossa. Jouduimme hakeutumaan nopeasti korkeammalle paikalle suojaan. Uusi aalto oli kuitenkin matalampi kuin ensimmäinen. Tsunami-aaltoja oli yhteensä neljä, mutta kolme viimeisintä oli huomattavasti matalampia kuin ensimmäinen. Viimeinen aalto toi kaikkinaista rojua rannalle; näin mm. junavaunuja. Jostain syystä en pelännyt yhtään. Unessa oli paljon muitakin asioita, mutta tässä tuon esiin vain oleellisimman.

10.10.2013

Nimimerkin "Sira" näky syyskuussa 2013

Näin näyn, jonka uskon tulleen Jumalalta. Olin rukoilemassa erään evankelistan kanssa puhelimessa. Siinä tilanteessa eteeni ilmestyi Suomen kartta, ja näin, miten kirkas iso miekka ilmestyi noin Joensuun - Oulun korkeudelle ja miekka löi Suomen kahtia. Koin Hengen sanovan: ”Vielä kerran tulee Suomea kohtaama tuska ja murhe, koska Suomen kansa ei nöyrry tekemään parannusta katuen.”

Tämä pysäytti huutamaan Jumalalta armahdusta Suomen kohdalta. Jumalalla on suunnitelma Suomen kansaa koskien, mutta Suomi on niskurikansa kuten rakas Israelin kansa on ollut ja on vielä, kunnes Jumalan voima lyö maahan ylpistyneen hengen ja he huutavat armahdusta Jeshualta sekä tunnustavat Hänet Messiaaksi. Suomi kokee vielä samankaltaisen tilanteen ja kääntyy tuskan kohdatessa nöyrästi itkien ja armahdusta huutaen Jumalan puoleen.

27.9.2013

Ilmari Ruuhisalmen profetia 1980-luvulla

Suomessa ja muualla maailmassa otetaan tuulivoima käyttöön siihen aikaan, jolloin Jeesus tulee takaisin.

13.9.2013

Arto Lehkamon uni 13.9.2013

Näin unta Suomessa alkavasta herätyksestä. Unessa olin Hyvinkään helluntaiseurakunnassa ja siellä kastetilaisuudessa. Kasteelle meni viisi henkilöä. Nämä olivat juuri uskoon tulleita tavallisia ihmisiä, eivät siis seurakuntalaisten teini-ikäisiä lapsia, jotka ovat tulleet kastekysymyksen eteen. Eräskin nuorehko nainen oli niin innoissaan kastealtaassa, että hän huusi ylistystä Herralle ennen kuin hänet kastettiin. Eräs "harrikkamiehen" näköinen kookas mies oli hieman maltillisempi, mutta hänestäkin näkyi innostus.

Tapasin unessa myös toisia kristittyjä, tuttuja ja tuntemattomia. Kaikkien keskustelunaiheena oli: kuinka monta teidän seurakunnassa meni viime kastekokouksessa kasteelle. Ja lukuja vertailtiin. Kaikki olivat innostuneita. Sanoin, että näyttää herätykseltä, mutta haluan vielä nähdä miten xxxx helluntaiseurakunnassa menee; onko siellä kastetilaisuuksia? Kuuluin tähän xxxx helluntaiseurakuntaan aikoinani seitsemän vuotta ja sinä aikana siellä ei kastettu yhtäkään ihmistä! Heräsin siihen.

Haluan lisätä sen, että en ole koskaan käynyt Hyvinkään helluntaiseurakunnassa, en tunne sieltä tietääkseni ketään. Minulla ei ole myöskään tietoa, kuka heidän paimenensa on tai onko seurakunta suuri vaiko pieni. Ollakseni rehellinen, jouduin tarkistamaan netistä, että Hyvinkäällä ylipäätään on helluntaiseurakunta.

Arto Lehkamo
Kokemäki

24.8.2013

Nimimerkin "Powerwithgod" uni 24.8.2013

Tänään aamulla (la 24.8.13) n. klo 9.30 kun aloin lukea Raamattua, mieleeni muistui yöllä nähty uni.

Näin sanomalehden etusivun. Melko iso kuva lehden kannessa, jossa Vladimir
Putin tumma puku yllään, ja lehden otsikko, jonka näin/sain henkeeni oli:
"Venäjä suunnittelee hyökkäystä Israeliin."

18.8.2013

Pian 17.8.2013 lähettämänsä sanoman jälkeen nimimerkki "Sisar Kymistä" luki Verkkomediasta Keijo Korhosen 22.8.2012 julkaistun kirjoituksen, jonka alkuosa on tässä.

'Kansanvalta, itsenäisyys ja puolueettomuus kuuluvat Suomessa yhteen. Jos yksi niistä murtuu, kaksi muutakin sortuu', kirjoitti Urho Kekkonen. Toteamus sisältää vanhan presidentin koko henkisen perinnön ynnä profetian, joka pääosiltaan on jo toteutunut.

17.8.2013

Nimimerkin "Sisar Kymistä" saama sanoma

Olin ylistämässä Herraa ja kesken kaiken sain kehotuksen: Tutki Kekkosen valtakautta!
Yritin sitä tutkia ja ihmettelin mistä on kyse. Luin miten hallituksia kaatui hänen valtansa aikana ja miten suomettuminen alkoi.
Onko kenellekkään muulle tullut vastaavaa ilmoitusta?

6.8.2013

Nimimerkin "Sisar Karjalasta" 3.8.2013 saama sanoma

Herra sanoi minulle tänä aamuna:

"Tämä on viimeinen kesä! Viimeinen kesä ennen herätystä! Odota sitä! Mutta tee työtä kaikin tavoin! Ja sitten se tulee, jota Pyhä Henki ajaa jo voimalla kuin paine padottua virtaa vastaan ja se on murtuva! Ja mikään ei voi estää! Ei enää totisesti voi! Vapise paha ja pahan valtakunta, tuhosi odottaa jo niin, ettei sinusta jää juurta eikä oksaa !

31.7.2013

Nimimerkin "Pannumyssy päässä" kommentti nimimerkki “Markuksen” uneen tammikuussa 2013

Karttakirjan lehdellä toisella puolen, siltä puolen jolta niljake nuoli, voisi viitekehys (Obama ja juutalaistemppeli) huomioiden olla - Israel.

Milanon sopimus voi olla tuossa jutussa joko jokin ihan uusi sopimus, tai sitten viittaus historiaan, jos se tarkoittaa Keisarin Konstantinuksen vuonna 313 tekemää sopimusta kilpailijansa Liciniuksen kanssa. Siinä he sopivat, että kaikilla Rooman kansalaisilla on oikeus uskoa mihin haluavat ilman, että valtiovalta puuttuisi asiaan mitenkään. Sopimus lopetti kristittyjen vainot (Kristinuskosta ei vielä tuolloin tehty virallista valtiouskontoa, huom!).

Keisari konstantinus oli mitralainen – auringonpalvoja – oli oman aikansa Antikristus, sillä myöhemmin hän keksi yhdistää alkukirkon ja roomalaisen valtiouskonnon katoliseksi valtiouskonnoksi, jossa hänestä – umpipakanasta – tuli Nicean kirkolliskokouksen jälkeen virallisesti ”Kristuksen sijainen maan päällä”. Tällä tempulla keisari onnistui kertaheitolla näennäisesti ratkaisemaan kristittyjen ja valtiovallan konfliktin, kun edelliset eivät suostuneet palvomaan keisaria. Nyt tosin samat kristityt tekivät samaisesta pakana-keisarista ”paavin”. Ennen paaveja keisari oli tämä ”sijainen” eli vikapää. Nicean kirkolliskokouksessa, joka oli Konstantinuksen koolle kutsuttama, päätettiin mm. muuttaa ”ajat ja lait” kuten Ilmestyskirjassa varoitettiin eli sapatin siirto sunnuntaille ja roomalaisen kalenterin ottaminen kirkkokalenteriksi pakanallisine juhlineen.

Toinen vaihtoehto on, että kyse on Milanon sopimuksesta vuonna 1848, jolloin ns. Wienin protokollan mukaisesti sovittiin, että palautetaan vanhat rajat Italiaan, jolloin hyötyjinä oli mm. silloinen suurvalta Itävalta. Sopimus palautti valtaan mm. ruhtinaita, jotka italialaiset olivat kapinassa syösseet valtaistuimiltaan. Ruhtinaat ja suurvallat päättivät, kansalta ei kysytty.

Olisiko tulossa antikristillinen ”Molotov-Ribbentrop”, joka palauttaa ”vanhat rajat” vaikka siten, että Venäjä saa Suomen taloudellis-valtiollisesti mutta Vatikaani hengellisesti (valtikirkko-asema pois Ev.-Lut.-kirkolta mutta kirkko liittyy Rooman kirkkoon, vastaavasti ortodoksinen kirkko liittäisiin Venäjän kirkon alle)?

25.7.2013

Nimimerkin "MT" näky kesällä 2013

Sain seuraavan näyn kuluneena kesänä. Mielessäni "muistin" profetian
ikäänkuin "tapahtuneina tosiasioina". Samalla näin ja kuulin profetiasta
"yksinkertaistetun version", eräänlaisen kollaasin sen tärkeimmistä
yksityiskohdista. Myöhemmin samana yönä näin vielä unta samasta aiheesta.

Vaistosin, että elettiin lähitulevaisuutta, mahdollisesti aikaa hieman
seuraavien eduskuntavaalien jälkeen. Olin jumalanpalveluksessa lapsuuteni
kotipaikkakunnan kirkossa, ja kirkko oli aivan täynnä ihmisiä. Alttarin
ääressä messusi pappi, joka oli pukeutunut erittäin värikkäisiin kaapuihin.
Pappi huusi: "Suomi on valinnut itselleen Sodoman ja Gomorran tien, ja
iloitsee siitä. Samalla Suomi on vetänyt päälleen Sodoman ja Gomorran
kohtalon, iloiten siitäkin."

Samassa kaikki kirkossa olijat ryhtyivät villisti ulostamaan ja
parittelemaan. Kuului myös raivoisaa jyskettä ja huutamista, ja orgiat
muuttuivat jonkinlaiseksi rituaalitanssiksi, samalla kun kirkossa olijat
olivat edelleen sisäkkäin. Pappi näytti erittäin tyytyväiseltä ja tuntui
hallitsevan koko tilannetta.

Ymmärsin saamani ilmoituksen siten, että seuraavien eduskuntavaalien jälkeen
muodostettava hallitus hyväksyy homoavioliitot, ja ev.lut. kirkko ryhtyy
myötäilemään päätöstä, jopa suosittelemaan homoseksuaalisuutta. Profetia
sisälsi myös selkeän varoituksen siitä, että mikäli me emme rukouksimme
kykene tätä estämään, suomalaiset vetävät päälleen hirvittävän ja
täydellisen tuomion.

23.7.2013

Sirpan näky v. 2001 ja 2004

Katselin kuvaa joka eteeni muodostui vuonna 2001 sekä uudelleen 2004.

Suomen kartta, mutta päälle ilmestyi meri joka alkoi velloa. Oli myrskyä sekä isoja pyörteitä. Äkkiä myrskyn takaa nousi savua sekä tulenlieskoja. Katsoin sitä yltyvä tuska sydämessäni kysellen, mitä tämä tarkoittaa?

Silloin kuulin Jumalan Hengen sanovan: "Kukaan ei selviä tästä ilman Jeesuksen verta ja seisomista Kristus-kalliolla, joka vain kestää, niin vaikea on tämä aika joka tuleva on."

23.7.2013

Sirpan näky v. 2001 ja 2010

Toinen näky, oliko hengessä vai valveilla, sitä en voi sano. Vuosina 2001 ja toistui n. 2008 -2010 aikoihin. Eteeni tuli kolme paksua kivistä pylvästä niin kuin synagoogan pylväät tai Kreikassa olevia pylväitä. Ylhäällä paksu kivinen levennys. Huomioni kiinnittyi kuvassa siihen ,että pylväät olivat keskihohdalta leveyssuunnasta poikki, ja ne palat olivat siirtyneet jokainen vähän pois paikoiltaan. Ihmetellen katselin näkyä, kunnes yläpuolelle kiviseen levennykseen tuli iso kello, jossa oli roomalaiset numerot. Ensimmäisessä näyssä kello oli viittä minuuttia vailla kaksitoista. Toisen kerran kun sama näky uudelleen ilmestyi, kello näytti muutamaa minuuttia vaille kaksitoista.

16.7.2013

Nimimerkin "Veli Lounais-Suomesta" näky v. 2008

Näin Suomen kartan. Ylhäältä Iso käsi tarttuu Suomineitoa kädestä. Kartalla näkyy myös ansiomitalit, talvisodan ja EU:n myötä? En tiedä, mitä ansiomitaleja ovat. Näyssä Suomea ravistellaan kovin ja ansiomitalit putoilevat kartalta. Suomen kohdalla sen synti on noussut savuna taivaaseen asti, sen moraalittomuus on kuin löyhkä Jumalan silmisssä. Suomi, sinua ravistellaan ja kovistellaan. Kun näin näyn, tuntooni tuli, että emme joutuisi sotaan, mutta Herra sallii, että Suomea ravistellaan.

16.7.2013

Nimimerkin "Veli Lounais-Suomesta" näky v. 2006

Näky koski ja koskee Porin helluntaiseurakuntaa.

Ilmestys oli seuraavanlanen. Miespatsas käveli Itsenäisyydenkadun puolelta seurakunnan eteiseen ja jäi katselemaan sekä vilkuilemaan ympärille.

Patsaalla oli joitakin mitaleja ja EU:n lippuja ympärillä. Patsas oli puettu mustaan pukutakkiin. Patsas oli iso verrattuna ihmisen pituuteen. Kun jotkut näkivät patsaan ilmestyvän aulaan ja kävelevän kohti seurakuntasalia, alkoivat he repiä takkia patsaan yltä, jolloin patsas horjahti ja osa sen mitaleista putosi lattialle ja osa lipuista hajosi. Patsas vain horjahti ja jatkoi matkaansa kohti salia, jonka ovi oli auki. Sali repeytyi kahtia seurakunnan takaosasta aina etuosaaan asti. Patsas puhui matalalla ääneensävyllä, silti äänessä oli voimakas kaiku. "Te ette voi minulle mitään, sillä te olette avaneet minulle oven."
 
Seurakunta tosiaan hajosi kahtia, niin kuin uutisoitiin. Ne, joille kerroin vuosia sitten tästä näystä, ovat todenneet, että näky oli selkeästi Jumalasta ja näin on käynnyt.

14.7.2013

Nimimerkin "Opetuslapsi" profeetallinen kirjoitus 14.7.2013

Se, minkä Herra ilmoitti profetiassa, käy parhaillaan toteen. Evankelilais-luterilaisen kirkkoa koskeva profetia oli sellainen, missä Daavidin tähti muuttui viisisakaraiseksi tähdeksi. Kirkko alkoi "omassa" voimassaan nousemaan korkealle, mutta samalta siitä putosi pohja. Ja se hajosi. Lue, mitä sanotaan vapaamuurareista, sen 33. asteen paljastuksesta, vapaamuurarien todellisesta johtajasta.

http://www.kotipetripaavola.com/vapaamuurarit.html

Kirkon johtajissa (Arkkipiispa ?), papeissa, Suomen hallituksessa, tuomareissa, kaikkialla on vapaamuurareita. Älä ihmettele, miksi Arkkipiispa ei puolustakaan Jumalan Sanaa kirkossaan; älä ihmettele, miksi homopari lähetetään lähetyskentälle, naiset tai sukupuolen vaihtajat ovat pappeja. Kirkko on luopunut Jumalasta, Jumala ottaa siunauksensa pois Kirkosta. Jumala on vetäytynyt pois Evankelilaisluterilaiskirkosta ja näin Evankelilaisluterilainen kirkko kuihtuu siinä, missä todellisen herätyksen saavat seurakunnat kasvavat. Euroopassa kirkkoja on yöklubeina, asuntoina, hotelleina ja muina viihdykepaikkoina, sillä kansa on luovuttanut Jumalan Pyhän Huoneen maailmallisiin menoihin. Kukaan ei ole tekemässä, kuten Jeesus teki, joka kaatoi rahanvaihtajien pöydät Synagogassa. Pyhä Henki ilmoitti minulle, että nyt on ilmoitettava tämä: Tehkää parannus synneistänne, luopukaa vapaamuurariuden ikeestä, Rukoilkaa seurakunnan, Suomen ja Israelin puolesta ja ajakaa vapaamuurarit pois johtopaikoilta.

12.7.2013

Näkijättären uni 11.7.2013

11.7.2013 aamuyön tunteina näin taloutta koskevan enneunen: "harmaaksi kuihtuneella syyslaitumella virui ainakin viisi kuollutta nautaeläintä. Kaksi laihaa nautaeläintä oli sentään elossa mutta niillä ei ollut rehua eikä kelvollista juomavettä. Läheinen suuri maatalo, joka näytti saksalaiselta olkikattoiselta talolta, oli synkän autio. Ihmisiä ei liikkunut eikä kukaan tullut apuun. Onnistuin jotenkin johtamaan putkea pitkin vettä kahdelle henkiin jääneelle naudalle maakuoppaan. Ne tuntuivat apaattisilta eivätkä reagoineet vaan seisoivat lamaantuneina." Eurooppaan on parin laihan talousvuoden jälkeen tulossa kenties suuri romahdus, joka aiheuttaa viiden jäsenmaan taloudellisen "kuolintilan" ja kukaan ei tule apuun. Kaksi vielä viruu nälissään. Suomi auttaa vielä kahta eloonjäänyttä..." Kun heräsin, oli todella kipeä olo fyysisesti ja henkisesti. Egyptin muinaiset vitsaukset tulevat iskemään Eurooppaan...

8.7.2013

Inkerin uni 6.7.2013

Unessa seisoin kerrostaloasunnossani ikkunan lähellä ja kuin tyhjästä oli taivaalle ilmestynyt lentokoneita. Lähellä taloa aivan matalalla lensi kolme mustaa sotilaskonetta. Ihmettelin, kuinka ne pysyvät ilmassa niin alhaalla lentäessään. Vauhti ei ollut kova. Koneiden kärjen tuntumassa nokan ympäri oli paksu kaulus, kärki oli sen sisällä ja siinä mahdollisesti lyhyt piikki. Niiden lento oli paremminkin tutkivaa kuin hyökkäävää, mutta kanta tuli selväksi. Muita, erilaisia koneita näkyi kauempana niiden takana ilmeisesti reservissä ja ainakin yhdellä niistä oli pommivalmius.

Netistä löysin tämän lentokoneen, joka lähinnä muistutti näkemääni, mutta ei nokan osalta.
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Russian_Air_Force_Let_L-410_Petrov.jpg
En tunne lentokoneita, enkä jaksanut hakea kaikkia, kun niitä on niin paljon. Ehkä joku tuntee asiaa paremmin.

5.7.2013

Jarmon näky muutamia vuosia sitten

Olen saanut Jarin kanssa tismalleen saman näyn jo vuosia sitten, vain saamani sanoma oli hieman erilainen.

Näkyyn liittyvä sanoma on Suomen herätys, "Pohjolan Valo", joka tekee ristin muodon päätyen lopulta sinne Jerusalemiin.

-jarmo-

4.7.2013

Jarin näky 1.7.2013

Näin 1.7.2013 näyn, jossa iso risti ulottui Suomesta Israeliin niin, että ristin toinen pää osui juuri Jerusalemin kohdalle. Ristiä pitkin kulki ihmisiä raamatut kainalossa kohti Israelia. Koin, että suomalaisten tehtävänä on juutalaisten evankelointi ja voittaminen Kristukselle.

3.7.2013

Nimimerkki "Markuksen" uni tammikuussa 2013

Olen nähnyt erään mieleenpainuvan unen tammikuussa 2013, jonka myös kirjoitin ylös. Ajattelin jakaa sitä muille eteenpäin koeteltavaksi.

Minulle tuli tämä uni tammikuussa 2013.

Näin Yhdysvaltojen presidentti Barack Obaman, ja hän oli vastuussa ihmisten siruttamisesta ympäri maailmaa.

Ja minä näin miesjoukon. He olivat pukeutuneet mustiin ja oli hämärää. Huone, jossa he olivat, oli himmeästi valaistu. Miesten henkilöllisyydet salattiin minulta, mutta ymmärsin heidän olevan johtajia tai ainakin merkittävässä asemassa poliittisesti. En laskenut montako heitä oli, mutta arviolta heitä saattoi olla kaksitoista.

Eräs edellä mainituista miehistä näytettiin minulle selkeämmin; muut olivat ikään kuin taustalla. Tämä mies istui pöydän ääressä ja hänellä oli saastainen kieli; se oli musta. Hän nuoli himokkaasti käsissään olevaa karttakirjaa, joka oli avattu keskeltä. Karttakirja nostettiin silmieni eteen avattuna samasta kohdasta kuin sitä oli nuoltu, mutta samalla siitä kääntyi esiin edellinen sivu. Sivu oli kastunut läpi nuolemisesta ja näin Suomineidon saastuneena nuolemisesta; sen läpi meni ruskea raita etelästä pohjoiseen.

Katsellessani tätä, ymmärsin miesten tekevän Milanon sopimusta. Mies, jolla oli saastainen kieli, oli jonkinlainen merkittävässä asemassa oleva poliittinen tai uskonnollinen neuvonantaja. Ymmärsin karttakirjan käsittelyn muistuttavan Molotovin-Ribbentropin salaista etupiirijakoa.

Vielä minä näin Barack Obaman juutalaisten temppelissä julistamassa rauhan ja pelästyin.

Sitten heräsin.

1.7.2013

Nimimerkin "Ystävä Hämeestä" Jumalalta rukouksessa saatua sanomaa

Rukouksessa sain ensin kuvan, jossa oli valtavan suuri vanha, sellainen myllyn-vesiratas, joka hitaasti vielä nosti vettä, se oli täysin läpi vettynyt, sen leveät laudat olivat läpmärät ja painavat, lautojen värikin oli jo vuosien myötä avain mustunut. Rattaat hädin tuskin jaksoivat liikkua, niiden koko koneisto oli väsynyt, se juuri ja juuri liikui vielä.

Vesiratashan toimiessaan, pyörii ripeästi, ja tekee työnsä hyvin, jauhaen jyvistä sopivia, peräti jauhoksikin asti, joista voidaan sitten tehdä leipää.

Näkemäni ratas oli aikansa työt jo miltei tehnyt, se pysähtyisi millä hetkellä hyvänsä lopullisesti.

Jotenkin mieleen tuli ajatus, tämä on suomen joidenkin kirkkojen ja seurakuntien jne tila, ne eivät enää kykene nostamaan elävää vettä tehokkaasti, tehden leipään tarvittavaa jauhoa jne.

Silmiini tuli siinä myös kuva uudesta rataasta, uusista keveämmistä laudoista tehty, uusi ratas joka toimi kepeästi, nostaen iloisesti sitä virtaavaa vettä, jonka avulla jyvistä saadaan leipää jne. Vain uuden kautta, mylly saadaan taas toimivaksi, ja tekemään sitä, mihin se on tarkoitettu, jauhamaan jyvistä leipää nälkäisille..
..................

Tämän jälkeen näky jatkui sanomana:

Minun Isän sydämmeni itkee, minun kansani tähden, sillä niin monet heistä tyytyvät niin kovin vähään, tyytyvät siihen totuttuun, siihen miltei kuolleeseen uskonnollisuuteen. Uskonnollisuuteen, joka ei ruoki, eikä pelasta, se vain hitaasti liikkuen, pyörittäen koneistoa, saa liikutettua rattaita juuri sen verran, että juuri voi sanoa, että se nyt vielä pyörii.

Minun tahtoni taas olisi, että Minun kansani niin haluaisi, ja halajaisi uutta, että he päättäväisesti siirtäisivät sen vanhan syrjään, sen, mikä ei enää toimi, niinkuin sen toimia tulee.

Kunpa omani ottaisivat käyttöönsä, Minulta saadulla viisaudella rakennetun uuden koneiston, uuden pyörän, rattaat, jotka nostaisivat vettä iloisesti, suurella innolla, ja suurella riemulla, suurella voimalla joka tulee rattaiden keveydestä, niiden toimintakykyisyydestä. Nostaen elävää vettä, päivästä toiseen, hetkestä toiseen. Sen veden voimasta sitten, voidaan tuottaa sitä leipää, joka on maistuvaista, tuoretta, hyvin kohonnutta leipää, josta kaikki sanovat, tämä on hyvää!
Niin, tämä olisi Minun tahtoni.

Kun nyt ei myllyt pyöri, niinkuin myllyjen tulisi pyöriä, pyörät ovat väsyneitä ja läpivettyneitä, ollen käytössä jollakinlailla, juuri ja juuri pyörien. Ei se ketään viehetä, eikä ketään luokseen kutsu, ei se vedä, vaan ihmiset sitä katsellessaan odottavat; mitähän tuostakin tulee, tuleeko mitään, vai pysähtyykö?

On uudistumisen aika, on Jumalaan katsomisen aika. On Jumalan Pyhän Hengen etsimisen aika.
On aika, jolloin tulee kääntyä Hänen puoleensa, joka voi kaiken tehdä uudeksi Sanansa lupausten mukaan.

On aika vanhurskaudelle, on aika pyhyydelle, on aika irroittaa, ja antaa mennä kaiken sen mikä ei toimi.

Irroittakaa kätenne siitä mikä on toimimatonta.

On aika asettaa paikoilleen se uusi, se mikä toimii, ja se minkä Minä siunaan, ja josta käsin Minä siunaan. Ja, josta käsin, siunaus tuottaa taas elämää.

Sillä Minun kansani, ellette te muutu, ellette te uudistu, ellette te Henkeni voimalla täyty, niin monet asiat jäävät toteutumatta, niin monet asiat jäävät tekemättä.

Minun tahtoni on, että monet vielä löytäisivät Poikani Jeesuksen, tahtoni on, että monet saisivat vielä kokea pelastumisen riemun, uudestisyntymän Minussa.

Minä tarvitsen jokaista kättä, jokaista jalkaa, jokaista sydäntä, jokaista omaani. Minä tarvitsen sen myllyn ketteryyden, sen tuoreuden ja sen voiman käyttööni, että ne, jotka ovat hukkumassa, voivat pelastua. Heitä, joita tämä maailma pyörittää omissa pyörityksissään niin, että he hädin tuskin ehtivät edes ajatusta uhrata sille, onko Jumala olemassa?

Minä tahdon uudistaa kansani, pukea heidät voimaan.


Kuulkaa, ja suostukaa siihen prosessiin, jossa se tapahtuu, sillä, ellei vanhaa laiteta pois, ei uusi voi sijaan tulla. Jos kouristuksen omaisesti riiputte kiinni vanhassa, uusi ei voi tilalle tulla. Jos taas, luovutatte jälleen kaiken Minulle, voin käyttää sen kaiken, mikä vielä hyödyllistä on, ja voin käyttää sitä hyvää, jota olen omiini asettanut, itsekuhunkin teistä.

Minä en tee sillä vanhuuttaan vettyneellä ja viruttuneella mitään, sillä kaikella, jonka tämä maailma on kuin loppuun kuluttanut, jonka Vihollinen on jo niin palasiksi laittanut. Antakaa se pois, antakaa se Minulle.

Ja antakaa Minun laittaa tilalle uutta, ja sitten Henkeni kautta, voimassani, nouskaa uudessa rohkeudessa, uudessa uskossa etsimään Jumalanne kasvoja.

Hän on kallistanut päänsä, Hän on kallistanut korvansa, Hän on kallistanut sydämensä, että Hän teitä kohtaisi, että Hän teidät uuteen pukisi.

23.6.2013

Leo Meller puhui 23.10.2012 Jyväskylässä Suomen tulevista rajoista, kun Venäjä miehittää Itä- ja Pohjois-Suomen. Tässä linkki.

http://patmos.studio24.fi/media/profeetalliset_kartat_suomen_kohtaloista_1_3/1709

Meller sanoi ohjelmassa, että on erilaista tietoa siitä, miten kartta on syntynyt. Tässä on oikeaa tietoa. Olin jo jonkin aikaa kerännyt Suomea koskevia profetioita ja tehnyt niistä myös yhteenvedon. Tällöin profetioihin kriittisesti ja pilkallisestikin suhtautuva Niilo Paasivirta teki yhteenvetoni pohjalta tunnetun kartan, jota Mellerkin käyttää kokouksissaan. Löysin kartan Paasivirran omilta sivuilta ja lainasin sen sivuilleni.  Laitoin kartan saatteeksi seuraavan tekstin: 

Niilo Paasivirran kartta, joka on tehty Venäjä-profetioiden yhteenvetoni pohjalta. Laitettu tänne 16.1.2008.

Kartan synnyssä ei siis ole mitään epäselvää. Vaikka kartan piirtäjä onkin ei-uskovainen, laitoin kartan Profetioita-sivuilleni, koska kartta oli kuitenkin piirretty tarkasti profetioiden mukaan. Laitan oheen vielä kuvan kartasta.

15.6.2013

”Pauliinan” vastaus, miksi Venäjän hyökkäystä ei tullut 13.6.2013

Lähetin 15.6.2013 nimimerkki ”Pauliinalle” seuraavan kysymyksen:

Profetoit tammikuussa 2013, että venäläiset hyökkäävät Suomeen 13.6.2013. Minä laitoin sanomasi omille sivuilleni ja eri foorumeille. Laitoin loppuun oman kommenttini, että minulla ei ole tietoa eikä varmuutta siitä tapahtuuko juuri 13.6.2013 venäläisten hyökkäystä, mutta että uskon kyllä siihen, että jossain vaiheessa näin käy.

Nyt on käynyt ilmi, että 13.6.2013 ei tullut venäläisten hyökkäystä.

Mitä sanot tähän, Pauliina? Miksi profetiasi ei toteutunut?

Pauliina vastasi 15.6.2013 seuraavalla viestillä.

Luojalle kiitos, että näin ei tapahtunut. Itse koen, että rukous on kantanut. Kuten Joonalle kävi Niinivessä. Kansa otti sanoman vastaan ja Herra pyörsi uhkauksensa. Tiedän olleen paljon rukoilijoita, jotka ovat Suomen rajoille rukoilleet enkelivartiota ja Pyhän Hengen tulimuuria.

Joona 3 sanoo näin:
1. Joonalle tuli toistamiseen tämä Herran sana:
2. "Nouse ja mene Niiniveen, siihen suureen kaupunkiin, ja saarnaa sille se saarna, minkä minä sinulle puhun".
3. Niin Joona nousi ja meni Niiniveen Herran sanan mukaan. Ja Niinive oli suuri kaupunki Jumalan edessä: kolme päivänmatkaa.
4. Ja Joona käveli kaupungissa aluksi yhden päivänmatkan ja saarnasi sanoen: "Vielä neljäkymmentä päivää, ja Niinive hävitetään".
5. Niin Niiniven miehet uskoivat Jumalaan, kuuluttivat paaston ja pukeutuivat säkkeihin, niin suuret kuin pienet.
6. Ja kun tieto tästä tuli Niiniven kuninkaalle, nousi hän valtaistuimeltaan, riisui yltään vaippansa, verhoutui säkkiin ja istui tuhkaan.
7. Ja hän huudatti Niinivessä: "Kuninkaan ja hänen ylimystensä määräys kuuluu: Älkööt ihmiset älköötkä eläimet - raavaat ja lampaat - maistako mitään, käykö laitumella tai vettä juoko.
8. Verhoutukoot ihmiset ja eläimet säkkeihin, huutakoot väkevästi Jumalaa ja kääntykööt itsekukin pois pahalta tieltänsä sekä väkivallasta, mikä heidän käsiänsä tahraa.
9. Ehkäpä Jumala jälleen katuu ja kääntyy vihansa hehkusta, niin ettemme huku."
10. Kun Jumala näki heidän tekonsa, että he kääntyivät pois pahalta tieltänsä, niin Jumala katui sitä pahaa, minkä hän oli sanonut tekevänsä heille, eikä tehnyt sitä.

Olen huomannut Suomen kansassa muutoksia. Nimenomaan myös ei-uskovissa. Tämä sukupuolineutraali avioliittolaki ja lähetystyöhön siunattu homopari on saanut aivan tavalliset Matti ja Maija Meikäläiset vastustamaan tällaista synnin siunaamista. Eikö tässä jo näy, kuinka Isä voimallisesti on kohdannut monia ihmisiä? Vielä presidentin vaalien aikaan kansan mieli oli toinen. Silloin kaikki kynnelle kykenevät puolustivat homoehdokasta ja sain lokaa niskaani, kun puhuin heille, kuinka Jumalalle se on kauhistus. Mutta nyt on toisin. Uskon todella, että rukous on kantanut. Sillä Herra monesti puhui minulle talvella ja keväällä, juuri tämän Joonan kirjan kautta.

En häpeä, että olen toimittanut kyseisen sanan, sillä koen edelleen, että se piti puhua. Minä vain kiitän ja ylistän Herraa Jumalaa, Israelin Pyhää siitä, että Suomi on vielä Suomi.

- - - - - - -

Jouko Pihon kommentti 15.6.2013

Tässä tilanteessa on kaksi mahdollisuutta: joko ”Pauliinan” sanoma oli alunperinkin väärä tai sitten kävi niin kuten Joonan aikaisessa Niinivessä, että Jumala peruutti 13.6.2013 päivälle ajatellun Venäjän hyökkäyksen Suomessa tapahtuneiden monien rukousten ja mielenmuutosten takia.

En tiedä miten on, mutta olen enemmän jälkimmäisen vaihtoehdon kannalla, eli että Jumala muutti aikataulua lukuisten esirukousten takia.

Sanottakoon tässä vielä selvyyden vuoksi se, että olen yhä sitä mieltä, että jossain vaiheessa Jumalan tuomio kohtaa Suomea sen syntien takia, ja silloin rangaistusruoskana on Venäjä. Kyse on vain aikataulusta, milloin se tapahtuu. Se tapahtuu silloin kun on Jumalan aika.

9.6.2013

Katariinan enkeli-ilmestykset pääsiäisviikolla 2005

Pääsiäisviikolla 2005 eräänä iltana keskiviikkona tai torstaina olin laittamassa lapsiani nukkumaan. Tyttäreni Katariina oli tuolloin 12-vuotias. Istuin hänen sänkynsä reunalla ja odotin että Katariina menisi vuoteeseensa peiton alle lukeakseni hänelle iltarukoksen. Katariina alkoikin yhtäkkiä itkeä ja sanoi: ”Äiti, minä en jaksaisi enää valvoa." Sanoin: ”Ei sun tarvitsekaan, mene nyt vaan nukkumaan, niin luetaan iltarukous, niin sitten voit nukkua." Katariina vastasi: ”Ei kun minä en jaksaisi enää yöllä herätä. Kun se aina herättää minut yöllä." Hämmästyin ja kysyin: ”Mitä tarkoitat? Kuka sinut herättää?” Katariina vastasi: ”En minä tiedä kuka se on, mutta se tullee aina minun huoneeseen ja herättää minut." Olin entistä hämmästyneempi ja kysyin: ”Kuka sinut herättää?” ”En minä tiedä. Se on sellainen kirkas ja leijuu ilmassa. Ja se tullee ensin minun huoneen ovesta ja hymmyilee ja kahtoo minua silmiin iloisena ja puhhuu jottain, ja kahtoo minua vaan minä en kuule mitä se sannoo. Se pysähtyy tuohon minun kaapin oven etteen ja häviää. Ja sitten minä nukahan. Ja tunnin kuluttua se tullee uudelleen ja tullee lähemmäks minua, mutta ei ennää hymmyile vaan puhhuu jottain kun sen suu liikkuu, vaan minä en kuule. Se vaan kahtoo minua vakavana, perääntyy ja häviää. Ja taas tunnin kuluttua se tullee ja kahtoo minua, mutta totisena, suoraan silmiin, eikä ennää puhu mittään. Se tullee ihan minun sängyn viereen seisomaan ja kahtoo minua. Sitten se häviää.”

Kyselin tarkemmin, minkä näköinen tuo ”herättäjä” oli ja mistä hän tietää tuon ajan niin tarkkaan. Katariina kertoi, että hän katsoo kellosta kun herää (hänellä oli digitaalinen kello, josta näkyi valonumerot minuutin tarkkuudella) ja kellon ajat olivat 1:58, 2:58 ja 3:58. Katariina kuvaili minulle tuon olennon ulkonäön tarkkaan: Leijui n. 50 cm korkeudella maasta, pitkä valkea puku, kirkkaan valkoiset hiukset, jotka olivat melkein vyötärölle, valoa säteilevä olento, kultainen vyö puvussa, toisessa kädessä paperirulla ja toisessa kädessä kilpi. Kolmannella kerralla tullessaan tuo olento oli avannut paperirullan ja näyttänyt Katariinalle siinä olevan kuvion, oli ollut jonkinlaisia kirjaimia siinä.

Kyselin vielä tarkemmin ja ihmettelin, miksi Katariina kertoi tuosta tapahtumasta, että se ”olento tulee, sanoo tai katsoo” (siis kestopreesensissä), Katariina sanoi, että "se on tullut tällä viikolla joka yö", (eli siis kolmena yönä peräkkäin), mutta nyt hän ei enää jaksaisi valvoa vaan haluaisi nukkua. Minua itseäni itketti ja ahdisti tuo tyttäreni kertomus, pelästyin sitä, että mitä hänelle ehkä tapahtuu. Mutta sanoin Katariinalle, että rukoillaan Jeesusta, Hän varmasti antaa sinulle hyvän yöunen. Rukoilimme siis ja Katariina sai nukkua, eikä enkeliä enää ole näkynyt. Seuraavana päivänä Katariina piirsi kuvan paperirullassa olleesta kuviosta, mutta valitettavasti tuo piirros on aikojen kuluessa hävinnyt, enkä enää muista mitä kirjaimia siinä oli.

Mielenkiintoista mielestäni oli tuo aika: kolmena yönä peräkkäin kolme kertaa ja aina minuutin tarkkuudella ja hetkeä ennen kuin kello on tasan.

30.5.2013

Nimimerkin J.S. saama sanoma 30.5.2013

Jumala on noussut ylös valtaistuimeltaan ja on kohottanut paimensauvansa kohden Suomea ja Eurooppaa.

On suurta Jumalan armoa, että vielä tulisi kuritusta, koska kurituksen jälkeen tulee armahdusta.

Suomen kansa on loitonnut kauaksi Jumalasta, ja hallitusmiehet ja papit ovat tehneet suuria syntejä ja polkeneet Jumalan sanan.

Jumalalla on varattuna Suomen kansalle kuritusta. Se on kova, se kuritus ja rangaistus tulee painamaan Suomen kansan polvilleen. Kurituskin on rakkautta Suomen maata kohtaan, koska vain sen kautta, ihmiset voivat herätä näkemään, että on Jumala taivaassa. Toiset paatuvat lopullisesti näiden tuomioiden tullessa.

Kuitenkin samaan aikaan tuomion ja rangaistuksen kanssa tulee mahdollisuus kääntyä vielä Jumalan puoleen, tulee vielä mahdollisuus ottaa vastaan Jeesus Kristus, koska muuta pelastusta ei ole kuin Jeesuksen veri. Kukaan, joka pilkkaa Jeesuksen verta, ei voi pelastua, koska silloin ei ole mitään uhria, joka sovittaisi syntisi, joudut ne itse sitten kantamaan. Eikö olisi paras jo nyt kun luet tätä, huutaa Herran puoleen! Armahda minua syntistä!

Voi sinua Suomi, sinä tuhlaajapoika ja tyttö, tee parannus ja käänny luokseni!.

Copyright © 2013-2014 Jouko Piho
 
 
Suomen miehityskartta
Nimimerkin "Power with God" uninäky 26.2.2014. Viro ja Latvia ovat yhdistyneet. Venäjä on liittänyt Liettuan ja Valko-Venäjän itseensä.