Jouko Pihon kirjoja

Jouko Pihon elokuussa 2017 ilmestynyt kirja Puhuttelevia raamatunkohtia.
Jouko Pihon huhtikuussa 2017 ilmestynyt kirja Jouko Pihon psalmeja.
Jouko Pihon syyskuussa 2016 ilmestynyt kirja Sanalastuja.
Jouko Pihon syyskuussa 2016 ilmestynyt kirja Ihmeellinen Israel 2.
Jouko Pihon huhtikuussa 2016 ilmestynyt kirja Lopunaika.
Jouko Pihon v. 2005 julkaisema elämäkertakirja Outo tie, josta tehty uusintapainos tuli markkinoille huhtikuussa 2016.
Jouko Pihon huhtikuussa 2016 ilmestynyt kirja Profetioita.
Jouko Pihon helmikuussa 2016 ilmestynyt kirja Ihmeellinen Israel.

10.8.2017

Uusin kirjani, Puhuttelevia raamatunkohtia, on ilmestynyt

Uusin ja kahdeksas kirjani, Puhuttelevia raamatunkohtia, on ilmestynyt ja sain tänään ensimmäisen painoserän Tallinnan kirjapainosta.

Puhuttelevia raamatunkohtia –kirjassa on 129 sivua ja 120 valitsemaani raamatunkohtaa, jotka ovat koskettaneet minua ja niihin liittyvät kommenttini.

Raamatunkohdat selityksineen julkaistiin viime kevään aikana Facebookissa, mutta nyt ne ovat kaikki koossa kirjan kansien sisällä. Toivon ihmisten saavan innoittavia lukuhetkiä Raamatun ja siitä saamieni ajatusten parissa!

Nidottu kirja maksaa 25 euroa postimaksuineen. Muitakin kirjojani (Outo tie, Ihmeellinen Israel, Profetioita, Lopunaika, Ihmeellinen Israel 2, Sanalastuja, Jouko Pihon psalmeja) on edelleen saatavissa. Jos ostat enemmän kuin yhden kirjan, saat loppusummasta 10 %:n alennuksen.

Kirjani sopivat myös lahjoiksi. Olen maksujen suhteen joustava. Voit maksaa myöhemminkin ja osaerissä.

6.6.2017

Turun ja Helsingin kirjamessut

Tiedoksi kaikille, että olen päättänyt osallistua 12 vuoden jälkeen Turun ja Helsingin lokakuussa pidettäville kirjamessuille.

Turun kirjamessut ovat 6.-8.10.2017 Messukeskuksessa ja Helsingin kirjamessut 26.-29.10.2017 Messukeskuksessa.

Kun olin mukana ensimmäistä kertaa kyseisillä messuilla v. 2005, oli minulla julkaistuna vain yksi kirja eli Outo tie. Nyt minulla on sen lisäksi kuusi muuta kirjaa ja tekeillä on parhaillaan vielä yksi kirja.

Olisi mielenkiintoista tavata ja vaihtaa ajatuksia. Eli jos aiot tulla käymään kirjamessuilla, tule käymään minunkin pikku osastollani. Turussa osastoni on Auditoriossa ja Helsingissä paikassa 7 e 124.

Jotta asia ei unohtuisi, ehdotan, että laitat päivämäärät jo nyt ylös kalenteriisi.

4.3.2017

Jouko Pihon psalmeja on ilmestynyt kirjana

Sain tänään 3.4.2017 kirjapainosta ensimmäiset kappaleet uusinta ja seitsemättä kirjaani ”Jouko Pihon psalmeja” (125 sivua).

Aloin kirjoittaa omia psalmeja 18.10.2016 ja julkaisin niitä Facebookissa ja nettisivuillani www.jouko-piho.fi osiossa Kirjoituksia 2. Kun inspiraatio jatkui ja psalmeja tuli aina vain lisää ja kun ihmisiltä alkoi tulla hyvin rohkaisevaa palautetta, päätin, että kun psalmeja on kertynyt tarpeeksi, niistä on syytä tehdä kirja.

Tulokseksi tuli 120 Jouko Pihon psalmia elämän eri aiheista aivan kuten alkuperäisissä Raamatun psalmeissakin.

En vertaa omia psalmejani Raamatun vastaaviin, mutta koen kuitenkin sanan ”psalmi” käytön oikeaksi, koska juuri se sana kuvaa mielestäni parhaiten näiden runojen, virsien, laulujen eli psalmien sisältöä.

Ilmoita minulle, jos olet kiinnostunut hankkimaan psalmi-kirjani tai jonkin aiemman kirjani (Outo tie, Ihmeellinen Israel, Profetioita, Lopunaika, Ihmeellinen Israel 2 ja Sanalastuja).

Kaikki kirjat ovat nidottuja ja maksavat saman verran eli 25 euroa postikuluineen. Jos ostat enemmän kuin yhden, saat loppusummasta 10 %:n alennuksen.

Kirjani sopivat myös lahjoiksi, vaikka äitienpäivälahjaksi. Olen maksujen suhteen joustava. Voi maksaa myöhemminkin ja osaerissä.

Jos haluat ostaa jonkin näistä kirjoista tai useampia, ilmoita siitä minulle Facebookissa yksityisviestitse tai sähköpostitse osoitteeseen jouko.piho@kolumbus.fi.

26.9.2016

Jouko Piho kertoo kirjoistaan Loviisan kirjastossa

Loviisassa asuva eläkkeellä oleva opettaja Jouko Piho kertoo Loviisan kirjastossa torstaina 29.9.2016 klo 18 kirjoittamistaan kuudesta kirjasta.

Ensimmäinen kirja, elämäkertakirja Outo tie, ilmestyi jo v. 2005, mutta viisi muuta kirjaa Jouko Piho on tehnyt helmi-elokuun eli 7 kuukauden aikana tänä vuonna.

Kaksi kirjoista eli Ihmeellinen Israel ja Ihmeellinen Israel 2 liittyvät Pihon syksyllä 2015 ja kevät-kesällä 2016 tekemiin kolmen kuukauden Israel-matkoihin.

Profetioita-kirja on kooste Pihon 10 vuoden aikana keräämistä lukuisista unista ja profetioista.

Lopunaika-kirjassa on 114 Pihon vuosina 2006-2016 nettiin kirjoittamaa artikkelia monista eri aiheista kuten illuminaateista Karjalan palautukseen ja islamista EU:sta eroamiseen. Sen lisäksi kirjan lopussa on 28 kirja-arviota hyvin erilaisista kirjoista.

Sanalastuja-kirjassa on 112 lyhyen ytimekästä mutta puhuttelevaa kirjoitelmaa, jotka on tehty yhden sanan pohjalta. Pikku kirjoitukset ovat herättäviä, ajankohtaisia ja profeetallisia.

Jouko Piho kertoo kirjallisuusillassa kirjojensa sisällöstä ja niiden synnystä lukien samalla lyhyitä otteita kaikista kirjoista.

Tilaisuudessa on mahdollisuus tehdä kysymyksiä ja lopussa halukkaat voivat ostaa Pihon kirjoja.

23.9.2016

Jouko Pihon kaksi uusinta kirjaa ovat valmiina

Sain tänään 23.9.2016 kirjapainosta kaksi uusinta kirjaani, joita voi nyt tilata minulta.

Toinen Israel-kirjani Ihmeellinen Israel 2 on jatkoa syksyn 2015 matkastani tekemälleni kirjalle Ihmeellinen Israel. Kirjassa on 114 sivua ja 89 värivalokuvaa.

Sain olla jälleen Israelissa 26.4.-20.7.2016 välisenä aikana samassa kaupungissa eli Tiberiaassa, josta käsin tein yhdeksän retkeä eri puolille Israelia.

Selostan kirjassani monia tunnettuja nähtävyyksiä, mutta käsittelen myös matkani aikana olleita juutalaisten juhlia. Lisäksi kirjassa on useita henkilöhaastatteluja, enimmäkseen raportteja Israelissa asuvista suomalaisista, mutta mukana on myös holokaustista selviytyneen juutalaisen elämäntarina. Mukana on myös useampia kirjoituksia siitä, että Jumala on luvannut koko Israelin, myös Länsirannan eli Juudean ja Samarian, juutalaisille ja israelilaisille ikuiseksi perintömaaksi. Tämän todistavat Raamatun lisäksi myös Koraani, arkeologiset löydöt ja historialliset tosiasiat.

Toista kirjaani, Sanalastuja, aloin kirjoittaa helmikuussa 2016 laittamalla ensin nettiin lyhyitä kirjoitelmia eri aiheista. Kirjassa on 119 sivua.

Näille kirjoituksille on yhteistä lyhyys, iskevyys, herättävyys, ajankohtaisuus, profeetallisuus ja tiivis, mutta mielenkiintoa herättävä kirjoitustapa.

Koska pikku kirjoitukset saivat myönteisen vastaanoton, päätin, että kun niitä kertyy tarpeeksi, niistä voisi koostaa kirjan.

Sanalastuja – Juhani Ahoa hiukan matkien – tuli vuolluksi lopulta 112 kappaletta.

Nämä kirjoitukset syntyivät siten, että koin saavani ylhäältä Jumalalta yhden sanan. Loppuvaiheessa myös vaimoni Ritva ehdotti minulle useita sanoja. Istuin sitten kirjoittamaan, mitä tunsin, että minulle annettiin sanottavaa siitä sanasta.

Molemmat kirjat ovat nidottuja ja maksavat saman verran eli 25 euroa postikuluineen. Jos ostat enemmän kuin yhden, saat loppusummasta 10 %:n alennuksen.

Jos haluat ostaa jommankumman näistä kirjoista tai molemmat, ilmoita siitä minulle Facebookissa yksityisviestillä tai sähköpostitse osoitteeseen jouko.piho@kolumbus.fi.
 

29.4.2016

Jouko Pihon uusin kirja ”Lopunaika” on ilmestynyt

Uusin kirjani ”Lopunaika” on ilmestynyt 27.4.2016. Kirjassa on 188 sivua ja runsaasti mielenkiintoisia kuvia.

Olen kirjoittanut vuosien mittaan monista eri aiheista lukuisia huomiota, jopa kohua herättäneitä artikkeleita ja kannanottoja, jotka olen laittanut nettiin eri sivuille ja foorumeille.

Olen valinnut Lopunaika-kirjaan vuosien 2006-2016 kirjoituksista 114 artikkelia 41 eri aihealueesta illuminaateista pankkiireihin, Karjalan palautuksesta suur-Suomeen, abortista homoseksuaalisuuteen, maahanmuutosta ilmaston lämpenemiseen, Antikristuksesta Uuteen maailmanjärjestykseen sekä islamista Euroopan unionista eroamiseen joitakin teemoja mainitakseni.

Sen lisäksi kirjan lopussa on 28 kirja-arviota hyvinkin erilaisista kirjoista. Yhteistä niille on se, että kirjojen sanoma on kiinnostanut minua ja olen halunnut kertoa niistä vinkkinä muillekin. Koska olen saanut paljon myönteistä palautetta näistä kirja-arvioistani, liitän ne osaksi tätä kirjaani, varsinkin koska niiden sisältö koskettaa samoja asioita kuin muutkin kirjani artikkelit.

Toivon, että kirjani herättää ajatuksia ja heräämistä ymmärtämään, missä ajassa me elämme.

Me elämme lopunaikaa.

Jos haluat ostaa Lopunaika-kirjani, jonka hinta on 25 euroa postikuluineen, ota minuun yhteyttä joko Facebookissa tai sähköpostitse (jouko.piho@kolumbus.fi).

Jos ostat samalla muitakin kirjojani, saat 10 % alennuksen. Muut ilmestyneet kirjani ovat Outo tie, Ihmeellinen Israel ja Profetioita.

23.4.2016

Outo tie -kirjasta uusintapainos

Loppuunmyydystä jo v. 2005 julkaistusta elämäkertakirjastani Outo tie on tehty uusintapainos. Kirja maksaa 25 euroa postikuluineen. Voit tilata kirjan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen jouko.piho@kolumbus.fi.

21.4.2016

Jouko Pihon uusin kirja ”Profetioita” on valmis

Olen koonnut Profetioita-kirjaani 10 vuoden aikana nettisivuilleni keräämiäni unia, näkyjä ja profetioita.

Tuloksena on vaikuttava 140 profetian kooste, joiden 33 eri aihetta koskettavat monia eri maita, kuten Suomen lisäksi Venäjää, Viroa, Ruotsia, Norjaa, Tanskaa, Islantia, Saksaa, Ranskaa, Ukrainaa, Israelia, Koreoita ja Yhdysvaltoja.

Mukana on tuomion profetioita Jumalan rangaistuksista eri kansoille, mutta myös lupaussanomia suuresta hengellisestä herätyksestä.

Eniten sanomia on Suomelle, jonka edessä on jonkin aikaa kestävä ja osaa Suomea koskeva Venäjän miehitys, Helsingin pommittaminen, maanjäristyksiä ja tulvia, mutta myös ennen näkemätön hengellinen herääminen, Karjalan palautus ja suur-Suomen syntyminen, jolloin Suomi myös eroaa EU:sta ja eurosta.

Koko maailmalle on profetioita tulevasta talousromahduksesta, elintarvikepulasta, uskovien vainoista, Kolmannesta maailmansodasta ja tulevan Antikristuksen johtamasta Maailman Unionista, johon Suomi ei tule liittymään.

Kirjassa on myös kolme sanomaa siitä, että Paavo Väyrysestä tulee vielä Suomen presidentti.

Kirjassa on 210 sivua ja runsaasti mielenkiintoisia kuvia. Kirjan hinta on 25 euroa postikuluineen.

Jos haluat ostaa kirjani, ilmoita osoitteesi minulle, niin kirja postitetaan sinulle.

Kirjan voi maksaa tililleni FI27 5721 1520 1045 68.

Myös kirjaani Ihmeellinen Israel voi edelleen tilata minulta. Hinta on 25 euroa postikuluineen.

Elämäkertakirjastani Outo tie on nyt valmistunut uusintapainos. Myös sen hinta on 25 euroa postikuluineen.

26.3.2016

Palautetta kirjastani Ihmeellinen Israel

Lukijoilta on alkanut tulla palautetta kirjastani Ihmeellinen Israel.

Seuraavassa 11 eri henkilön antamia kiitoksia ja kehuja.

1. Kiitos hyvästä kirjasta!
2. Inspiroivaa!
3. Lämmin kiitos kirjastasi! Aloitin illalla sen lukemisen ja tulin siunatuksi.
4. Eilen hain kirjan postista ja silmäilin sen saman tien. Hyvää opastusta, jospa joskus lähtisi samoille jäljille.
5. Sain kirjan tänään ja se on tosi mielenkiintoinen ja paljon helpompi lukea kirjana kuin tietokoneelta.
6. Saimme juuri kirjan. Se on varsin hieno! Ja todella kiinnostavaa historiaa. Mieheni tuossa lukee innoissaan.
7. Kirja vaikuttaa heti ensinäkemältä aivan upealta.
8. Kirja oli suureksi avuksi näin ensikertalaiseksi Israelin matkalla.
9. Oli somaa lukea kirjaasi. Siinä oli paljon tietoa ja mukana myös huumoria.
10. Sydämelliset kiitokset kirjasta! Mahtavan hyvä kirja! Toimii hyvin matkaoppaanakin. Aion nyt paneutua siihen ja en ylös nouse tuolista ennen kuin jokainen rivi on tullut luettua! Kiitos, kiitos!
11. On ollut riemukasta lukea Ihmeellistä Israel -kirjaa!

Jos haluat ostaa kirjani Ihmeellinen Israel (25 euroa postikuluineen), ilmoita minulle, mihin osoitteeseen voin postittaa sen. Viestin voi lähettää joko YV:nä Facebookissa tai lähettämällä minulle sähköpostia osoitteeseen jouko.piho@kolumbus.fi.

24.2.2016

Kirjaani ”Ihmeellinen Israel” kirjastoihin

Olen lähettänyt tänään 22 kirjastoon tietoa kirjastani "Ihmeellinen Israel" ja kyselyä, josko kirjastot haluaisivat hankkia kirjani.

Lähetin tiedustelun seuraavien kaupunkien kirjastoihin: Espoo, Helsinki, Vantaa, Hämeenlinna, Jyväskylä, Lahti, Turku, Tampere, Oulu, Porvoo, Kouvola, Kotka, Kuopio, Savonlinna, Lappeenranta, Pori, Riihimäki, Seinäjoki, Kokkola, Vaasa ja Rovaniemi. Loviisan kirjaston kanssa on ollut jo alustavaa puhetta, että kirjasto ostaa kirjani. Jatkan tätä informaation lähettämistä vielä muihinkin kirjastoihin kunhan ehdin.

Voisitko sinä tehdä samoin kotipaikkakuntasi kirjastossa ja ehdottaa siellä, että kirjasto ostaisi kirjani? Hinta on 25 euroa postikuluineen. Jos kirjasto on kiinnostunut, anna minulle kirjaston sähköpostiosoite, jotta voin ottaa yhteyttä, tai anna kirjastolle minun sähköpostiosoitteeni jouko.piho@kolumbus.fi, niin sieltä päin voidaan olla minuun yhteydessä.

17.2.2016

Jouko Pihon uusi kirja Ihmeellinen Israel on ilmestynyt

Sain tänään 17.2.2016 ensimmäisen mallikappaleen painotuoreesta kirjastani Ihmeellinen Israel. Oli hauskaa pidellä käsissäni toista tekemääni kirjaa.

Kaikki vaikuttaa hyvältä. Ainoastaan kaksi sisällysluetteloon jäänyttä virhettä vielä korjataan ja sitten otetaan ensimmäinen 50 kappaleen painos.

Otan sen jälkeen lisäpainoksia tarvepainantana eli kysynnän mukaan. Olen ajatellut tällä kertaa toimia siinä järjestyksessä, että ensin ostaja maksaa kirjan tililleni ja sen jälkeen minä toimitan minulle annetun osoitteen kirjapainoon, joka postittaa kirjan asiakkaalle.

Pehmeäkantinen ja 159-sivuinen Ihmeellinen Israel -kirjani koostuu viime syksyn Israel-matkani 141 raportista ja 160 värivalokuvasta. Kirja maksaa 25 euroa posti- ja toimituskuluineen.

Ilman postikuluja kirja maksaa suoraan käteen toimitettuna 20 euroa. Näin tulee käymään esim. tulevissa kokouksissani, joissa kirja on myytävänä. Tulevan lauantain Espoon kokoukseen kirja ei vielä ehdi, mutta Kouvolan kokouksessa 19.3.2016 kirjaani on jo saatavissa.

Jos haluat ostaa kirjani, niin ilmoita siitä minulle ( jouko.piho@kolumbus.fi tai Facebookissa yksityisviestinä) mainiten samalla nimesi ja osoitteesi. Maksa sitten kirja tililleni: FI27 5721 1520 1045 68, niin kirja postitetaan sinulle heti kun mahdollista. Koska kirjapaino on Virossa, niin sieltä tapahtuvaan postitukseen menee vähän enemmän aikaa kuin Suomessa.

Välttämättä erillistä ostoilmoitusta ei tarvitse minulle tehdä. Minulle riittää myös tilillepanon yhteydessä kohtaan ”Viesti saajalle” laitettu ilmoitus kirjan ostamisesta ja osoite.

13.12.2015

Kirjastani "Outo tie" on painos loppu

Tänään, 13.12.2015, myin v. 2005 julkaistusta kirjastani "Outo tie" viimeisen kappaleen, joten 1000 kappaleen painos on nyt loppuunmyyty.

Viimeisen viiden päivän aikana oli kova loppukiri, kun tuli 40 kirjatilausta sen johdosta, että toimittaja Perttu Häkkinen kehui kirjaani vuolain sanakääntein YLE Puheen radiohaastattelussa 8.12.2015. Häkkinen kertoi lukeneensa kirjani kahteen kertaan, mitä hän ei muutoin koskaan tee.

___________________________________________________________________


Elämäkertakirjani Outo tie

Kerron elämäkertakirjassani Outo tie (Kamppailuni Jumalan, elämäni naisten ja helluntaiherätyksen kanssa) elämäni monenlaisista vaiheista vuoteen 2005 asti. Mukana on myös paljon opetuskirjoituksia ja runsaasti muutakin aineistoa.

Myyn kirjaani nyt alennushintaan 10 e + postimaksu.

Jos olet kiinnostunut kirjastani, niin anna minun tietää siitä ja ilmoita minulle (jouko.piho@kolumbus.fi) nimesi ja osoitteesi, niin voin postittaa kirjani sinulle. Jos haluat tietää kirjani sisällöstä ja sen saamista palautteista lisää, niin voit lukea niistä osoitteessa http://www.kolumbus.fi/jouko.piho/sivu21.htm  .

Copyright © Jouko Piho

 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

eilen | 16:34

karpatson palaa valtaan

...
21.08 | 00:18

Sipilä, Orpo, Risikko ym. eivät ole uskaltaneet laittaa rajoja kiinni suvakkien vihan pelossa. Hallitus ei takuulla nauti kansan luottamusta, eikä eduskuntakaan

...
21.08 | 00:15

On hirvittävää että islam on suomalaisen politiikan ja valtapelin pelinappula henkilökohtaisten etujen ja poliittisten voimasuhteiden taistelussa.

...
20.08 | 10:39

Kyllä se siltä vaikuttaa, niin kovin se leiri yrittää kampittaa Trumpia, keinoja kaihtamatta. Outoa käytöstä ex-presidentiltä.

...
Tykkäät tästä sivusta