Profetioita 4

Profetioita 4

Rabbi Amram Vaknin ja hänen takanaan Gil Nachman. Liittyy 28.8.2015 julkaistuun sanomaan.

Jatkan tässä osiossa Profetioita 4 profetioiden, unien, näkyjen ja profeetallisten sanomien julkaisemista.

Aloin kerätä profetioita yhteen paikkaan eli kotisivuilleni syksyllä 2007. Kevääseen 2013 mennessä sanomia on kertynyt yhteensä 974, jotka ovat edelleen luettavissa vanhojen sivujeni osoitteessa http://www.kolumbus.fi/jouko.piho osioissa Profetioita, Profetioita 2 ja Profetioita 3.

Tässä Profetioita 4 -osiossa on tällä hetkellä sanomia 522.

Tai piti olla. Nyt on käynyt ilmi, että huomattava osa sanomista on häipynyt taivaan avaruuksiin, koska tämä ketju on ollut liian pitkä.

Aloitin sen tähden uuden ketjun Profetioita 5.

___________________________________________________________________________________

5.10.2015

Jarno Piipposen saama sanoma Suomen uskoville

Olen aikani kuunnellut keskustelua liittyen turvapaikanhakijoihin, heidän motiiveihinsa, pelkoon terrorismista jne. Jopa uskovat levittävät pelkoa julkaisuillaan kansamme keskuudessa. Huoli voi olla ihan oikea, en sitä kiellä, mutta oletko ajatellut tehdä asialle jotakin muutakin kuin huutaa mm. somessa?

Tässä on se sanoma:

Suomi on kaaoksessa, jos seurakunta ei nyt nouse. Pahimmatkin pelot voivat toteutua, jos nyt jatketaan piiloistamme huutelua ja hallitukselle yms. ohjeitten latelua. Jos et ole tämän maan hallituksessa, ei sinun huutosi auta mitään.

Mikä lääkkeeksi ja mitä minä voin tehdä?

Lääke on evankeliumi Jeesuksesta Kristuksesta.  Ja SINÄ, Kristuksen morsian, seurakunta, voit osoittaa Isän Jumalan rakkautta näille ihmisille. Sinä kykenet rakastamaan, jos olet uudestisyntynyt Jumalan lapsi. Pyhä Henki asuu sinussa, Kristus sinussa on kirkkauden toivo.

Rukoile sairaiden puolesta ja näet kuinka he tulevat terveiksi, siunaa heitä pitäen kädestä ja pyydä, että Pyhä Henki koskettaa heitä, saat kuulla heidän todistuksensa välittömästi. Älä kiistele siitä, kenen Jumala on oikea, vaan anna Jumalan näyttää näiden tekojen kautta, että Hän se on. 

Pahinkin ihminen sulaa täydellisen rakkauden koskettaessa, ja sinä kannat tuota rakkautta aina mukanasi. Jaa sitä.

Näin he löytävät Jeesuksen ja pelastuvat.

Profetiat Suomen herätyksestä ja siitä, että suuri Jumalan liikehdintä koskien koko Eurooppaa lähtee Suomesta, on nyt käsillämme. Seurakunta, sinä, ole rohkea, nouse nyt ja loista kirkkaana.  

4.10.2015

Nimimerkin "Antakaa te heille syödä" 4.10.2015 saama sanoma

Heräsin lauantain ja sunnuntain välisenä yönä voimakkaisiin sanoihin "Antakaa te heille syödä". Ymmärsin, että sana oli Suomen uskoville pakolaisista, joita tulee sinne. Sana oli ikään kuin kaksitahoinen: pakolaisia tulisi kutsua seurakuntiin, joissa heille kerrotaan evankeliumin pelastuksesta ja sovituksesta Jeesuksen ristinkuoleman kautta, ja heille tulisi osoittaa rakkautta ruokkimalla ja esim. valmistamalla ruokaa yhdessä heidän kanssaan.

2.10.2015

Nimimerkin "Nainen Pohjanmaalta" uni syyskuun lopussa 2015

Seisoin ikkunan äärellä kotona ja katselin peltojen halki pimeään metsään päin. Oli ilta tai yö, ainakin oli kovin pimeää. Ilman mitään varoitusta keskellä metsää tapahtui iso räjähdys. Se oli valtava, syttyi iso tulipalo. Otin puhelimen käteeni ja yritin soittaa apua paikalle. Puhuin erään henkilön kanssa, mutta yhteys oli huono. Yhden sanan kuitenkin kuulin selvästi: Kaliningrad. Sanoin unessa kovalla äänellä hämmästyneenä: ”Mitä? Kaliningrad?” Siihen uneni loppui ja heräsin.

24.9.2015

Uskovan naisen 24.9.2015 saama sanoma

Kun Pyhä Henki puhuu kansalleen, Hän puhuu tavalla ja Hän puhuu toisella. Hän joskus puhuu käytännön asioiden kautta, Hän myös puhuu Hengellään.

Te, Hengen ihmiset, jotka olette kuulleet Jumalan äänen, kun te nöyrrytte rukoukseen, kun te käytte Jumalanne eteen, olkaa valmiit vastaanottamaan Herralta ohjeita, joiden kautta saatte viedä juuri sitä sanomaa, jonka Jumala sydämillenne laskee.

Älkää pelätkö ihmisiä, älkää arastelko vihollisen työtä, älkää pelätkö sitä mitä teille voi aiheutua, sitä että tuotte sanan juuri niin kuin Jumala sen sydämellenne laskee.

On monien asioiden korjaamisen aika, on monien asioiden ennallistamisen aika, on monien asioiden muuttamisen aika.

Älkää pitäytykö vain tavoissa, vaan pitäytykää Hengessä. 

Älkää etsikö kiitosta ihmisiltä, vaan etsikää kiitosta Jumalalta.

Te jotka olette yllenne ottaneet saarnaajain viitat, opettajain viitat, hengellisen johtajuuden viitat, missä asemassa ikinä olettekin, olkaa kuuliaiset Jumalalle, olkaa nöyrät Hänen Henkensä edessä, ja totelkaa mitä ikinä Herra teille tehtäväksi antaa. Aika on lyhyt, ja Jumala haluaa käyttää teistä jokaista. Hän haluaa kansansa nyt aivan erityisesti terävöittää kuulemaan ääntään.  Niinpä avatkaa henkenne, hengen korvanne kuulla ja hengen silmänne nähdä. Avatkaa hengen yhteys Elävään Jumalaan omalta puoleltanne.

Tiedätte, että se käy Sanan ja rukouksen tien kautta, ei jonkun mystiikan ja merkkien etsimisen kautta, eikä pelkän hiljaisuudenkaan kautta, vaan Sanaansa tutkien hengessä. Siten te kuulette Jumalanne äänen.

Hän haluaa tulla lähelle kansaansa, koska on aika, jolloin te tulette tarvitsemaan tuon yhteyden, jossa teidän korvanne ovat avoinna, teidän sydämenne on avoin, ja tahtonnekin on nöyrtynyt Hänen edessään, niin että voitte ottaa vastaan sen mitä Hän teille puhuu, mitä Hän teille antaa.

Terävöittäkää, täsmentäkää siis askeleenne poluillaan,  varmistakaa eteenpäin menonne, kulkunne Jumalanne kanssa ja Hän on antava teille täsmällistä ja selkeää johdatusta ylhäältä, ja neuvoa Sanansakin kautta, sillä se mikä on ylhäältä tullutta, se on Jumalan totuus vielä tänäkin päivänä,  ja kun Hän teille Sanallaan puhuu, voitte täysin luottaa, että siinä on totuus. Aamen.

23.9.2015

Tuuli Rintasen 23.9.2015 saama sanoma

Kevät on tullut. Minun saaveissani on vettä, aittani ovat täynnä jyviä. Minun on kaikki.

Autiot talot täyttyvät asukkaista. Jokainen joka pyytää almua, saa sen. Minun varastoni on täynnä; Elämä virtaa sen aukoista.
 
Katsokaa, mihin astutte Suomen kansa. Missä on valhe, siellä on suuri erehdys. Missä on nälkä, siellä on rikkaus.

Pukekaa päällenne uudet vaatteet; Saatte ne Minun Sanastani.

Vielä vähän aikaa ja on talvi. Lumisohjo täyttää tiet. Onko silloin aika tuoda varpuja sisälle?

Sen tähden, Minä sanon Suomen kansalle: Pitäkää pientä melua itsestänne, ettei talvi yllätä.

Halleluja.

Toiseen käteen Minä otan piiskan, toiseen käteen suloisen tuoksun, kevään tuoksun.

Valittakaa valittamalla, itkekää itkemällä.

Minun maastani ei lopu armo eikä viisaus; Minun kansani, ne, jotka uskovat, saa nähdä, kuinka puihin tulee lehdet ja maa vihertää.

Piiska on niitä varten, jotka ovat kurittomia, Jumalaansa pilkkaavia, rehvastelijoita, omaan onneensa nojaajia.

Täytä, Suomen kansa, se mitta, joka on ristin muotoinen. Salonkikelpoinen on silloin jokainen, jonka polvet taipuvat Herransa edessä. Aamen, Halleluja.

16.9.2015

Tom Hessin profeetallinen sanoma kirjassaan Päästä minun kansani!

 Lännen kansojen aika on tullut! Kuten Jumala järkytti ja hajotti entisen Neuvostoliiton tuodakseen juutalaiset kotiin Israeliin, niin Hän on alkamassa järkyttää ja hajottaa seuraavaksi Eurooppaa, USAta ja muita Lännen kansoja.

Nyt on tullut oikea aika muuttaa Israeliin USAsta ja länsimaailmasta.

Rabbi Riminov Rebbe sanoi maaliskuussa 2015 Floridan juutalaisille: ”Lähtekää kun vielä voitte. Tilanne tulee vain pahenemaan. Myös USA tulee olemaan vaarallinen paikka sodan aikana. Monet alueet tuhoutuvat ja saastuvat. Sisällissota puhkeaa USAssa. Israelin maa tulee olemaan turvallisin paikka sodasta selviytymiseen, vaikka sielläkin tulee olemaan suuria vaikeuksia.”

3.9.2015

Soshannan uni 3.9.2015

Tänä aamuna aikaisin heräsin uneen, josta en osaa erityisen tarkkoja tietoja kertoa, koska se kulki niin nopeasti eteenpäin, mutta se koski Suomen ja Venäjän välisiä suhteita. Lopuksi heräsin näihin sanoihin, jotka sanottiin hyvin selvästi, ja kirjoitin ne ylös: "Suomen ja Venäjän välinen sotatila lähtee liikkeelle väärinkäsityksestä."

2.9.2015

Jukka K. Piirosen muistiinpanoja Leo Mellerin tilaisuudesta

Olin illalla 1.9.2015 Leo Mellerin tilaisuudessa Jyväskylässä ja kuulin järisyttäviä asioita.

Kolme suurta asiaa nousi illassa esille. Ensiksi, Meller on saanut selvitettyä sen, mistä maasta David Wilkerson ennusti länsimaiden talousromahduksen alkavan. Yhdysvalloissa ollessaan Meller oli saanut käsiinsä David Wilkersonin pitämän puheen nauhoituksen ja saanut luvan yhden kerran esittää sen yleisölle Suomessa. Nauhoitteella Wilkerson paljastaa maan nimen, josta talousromahdus alkaa. Se on Saksa. Kun romahdus tapahtuu, yhdysvaltalaisilla on kaksi viikkoa aikaa nostaa rahansa pankista. Sen jälkeen pankkeja ei ilmeisesti enää ole. Muistelen kuitenkin, että ennustuksen mukaan pankit ovat suljettuina kolme kuukautta ja kun ne jälleen avautuvat, kaikki rahat kannattaa käyttää lähetystyöhön.

Toinen tärkeä asia oli juutalaisen rabbin ennustus Israelia uhkaavasta terrorihyökkäyksestä, josta on kerrottu myös Jouko Pihon nettisivuilla.

Kolmas asia oli se, että Yhdysvalloissa ollaan säätämässä lakia, jonka mukaan jokainen USA:n kansalainen joutuu ottamaan mikrosirun kehoonsa vuosina 2017-2018 ja että EU seurannee pian perässä. Tässä kohtaa on hyvä muistaa, että vajaa vuosi sitten TV7:n isännän pöydässä -ohjelmassa tuotiin esille USA:sta vuodettu asia, jonka mukaan 30000 giljotiinia on varattu niitä varten, jotka eivät suostu vapaaehtoisesti ottamaan mikrosirua kehoonsa vuoteen 2020 mennessä. Tälle tiedolle tuli nyt siis vahvistusta.

Meller puhui myös kuin varoituksenomaisesti siitä, että nyt ei saa uskovilla olla enää mitään sen kaltaisia siteitä tähän maailmaan, jotka hidastaisivat seurakunnan ylösotossa ja Jeesus joutuisi repimään uskovia maasta irti.

Monia muitakin asioita tuli esille, kuten presidentti Niinistön puheen katkelma, jossa hän viittaa Uuteen maailmanjärjestykseen.

Sitten myös vaiettu asia 1990-luvulta, jonka mukaan Venäjän presidentti Michael Gorbatshov myi Neuvostoliiton miehitysalueet lännelle ja Saksa oli maksajana. Kaupan välittäjänä oli puolalainen Rooman paavi, johon Gorbatshov oli ollut yhteydessä ja kaupan vahvistajana toimi Yhdysvaltain Ronald Reagan. Saksa oli kuulemma joutunut lähestulkoon talousromahduksen partaalle maksaessaan Venäjälle viimeisiä maksueriä.

2.9.2015

Soshannan uni tammikuussa 2013

Olin talossa, jossa oli monia ihmisiä, mielestäni nämä olivat uskovaisia. Talo oli aivan kuin "sinetöity". Ovea ei enää saanut avata kenellekään. Se oli ehdoton asia.

Lähdin unessa liikkumaan "hengessä" talon ulkopuolelle ja näin, että talon ulko-ovea yritettiin saada auki. Miehiä ja naisia oli oven takana ja ympäri taloa etsien sisäänpääsyä taloon. Ihmiset huusivat ja kirkuivat kauhuissaan, ryskäsivät ovea ja ikkunoita. Ikkunat olivat niin vahvoja, etteivät ne särkyneet tai ne oli peitetty jollain. Nämä ihmiset huusivat, että heidän kuuluisi olla siellä talon sisällä. Itse ymmärsin, että he olivat tienneet, mitä on tulossa ja he olivat myöhästyneet, ja ovi oli sulkeutunut ja sinetöity.

Talon sisäpuolella olevilla ei ollut minkäänlaista hätää. Heillä oli kaikki tarpeellinen siellä.

Kuljin talosta poispäin. Näin että kyse oli sivistysvaltiosta. En osaa sanoa tarkalleen mikä, vain yleisesti. Näin että maa oli kauttaaltaan halkeillut. Oli maanvyörymiä, autoja oli törmännyt toisiinsa, vielä jotenkin pystyssä olevissa taloissa oli tulipaloja, kuolleita oli siellä täällä, ja elossa olevat ihmiset huusivat ja itkivät ja juoksentelivat päämäärättömästi sinne tänne. Tilannetta voisi kuvailla sanoilla ”täydellinen kaaos”. Sitä samaa näkymää riitti niin pitkälle kuin näki.

Heräsin tämän jälkeen.

2.9.2015

Nimimerkin ”Sisar Kouvolasta” uni 2.9.2015

Heräsin aamulla tämän unen nähtyäni. Olin koululuokassa, ruotsin tunti oli alkamassa. Opettaja kaivoi hermostuneen oloisena uusia oppikirjoja muovipakkauksesta. Kirjan saatuani järkytyin: se olikin islamin oppikirja, koko kirja täynnä islamin opetusta! Suutuin ja aloin huutaa, että minä en mitään islamia ala opiskelemaan. Aloin huutaa luokalle, että tämä maa tarvitsee Jeesuksen Kristuksen evankeliumien opiskelemista eikä mitään Allahia, ja teidän maanne on vaarassa! Koko luokka alkoi myös huutaa. Tähän heräsin.

1.9.2015

Jukka K. Piirosen 1.9.2015 näkemä uninäky

Sain viime yönä 1.9.2015 ennen klo 5.30 uninäyn tekstimuodossa. Siinä oli kaikkiaan viisi lausetta, mutta en kyennyt tallettamaan muistiini niistä kuin yhden. Luin kyllä koko tekstin läpi, mutta kun aloin lukea yhtä lausetta useampaan kertaan painaakseni sen mieleeni, aivoni aktivoituivat ja se johti heräämiseen ja uninäky katosi.

Tekstin ensimmäinen lause oli avain koko tekstiin. Sen sisältö koski Yhdysvalloissa tapahtunutta taloudellista onnettomuutta. Seuraava lause, jonka siis opettelin ulkoa, kuuluu näin: Sijoittajat olivat kauhuissaan. Seuraavat kolme lausetta kuvasivat muita tapahtuman yksityiskohtia.

30.8.2015

Shoshannahin uni 30.8.2015

Näin tänään 30.8.2015 aamulla unessa Ilmestyskirjan mustan hevosen. Tapahtumat sijoittuivat Suomeen, ja vuodenaika oli talvi. Musta hevonen oli hyvin, hyvin suuri, sanoisin että jopa noin luhtitalon korkuinen. Hevosella oli valtava voima, selässä oli ratsastaja. Se kulki hyvin raivoisasti tehden paljon tuhoa ihmisten keskellä.

Tällä hevosella EI ollut voimaa uskoviin, vaan uskovien rukoukset olivat suojamme tätä mustaa hevosta vastaan. Sen turpa lähes kosketti minua, mutta alkaessani rukoilla se menetti voimansa rukouksen edessä.

Uskovienkaan ihmisten elämä ei ollut helppoa, vaan meidän on vietävä evankeliumia ja valoa ihmisten elämään. Meitä tullaan vainoamaan ja koemme uupumista tämän tähden. Näin tämän kaiken selvästi.

 Ilmestyskirja 6: 5-6:

 Kun Karitsa avasi kolmannen sinetin, kuulin kolmannen olennon sanovan: "Tule!" Samassa minä näin mustan hevosen. Sen selässä istuvalla oli kädessään vaaka. (Hes. 4:16)

 Minä kuulin, aivan kuin ääni olisi sanonut niiden neljän olennon keskeltä: "Koiniks-mitta vehnää yhdellä dinaarilla ja kolme koiniksia ohraa yhdellä dinaarilla. Öljyä ja viiniä älä turmele.”

30.8.2015

Seijan 23.8.2015 saama sanoma

Hengen sade on tuleva. Ihmiset kokevat taivaallisen Jumalan voiman niin voimakkaana, että epäusko väistyy. Entiset pilkkaajatkin tulevat tuntemaan, että on elävä Jumala, joka tekee turhaksi Perkeleen teot poikansa Jeesuksen Kristuksen nimessä ja veressä.

Ihmiset vapautuvat epäuskon teoista. Suomen kansa puhdistetaan kärsimysten ja kipujen kautta. Moni joutuu näkemään nälkää, toiset kokevat väkivaltaa, rikkaat menettävät rahansa ja omaisuutensa. Elämässä tulee myllerrykset, mitkä laittavat elämänarvot tärkeysjärjestykseen.

Taivaallinen Isä on kuitenkin armahtavainen. Nämä ajat menevät nopeasti ohi. Tämä on kutsu Suomen kansalle tehdä parannus.

28.8.2015

Juutalaisen rabbin varoitus: sota on hyvin lähellä

Rivkah Lambert Adler kirjoitti 26.8.2015 Breaking Israel News –sivustolla 76-vuotiaasta juutalaisesta rabbista, joka varoittaa sodan olevan hyvin lähellä.

Kyseessä on rabbi ja mystikko Amram Vaknin, joka sai varoituksen tuonpuoleisesta ollessaan 3½ tuntia huoneensa lattialla viime lauantaina, 22.8.2015.

Asiasta kertoi rabbin oppilas Gil Nachman, joka kertoi rabbin saaneen lähestyvästä tuhosta sellaisia yksityiskohtia, että muslimit tulevat saastuttamaan veden, hedelmät ja vihannekset sekä vahingoittamaan sähköverkostoa. Israelin kaduille tulee kuolemaan tuhansittain ihmisiä.

Nachman kehottaakin Israelin vesiyhtiöitä, sähköyhtiöitä ja ruoan tuottajia varautumaan näihin hyökkäyksiin.

Rabbi Vakninille kerrottiin, että Israelissa asuva arabikansalainen ja Knessetin jäsen Hanin Zoabi on yksi juutalaisvastaisen sodan suunnittelijoista. Vaknin uskoo, että Zoabi on ISISin ja Hamasin vakooja antaen terroristiryhmille kaiken niiden tarvitseman tiedon hyökkäysten suunnittelemiseksi.

Miksi näin tapahtuu? Nachmanin mukaan tuho tulee, koska tämän ajan johtajat eivät halua tehdä parannusta (teshuva). Johtajat eivät ole hereillä. Jumala haluaisi johtaa heitä oikealle tielle. Meillä kaikilla on syytä parannuksentekoon.

Oikeat johtajat, kuten Mooses ja Daavid, tekevät itse parannusta eivätkä vain kehota toisia parannuksentekoon.

Nachmanin mukaan Israelia ei auta armeija ei Netanyahu eikä kukaan, vain parannuksenteko.

Parannusta pitää tehdä sekä sisäisistä synneistä, joita muut eivät näe, että kaikkien näkemistä julkisynneistä. On hyvin tärkeää kunnioittaa isää ja äitiä. Ja aina on puhuttava totta ja oltava aitoja. Kaikessa on kyse totuudesta (emet).

Rabbin sanoman mukaan sota on hyvin lähellä. Israelilla ei ole valinnanvaraa. Juutalaisen kansan parannuksenteko määrää armon. Sota tulee ehdottomasti. Mutta jos israelilaiset tekevät vilpittömästi parannusta, Jumala tulee taistelemaan heidän puolestaan.

Lähde: http://www.breakingisraelnews.com/47613/message-from-the-next-world-comes-to-israeli-mystical-rabbi-warns-of-imminent-war-jerusalem/?utm_source=Jerusalem365&utm_campaign=756aa2642c-Jerusalem365+Email&utm_medium=email&utm_term=0_966f66c607-756aa2642c-20081049&mc_cid=756aa2642c&mc_eid=e30038ba1a#MVDH4vRDZktXM2UQ.97

27.8.2015

Annin uni 24.12.2014

Näin 24.12.2014 unen, minkä olen pitkään halunnut tuoda julki, sillä se tulee mieleeni joka ikinen päivä vahvasti.

Unessa oli muistaakseni kesäaika. Olimme isäni ja joidenkin muiden uskovien ihmisten kanssa pienessä talossa. Ihan kuin olisimme odottaneet turvassa jotain.

Siinä jutellessani muiden kanssa minulle tuli yhtäkkiä vahva tunne, että nyt Jeesus on tulossa. Samalla kuului torven kaltainen musiikki. Juoksin ulos talosta kohti rantaa, missä meri oli tyyni aluksi, mutta kun kahlasin mereen, tuli kovat aallot ja meri pauhasi. Minulle tuli kova paniikin tunne. Näin meressä ison veneen täynnä ihmisiä, jotka hekin olivat aivan paniikissa. Aivan kuin olisin yrittänyt pelastaa jotain läheistäni veneestä, mutten onnistunut, sillä olin itsekin hukkumassa.

Torven melodia kuului edelleen, ja juoksin merestä takaisin taloon sisälle. Torven kaltainen melodia soi päässäni vielä n. 20 minuuttia unen loputtua kun heräsin.

Unen loputtua näin isokokoisen mustiin pukeutuneen ja mustasilmäisen miehen oman asuntoni ovella ja samalla oli kova pelon tunne, mutta en ole aivan varma, liittyikö enää uneen vai oliko demoni. Ennen unta en tiennyt mitään pasuunoista, ennen kuin kerroin uneni uskovaiselle ystävälleni, joka pasuunoista kertoi. Uskon, että ne olivat pasuunan ääniä ja kuulostivat vahvasti samantyylisiltä kuin erilaiset äänet tässä videossa https://www.youtube.com/watch?v=eCAgmtB4j7w . 

26.8.2015

Varsinais-Suomalaisen sisaren 23.8.2015 näkemä ilmestys

Venäläinen sotilas tuli Vaalimaalle tarkastamaan Suomen rajan pitävyyttä. Hän kertoi muille venäläisille sotilaille, että helposti on mentävissä Suomen puolelle. Kuitenkin Suomen puolelta tuli voimakkaan näköinen atleetti, joka tuli rajalle. Hänet nähdessään venäläiset sotilaat menivät sekasortoon ja paniikkiin. Herra sanoi palvelijalleen, että Hänellä on Suomessa paljon vielä kansaa.

Ilmestyksen minulle lähettäneen Lasse Erpiön selitys:

Jos uskovat Suomessa rukoilevat hartaasti, Jumala tulee pitämään venäläiset sotilaat pois täältä. Erityisesti uskovien pitää rukoilla Vaalimaan raja-aseman puolesta. Lisäksi tulee jatkaa rukousta suomalaisten pelastuksen ja heräämisen puolesta.

25.8.2015

Nimimerkin ”J.A.S” kommentti Liisa Nuutisen uninäkyyn

Olen täysin vakuuttunut siitä, että Liisan näky on todellista arkea ja tulee tapahtumaan näyn mukaan. Olen itsestäni ajanut kerralla kolme demonia ulos. Sitä ennen olin hetki sitten täyttynyt Pyhällä Hengellä ja heräsin, kun olin sänkyni reunalla ja osoitin sormellani kolmea demonia ja suustani tuli Pyhän Hengen voimalla sanat: ”Menkää ulos minusta!”

2000-luvun alusta lähtien olen opiskellut Derek Princen kattavaa raamatullista materiaalia ja opetusta aiheesta demonologia. Olen elänyt saamelaiskylässä ja kulttuurissa missä riivaajahenget ja niistä vapauttaminen on ja kuuluu yhteisön arkeen. Se eräiden kristittyjen ja jopa raamatunopettajien käsitys ja myytti siitä, että kristityissä ei voi olla riivaajia, on kokemukseni ja käsitykseni mukaan väärää.

Jeesus tunnettiin erityisesti siitä kansan keskuudessa, että hän ajoi ulos riivaajia ja paransi sairaita, koska riivaajahenget ovat monien sairauksien takana sekä riippuvaisuuksien takana. Näiden seikkojen tuntemus on ainakin minut vienyt vapautumiseen ja pyhittäytymiseen progressiivisesti.

On aivan selvää, että synti meissä avaa tien ja pääsyn henkivalloille meihin kristittyihinkin. Olen pannut merkille demonisen aktiivisuuden lisääntymisen ei-uskovissa läheisissä ja koko yhteiskunnassamme.

24.8.2015

Liisa Nuutisen uni v. 1986

Koen, että minun tulee tuoda julki vuonna 1986 tuolloin 6-vuotiaana näkemäni uni. Olen ei-uskovasta kodista, eikä minulle oltu luettu Raamattua, enkä näin ollen ollut koskaan kuullut raamatunkohtaa, jossa puhutaan kuun vereksi muuttumisesta.

Uni meni näin: Olin äitini kanssa silloisen kotimme pihalla, kun täysikuu muuttui punaiseksi. Silloin kaikkien talojen katot aukesivat niin, etteivät ne antaneet enää minkäänlaista suojaa ja samaan aikaan taivaalta alkoi pyörähdellen ja pirullisesti nauraen laskeutumaan tanssivia aaveita. Tunsin, että ne olivat pahoja ja vaarallisia. Silloin tiesin, että meidän on äitini kanssa paettava, ja lähdimme juoksemaan karkuun niin nopeasti kuin vain ikinä pystyimme.

Selitys: nykyään ymmärrän, että unen aaveet olivat demoneita. Uskon, että osana lopunajan tuomioita Jumala ottaa suojeluksensa pois tavallisten ihmisten kotien yltä, ja yhä useammat ihmiset joutuvat kohtaamaan demonista aktiviteettia kotonaan. Uskon, että demoninen aktiviteetti ja siitä johtuva "kummittelu" tulee lisääntymään, mitä pidemmälle lopunaikoja eletään.

Tähän kätkeytyy kuitenkin myös käänteinen siunaus: ihmiset joutuvat omakohtaisesti kokemaan, että hengellinen todellisuus on olemassa. Silloin he voivat etsiessään apua vapautuakseen demonisesta aktiviteetista pelastua kääntyessään apua saadakseen kristinuskon puoleen, kun mikään muu ei enää auta. Uskon, että Jumala haluaa tälläkin tavoin ravistella hereille nukkuvia, vielä pelastumattomia ihmisiä.

Kristittyjen tulee varustautua ja hankkia tietoa vapauttamistyöstä, riivaajien karkotuksesta ja tällaisia kohtaamaan joutuneiden ihmisten auttamisesta. Olihan demonien ulosajo yksi Jeesuksen päätehtävistä maan päällä.

"Parantakaa sairaita, herättäkää kuolleita, puhdistakaa spitaalisia ja ajakaa pois pahoja henkiä." (Matt. 10:8) Se oli käsky tehdä näitä kaikkia, ei kehotus valita niistä itseään eniten miellyttävä palvelutehtävä.

Koen, että varoitus koskee myös kristittyjä: puhdistakaa elämänne kaikesta synnistä, jottei paha saa valtaa teihin! Demonien aktiviteetti tulee lisääntymään ja jos niillä on synnin portin kautta oikeus elämääsi, joudut vaikeuksiin.

Lopuksi: 28.9.2015 on verikuu Lehtimajanjuhlan aikaan, viimeinen neljän verikuun sarjasta, jolloin kuu muuttuu "punaiseksi".

24.8.2015

Liisa Nuutisen 31.10.2010 näkemä näky

Näin, että vapaudenpatsaan peitti täysin valtava määrä suuria lepakoita. Sen pään kohdalle asettui valtava, demoninen jättiläislepakko, joka peitti taakseen sen koko pään. Tämän jälkeen näin vapaudenpatsaan makaavan selällään meressä pää irti ruumiista leikkautuneena.

Uskon näyn kertovan siitä, miten Yhdysvaltoja johtavat okkulttiset salaseurat saavat vallan maassa ja pääsevät sen ylimpään johtoon. Näky symboloi myös sitä, että koko maa on täysin demonisoitunut ja pahan vallassa sen asukkaiden syntien tähden.

Meressä pää irronneena makaava vapaudenpatsas symboloi tulevaisuudessa maata kohtaavaa tuomiota ja sen tuomia tuhoja. Ehkä vapaudenpatsas tulee aivan kirjaimellisesti kaatumaan mereen jonkin luonnonmullistuksen tai terroriteon seurauksena. Irronnut pää kuvaa Yhdysvaltojen poliittisten ja arvovalintojen mielettömyyttä.

16.8.2015

Satu Kara-Arosaran uni 15.-16.8.2015 välisenä yönä

Ensin minulle näytettiin, kuinka paljon saastaa Suomessa on. Olin jossakin radiolähetyksessä, josta soitettiin johonkin toisen maan lähetykseen. Sieltä vastattiin innokkaasti. Tämä radiotoimittaja kertoi kuitenkin rivouksia suomeksi ja joku tulkkasi heille ne. Vieraassa maassa toimittajat hämmästelivät Suomen muutosta. Suomi oli ollut luotettava ja rehti.

Sitten näytettiin pala rata-autokisoista, sielläkin synti teki työtään.

Sitten heräsin unessa avoimen arkun vierestä. Arkussa makasi vanha harmaapäinen mies. Katsoin aluksi, että joku nainen yrittää raiskata vainajan, ja vainaja tavallaan henkenä vastasi naiselle jotain. Nainen oli miehen päällä istumassa arkussa. Sen jälkeen mies jatkoi makaamista sinisenä. Huomasin, että nainen etsikin miehen aarteita arkusta, muttei tuntunut löytävän, vaikka tiesi niitä olevan.

Nainen ei huomannut minua. Nousin ja otin arkun vierestä jonkin arkun kannen osan, ehkä ristiruuvin, että omaiset huomaisivat, että arkku oli avattu ja tietäisivät, että aarteet oli ryöstetty. Siinä vaiheessa nainen huomasi minut. Lähdin juoksemaan lujaa kohti Seinäjoen keskustaa. En meinannut päästä millään juoksemaan, jalat olivat tosi painavat. Päälläni oli sininen satiinimekko, jonka vetoketju oli osittain auki takaa. Juostessani huomasin, että taskussani oli jokin suorakulmainen esine ja huomasin, että tämä tuli onneksi mukaan. En tiedä, mikä se oli, mutta se oli tärkeä. Tiesin, että minua tullaan etsimään ja yritin löytää paikkaa, jossa voisin vaihtaa vaatteita, ettei minua löydettäisi. Kadut olivat aivan autiot, vaikka oli valoisaa. Oli päivä. Radion kautta lähetettiin viestiä, että minua etsitään. Ihmiset olivat innokkaita löytämään minut.

Ajattelin, että olisiko vainaja ollut Suomi?

En tiedä oliko profeetallinen uni, heräsin ja rukoilin pitkän aikaa.

14.8.2015

Sari Renlundin näkyjä 12.8.2015

Näin seuraavan näyn pari yötä sitten. Olin hereillä. Havahduin ja koin hädän tunteen 18-vuotiaasta pojastani ja henkeni rukoili: "Niklas, pysy uskossasi, pysy palavana."

Sitten näin kuvan metsästä, jossa oli hernerokkapadat, mutta ilmapiiri oli kuitenkin suhteellisen rauhallinen ja odottava.

Sen jälkeen näin kuvan liittyen 16-vuotiaaseen poikaani. Oli kuva vuorikiipeilijän varusteista, mutta poikani joutui kiipeämään vuoren rinnettä ilman varusteita. Hänellä oli omat vaatteet ja nousi ja eteni rohkeasti, pelottomasti kun käskettiin. Kuvassa hän oli nuori ja minä itkin, että ei minun poikaani. Mutta hän meni vahvana. Kuulin äänen sanovan, että häntä käytetään, koska on vahva, johtaja-ainesta ja urheilullinen. Sain myös psalmit 139 ja 111, jotka on tarkoitettu rohkaisuksi tuohon aikaan.

Sitten kuulin sanat ”demilitarisoitu Suomi puolesta välistä”.

Sitten ääni sanoi: "Kaukasukselta lähtien." Kuulin Venäjän armeijan kuoron isänmaallista laulua, ja enkelille oli annettu tehtäväksi näyttää tietä. Eli enkeli seisoi käsi viitaten Amerikkaan asti. Jumala salli Venäjän mennä. Mutta kun Venäjä saavutti mantereen, tuli Jeesuksen orjantappurakruunu ja Herra sanoi, että jokaisen polven on notkistuttava Herramme edessä. Silloin Venäjä tuli tietämään totuutensa ja sen hankkeet jäivät siihen.

Sitten näin kuvan paahtavasta autiomaasta, jossa näin ratsastajan ja ääni sanoi: "Budbäraren" (sanansaattaja). Pahat henget ja lauma pieniä kettuja yrittivät vuorotellen syödä häntä. Mutta hän on vahva Jumalan lähetti, näin vain ratsunsa ja jalkansa. Hän oli hyvin varustettu, väkevä ja pyhitetty. Kuulin ratsun äänen korskuvan ja se oli hikinen ja voimakas. Budbäraren puettiin kuin hengellisesti kultaan ja Herra otti hänet ylös.

Sitten kuulin sanat "ristinkantajat" ja koin kuuluvani siihen. Olin kotona, suojasin taloamme ja koin, että on säännöstelyä. Ristinkantajilla oli laaja viitta, jonka alla se suojasi seurakuntaa. Tehtävänä oli rukoilla ja olla tukena. Sanaa luimme jotenkin piilossa, koska näin, että Raamattuni oli toisen kirjan sisällä. Koko tämän näyn aikana toistettiin, että meillä ei ole muuta kuin Herran sana. Siinä on perustamme ja vapautemme.

Sitten kuulin "Schengenin sopimus" ja näin kuinka herrat ovat kätelleet, mutta siitä tuli tuho ja pahaa.

Sitten oli kuva Alpeista ja se oli aivan harmaa, eloton ja hengetön.

Kiinasta "maan alta" tuli tikapuita pitkin valtava määrä uskovia esiin.

Sitten tuli sanat "Loviisa reaktori 1".

Katso lapseni taivaalle, seuraa taivaan merkkejä ja Jeesus tuli ja koin valtavan lämmön ja rakkauden. Tullessaan takaisin tuossa näyssä Jeesus sanoi rakkaudellisesti: "Kestäkää vielä vähän aikaa, koettelemus on annettu teille vahvistuaksenne."

Juutalaisista, rukoile että pääsevät maahansa Siinaille, Siioniin! Israel Jumalan Pyhä, nouse!

Lopuksi koin, että Henki sanoi, ettei pojilleni tapahdu mitään, että voin huoletta ja turvata Herraan. Järjestys näyissä saattoi olla vähän eri kun kirjoitin sen paperille näyn loputtua.

Jouko Pihon kommentti:

Sarin näyssä mainittu Budbäraren eli Sanansaattaja on käsittääkseni Suomen tuleva profeetta, josta Tukholman profetia sanoo seuraavasti: ”Suomen kansalle nousee profeetta, joka seisoo sinua (Venäjää) vastaan ja profetoi määrätyt hetket. Profetoimisensa lopussa hän tekee Suomen kansassa profeetan merkit ja poistuu minun tyköni. Hänet kutsutaan kotiin.”

Sarin näyssä on sama sanoma, että Herra ottaa tämän vahvan Jumalan lähetin ylös, mikä viittaa ennen aikaiseen kuolemaan.  Profeetta toimii siis väkevästi ja sen jälkeen hänet otetaan pois.

13.8.2015

Renata Gogola-Tolvasen uni 16.7.2015

Näin joitakin pahannäköisiä olioita, jotka olivat menneet viljapeltoon. Vilja oli vielä vihreä ja oliot tallasivat sitä kulkiessaan eteenpäin. Niiden perässä meni joitakin eläimiä, käärmeitä ja niiden perässä aika isoja kaloja. Kaikki ne tallasivat sitä peltoa samalla tavalla.

Ja sitten toisen unen pätkä.

Näin yhden rakennuksen katolla Jeesuksen näköisen henkilön. Kävelin häntä kohti. Hänen ympärillään oli joitakin muita, mutta en kiinnittänyt heihin mitään huomiota, vaan katsoin ainoastaan Jeesukseen. Kun tulin lähelle, hän avasi kätensä sivuille ja valkoinen viitta aukesi ja sen alta paljastui musta puku. Huudahdin: "Sinä et ole Jeesus!" ja läksin pakoon. "Olen", se vastasi ja yritti ottaa minut kiinni. Huomasin silloin, että sen ympärillä oli valtavasti demoneja, ja ne kaikki läksivät minun perääni.

Koen, että Herra puhuu voimakkaista eksytyksistä. Molemmat unet tarkoittavat samaa aihetta eli eksytystä. Tulivat sanat Matt 24:24: "...jos mahdollista valitutkin eksyvät". Kalat ovat kristittyjen vertauskuva. Isot kalat ovat pitkään uskossa olleet, jopa seurakuntien johtajat, vanhimmisto ja opettajat tallaamassa Jumalan viljapeltoa, sillä he eivät pysty erottamaan oikeaa väärästä epäpuhtaan sydämen takia. Maailman menot ja elatuksen huolet ovat sokaisseet heidät eivätkä he enää turvaudu Jumalaan eivätkä pidä lyhyitä tilivälejä Jumalan kanssa.

Toisessa unessa vihollinen matkii niin petollisesti Jeesusta, että jopa valitutkin voivat eksyä. Tullessani hänen lähelleen hän paljastui. Ääni ei ollut Jeesuksen ja käsissä ei ollut haavoja. Mustat vaatteet valkean viitan alla saivat minut säpsähtämään ja silloin huomasin ne erot Jeesukseen. Muistan, että lähestyin häntä epäillen, vaikka toisaalta kaipasin Jeesuksen syliin. Henkeni ei tuntenut sen olevan sama Jeesus ja lopulta mikään ei enää muistuttanut Jeesusta, kun olin tarpeeksi lähellä häntä. Koen noiden unien olevan varoituksia tälle pimenevälle ajalle, ennen Herran Jeesuksen tuloa.

13.8.2015

Uskovan miehen sanoma

Saamani sanoma puhuu vuodesta 2017 alkukesästä tai jopa keväästä. Pitäisi varustautua, mikä omalta kohdalta tarkoittaisi isoa määrää ruokaa varastoon ja nimenomaan sellaista, joka säilyisi pitkään. Pitäisi olla dieselaggregaatti, joka liittyisi jotenkin neutronipommiin. Talon lasit pitäisi levyttää paineaallon ym. tähden. Minun pitäisi varautua ja varustautua ottamaan paljon pakolaisia vastaan, huoltaa ja laittaa sitten eteenpäin menemään tai jotakin sen tyyppistä. Minulla on jo hankittuna pikku bussi, jolla ilmeisesti keräilisin ihmisiä maantien varsilta. Asuntooni mahtuu varmaan satakunta ihmistä tilapäisesti.

Tämä on hyvin hämmentävää itsellenikin, mutta minun täytyy nyt vain ojentautua ja toimia ja varustaa, koska tunnen voimakkaasti niin. Taloudellinen tilanteeni ei tällä hetkellä tue tätä minun missiotani lainkaan, mutta jos tämä on Jumalasta, niin varat löytyvät varmasti.

13.8.2015

Jukka K. Piirosen kirjoitus

Kävin lukemassa sivuiltasi profetian, jossa kuvattiin Helsingin yllä jokin lentävä siivetön härpäke, joka räjähti kirkkaasti välähtäen. Luulen tietäväni, mitä näky kuvasi.

Atomipommi putosi Helsinkiin. Näillä sanoilla alkoi APU-lehden artikkeli, joka julkaistiin useita vuosikymmeniä sitten. Artikkeli kertoi kuvitteellisesti siitä mitä tapahtuisi, jos ydinpommi räjäytettäisiin Helsingin yllä. Se voi muuttua vielä todeksi ja siihen tarvitaan vain tykinammus.

Kuva on otettu heinäkuussa 1972 Mäkiluodon rannikkotykistönlinnakkeella, jossa olin silloin alokkaana. Kuvassa on 1940-luvun aikainen 14 tuumaisen (350 mm) suomalaisen rannikkotykin ammus. Ammuksen kärjen punainen osa oli varustettu kierteellä ja kärki siten irrotettavissa. Kärjen sisällä oli iskurisytytin, joka tärähdyksestä laukesi ja räjäytti ammuksen sisällä olevan räjähteen. Ammus eli kranaatti painoi noin 70 kiloa ja sillä oli pituutta noin 1,5 metriä. Tykin kantama oli 45 kilometriä. Säkillinen ruutia vain tykin putkeen, joka sytytettiin jodityppipatruunalla ja tykillä pystyi ampumaan kranaatin Porkkalan Mäkiluodosta Suomenlahden yli Viron rannikolle. Kerrottiin, että ammus sotalaivan kylkeeen osuessaan puhkoi laivaterästä kuin silkkipaperia. Tykit tuhottiin venäläisten toimesta Porkkalan luovutuksen yhteydessä. Vain Helsingin Isosaaressa on jäljellä yksi 14 tuumainen tykki sotamuistona.

Kerron lyhyesti jotan tykin ominaisuuksista. Tykin ammus lähtee tykin suusta tuhatta ja sataa, jolloin äänivalli rikkoutuu kovasti pamahtaen. Tykin putken sisälle on jyrsitty kierteen muotoinen ura eli rihlaus, jonka ansiosta tykin laukaisun jälkeen ammus iskeytyy rihloja vasten ja pyörähtää noin 1,5 kierrosta tykinputken sisällä ja jatkaa pyörimistä lennon aikana pituusakselinsa ympäri säilyttäen siten lentosuuntansa. Putken väljyys mitataan kierteen harjasta kierteen harjaan, mutta aseeen kaliberi mitatataan rihlan uran pohjasta uran pohjaan. Tykin ammuksen hienouksiin kuuluu sabot eli puukenkä. Sapotti tiivistää ammuksen tykinputkeen. Kuulatykkikaudella se oli pelkkä puukiekko kuulan edessä. Nykyisin sillä on siivet, jolloin ammuksesta tulee kuin nopesti lentävä nuoli. Lennon aikana sapotti kuoriutuu pois ammuksen ympäriltä. Sapotin ansiosta osumatarkkuus paranee ja iskuvoima kasvaa kolmanneksen. Jo toisen maailmansodan aikaan ruuti oli kehitetty niin vahvaksi, että saksalaisella ilmatorjuntatykillä pystyi ampumaan kranaatin 5 kilometrin korkeuteen. Kuvan (sivun alaosassa) tykinammuksessa sapotin virkaa hoitavat pronssirenkaat.

Ydinpommin tappavin vaikutus saadaan aikaan räjäytämällä pommi 400-600 metrin korkeudessa kohteen yllä. Tähän tarkoitukseen tykinammus sopii vallan mainiosti. Neuvostoliitossa ja NATO-maissa oli jo ainakin 1970-luvun alussa tykistöammuksia, jotka oli varustettu ydinkärjillä. Nyt siis tiedämme, miten Helsinki mahdollisesti kokee loppunsa (profetian tarkoitushan on, että rukoilisimme, ettei niin tapahtuisi). Hirmuinen on se päivä, kun karhulle sanotaan: "Nouse ja syö paljon lihaa." Ei sitä päivää kukaan odota, mutta se tulee, koska ihmiset eivät käänny Jumalan puoleen ja tee parannusta.

11.8.2015

Nimimerkin ”Laps Suomen” 9.8.2015 näkemä uni

Näin taivaalle ilmestyneen mustan, lentokoneen näköisen laitteen, jossa kuitenkaan ei ollut siipiä eikä peräsintä tai ne eivät olleet nähtävissä. Se oli muuten matkustajakoneen rungon näköinen, mutta paksumpi ja sen keskikohdan ympäri meni kullan/pronssinvärinen kaistale. Sitten se pudottautui suoraan alas. Sinne muodostui valtava monttu, josta tuli niin kirkasta valoa, ettei sitä pystynyt paljain silmin katselemaan, vaan joutui käyttämään silmäsuojusta, jossa oli kapeat raot.

Aluksi en ajatellut tätä tuoda julki sen kummemmin, mutta kun "lentokonetta" unessa katselin, olin perheeni kanssa asumassa Käpylässä (en asu oikeasti) ja laitteen pudottautumiskohta oli jonkin matkaa kaupunkiin päin nelikaistaisen tien kohdalle. Niin ehkä tapahtuma liittyy sitten kuitenkin Suomeen.

Jouko Pihon kommentti:

Kyseessä on ilmeisesti ohjuksen Helsinkiin pudottama ydinpommi tai jokin vastaava ase.

10.8.2015

Mielenkiintoinen video

Ohessa on linkki Nathan Shepardin mielenkiintoiseen videoon lopunajoista ja niihin valmistumisesta eloonjäämisen näkökulmasta katsottuna, kun sähköjä ei enää ole eikä internet toimi.

Tällainen hyppäys teknologiassa yli 100 vuotta taaksepäin johtuu Shepardin mielestä siitä, että Kolmannessa maailmansodassa Pohjoisen kuningas Venäjä laukaisee etelän kuninkaan eli USAn yllä ydinpommin, joka saa aikaan koko sähköverkoston tuhoavan EMP-vaikutuksen. Shepardin mukaan tällainen katastrofi tapahtuisi ennen tammikuuta 2017.

http://survivetheenddays.com/?hop=rsb01

10.8.2015

Jeesuksen sana australialaiselle miehelle

Sain eräältä Australiassa asuvalta uskovalta seuraavan tiedon:

Useita vuosia sitten Jeesus ilmestyi eräälle uskovalle miehelle Australiassa ja sanoi, että Hänen tulonsa on lähellä. Jeesus sanoi, että hänen tulonsa aikana Amerikassa on Clinton niminen presidentti hallitsemassa.

Jouko Pihon kommentti:

On tullut muitakin sanomia, joiden mukaan näyttää siltä, että Yhdysvaltain seuraava presidentti on Hillary Clinton.

10.8.2015

Nimimerkin ”Sisar Etelä-Suomesta” tammikuun alkupäivinä 2015 näkemä uni

Olin Suomessa. Kuulin sanat: ”Tuokaa kotimaan lippu.” Etsin katseellani lippua. Yllätyin kun kotimaan lippu tuotiin, mutta se olikin Venäjän lippu. Sivussa oli siistissä pinkassa laskostettuna Suomen lippu.

10.8.2015

Nimimerkin ”Sisar Etelä-Suomesta” muutama vuosi sitten näkemä uni

Olin unessa ikään kuin Suomen lounaisrannikolla tai jossain Turun ja Porin välisellä alueella, jossa oli ainakin aiemmin toimineet hyvät liikenneyhteydet kaupunkien välillä. Mutta tilanne oli muuttunut. Kulkuyhteydet olivat katkenneet, palveluja ei ollut eikä käsittääkseni sähköjä liioin. Meno näytti kaikin puolin "vanhanaikaiselta" ja sekavalta. Minun oli turvauduttava aika lailla omiin neuvoihini ja etenemismahdollisuuksiini, mikäli halusin kulkea eteenpäin. Ihmettelin kovasti tilannetta, joka ei ollut mitenkään kenenkään hallinnassa.

10.8.2015

Nimimerkin ”Sisar Etelä-Suomesta” uni muutama vuosi sitten

Olen unessa isohkon kansanryhmän kanssa ikään kuin jossain maansiirtotyömaalla ja maansiirtokallioiden välissä "kuopassa". Paikalla on paljon ihmisiä ryhmissä. Siellä on vain oltava ja maata 'myllätään'. Unessa tulee tunne, että ollaan jossain Venäjän ja menetetyn Karjalan alueilla. Ihmisten vaatetus ei ole "viimeistä huutoa" ja paikassa ollaan ihan kuin odotettaisiin jatkoa ja pääsyä ja etenemismahdollisuutta johonkin.

7.8.2015

Nimimerkin ”Tarkkailija” 28.6.2015 näkemä näky

Kävelin koirani kanssa ulkona, kun sain tämän näyn. Venäjän miehityksen aikana asuinalueet käydään läpi. Asukkaat viedään "toimistolle" tekemään selkoa itsestään. Jonkin ajan päästä päätetään, mitä itse kullekin tapahtuu. Toisia viedään Venäjälle, toisia teloitetaan ja toiset päästetään vapaaksi.

Näin tässä näyssä, kuinka ulkona oli liikkumiskielto ja jotka uhkasivat sitä, tulivat ammutuiksi riippumatta siitä, olivatko lapsia, naisia vai miehiä. Sitten näin kuinka kuorma-autoilla käytiin hakemassa ihmisiä kodeistaan.

Lisäksi samana päivänä näin näyn siitä, että Venäjän miehitys tapahtui hyvinkin helposti Venäjältä. Suomalaiset olivat aluksi ennen miehitystä erittäin itsevarmoja, mutta kun miehitys oli tapahtunut, ihmiset ikään kuin alistuivat, että niin tapahtui ja olivat erittäin masentuneita.

7.8.2015

Maurice Sklarin profetia 1.12.2011

Herra sanoo:

Amerikan dollari menettää pian 30% nykyisestä arvostaan. Tämä tulee olemaan toinen arvonmenetys, edellinen oli 2008 ja dollarin arvo putosi 20%. Dollarin arvo tulee olemaan vain puolet siitä, mitä se oli ennen syyskuuta 2008. Tämä arvonpudotus tulee aiheuttamaan suurta taloudellista ahdinkoa maassamme. Seurakuntaa ravistellaan ja monet kokevat hengellisen heräämisen ja huutavat MINUN puoleeni. Maassamme tulee olemaan myös ryöstelyä, mellakointia ja terroritekoja.

Eurooppaa kohtaa vielä suurempi taloudellinen katastrofi, joka tulee romahduttamaan euron, aiheuttamaan paniikkia ja kaaosta. Saksa kieltäytyy tukemasta enää euroa. Köyhemmissä Euroopan maissa perustarpeiden saanti on uhattuna. Monet menettävät varansa yhdessä yössä, sillä näyttämö on valmis, jotta Antikristuksen järjestelmä voi ottaa taloudellisen vallan. Tämä tapahtuu pian, ja dollari seuraa perässä, vaikkakin se säilyy vielä yhden kauden.

Suuri herätys alkaa myös. Jumala on pitänyt pyhät apostolinsa ja profeettansa piilossa tätä hetkeä varten. Tapahtuu paljon yliluonnollisia huolenpitoihmeitä, muita ihmeitä ja parantumisia useilla alueilla. Näistä alueista tulee turvakaupunkeja ja turvapaikkoja Jumalan kansalle.

Lähi-Idässä alkaa suuri sota, kun ympäröivät arabivaltiot ryhtyvät sotimaan Israelia vastaan. Hizbollah, Libanon ja Syyria aloittavat äkkiarvaamatta ohjushyökkäyksellä pohjoisesta käsin. Muut arabivaltiot liittyvät heihin ja Israelia tulitetaan joka puolelta yhdellä kertaa. On paljon kuolemaa ja siirtokuntia ja pohjoisen pienempiä kaupunkeja tuhoutuu osittain, Tel Aviv kärsii jonkin verran, niin myös Jerusalem. Israel vastaa hyökkäykseen suurella voimalla, ja käyttää rajoitetusti ydinaseita, jotka kylvävät tuhoa naapurimaissa, etenkin Libanonissa. Damaskos tuhoutuu täydellisesti, kuten muukin osa Syyriaa. Sotilaallisia iskuja tehdään Iraniin, Gazaan ja jopa Pohjois-Egyptiin ja Siinain alueelle.

Tästä aiheutuva länsimaiden ravistelu panee juutalaisten keskuudessa liikkeelle valtavan alija-vyöryn eli paluun Israeliin. Euroopassa ja Amerikassa ei enää ole turvaa eikä vakautta.

Israel selviää tästä sodasta voittajana, mutta haavoittuneena. Mutta hyökkääjien kokemat menetykset tulevat olemaan sata kertaa suuremmat. Tämän sodan saaliiseen sisältyy paljon maa-alueita, ja Lännen on pakko tunnustaa Israelin Pyhä Jumala. Israel selviytyy sodasta ainoana pysyvänä valtiona tuolla alueella. Paljon arabeja, jopa miljoonia, kuolee. Islam saa kuolinhaavan Israelin Pyhän Jumalan kädestä.

Valmistakaa sydämenne, HERRA on ovella ilmestyäkseen Morsiamelleen, voittoisalle Seurakunnalle, tänä keskiyön hetkenä.

Rukoilkaa niiden puolesta, jotka pimeys on saanut valtaansa, että Jumala voisi koskettaa heitä ajoissa.

6.8.2015

Jukka K. Piirosen uninäky 5.8.2015

Näin uninäyn 5.8.2015 klo 4.15, jonka aikana tunsin hengessäni Jumalan läsnäolon niin vahvana, että tiesin näkemäni olevan ilmestystä. En tuntenut ahdistusta tai pelkoa. Päällimmäisenä oli ilo siitä, että elämä jatkuu Suomessa vaikeista ajoista huolimatta. Unen päähenkilö oli Josif Stalinin näköinen mieshahmo ja hänen ympärillään oli joukko suomalaisia sotilaita pukeutuneina viime sotien aikaisiin asepukuihin. Joillakin oli päässään saksalaismallinen teräskypärä. En pysty muistamaan mitä kaikkea unessa puhuttiin, mutta se mielikuva jäi, että Suomi oli köyhä ja heikko. Stalin-hahmo esitteli suomalaisille, miten Suomea jatkossa puolustetaan. Unen aikana tutkittiin Suomen karttaa ja siirryttiin sitten maastoon katselemaan ympäristöä, jota pitäisi puolustaa.

Kartassa Suomi ulottui vain Oulun korkeudelle saakka, sen pohjoispuolta ei näytetty. Karttaan oli piirretty neliönmuotoisia alueita, joita suomalaisten pitäisi puolustaa. Karttapohjassa oli pelkät Suomen alueen ääriviivat, joten karttaan merkittyjen puolustusalueiden ihan tarkkaa sijaintia ei voinut päätellä. Rajatut alueet eivät olleet kiinni toisissaan, vaan niiden välissä oli reilusti tilaa. Neliön muotoisiin kuvioihin oli piirretty lävistäjät, joka kulkivat vasemmasta ylänurkasta oikeaan alanurkkaan. Lävistäjät oli piirretty sotilaan vyön mallisiksi ja niiden keskellä oli vyön solki. Neliöt eivät olleet karttapohjoisen suuntaisesti, vaan vähän yläviistossa siten, että neliön yläreunan janaa katsoen länsipää osoitti länsi-lounaaseen ja itäpää itä-koillisen suuntaan.

Suurin puolustusalue oli Etelä-Suomen alue, joka silmämääräisesti arvioituna peitti alleen osittain Uudenmaan, Varsinais-Suomen, Satakunnan, Etelä-Hämeen sekä osan Pirkanmaata. Neliön rajat eivät ulottuneet rannikolle saakka, vaan olivat sisämaassa. Pienempiä alueita oli kuusi. Ne eivät peittäneet mitään maantieteellistä aluetta kokonaan, vaan osittain. Lännessä 1.) Etelä-Pohjanmaa ja 2.) Keski-Pohjanmaa. Idässä 3.) Etelä-Karjala ja Kymenlaakso, sitten 4.) Etelä-Savo, 5.) Pohjois-Savo ja osa Pohjois-Karjalaa ja ylinnä 6.) Kainuu. Muiden alueiden sotilaat olivat hiljaa ja tyytyväisen oloisia. Sen sijaan Etelä-Suomen alueen sotilasryhmä valitti, kuinka he pystyvät puolustamaan aluetta, kun heitä on niin vähän ja alue on puolitoista kertaa suurempi kuin muiden.

Sitten näyssä siirryttiin maastoon, mäntykankaalle, josta puita oli kaadettu runsaasti. Maa oli lumeton. Puut oli sahattu poikki matalaan kantoon ja kuljetettu pois, vain kannot olivat jäljellä. Maassa lojui puiden kaarnaa ja joitakin yksittäisiä tukkeja. Ilmassa tuoksui vahvana ja väkevänä vasta kaadetun männyn tuoksu, savotan haju. Se oli siis ajankohtainen asia.

Jukka K. Piirosen tulkinta:

Kaikessa, mitä näin, oli myönteinen sävy. Jumala kurittaa ja Hän parantaa. Toivoa on. Suomalaisten lähitulevaisuudessa on lyhyt, mutta vaikea vaihe, jolloin Suomen talous romahtaa, tulee nälänhätä, aluemenetyksiä ja väestön pakkosiirtoja. Mutta kaikesta huolimatta elämä Suomessa jatkuu.

Se että Venäjää edusti Stalin-hahmo ja että suomalaiset olivat pukeutuneet 1940-luvun sota-asuihin tarkoittanee sitä, että näiden vaikeuksien vuosien aikana sekä olosuhteet että suomalaisten elintaso tipahtavat 1940-luvun alun tasolle, mutta eivät sitä alemmaksi. Ja että Venäjä määrää suomalaiset puolustamaan Suomen aluetta.

Koska unessa valitettiin sitä, ettei Etelä-Suomen alueelle ollut riittävästi puolustajia, vaikka se on nykyisin tiheimmin asutettua, viitannee se siihen, että väestön pakkosiirrot iskevät kovimmin tuolle alueelle. Tässä kohtaa on muistettava ennustus, jonka mukaan Jumala tuo pakkosiirtolaiset takaisin Suomeen.

Sen, että metsää oli kaadettu runsaasti, tulkitsen niin, että köyhän maan tärkein tulonlähde on puukauppa.

4.8.2015

Nimimerkin ”Jumalan juoksutyttö” 4.8.2015 näkemä uni

Näin tulvia ja hämäryyttä. Rahan arvoa ei ollut, rahalla ei tehnyt mitään. Ulkona liikkuminen ei ollut turvallista. Kävelin kuitenkin mukanani papereita paikasta toiseen. En nähnyt muita naisia liikkeellä.

Näin keltaisella paperilla raamatunpaikkoja, jotka joku oli sanonut minulle. Ne täsmäsivät erään profetian sanoman kanssa.

Kuljin kävellen ja kävin tapaamassa ihmisiä heidän piilopaikoissaan.

3.8.2015

Nimimerkin ”Ystävä Herrassa” 2.8.2015 saama sanoma

Tänä päivänä minun kansani, minun Suomen maani, te olette sellaisten ratkaisujen edessä, että jos te periksi annatte, te tiedätte, mitä siitä seuraa.

Te, joilla on valta tehdä päätöksiä, käykää polvillenne, jos minut Herranne tunnette, niin kuin väitätte tuntevanne. 

Nyt on aika käydä polvillenne. Kun anotte, niin minulta tulee teille viisaus, minulta tulee teille armo ja minulta tulee teille apu, mutta nöyryyttä se vaatii. Nöyryyttä ja kuuliaisuutta minun edessäni. 

Ei se tie ole helppo, ja kuitenkin se on siunauksen tie. 

Ei vain teille itsellenne, vaan tälle maalle ja tälle kansalle.

Katsokaa nyt eteenne, minun poikani, katsokaa nyt eteenne. 

Teidän edessänne on sellainen keitos, että jos te siihen mukaan lähdette, jos te siitä paloja haluatte itsellenne hamuta, te tulette uppoamaan siihen niin korvianne myöten, että teillä on hädin tuskin enää siinä henkeä.

Katsokaa siis eteenne ja käykää polvillenne. Nyt on aika nöyrtyä Jumalanne eteen.

2.8.2015

Nimimerkin E.K. uni tammikuussa 2015

Uneni tapahtui aikana, jolloin Porissa surmatun ja poltetun nuoren tapausta selviteltiin. Näin unen ennen kuin tuli tieto tulipalosta ja siitä, että palaneesta rakennuksesta löytyi tuon tytön jäänteet.

Tässä uneni:


Olin miehen kanssa autolla ajamassa entisessä kotikaupungissamme Jyväskylän keskustassa. Näin kaukaa palavan talon liekit. Se oli joku puutalo ja muistan kuinka näin ne isot liekit selvästi. Talo oli aivan tulessa ja ilmeisesti oli jo hämärämpää, koska ne loistivat selvästi.

Kaivoin unessa äkkiä kännykkäni esiin ja olin näppäilemässä numeroa 112.

Kaupungin ja palavan talon välissä oli joitakin kilometrejä ja joko järvi
tai joki välissä. Lähdimme ajamaan tulipalon suuntaan lujaa.

Sitten olimme lähellä satamaa, kun näin ison laivan uppoavan Jyväsjärven
pohjaan. Muistan selkeästi kuinka siinä "piipussa" oli mustaa ja punaista ja
sinne vajosi. Olin kauhuissani että mitä tämä merkitsee! Laiva ei ollut
mikään pieni laiva mitä järvillä risteilee vaan niinkuin isompi alus kuten
Viking Line.

Yhtäkkiä oli kauhea kaaos kaikkialla. Näin ruumiita maassa lojumassa tai
lähinnä niiden osia, päitä ainakin kaksi. Sitten uni hämärtyi, mutta
sellainen kaaoksen tunne oli, että joka puolella tapahtui jotain, ihmiset
juoksivat paniikissa ja ilmeisesti mekin lähdimme pakenemaan pois, mutta en
ole varma siitä, koska uni hämärtyi.

Ajattelin tai kuulin jonkun selkeästi sanovan, että "nyt se pahuus on
alkanut" tai "nyt se pahuus on saanut vallan". Kuitenkin niin, että jotain
pahaa oli alkanut eikä sitä voinut enää millään pysäyttää.

Itse koen unen ja silloisten tapahtumien yhteyden porilaisen tytön surmaan
sekä Viking Linella tapahtuneeseen joukkoraiskaukseen (joka siis selvisi
vasta myöhemmin mulle). Mutta myös vahvasti koin, että tässä on kyse
islamista ja laajemmista jutuista.

Rukoilin myös, että Jumala vahvistaisi, jos tämä uni oli Häneltä. Koin kehotuksen lukea Psalmin 64.

Pahat teot eivät pysy salassa
1
Laulunjohtajalle. Daavidin psalmi.
2 Kuule ääneni, Jumala, kun valitan.
Kun vihollinen uhkaa, varjele minua.
3 Kätke minut pahantekijöiden kiihkolta,
väärintekijöiden juonilta.
4 He teroittavat kielensä kuin miekan,
jännittävät nuolekseen myrkyllisen sanan,
5 ja äkkiä he piilopaikastaan ampuvat viatonta,
ampuvat, eivät pelkää.
6 He kannustavat toinen toistaan pahaan,
he yllyttävät virittämään ansoja,
he sanovat: "Ei sitä kukaan näe."
7 He hautovat pahaa ja sanovat: "Nyt panemme toimeksi!" Tutkimaton on
ihmisen sisin ja sydän.

8 Jumala ampuu heihin nuolensa,
ja äkkiä he ovat täynnä haavoja.
9 He kompastuvat omiin puheisiinsa.
Jokainen, joka heidät näkee, pudistaa päätään.
10 Kaikki ihmiset ovat peloissaan.
He kertovat, mitä Jumala on tehnyt,
ja ottavat opikseen Jumalan teoista.
11 Iloitkoon vanhurskas Herrasta ja luottakoon häneen! Oikeamieliset
riemuitkoot!

1.8.2015

Olof Amkoffin 21.6.2015 saama profetia: Gaadin päivät ovat käsillä

Koen voimakkaasti, että alla oleva, seuraavaa suurta maailmanpoliittista tapahtumaa (tapahtumia) käsittelevä sanoma on profeetallinen sanoma Jumalan Hengeltä.

Jesaja 50:4:n mukaan voimme Jeesuksen opetuslapsina kokea, että ”Hän herättää korvani niin että kuulen opetuslasten tavoin”. Minulle kävi näin, kun heräsin 21.6.2015 nämä sanat mielessäni:

”Gaadin päivät ovat tulleet.” Kun myöhemmin luin päivän tekstin Lars Enarsonin ”Päivän leipää” -kirjasta, tekstinä oli Jeremia 49. Sieltä löysin selityksen Herran antamalle sanalle. Jo kaksi ensimmäistä jaetta auttoivat ymmärtämään paremmin, mistä oli kyse:

”Ennustus ammonilaisista. Näin sanoo Herra: ´Eikö Israelilla ole lapsia, eikö hänellä ole perillistä? Miksi Malkam (ammonilaisten jumala) on perinyt Gaadin ja hänen kansansa asettunut sen kaupunkeihin? Sen tähden, katso, päivät tulevat, sanoo Herra, jolloin minä annan sotahuudon kuulua ammonilaisten Rabbaa vastaan ja siitä on tuleva rauniokumpu, autio ja sen tytärkaupungit tulessa palavat. Silloin Israel on perivä perijänsä, sanoo Herra” (Jer.49:1,2).

Gaadin perintöosahan oli/on se osa Jordaniaa, joka oli ammonilaisten maata ja Rabban kaupunki. Todennäköisesti koko ”Länsiranta” tulee takaisin Israelin omistukseen, eli Manassen, Gaadin ja Ruubenin perintömaat.

Luulen, että kyse on siitä, että seuraavan riemuvuoden 2016-17 yhteydessä on tullut aika Israelin saada takaisin menettämänsä sukuomaisuus riemuvuotta koskevan lain mukaan (3. Moos. 25:10). Edellisenä riemuvuonna 1967 Israel sai takaisin, kuten hyvin muistatte, Juudean ja Samarian, Gazan kaistaleen, Golanin kukkulat ja raamatullisen Jerusalemin. Sitä edellisenä riemuvuonna, 1917, Herra irroitti Pyhän Maan ottomaanien vallasta tuottamalla heille Megiddossa tappion kristityn kenraali Allenbyn johdolla.  Nyt Herra jatkaa palauttamalla Gaadin alueen takaisin Israelille.

Jouko Pihon kommentti:

Näin tulee tapahtumaan. Jordanian pääkaupunki Amman tulee tuhoutumaan ja suuri osa Jordaniasta liitetään Israeliin, koska ne alueet ovat Jumalan Manasselle, Gaadille ja Ruubenille lupaamia ikuisia perintömaita. Israel tulee siis ottamaan haltuunsa omat maansa. Ja ilman muuta samasta syystä myös Länsiranta tullaan anneksoimaan eli liittämään virallisesti Israeliin lähivuosien aikana.

1.8.2015

Nimimerkin "Sisar Kuusankoskelta" näky 1.8.2015

Näin aamulla rukouksessa näyn presidentti Putinista. Putinin tummansininen puku värjäytyi kokonaan sysimustaksi.

31.7.2015

Nimimerkin ”Nimppu” uni v. 2013

Näin unessa kolme vanhaa rataspyörää, jotka olivat kiinni toisissaan jotenkin perätysten. Näin kuinka viimeinen ratas pyörähti ja mielessäni joku sanoi tai ilmoitti, että viimeinen aikakausi alkaa. Viimeinen ratas on pyörähtänyt siis akseliinsa ja alkaa viimeinen aikakausi. Näin ymmärsin. Se oli hyvin vaikuttava unikokemus. Näin tämän unen noin kaksi vuotta sitten.  

31.7.2015

Nimimerkin "Apila" saama sanoma

Vähän aikaa sitten minulle tuli tällainen sana, jossa oli muutakin. Kuitenkin siinä näytettiin punasipuli. Se kuvasi kristittyjä. On se joukko, joka elää Herraa lähellä.

Sitten on se joukko, joka tavalla tai toisella janoaa Jumalaa, mutta he eivät tiedä asio
ita. Näiden, jotka elävät Herraa lähellä, tulisi heitä evankelioida.

Sitten ovat ne ihmiset, jotka ovat sipulin ulkokuoressa. He kuuluvat uskonnollisiin yhteisöihin, mutta elävät kaukana Jumalasta. Kuitenkin nämä ihmiset luulevat olevansa aivan keskiössä. Heidän mukaan päätetään asioita ja he väheksyvät uskovia. Siinä sanottiin, että tämä jakautuminen kärjistyy ja jokainen joutuu ottamaan kannan ja erottautumaan.

30.7.2015

Seija Miettisen 18.7.2015 saama sanoma

Tänä kesänä on taivas itkenyt enempi kuin milloinkaan, kun katselemme maailmaa, sen jumalatonta menoa ja kaiken synnin hyväksyntää. Jumalan sana poljetaan jalkoihin, seurakunnat maallistuvat. Kuka julistaa enää totuutta? Kaikki hyväksytään.

Oi heräjä Suomen Siion, tee parannus, julista Jumalan Sanan totuuksia niin kuin ne on kirjoitettu Herramme Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Suomen kansa, käänny, tee parannus, irtaannu eurosta ja euromaista, sillä siinä teit virheen liittymällä euroon.

Katso päiväsi on kohta luetut, jos et tee parannusta, sillä katso Minä Herrojen Herra tulen pitämään sinusta huolen, jos ryhdistäydyt ja luotat Minuun.

Sinä olet pieni kansa ja Minun tahtoni on, että pitäydyt myös siinä niin kuin Minä olen sen alunperin suunnitellut, mutta te olette itse väärät päätökset tehneet, joista olette joutuneet maksamaan kalliin hinnan. Mutta Minä annan teille vielä uuden mahdollisuuden: kääntykää takaisin, erotkaa eurosta ja kunnioittakaa Minun sanaani, niin te näette ihmeen, kuinka Suomen kansaa tullaan siunaamaan monin eri tavoin, sillä Minulla  on kaikki valta niin maan päällä kuin taivaassa ja minun sotajoukkoni ovat suuremmat kuin yhdenkään valtion.

Käänny Suomen kansa, ota Minun sanani ohjenuoraksi, niin te tulette olemaan siunatut ja varjellut.

30.7.2015

Uskovan miehen 28.7.2015 Herralta saama ilmoitus

Perussuomalaiset tulevat jakaantumaan ja syntyy uusi puolue vanhan rinnalle. Uusi puolue tulee olemaan radikaalein puolue eduskunnassa. Siihen liittyvät kovimmat oikeistovoimat. Hallitus hajoaa ja järjestetään uudet vaalit. Suomi eroaa EU:sta.

30.7.2015

Satu Kara-Arosaran 28.7.2015 saama sanoma

Katso lapseni,  pilvet kerääntyvät taivaan rantaan. Myrsky on tulossa. Valmistaudu, varustaudu.  Ole koko ajan valppaana. Lue sanaa. Rukoile. Tuomio tulee. Monet rukoukset on kuultu, monet itkut on nähty, tuomiota on siirretty jo monesti. Nyt vihan malja on jo ääriään myöten täynnä, tuomiota ei voi enää siirtää.

Katso lapseni, älä pelkää, äläkä murehdi, Minä olen teidän kanssanne. Minä varustan ja autan. Mutta sinun täytyy itse valmistautua. Minun sanani on sinun miekkasi, tutustu tarkoin sanaani. Ota vastaan täysi sotavarustus. Ota vastaan armolahjat. Ota vastaan yliluonnollinen rakkaus. Loista kirkkaan valon lailla, kuten majakka. Anna valoni näkyä sinusta eksyneille, osoita tie perille. Minä tulen ja palkka on mukanani. Joka on ollut vähässä uskollinen, laitetaan paljon vartijaksi.

Lapseni älä pelkää, äläkä laske aikoja. Kaikelle on oma aikansa. Isä on ajoittanut kaikki oman suunnitelmansa mukaan. Se ei ole väärässä. Tulee aika, kun aika on loppu ja se on lähellä. Vielä sanon, varustaudu vainoihin, varustaudu vihaan. Aika pahenee pahenemistaan. Mutta Minun valoni loistaa pimeässä yhä kirkkaammin.

Rakkaani, Minä annan teille voiman, Minä annan tiedon. Kuuntele Minua. Tee kaikki mitä pyydän. Tee se heti. Älä epäile. Kaikki voi olla oman henkesi pelastukseksi. Sinä ja sinun perhekuntasi pelastetaan, osa kuin tulesta temmaten. Minä olen antanut lupauksen ja lupaukseni pitää.

Katso taivaalle, Minä annan näkyä merkkejä taivaalla. Siitä tiedät, että aika on lähellä. Vapautuksen hetki on käsillä.

Rakkaani, voi kuinka käsittäisit, kuinka rakas olet. Odotan, että saavut luokseni iankaikkisuuteen. Viimeiset työt ja tehtävät alkavat ja sitten kaikki on loppu. Viha ja vaino on ohi, jäljelle jää vain täydellinen rakkaus. Ole aivan luja ja rohkea lapseni, Minun siunaava käteni on sinun päälläsi. Rakkaani, kuinka voisin sanoa sen sinulle tarpeeksi voimakkaasti. Minä rakastan sinua lapseni, rakkaani. Tahdon pelastaa sinut ja perhekuntasi. Isän Jumalan rakkaus, Jeesuksen veri ja Pyhän Hengen osallisuus on sinun kanssasi ja sinun apusi. Aamen.

21.7.2015

Erään henkilön talvella 2015 näkemä näky

Viime talvena eräs henkilö näki näyn rukousryhmässä rukouksen aikana, että Suomi potkitaan pois EU:sta. Näyssä näytettiin, että oli joitakin asioita, joita Suomi ei hyväksynyt ja sitten sanottiin: "Nyt riittää."

Jouko Pihon kommentti:


Siinä, että Suomi potkitaan ulos EU:sta, tapahtuu Jumalan tahto. Kiitos Herralle! Ei tarvitsekaan itse erota, kun erotetaan!

21.7.2015

Nimimerkin J.A.S uninäky 14.7.2015
 
Viikko sitten sain uninäyn Suomesta ja EU:sta.

Oli yksi suuri valkoinen ja korkea alusrakennelma meressä, ei laiva, vaan kelluva hallitsevan suuri rakennelma meressä. Siihen oli törmännyt pieni samanlainen kelluva alusrakennelma, joka oli saanut murtuman, ja siinä aluksessa oli henkilöitä, jotka olivat loukkaantuneita.

Emäaluksesta kuului sanoma: ”I do not need you (En tarvitse sinua).” Sen jälkeen pieni alus lähti ruhjoutuneena poispäin valta-aluksesta.

Tiedän että tämä on Suomen tulevaa tapahtumaa. Henki vahvisti kysyttyäni sen Häneltä.

Jouko Pihon kommentti:

Näin tulee tapahtumaan. Pieni alus eli Suomi joutuu törmäyskurssille suuren aluksen eli EU:n kanssa, jolloin Suomi saa kolhuja ja saa tarpeettomana mennä menojaan. Silloin Suomi eroaa sekä eurosta että EU:sta.

20.7.2015

Nimimerkin ”Ystävä Herrassa” 19.7.2015 saama sanoma

Tämä on sanoma seurakunnille, myös ns. vapaille suunnille.

Kuulkoon ken kuulee, avatkoon korvansa se, jolle Jumala nyt puhuu. Jumalalla on asiaa myös seurakunnalleen, Hänen omilleen, Hänen rakkailleen Kristuksessa.

Olet tienristeyksessä, olet risteyksessä, jossa sinä valitset ihmisen kunnian tai Jumalan kunnian, Jumalan voiman tai ihmisen vallan, rikkaudet tai nöyryyden.

On valintojen aika, on monien valintojen aika. Toiset valinnoista ovat suuria, määrääviä, monia vuosia eteenpäin suuntaa antavia. Tarvitaan Jumalalta viisautta tässä ajassa. Ihmisten suunnitelmat ovat hyvin epävakaalla pohjalla nyt. 

Seurakuntani, Minä kehotan teitä, kuulkaa Hengen ääntä. Kuulkaa Pyhän Hengen selkeää puhetta ja totelkaa sitä. Totelkaa sitä ääntä silloinkin, kun se ei käy teidän inhimilliseen järkeenne. 

Myykää, ostakaa, vaihtakaa, pienentäkää, suurentakaa, edistykää missioissanne sen mukaan kuin Henkeni teitä kehottaa. Ei sen mukaan kuin mitä kirjoista on opittavissa, ei edes sen mukaan mikä on ennen toiminut, sillä aika on muuttumassa. Tämä on sitä aikaa, josta sanotaan, että aika on paha.

Kuitenkin teillä on Minun siunaukseni ja teillä on Minun varjelukseni. Te kuitenkin tarvitsette nyt Henkeni ohjauksen. Alkakaa etsiä Jumalaa omissa kammioissanne, mutta myös yhteen tullessanne. Älkää olko niin varmat, että teidän tapanne ovat aina ne parhaat. Älkää olko niin varmat, että se mikä on toiminut vuosia, tulee aina niin toimimaan.

Etsikää Jumalan teitä, etsikää Jumalan polkuja. Etsikää Jumalan tapaa kohdata uudet tilanteet.

Tulette näkemään kun etsitte Herraa, että teille annetaan armo, teille annetaan viisautta, ja varojakin kaikkeen siihen mikä on Minulta. Muistakaa Minun sydämeni, sen asenne on ratkaiseva.  Tutkikaa millainen Jumala teillä on. 

Tutkikaa minkä tähden Jeesus kuoli, mikä oli Jeesuksen työ ja tehtävä ja miksi Hän sen kaiken teki.

Kutsun siis teitä perusasioitten äärelle katselemaan niitä, ihastumaan ja tottelemaan sitä mikä oikein on.

Sanani te kyllä tunnette, te tämän päivän saarnamiehet, te tunnette Minun sanani läpikotaisin ja osaatte siitä hyvin puhua. Teidät on siihen kaikkeen hyvin koulutettu. Teille on näytetty mikä on vaikuttavaa ja millä lailla saatte joukot mukaan.  Teillä on paljon tietoa, osa siitä täysin maallista, sellaista, joka ei ole alun perinkään ollut Minulta teille tarkoitettua.

Nyt on kuitenkin aika kyseenalaistaa tuo kaikki. Ei väärällä asenteella, vaan sillä nöyryydellä, jolla Jumalan edessä totuutta etsivän kuuluu. Kysy, Isä onko tämä sinulta? Isä, tähänkö panostan aikani, energiani, varani?  Isä, onko tämä sinun tahtosi? 

Näin tehdessäsi pyydä, että rukouksen henki lasketaan myös seurakunnan ylle, niin että seurakunnassakin korvat avataan kuulemaan Jumalan ääntä. Ja se sydän joka sykkii Jeesuksen rinnassa, saisi sykkiä myös niiden paimenten rinnassa, jotka tänä päivänä Hänen lampaitaan kaitsevat. 

Katsokaa eteenne, älkää luottako itseenne, vaan luottakaa Jumalaan, niin Minun siunaukseni ja Minun Henkeni läsnäolo tulee lisääntymään ja vain vahvistumaan, mutta se edellyttää suurta nöyryyttä ja aitoa kuuliaisuutta. 

Niinpä seurakuntani Suomessa, niinpä seurakuntieni paimenet, kuulkaa Minua.  Etsikää Minua ja te tulette saamaan armon ja avun oikeaan aikaan tehdäksenne sen mikä on Jumalalta. Aamen.

19.7.2015

Nimimerkin ”Ystävä Herrassa” 18.7.2015 saama sanoma

Kun Minä pelastin sinut Suomi, Venäjän vallasta, Minä päästin sinut itsenäisyyteen, ja Minä toin sinut avaraan maahan.  Minä annoin sinulle tilaa hengittää, Minä annoin sinulle myös varoja kehittää maatasi. Kehittää ja nostaa sen ikään kuin pimeydestä valoon ja valkeuteen. 

Silloin sinä rukoilit, sinun maasi kansalaiset rukoilivat edessäni, monet illat, monet yöt, itkettiin edessäni, anoen armoa, että Suomi vielä itsenäisyytensä säilyttäisi.

Nyt on jo ilta niin pitkällä, on jo yö, että Suomen itsenäisyyskin on miltei mennyttä.

Nämä päätökset, joita tehdään tänä päivänä, niin seksuaalisista asioista, kun ihan lain tasolla muutetaan itsestään selviä, Jumalan Sanan mukaisia asioita, täysin Sanaa vastaan oleviksi.

Olisinko Minä siinä mukana? En, sanoo Herra.

Ja nyt kun te antaudutte pankkiirien vietäviksi, antaudutte yhä enemmän siihen yhteisöön, jonka perusta ei ole Minusta ja jossa yhteisössä Minua ei kuulla, luuletteko, että siitä Jumalan siunausta voisi teille tulla?

Suomen maa ja tämän hallituksen jäsenet, tämän eduskunnan jäsenet, jälleen kerran Minä kutsun teitä rukouksissa Jumalanne eteen. 

Lukekaa Minun Sanaani ja ottakaa vastaan se Henki joka Sanassani on. Se Henki pitää huolta heikoista, se muistaa köyhiä ja se pitää myös isänmaan korkeassa arvossa, maan itsenäisyyden ja sen, että maalla on oma valuutta, maalla on oma hallintovalta. 

Niin Minä olen sen alussa järjestänyt, että olisi maalla kansa ja kansalla olisi valtio. Näin sen järjestin, kun kielet sekoitettiin. Siitä on jo pitkä aika, muistattehan kun Babylonissa aikoinaan ihmiset alkoivat rakentaa tornia, jota rakentaessaan he ajattelivat, sitten me olemme kuin jumalia.

Ollaan hyvin lähellä niitä aikoja, jolloin ihmiset etsivät sitä viimeisten aikojen viimeistä hallitsijaa, maallista, joka tulee hallitsemaan saatanallisella voimalla.

Ja tekin Suomen kansa, Suomen hallitus ja eduskunta erityisesti, tekin, ikään kuin kurkotatte sitä aikaa kohti, osa tietämättänne osa tietoisesti, osa jopa suunnitelmallisesti. 

Ja te, joilla se on suunnitelmissa ja tietoisuudessa, teitä Minä tulen myös pitämään vastuussa tästä asiasta, kun se eteenpäin menee. Aivan henkilökohtaisessa vastuussa. Ette silloin voi sanoa, no kun tuo toinen, nuo muutkin, ei, vaan jokainen, joka tietää Jumalan Sanan, Jumalan arvovallan maailmassa, ja silti valitsee tehdä sitä vastaan, on vastuussa teoistaan.

Aivan niin kuin yksilöt, niin myös maat.  Sillä myös kansojen tuomiot tulevat ajallaan.

Siksi vielä kerran tässä hiljaiselta näyttävän maailman illan hetkessä Minä huudan kovalla äänellä herätystä ja parannuksentekoa.

Ilman näitä Suomen tilanne tulee vain heikkenemään. Suomen tilanne tulee olemaan kuin uppoava laiva. Se keikkuu oikealle, se keikkuu vasemmalle ja kummastakaan se ei turvaa saa,  aivan  niin kuin sen jo tiedättekin, ja siltikin haluatte olla mukana,  haluatte loistaa ihmisen kunniaa.

Kun vain Jumalan kunnia voisi olla se, joka sille laivalle vakauden antaa.

Vain Jumalan kunnia ja armo voisi sen laivan pinnalla pitää, niin ettei sille haaksirikkoa tulisi.

Rakkaani, minun Suomen kansani, Minun kutsuttuni, sillä paljon olette tehneet maani (Israelin ) hyväksi,  ja se on eräs asia, jonka tähden olen teitä paljolta tähän asti suojellut.

Nyt olemme siinä vaiheessa, että maasi syntien mitta on enemmän kuin täynnä. Siksi lähetän teille tämän varoituksen, että te vielä kerran miettisitte, missä ovat päämääränne, mitkä asiat ovat tärkeimpiä, mihin asetatte toivonne ja mihin asetatte uskonne maanne päämiehistä aina sinne köyhimpiin kaikkein kurjimpiin koteihin asti. Kurjuudessakin joskus kirotaan Jumalaa, ikään kuin Hän olisi syyllinen siihen mitä sielunvihollinen tekee. Maan päämiehissä on ihmisen korskaa, se on siellä niin mahtavan voimallista. Se on niin houkuttavaa.

Siellä on rahaa ja siellä on valtaa, mutta korska, ei se ole Minulta, niin kuin te hyvin tiedätte.

Itsekukin kohdallanne tiedätte sydämissänne, että ei ole Jumalan valta ja voima toiminnassa siellä missä murskataan heikko eikä ole Jumala mukana siellä, missä raha yksin asiat ratkaisee.  Ei ole Jumala siinä mukana.

Minä annan kyllä menestystä ja Minä annan siunausta, mutta se ei tule ihmisten tavalla eikä ihmisen kunniaksi. Eikä se tule myöskään sopimuksilla, jotka eivät päivänvaloa kestä.

Minun Sanani totuus kestää iankaikkisesti. Se totuus on edelleenkin voimassa.

Minun Sanani totuus Kristuksessa Jeesuksessa on se ainoa punainen lanka, jota myöden pelastukseen, yksikään, teistäkään hallitsijoista käy. Tutkikaa siis omantuntonne koko ääni, oletteko päätöksissänne oikeassa Jumalanne edessä. Ellette ole, tehkää parannus, maksoi se teille mitä tahansa tässä ajassa, sillä tämä aika täällä on lyhyt, mutta iankaikkisuus on hyvin pitkä.

19.7.2015

Veli Tuomen 18.3.2015 saama profeetallinen sanoma

Ohessa on linkki Veli Tuomen 18.3.2015 saamaan profeetalliseen sanomaan "Näin sanoo Herra". Tuomen kotisivujen osoite on www.sanaveli.com.

https://www.youtube.com/watch?v=3cfD4SSppv0

19.7.2015

Helenan 19.7.2015 saama sanoma

Rakkauden kautta vaikuttava usko saa ihmisen toimimaan epäitsekkäästi myös rahojen suhteen.

Raha on ollut suurin kompastuskivi 2000-luvun uskoville ihmisille. Jumala on koetellut uskovien sydäntä 2000-luvulla rahan suhteen enemmän kuin koskaan. Ei tarvitse olla profeetta, kun vain kulkee silmät ja korvat auki uskovien keskuudessa ja kuuntelee heidän puheitaan rahasta. Tänä päivänä lähimmäisen kanssa tekemisissä olevan uskoa koetellaan ensimmäisenä rahan käytön kautta. En kuule sitä aina välttämättä fyysisillä korvilla, mutta voin kuulla sen hengessäni, kun uskovat puhuvat rahasta näin.

Tämän rahan olen tienannut kovalla työnteolla, tästäkö taittaisin leipää niille uskoville veljille ja sisarille, jotka minusta eivät osaa hoitaa taloudellista puolta elämässään niin kuin minä. Tienatkoon itse rahansa, menkööt töihin ja onhan niitä sosiaalihuoltoja, kirkon diakoneja ym. järjestöjä, hakekoot rahansa niistä. Mutta minä en anna omastani, olenhan ne kovalla työllä ansainnut itselleni. Nyt olen vielä eläkkeellä, toki saan kuluttaa kaikki itseäni varten. 

Uskovat ovat unohtaneet, että Jumala on se, joka on antanut heille kyvyn ja terveyden käydä töissä, eivätkä kiitä Jumalaa, niin kuin pitäisi. Eli taittamalla leipää niille, jotka kamppailevat velkataakkojen ja kaikenlaisten yhteiskunnassa olevien riistojen ja ryöstöjen alla. Omassa rahanhimossaan he keksivät mitä viisaimmilta kuulostavia selityksiä saadakseen omantuntonsa rauhoittumaan. Se vain on vääränlaista omantunnon rauhoittamista, johon he ovat sielunvihollisen kuiskutuksia kuuntelemalla eksyneet ja suostuneet. Eivät ole Jumalan Sanaan juurtuneita palvelijoita, joita Jumala voisi käyttää. Sana ei heissä ole tullut eläväksi, vaan kuoleman ote pitää heitä vallassaan rahan kautta.

Kukaan uskova ei ole tästä vapaa sanomalla, että minä annan omastani. Tiedätkö varmasti, annatko huomenna, kun Jumala tuo eteesi koetuksen? Kirjoittaja itsekkään ei ole vapaa tästä. Onko kovia sanoja? Mitä Jeesus itse sanoi farisealaisille? Farisealaisethan olivat Kirjoituksia lukevia ihmisiä. Mitä meidän tästä pitää ajatella? Onko tämä armoa vai lakia?

Kirjoitin rohkeasti sisältäni kumpuavasta asiasta. Koetelkaa se Raamatun pohjalta ja rukouksessa. Koin tämän nimenomaan suomalaisten uskovien koetuksena omia kansalaisiaan kohtaan ja varsinkin omia perheenjäseniä, sukulaisia, naapureita, tuttuja ym. kohtaan, jotka siinä lähellä ovat ja tiedät heidän olevan kovissa kamppailuissa taloudellisella puolella, vaikka se olisi heidän omaa syytään.

19.7.2015

Jouko Pihon 19.7.2015 saama sanoma

Sain aamulla 19.7.2015 seuraavan sanoman.

Minun seurakuntani ei ole osa luopiokirkkoa eikä minun ruumiini ole osa porton ruumista. Minun seurakuntani on minun ja osa minua. Siksi se on pyhä ja erossa pahasta.

Minun lampaani kuulevat minun ääneni. Minun seuraajani eivät kuuntele tämän maailman ääniä. Älkää olko maailman ystäviä. Se joka on maailman ystävä, on minun viholliseni.

Erottautukaa tämän maailman hengestä ja sen tavoitteista. Minun valtakuntani on tulossa. Odottakaa sitä kärsivällisesti. Otan teidät pian luokseni.

19.7.2015

Nimimerkin "Suojissa Olen" 15.7.2015 saama sanoma

Aamulla herättyäni 15.07 2015 klo 5:03 rukoukseni jälkeen luin ensin MTV-uutiset ja perään Ilta-Sanomien uutiset koskien Kreikkaa ja Suomea koskevaa tulevaa tilaansa.

Profetian ydinasia on nyt näin, että ajan kellon isompi pronssinen hammasratas on liikahtannut sen hampaan välin kolon verran eteenpäin. Käytän tätä ilmaisua asian valaisun ymmärtämiseksi ja mitä tapahtuman pitää tästä eteenpäin, joihin meidän Suomen kansa ja päättäjät on ollut vaikuttamassa ratkaisuhetkillä mukana. Raotan hiemman tulevaa pian alkavaa ja tulevaista asiaa.

Olen tällä sivustolla aiemmin lyhyesti kirjoittanut Suomea tulevaksi kohtaavista asioista  tämän vuoden puolella.

Tulemme lähiaikoina menemään tilaan, jossa tulemme ja joudumme pyytämään ja anomaan jokapäiväisen leipämme saamiseksi ruokaa Euroopan Unionin kädestä. Siis muruja eli puhutaan kovasta itse kohdallemme tulevasta köyhtymisestä. Ei siis enää niukkuutta vaan nälkä.

Sitten Raamatusta otettu profetia: "Ja minä näin yhden sen päistä olevan ikäänkuin kuoliaaksi haavoitetun, mutta sen kuolinhaava parantui. Ja koko maa seurasi ihmetellen petoa."

Kolmanneksi naapurimme tekee vierailuvisiitin maahamme ottaen osittain maa-alueita tarkoitusperiinsä millä syyllä tahansa aivan vain alkuun kiusaksemme ja näyttääkseen omiensa ja kansansa sotakoneistonsa voiman kokoontuakseen puolen vuoden - kahden vuoden ajan mitaisen hetken hyökätäkseen pian tämän jälkeen Israelin rajoille ja vuorille kumppaniensa avulla tullakseen pääarkkitehtinä itse yllätetyksi tulevasta huolestuttavasta viestistä itäisiltä mailta.

Tämä naapurin itsensä kutsuma vierailunsa/visiittinsä on mahdollinen suoja Suomelle ja suomalaisille itselleen. Tulevasta pedon vallan toiminnasta maallemme on yhteinen nimittäjä nimittäin meidän henkilökohtainen rukous, sillä sitä annetaan mitä mitattavaksi on Herran eteen tuotu.

Tehdyt päätökset ja teot ovat peruuttamattomia ja Raamattu käy toteen teemme tai olemme tekemättä mitään. Silti vielä meidän valveilla olevien työ ja tehtävämme on viedä elävää evankeliumia eteenpäin, sillä vapautuksemme päivä on lähellä.

Paras aamu alkaa rukouksella.

16.7.2015

Jouko Pihon uni 16.7.2015

Näin 16.7.2015 unta, jossa sanoin ympärillä oleville ihmisille: "Toinen Yli-Vainio on aloittanut toimintansa."

14.7.2015

Tuuli Rintasen 14.7.2015 saama sanoma

Sinun kansasi (Suomen kansa) nurisee ja on katkera. Minä (Herra) vuodatan lisää kyyneleitä.

8.7.2015

Jouko Pihon saama sana heinäkuun alussa 2015

Viime viikolla tuli mieleeni eräänä aamuna voimakkaasti englanninkielinen sana "clandestine". Ihmettelin, miksi minulle tulee noin outo sana mieleen. En muistanut sen merkitystä. Katsoin sanakirjasta ja huomasin, että "clandestine" tarkoittaa "salainen" ja "luvaton".

En osannut yhdistää sitä aluksi oikein mihinkään. Mutta tänään tuli mieleeni, että kyse on varmaankin 7.7.2015 Ajankohtaista 6 -osiossa (http://www.jouko-piho.fi/211357856 )  julkaisemastani Billy Grahamin artikkelista, jossa tuon esille Grahamin vapaamuurariuden eli kuulumiseen salaiseen ja antikristilliseen järjestöön, joka tekee Jumalan silmissä luvattomia asioita.

Jeesus sanoi: "Ei ole mitään peitettyä, mikä ei tule paljastetuksi."

27.6.2015

Nimimerkin A.L. näky

Näin rukouksessa 25.6.2015 näyn, jossa suuri rahtilaiva saa aluksi pahan kallistuman vasemmalle kyljelleen. Tämän jälkeen se uppoaa keula edellä lähes pystysuoraan. Vaikka kyseessä on rahtilaiva, on sillä ilmeisesti paljon myös matkustajia, sillä laivan uppoamisen seurauksena pystytetään muistomerkki tai laatta, jonka hallitsevana teemana on risti. Laivan alaosa on tumma ja yläosa on vaalea. Hytit ja ohjaamo sijaitsevat enemmänkin takaosassa laivaa kuin keskellä.

Uskoisin, että tämä turma on estettävissä rukouksin.

27.6.2015

Amerikkalaisen profeetan, Nathan Lealin, sanoma USAn homoliittopäätöksen jälkeen

Yhdysvaltain korkein oikeus päätti 26.6.2015 yhden äänen enemmistöllä äänin 5-4, että maan perustuslain mukaan samaa sukupuolta olevilla on oikeus avioliittoon, mikä merkitsee, että homoliitot tulevat laillisiksi kaikissa 50 osavaltiossa, myös niissä 13 osavaltiossa, joissa homoliitot ovat olleet tähän asti kiellettyjä.

Ohessa amerikkalaisen profeetan, Nathan Lealin, homoliittopäätöksen jälkeen julkistama sanoma, jota olen lyhentänyt suomalaiseen käännökseen. Alkuperäinen sanoma on luettavissa englanninkielisillä sivuillani http://www.prophecy.fi/412573839 tai Lealin omilla sivuilla http://www.watchmanscry.com/.

Minä suren

Tänään, Korkeimman oikeuden homoliittopäätöksen takia, minä suren.

Minä suren, koska nuoruuteni maa on kuollut.

Minä suren, koska minä tiedän, mitä tämä pilkkaava lainsäädäntö merkitsee.

Taivaan Jumala katsoi tätä ihmisten pilkkaa ja antoi heidän valita.

He valitsivat. Nyt Amerikka tulee murenemaan ja palamaan.

Tänään, 26.6.2015, on tullut aika pelätä perheesi, rakkaittesi ja tulevaisuuden puolesta.

Itkekää ja surkaa menetyksiä ja kaatuneita.

Tänään kansakunta on tehnyt suuren suunnanmuutoksen, jättänyt oikean tiensä ja kävellyt hautausmaalle.

Puheitten aika on ohi. Rukoukset eivät enää auta.  Amerikan kohtalo on sinetöity.

Anna pelastaa itsesi ja kätkeydy Kristus-kallion suojaan. Tulet ovat tulossa.

Valittaen

Nathan Leal – Watchman’s Cry (Vartijan huuto)

24.6.2015

Tuuli Rintasen 24.6.2015 saama sanoma

Sain alla olevan viestin rukouksessa Herralta tänään.

"Katso, Minä rankaisen tätä maata puolella ja puolella siitä rangaistuksesta, mikä oli tuleva kansan päälle. Sano tämä julkisesti."

Pyysin varmistusta viestille:

"Katso, tämä maa saa armon sen mukaan, mitä ovat täyttäneet rukouksin Minun astiaani taivaassa."

22.6.2015

Nimimerkin "Jumalan kutsumat" v. 2001 saama profetia

ROHKAISUKSI, VAHVISTUKSEKSI JA RUKOUSAIHEEKSI: 14 vuotta sitten, kun olimme uskossamme hyvin lapsia ja alkutaipaleella, saimme Jumalalta profetian, jossa Hän näytti meille erilaisia seura- ja kirkkokuntia, valtion ja kuntien virastoja, erilaisia virkamiehiä ja yksilöuskovia.

Jumala puhui, että Hän tulee paljastamaan ja tuomaan valkeuteen niin isoja kuin pieniäkin asioita. Monet seurakunnat tulevat kaatumaan, koska ei kunnioiteta Jumalaa ja Hänen Sanaansa, joutuvat taloudelliseen ahdinkoon ja mikään raha ei näitä pelasta. Virkamiesten väärät teot ja valinnat paljastuvat. Monien ns. uskovien synnit paljastuvat, koska he eivät ole kääntyneet synneistänsä, vaan ovat jatkaneet.

Jumala on jokaista varoittanut ja useasti, on antanut aikaa tehdä parannusta, vaan eivät ole totelleet ja Jumalan täytyy heidät paljastaa. Jumala on hyvin rakastava ja armollinen, mutta ei Hän voi sallia, että kaikenlainen kierous ja huijaus vaan jatkuu, ja monet esiintyvät vielä Jumalan nimissä. 

Sanomassa oli vielä, että monet pakenevat ulkomaille, koska eivät kestä sitä, että kaikki tulee ilmi. Monet myös nukkuvat pois. Meidän ei tule pelästyä, kun nyt näemme, että ympärillämme tapahtuu kaikkia näitä paljastumisia yhä enemmän ja enemmän.

Meidän tulee olla paljon Jumalan kasvojen edessä, Sanaa syöden ja rukoillen. Vielä suurempia ja isompia tulee paljastumaan. Rukoillaan myös, että sielut pelastuvat.

Monet seurakunnat ovat kuin Jeremian kirjassa 6. ja 7. luvut kertovat. Työtä on paljon ja Jeesus tulee pian.

19.6.2015

Kirsi-Marja Ahon näky v. 1986

Linkki Kirsi-Marja Ahon v. 1986 näkemään näkyyn "Suomen kohtalo":

https://www.youtube.com/watch?v=H3vQqn9pi50

Puhuttu englanniksi. Korjattu tekstitys suomeksi.

18.6.2015

Uskovan saama sanoma

Minä rakastan sinua Suomen kansa.


Etsikää häntä, joka loi teidät ja kaiken mitä on maan päällä ja taivaassa, sillä minä en halua, että yksikään joutuisi kadotukseen.

Teidän täytyy tehdä ratkaisu, kumpaa palvelette.

Poikani kuoli ristillä teidän syntienne tähden ja vuodatti kalliin verensä teidän puolestanne ristillä.

Etsikää minun kasvojani, etsikää minua, niin te saatte rauhan sydämeen. Mutta te ette kysyneet, missä on Herra. Papitkaan eivät kysyneet.

Sen tähden minä käyn vielä oikeutta teidän kanssanne, sanoo Herra. Tehkää parannus, rukoilkaa armoa, sillä synnin mitta on täysi.

Aikaa on vähän. Lukekaa minun Sanaani, joka on totuus, pelastus, rakkaus, armo, synnintunto, hyvyys, ilo ja kärsivällisyys.

Se minulla on teitä vastaan, että te murhaatte viattomia lapsia äidin kohdussa. Te ette kunnioita isää ja äitiä, jotka ovat yksin kotona, koska teillä on niin kiire. Te haluatte juosta omien halujenne perässä, mikä ei teitä lohduta. Te ette voi palvella kahta herraa.

Suomen eduskunta vie leivän köyhältä. Te ette auta köyhää. Te leikkaatte vanhuksilta ettekä auta lesken asiaa. Te kysytte, miksi työttömyys lisääntyy. Minä kysyn teiltä, miksi te ette seuraa minua. Te rikotte minun pyhät lakini, jotka minä säädin teille. Miksi olette koventaneet sydämenne ja raha on sokaissut teidät?

Etsikää minua. Apu tulee minulta.

Miten kävi Sodoman ja Gomorran? Tehkää parannus. Te rakastatte väkivaltaohjelmia, joihin minä en mielisty.

Teitä on varoitettu.

Koetelkaa kaikki ja pitäkää se, mikä on hyvää.

17.6.2015

Satu Kara-Arosarkan 16.6.2015 saama sanoma

Tänä päivänä Minä tulen näyttämään voimani. Tänään Minä kirkastan itseni ihmisten keskellä. Minä näytän, että Minä olen Herra. Minä olen luonut koko maan, Minä säädän lait ja säät. "Minä olen" on minun nimeni. Ei ole toista Jumalaa, ei ole ketään suurempaa. Minä olen.

Vihani malja on jo täynnä, se vuotaa ylitse. Tämä kansa on uppiniskainen kansa. Tämä kansa ei laskeudu polvilleen vaikka pyydetään. Minä tulen näyttämään, että Minä olen Pyhä Jumala. Joka Minuun uskoo pelastuu, mutta joka ei usko, joutuu kadotukseen. Tämä kansa on kääntänyt selkänsä Minulle. Tämä kansa on ottanut itselleen epäjumalia. Tämä kansa palvoo rahojansa, ruumistaan, tavaroitaan ja lapsiaan, jopa eläimiään.

Minä tulen ja palkka on mukanani. Vihan malja kaadetaan tämän kansan päälle, jos ette laskeudu polvilleen ja pyydä Minulta armoa. Minä haluan armahtaa, Minä haluan pelastaa. Minä haluan rakkaani luokseni, mutta lapseni, laumani, ei kuule Minun ääntäni. Lapseni ovat tulleet kuuroiksi ja sokeiksi. He eivät tunne ääntäni.

Maailman äänet ovat sekoittaneet heidät. Maailman valot ovat sokaisseet heidät. Minun sydämeni vuotaa verta, Minun silmäni ovat kyyneliä täynnä tämän Minun valitsemani kansan takia.

Minä kuulin teidän rukoukset ja armahdin teitä Venäjän jaloista, mutta nyt synnin määrä on jo niin suuri, etten voi enää katsoa. Sodoma ja Gomorra häpeää teitä. Teidän syntinne ovat suuremmat.

Teidän tapettujen syntymättömien lastenne veret huutavat kostoa, teidän seksuaalisynnit ovat tahranneet pukunne pikimustiksi. Löyhkä, joka nousee Minun eteeni, on sietämätön. Minä sanon teille viimeisen kerran. Kääntykää pois pahoilta teiltänne, kääntykää Minun teidän Jumalanne puoleen. Minä haluan pelastaa teidät, Minä haluan puettaa teidät vanhurskauden viittaan, mutta en voi siunata teidän suuria ja saastaisia syntejä.

En voi tehdä vääryyttä muita kansoja kohtaan. Minä olen totuudenmukainen ja ankara Jumala, Minun tuomioni on oleva oikea. Minulta ei ole mikään salassa. Sen minkä teet salassa, se tullaan huutamaan katolta. Kaikki saasta tullaan tuomaan valoon. Valossa näkyy pieninkin likatahra.

Anna pestä itsesi poikani Jeesuksen verellä, niin tulet villaakin valkeammaksi. Syntisi tullaan antamaan anteeksi, jos pyydät sitä. Ei ole mitään tuomiota sille joka uskoo, ei sitä tuomita, joka on verellä pesty.

Onko sydämesi auki? Pystytkö ymmärtämään, mitä sinulle on kerrottu? Oletko valmis kääntymään Herrasi Jeesuksen puoleen? Oletko valmis rukoilemaan? Sinulle on annettu mahdollisuus, montakin. Uskotko Minuun? Uskotko, että tuomio on tulossa?

Minä olen rakkaus, Minä haluan pelastaa. Minä rakastan tätä uppiniskaista kansaani. Minä itken teidän tähtenne. Poikani Jeesuksen veri on vastaus. Annoin Hänet teidän syntienne sovitukseksi. Sinun tehtäväksi jää vain ottaa vastaan. Minä haluan pelastaa teidät niin kuin pelastin Niniven. En haluaisi täyttää tuomiota. Ota vastaan pelastus. Ota vastaan rakkaus. Ota vastaan ikuinen elämä. Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimeen. Aamen

16.6.2015

Uskovan miehen näky Putinista ja Niinistöstä

Minulle tuli 14.6.2015 sellainen näky, että Sauli Niinistö kokee yllätyksen Venäjän vierailullaan. Hänet viedään Putinin kanssa jollekin sotanäyttämölle, jossa esitellään Venäjän asevoimia. Siellä Niinistölle annetaan kiikarit ja hän katsoo niillä, kuinka Suomen lipulla varustettu "kylä" pommitetaan maan tasalle. Tällä tavoin Putin antaa ymmärtää, että Niinistön on tehtävä valinta, kenen puolella hän seisoo

Minulla on myös pitkään ollut sanat, että "Venäjä tarvitsee Suomelta takuut" siitä, että Suomi ei mene Natoon. Jos takuita ei tule, Venäjä ei ota riskiä, vaan ottaa Suomen omaan hallintaan, jotta Nato ei voisi käyttää Suomea Venäjää vastaan.

15.6.2015

Jouko Pihon näky 14.6.2015

Näin illalla 14.6.2015 seuraavan näyn.

Näin kaikkialla hyvin paljon vihreää. Joka puolella oli runsaasti uusia vihreitä versoja.

Kysyin: ”Mitä nämä ovat?” Minulle sanottiin: ”Nämä ovat niitä uusia uskovia, jotka tulevat pian uskoon ja niitä vanhoja uskovia, jotka ovat tuoreessa uskossa.”

Sitten näin kuivettuneen koivun, jossa oli vain muutamia lehtiä ja nekin olivat rusehtavia ja käpertyneitä. Sen jälkeen näin harmaan kelopuun, jossa ei ollut mitään elämää.

Kysyin: ”Mitä nämä ovat?” Minulle sanottiin: ”Nämä ovat kuolleita tai kuolemaisillaan olevia uskovia, joilla on se nimi, että he elävät, mutta he ovat sisäisesti kuolleet.”

Sen jälkeen näin suuren mustan kivihiilikasan.

Kysyin: ”Mitä nämä ovat?” Minulle sanottiin: ”Nämä mustat kivihiilet kuvaavat uskomattomia ihmisiä.” Sitten näin valtavia tulenliekkejä, kun hiilikasaa alettiin lapioida tulta kohti.

Mihin joukkoon sinä kuulut?

Vain ensimmäiseen joukkoon kuuluvat elävät uskovat pääsevät perille taivaaseen. Puolisydämiset ja tähän maailmaan rakastuneet luopiouskovat eivät pääse voittajina perille, vaan heidät, kuivettuneet puut, poltetaan yhdessä jumalattomien kanssa.

13.6.2015

Larry Miningerin sanoma Suomelle

Olin tänään 13.6.2015 kotikokouksessa Loviisassa, jossa Virossa asuva amerikkalainen Larry Mininger toi esille sanoman, että eri kansoilla on omat määräaikansa ja juuri nyt on Suomen aika, Suomen elonkorjuun aika. Ei vasta kolmen kuukauden kuluttua tai joskus myöhemmin, vaan juuri nyt.
 
Ohessa Larry Miningerin Facebook-sivu, jossa on kuva kotikokouksesta.

https://www.facebook.com/deborah.mininger?fref=ts

13.6.2015

Annelin uni v. 1990

Muistaakseni oli vuosi 1990, kun näin seuraavanlaisen unen.

Maa (Suomi) oli haljennut Lappeenrannan yläpuolelta Suomen poikki vaakatasossa niin, että halkeama ulottui Pietarsaaren alapuolelle asti.

Katselin unessa unessa sitä repeämää ja huomasin, että se oli syvä kuin kuilu ja sen verran leveä (arvelisin että n. 1,5 - 2 metriä), että sitä ei voi ylittää.

Itse olin eteläpuolella ja tajusin, että minä en pääse pohjoispuolelle eivätkä he pääse sieltä tänne eteläpuolelle.

En tiedä, mitä tämä uni merkitsi, mutta  minulla oli koko ajan rauhallinen olo, enkä tuntenut pelkoa.

Jouko Pihon kommentti:

On muitakin henkilöitä, jotka ovat nähneet unia tai näkyjä Suomessa tapahtuvasta suuresta maan halkeamisesta, kuten Jukka T. Nieminen. Uskon, että tällainen poikkeuksellinen ilmiö voi tapahtua.

Toinen selitys on se, että repeämä kuvaa tulevaa Suomen jakautumista kahtia, kun Venäjä tulee miehittämään Itä- ja Pohjois-Suomen. On merkille pantavaa, että Annelin unen jakolinja menee melko samansuuntaisesti kuin Pähkinäsaaren rauhan raja v. 1323.

On myös mahdollista, että molemmat tapahtuvat, sekä kirjaimellinen maanjäristyksen jälkeinen iso halkeama poikki Suomen että poliittinen jako kahteen Venäjän miehityksen takia.

13.6.2015

Jouko Piho tuo esiin miehitysprofetioita TV7:ssa

Jouko Piho oli vieraana 8.4.2015 kuvatussa Isännän pöydässä -ohjelmassa, joka tuli ulos perjantaina 12.6.2015 klo 20.00-20.30, näkyy sen jälkeen vielä neljä kertaa ja on sittemmin nähtävissä arkistossa. Haastattelijana oli TV7:n toimitusjohtaja Martti Ojares.

Ohjelma on nähtävissä seuraavasta linkistä:

http://www.tv7.fi/vod/player/?program=44210

Ohjelma on nähtävissä myös Youtubessa:
https://www.youtube.com/watch?v=Oe2_nGgVlcc

11.6.2015

Kirsi-Marja Ahon näky v. 1986

Linkki Kirsi-Marja Ahon v. 1986 näkemään näkyyn "Suomen kohtalo":

https://www.youtube.com/watch?v=gxRNLNDfmZs&feature=youtu.be

Puhuttu englanniksi. Tekstitetty suomeksi.

9.6.2015

Sirpa Roinisen 9.6.2015 näkemä näky

Näin tänään ystäväni kanssa rukouksessa ollessamme Suomen maan kamaralla hyvin kuivan, halkeilevan ja savisen pellon. Sitten minulle näytettiin sadepilvet ja runsas sade, joka kasteli maan ja lähes välittömästi siemen, joka sinne oli kylvetty, alkoikin kantaa kasvua ja orastaa. Vilja kohosi runsaana ja mehevänä. Oletan näkyni tarkoittavan herätystä, joka Suomessa puhkeaa.

9.6.2015

Juha Gabelin 28.2.2015 kuulemat sanat

Kuulin aamulla 28.02.2015 seuraavat sanat: "Kaksi vuotta tästä päivästä ja rauha otetaan pois maasta."

8.6.2015

Jouko Pihon 8.6.2015 saama sanoma Jumalan valtakunnasta

Sain seuraavan englanninkielisen sanoman aamulla 8.6.2015.

My kingdom of righteousness is coming soon. You are the ambassadors of my kingdom. Be worth of it. You represent me in this world. I am coming soon as the King of Kings. Be faithful and you will be rewarded.

Sama suomeksi:

Vanhurskauden valtakuntani on pian tulossa. Te olette valtakuntani lähettiläitä. Olkaa sen arvoisia. Te edustatte minua tässä maailmassa. Minä tulen pian Kuninkaiden Kuninkaana. Olkaa uskollisia, niin teidät palkitaan.

Tästä tulevasta Jumalan valtakunnasta ja Kuninkaiden Kuninkaasta laulaa myös Kathryn Kuhlman Choir seuraavassa laulussa ”King of Kings and Lord of Lords”.

https://www.youtube.com/watch?v=JOvZBykJuoA

7.6.2015

Maaritin näky 7.6.2015

Rukouksessa tänään näytettiin Suomen lippu, joka liehui. Lippu alkoi pikku hiljaa rikkoutua, kuten tuhka tuulessa häviää. Samoin kävi lipulle ja tilalle tuli Venäjän lippu.

Rukous muutenkin oli Hengessä niin voimallista, itkua kadotuksen todellisuudesta. Ihmisiä todella menee sinne, nuoria, kaikenlaisia ihmisiä kaiken aikaa.

Tunnemme, että nyt on todella alkanut Hengessä tapahtua uutta. Rukoukset ovat muuttuneet voimallisemmiksi. Herätys on alkanut. Jumalan tuli on todella alkanut tehdä työtään selvästi.

6.6.2015

Jouko Pihon 6.6.2015 saama sanoma

Sain aamulla 6.6.2015 seuraavan englanninkielisen sanoman:

"The Lord of hosts is gathering his troops. Make sure that you are there."

Suomeksi: "Sotajoukkojen Herra on kokoamassa joukkojaan. Varmistaudu, että sinä olet paikalla."

6.6.2015

Jouko Pihon näky ja sanoma 6.6.2015

Näin aamuyöstä 6.6.2015 näyn.

Näin hyvin kuivuneen rusehtavan maiseman, jossa oli pensaita ja pieniä puita. Missään ei näkynyt tietä. Kyseessä oli pikemminkin autio erämaa.

Silloin sain sanan: "Valmistakaa tietä Herralle. Raivatkaa uudispelto. Sateet tulevat. Kohinaa kuuluu jo."

1.6.2015

Nealin uni joitakin vuosia sitten

Näin unen n. 5-7 vuotta sitten. Minä löysin itseni teltasta katsomasta Amerikan karttaa, joka oli asetettu eteeni.


Minä näin käden, joka tuli lännestä, suunnilleen Missisippi-joen kohdalle. Sitten käsi tarttui kiinni Amerikasta. Tässä vaiheessa käsi muuttui karhun käpäläksi. Sitten käpälä vetäytyi taakse kohti länttä repien Amerikan kahtia. Kun se oli mennyt, vain puolet Amerikasta jäi jäljelle.

Minä kysyin unessa: Mitä oikein tapahtuu?” Kuulin silloin äänen takaani, joka sanoi hyvin selvästi: ”Venäjä on hyökkäämässä Amerikkaan.”

Lähde: http://www.ilmestysblogi.blogspot.fi/

Jouko Pihon kommentti:

Näin tulee tapahtumaan. Yksi osa Kolmannen maailmansodan tapahtumia ja taisteluita on Venäjän hyökkäys USAn kimppuun. Liittolaisinaan Venäjällä oin useita maita, ennen muuta Kiina. Yhdysvallat on ylimielisen varomaton ja tulee yllätetyksi housut kintussa. Kyseessä on Jumalan tuomio suurta synnin Babylonia vastaan.

Sodan loppuvaiheessa on sitten hyökkääjien tuomion vuoro: Venäjä hajoaa pirstaleiksi ja pienenee kuin pyy maailmanlopun edellä ja muutkin hyökkääjät saavat oman tuomionsa.

1.6.2015

Artsin saama sanoma lokakuussa 2014

Seurakuntamme rukousviikolla lokakuussa 2014 sain eräässä rukouskokouksessa seuraavan sanoman.

Aika on täyttynyt ja Jumalan valtakunta on tullut lähelle. Pohjoisen maan aika on tullut. Jumalan Sanassa Sakarjan kirjan 6. luvussa yli 2500 vuotta levänneen profetian täyttymyksen aika on tullut, niin että se alkaa toteutua.

Jotain suurempaa ja lopullista alkaa tapahtua, kun "ne neljä taivaan tuulta/henkeä lähtevät liikkeelle seisottuansa kaiken maan Herran edessä" ja kun "mustien hevosten vetämät vaunut lähtevät pohjoiseen maahan ja valkeat lähtevät niiden perään...ja saattavat minun Henkeni lepäämään pohjoisessa maassa".

Viime mainittu voitaneen kääntää hepreasta myös "tyynnytän Henkeni (kiivauden) pohjoisessa maassa". Eli niin, että ensin Pyhä Henki nuhtelee kiivaudella pohjoisen maan kansoja syntielämästä ja kun ihmiset suurin joukoin tekevät parannusta, Herran Henki tyyntyy kiivaudestaan ja lepää pohjoisessa maassa.

Jostain syystä koin hengessäni erityisesti Venäjän: siellä olevat kansat ovat kautta aikain kokeneet kovia huonojen hallintojensa takia ja vaikka se maa on hyvin syntinen (kuten muutkin maat), niin Jumala säälii noita kansoja, niin että Hän antaa kirkkautensa ilmestyä hyvin voimallisesti (niin koin) Venäjän yllä ja antaa sinne niin voimakkaan herätyksen, ettei sellaista ole ennen nähty siellä eikä juuri muuallakaan.

Tämä herätys tapahtuu ennen kuin Googin sodan lopussa suuri tuho kohtaa tuota maata. Ensiksi Venäjä syöksyy talouskaaokseen ja tulee nälänhätää (mustat hevoset) sekä suuria sisäisiä levottomuuksia ja sotia ympärillä olevia maita vastaan ja lopuksi hyökkäys Israeliin, jossa Googille käy huonosti, Hes. 38-39, Sak. 12, Joel 2:1-27, erityisesti jae 20.

Pohjoisen maan herätys aloittaa maailmanajan lopun suuren elonkorjuun (Matt. 13:37-39) viimeisen vaiheen ja leviää koko maailmaan (Joel 3, toisissa Raamatuissa Joel 2:28-32) huipentuen Israelissa. Kuten seurakunnan "alkuräjähdys" tapahtui Jerusalemissa, näyttää Vanhan testamentin profetioiden valossa siltä, että sen "loppupaukku"/ennalleen asetuskin (Apt. 3:19-21) tapahtuu Israelissa ja Jerusalemissa, Suuren Kuninkaan kaupungissa. Sen puolesta on syytä rukoilla jo nyt.

Jotain erityistä on tulossa, koska Hengen toiminta pohjoisessa maassa mainitaan jo Vanhan liiton profetiassa, jossa ei montaa kertaa mainita pakanamaita Hengen toiminnan kohteena. On selvää, että Sakarjan profetia tarkoittaa muitakin pohjoisia maita, kuten Suomea (josta monet profeetat ovat ennustaneet pohjoisen maan herätyksen alkavan; minäkin näin keväällä 1982 unen Suomesta nousevasta voimakkaasta profeetasta), Ruotsia, Norjaa, Baltiaa, Ukrainaa, Puolaa ym.

Vaikka Venäjä ja muut maat joutuvat talous- ym. kaaokseen, se ei estä Pyhän Hengen toimintaa, vaan päinvastoin voimistaa sitä suuresti. Nyt ei ole aika pelätä maailmassa tapahtuvia mullistuksia, vaan nostaa päät, sillä Herra osoittaa niissä voimansa ja vie päätökseen ikiaikojen suunnitelmansa seurakunnan ja Israelin osalta. Maailman historian huippuhetket ovat käsillä: toteutuu kaikki mitä Sanaan on kirjoitettu.

31.5.2015

Jouko Pihon aamulla 31.5.2015 saama sanoma

Jumala on valmis tuomitsemaan Suomen.

Toinen aika alkaa.

Hevonen tulee. Kun kysyin, mikä hevonen, vastaus oli: "Musta."

Taistelut alkavat ja vaaka (=ruokapula) seuraa perässä.

30.5.2015

Kristina Simolan näky Suomen profeetasta

Kirjoitin viestiä eräälle uskovalle, kun näin yhtäkkiä kannon päällä istuvan harmaatukkaisen miehen, joka hymyili minulle. Sama näky toistui seuraavana päivänä. Sain sanoman, että tämä mies on se Suomesta nouseva säkkipukuinen profeetta.

28.5.2015

Rene Wallin näky elonleikkuusta

Rukouksessa puhelimessa olin ystäväni kanssa kun Henki valtasi. Silmäni valtasi seuraava näky:

Seisoin pellon laidalla. Vilja oli valjennut keltaiseksi ja oli leikkuuta vaille. Aika oli loppukesä juuri ennen sadonkorjuuta.

Metsän takaa nousivat paksut siniharmaat pilvet hyvin korkealle ilmakehään.
Pilvet olivat niin paksuja etten ollut ikinä vastaavia nähnyt.

Pellon laiho lainehti jo kovassa tuulessa. Myrsky oli tulossa kohti.

Hirvittävän kova ääni sanoi: "Ei ole turvaa muussa kuin ikiaikojen Jumalassa".

Myöhemmin tarkistin, mistä suunnasta näin myrskyn tulevan. Se tuli idästä.

28.5.2015

Rene Wallin näky Helsingin tuhosta


Olin erään ystävän kanssa rukouksessa puhelimessa.

Näin näyssä Helsingin Pasilassa somalimaahanmuuttajia kerrostaloasunnoissaan.
He olivat niin peloissaan, etteivät saaneet sanaa suustaan. Asunnoissa ei ollut mitään kalusteita ja kaikki oli värjäytynyt valkoiseksi. Talot olivat myös ulkoapäin muuttuneet pinnastaan ikään kuin ne olisivat palaneet hetkellisessä kuumuudessa valkoisiksi.

Näin myös muita ihmisiä kerrostaloasunnoissaan eikä kukaan uskaltanut sanoa sanaakaan.
Kauhu oli vallannut kaikki.

Oli kesä. Ei ollut puita jäljellä eikä lintuja, ne olivat poissa. Näin vain valkoisen pölyn peittämää betonia, joka itsekin oli pinnastaan valkoista ja oli iskevä täyshiljaisuus. Kasvillisuus oli kadonnut jonnekin eikä sitä näkynyt missään. Tunnelma oli kuin Helsinkiin olisi isketty jollain tuhoaseella kuten vetypommilla.

26.5.2015

Jouko Pihon uni 26.5.2015

Näin 26.5.2015 unta, jonka uskon toteutuvan. Näin ison suorakaiteen muotoisen alueen, jossa alkoivat tulet syttyä eri paikoissa. Vähitellen koko laaja alue oli täynnä tulta.

Kyse ei ollut kuitenkaan tavallisesta tulesta, koska tuli ei polttanut mitään tuhkaksi, vaan paikka pysyi samanlaisena. Tulikin voimakas vaikutelma siitä, että tämä tuli on Pyhän Hengen tulta.

Viimeiseksi tuli valtasi yhden melko ison alueen, jolloin kuulin sanan "Saksa". Tämä viittaisi siihen, että koko laajempi suorakaiteen muotoinen alue kuvaisi Eurooppaa, jonka eri maissa syttyisi hengellinen herätys ja yksi maa mainittiin vielä erikseen eli Saksa.

Unen lopussa sain sanat: "Tulta minä olen tullut heittämään maan päälle; ja kuinka minä tahtoisinkaan, että se olisi jo syttynyt."

25.5.2015

Nimimerkin "sinettisormus" näky 25.5.2015

Aamen Merja Heinon sanomalle!

Tänään, aamulla näin näyn palavista risuista ja kohta näin totisen naisen tekemässä kuulutusta tai jotakin puhetta pöytänsä takana. Nainen puhui mikrofoniin kuin jokin toimittaja tms. Unohdin mitä aamulla näin. Mietin sitä kun tulin töistä, mutten muistanut, mutta heti kun luin tämän Merja Heinon sanoman, näkyni tulvi mieleeni ja muistan tuntemukseni, että koin tuon risujen polton olevan kuin jyvien erottamista akanoista ja koin, että tuo nainen olisi voinut olla uutisten lukija, joka ilmoitti jostakin ihmeellisestä tapahtumasta.

Olen rukoillut jatkuvasti, että Herra tulisi pian, sillä maailma on käynyt pahaksi enkä halua ottaa osaa enää sen pahuuteen. Katsotaan vain Kristuksen kasvoihin, että jaksamme siihen asti kun hän on tuleva. Jeesus tule pian!

25.5.2015

Merja Heinon 23.5.2015 saama sanoma

Viljavainiot ovat kypsyneet. Herran Henki liikkuu maanne yllä. Olkaa valmiit, hyvin pian, hyvin pian tulen noutamaan omani.

Synti on tullut suureksi, on aika erottaa jyvät akanoista. Joka huutaa avuksi Herran nimeä pelastuu.

Täyttäkää sydämenne rakkaudella, pyytäkää sitä, anokaa sitä.
Rakkaus on Jumalasta.

Armon ja rauhan ruhtinas kulkee keskellänne.
Uskokaa ja luottakaa, kääntykää puoleeni, että pelastuisitte.

Vihollinen on tullut tuhoamaan ja tappamaan.

Huutavan ääni kuuluu erämaasta valmistakaa Herralle tie. Aika käy vähiin.

24.5.2015

Nimimerkin "Sisar Etelä-Suomesta" uni 22.5.2015

Näin pari yötä sitten unen, jossa olimme perheeni kanssa käymässä kotiseudullani Kaakkois-Suomessa, lähellä Venäjän rajaa. Unessa oli viileä ja sateinen päivä, kevättä tai alkukesää. Olin huolissani siitä, että sota voisi syttyä. Tunnelma oli painostava.

Sitten kuulin lentokoneen ääntä. Säikähdin, onko kyseessä venäläinen kone. Kun sain lentokoneen näköpiiriini, huokaisin helpotuksesta, koska  kyseessä oli Suomen rajavartiolaitoksen kone tarkistuslennolla. Katselimme koneen lentoa rajan suuntaisesti ja ihmettelimme mieheni kanssa sitä, mitä lentokoneen avulla oikein etsitään. Unessa oli selvää, että lentokone oli liikkeellä uhkaavan tilanteen vuoksi, tarkkailemassa rajaa ja liikettä rajan pinnassa.

Sitten kävelin pitkin sateista katua ja soitin tutulleni. Horisontissa näkyi hyvin uhkaavan näköinen myrskypilvi. Sanoin puhelimessa tutulleni, että tuo myrsky puhkeaa aivan pian.

Siihen heräsin. Herätessäni ajatuksissani oli vahvasti, että uni kuvasi vuotta 2017.

Kehottaisin kaikkia rukoilemaan kevään 2017 ja tuon mahdollisesti tulevan tilanteen puolesta.

22.5.2015

Nimimerkin "Rento Regina" kaksi unta tulvista ja valvonnasta

Olen nähnyt nyt muutamana päivänä peräkkäin samankaltaista unta, missä uskovat joutuvat keskelle tulvaa ja nousuvettä. Nimenomaan vedessä rämpiminen koskee uskovia. He tarpovat eteenpäin ja väistelevät tulva-alueita, että pääsisivät eteenpäin. Matkanteko on työlästä, mutta se on tehtävä. Samalla ympärillä on jokin valvontajärjestelmä, joka vielä lisää matkanteon hankaluutta. Mutta niin se piskuinen ryhmä uskovia (mihin minäkin unessa kuuluin) vaan sinnittelee eteenpäin kaikista esteistä huolimatta.

Ensimmäisen unen näin pari päivää sitten yöllä. Matkustin uskovaisten ystävieni kanssa jonnekin maalle ja kun olisi ollut takaisin paluun aika, en päässytkään takaisin mitenkään samaa reittiä. Tulvavesi oli noussut teille ja katkonut yhteydet ja tiet olivat muuttuneet huonoiksi, mutaisiksi ja syöpyneiksi eikä niitä pitkin enää voinut autoilla kunnolla ajaa. Osa porukasta, jotka lähtivät aiemmin, pääsivät pahimman tulvan alta pois. Minä olin kuitenkin viimeisten joukossa ja eteenpäin oli mentävä, vaikka se olikin hyvin hankalaa, koska piti etsiä kiertoteitä ja parempia reittejä, mistä pääsisi liikkumaan eteenpäin. 

Toissa yönä näin unen, jossa oli samankaltaiset olosuhteet. Olin taas joidenkin uskovien tuttujen ystävieni kanssa liikkeellä. Olin matkalla jonnekin eteenpäin, koska meidän täytyi jostain pakotetusta syystä lähteä ja mennä jonnekin muualle paikkakunnalle. Tarvitsimme rahaa matkustamiseen, mutta meidän piti varoa tiettyjä pankkiautomaatteja, koska niiden järjestelmään liittyi jotain teknologiaa, jolla meidän sijaintimme olisi välittömästi paljastunut. Olimme varuillamme koko ajan.

Matkaamme hankaloitti huomattava veden nousu, tulva-alueet ja myös rankat sateet, jotka tekivät matkanteon työlääksi, sillä tiet olivat poikki ja huonossa kunnossa. Joten jouduimme etsimään uusia reittejä huonokulkuisilta alueilta päästäksemme eteenpäin sekä samaan aikaan olemaan varovaisia, ettei sijaintimme paljastuisi sille taholle, jota välttelimme jostain syystä. 

Vähän varovainen olen nyt sanomaan tästä yhtään mitään, on niin abstrakti sisältö. Sen verran kuitenkin, että uskovilla tulee olemaan aina vain vaikeampaa ja samaan aikaan luonnon olosuhteetkin vaan huononee. 

19.5.2015

Nimimerkin "Jeesuksen lammas ja karitsa" saama kehotuksen sana

Sain taannoin sellaisen kehotuksen sanan, että presidentti Niinistön tulisi rohkaista Suomen kansaa. Suomen kansa tarvitsee rohkaisua, jotta jaksaa nousta epäonnistumisten jälkeen.

19.5.2015

Nimimerkin "Jeesuksen lammas ja karitsa" lapsen uni

Lapseni näki unen karhusta jokin aika sitten. Pääsiäisen jälkeen hän kertoi nähneensä unen, jossa syvältä vedestä nousi punainen karhu pintaveteen. Lapset pakenivat sitä. Oli vaarallista ja kummallista, kun karhu oli tullut pintaveteen. Kaikki tiesivät karhun olemassaolosta, mutta se oli tullut liian pintaan. Uni nähtiin ennen Venäjän sukellusvenekohua.

19.5.2015

Nimimerkin "Herranterttu Siurosta" uni 3.5.2015

UNI LÄNNEN PUOLUSTUSMINISTERISTÄ

Näin pari viikkoa sitten 3. 5. 2015 sunnuntain vastaisena yönä hyvin erikoisen unen.

Unessa ihmisiä kokoontui poliittiseen tilaisuuteen, jossa oli eri puolueiden puhujia. Paavo Arhinmäki aloitti puheen.

Pian kesken puheen saapui noin puoleen väliin salia penkkirivin päähän kaikessa hiljaisuudessa henkilö, joka oli n. 50-60- vuotias herrasmiesmäinen, hillitty siniharmaassa puvussa, tummahkot hiukset, hieman harmaantuneet, silmälasit, joissa mustat sangat ohimolla ja mahdollisesti yläreunastaan, isohko nenä. Unessa ymmärsin yhtäkkiä hänen olevan Lännen puolustusministeri. Hänen nimensä mainittiin, mitä en muista.  Ajattelin mahtaako Arhinmäellä mennä pasmat sekaisin, jos huomaa kuulijanaan olevan niin arvovaltaisen henkilön.
 
Yllättäen kävikin toisin päin. Ihmettelin kun näin puolustusministerin kasvojen vääristyvän, kunnes tajusin hänen itkevän. Hän hautasi kasvonsa käsiin ja hartiat vavahtelivat. Hänellä oli vaikeuksia hillitä itseään. Hän vaikutti syvästi murheelliselta.

Sitten vaihtui puhuja. Nyt äänessä oli Timo Soini. Silloin puolustusministeri ei kyennyt enää hillitsemään itkuaan ja hän taipui kaksinkerroin syvän itkun kouristaessa tuskaisesti häntä. Hän ei kyennyt enää jäämään tilaisuuteen. Haparoiden hän kääntyi kaksoisovia kohden joista häntä kohti tuli kaksi avustajaa/henkivartijaa, jotka tarttuivat häntä käsipuolista ja alkoivat taluttaa ulos. Silloin huomasin, ettei miehellä ollut lainkaan alaruumista. Hän oli vyötäröstä poikki. Alaruumiin tilalla oli kevytrakenteinen pyörätuolintapainen apuväline.

Uni päättyi.

Minä olen hämmästynyt tästä unesta. En ole tämän kaltaista ennen nähnyt. En ole käynyt poliittisissa tilaisuuksissa enkä ollut juuri edeltävinä päivinä seurannut mitään uutisointia. En tiedä millaisia ovat puolustusministerit meistä länteen. Googletin sen verran aamulla, että Saksassa ja Norjassa on nainen puolustusministerinä. Nimi ei ollut ruotsalainen eikä ranskalainen eikä ulkonäkö täsmännyt. Yhdysvaltain puolustusministerissä (Ashton Carter) ja Naton apulaispääsihteerissä (Vershbow) on samaa näköä.

Ajatukseni alaruumiin puuttumisesta oli, että mikä ikinä häntä niin ahdisti – siitä on vakavat, peruuttamattomat seuraukset. Alaruumis voi kuvastaa myös Etelä- Amerikkaa.

18.5.2015

Pirkko Muhosen 17.5.2015 saama sanoma

Koin vahvaa Jumalan kosketusta yllättäen TV-jumalanpalveluksessa 17.5.2015. Lopussa kuoro lauloi Lasse Heikkilän laulua "Liian kylmät tuulet". Ohjelmassa oli sankarihaudoille kukan vienti ja sotilaat seisoivat siinä edessä Suomen lippu kädessä. Jumala kävi puhumaan pohjoisen kylmistä tuulista ja siitä, että rukoilkaa etenkin nuorten sotilaidemme puolesta.

Jumala muistutti edellisen sotiemme ajasta, miten silloin alkoi valtava rukous kirkoissamme ja kodeissamme. Isämme ovat taistelleet maamme puolesta - herätyksen tuulet alkoivat silloin keskellä sotien vaikeuksien. Kun laulussa laulettiin kohtaa "Pois pyyhit synkät pilvet tieltä auringon. Suomen poika entinen kasket raivas korpehen. Kasvaa nyt vain ohdaketta vanhat viljapellot. Anna usko huomiseen, satoon kolminkertaiseen. Jossain on se seppä, joka korjaa kirkonkellot", näin kuvan, jossa joku tai ihan muutama Jumalan kovasti koettelema tärkeällä paikalla oleva avasi kirkkojemme ovet. Sitä ei selvästi näkynyt ja he poistuivat jonnekin kiittämään. Jumala puhui siitä, ettei Hän anna kunniaansa tulevasta herätyksestä kenellekään järjestölle ja ihmiselle tai edes seurakunnalle. Siihen ei silloin katsota. Sitten alkoivat kirkonkellot soida koko Suomessa, ja Suomen lippu kannettiin sinne edessä.

Lasse Heikkilän laulun sanat ovat juuri nyt tärkeät ja profeetalliset. Rukousta tähän aikaan.

LIIAN KYLMÄT TUULET

Rakas Isä taivahan, katso puoleen surevan. Ilahduta ihmislapsen masennettu mieli.
Suothan soiton suloisen luokse alakuloisen. Jostakin jo lennätä jo sinne satakieli.

Kerto:
Kun ulvoo sieluissamme liian kylmät tuulet,
kun hiipuu huulillemme virsi voimaton,
tiedämme, että Sinä kuiskaukset kuulet.
Pois pyyhit synkät pilvet tieltä auringon.

Taivaan Isä armahda kurjan laman uhreja. Loppuessa töiden on nyt taivas sysimusta. Nosta suosta valheiden kalliolle totuuden niitä, jotka korvikkeista etsii lohdutusta.

Kerto: Kun ulvoo sieluissamme liian kylmät tuulet...

Suomen poika entinen kasket raivas korpehen. Kasvaa nyt vain ohdaketta vanhat viljapellot. Anna usko huomiseen, satoon kolminkertaiseen. jossain on se seppä, joka korjaa kirkonkellot.

Kerto: Kun ulvoo sieluissamme liian kylmät tuulet...

Herra, tunnet tuhannet yksinäiset sydämet aivan liian kauan ihmisrakkautta vailla,
lapset pitkin kyliä vailla isän syliä. Peitä heidät siipes alle lintuemon lailla.

Kerto: Kun ulvoo sieluissamme liian kylmät tuulet...

Olin rukouksessa koko sunnuntaipäivän 17.5.2015 ja rukoilin Herran läpimurtoa ja Hänen valtakuntansa ilmestymistä kaikkeen tähän pimeyteen ja sokeuteen. En tiedä mitä tarkoitti, mutta pitkään kuuntelin ja itkin, kun kaikkien Suomen kirkkojen kellot soivat yhtä aikaa, ja valtavasti ihmisiä virtasi itkien kirkkoon. Sen tiesin, että nyt on Jumala ilmestynyt parannuksen armolla. Ei ollut uhoa, ei ollut vihaa, vaan nöyrästi vaeltava katuva kansa.

Vain Jumala voi enää auttaa kansaamme. Hän on jo tehnyt päätöksensä. Mutta kaikesta tästä ja tulevasta seuraa suuria siunauksia maallemme ja kansallemme. Jos sen täytyy tulla vaikeuksien kautta, se on vielä suurempi Jumalan voitto. Mitä suurempaan pimeyteen Hän tulee - sitä suurempi on HÄN.

Siunatkaa, älkää kirotko ketään ihmistä, seurakuntaa, kirkkokuntaa. Siunatkaa, sillä Jumala voi vielä muuttaa kaiken, ja myös kirkkomme kellot soivat eräänä päivänä Jumalan kunniaksi. Ei rakkaat käännytä ketään vastaan, vaan ollaan Kristuksen veren evankeliumin puolesta. Silloin Jumala on se, joka tekee kaiken. Herätys ei tule kenenkään ihmisen kautta, seurakunnan kautta, vaan yksin Jumalalta. Hän tarvitsee vain koeteltuja "jyväihmisiä", jotka polvillaan huutavat Jumalan puoleen kaikkien ihmisten parasta ja kaikkien kirkkokuntien herätystä.

17.5.2015

Mauno Mattilan näky verisestä Venäjästä

Olin Hengessä ylistäen ja palvoen Herraa. Sitten koin Hengessä että Messias Jeesus haluaa näyttää minulle jotakin, ja Hän sanoikin minulle että käännä katseesi Venäjälle.

”Ja katso, oli toinen peto, joka oli karhun näköinen. Se nostettiin toiselle kyljellensä, ja sillä oli suussa kolme kylkiluuta, hammasten välissä; ja sille sanottiin näin: ’Nouse ja syö paljon lihaa’.” – Daniel 7:5

Veri leviää Itä-Eurooppaan

”Ja Pohjan kuningas hyökkää ja luo vallin ja valloittaa varustetun kaupungin… Ja nyt hän aikoo hyökätä valtakuntansa koko voimalla; mutta sopimus on hänellä mielessä, ja hän saa sen aikaan. Hän antaa hänelle yhden tyttäristään, tälle turmioksi. Mutta siitä ei tule pysyväistä eikä ole hänelle etua.” – Daniel 11:15-17

”Aluksi silmieni eteen avautui Venäjän kartta, joka oli kuin suuri hölskyvä punainen lätäkkö verta, jota sen rajat pitivät sisällään juuri ja juuri.

Tuo verilätäkkö alkoi ensin levetä Itä-Euroopan kohdalta, ikään kuin vuotaen rajan läpi, jostakin Valko-Venäjän ja Ukrainan korkeudelta.”

Uskon, että me näemme nyt tapahtuvan nämä asiat, kun Krim on liitetty Venäjään, taistelu on käynnissä Itä-Ukrainassa ja Valko-Venäjä on liittynyt Venäjän vuonna 2015 perustamaan Euraasian unioniin.

Kun kysyin, mitä Veri tarkoittaa, niin ymmärsin että se tarkoittaa niin sotilaallista konfliktia, kuin hengellistä heräämistä. Juuri nyt vuonna 2015 onkin Venäjällä ja Ukrainassa menossa suuret hengelliset heräämiset vainojen keskellä.

Veri alkaa nousta Suomea rajalla

”Sitten hän kääntyy rantamaita vastaan ja ottaa valtaansa monet.” – Daniel 11:18

”Sitten veret alkoivat pärskiä kuin aallot aallonmurtajaa vasten Suomen pitkää rajaa pitkin. Ensin jossakin Karjan korkeudella, mutta sitten se aallokko ja verilätäkön heiluminen alkoi nousta kohti pohjoista. Suomi oli edellinen valkoisen värinen, kuten kaikki maat verilätäkön ulkopuolella.”

Konflikti tulee nousemaan etelästä pohjoista kohti ja koin tämän vahvistukseksi aikaisemmalla näylle pääsiäisen aikaan liittyen tuulispäähän. Uskon, että kaikki muut yhä valkoiset alueet olivat alueita joissa vallitsi rauha.

Veri valtaa Pohjoismaat

”Ja minä lähetän tulen Maagogiin ja rantamaalla turvassa asuvien keskeen. Ja he tulevat tietämään, että minä olen Herra. Ja pyhän nimeni minä teen tunnetuksi kansani Israelin keskuudessa enkä enää salli häväistävän pyhää nimeäni. Ja pakanakansat tulevat tietämään, että minä olen Herra, Israelin Pyhä.” – Hesekiel 39:6-7

”Lopuksi kun tämä rauhattomasti pauhaava verilätäkön aallot alkoivat nousta ylöspäin kohti Suomi Neidon päälakea, ne purkautuivat Ruotsiin ja Norjaan. Samalla myös Suomi muuttui verenpunaiseksi ja kauhistuin. Ja näky loppui siihen.”

Uskon tämän liittyvän lopun ajan Venäjän liikehdintään, joka saa herätyksen Suomessa, Euroopassa ja lopulta koko Länsimaissa.

Oletko sinä valmistunut suureen liikehdintään tukemalla Messias Jeesukseen, että sinulla olisi turva kun tuomiot kohtaavat?

Lähde: http://ennustuksia.com/2015/05/17/naky-verisesta-venajasta/

16.5.2015

Nimimerkin "Heikko" uni toukokuun alussa 2015

Näin noin viikko sitten unen, jossa kolme Suomen armeijan suihkuhävittäjää lensi Suomen ilmatilassa keskellään vieraan vallan hävittäjä. Vieraan hävittäjän takana ja molemmilla sivuilla oli siis yksi suomalainen hävittäjä. Kaikki olivat hyvin lähellä toisiaan. Vieras hävittäjä yritti päästä pois karkuun ja teki pienen liikkeen sivulle,mutta oikaisi linjan saman tien, koska muuten olisi törmännyt Suomen koneeseen ja todennäköisesti molemmat olisivat tuhoutuneet. Menin nopeasti sanomaan tutuille, että rukoilkaa pian tämän tilanteen johdosta.

14.5.2015

Mikko Takalan uni alkuvuodesta 2015

Oli jäätikkö - siis jääkenttä, joka oli kaiketi jonkinlainen meren tai järvenlahti, joka oli jäässä. Siellä täällä oli kaislatupsuja tms. heinää. Kaksi miestä pelasi jääkiekkoa. Muita pelaajia ei ollut ja yleisö seurasi heitä tiiviisti. Yleisöä ei näytetty, mutta se oli hyvin jännittynyttä.

Toinen pelaajista oli presidenttimme Sauli Niinistö ja toinen oli Venäjän presidentti Vladimir Putin. Pelissä ei ollut maaleja, vaan pelin idea oli se, kuka pitää kiekkoa ja sitä kautta hallitsee peliä. Kerta toisensa jälkeen kovan pelaamisen kautta Niinistö sai aina kiekon. Joka kerta yleisö huokaisi helpottuneena. Sitten tuli kova ja pitkä pelillinen vääntö ja lopulta Niinistö sai kiekon. Koko yleisö huokaisi syvään helpotuksesta.

Mutta sitten Putin keräsi voimia ja odotti seuraavaa erää. Kuului ääni: ”Pitää olla varovainen, sillä Putin on vahva kuin härkä.

13.5.2015

Leo Mellerin ilmestys Venäjän karhusta

Tässä on Youtube-linkki Leo Mellerin v. 2005 Seinäjoella pitämään saarnaan, jossa hän kertoo näkemästään Venäjän karhu -ilmestyksestä: https://www.youtube.com/watch?v=vpfz7v5c9NA .

10.5.2015

Nimimerkin ”Nuokkuhelmikkä” profetia 13.3.2014

Luin tänä aamuna päiväkirjaani. Olin saanut 13.3.2014 profetian: Tulee voimakas herätys tullen kahdessa erässä.

Profetia tarkoittaa sitä, että tulee voimakas herätys, ja se tulee kahdessa erässä. Ehkä jotkut vastavoimat onnistuvat tyrehdyttämään välillä herätyksen, tai Isämme laannuttaa sen itse uusien uskovien rauhallisen kasvun vuoksi. Tuntuu hyvältä ajatella, että herätetyt saisivat mahdollisuuden löytää seurakunnan ja juurtua sinne ennen kuin meitä ja heitä tarvitaan taas uuden sadon korjaamiseen

10.5.2015

Hieronymuksen profetia  300-luvulla jKr.

Kirjoittanut Leonard Typpö 1909 (Hieronymoksen tekstistä)

Koska maailman viimeinen aika ja loppu alkaa lähestyä, niin kaikki hyvät tavat ja kristilliset toimet ylön annetaan ja kaikkinainen pahuus ihmisten seassa saa vallan. Kaikkinaiset synnit ja tapain turmio yhä enenevät, joita kavaluudella ja viekkaudella peitetään ja kaunistetaan. Oikeus katoaa, usko loppuu, rakkaus kylmenee ja sammuu. Totuutta tuskin koko maailmasta löytyy? Viattomat ja yksinkertaiset ylön katsotaan ja pilkataan. Laupeutta, armollisuutta, nöyryyttä ja kärsivällisyyttä ei ihmisten seassa löydy. Kaikki laittomuus ja jumalattomuus ilmestyy ja saa vallan, pahuus on niin suuri, että ihme on, jos toinen kykenee toisensa kanssa kanssakäymistä pitämään.

Oikea Jumalan pelko ja palvelus kaikella jumalattomuudella tukahdutetaan. Uudet tavat ja työt otetaan käytäntöön ja luetaan pyhimmäksi Jumalan palvelukseksi. Papin virka ylön katsotaan. Voimalliset, korkiat ja rikkaat ylön katsovat köyhiä viattomia pappeja. He tulevat keskenään eripuraisiksi ja uhraavat Jumalalle petollisessa ja väärässä mielessä. Pyhä elämä, rukoukset ja almut pidetään turhana ja tehdään niistä pilkkaa. Kiitosvirret ja hengelliset laulut peräti hyljätään. Kansa pois luopuu Jumalasta. Hänen sanalleen osoittavat tottelemattomuuden ja siihen suuttuvat. Herran temppeli hyljätään ja jätetään autioksi, alttarit ja sen säädyt kukistetaan. Silloin tulevat paisuneet ihmiset, ynsiät, ylpiät, pahoin puhuvaiset, armottomat, petolliset, panettelijat, viettelijät ja pahentajat, jotka ahneudella hallitsevat taitavain ja taitamattomain, rikasten ja köyhäin seassa, niin että jokainen tekee oman mielensä mukaan ja eivät tottele rangaistusta. Oikea viisaus ja ymmärrys ihmisillä pimenee, niin että he pitävät pahan hyvänä ja väärän oikeana.

Silloin annetaan valta nuorukaisille ja vanhat ymmärtäväiset miehet pidetään narrina. Nuoret joka paikassa ylön katsovat vanhain ymmärryksen ja toimen ja sanovat: Kuule tuota vanhaa narria. Vaatetuksellaan ja käytöksellään he etsivät mainetta ja kunniaa, että kaikki heitä suurina pitäisivät. Kristillisen opetuksen he ylön katsovat, eivät ota siitä vaaria. Silloin tulee joka paikassa kallis aika, nälkä, sota, veren vuodatus, maanjäristys, tulipalot, huoruus, murhat, väärät opit, eripuraisuus ja sisällinen viha niin, ettei toinen toistansa voi kärsiä eli hänen puoleensa katsoa. Silloin tulevat sangen sopimattomat ilmat, ylönpalttinen kuivuus ja märkyys, hirmuiset myrskyt ja tuulet ja suuret ihmeet tapahtuvat taivaassa, maan päällä ja vedessä. Linnut ilmassa ja eläimet maan päällä vähenevät, katoavat. Kauppakaupungit tulevat kylmille, uutten tapain tähden. Tulevat suuret rasitukset ja verot ryöväyksien kanssa.

Väkivalta, juoppous, vannominen, Jumalan pilkka, veren vuodatus ja sopimattomuus, niin ettei toinen toistansa taida kärsiä eikä uskoa. Haureus lisääntyy miesten ja naisten välillä, he elävät hekumassa ja irstaisuudessa ynnä monissa kauheissa synneissä, oudoissa ja pahoissa himoissa, että luulevat sen olevan kunniallisen ja kauniin, joka on synti ja vääryys. Kuitenkin he saavat nähdä silmäinsä edessä taivaalla monta ihmeellistä merkkiä, joita ei koskaan ennen tapahtunut ole, eikä senkaltaisista ole kuultu puhuttavan, vaan ei silti niistä lukua pidetä, eikä lasketa sydämelle, kaikki vain pidetään turhana puheena. Silloin tulee suru ja ahdistus itkun ja valituksen kanssa ja kukaan ei taida lohduttaa. Nuori kansa ja lapset käyvät harmaapäiksi ja vanhoiksi. Vuoden päivät ja kuukaudet pahenevat. Silloin on paha myrkyllinen aika, että ihmiset ennen tahtovat kuolla kuin elää ja sanovat: Kuolema meitä pakenee. Monet epäilevät ja joutuvat epätoivoon, pelkoon ja vapistukseen, vaikka ei mitään (näkyväistä) hätää ole. Ne jotka makaavat, eivät saa lepoa eikä rauhaa levottomuuden tähden. Ja siinä murheessa eli niinä pahoina päivinä ilmaantuu Antikristus, josta meitä kaikkia varjele laupias Herra, Jumala, taivaallinen Isä! Sinun rakkaan poikasi Jeesuksen tähden. Aamen.

Länsimaisen kirkon isä Hieronymus, syntynyt v. 340 jKr. Dalmatian Stridonissa.

7.5.2015

Sirpa Roinisen näky herätyksestä

Näin joitakin vuosia sitten näyn, että Suomi oli ikään kuin tulessa. Se levisi kuin kulovalkea yli koko maan ja sitten rajojen ulkopuolellekin.

Suomessa tulee suuri herätys ja tapahtuu sellaisia ihmeitä, joita koskaan ei ole aiemmin tapahtunut ja Suomesta tuli leviää maamme rajojen ylitse ja täältä lähdetään julistamaan evankeliumia kaikkialle maailmaan. Media on ihmeissään ja kirjoittaa hämmästyneenä, ei niinkään pilkallisessa mielessä, asioista. Myös eduskuntaan leviää herätys. 

Kuitenkin löytyy myös kriittisiä ihmisiä, jotka pitävät herätystä ylihengelllisenä. Nämä kriitikot tulevat uskovien, pinnallisten ja ulkokultaisten kristittyjen keskuudesta, joilla on jumalisuuden ulkokuori, mutta he kieltävät sen voiman. Näitä kriitikoita - ikävä kyllä - tulee nimenomaan enemmän vapaiden suuntien keskuudesta.

7.5.2015

Sirpa Roinisen näky Kristus-ruumiista

Näin lähes parikymmentä vuotta sitten näyn, jossa oli Kristus-ruumis Suomen kartalla, mutta jäsenet olivat irrallaan, kädet, jalat, pää. Näky näytti minusta järkyttävältä. Sitten huomasin, että jäsenet alkoivat lähestyä toisiaan ja olivatkin ihmisiä, kristittyjä. Lopulta Kristus oli täysin ehjä ja kokonainen ja täytti koko Suomen kartan. Sen jälkeen minulle sanottiin hengessä, että herätys tässä maassa voi alkaa vasta sitten, kun Kristuksen seurakuntaruumis on ehjä.

5.5.2015

Raimo Hynysen yhteenveto Jonathan Cahnin tutkimuksista

Olen koonnut yhteen Jonathan Cahnin tutkimuksista Shmita vuosista, Shmita vuoden jälkeisestä vuodesta koskien Israelia. Maallisen kalenterin riemuvuosi ja Raamatun mukainen riemuvuosi sekä verikuut. Tein tämän tavoitteena saada ymmärrystä siitä mitä tässä esitetyt profetaaliset asiat voisivat kuvata tästä vuodesta kuin lähivuosista. En lähde kuvaamaan kutakin tekijää erikseen vaan kehotan tutkimaan netistä näitä.

1. Shmita vuosi


Reino Savolan sivuilla on Shmita vuosista varsin kattavasti.
Tausta on, että joka 7. vuosi maan tulisi levätä sekä velat vapauttaa, esim. 5. Moos. 15:1-2.

Shmita vuoden alku ja loppu on syys -lokakuussa, silloin kun juutalaisten siviilivuosi vaihtuu. Alla on esitetty Shmita vuodet 1867 alkaen.


alku loppu Tapahtuma


1867 1868

1874 1875 Mahtavin torni Amerikkaan, Johtoasema siirtyi Euroopasta USAhan  
1881 1882
1888 1889
1895 1896
1902 1903
1909 1910
1916 1917 Pörssiromahdus
1923 1924
1930 1931 Pulakausi ja suuri romahdus 1929
1937 1938
1944 1945 WTC-tornien suunnitelma julkaistiin. Toinen maailmansota loppui atomipommeihin , liittoutuneiden voitonmarssi viimeisenä päivänä
1951 1952
1958 1959
1965 1966 WTC-tornien rakentaminen alkoi 1966
1972 1973 Talousromahdus, WTC-tornit valmistuivat, USAn aborttilaki voimaan, USA hävisi Vietnamin sodan USA
1979 1980 Talousromahdus USA
1986 1987 Talousromahdus USA
1993 1994
2000 2001 Talousromahdus ja WTC-tornit romahtivat viimeisenä päivänä USA
2007 2008 Talousromahdus, uuden tornin suunnitelmien julkaisu USA
25.9.2014 13.9.2015 Verikuun alkujakso, auringonpimennys Elul-kuun 29 päivä


Shmita vuosi koskee erityisesti maailman mahtavinta valtiota eli USA:ta.

Erityisesti kahden viimeisen Shmita vuoden aikana USA:n taloudessa on tapahtunut laskua. Nyt meneillään oleva Shmita-vuosi päättyy 13.9.15. On syytä seurata erityisesti syyskuussa mitä USA:n taloudessa tai laajemminkin tapahtuu.


2. Shmita vuoden jälkeinen vuosi koskee maallisesta Israelia


Seuraavat asiat ovat tapahtuneet Shmita vuoden jälkeisenä vuotena


2.1 Jerusalemin valloitus; Englantilaiset valloittivat 12/17
2.2. Jerusalemin valloitus; Israel valloitti kesäsodassa 1967
2.3. Jom Kippur sota oli 1973 syksyllä


Seuraava Shmita vuoden jälkeinen vuosi alkaa syksyllä 9/2015 ja loppuu 10/2016. Lokakuun 3. päivä 2016 illalla alkaa juutalainen uusi vuosi.


3. Seitsemän Shmita vuotta peräkkäin (49 vuotta) ja sen jälkeinen vuosi koskee Israelia


3.1 Jerusalemin valloitus joulukuussa 1917

Kun lasketaan 1874-75 Shmita vuodesta kuusi Shmita vuotta eteenpäin (42 vuotta) niin tullaan syksyyn 1917 jolloin alkoi Shmita vuoden jälkeinen riemuvuosi. Tämä vuosi koskee erityisesti Israelia. Joulukuussa 1917 englantilaiset Allenbyn johdolla valloittivat Jerusalemin.


3.2 Jerusalemin valloitus kesäkuussa 1967


Kun lasketaan syksysta 1917 seitsemän Shmita vuotta eteenpäin (49 vuotta), niin tullaan syksyyn 1966. Tästä alkoi seitsemän Shmita vuoden jälkeinen riemuvuosi. Israel valloitti tämän vuoden aikana kuuden päivä kesäsodassa Jerusalemin, Länsirannan, Golanin ja Gazan


3.3 Seuraava seitsemän Shmita vuoden jälkeinen riemuvuosi


Nyt meneillään oleva Shmita vuosi on seitsemäs vuoden 1966 jälkeen
Maallista Israelia koskeva riemuvuosi alkaa tänä vuonna syyskuussa ja loppuu lokakuun alussa 2016. Näemmekö sotaa tai jotain muuta merkittävää Israelissa tänä aikana. Sitä on syytä seurata.


4. Raamatullinen Riemuvuosi


Raamatullinen riemuvuosi on joka 50. vuosi. Raamatullinen riemuvuosi alkaa keväällä Nisan kuun 1. päivänä. Näin Raamattu käskee laskea vuoden alun. Alla on esitetty milloin Raamatun mukaiset viimeiset riemuvuodet ovat alkaneet. Riemuvuosi on kestänyt nimensä mukaisesti vuoden.


RIEMUVUODEN ALKU

1867
1917 Balfourin julistus, alkoi Israelin palauttaminen, Jerusalem
1967 Jerusalemin vapauttaminen
2017 ??


5. Verikuu tetradi


Kun neljä peräkkäistä kuunpimennystä sattuu kahden vuoden aikana juutalaisten kevät ja syysjuhlien aikaan niin puhutaan verikuutetradista. Näitä on ollut Jeesuksen jälkeen seuraavasti


1. 17.4.162 - 30.9/163                 Martyyrit Colosseumilla 100 -200
2. 9.4.795 - 21.9.796
3. 30.3.842 - 12.9.843
4. 9.4.860 - 22.9.861                        3.9.863 Arabisota Lalakon
5. 2.4.1493 - 15.9.1494                 Espanjan inkvisitio 1.4.1492
6. 13.4.1949 - 26.9.1950                 20.7.1949 tulitauko Israelissa
7. 24.4.1967 - 6.10.1968             7.6 1967 Jerusalemin valtaus
8. 15.4.2014 - 28.9.2015                 USA, Israel, Venäjä, Islam, juutalaiset 2014-18?


Kun laitamme kaikki edellä olevat yhteen, niin aika syksystä 2014 kevääseen 2018 on profetaalisinta sitten syksyn 1965 - kevään 1968 jälkeen. Vastaavaa ei tule meidän elinaikana, sillä tällä vuosisadalla ei enää tule verikuutetradia. Jos ja kun nykyisin puhutaan kriiseistä ja sodista eri puolilla maailmaa niin ihmeellistä olisi jos näin ei olisi. Mitä tapahtuu kevääseen 2018 mennessä jolloin Raamatullinen riemuvuosi päättyy? Sen näemme kolmen vuoden sisällä.


Rukoillaan Israelin ja Suomen puolesta. Rukoillaan, että juutalaiset alkavat kansana kääntyä heidänkin Messiaansa Jeshuan, Jeesuksen puoleen! Näin täytyy tapahtua ennen kuin Herramme voi tulla Kuninkaana ja Rauhanruhtinaana takaisin.


5.5.2015

Mauno Mattilan marraskuussa 2014 saama sanoma

Tämän sanoman sain Hengessä viime marraskuussa:

"Minä uskon, että Jumalan suuri tsunami tulee pyyhkäisemään Suomen ylitse, peltomiehiä nousee todella nopealla tahdilla täynnä Henkeä ja tulta. Meidän tehtävämmäksi jää "sotavarusteiden" jakelu - täyttäminen Pyhällä Hengellä ja matkaan lähettäminen.

Uskon, että monelle uskovalle tulee 12 opetuslasta. Oikea kysymys on se, että olemmeko valmiit?

Ja tämä tapahtuu jonkun katastrofin seurauksena yön pimeänä hetkenä alkavat tähdet tuikkia kirkkaammin kuin koskaan. Ahdistuneet ihmiset etsivät rakkauden sanomaa Jumalasta, joka armahtaa eikä tuomitse heitä, silloin kun kauhulla seuraavat mikä maanpiiriä kohtaa.

Siltikään ketään yksittäistä henkilöä tai ryhmää ei voi osoittaa herätyksen tekijöiksi eikä vastustajat osaa sanoa mitään, vaan kirkolliset johtajat kuten liberaali mediakin seuraa suu auki ja toteaa, että nyt tapahtuu Suomessa jotakin yliluonnollista ja he kysyvät: "Mistä nämä väkevät Jumalan miehet ja naiset ovat tulleet? Kuka on heidät kouluttanut? Mistä heillä on rohkeus ja voima? Miksi he ovat niin erinomaisia?" Vastaukseksi he eivät löydä muuta kuin sen, että Jeesus on tehnyt sen ja kaikki on Jumalan valtavaa rakkautta kansaamme kohtaan.

Herra kuuli viimein meidän huutomme vuosikymmenien erämaan jälkeen. Toiset itkevät suruaan, mutta toiset iloaan. On niin valtavasti uskovia joka paikassa ja kaikki kaipaavat opetusta ja johdatusta.

Tuli on jo syttynyt ja alkaa vielä leviämäänkin. Tarvitaan vain pieni puhuri, joka sytyttää koko pellon tuleen!

Halleluja! Jeesus voi, Jeesus haluaa ja Jeesus tulee tekemään sen. Tuli syttyy!"

4.5.2015

Nimimerkin "Metsänmies" uninäky v. 2012

Olimme saaneet vaimoni kanssa uskon ja pelastustoivon Kristuksessa. Emme pitäneet kiirettä sanoman levittämisessä, mutta tarkoituksenamme oli kertoa eräille tärkeille läheisille ihmisille evankeliumi, mutta hyvää tilaisuutta ei tullut ja rohkeutta suoraan puheeseen.

Unessa olimme lähteneet kertomaan pelastussanomaa heille. Matkaa oli 30 km, mutta emme olleet ottaneet autoa vaan lähteneet matkaan kävellen. Puolivälissä matkaa oli kaupunki ja pysähdyimme eräälle kadulle katsomaan kaikkea mielenkiintoista mitä ympärillä oli. Katselimme myymälöiden ikkunoista emmekä pitäneet kiirettä jatkaa matkaa.

Silloin tapahtui näin: Maasta nousi tumma, melkein musta pilvi ja kuului ääni ja puhetta: ”Aika on täysi ja nyt tapahtuu se mikä on luvattu ja kirjoitettu."

Huomasin, että kenkäni oli irti maasta ja lähdin nousemaan hyvin hitaasti ylöspäin joihinkin metreihin. Vaimoni oli jo selkeästi korkeammalla ja katsoi minua ylempää. Olin vasta tullut uskoon ja pelkäsin, että tipun kohta maahan jos uskoni ei riitä. Pian kuitenkin nousin samalle tasolle vaimoni kanssa ja olin todella kiitollinen, että vaikka olin vasta vähän aikaa sitten tullut uskoon, Herra katsoi hyväksi pelastaa myös minut. Nousimme yhdessä kohti taivasta. Katsoin ylhäältä tuota tienkohtaa, jossa olimme olleet ja siellä oli ehkä n. 40 ihmistä eri kohdissa katua enkä nähnyt muiden kuin ehkä parin satunnaisen nousevan meidän kanssa.

Oma selitys: Uskon, että tarkoitus oli muistuttaa ylöstempauksesta. Siihen liittyi myös varoitus ajankäytöstä, koska emme olleet ehtineet viemään sanomaa perille asti. Unen jälkeen muutaman viikon sisään otimme auton ja menimme kertomaan evankeliumia tähän kohteeseen. He ovat nyt käyneet seurakunnassa jo joitakin vuosia.

3.5.2015

Nimimerkin "Metsänmies" uninäky joulukuussa 2014

Olin kaupungilla vaimoni kanssa ja olimme tulossa kerrostalorakennuksesta kaupungin keskustassa olevalle aukiolle, jossa on penkkejä, suihkulähde ja oleskelutilaa.

Heti kun tulimme ovesta aukiolle, näin erään miehen ison porukan keskellä katsovan minua. Katseemme kohtasivat ja hän jotenkin tunnisti minut. Sitten hän meni kuiskaaman niille muille jotakin ja myös he alkoivat katsoa minua. Silloin he korottivat äänensä sanoen: ”Uskovia." Sen jälkeen he alkoivat lähestyä meitä. Käskin vaimoni juosta oikealle puolelle kun ajattelin, että he haluavat minut käsiinsä. Itse lähdin vasempaan suuntaan, mutta heitä oli niin paljon, etten päässyt ihmismuurin läpi.

Oma selitys: Uskon, että kyseessä oli uskovien vainot, jotka yleistyvät kaikkialla.

Jouko Pihon kommentti:

Olen samaa mieltä. Kyseessä on uskovien vainot lopunaikana. Jeesus sanoi viimeisiä aikoja käsittelevässä puheessaan: "Silloin teidät pannaan ahtaalle, monia surmataan ja kaikki kansat vihaavat teitä minun nimeni tähden." Valitettavasti kaikki eivät kestä uskossa, vaan "monet silloin luopuvat, he kavaltavat toisensa ja vihaavat toinen toistaan". Matt. 24:9-10.

3.5.2015

Kolmen perhosen sanoma

Olin tänään 3.5.2015 vaimoni kanssa kävelyllä läheisessä metsässä.

Polkua käydessämme vastaan tuli paljon perhosia. Koin, että perhosilla oli sanoma. Perhoset olivat neitoperhonen, suruvaippa ja sitruunaperhonen.

Neitoperhonen kuvaa Suomi-neitoa. Suruvaippa kuvaa Suomea kohtaavaa surua. Sitruunaperhonen kuvaa Pyhän Hengen herätystä.

Suruvaippa oli erikoinen. Se oli pitkän aikaa paikallaan ja liikutteli siipiään ylös ja alas, yhteen ja sivulle ikään kuin merkkejä lähettäen tai voimistellen. Aloinkin liikutella käsiäni perhosen liikkeiden mukaan ylös ja alas.

Suomelle tulevat surun hetket, mutta me selviämme siitä ja saamme kokea suuren hengellisen heräämisen ajan.

2.5.2015

Nimimerkin ”Metsänmies” uninäky maaliskuussa 2015

Katsoin unessa taivaalle. Oli pelottava hetki maailmassa. Toimitin päivittäisiä asioita kun tunsin, että luomakunnan alkuaineiden olemassaolo oli muuttumassa. Tunsin pelkoa siitä, mitä on tapahtumassa.

Katsoin taivaalle ja näin kirkkaan valoisan kuun tippuvan taivaalta. Se näytti auringolta, mutta minun annettiin ymmärtää että se oli kuu. Se ei enää ollut sillä paikalla, jolla se oli aikaisemmin. En nähnyt sitä enää ollenkaan. Sitten näin kuvan maapallosta kaukaa. Näytti siltä, että se kuu oli siirtynyt maapallon viereen ja se näytti ihan punaiselta. Unessa sain mitat kuulle. Se oli kahdeksan kymmenesosaa maapallosta.

Minulla oli syvä pelko, sillä tiesin, mitä on tapahtumassa. Kaikki päivittäiset asiat olivat toissijaisia ilman mitään arvoa. Jumalan tuomion hetki oli tullut.

Olin yksin ja aloin rukoilla ja pyydellä anteeksi. Pelkäsin omaisteni puolesta, perheen puolesta ja itseni puolesta. En pitänyt omia tekojani tarpeeksi hyvinä. En kokenut, että olisin elänyt täysillä Jumalan antamaa uutta elämää. Oli vajavainen olo ja pyysin armoa ja turvaa Jeesuksen teon tähden, se oli ainoa mihin pystyin luottamaan.

Yritin soittaa puhelimella omaisilleni, mutta puhelimet eivät enää toimineet. Ajattelin ajaa autolla heidän luokseen, mutta se ei ollut enää mahdollista. Oli tunne, että enää ei voi pelastaa ketään, vaan jokainen vastaa nyt itse Jumalalle.

Tunsin suurta pelkoa ja tiesin, että kaikki muutkin yhdessä luomakunnan kanssa pelkäsivät sitä, mitä seuraavaksi tapahtuu maapallolle ja meille.

Näyssä oli tunne, että kaikki maallinen oli toissijaista ja turhuutta. Tärkeintä oli, onko itse pelastunut ja onko läheiset. Kukaan ei voinut toisen uskolla selvitä, vaan pelastus piti olla henkilökohtainen. Oli tunne, että monilla läheisillä ei ole asiat kunnossa ja myöskään itse ei voinut luottaa omaan hurskauteen, vaan yksin Jeesuksen Kristuksen antamaan lahjavanhurskauteen.

Oma selitys: Uskon, että kyseessä oli maailmanloppu. Tunne oli niin järkyttävä, että tärisin, kun heräsin ja pelkäsin, että jotain muutakin tapahtuu nyt, kun sain nähdä sen. Nousin ylös ja kirjoitin tämän ylös yöllä kolmen ja neljän välissä.

Jouko Pihon kommentti:

Lopunaikojen lopusta on kyse, mutta ei tarkkaan ottaen maailmanlopusta, joka tulee vasta 1000-vuotisen valtakunnan jälkeen, vaan tämän armotalouskauden aikakauden lopusta ja päättymisestä.

1.5.2015

Nimimerkin "Metsänmies" uninäky v. 2012

Olin yksin kotonani, kun kuulin outoa huminaa ja ääntä. Menin ulos saunan taakse ikkunan puolelle taloa katsomaan mitä tapahtuu.

Olin hämmästynyt enkä voinut uskoa silmiäni kun näin, että metsän läpi virtasi vettä viereiselle pellolle. Sitten vettä alkoi tulla lujemmin ja se virtasi taloa kohden. Juoksin sisälle turvaan ja toivoin, ettei kaikki tuhoudu ja omaisuus kärsi vahinkoa. Veden aalto iski taloa kohden ja suurin osa vedestä vetäytyi taaksepäin ja alemmas. Katsoin, että vaara on ohi ja menin katsomaan, mille korkeudelle vesi oli iskenyt.

Vesi oli noussut yli metrin taloa vasten n. 10 cm ikkunoista alemmas kuivan maan kautta. Huolestuneena otin puhelimen ja soitin eräälle luottohenkilölle kysyäkseni neuvoa suojaustoimissa. En ehtinyt saada edes vastausta kun näin uuden, paljon isomman aaltovyöryn tulevan kohti, silloin heräsin.

Oma selitys: Uskon, että oli tarkoitus ymmärtää, ettei mikään maallinen omaisuus ole turvassa, ainoastaan Kristus-kalliolle rakennettu hengellinen omaisuus.

Jouko Pihon kommentti:

Uskon, että uni viittaa todelliseen ja kirjaimelliseen vesitulvaan, jollainen ei ole ollut Suomessa tavallista näin korkeana, mutta tulevaisuudessa näinkin pahat tulvat ovat mahdollisia myös Suomessa.

30.4.2015

Nimimerkin "Metsänmies" uninäky toukokuussa 2014

Näin toukokuussa 2014 yöllisen näyn. Kerroin sen aamulla vaimolleni sanoin: "Näin unessa selvästi, että Carl Haglund ajoi Suomessa Nato-asiaa yhdessä Ruotsin kanssa äänekkäästi, ylpeästi ja ajattelematta miltä se mahtaa näyttää naapurimme Venäjän silmissä. Venäjällä kiehui raivo tätä maailman natopetturiliittoa kohtaan.

Sitten venäläisiä koneita lenteli Suomen rajalla, ja yksi tuli jopa 20 km Suomen rajojen sisäpuolelle ikään kuin osoittaen, kuka määrää."

Sanoin vaimolle aamulla vielä: "Venäläinen tuli todella röyhkeästi rajan yli ainakin 20 km." Unessa oli kartta, jossa oli merkkipaalu 20 km, jonka yli yksi koneista tuli.

Tästä unesta teki minulle hyvin mielenkiintoisen se, että muutama päivä myöhemmin katsoin uutisia, jossa sanottiin Venäjän tehneen törkeän alueloukkauksen vain kaksi päivää unen jälkeen. Yksi koneista oli tullut 20-30 km Suomen rajojen sisäpuolelle ja joitakin koneita oli ollut myös rajan tuntumassa.

29.4.2015

Nimimerkin "Muurinrakentaja" näky muutama vuosi sitten

Joskus muutama vuosi sitten näin erämaan tapaisen alueen. Keskellä oli iso tornimainen tiilirakennelma, punavalkearaitainen, kuten moskeijoiden minareetit. Yhtäkkiä torni muuttui ruoskaksi ja alkoi viuhua kohti ihmisiä. Kaikki alkoivat juosta ja itse pakenin maanalaiseen tunneliin. Sieltä ajattelin mennä vielä varoittamaan ihmisiä. Koen että tuo oli varoitus alkavasta islamin vallan leviämisestä ja sen vaarasta tavallisille ihmisille.

25.4.2015

Nimimerkin "Hesekiel" tammikuussa 2015 näkemä näky

Näin tammikuussa 2015 seuraavan näyn: Koko Suomen kokoinen orjantappurapiikkikruunu oli Suomen kartan päällä. Ensin piikeistä lähti juoksemaan Jeesuksen veri ulospäin, jolloin verivanat juoksivat eri suuntiin. Mutta sitten katsellessani näkyä veri alkoi juoksemaan sisäänpäin yhdistyen piikkikruunun sisällä lammikoksi.

22.4.2015

Nimimerkin "Sisar" näky huhtikuun alussa 2015

Puolitoista viikkoa sitten näkemäni näky menee todella hyvin yksiin 21.4.2015 julkaistun "Asiamiehen" näyn kanssa.

Näin tuossa näyssä Etelä-Suomen kartan ja sen päällä liikkui vaalean beigen värinen käärme.  Ihmettelin tuota jotenkin outoa väriä.  Käärme oli yhtä suuri kuin karttakin.

21.4.2015

Erään asiamiehen näky Suomen kahtia menosta

Eräs Kuvan ja Sanan asiamies näki lähes 40 vuotta sitten näyn, jossa oli Suomen kartta, joka oli vyötärön kohdalta poikki. Alaosa oli täynnä harmaita käärmeitä, yläosa oli mustan mullan peitossa. Silloin tulkittiin, että käärmeet kuvaavat ahdistusta, musta multa Venäjän valtaa.

21.4.2015

6-vuotiaan pojan sanoma

Kuusivuotias poika toisteli vanhemmilleen viikonlopun 18.-19.4.2015 aikana sanoja "Leijona voittaa käärmeen" ja sitten hän piirsi tussitauluun kuvankin siitä. Tähän kuvaan hänen isosiskonsa kirjoitti sitten selityksen, mitä käärme ja leijona tarkoittaa, jotka poika oli piirtänyt, eli Jeesus voittaa Paholaisen.

"Ja syttyi sota taivaassa: Miikael ja hänen enkelinsä sotivat lohikäärmettä vastaan; ja lohikäärme ja hänen enkelinsä sotivat, mutta eivät voittaneet, eikä heillä enää ollut sijaa taivaassa. Ja suuri lohikäärme, se vanha käärme, jota perkeleeksi ja saatanaksi kutsutaan, koko maanpiirin villitsijä, heitettiin maan päälle, ja hänen enkelinsä heitettiin hänen kanssansa." Ilmestyskirja 12:7-9.

19.4.2015

Nimimerkin "Uskova nainen" näky 19.4.2015

Näin eilen illalla nukkumaan mennessäni näyn, jossa Jeesus seisoi eduskuntatalon edessä kasvot sinne päin ja kädet sivuille auki levitettynä.

Yhtäkkiä eduskuntatalo alkoi haljeta keskeltä ylhäältä alaspäin. Tämän jälkeen nuo puoliskot alkoivat erkaantua toisistaan jättäen keskelle ison loven.

19.4.2015

Pekka Eskelin uni 19.4.2015

Viime yönä näin unen, jossa  olin kerrostalossa Sauli Niinistön kanssa. Katselin taivaalla olevaa todella tummaa pilveä. Se lähestyi meitä oikealta päin. Odotin sen "rä

Kuva liittyy Jukka K. Piirosen kirjoitukseen 13.8.2015.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.

Anssi Ulmala | Vastaa 27.11.2015 00.50

Minun tehtäväni on pelastaa Suomeen tulevia Muslimeja Jeesukselle Kristukselle.

Varoitus | Vastaa 08.09.2015 14.48

ÄLKÄÄ OTTAKO sitä RFID Mikrosiru Implanttia!, se on se Pedonmerkki.
Ilmestyskirja luku.13
www.youtube.com/watch?v=qr5lQq0VSM0

vesa | Vastaa 03.09.2015 09.31

Viime huhtikuussa kerrottu, että Saksa romahtaa.
http://z3news.com/w/david-wilkerson-global-economic-collapse-begins-germany/

Nimessäni | Vastaa 03.09.2015 02.33

Tässä laivanäkyni, sama satama. Vastaava näky täälläkin kerrottu n. 1kk sitten... https://www.facebook.com/TELEGRAPH.CO.UK/videos/10153615808569749/?fref=nf

nimessäni 14.09.2015 16.27

Laivanäkyä on kommentoitu alempana profetioissa... Sama laiva ja satama oli näyssäni...

E.K. 13.09.2015 17.40

Voitko tarkentaa, en oikein ymmärtänyt. Näitkö siis tuon videon kaltaisen laivan ja tuossa satamassa mikä videolla on? Ja mihin laivanäkyyn viittaat?

Mikko | Vastaa 01.09.2015 14.42

http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/venaja_joukkoja_syyriaan-40343

En ole itse niin tietoinen lopuajan merkeistä mutta jotenkin tämä uutinen iski silmään.

markku | Vastaa 31.08.2015 16.50

Aivan kuin olisi jonossa seuraavana. Minulle tuli tunne, että hän on Venäjän seuraava johtaja. Tunsin myös, että hänellä oli jokin läheinen yhteys Suomeen.

Markku | Vastaa 31.08.2015 16.46

Näin unen jossa oli Putin ja Medvedev sekä 3. mies. En tunnistanut tätä 3.ta miestä. Hän oli molempia nuorempi ja seisoi heidän takanaan

Hälytys | Vastaa 24.08.2015 14.25

Enkeli kertoi Terry Bennettille Amerikan tulevaisuudesta:
http://z3news.com/w/terry-bennett-cauldron-chaos-begins-august-2015/
Viha ja kaaos alkavat elokuussa.

Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

tänään | 11:30

Jos minut valitaan, tekisin vapaaehtoistyöntekijöille kuuluvia pieniä käytännön aputöitä. En rukoile Mariaa enkä pyhimyksiä.

...
tänään | 10:30

Jouko, tämä on KATOLINEN yhteisö, seurakunta ! Mitä sinä luulet siellä tekeväsi ? Rukoilla Mariaa, ja muita "pyhimyksiä", vai ??

...
27.11 | 11:04

27.11. näyssä, ylhäältä suurennuslasi tuli minua kohti, tarkentuuko näkyni, tuleeko niistä vahvempia? Armolahja? Tätä olen rukoillut ...

...
27.11 | 01:11

Juurikin näin. Odotetaan Kolmannen Temppelin rakentamista Temppelivuorelle. Siihen ei kestä kauan aikaa.

...
Tykkäät tästä sivusta